2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar .....nurtene gideceklere iyi eylenceler

bana gelince ............

bu sabahta malesefff doluyummm yine şişireceğim kafanızıı

dün o kadar yorgunum uykusuzum....dedim sizede tam uyuttum çocukları geldi odaya konuştu ömeri uyandırdı..saatlerce salladımm...bıraktığımda uyandıı...tabi ben uyuyamadım....yine odaya geldi alii uyandrdı kople kalktk içeri girdim surat beş karış...........heee dedim sen böylemisin bende astım....kocam geldi hiçç kılını kımıldatmadı sora için ben hazırladm......ama kaldırmadım....kocam kaldırdı....ve oğlu gelince gayet normal konuşuyorr........

neyse ben içerde uyuya kalmışım.....eşim kaldırdı...çocukları uyutuyorum..........başladık kavgayaa
dedim anneme gideceğiz...hayır dedi....eve gideceğiz...bayrama kadar burada kalacağız sonra eve dedi...

neysee bayramdan sonra seyhate gidecek bende annemde kalacağım oradanda eve gideceğim......

bayramda eve gideceğim evimi temizleyeceğim...halım var onu yıkatmaya vereceğim....inş. kurur...

bu sabah uyandım...kadın saat 6 kalktı duydum...ama hiçbişey yapmamış..yaa bi insan bu kadarmı duyarsz olur bu kadarmı uyuz olur yaa....

ben çocukların altını aldım hemen çoraplarını giydirdim....
yeleklerini geçirdim sırtına....kuzenime gideceğiz bugün çatamızı hazırladım....

sonra çocuklara yemek yedirdim...bu arada hiççç ne çay suyu koyuyor ne bişey

mutfak batk...çayı ben demledim yaa o karışık mutfağa gelmiş ...kahvaltı edelim ben yıkarım bulaşığı diyor...hayır dedim ben acıkmadım...önce yıkayacağım sonra yerim dedim...

hanfendi..ben kendime tost yapacağım sende yermisin dedi..hayır dedim...

ekmek kesmis çocuklar almış yere atmış...bağrınıyor...neden bağrıyorsun dedim..2 aydır sen alışamadınmı buna dedim...bi cvp verseydi bozacaktım ama neysee....sonra kendince sofraya onu bunu koymş beni beklemeden yiyor ...ömere vitamin vereyim dedim..anam nerede kokusu kötüydü zaten...
şar diye kusutu çocuk üstüme kustuda kadın istifini bozmadı insan çocuğu alıra ben üzerimdekini çkarırım dimi yokk....kendi kendime çocuğu soydum..kendim soyundum oturdum...yedim..hiç konuşmadım...........

ama bende ona beş karış surtala dolaşacağım..aksam eşime borcunuzu ödeyin gidin diyor...
duydum....borçtan boğulsamda daha durmam salak kadın yaaaaaaaaaa.....
2ay çekemedi..idare edemedi...ama bir gideyim şuradan gelmeyeceğim kabulde etmeyeceğim bokunda boğulsun...tuvalete gitmiş kapsın kapatmamış...ömer içeri girmiş küvete elini sürmüş oradaki suyu yalıyor.....benim çocuklarım daha çok hastaa olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr..çokkkkkk

bana diyorki oradan annenemi gideceksin....bıktıı resmen bizden kadnn

kocamla konuşacağım.....şu bayram sonrası seyhatten sonra eve geçtiğimizde
ebirdahaki seyhatlere evde yanlız kalırız.....deneyeceğim bunu allah korusun hasta masta olurlarlarsada
en yakın kaynım eltim var.....ararımmm ...bekar kaynımı ararım...olmadık insanlara mecburiyt yıkarım
bıktım artık insanlardan...bazen diyorum şurdan atlasam canım yanarmı yaa..ölsem diyorum...yemin ederim o kadar sinirlerim bozukk...ama ne kocamm nede başkası görmüyor bunu

Birsencimmm takma bu kadar canım kendine yapıyosun, Allah dağına göre kar verirmiş sen bunları aşabilcek güçte bir insansın, Allah a şükür çocukların sağlıklı sıhatli sorunların aşılmıycak şeyler değilki, takma şu kaynanı biliyorum elde değil ama hiç yoktan iyidir işte bişey bekleme en ufak yardımı oluyosada kar say bence, bugünler geçecek biraz daha büyüsünler rahatlıycaksın ne günler görüceksin mutlu huzurlu bunlarda anı kalcak işte anlatcaksın ben sizi böyle büyüttün diye :)) yıllar çok çabuk geçiyo ve malesef günlük sıkıntılarla anın tadını kaçırıyoruz, bi daha bu yaşta olmıycaklar, üzme kendini canım

Birsencimmm takma bu kadar canım kendine yapıyosun, Allah dağına göre kar verirmiş sen bunları aşabilcek güçte bir insansın, Allah a şükür çocukların sağlıklı sıhatli sorunların aşılmıycak şeyler değilki, takma şu kaynanı biliyorum elde değil ama hiç yoktan iyidir işte bişey bekleme en ufak yardımı oluyosada kar say bence, bugünler geçecek biraz daha büyüsünler rahatlıycaksın ne günler görüceksin mutlu huzurlu bunlarda anı kalcak işte anlatcaksın ben sizi böyle büyüttün diye :)) yıllar çok çabuk geçiyo ve malesef günlük sıkıntılarla anın tadını kaçırıyoruz, bi daha bu yaşta olmıycaklar, üzme kendini canım

haklı olabilirsin handeciğim ama bunu yaşayan bilir demekten başka diyecek sözüm yok...

bana hiççç ama hiç faydası yok kar sayacak.....

