sağolun kızllar evet annem gelmiş...işte annem aslında biliyorsunuz rahatsız ....ondan bu dengesizlikler ama benimde ondan başka altarnatifim yok...sonra iki çocuk olduğunda bu kadar muhtacım yyoksa
bende istemem onu devamlı yormak...birde zaten çevrem tarafından anlaşılmıyorum
annemede kendimi anltamk istemiyorum...oda böyle yapınca çok hırçınlaşıyorum....
işte bu yüzden ben hamileyken ya iki erkek yada iki kız istedim bir kız bir erkek olsaydı
kızıma ben koşmazsam kimse koşmaz bunu biliyorum...en iyi kaynana en babası ile hikayeeeeee...
erkek kardeşleri suçlamıyorum ama kadın kadının halini bildiğinden kız kardeş hep destek olur ablasına yada kardeşine....
şimdi allahtan iki erkek....
ama yaşadıklarım bana sınav ders oluyor...inş. ben gelinlerime faydalı olurum....
saat 4.30 dişcide olacağım..annem aksama gidecek....şimdilik öptüm sizi
pınar cım bırakmassa devam edersin.bırakırsada senin için iyi olur .ama ben seline nasıl emzik bıraktıracam acaba.saç yapıştırdık yaktık kestik hiçbiri olmadı.yıka yıka emcem diyor resmen:))
kızlar akşam eşim geldi selinde çok özlemiş ama beni babasının yanına bile oturtmadı çekil ö menim babam çekil git diyor resmen ya:)
banucum nerelerde acaba ya?
aman pınar yaa bıraksın memeyi evet sana bagınız kopmus gibi gelir ama 18 aylık odu kayınvaliden haklı herseyide yiyor şimdi bırakmazsa mem tiryakisi olur haberin olsunHerkese selamlar bacılar
Sabah geldiğimden beri çok yoğundum ancak azaldı işlerim geldim hemen. Akşam eşim biraz grip gibiydi. Kayınvalidemde kaldık erkenden uyusun diye. Şimdi iyi çok şükür.
Bu arada dün akşam Defne beni emmek için hiç rahat vermedi. Kayınvalidem sinirlendi en sonunda. Saçını kesmiş sakıza yapıştırmış. Geldi tam memeye koydu. Aslında hiç sevmem çocuğu bu şekilde memeden ayırmayı ama artık içime fenalık geldi benimde. Defne bunu gördü bir ağladı bir ağladı. Hiç dokunma dedi kayınvalidem. Sana da yazık artık herşeyi yiyor içiyor boşver dedi. Geceleri odasında yatar rahat edersin sende dedi.
Neyse Defne sustu. Ne zaman gel emzireyim kızım desem eh eh diye memeye vurdu. Gece de babanesiyle yattı. Bi kere uyanmış babanesi mama vermiş uyumuş. Ay inşallah böyle devam eder. Gerçi bi yandan sanki aramızda ki bağ kopmuş bana ihtiyacı kalmamış gibi hissediyorum. Ama bi yandan da kendime acıyorum. Kesin yan, abuk sabuk yatmaktan bel fıtığı oldum. En azından emmezse odasında yatar diye düşünüyorum.
Bakalım bugün akşam belli olur. Emmek isteyecek mi istemeyecek mi :44:
ayy tülay valla benim kızada iyice düştü emzige napcaz bilmem gecen paramparca etmiş kendi bir kere daha ıssırsa kopacak neyse aynısıda yok heryer damaklı satıyor zor buldum ilk almadı eskisini istedi ama yıkadım falan deyip verdim haa benimkinin bir huzu normalde agzına almaz sadece uyurken bakalım napcaz genetik olarak ben 3 yasına kadar emmişim babası 5 :)pınar cım bırakmassa devam edersin.bırakırsada senin için iyi olur .ama ben seline nasıl emzik bıraktıracam acaba.saç yapıştırdık yaktık kestik hiçbiri olmadı.yıka yıka emcem diyor resmen:))
kızlar akşam eşim geldi selinde çok özlemiş ama beni babasının yanına bile oturtmadı çekil ö menim babam çekil git diyor resmen ya:)
banucum nerelerde acaba ya?
cok teşekkürler canım bir degişiklik oldu bana sac boyatmakSelam Kızlar...
