2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın canım senden ıyısı yok bugun bebişin yanında bırı karnında :teytey:
nıce mutlu yıllara canım bebelerinle eşinle

Şenizgünaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr

bugün 2009 un son günü

2010 yılının herkese sağlık, mutluluk, bereket ve bolluk, para getirmesini DıLıYORUMMMMM :Saruboceq:

MUTLU YILLARRRRRRRRRRRRRRRRRR :lepi:

gunaydın canım senden ıyısı yok bugun bebişin yanında bırı karnında :teytey:
nıce mutlu yıllara canım bebelerinle eşinle

günaydın cnm,çok teşekkrüleropuyorumnanaktan
bende onu düşünüyordum şimdi geçen yıl hamileydim,bu yıl kıızmla geçireceğim derken yine hamileyim,duygularım biraz karışık hala adapte olmadım,umarım herşey güzel olura.s
sen naıslsın cnm?sanada kuzunla eşinle beraber iyi yıllar dilerim cnm,2010 da herşey çok güzel olsun inş.

sanada mutlu yıllar cnm,inş bu güzel dileklerin herkes için gerçekleşirŞeniz

bi kahvaltı edip gelicem birazdan burdayım,çok işim yok bugün akşam için planda yok nasılsa
bi yeme yaptım mı bitti gitti

CANIM ZATEN GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN NİYE KÖTÜ DÜŞÜNÜYORSUN SENİN İÇİN HAYIRLISI BUYMUŞ HİÇ ÜZÜLME BENCE NE GÜZEL İKİSİ BİR BÜYÜYECEK İŞTE OHHH kaydirigubbakcemile2

CANIM ZATEN GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN NİYE KÖTÜ DÜŞÜNÜYORSUN SENİN İÇİN HAYIRLISI BUYMUŞ HİÇ ÜZÜLME BENCE NE GÜZEL İKİSİ BİR BÜYÜYECEK İŞTE OHHH kaydirigubbakcemile2

sağolasın cnm ya,maddi olarak düşündürüyor beni,yoksa zaten istiyordum hemen,ama biraz kendimizi toparlayalım öyle olsun diyorduk,en azından zeynebin mam ve bez derdi bitmiş olurdu şimdi 2 ye katlanacak ve nasıl altından kalkarız bilmiyorum,en çok düşündüren bu beni,bakalım artık,dediğin gib hayırlsıı

kajhvaltımı ettim geldim kimsecikler kalmamış,kolay gelsin kızlar si,ze çalışınca hep burda aolunmuyor tabi

BAK CANIM ONLARI KAFANA TAKMA BENCE. BENDE MİRZAYI DOĞURMADAN ÖNCE ALLAHIM BİZ NASIL GEÇİNECEZ DİYE ÖLÜYORDUM AMA BİRŞEY OLMUYORMUŞ GÖRDÜM ALLAH BİR YERDEN KISMETİNİ VERİYOR.

ALLAH YERYÜZÜNE GELEN HER KUZU İÇİN BİLE ONUN DOYACAĞI KADAR FAZLA OT ÇIKARIRMIŞ TOPRAKTAN BİLİYORMUYDUN.. :Saruboceq:

canımsın ya,desteğin için çok teşekkürler cnmŞeniz

özlemcim her bebek rızkıyla geliyor bizimde iki kızımız var hatta yağmur okula başladığı için masrafı çok daha fazla ve evimiz kira ama şükür ki ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz içini rahat tut Allah yeni bebeğinin rızkınıda birlikte verir :))

inş canım ya,bu kadar sıkıntıda olmayacaktık biz,zeynep doğduğunda hastane yandı eşim orda çöalışıyordu başka hastaneye yolladılar döneri kesildi
sonra benim okul vardı baya zorladı bizi
inş toprlarız

inşallah hepımız ıcın hayırlısı olurrr bıraz zorlanacaksın ama ıkıncıyı dusunuyosan super olmus annede yakınında bırlıkte buyurler iştee allah saglıktan ayırmasın hersey olurrr:Saruboceq:

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?? özlem canımya valla kafana takma bende hamile kaldığım da daha 1 aylık evliydim ve bir sürü düğün mobilya borcumuz birazda ev kredimiz vardı.ama hiçbişey korkulduğu gibi olmuyormuş allaha şükür herşeyin altından kalkıyor insan içini rahat tut canım bebeğin bu yeni yılda inşallah hayırlısıyla tüm güzellikleri ailene getirsin.

inş cnm herşey güzel olur

zeynep bişeyler yapmış kızlar mis gibi koktu
değişeyim giydireyim kızımı,sofrayı toplayayım hazır olalım belki eşim arar fırsat bulursa olmadı öğlendn sonrayakalırız artık
gelriim birazdan

sağol cnm,kılzar valla iyiki varsınız bütün olumsuz düşüncelerimi atıyoruz yavaş yavaş sizlerle.öyle destek olduznuz valla,hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.a.s.

iş çıkışı gıdıyorus bızde adapazarına 3 gun tatıl varr duruyu anneme bırakıp ordan sapancaya gecıcez kocişle ızmırden eskı ev arkadasım gelıyor esıyle buaksam hepberaber dısarıda olucaz guzel gecıcek ınsallah :lepi:
şimdiden herkeze ıyı yıllar bebişlerımızle kocalarımızla saglıklı huzurlu bol paralı bır yıl dılıyorum hepımız ıcın...

gülşah cım iyi yolculuklar iyi vakit geçirmeniz dileğimle.bizde akşama annemdeyiz ben erken çıkıp geri kalan yemeklerimi tamamlıcam. yemekten sonrada eşim ben kardeşim ve eşi dışarı çıkıcaz.

kızlar bende saçıma maşa yaptırdım birazda makyaj arkadaşlarım çok beğendi bugün:)) akşama bizde eşim ben kardeşim belki yemekten sonra dışarı çıkacağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…