Sağolasın canım
Sağolasın canım Valla bana kalsa kalırım ama eşim 2 gecedir eve gidemediğimiz için bide yarın cumartesi ya mutlaka gidelim eve der. Ne yapalım bu gece yerinde yatırıcam kesin. Artık cumartesi pazarı da atlattık mı rahatız heraldeGerçi emmediği sürece yanımda yatsın onu dert etmem de hem yanımda yatıp hemde geceleri emince sıkıntı oluyor. Memeler sürekli açıkta yamuk yumuk. Neyse düzelicez inşallah.
Sende keşke gece süt vermeye alıştırsan canım ya. Belki o zaman emmek istemez. Denedin mi hiç :44:
Kolay gelsin canım. Ohh keyifli vakit geçirin
Geçmiş olsun canım ya keşke dinlenseydin azcık. Kolay gelsin
Canım ya dediğim gibi bol sıvı takviyesi al
hülya canım başın saolsun dilekelrin için teşekkür ederim canım.
tuğbacım tekrar nice yıllara eşin umarım hatasını telafi eder.babacığında hayırlısıyla gidip gelsin.
Bu arada bugün kayınvalidemin d.günü. Dün aklımdaydı ama bugün dalmışım. Görümcem aradı şimdi. Akşama bi pasta alalım diyoruz. Bide ne zamandır siyahlı bir baş örtüsü istiyordu. Akşam eşim erken gelirse buluşup alıcaz onu da Kadıköy'den. Bi de çiçek alırım oldu bitti. Aslında Defne içinde bi hediye alsam babanesine verse mutlu olur dimi ya öyle yapayım :44:
pınar cnm evet alıştırmamak laızm insanları.bencede çok iyi olur canım hediye fikri.
saol canım
denedim kaç defa sütü ama malesef içmedi hatta biberona küsüp su bile içmedi o gece cadı anca dediğim gibi bakacak ve sabırlı biri olması lazımki 2 gecede unutur cnm bakalım belki bende ablamda kalırım bayramda inşAllah başarılı oluruz
çok ince düşünmüşsün cnm iyi olur gönlünü yapmış olursunuz
merhaba kızlar ben geldim
aksam eşimle annesi yüzünden tartıştık bana kötü davrandı üzüldüm....kaynanadi a beş karış surat şişirdi kendini...neretttttttttttttttttttttt ettim kendisindennnnnnnnnnn.......
bende eşime kızdım oturma odasında yattım ....sabaha karşı ömer öğürmüş eşimde acıkmıştır diye mama yapmış..mamayı verince çocuk kumuş....beni kaldırdı geldim baktım uyuyor...dedim kendi midesini bulandırmıştır dedim....tam yattık çocuk öğürüyor kusuyor...kalk dedim cerrahpaşaya
gittik çocuk acil düştüğü için acil tranwaya yolladı orada baktılar kafa rotgeni çekildi ...bişey yok ama beyin cerrahisi bt ister dedi...onuda çektirdik....sonra beyin cerrahisini bekledik..bişey yok ama gözetimde kalsın dediler...çocuk tabi 4 kere kustu..bikerede sarı safra çıkardı...
sonra kan sonuçları geldi...
en sonunda saat 11 gibi çocuk acile gittik orada doktor baktı...idrar istendi iki kere o poşet kaydı
çocuk ishal kaka yaptı ama ne kadar kötü kokuyor ne kadar berbatt...aklıma hemen acaba kaynana ben yokken eksi yemekmi verdi...neyse çocuk acil karın rötgeni verdi....allahım gaz ve mokkkkk var dendi..lavma dediler tam aldık...acil çocuk geldi çocuk kitlenmiş...kaç saat uğraştılar...
bizde bekledik lavma olduk üstümüz başımız mok oldu berbattık yaa...sonuç bişey yok dendi...sanıırım dişten zayıf düştü yine köpek dişi çıkmış sonunda..........eve geldim...annem bizdeydi....hemen soyunduk ömerle....banyoya gireceğiz annem çamaşır hazırlıyor...alide ağlıyor banyoya girmek için bizimle...kaynanaya diyorumki al çocuğuu alyormuş çocuk yine geliyormuş..