Dün geceden beri iki sayfa ilerlemiş,gerçekten üzücü bi durum,acaba sonun başlangıcı mı bu??Umarım değildir..Umarım yine eskisi gibi hepberaber güzel paylaşımlarımız olur...
Bizde bugün oğlumla başbaşaydık yine,sabahtan komşuma kahvaltıya gidip geldik.Öğlen uykusundan sonrada dışarı çıktık,çarık çoraplardan aldım ona,atkı bere filan baktım ama bulamadım..marketede uğrayıp geldik,eşim antremana gitti onu beklicem yemek için,zaten Dağhanda uyuyor...Bende biraz ütü yapıcam şimdi...Bizden böyle..
Birsencim annen gelmiş dayanamamış,ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler,bizde anneyiz anlayabiliyorum bu sözü...Dişçiye gitmişsindir heralde,geçmiş olsun tekrar cnm..
Gülşahcım kimseler yok ama aradada olsa biz uğruyoruz işte
Nuran güle güle kullan saçlarını..
Tülaycım makineni kabul etmişler sevindim..
Pınar memeden kesme konusunda çok çok haklı kayınvaliden,artık içim çekiliyor benimde bazen,sakın verme yeniden yoksa hep bi umut olur vereceğine dair,bende konuşuyorum ama baklım ben nasıl bıraktırıcam,hepimize kolay gelsin bu konuda.Doktora sordumda nasıl keselim diye,bildiğin kocakarı yöntemleriyle dedi..:))oyüzden vicdan doğru yöntemdesin devat et yani..:))
Eşinede geçmiş olsunn..
Özlem pişik için bende troysyd kullanıyordum iyi gelmemiş size..Umarım geçmiştir bile..Sende alışverişe çıkıcaktın bugün güzel şeyler buldunmu..Şimdiden Alalh kabul etsin mevlütünüzü...
teşekkürler esracım sen nasılsınnkızlar selam nasılsınız herkes iyimi
Herkese selamlar bacılar
Sabah geldiğimden beri çok yoğundum ancak azaldı işlerim geldim hemen. Akşam eşim biraz grip gibiydi. Kayınvalidemde kaldık erkenden uyusun diye. Şimdi iyi çok şükür.
Bu arada dün akşam Defne beni emmek için hiç rahat vermedi. Kayınvalidem sinirlendi en sonunda. Saçını kesmiş sakıza yapıştırmış. Geldi tam memeye koydu. Aslında hiç sevmem çocuğu bu şekilde memeden ayırmayı ama artık içime fenalık geldi benimde. Defne bunu gördü bir ağladı bir ağladı. Hiç dokunma dedi kayınvalidem. Sana da yazık artık herşeyi yiyor içiyor boşver dedi. Geceleri odasında yatar rahat edersin sende dedi.
Neyse Defne sustu. Ne zaman gel emzireyim kızım desem eh eh diye memeye vurdu. Gece de babanesiyle yattı. Bi kere uyanmış babanesi mama vermiş uyumuş. Ay inşallah böyle devam eder. Gerçi bi yandan sanki aramızda ki bağ kopmuş bana ihtiyacı kalmamış gibi hissediyorum. Ama bi yandan da kendime acıyorum. Kesin yan, abuk sabuk yatmaktan bel fıtığı oldum. En azından emmezse odasında yatar diye düşünüyorum.
Bakalım bugün akşam belli olur. Emmek isteyecek mi istemeyecek mi :44:
ufak ufak bıtırdın eksıklerı ferdacım güle güle kullan yenı cıcılerınızı..kafa dengı komsun olması ne guzel kafa dagıtırsın arada...Selam Kızlar...