üstelik konuşmaları..davranışları,,tavırları,,suratı ile ruhumu acıtıyor artık...

sen kaynanadan yardım istemişsin gelemdi diye kızıyorsun

ben yanındayım ihtiyacdan ötür...çocuk banyodaki pis yeri yalıyor....ben tuvalete girdiysem unutmuşumdur diyip çıkıyor işin içinden...
umrumda bile değil demeye getiriyor..hasta olduklarında içi acımıyor...aksine birini ona bırakıp gittik diye yük oldu....annem yemek yapmasa aç kalacakmışız öle diyor...

anlatacak o kadar şey varki burada sizleri boğmak istemiyorum...benden daha zorda yaşanlar var eminin ama çektiklerimi ruhum taşımıyor

bende ankaraya gidicezz ya hala ona hazırlık yapıyorum ordanda uşağa geçicez göçebe gibi olduk valla hehhee:)) napalım hayırlısıyla bitsin şu askerlikte bizde düzenimizi oluşturalım.bende kavak yellerini bekliyorum başladımı onuda bilmiyorum eşya toplamaktan:))ewt yaa bugün çok sessiz arkadaşlar nerdesiniz??? hanzade uyudumu aaa kız nurancım napıyosun sen bu fıstığa gerçi bizz doğduğumuzdan beri geç yatarız en erken 5 te yatıyoduk sabah ezanından sonra şimdilerde 2 de uyuyor 1 de yani bize daha varrrrr.güzel kızını öp benim için annesi.ii akş.nurancım:KK16:
canım benim sana kolay gelsin valla zor iş ordan oraya neyse eaz kaldı inşallah dimi??
valla hanzade bebekliğinde cok kötüydü ilk 3 ay gece yarılarına kadar sallardım gece 4 de dikilirdi tekrar ama şeytan kulagına kursun 4. aydan sonra erken yatıp erken kalkar oldu cok şükür ben ve kardeşlerimde öleymişiz bize cekti sanırım darısı size

iyi akşamlar kızlara.s.
gemişe ayrıntılı bakamadım sibel hastaymış geçmiş olsun canıma.s.
tubacım yıldönümünüz kutlu olsun eşinin hediye almaması şaşılacak bir durum değil benimki fenerbahçenin golünü sormuştu çünkü:)))

aynur iyi yolculuklar arada uğra canıma.s.

pınar memeden kesmişsin kızı ayyy kıskandım valla :)))bende kesmek istiyorum çünkü şu anda omzum tutulmuş durumda eşim 1 saattir masaj yapıyor çok zor yaaa sanırım havalar iyice soğuyunca 1 hafta kayınvalidemde kalırım o yardım eder:)sakın vicdan yapma bitti gitti ohh

biz yarın nurtendeyiz gülşah hülya ben ve benim bi arkadaşım nihan geliyor sizleri de bekliyoruz
hepinizi öpüyorum iyi gecelera.s.
iyi vakit gecirmişsinizdir umarım

İyi gecelerr
Geçmiş okuycam diye saati 4 yaptım :)) hemen aklımda kalanları yazayım

Tülaycım başınız sağolsun, eşine de Allah sabır versin, çokk zorr...

Makine işini halletmişsin helal diyorum:))Alakasız ama bizimde üst katta bi komşu var,
kendi oturmadığı için evinede bakmıyo, yatak odasının balkonunu kapatmamış kuşlar pisliyo
gideri tıkayo ve bizim tavan rutubet oldu, sonra su vanasından kaçağı olduğu için holde rutubet
oldu.Eşimde sağolsun ben evdeyim şu sıra diye evle ilgili ne iş varsa bana yıkmaya çalışıyo hoş
çalışırkende durum böyleydi, yöneticiyle konuşuyorum komşu yaptırcak diyo, komşuyu aradım
yönetici yaptırcak diyo, bakın dedim sizin yüzünüzden ben evimi satmayı düşünüyorum, ben o evde oturmuyorum diyo, zaten dedim oturmadığınız için oluyo bu otursaydınız evinize bakardınız.Ben dedim sigorta şirketimi çağırıyorum ve gerekeni yaptırıyorum. Hemen iki gün sonra baktım pimapenciyle gelmiş balkonu kapattırıyo, biraz sesini yükseltip hakkını aramadıkça malesef sonuç alamıyosun

Birsencim tekrardan çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun kuzucuklarımızı, kusmasını
anlatınca korktum ama bişeycik yokmuş çok şükür, off offf kayınvalide konusuna birazdan bende
deyincem çokkk ruhsuzlar ya, evin bi an önce satılırda sende uğraşmazsın inşallah canım

Sibelcim geçmiş olsun canım inşallah atlatmışsındır

Pınarcım Defnoşu memeden kesiyomuşsun darısı başıma diyorum, o bağların kopma meselesini
bende çok takıyorum ama bir an önce kesmek lazım bencede, eskiden sürekli 2 yaş takıntım vardı
ama ne kadar geç olursa o kadar güç olucak gibime geliyor, hem artık iyice azaldı sütüm, memeye güvendiği için iştahsızlıkta yaşıyoruz. Ama şu sıra o gücü kendimde bulamıyorum ya hiç hazır hissetmiyorum kendimi, sorunsuz gitmesine çok sevindim inşallah halledersiniz

sapıktan kurtulmana sevindim, kayınpederin falan uğraşmasına gerek kalmamış
eşinede çok geçmiş olsun canım

Filizcim Doruk yani buu :)) kızar babasına, mor eldivenler diyince mor inek geldi aklıma
bende çok severim moru ve lilayı, öykü olayı iyi gidiyomuş sevindim İlham perileri hep senle olsun:))

Ferdacım kardeşini uğurlamışsın, evet ya biri evden bişeyler getirince ne sevinirdik Trakya Ünv deyken, paramız bol olunca iskenderler bitmeye yakın Lahmacuna talim ederdik, hergün birinin doğum günü olurdu barda, bara para yetiştircez diye bir hafta kayısı reçeli ekmek yemiştik :)) tabi İst Ünv deyken evliydim, öğrencilik yaşamadım doğru düzgün :)) Bide çan eğrisi olduğu için eğlenmkyten çok herles inekliyodu, heygidi heyyy yıllar ne çabukk geçiyo yaşlanıyomuyuz ne