bana diyorki bunuda al...yaaaaaaaaaaaaaaaa annem sabahtan geldi çocuk bakıyor allahın moskofuu öldürecek bu kadın beni...dedim alllllllllllll çocuğu beee...sabahın 5 den beri uyumadk...
ayy bi çııktım kadın herşeyi bırakmışş....yemek yiyor fenalık geldi içime diyor...şok oldum yaa...annem ömerimi giydirsin alinin peşindenmi gitsin....sonra ömer besledim....yemek yiyecepiz kadın bizden önce ayyy fenalık geldi iiçime dedi gömüldü yemeğe bizi beklemedien.......bide sofrada bana diyorki ..ayy annen olmasa yemek yiyemeyecektin diyor banaaaaaaaaaaaaaaaa.....bir ali ile yemek yapamazmışş...o kadar tiksindimkiiiiiiiiiii geberrrrrrrr demek geliyor içimden ...adi kadın ben pişiriyorum öküz gibi yiyorsun ama bir torununa bakamak ağır geliyor...o kadar sinirliyimkii....aliye pişmaniye vermiş....oda dökmüş çocuğa hayırsz çocuk ne pislettin diyor..sakın birdaha hayırsız deme çocuğa dedim...kötü bişey mi diyor...yook çok iyi kelime dedim...o daha melek hayırsızlığınımı gördün send dedim......
anneme dedim yılbaşına kadar burada kalacağız sonra eve gideceğim dedim...son 1 ay size geleyim ama senlede kavga ediyorz dedim...eder meder otururuz bu kadın çekilmez benim iki günde sinirimi bozdu dedi...sen eve geçince be gelir kalırım eviniz satılına kadar ne yapayım dedi...bakalım bayramdan sonra eşim seyhate gidiyor...o haftada burada kalacam....1 aralık anneme gideceğizzzzzzzzz.....1 ocağa kadar yılbaşını kutlar eve giderizzzzzzzzzz....çufffffff çufffffff
neysee bizden bölee iki kuzuyu uyuttum bende yatacağım çok yorgunum byby
slm kizlar daha once bir defa yazmistim size benim de bir kizim var 2009 31 mayis dogumlu.
yani kasim 30 da 18. ayini dolduracak.
benim kizimi goturdugum cocuk doktoru her seferinde bana 2 yasini doldurana kadar sut vermeyin diyor. sizin doktorlarriniz ne diyor bu konuda.
aslinda hep daha once 1 yasini doldurana kdar verilmemesi gerektigini duymustum ama doktorumuz oyle deyince vermedim acikcasi.
simdi de artik surekli emzirmekten gina geldi 18. ayini doldurunca sut vermeye baslamak istiyorum.
siz ne dersiniz?
arkadaşlar ankaraya gidiyoruz bisüreliğine yokum.kendinize ve bebişlerinize çok ama çokkkk iii bakın.görüşmek üzere arkadaşlarr...
ahcanım cok gecmiş olsun en kısa zamanda saglıgına kavusursun inşallahHülyacım,gecenin bir yarısı karın ağrısıyla uyandım.Kusma,ishal bende anlamadım valla.Yediğim bişey dokunmuş ama o gün dışarıda bişeyde yemedim,Evde yenilenlerden herkes yedi.Banamı piyango vurdu bilmiyorum.Betim benzim attı valla.Bir gece hastanede yattım.Serum takviyesi yaptılar.2 gündür evdeyim.Hala düzeldim sayılmaz.Tuvaletten çıkamıyorum.Su gibi çok fena.Ne yediysemde iyi gelmedi.İlaçlar sayesinde biraz toparladım sayılır.