Dün geceden beri iki sayfa ilerlemiş,gerçekten üzücü bi durum,acaba sonun başlangıcı mı bu??Umarım değildir..Umarım yine eskisi gibi hepberaber güzel paylaşımlarımız olur...
Bizde bugün oğlumla başbaşaydık yine,sabahtan komşuma kahvaltıya gidip geldik.Öğlen uykusundan sonrada dışarı çıktık,çarık çoraplardan aldım ona,atkı bere filan baktım ama bulamadım..marketede uğrayıp geldik,eşim antremana gitti onu beklicem yemek için,zaten Dağhanda uyuyor...Bende biraz ütü yapıcam şimdi...Bizden böyle..
Birsencim annen gelmiş dayanamamış,ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler,bizde anneyiz anlayabiliyorum bu sözü...Dişçiye gitmişsindir heralde,geçmiş olsun tekrar cnm..
Gülşahcım kimseler yok ama aradada olsa biz uğruyoruz işte
Nuran güle güle kullan saçlarını..
Tülaycım makineni kabul etmişler sevindim..
Pınar memeden kesme konusunda çok çok haklı kayınvaliden,artık içim çekiliyor benimde bazen,sakın verme yeniden yoksa hep bi umut olur vereceğine dair,bende konuşuyorum ama baklım ben nasıl bıraktırıcam,hepimize kolay gelsin bu konuda.Doktora sordumda nasıl keselim diye,bildiğin kocakarı yöntemleriyle dedi..:))oyüzden vicdan doğru yöntemdesin devat et yani..:))
Eşinede geçmiş olsunn..
Özlem pişik için bende troysyd kullanıyordum iyi gelmemiş size..Umarım geçmiştir bile..Sende alışverişe çıkıcaktın bugün güzel şeyler buldunmu..Şimdiden Alalh kabul etsin mevlütünüzü...
hoşgelsın esracım iyiyiz canım hosgeldınkızlar selam nasılsınız herkes iyimi
ohhhh afıyet olsun canımiyi akşamlar kızlar kocişle cay keyfi yapıyoruz arada bakıp cıkayım dedim yarın görüşürz öpüyorum sizi ve totikleri
tubacığım sende olmasan soran yokkk heee
inziva değil aslında çok kötü günler içindeyim canım....kaynanamn yaptıkları beni bitirdi..
çocuklarda anlamsız bir huysuzluk arsızlık mevcuttu kiii sabah 6 dan öğlen 12 kadar 5 kere üst değiştirdim .....sonunda bu kadar sıkıntı patlak verdi....
dün herzamanki gibii çocukları uyutup spora gittim...yarım saat olduki
kaynanam arıyor,ağlıyormu gülüyormu anlamadım....gel çabuk ömer kafasnı yardı dedi...
nasıl çıktım nasıl gittim bilemedim..kapıda kuzum alnında 3 cm yarık yüzü gözü elleri üstü kan revan
delirdim...hemen taksi çağırmaya gittim kaynanamada aliyi xxx teyzeye bırakalım dedim....
o hengamede dediği xx teyzenin başı gürültü götürmüyor...bırakma hastaneye götürelim diyorr delirdim..ne diorsun sen dedim...gittim kadının kapısına çalıyorum çalıyorum yokkk kadın açtı ne oldu diyor ben konuşamıyorum kızım namazı bozdum konuş diyoo kadınn yukarı çık dedim...aşağa indim taksi buldum...hemen bakırköy devlete gittim...acile hemen muayne oldu yarası bantlandı
acil tomografi istendi....2 dk. çıktı özelde daha çok beklerdim valla...