Ohh ne güzel kayınvaliden hediyeler almış hepinize öle kayınvalideye can kurban, bayramda yolculuk var he ne güzel anneleri görcen, bizde nereye gitsez bakalım kararsızız, Kıbrıs diyoduk ama bakalım kesin değil halaa

Bizee gelince bugün Masal hanım 4 e kadar uyumadı sabah 9.30 da kalkmıştı, bende
uyumuyo diye havada güzeldi dışarı çıkartim arabasında uyur dedim, apartmanın bahçesinde
kaydı, sallandı falan sonra koydum arabasına reale gidelim dedim, yarı yolada uyudu ne
zamandır kaş aldırcam, cumartesi çalışıyo eşim, pazarda geç kalkıyoruz, kahvaltı iki gezelim derken
bide spora gidiyorum kalıyo, Allahtan çok kaşım yokk :)) neyse aldırdım kaşlarımı bide saçımı
boyatcam ama hala kararsızım röfleden çok sıkıldım farklı bişey istiyorum ama biraz cesarett istiyo :))
Kuaförle kırkbeş dakka falan konuştuk face den sayfasını falan gösterdi, bizim kız uyanmadı, reale
gittim alışveriş yaptım rahatladım, alışveriş bana çokk iyi geliyo :)) Masal uyandı yemek yedik,
Mama sandalyesine eline sıkıştırdım :KK43:( çok kızarmadı ama üzüldüm ya bide ben yapınca daha çokk üzülüyorum neyse eve geldikk

Kaynana mevzusuna değincem birazda, sevgili kayınvalideciğim bundan 3-4 ay önce eşim
çağardığı için teşrif etti gündüz 4 te geldi ertesi gün 12 de gitti, hasta numarası yaparak :)) bide
annesini bahane ederek, annane Allah rahmet eylesin geçen iki ay önce vefat etti.Artık bahanesi
kalmadı ne zaman arasam karşıda kızları oturuyo ya onlara gitcek oluyo ya gelmiş oluyo ve telefonu
sanada gelicem kalmaya diye kapatıyoruz:)) bugünde annemi aradım Masal konuşsun diye yemek yiyolarmış, eşim namaza gitmiştir diye kayınvalideciğimi aradım, yarın kumburgaza gidiceklermiş
halasıyla bi akrabaya dönüştede sana uğrarız gece kalırız sabahta kahvaltı yaparız döneriz kalamam
diyo:)) şimdi ben bu kadına ne diyim ya, dilimin döndüğünce yardımcı birine ihtiyacım olduğunu
anlatmaya çalışıyorum, eşim deniyo bi sefer , kadın hala buraya gezmek için gelmek derdinde
annem hasta olmasaydı zaten ona minnet etmezdim, bu zihniyette bi insana, ama ihtiyacım olduğunu
bildiği şu günlerde bana böle yapıyoya Allah a havale ediyorum ya, ama çok üzülüyorum.Gelip iki üç kalıverse bende rahat rahat işimi gücümü yapsam nolur sanki vicdan meselesi işte ya kızlarınınki torun bizimki değil lafa gelincede aklınca laf sokuyo bana ben babane kızım diyo Masal a çocuk babanesini tanımıycak:)) yine biz gidiyoruz ayda 1 falan ya gitmesek hiç göremiycek :)) amann neyse ne denirki Allah büyük

Hepinize iyi geceler, herkes uyuyo zaten bir ben kaldım gecenin kuytusunda :))

Gülşahhh senle konuşuyoz zatenn, yeme bakim tadella falan :))

Gülhannn nerdesinnn
handecim merhaba canım iyi vakit gecirmişsniz ne güzel cicilerinizi güle güle kullanın
kaynana olayına gelince valla kelin ilacı olsa basına sürer nediyim karsınıza alın adam akıllı konusun valla anlamıyorsa boşver napcan canım öyle böyle hayat gecicek onlarıda oldugu gibi kabullencez

ebirdahaki seyhatlere evde yanlız kalırız.....deneyeceğim bunu allah korusun hasta masta olurlarlarsada
en yakın kaynım eltim var.....ararımmm ...bekar kaynımı ararım...olmadık insanlara mecburiyt yıkarım
bıktım artık insanlardan...bazen diyorum şurdan atlasam canım yanarmı yaa..ölsem diyorum...yemin ederim o kadar sinirlerim bozukk...ama ne kocamm nede başkası görmüyor bunu
ah birsen ah
valla ne desem olmuyor su kaynanan Allaha havalelik
yanından gitceniz özlüyom dicek kalcanız bıkcak
ne bicim insanlar
neyse sende biliyorum sabrede sabdere sabır tası catladı ama bayrama ne kaldı ecicen sonra evine
seyehatlerdede kal evinde anne si kaynanası yanında olmayanların canı yokmu Allah korusun cocuklar hastalancak ourlrsa diyorsun ararım nasılsa birilerini
gönünü ferah tut eve gidene kadarda Allaha dua et
herseyin hayırlısı olur inşallah

iyi pazarlar hanımlar
dünden beri kimse ugramamıs
valla üzüldüm yaaolmuyor böle
ben dün üniverstedn arkadasıma gittim kızı var 2 yasında hanzadeyle cok güzel oynadılar hiç yanıma gelmedi kuzum bende rahat oturdum valla cocuklar büyüdükce dahamı iyi oluyor ne
neyse bugunde sabahtan kahvaltımızı yaptık babamız işe gitti bende kızı uyutmama kalmadan uyumus kuzum kendi yerde yatarken aldım yatagına uyuyor bakalım
annem telefon acmıs biz baga giderken hanzadeyide götürelim diye saat 2 gibi gelcekler
onlar gidince bende rahatca iş yapayım
salonu falan halledeyim az kaldı bayrama
önümüzdeki haftada Allah izin verirse oruc olucam
anca biter temizlik
işte böyle ben bi ortalık yerleştireyim malum pazar ev dagınıık