sagolasın valla su tutulma ne menem şeymiş öldüm valla akşam eşim kas gevseticiyle ovsun barigeçmiş olsun cnm valla insan sersem gibi oluyor öyle yat kalk olunca...
kuzuyada afiyet olsun
maşallah maşşallah elini attıgın yeri güzelleştiriyorsun kendin gibi canım ellerine saglıkBizde yemeğimizi yedik. Anam minicik bi mutfağımız var ama nasıl bu kadar pis tutabiliyorlar anlamıyorumSinirlendim yarım saattir temizliyorum heryerini. Raflar falan toz içinde. Ama ben el attım ve mis yaptım içim rahat etti
İşlerimde bitti. Şimdi boş boş oturma ve ıhlamur içme vakti
ayy ne iyi düşünmüşsün Allah herkeze senin gibi gelin nasip etsinBu arada bugün kayınvalidemin d.günü. Dün aklımdaydı ama bugün dalmışım. Görümcem aradı şimdi. Akşama bi pasta alalım diyoruz. Bide ne zamandır siyahlı bir baş örtüsü istiyordu. Akşam eşim erken gelirse buluşup alıcaz onu da Kadıköy'den. Bi de çiçek alırım oldu bitti. Aslında Defne içinde bi hediye alsam babanesine verse mutlu olur dimi ya öyle yapayım :44:
valla canım ben 11 aylıktan beri inek sütü veriyorum ama bazı doktorlar inek sütü yerine keçi sütü öneriyor anne sütüne en yakın oldugu için ben dene derimslm kizlar daha once bir defa yazmistim size benim de bir kizim var 2009 31 mayis dogumlu.
benim kizimi goturdugum cocuk doktoru her seferinde bana 2 yasini doldurana kadar sut vermeyin diyor. sizin doktorlarriniz ne diyor bu konuda.
aslinda hep daha once 1 yasini doldurana kdar verilmemesi gerektigini duymustum ama doktorumuz oyle deyince vermedim acikcasi.
simdi de artik surekli emzirmekten gina geldi 18. ayini doldurunca sut vermeye baslamak istiyorum.
siz ne dersiniz?
ahh birsenim cok gecmiş olsun neyseki kötü bişi cıkmamıs hastanelerde olmak varmıs bugnmerhaba kızlar ben geldim
aksam eşimle annesi yüzünden tartıştık bana kötü davrandı üzüldüm....kaynanadi a beş karış surat şişirdi kendini...neretttttttttttttttttttttt ettim kendisindennnnnnnnnnn.......
bende eşime kızdım oturma odasında yattım ....sabaha karşı ömer öğürmüş eşimde acıkmıştır diye mama yapmış..mamayı verince çocuk kumuş....beni kaldırdı geldim baktım uyuyor...dedim kendi midesini bulandırmıştır dedim....tam yattık çocuk öğürüyor kusuyor...kalk dedim cerrahpaşaya
gittik çocuk acil düştüğü için acil tranwaya yolladı orada baktılar kafa rotgeni çekildi ...bişey yok ama beyin cerrahisi bt ister dedi...onuda çektirdik....sonra beyin cerrahisini bekledik..bişey yok ama gözetimde kalsın dediler...çocuk tabi 4 kere kustu..bikerede sarı safra çıkardı...
en sonunda saat 11 gibi çocuk acile gittik orada doktor baktı...idrar istendi iki kere o poşet kaydı
çocuk ishal kaka yaptı ama ne kadar kötü kokuyor ne kadar berbatt...aklıma hemen acaba kaynana ben yokken eksi yemekmi verdi...neyse çocuk acil karın rötgeni verdi....allahım gaz ve mokkkkk var dendi..lavma dediler tam aldık...acil çocuk geldi çocuk kitlenmiş...kaç saat uğraştılar...
bizde bekledik lavma olduk üstümüz başımız mok oldu berbattık yaa...sonuç bişey yok dendi...sanıırım dişten zayıf düştü yine köpek dişi çıkmış sonunda..........eve geldim...annem bizdeydi....hemen soyunduk ömerle....banyoya gireceğiz annem çamaşır hazırlıyor...alide ağlıyor banyoya girmek için bizimle...kaynanaya diyorumki al çocuğuu alyormuş çocuk yine geliyormuş..