hemen baktı doktor....çok şükür bişey yok dedi...3 dikişiklik bişi var dedi..ama ufak daha hem ağlamasın hemde iz kalmasın dedi...pens attı şimdi sağlık ocağına götüreğim 2 günde bir....çocuk o 2 günde kuduran ömer gitti sakin ömer geldi....bazen annemler derdi var bunda bişi başına bişey gelmesin aynı şey oldu...ama ben öldüm öldümmm bittimmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
eşimde çok üzgün yaşadıklarımdan ötürü sinirlerim çok yıprandı....emlakcıyla konuştu ...55 bine isteyen olursa hemen vereceğim dedi....10 kişi istedi vermedi ama halimiz berbat bu yüzden evi elden çıkaracağız hemen benden bu kadar yaniiiiiiiiiiiiiiiii........
merhaba bırsencım kac gundur aklımdasın bı fırsat olmadı cok gecmıs olsun
allah yasatmasın ınsallah.. tahmın eıdyorum yasadıklarını bende cok korkarım kanlı kazadan şükürki fazla derın ve buyuk bı yarık olmamıs bununla gecmıs olsun canım...
kayınvalıdene allah akıl vıcdan ıhsan etsın inşallah denılecek seylerı tukettı valla artık.eşin in senı anlaması ıyı bı yonden bıde o anasının tarafını tutaydı cekılmezdı hayat ozaman neysekı kararınızı vermıssınız ınsallah bu sefer satılır ev dualarım senınle canım az daha sabır et
gunaydın canım
nasılsın?defne nasıl
gunaydın canım ben yazana kadar öğle oldu ama:)
nasıl keyıflerrr?işle ılgılı durumun duzeldımı?
ohh annecıgınle keyıf yap bol bol bendende slm söle canım çok sevdıgım bı yengem vardı rahmetlı oldu gecen sene (yaşı ömrü benzemesın ınsallah)ona benzetıyorum annenı...konusmaları verdıgı tavsıyeler ve düşüncelerı faceden takıp edebıldııgım kadar okadar benzıyokıözlüyorum cok ondan sanırım
babanda hayırlısıyla döner ınsallah afrıkayamı gıdıyo yazmıstın yanlısmı hatırlıyorum yoksa..
canım bızım organızasyon yapamama gıbı bı özrümüz var kadıkoy işide zor yanı
kavacık uzak olur canım bana
cmt günü seçım nedenıyle arabada eşimde olucak belkı esene kaçmayı düşünüyorum daha kesin degıl ama bakalım nasıp
bulsan faturayı super olurdu tulay verırdın tuketıcı mahkemesıne bak sıfırını nasıl getırıyorlar tıpış tıpış
maŞALLAH doruk'a annesıde korurmuş adam oldudaaa ne mutlu bızeee...
ses tonlarımııza artık daha cok dıkkat etmek gerekıyor anlasılan verdıklere tepkılere bakılırsa
hıkayenı beklıyorum canım bıttıgı zaman okumak ısterım emınım guzel bır öykü çıkarmışsındırrr
canım allah kavustursun bayramada az kaldı zaten sende bu pazar gıdıyodun sanırım toparlanabıldınmı barıı şimdiden hayırlı yolculuklar
bayıldım valla daghanın deldaaaa demesıneeee okadar tatlıkı 41kere maşallahhhh duruda anne deyınce bakmadıgımda düsahh demeye basladı babasından gorumcemden falan duydu sanırım
Bende işlerimi bitirdim. Şimdi patronla bol sütlü nescafe ve browni intense keyfi yapıyoruz
Selam kızlar,,,
Dün gece yazdıktan sonra çok uykum geldi yazamadım,unutmadan aklıma gelen herkese yazmak istiyorum,
İlk önce Tülaycım başınız sağolsun gerçekten .çok üzücü bi durum,Allah rahmet eylesin,eşine ve sizede sabır versın cnm..Makine konusundada ne desek boş millet işin yolunu bulmuş,kimsenin kimseye güveni kalmamış..Bence sonuna kadar hakkını ara hatta onlarda faturanın kopyası vardır muhakkak sende bilirsin muhasebecisin,bence üstüne git bu durumun...
Ayşşecim senin arkadaşınada allah sabır versin,çok zor bi karar düşünmesi bile çok zor Allah hayırlısını versin...