Selam Kızlar...

sonunda hazırlıklarım bitti,valizler hazır,buzdolabındaki sebzeleri doğrayıp buzluğa aattım,o da tamam..bir iki parça hariç ütülerimide yaptım,biz gidince anıl süpürecek evi baya kötü oldu hatta vaktim kalırsa ben tutarım.Bi tek eşime poğaça yapıcam bırak da git sabahları yerim dedi kıyamadım... :))

Aaaa gezmemi bile yaptım valla...Dün Nurten'deydik,sağolsun bizi çok güzel ağırladı.Yolculuk biraz uzun sürsede gittiğimize değdi.Akşamda biraz daha kaldık biz eşiyle Anıl maç izlediler,sonra kalktık..Herşey için teşekkür ederiz güzelim...en kısa sürede bende bekliyorum...Esen,Hülya,Gülşah, sizlerede çok teşekkürler kızlar,bayram dönüşüde ben bekliyorum hepinizi...

Fazla kalamıcam herkesi çok öpüyorum,hakkınızı helal edin malum bugün yolculuk var..Dönüşte görüşürüz inşallah..KArdeşime gittikçe bakarım muhakkak..

Hoşçakalınn...

Şimdiden herkese hayırlı bayramlar...

Selam Kızlar...

sonunda hazırlıklarım bitti,valizler hazır,buzdolabındaki sebzeleri doğrayıp buzluğa aattım,o da tamam..bir iki parça hariç ütülerimide yaptım,biz gidince anıl süpürecek evi baya kötü oldu hatta vaktim kalırsa ben tutarım.Bi tek eşime poğaça yapıcam bırak da git sabahları yerim dedi kıyamadım... :))

Aaaa gezmemi bile yaptım valla...Dün Nurten'deydik,sağolsun bizi çok güzel ağırladı.Yolculuk biraz uzun sürsede gittiğimize değdi.Akşamda biraz daha kaldık biz eşiyle Anıl maç izlediler,sonra kalktık..Herşey için teşekkür ederiz güzelim...en kısa sürede bende bekliyorum...Esen,Hülya,Gülşah, sizlerede çok teşekkürler kızlar,bayram dönüşüde ben bekliyorum hepinizi...

Fazla kalamıcam herkesi çok öpüyorum,hakkınızı helal edin malum bugün yolculuk var..Dönüşte görüşürüz inşallah..KArdeşime gittikçe bakarım muhakkak..

Hoşçakalınn...

güle güle git güle güle gel inşallah canım

günaydın hatunlar yoğun bir hafta sonundan sonra çok şükür evdeyim

cumartesi malumunuz nurtendeydik kızlarla çok güzel vakit geçirdik sonra ben ordan arkadaşıma geçtim akşam orda yattım çünkü ertesi günü seyrantepeye gidecektim sabah kalktık arkadaşımla birlikte gittik kuzenime kahvaltıya orda baya oturduk akşam üstü çıktık arkadaşımla bakırköye geçtikcapacity e gittik Ahsene bayramlık baktım zara da harika şeyler var ama beden kalmamış hafta içi burdaki zara ya bakıcam Ahsene bi pantolon aldım bi de gömlek çıktık evimize geldik Ahsen babasını çok özlemiş oynaştılar ve uyuduk:)

gelelim nurtene çok güzeldi herşey nurtencim ellerine kollarına sağlık canıma.s.

ferdacım sende geldiğin için teşekkürler hediyen için de ayrı teşekkür ederiza.s.

gülşah hülya sizlerle de vakit geçirmek süperdi bu arada gazel dağhanı fena öpücüğe boğdu:))))

birsencim sana da değinmeden edemiyeceğim canım sağlık herşeyden önemli bırak sabır bile etme geç evine be güzelim valla sağlığını kaybedersin o kadınla eşine bişecik olmaz ne edersen kendine edersin hiç durma orada

maşallah maşşallah elini attıgın yeri güzelleştiriyorsun kendin gibi canım ellerine saglık

ayy ne iyi düşünmüşsün Allah herkeze senin gibi gelin nasip etsin

Sağolasın canım benim herşey karşılıklı ya. O da sağolsun hiçbi konuda hiçbişeyi esirgemez benden. Allah böyle devam ettirsin inşallah :KK34:

kızlar bende kız uyanınca karnını doyurup komsuya gectim 5 e kadar oturduk
eve gelip fırına yemegi attım hanzadeye köfte kızarttım makarnayla yiyordu şuan napıyor bilmem
vee kızlar hanzade sag elini daha az kullanıyor genelde sol kullanıyor topa sol ayakla vuruyor ama gariptir kitap sayfasını sagla ceviriyor annanem cift taraflı kullanır sanırım genetik olarak ona cekti hayrlısı
ben gidip kıza bakim ortalıgı mahvetmeden

Olabilir canım ya belki de solak olucaktır. Nasıl rahat ederse öyle olsun kuzum :KK34:

pınar memeden kesmişsin kızı ayyy kıskandım valla :)))bende kesmek istiyorum çünkü şu anda omzum tutulmuş durumda eşim 1 saattir masaj yapıyor çok zor yaaa sanırım havalar iyice soğuyunca 1 hafta kayınvalidemde kalırım o yardım eder:)sakın vicdan yapma bitti gitti ohh

Ay canım çok rahat ettim kesinlikle tavsiye ederim. Yöntem biraz ilkel ama bizim Defne cadısında işe yaradıysa sizde de yarar diye düşünüyorum. Bel ağrısından ölecektim valla :KK19:

sagolun kizlar.
ben de artik 18. ayini doldurunca en azindan alissin diye azar azar baslamak istiyorum.
Bu arada kizim hic agzina mama surmedi simdiye kadar biberonla sadece su icti.
onu da bir suredir bardakla iciyor artik.