bana diyorki bunuda al...yaaaaaaaaaaaaaaaa annem sabahtan geldi çocuk bakıyor allahın moskofuu öldürecek bu kadın beni...dedim alllllllllllll çocuğu beee...sabahın 5 den beri uyumadk...
ayy bi çııktım kadın herşeyi bırakmışş....yemek yiyor fenalık geldi içime diyor...şok oldum yaa...annem ömerimi giydirsin alinin peşindenmi gitsin....sonra ömer besledim....yemek yiyecepiz kadın bizden önce ayyy fenalık geldi iiçime dedi gömüldü yemeğe bizi beklemedien.......bide sofrada bana diyorki ..ayy annen olmasa yemek yiyemeyecektin diyor banaaaaaaaaaaaaaaaa.....bir ali ile yemek yapamazmışş...o kadar tiksindimkiiiiiiiiiii geberrrrrrrr demek geliyor içimden ...adi kadın ben pişiriyorum öküz gibi yiyorsun ama bir torununa bakamak ağır geliyor...o kadar sinirliyimkii....aliye pişmaniye vermiş....oda dökmüş çocuğa hayırsz çocuk ne pislettin diyor..sakın birdaha hayırsız deme çocuğa dedim...kötü bişey mi diyor...yook çok iyi kelime dedim...o daha melek hayırsızlığınımı gördün send dedim......
anneme dedim yılbaşına kadar burada kalacağız sonra eve gideceğim dedim...son 1 ay size geleyim ama senlede kavga ediyorz dedim...eder meder otururuz bu kadın çekilmez benim iki günde sinirimi bozdu dedi...sen eve geçince be gelir kalırım eviniz satılına kadar ne yapayım dedi...bakalım bayramdan sonra eşim seyhate gidiyor...o haftada burada kalacam....1 aralık anneme gideceğizzzzzzzzz.....1 ocağa kadar yılbaşını kutlar eve giderizzzzzzzzzz....çufffffff çufffffff
güle güle git güle güle gel inşallah hayırlı haberlerlearkadaşlar ankaraya gidiyoruz bisüreliğine yokum.kendinize ve bebişlerinize çok ama çokkkk iii bakın.görüşmek üzere arkadaşlarr...
ohhh hadi bakalım kayınvalidenin dogum günü kutlu olsunEşim erken geldi diye gitmiş eşarp almış kayınvaldieme. Vakko'da güzel indirim varmış. Tam sevdiği gibi siyahlı - beyazlı leopar desenli bulmuş. Pastayı da almış. Bi de Defne versin diye bikaç çeşit eşarp içine takılan bant mı deniyo ne ise onlardan almış.
Şimdi beni almaya geliyor. Hazırlanayım kızlar. Akşam eve erken gidelim ki ütülerimi halledeyim. Yarın 12'de direksiyon dersim var. Sonra da eşim için gastroenterolojiye gideceğiz. Uğrayamazsan pazartesi görüşürüz öptüm hepinizi
kızlar bende kız uyanınca karnını doyurup komsuya gectim 5 e kadar oturduk
eve gelip fırına yemegi attım hanzadeye köfte kızarttım makarnayla yiyordu şuan napıyor bilmem
vee kızlar hanzade sag elini daha az kullanıyor genelde sol kullanıyor topa sol ayakla vuruyor ama gariptir kitap sayfasını sagla ceviriyor annanem cift taraflı kullanır sanırım genetik olarak ona cekti hayrlısı
ben gidip kıza bakim ortalıgı mahvetmeden
ayyy nuran sen hanzade makarnayla köfte yiyor deyince bi acayip oldum bende alpişi görürmüyümki böyle yerken ayyyy inş. keşke yaa benim paşada yese negüzel düzelmişti gene geçtik kavanoz mamalara hiç sevmiyom şu kavanoz mamaları .maşallah hanzadeye.
