Ferda'cım sağolasın canım. Aslında karşıydım bu yöntemlere ama canıma tak dedi artık. Bence sende bir kere dene. Bizimki gibi meme hastasına bile iyi geldiyse Dağhan'da bırakır belki. Yeter orda burda meme açıkta gezdiğimiz
Evet dediğin gibi artık gündüzleri nerdeyse kimse uğramıyor. Eski halimize döneriz umarım
Hoşgeldin Esra'cım iyidir senden naber
Aynen canım. Bıraktık artık sanırım. Şu hafta sonunu da sağ salim atlatırsak bitti demektir
Tabi ya insan saçına ufacık değişiklik yapsa iyi hissediyor kendini çok iyi yaptın
Valla bende istiyordum ama artık arabaya binince, evde sürekli yada bi yere gidince yapışmasından fenalık gelmişti. Hele sokakta çok zor oluyordu. Kıyamamıştım ama artık yeter dedim. Çok şükür yemesinde hiç bir sıkıntı yok. Hatta dün beni hiç emmediği için çok daha iyi yedi dedi babanesi. Maşallahı var o konuda
Evet canım dediğim gibi eğer şu haftasonunu da hayırlısı ile böyle atlatırsak bitti demektir
Sorma ya söyleyemedim o adamı. Artık yanaşmıyor ama. Bu sabah ta karşılaştık geçti gitti yanımdan. Bağırmam, rezil etmem etkili oldu
Ay beni de düşündüren eve gidince gece emmeleri nasıl olacak? Kesin yatağında yatırmam ladım. Uyanınca da bi kere mama verip tekrar yatağına yatırmam lazım. İnşallah böyle böyle alışacak. Gazel gece süt falan içmiyor mu canım ya :44:
Tabi yazın gezmeye alışınca kış zor oluyor ama ne kaldı şurda yaza dimi
Size iyi buluşmalar tatlım. Keyifli vakit geçirin
Aynen canım bende çok üzüldüm ilk ağlayınca ama dediğin gibi şimdi rahat olacağım inşallah. Doruk tamamen bıraktı dimi :44:
Dediğin gibi insan yeri geliyor en yakınıyla bile çatışıyor. Arada olacak öyle şeyler. Mühim olan birbirimizi kırmamak. Eski enerjimize döneceğimize inanıyorum ben
Sağolasın canım valla artık şu kesme olayında her yönden bakıyorum içim şişti çünkü. Yeter ama dimi bunca zaman emdiği. Aşkolsun ya ne kusuru aradın sesini duydum sevindim
Tekrar nice mutlu senelere canım. Allah 40.senenizi de göstersin inşallah
Ooo hediyeler süper. Güle güle kullansın eşin. Bu adamların her zamanki odunluğu hayatım. Sen affetmezsin çıkarırsın acısını. Anneciğinin yanında bişey demediğin iyi olmuş üzülürdü kadıncağız.
Baban da geçe kalmış onlar yüzünden. Neyse sağ salim gitsin gelsin de gerisi boş