Tubacım senin balık mevzusunada çok güldüm doğrusu,,her zaman öyle olmaz cnm yapa yapa alışırsınız,bence denemeye devamm...Annene geçiyormuşsun sende,ohh ne güzell,cnm cumartesi kahvaltı işine ben evet diyebilirdim ama bugün babamla konuştuk cumartesi bi planımız olabilir inegöle gelmeyi düşünüyorlar belki bende Dağhanı bırakıp geçicem,akşam belli olacak eğer olmazsa,haberleşelim ve yapalım güzel olur hatta eşinde gelir Anılda olur ailecek kahvaltı yaparız uyarmı sana??Babanıda güle güle karşılayın güzelim...
Pınarcım sende yazmışsın ama inanki ben kimseyi kırıp üzmek için yazmadım sadece bikaç kez görüşme denemelerimiz başarısız oldu...olabilir,,bende üzüldüm...olmayabilirde.Tabiki ben senin veya başka arkadaşlarımın kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum.Bu mevzuda fazla konuşmak istemem bana gelen herkese kapım açık görüşmek isteyen herkeslede elimden geldiğince görüşmek isterim..Herkesin canısağolsun..hiç sorun değil ...hepinizi seviyorumm...Bu ara herkes inzivaya çekilmiş ben açıkçası bunu yapamam yapmamı gerektiren bi durumda yok zaten..Aranızdayım,kırgın küskün değilim kesinlikle...
Sende iyilşemişsin sevindim güzelim akşamüstü kahveler çikolatalar devam ediyor desene..Ohh keyfiniz bol olsun cnmm...Defnede cicilerini güle güle kullansın..
Birsencim Ömere çok çok geçmiş olsun,o manzarayı düşünemiyorum bile,Allah korusun bidaha yaşamazsın inşallah..Seninde bugünlerde canın sıkkın anladığım kadarıyla,inşallahh evinizde artık satılır ve sende rahata erersin..
Nurtencim temizlikten fırsat bulursan daha sık gel olurmu..Defne mi hasta demiştin sen sankii,öyleyse geçmiş olsun cnm kaçırdım sanırım...
Filizcim senin için ilk aklıma gelen mor eldivenler oldu,bayıldım bende mor rengi çok severim bi odam komple mor renklerle döşenmiştir benimde...umarım sana uğurlu gelir o eldivenler..
Dorukûn o hareketine de hiç şaşırmadım inanki aynısını Dağhanda yapıyor,zaten erkek çocuklarıda anneye çok düşkün olurmuş,ne güzel dimi??Anıl bana sarılıncada böyle hafif bi gülümsemeyle bakıyor güzel güzel..kıskanıyor heralde hemen bana gelip sarılıyor,gerçekten çok tatlılar...
Gülşahcım desene seninde kafan şişti bugün..aynen bizimde öyle ,bizdede yol çalışması var.Sabahtan akşama kadar ses var.Dağhanıda zorla uyuttum valla..Sizide çok özledim aslında artık dönünce görüşücez heralde...Duruyu çok öp demek oda gülşah demeye başladı hey yarabbim bunlar ne yaa böyle..
Gülhancım sanada yazmadan geçemicem bugünlerde canının sıkkın olduğunu biliyorum ama bence artık sende üzme kendini....fazla detaya girmek istemiyorum..öptüm seni..
Banucum,nurancım,sibelcim esencim, unuttuğum bütün arkadaşlarım hepinizi öpüyorumm...
Selam Kızlar...