Bence de başla canım bizim Defne!ye veriyoruma rada süt ama istemiyor hiç :KK19:

Pınarcım Defnoşu memeden kesiyomuşsun darısı başıma diyorum, o bağların kopma meselesini
bende çok takıyorum ama bir an önce kesmek lazım bencede, eskiden sürekli 2 yaş takıntım vardı
ama ne kadar geç olursa o kadar güç olucak gibime geliyor, hem artık iyice azaldı sütüm, memeye güvendiği için iştahsızlıkta yaşıyoruz. Ama şu sıra o gücü kendimde bulamıyorum ya hiç hazır hissetmiyorum kendimi, sorunsuz gitmesine çok sevindim inşallah halledersiniz

sapıktan kurtulmana sevindim, kayınpederin falan uğraşmasına gerek kalmamış
eşinede çok geçmiş olsun canım

Bizee gelince bugün Masal hanım 4 e kadar uyumadı sabah 9.30 da kalkmıştı, bende
uyumuyo diye havada güzeldi dışarı çıkartim arabasında uyur dedim, apartmanın bahçesinde
kaydı, sallandı falan sonra koydum arabasına reale gidelim dedim, yarı yolada uyudu ne
zamandır kaş aldırcam, cumartesi çalışıyo eşim, pazarda geç kalkıyoruz, kahvaltı iki gezelim derken
bide spora gidiyorum kalıyo, Allahtan çok kaşım yokk :)) neyse aldırdım kaşlarımı bide saçımı
boyatcam ama hala kararsızım röfleden çok sıkıldım farklı bişey istiyorum ama biraz cesarett istiyo :))
Kuaförle kırkbeş dakka falan konuştuk face den sayfasını falan gösterdi, bizim kız uyanmadı, reale
gittim alışveriş yaptım rahatladım, alışveriş bana çokk iyi geliyo :)) Masal uyandı yemek yedik,
Mama sandalyesine eline sıkıştırdım :KK43:( çok kızarmadı ama üzüldüm ya bide ben yapınca daha çokk üzülüyorum neyse eve geldikk

Kaynana mevzusuna değincem birazda, sevgili kayınvalideciğim bundan 3-4 ay önce eşim
çağardığı için teşrif etti gündüz 4 te geldi ertesi gün 12 de gitti, hasta numarası yaparak :)) bide
annesini bahane ederek, annane Allah rahmet eylesin geçen iki ay önce vefat etti.Artık bahanesi
kalmadı ne zaman arasam karşıda kızları oturuyo ya onlara gitcek oluyo ya gelmiş oluyo ve telefonu
sanada gelicem kalmaya diye kapatıyoruz:)) bugünde annemi aradım Masal konuşsun diye yemek yiyolarmış, eşim namaza gitmiştir diye kayınvalideciğimi aradım, yarın kumburgaza gidiceklermiş
halasıyla bi akrabaya dönüştede sana uğrarız gece kalırız sabahta kahvaltı yaparız döneriz kalamam
diyo:)) şimdi ben bu kadına ne diyim ya, dilimin döndüğünce yardımcı birine ihtiyacım olduğunu
anlatmaya çalışıyorum, eşim deniyo bi sefer , kadın hala buraya gezmek için gelmek derdinde
annem hasta olmasaydı zaten ona minnet etmezdim, bu zihniyette bi insana, ama ihtiyacım olduğunu
bildiği şu günlerde bana böle yapıyoya Allah a havale ediyorum ya, ama çok üzülüyorum.Gelip iki üç kalıverse bende rahat rahat işimi gücümü yapsam nolur sanki vicdan meselesi işte ya kızlarınınki torun bizimki değil lafa gelincede aklınca laf sokuyo bana ben babane kızım diyo Masal a çocuk babanesini tanımıycak:)) yine biz gidiyoruz ayda 1 falan ya gitmesek hiç göremiycek :)) amann neyse ne denirki Allah büyük

Valla canım sandığım kadar zor olmadı ya kesme olayı. Dediğim gibi sakız, saç ikilisi halletti. Şimdi daha düzenli oldu. Uyutmayı nasıl halledicem diye düşünüyordum ama o da çok kolay oldu. Yanına yatıyorum ninni söylerken uyuyor kuzum. Bence sende dene bak. Herşey daha yoluna giriyor :KK71:

Valla kayınvalideleri okuyunca Allah'ıma bin şükür diyorum. Çok zor ya anlayışsız insanlarla olmak. Dediğin gibi gelse azcık yardımcı olsa eline mi yapışır :KK47:

iyi tatiller canım..kayınvaliden de güle güle kullansın aldıklarınızı..güzel kuzumunda o hediye veren ellerini yerim ben :KK71:

Sağolasın canım :KK71:

sağolun kızlar .....nurtene gideceklere iyi eylenceler

bana gelince ............

bu sabahta malesefff doluyummm yine şişireceğim kafanızıı

dün o kadar yorgunum uykusuzum....dedim sizede tam uyuttum çocukları geldi odaya konuştu ömeri uyandırdı..saatlerce salladımm...bıraktığımda uyandıı...tabi ben uyuyamadım....yine odaya geldi alii uyandrdı kople kalktk içeri girdim surat beş karış...........heee dedim sen böylemisin bende astım....kocam geldi hiçç kılını kımıldatmadı sora için ben hazırladm......ama kaldırmadım....kocam kaldırdı....ve oğlu gelince gayet normal konuşuyorr........

neyse ben içerde uyuya kalmışım.....eşim kaldırdı...çocukları uyutuyorum..........başladık kavgayaa
dedim anneme gideceğiz...hayır dedi....eve gideceğiz...bayrama kadar burada kalacağız sonra eve dedi...

neysee bayramdan sonra seyhate gidecek bende annemde kalacağım oradanda eve gideceğim......

bayramda eve gideceğim evimi temizleyeceğim...halım var onu yıkatmaya vereceğim....inş. kurur...