aman yaa brada sessiz hiç olmuyor böle alışkın degiliz nerdesiniz millet
ben kzı uyuttum kocişte uyuyor kılıc günü baslayana kadar bende burdayım
sağol cnm yaa..kızlar merhaba.nasılsınız? aynurcum canım bencede bildiğin dr git için rahate der.banucum sevindim izinlerin başlamasına görüşürüz artık sık sık:) prensesler nasıl?
pınarcım defne sanırım bırakıyor artık.vitesli arab demişin bend ekullanamıyorum ya akşam eşimle konuştuk kursa gidicem ama ben vitesli istemiyorum napıcaz diye oda yaza kadar bana bişey deme yaza madem arabayı değiştirirken otomotik alalım madem dedi yada sana uygun bişey alırız dedi.kısmet bakalım ya basacan gaza gitcek vietsle ne uğraşcaksın:))
ferda canım geçmiş olsun kuzuma işte bir şekilde büyüecekler yaramazlar.
merhaba kızlarrr
bugun cok yogun yınefazla ugrayamayabılırım
pınar guzel haberlerle gelmıssın ne guzel darısı basımıza ınsallah bu 2 3 gunude atlattınmı tamamdırrr
tugbacım kavacık uzaktan zıyade o gun araba bende olmıyacak eşim seçim nedenıyle oy kullanmaya karsıda olucak ordanda bakırkoye benıde bırakacak saolsun kızlara bende nezamandır gıtmeyı duusnuyodum bı nasıp olmadı
yarın bı aksılık cıkmazsa nurtendeyıs saolsun mısafır edecek bızı
kızlar kusura bakmayın bakamadım gecmıse fırsat bulursam gelıcem yınee
kolay gelsın herkezeee
Canım iş konusunda hayırlısı olsun ne diyelim
Ohhh cumartesi izinleri iyi olmuş. Gözün aydın
Hoşgeldin Aynur'cum. Nasıl teknolojiymi öyle ya ne sinir. Neyse Uşak'ta dinlersin kuzunun kalp atışlarını. İyi yolculuklar sana
Sinirlenmişsin tatlım ya. Anam hepsi böyle ya. Sen 5 dk bekletsen suç olur. Ama kendileri evde bekleyen var mı düşünmezler. Neyse sıkma canını. Çıkarırsın acısını
Kuzum ya elini mi sıkıştırmış yavruşum. Geçmiş olsun. Allah'tan kırılma gibi bişey olmamış. Çok geçmiş olsun tekrar.
Valla bırakıyor gibi gözüküyor canım bakalım. Göğüsler sızlıyor ama öyle çok değil. Oldum olası çok dolmadı benim göğüslerim. Her emdiğinde süt geldi istediği kadar ama dediğim gibi ilk 5-6 ay hariç çok dolmadı.
Ne bilim canım ya sen heralde ilk vitesli ile başladığın için kolay geliyor sana. Ben hiç kullanmadığım için. Birde daha önceki çalışmalarımı bizim arabada otomatik vitesle yapınca bu şirket arabası zor geldi bana. Şu ehliyeti alacak kadar öğrensem yeter. Sonrası otomatik ile rahat nasıl olsa
Evet canım artık bırakıyor inşallah. Süper ya yaza kadar idare et dediğin gibi. Zaten ehliyet alman, alışman ancak olur. O zaman rahat edersin
Kolay gelsin canım
Ay valla dün akşam emmeyince nasıl rahattım. Oyunlar oynadık, yatakta oynaştık. Heran memeye saldırıcak diye bekledim ama çok şükür istemedi. Darısı başına
demek seninki yaptı yine yapacağını hee nedense bu duruma bende hiç şaşırmadım Tuba'cım boşver önemli olan sizin mutluluğunuz nice 4 yıllar daha geçirin huzurla sağlıkla inşAllahhh
bensizde kahveler içilecekmiş kahvaltılar yapılacakmışş ohhh
Afiyet olsun
canım bence kalabiliyorsan kaynananda 1 gece daha kal derim ben çünkü genelde 3 geceden sonra unutuyorlarmış...