Eşinede geçmiş olsunn..
kızlar selam nasılsınız herkes iyimi
aman pınar yaa bıraksın memeyi evet sana bagınız kopmus gibi gelir ama 18 aylık odu kayınvaliden haklı herseyide yiyor şimdi bırakmazsa mem tiryakisi olur haberin olsun
kolay gelsin bu konuda
sacım için yorumunada tesekkürler canım valla kendimi yenilenmiş hissettim
o meme derdı bızdede var bakalım buaksam nasıl ıdare ettın?insan kıyamıyoda bende cok şikayetcıyım evde memem dısarıda gezıyorum resmen bıde ben yanındaysam yemıyo hep emmek ıstıyorr ama yınede 2yasına kadar emzırmeyı dusunuyorum şurda dogumgunune ne kaldıkııı
obur defnoşa bak sen hem senden beslenıyo hem de dısarıdan allah nazardan sakınsın maşallah 41 keree
eşin içinde cok gecmıs olsun
bızden merhabalarrrr...
bıraz turladık yemegımızı yedık geldık evımıze duru ayagımda uyudu sımdı mama yapmaya kalkıcam allaha emanet olun ıyı geceler herkezeeee
HAYIRLI AKŞAMLAR
Pınar'cım sana ve eşine çok geçmiş olsun biraz geç oldu ama idare et bacım :)
Defnoşu kesiyormuşsun meme den sakın vicdanına yenik düşme derim ben en fazla 3 günde sende oda alışırsınız yeterince alıcağını aldı zaten sütten bence tam zamanı bu fırsat bi sonraki denemende bu adar rahat gecmez eline :) darısı bize inş..
birde şu dengesiz sapığından kurtulduğuna sevindim valla en güzelini yapmışsın eşine söylememekte...
Gelelim bize ...herkez gibi aynı tas aynı hamam desem yeridir herhalde son günlerde fena halde standarta bağladık ev temizle Gazel'le uğraş yemek yap yedir yatır derken akşam olmuş bile farkında olmadan..kış bize hiç yaramadı valla arada bir parka çarşıya markete falan çıkıyoruz ama kesmiyor bizi yaz gibi dolu dolu gezmeyi özledikk bu kış böyle nasıl gecer bilmem
ama evdede çok keyifli dakikalar geciriyoruz ..yeni kelimeleri hareketleri bazen beni gülme krizlerine sokuyor büyüdükçe onlarla vakit gecirmek dahada keyif verici oluyor
Gündüz meme emme olayı tamamen bitti hiç aklına bile gelmiyor...sadace arada bir gelip göbeğimi öpüp gidiyor kuzum :) ama gece bırakması için hala bir çözüm bulmuş değilim bakalım hayırlısı umarım kendi kendine unutur
Henüz kesin değil ama cmt günü benim evde yada Esen'in evinde toplanacağız ben şimdilik Esen ve Nurten'den kesin cevap beklemedeyim..eger bende toplanılırsa gelmek isteyen arkadaşlar olursa beklerim ...
şimdilik aklıma gelenler bunlar kuzucukları ve sizi öpüyorum iyi geceler ...
Iyi Geceler Kizlar,
Yatmadan, buraya ugramamak, ugrayinca da yazmamaya gönlüm el vermedi. Bir bunalim dönemindeyiz yine sanirsam. Eskiye oranla, katilim azalmis. Ben yeniden toparlanacagimiza inaniyorum. Bazen kari koca bile birbirine tahammül edemiyor. Sonra anne-kiz. Evlat, ebeveyn...Biz yine iyi dayandik, catisma, kirilma, tepkisel davranis, ice kapanma, uzaklasma v.s insanin dogasinda var. Ne kadar bastirirsan bastir, bir yerde kacinilmaz bir sekilde patlak veriyor. Ama uzlasi, karsilikli anlayis ve paylasmakta insana özgü. Ne olursa olsun, bütünleyici özelliklerimizle, birbirimiz arasindaki büyülü bagi hep icimizde hissedelim. Gerekirse, acik platform, serbest kürsü yapar, eteklerimizdeki gizli taslari döker, rahatlariz...
Pinar...
Yöntem her ne kadar ürkütücü olsa da, basarili sonuc veriyorsa, bu yola girdikten sonra geri adim atma derim ben. Umarim yarin güzel haberlerle gelirsin. Birde, ben cok etkilenmistim Doruk emmek istemediginde. Oturup aglamistim resmen, birakmasi icin onca caba harcamama ragmen. Ama simdi pismanlik duymuyorum hic. Duygusal olarak etkilenipte, kendi ic sesini dinleme bence.