bu sabah uyandım...kadın saat 6 kalktı duydum...ama hiçbişey yapmamış..yaa bi insan bu kadarmı duyarsz olur bu kadarmı uyuz olur yaa....

ben çocukların altını aldım hemen çoraplarını giydirdim....
yeleklerini geçirdim sırtına....kuzenime gideceğiz bugün çatamızı hazırladım....

sonra çocuklara yemek yedirdim...bu arada hiççç ne çay suyu koyuyor ne bişey

mutfak batk...çayı ben demledim yaa o karışık mutfağa gelmiş ...kahvaltı edelim ben yıkarım bulaşığı diyor...hayır dedim ben acıkmadım...önce yıkayacağım sonra yerim dedim...

hanfendi..ben kendime tost yapacağım sende yermisin dedi..hayır dedim...

ekmek kesmis çocuklar almış yere atmış...bağrınıyor...neden bağrıyorsun dedim..2 aydır sen alışamadınmı buna dedim...bi cvp verseydi bozacaktım ama neysee....sonra kendince sofraya onu bunu koymş beni beklemeden yiyor ...ömere vitamin vereyim dedim..anam nerede kokusu kötüydü zaten...
şar diye kusutu çocuk üstüme kustuda kadın istifini bozmadı insan çocuğu alıra ben üzerimdekini çkarırım dimi yokk....kendi kendime çocuğu soydum..kendim soyundum oturdum...yedim..hiç konuşmadım...........

ama bende ona beş karış surtala dolaşacağım..aksam eşime borcunuzu ödeyin gidin diyor...
duydum....borçtan boğulsamda daha durmam salak kadın yaaaaaaaaaa.....
2ay çekemedi..idare edemedi...ama bir gideyim şuradan gelmeyeceğim kabulde etmeyeceğim bokunda boğulsun...tuvalete gitmiş kapsın kapatmamış...ömer içeri girmiş küvete elini sürmüş oradaki suyu yalıyor.....benim çocuklarım daha çok hastaa olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr..çokkkkkk

bana diyorki oradan annenemi gideceksin....bıktıı resmen bizden kadnn

Oooo Birsom nick'in değişmiş. Hadi bu değişiklik iyi gelir inşallah sana :KK34:

Kaynanan için diyecek sözüm yok artık. En sonunda gelip bi güzel haddini bildireceğm ona tövbe tövbe. Sen git bacım annene. Kavga edersiniz falan ama annen neticede :KK71: Olmadı dediğin gibi çağırırsın birilerini. Kafan rahat olur :KK71:

Selam Kızlar...

Hoşçakalınn...

Ohh buluşmaya da gitmişsin ne güzel ya. İyi yolculuklar canım. İnşallah çok keyifli bir tatil geçirirsiniz :KK71:

günaydın hatunlar yoğun bir hafta sonundan sonra çok şükür evdeyim

cumartesi malumunuz nurtendeydik kızlarla çok güzel vakit geçirdik sonra ben ordan arkadaşıma geçtim akşam orda yattım çünkü ertesi günü seyrantepeye gidecektim sabah kalktık arkadaşımla birlikte gittik kuzenime kahvaltıya orda baya oturduk akşam üstü çıktık arkadaşımla bakırköye geçtikcapacity e gittik Ahsene bayramlık baktım zara da harika şeyler var ama beden kalmamış hafta içi burdaki zara ya bakıcam Ahsene bi pantolon aldım bi de gömlek çıktık evimize geldik Ahsen babasını çok özlemiş oynaştılar ve uyuduk:)

Ohhh yoğun bir haftasonu olmuş canım ya ne güzel. Ahsen kuzumda güle güle kullansın cicilerini :KK71:

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar, iyi pazartesiler bacılar :KK71:

Cuma akşamı eve gittik yemek yedik. Tabi kayınvalideme hiç çaktırmıyoruz. O da unuttuk sanıyor heralde biraz keyifsizdi. Yemek bitti. O namazını kılarken hazırladım pastayı. Hediye poşetlerini de verdim Defdoş'un eline. Hadi kızım ben içeri gelince sen iyiki doğdun de babaneye dedim. Neyse ben pastayı aldım geldim içer Defne bağırıyor "manniiii dodunnn dodunnn doduuuun (babane doğdun demek istiyor :90:)" Neyse pastamızı kestik, hediyelerimizi açtı. Eşime de afferin yani tam tarif ettiğim gibi almış. Çok beğendi kayınvalidem çok mutlu oldu. Kutlamamızı yaptık toparlandık eve geldik. Saat 10 oldu tabi. Defne'yi uyuturken eşimde geldi yattı yanımıza erkenden uyumuş olduk.

Cumartesi sabah ta kalktım ütülerimi hallettim. Ordan eşim direksiyon dersine bıraktı. Anacım ben boşuna bunalıma girmişim. Adam ilk vitesli araba çalışmanı doblo'da yaparsan tabi kullanamazsın dedi. Eşime iyi bi küfür salladım içimden :KK47: Adamın çalıştırdığı araba hyundai getz'di. Anam ne rahatmış ufak araba. Ben gayet güzel kalktım, gittim, durdum, geri geldim. Hatta en son hadi bakalım şimdi seni aldığım yere geri dönüyoruz dedi adam. Yokuşlar çıktım, indim, dar sokakta diğer arabalarla karşılaştım falan. Bi rahattı ki. Boşuna stres olmuşum yani gayet iyiydi. İnşallah direksiyon sınavında da böyle rahat olurum.

Neyse ordan çıktık eşimle doktora gittik. Muayene etti adam. Yarın sabah endoskopi çekilecek. Uyutarak yapacağı için bende gideceğim eşimle. Bakalım ne çıkacak sonuç?