Gazel gece hala meme emiyor keşke gece bakacak biri olsa senin kaynan gibi ama yok babaylada durmuyor illaki gece uyandığında meme de uyuyacak geri o yüzden süt vermiyorum ...zaten içmez ..ama gündüz veriyorum sütü ...
kıyamam yaa cok geçmiş olsun canım
Ay aşk olsun sana nasıl anlamazsınkız okadar gelicem gelicem dedin hala bekliyoruz be
kolay gelsin canım yarın Nurten'de görüşmek üzere
canım Tünaydın...kusura bakma akşam sana yazmayı unutmuşum ..yeni bebiş geliyormuş hadi hayırlısı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ..
bence de başka bir dr a gitmende fayda var cnm ...
büyüdü valla teyzesi cokta zilli bir şey oldu kız cocukları gerçekten anneye arkadaş gibi
Allah bağışlasın hepimizi yavrularını...
ohh Afiyet olsun
selam kızlar gecmişe bakma fırsatım olmadı ama size selam vermeden gecmek istemedim
biz sabahın köründe kalktıgımız için basım cok agrıyor birde boynum ve kollarım tutulmus hanzadeyi uyutunca vurdum kafayı yattım ama uyumak ne mümkün alışık degil vicut şimdide hanzade uyandı gidip yemek hazırlayım görüşüz
Hülyacım,gecenin bir yarısı karın ağrısıyla uyandım.Kusma,ishal bende anlamadım valla.Yediğim bişey dokunmuş ama o gün dışarıda bişeyde yemedim,Evde yenilenlerden herkes yedi.Banamı piyango vurdu bilmiyorum.Betim benzim attı valla.Bir gece hastanede yattım.Serum takviyesi yaptılar.2 gündür evdeyim.Hala düzeldim sayılmaz.Tuvaletten çıkamıyorum.Su gibi çok fena.Ne yediysemde iyi gelmedi.İlaçlar sayesinde biraz toparladım sayılır.
sıbelcım cok gecmıs olsun cnm katı seyler yemeye calıss sulardan oluyormuş genelde bagırsak enfeksıyonu serum yemedende gecmıyorr bununla gecmıs olsun canım
ya ben herseyı atlamısım az once tugbacım nıce nıce yıllara ınsallahh:)eşinede dıyecek bısey yok normaldırrr benım esım bu sene dogumgunumu unuttugundan iş yogunlugundan hıcbıseye sasırmıyorum artık erkek mılletı ıstee senınkı enazından günün onemından haberdarrr:)))
telafı eder ınsallah umutlu olmak lazım
ferda gecmıs olsun canım allah beterınden sakınsın kuzuyuuu
Bu arada bugün kayınvalidemin d.günü. Dün aklımdaydı ama bugün dalmışım. Görümcem aradı şimdi. Akşama bi pasta alalım diyoruz. Bide ne zamandır siyahlı bir baş örtüsü istiyordu. Akşam eşim erken gelirse buluşup alıcaz onu da Kadıköy'den. Bi de çiçek alırım oldu bitti. Aslında Defne içinde bi hediye alsam babanesine verse mutlu olur dimi ya öyle yapayım :44:
slm kizlar daha once bir defa yazmistim size benim de bir kizim var 2009 31 mayis dogumlu.
siz ne dersiniz?
arkadaşlar ankaraya gidiyoruz bisüreliğine yokum.kendinize ve bebişlerinize çok ama çokkkk iii bakın.görüşmek üzere arkadaşlarr...
Eşim erken geldi diye gitmiş eşarp almış kayınvaldieme. Vakko'da güzel indirim varmış. Tam sevdiği gibi siyahlı - beyazlı leopar desenli bulmuş. Pastayı da almış. Bi de Defne versin diye bikaç çeşit eşarp içine takılan bant mı deniyo ne ise onlardan almış.