Ve ben yatmaya gideyim artik, cook gec oldu yine. Öpüyorum hepinizi...
selam kizlar a.s.
pinarim valla bende egildim kendi önümde :))))) aksaminda kipirdayamadim gerci yorgunluktan ama olsuniş bitsin yeterki biz bitsekte sorun degil
sagolasin canim..gitti babacim..daha dogrusu hala havada :)
oyy sütten kesiyormussun bizim kuzuyu..hayirlisi olsun canim ya..bencede hazir kesmişken kararli ol..enazindan sende kuzumda rahat uyuyacaksiniz..sen bu tarafindan bak olaya
eşinede gecmiş olsun..geçmiş neyseki :)
kusura bakma canim..dün arayacagimi söyledim anca bugun aradim..dün hazirlan gel,babami yolcula derken bittim valla..
günaydin kizlarrr a.s.
ay önceki mesaji gece yazmiştim güya ama yollayana kadar elektirkler gitti..bende anca sabah yolladim :)
kizlar babam için dilekleriniz için tşkler ama maalaesef çarş günü gidemedi..beraber gittiği adamlar geç kaldilar havalimanina..check-in için geciktiler ve kacirdilar ucagi..dün aksam gittiler..gülşahcim evet afrikaya sudana gittiler canim..
bizde dün annemle güya nişantaşina gidicektik..malum evlilik yildönümümüzdü..eşime 2 sene önce katardan bi gömlek almiştik..pazar günü onu ütülerken bi baktim kolu yirtilmiş..eşimde cok eviyordu o gömleği..o magazada ist.da bitek cevahirde vardi..mecburen oraya giriş yaptik önce..katardayken almadigima pişman oldugum bi kravat vardi..onuda aldim..adami resmen hediyeye bogdum dün..palto aldim..2 gömlek 2 kravat aldim..ama benim herif ne aldi diyoe sorun..hiçbişey!!!!
şok oldum desem yalan olur tabi..nihayetinde kaziyinca odun cikiyorsinir oldum ama ya..insan bi cicek alir bari bee..unutmamişta..yok servisi kacirmiş..yok telefonu bozulmus..yok burda bi yere ıugrayacakmiş oraya cicekle nasil gidicekmiş..bahanelerin ardi kesilmedi..
annemlerde olmamiz bu açidan kötü oldu..hincimi alamadim cünküüüüüüannem cok takar kafasina böyle şeyleri cünkü..gülücükler atmakla yetindim..ama o görür gününü! ben bunu affedermiyim beeee
telefonuda bozulmus..ekran kaybolmus..sanirim sabah serra halletti telefonu :))) benim telefonu aldi gitti..arayip ulaşamayan olursa merak etmesin haber vereyim burdan hatunlar :)
ben bu adama hediye palto alacaktim aslinda..ama tahminimden ucuza mal edince hediyeleri arttirdim..üstüne kendimede kac tane şey aldimD oh iyi yapmişim..bilseydim çöp bile almazdim gerci ona..neysem aralikta dogumgünü var..bişi almicam desemde bende dahil kimse inanmaz buna :))) oyuzden demiyim
onu yüzünden nişantşinada gidemedik be..kaldik cevahirde..
işte böyle kizlar..dün aksamda babami yolcu ettik..p.tesi gelecek inşaAllah..
bende ferdadan haber bekliyorum yarin kahve yada kahvalti için :) ona göre yarin erken yada gec cikicam eve gitmek için..annemi yanliz birakmakta hiç içime sinmiyor..dedem var gerci..dayimlarda alt kattalar..oyuzden biraz içim rahatliyor gibi..
ay kızım kudurdu tepemden inmiyor yaaaa..kahvaltisini yaptirip yatirayim cadiyi..bende yatayim ya..uykum var cok..6da kalktik..
annemde şimdi kalkti ben kactim mucksss