Ordan çıktık kocişle sahile nargileye gittik. Sonra kızımızı alıp yemeğe yeni evlenen arkadaşlara gittik. Eve geldiğimizde 3 falandı. Dün sabah ta 10 gibi kalktık. Kahvaltı sonrası camlarımızı sildi Halit. Epey kirlenmişti iyi oldu. Bende evi sildim , süpürdüm. Duşumuzu aldık çıktık kuzumu lunaparka götürdük. Çok eğlendi yine. Sonra ananesine bırakıp ts-gs derbisini izlemeye gittik bize neyse :90: Defdoş'u alıp eve geldiğimizde 10'du yine. Yattık uyuduk.

Defne yine arada anne meme dedi haftasonu. Eh oldu ya kızım diyince eh diyip vurdu. İstemedi yani. Çok rahat ettim. Hafif ateşi var ve biraz burnu akıyor diye yanımızda yatırdık ama gece 1 kere uyandı. Mama içti uyudu. Çok rahat ettim çookkk tavsiye ederim :KK34:

Ay ne çok yazmışım yine :90: İşime dönüyorum ben :KK71:

Yeni nicimi pınar fark etmiş inş. Yenilikler getirir

sağolun kızlar ....evet evime geçiyorum annemede gitmiyorum...

Ama bayram sonrası annemde olabilirim ameliyat olacakmış...eşiminde seyhati var zati....aralık 1 evde olacağım allah izin verirse

merhaba kızlar nasılsınız haftasonum yoğun geçti cumartesi babannemin günü vardı ona yardım ettik bütün günümüz öyle geçti pazar günüde kızlarla babası parka gittiler bende evimi temizledim ütülerimi yaptım duru yine diş çıkarıyor hemde üst sivri dişler varya patlamış gece hiç uyumadı sürekli uyandı

pınarcım canım ohh arabayıda kullanmışsın ne güzel hayırlısıyla ehliyetini aldın mı istediğin yere gidersin:) ben sekiz yıldır kullanıyorum arabamızı eşime muhtaç kalmıyorum biryere giderken rahat oluyor kayınvalidene ne güzel süpriz hazırlamışsınız :)

birsencim canım sıkma canını ev ev üstüne olmuyor malesef kayınvalidende annende olsa belirli bir süreden sonra sorun çıkmaya başlıyor çocukların biraz daha büyüse rahat edersin kendi evinde kalsan daha iyi olur gibi me geliyor

tülaycım merhaba canım aynı şehirdeyiz ama birtürlü görüşemedik valla özledim sizi

kızlar merhaba.ben çok üzgünm ya allahım daha beterinden saklasın inşallah.

teyzem hastanede yatıyordu bende onu ziyarete gidecektim.cumartesi gece haber geldi vefat etmiş o kadar üzgünümki anlatamam.zaten kayınpederim üzüntüsünü atamadım şimdi bu olunca çok kötüyüm ya allahım nur içinde yatırsın.bid eçok severdim kendisini annem çok kötü ya perişan oldu resmen bugün de migrenim tuttu midem kötü şirketin durumları karışık

Herkese günaydınlar, iyi pazartesiler bacılar :KK71:

Cuma akşamı eve gittik yemek yedik. Tabi kayınvalideme hiç çaktırmıyoruz. O da unuttuk sanıyor heralde biraz keyifsizdi. Yemek bitti. O namazını kılarken hazırladım pastayı. Hediye poşetlerini de verdim Defdoş'un eline. Hadi kızım ben içeri gelince sen iyiki doğdun de babaneye dedim. Neyse ben pastayı aldım geldim içer Defne bağırıyor "manniiii dodunnn dodunnn doduuuun (babane doğdun demek istiyor :90:)" Neyse pastamızı kestik, hediyelerimizi açtı. Eşime de afferin yani tam tarif ettiğim gibi almış. Çok beğendi kayınvalidem çok mutlu oldu. Kutlamamızı yaptık toparlandık eve geldik. Saat 10 oldu tabi. Defne'yi uyuturken eşimde geldi yattı yanımıza erkenden uyumuş olduk.

Cumartesi sabah ta kalktım ütülerimi hallettim. Ordan eşim direksiyon dersine bıraktı. Anacım ben boşuna bunalıma girmişim. Adam ilk vitesli araba çalışmanı doblo'da yaparsan tabi kullanamazsın dedi. Eşime iyi bi küfür salladım içimden :KK47: Adamın çalıştırdığı araba hyundai getz'di. Anam ne rahatmış ufak araba. Ben gayet güzel kalktım, gittim, durdum, geri geldim. Hatta en son hadi bakalım şimdi seni aldığım yere geri dönüyoruz dedi adam. Yokuşlar çıktım, indim, dar sokakta diğer arabalarla karşılaştım falan. Bi rahattı ki. Boşuna stres olmuşum yani gayet iyiydi. İnşallah direksiyon sınavında da böyle rahat olurum.

Neyse ordan çıktık eşimle doktora gittik. Muayene etti adam. Yarın sabah endoskopi çekilecek. Uyutarak yapacağı için bende gideceğim eşimle. Bakalım ne çıkacak sonuç?

Ordan çıktık kocişle sahile nargileye gittik. Sonra kızımızı alıp yemeğe yeni evlenen arkadaşlara gittik. Eve geldiğimizde 3 falandı. Dün sabah ta 10 gibi kalktık. Kahvaltı sonrası camlarımızı sildi Halit. Epey kirlenmişti iyi oldu. Bende evi sildim , süpürdüm. Duşumuzu aldık çıktık kuzumu lunaparka götürdük. Çok eğlendi yine. Sonra ananesine bırakıp ts-gs derbisini izlemeye gittik bize neyse :90: Defdoş'u alıp eve geldiğimizde 10'du yine. Yattık uyuduk.