Şimdi beni almaya geliyor. Hazırlanayım kızlar. Akşam eve erken gidelim ki ütülerimi halledeyim. Yarın 12'de direksiyon dersim var. Sonra da eşim için gastroenterolojiye gideceğiz. Uğrayamazsan pazartesi görüşürüz öptüm hepinizi
bence geç bile kaldın ,zonra zor alıştırırsın cnm bence başla...:
Canım benim doktorumda 2 yaşına kadar süt verme, mama ver diyor. Zaten versemde benim kız içmiyor sütü. Bende emziriyordum. Çarşamba günü bıraktırdım. Şimdilik emmiyor bakalım
valla canım ben 11 aylıktan beri inek sütü veriyorum ama bazı doktorlar inek sütü yerine keçi sütü öneriyor anne sütüne en yakın oldugu için ben dene derim
siz ne dersiniz?
Eşim erken geldi diye gitmiş eşarp almış kayınvaldieme. Vakko'da güzel indirim varmış. Tam sevdiği gibi siyahlı - beyazlı leopar desenli bulmuş. Pastayı da almış. Bi de Defne versin diye bikaç çeşit eşarp içine takılan bant mı deniyo ne ise onlardan almış.
kızlar bende kız uyanınca karnını doyurup komsuya gectim 5 e kadar oturduk
eve gelip fırına yemegi attım hanzadeye köfte kızarttım makarnayla yiyordu şuan napıyor bilmem
vee kızlar hanzade sag elini daha az kullanıyor genelde sol kullanıyor topa sol ayakla vuruyor ama gariptir kitap sayfasını sagla ceviriyor annanem cift taraflı kullanır sanırım genetik olarak ona cekti hayrlısı
ben gidip kıza bakim ortalıgı mahvetmeden
iyi akşamlar kızlara.s.
gemişe ayrıntılı bakamadım sibel hastaymış geçmiş olsun canıma.s.
tubacım yıldönümünüz kutlu olsun eşinin hediye almaması şaşılacak bir durum değil benimki fenerbahçenin golünü sormuştu çünkü:)))
aynur iyi yolculuklar arada uğra canıma.s.
pınar memeden kesmişsin kızı ayyy kıskandım valla :)))bende kesmek istiyorum çünkü şu anda omzum tutulmuş durumda eşim 1 saattir masaj yapıyor çok zor yaaa sanırım havalar iyice soğuyunca 1 hafta kayınvalidemde kalırım o yardım eder:)sakın vicdan yapma bitti gitti ohh
biz yarın nurtendeyiz gülşah hülya ben ve benim bi arkadaşım nihan geliyor sizleri de bekliyoruz
hepinizi öpüyorum iyi gecelera.s.
sağol cnm yaa..
hadi bakalım inşallah güzel geçer umarım gelebilirim bende..
Aman takmıyorum unuttum bilee..boşver artık canımı sıkmıcam herşeye..
sağol cnm neyseki bişey olmadı parmağına..
Aman anlamadım işte jeton köşelide benim ondan heralde..Nasip olmadı işte ..Dur bakalım yarın gelebilirsem görüşürüz..
geçmiş olsun nuran..
çok geçmiş olsun Sibelcim çok üzüldüm zor bi hastalık...
çok sağol cnm...
All tabii all kadının hakkı ödenmez valla..
bence geç bile kaldın ,zonra zor alıştırırsın cnm bence başla...
cnm ne kötü bi gün geçirmişsin Alah güç versin sana neyseki bişey çıkmamış...Alalh korusun çok korktum bendeyazının başında..
Kayınvalinde ayıp etmiş yanii,pes..
İnşallah bian evvel satılır eviniz sende evine geçersin artık
güle güle ,sende kendine iyi bak...
Bone deniyo ona pınar :)) ohh güle güle kullansın cnm..sevinir şimdi kadın yaa..