Defne yine arada anne meme dedi haftasonu. Eh oldu ya kızım diyince eh diyip vurdu. İstemedi yani. Çok rahat ettim. Hafif ateşi var ve biraz burnu akıyor diye yanımızda yatırdık ama gece 1 kere uyandı. Mama içti uyudu. Çok rahat ettim çookkk tavsiye ederim :KK34:

Ay ne çok yazmışım yine :90: İşime dönüyorum ben :KK71:
selam pınarcım kayınvalidenin tekrar dogum günü kutlu olsun
güzel bir haftasonu gecirmişsiniz ohhh negüzel
defnede memesizliğe alışmıs rahat ettin valla tekrar hayırlı olsun
araba rahat kullanmıssın tabi bacım ilk doblo kullanılırmı getz hafif araba iyice pekişirse onda hepsini sürersin alimallah
hadi kolay gelsin sana

Yeni nicimi pınar fark etmiş inş. Yenilikler getirir

sağolun kızlar ....evet evime geçiyorum annemede gitmiyorum...

Ama bayram sonrası annemde olabilirim ameliyat olacakmış...eşiminde seyhati var zati....aralık 1 evde olacağım allah izin verirse
yeni nick hayırlı ugurlu olsun birsen mutluluklar getirsin inşallah

merhaba kızlar nasılsınız haftasonum yoğun geçti cumartesi babannemin günü vardı ona yardım ettik bütün günümüz öyle geçti pazar günüde kızlarla babası parka gittiler bende evimi temizledim ütülerimi yaptım duru yine diş çıkarıyor hemde üst sivri dişler varya patlamış gece hiç uyumadı sürekli uyandı

pınarcım canım ohh arabayıda kullanmışsın ne güzel hayırlısıyla ehliyetini aldın mı istediğin yere gidersin:) ben sekiz yıldır kullanıyorum arabamızı eşime muhtaç kalmıyorum biryere giderken rahat oluyor kayınvalidene ne güzel süpriz hazırlamışsınız :)

birsencim canım sıkma canını ev ev üstüne olmuyor malesef kayınvalidende annende olsa belirli bir süreden sonra sorun çıkmaya başlıyor çocukların biraz daha büyüse rahat edersin kendi evinde kalsan daha iyi olur gibi me geliyor

tülaycım merhaba canım aynı şehirdeyiz ama birtürlü görüşemedik valla özledim sizi
yogun haftasonundan sonra merhaba banucum
duru diş cıkarıyormus sanırım bi kac gün zorlar hastalanmadan gecer inşallah

kızlar merhaba.ben çok üzgünm ya allahım daha beterinden saklasın inşallah.

teyzem hastanede yatıyordu bende onu ziyarete gidecektim.cumartesi gece haber geldi vefat etmiş o kadar üzgünümki anlatamam.zaten kayınpederim üzüntüsünü atamadım şimdi bu olunca çok kötüyüm ya allahım nur içinde yatırsın.bid eçok severdim kendisini annem çok kötü ya perişan oldu resmen bugün de migrenim tuttu midem kötü şirketin durumları karışık
basın sagolsun tülaycım
böyle üst üste derin acılar yasamak gercekten zor Allah geride kalanlara ömür versin sabırlar diliyorum canım

tünaydın
anca gelebiliyorum bayram temizligine basladım
bugun zaten orucum bismillah deyim kızı kahvaltısını ettirdim girdim sonra kızın odasına yatagada koydum hanımı basladım balkondan yıka demirleri sil halıyı at pencereleri sil valla tam silemedimm ev 12. kat dısarı falan cıkmadı kolum yettiğince neyse komidin yatak birde sandıgım var hepsini çektimdip köse temizledim iyice perdes, gecenerde yıkandı diye yıkamadım
neyse sonra girdim kendi odama pencere sildim perdeyi attım makinaya nevresim degiştim komodin yatak cekip icesine temizledim
ama saat 12 olmust hanzadede mızırdanıyordu
karnını doyurdum kızımın uyuttum onu
yarında oturma odası temizlerim
buhafta hep orucum ondan işi kademeli yapıcam

dünde kocişimle fim izledik anam ben secmiştim filmi git git birdaha mehmet secsin valla sacma sapak korku filmi almıs gelmişim neyse zaten izlerken uyudum:KK9:

işte böyle kızlar orucum ama keyfim yerinde şimdilik gidip corba yapayım hek hanade içer hem ben
kolay gelsin herkezee

kızlar selamlar...

gecmişi okuyamadım uzun zamandır bakamıyoru malesef.. son sayfada gördüğüm kadarıyla,

tülaycım teyzen vefat etmiş başınız sagolsun cnm allah sabırlar versin..

birsencim nicin değişmiş sevdim valla :)

nurran temizlige başlamış kolay gelsin bide orucluuşsun allah kabul etsin.

pınarcım seninde direksiyon olayı iyi gecmiş hayırlısı

esen de gezmiş durmuş bende diyorum niye bana uğramadı bı kız!! nihanın kabı ve tepsiler bendeee gelmedende vermicem canııımmm..!!

bize gelince yogundu valla :KK66:

perşembeden misafirim vardı,cumartesi kızlar dünde başka arkadaşlar vardı..

allaha şükürler olsun hepside cok güzel gecti:)

cumartesi zaten kızlar eli boş gelmemişler sogolsunlar herkes bişiler yapmış cok mutlu ve mahcup oldum valla yedik ictik eglendik.. cok sagolsunlar herzaman kapım acık nezman istersiniz buyrun gelin, harıkaydı ya...

sabah evi toparlayıp süpürdüm,dünden silmiştim, cokta güüzel bi kahvaltı yaptım..
ama cok ütüm var tüm dolaptakiler sepette ütü olacaklar
defneyi uyutup ütülere girişcem ama önce takılayım buralarda defne müsade ederse...

herkeşlere iyi haftalaaaaaaaaarrrrrrrrrr :) :)

sagol nurtencim
haftasonu güzel gecmiş kızlarında ellerine saglık valla siz anlattıkca imreniyorum yaaaa
sanada kolay gelsin bendede var bir dünya ütü gel beraber yapalım:KK3:

X