2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba.nasılsınız? aynurcum canım bencede bildiğin dr git için rahate der.banucum sevindim izinlerin başlamasına görüşürüz artık sık sık:) prensesler nasıl?
pınarcım defne sanırım bırakıyor artık.vitesli arab demişin bend ekullanamıyorum ya akşam eşimle konuştuk kursa gidicem ama ben vitesli istemiyorum napıcaz diye oda yaza kadar bana bişey deme yaza madem arabayı değiştirirken otomotik alalım madem dedi yada sana uygun bişey alırız dedi.kısmet bakalım ya basacan gaza gitcek vietsle ne uğraşcaksın:))

ferda canım geçmiş olsun kuzuma işte bir şekilde büyüecekler yaramazlar.

merhaba kızlarrr
bugun cok yogun yınefazla ugrayamayabılırım

pınar guzel haberlerle gelmıssın ne guzel darısı basımıza ınsallah bu 2 3 gunude atlattınmı tamamdırrr

tugbacım kavacık uzaktan zıyade o gun araba bende olmıyacak eşim seçim nedenıyle oy kullanmaya karsıda olucak ordanda bakırkoye benıde bırakacak saolsun kızlara bende nezamandır gıtmeyı duusnuyodum bı nasıp olmadı
yarın bı aksılık cıkmazsa nurtendeyıs saolsun mısafır edecek bızı

kızlar kusura bakmayın bakamadım gecmıse fırsat bulursam gelıcem yınee
kolay gelsın herkezeee

Canım iş konusunda hayırlısı olsun ne diyelim

Ohhh cumartesi izinleri iyi olmuş. Gözün aydın

Hoşgeldin Aynur'cum. Nasıl teknolojiymi öyle ya ne sinir. Neyse Uşak'ta dinlersin kuzunun kalp atışlarını. İyi yolculuklar sana

Sinirlenmişsin tatlım ya. Anam hepsi böyle ya. Sen 5 dk bekletsen suç olur. Ama kendileri evde bekleyen var mı düşünmezler. Neyse sıkma canını. Çıkarırsın acısını

Kuzum ya elini mi sıkıştırmış yavruşum. Geçmiş olsun. Allah'tan kırılma gibi bişey olmamış. Çok geçmiş olsun tekrar.

Valla bırakıyor gibi gözüküyor canım bakalım. Göğüsler sızlıyor ama öyle çok değil. Oldum olası çok dolmadı benim göğüslerim. Her emdiğinde süt geldi istediği kadar ama dediğim gibi ilk 5-6 ay hariç çok dolmadı.

Ne bilim canım ya sen heralde ilk vitesli ile başladığın için kolay geliyor sana. Ben hiç kullanmadığım için. Birde daha önceki çalışmalarımı bizim arabada otomatik vitesle yapınca bu şirket arabası zor geldi bana. Şu ehliyeti alacak kadar öğrensem yeter. Sonrası otomatik ile rahat nasıl olsa

Evet canım artık bırakıyor inşallah. Süper ya yaza kadar idare et dediğin gibi. Zaten ehliyet alman, alışman ancak olur. O zaman rahat edersin

Kolay gelsin canım

Ay valla dün akşam emmeyince nasıl rahattım. Oyunlar oynadık, yatakta oynaştık. Heran memeye saldırıcak diye bekledim ama çok şükür istemedi. Darısı başına

Bizde bugün ofiste yapalım yemeğimizi dedik. Tavuk pirzola pişiriyorum teflonda. Ali Bey'de çoban salata yapıyor. Yanına da kepek ekmeği. Diet yemeğindeyiz bugün

Bizde bugün ofiste yapalım yemeğimizi dedik. Tavuk pirzola pişiriyorum teflonda. Ali Bey'de çoban salata yapıyor. Yanına da kepek ekmeği. Diet yemeğindeyiz bugün

kolay gelsin pınarcım menüde güzelmiş ohhh mis mis afiyet olsun.

demek seninki yaptı yine yapacağını hee nedense bu duruma bende hiç şaşırmadım Tuba'cım boşver önemli olan sizin mutluluğunuz nice 4 yıllar daha geçirin huzurla sağlıkla inşAllahhh

bensizde kahveler içilecekmiş kahvaltılar yapılacakmışş ohhh
Afiyet olsun

canım bence kalabiliyorsan kaynananda 1 gece daha kal derim ben çünkü genelde 3 geceden sonra unutuyorlarmış...

Gazel gece hala meme emiyor keşke gece bakacak biri olsa senin kaynan gibi ama yok babaylada durmuyor illaki gece uyandığında meme de uyuyacak geri o yüzden süt vermiyorum ...zaten içmez ..ama gündüz veriyorum sütü ...

kıyamam yaa cok geçmiş olsun canım

Ay aşk olsun sana nasıl anlamazsın kız okadar gelicem gelicem dedin hala bekliyoruz be

kolay gelsin canım yarın Nurten'de görüşmek üzere

canım Tünaydın...kusura bakma akşam sana yazmayı unutmuşum ..yeni bebiş geliyormuş hadi hayırlısı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ..
bence de başka bir dr a gitmende fayda var cnm ...

büyüdü valla teyzesi cokta zilli bir şey oldu kız cocukları gerçekten anneye arkadaş gibi
Allah bağışlasın hepimizi yavrularını...

ohh Afiyet olsun

Son düzenleme:
bende kuzumu şimdi uyuttum bi size bakayım dedim...
kalkıp temizlik yapıcam birazda kendime bakım yapayım malum yarın özel bir yere davetliyiz :)))

Sibel'cim şimdi face de gördüm çok geçmişş olsun cnm yaa ne olduki böyle aniden ??

selam kızlar gecmişe bakma fırsatım olmadı ama size selam vermeden gecmek istemedim
biz sabahın köründe kalktıgımız için basım cok agrıyor birde boynum ve kollarım tutulmus hanzadeyi uyutunca vurdum kafayı yattım ama uyumak ne mümkün alışık degil vicut şimdide hanzade uyandı gidip yemek hazırlayım görüşüz

Hülyacım,gecenin bir yarısı karın ağrısıyla uyandım.Kusma,ishal bende anlamadım valla.Yediğim bişey dokunmuş ama o gün dışarıda bişeyde yemedim,Evde yenilenlerden herkes yedi.Banamı piyango vurdu bilmiyorum.Betim benzim attı valla.Bir gece hastanede yattım.Serum takviyesi yaptılar.2 gündür evdeyim.Hala düzeldim sayılmaz.Tuvaletten çıkamıyorum.Su gibi çok fena.Ne yediysemde iyi gelmedi.İlaçlar sayesinde biraz toparladım sayılır.

ay cnm çok fena yaa ama sanırım yediklerinle alakalı olmayabilir..çünkü gazelde hastanede yattığı dönemde bagırsak enfeksiyonu geçirmişti dr bunun mikrobik olabileceğini söylemişti...yada üşütmeden kaynaklı...eger yediklerinle alakalı olsaydı bence çogunuzda olurdu Allah korusun..keşke izin verselerdi evde dinleyseydin bir gün daha

Sibelcim canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen biraz,belki senin bünyen biraz daha hassastır o yüzden olmuş olabilir.benimde öyledirde o yüzden dedim.dr.ne dedi peki?tekrar çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun cnm valla insan sersem gibi oluyor öyle yat kalk olunca...

kuzuyada afiyet olsun

sıbelcım cok gecmıs olsun cnm katı seyler yemeye calıss sulardan oluyormuş genelde bagırsak enfeksıyonu serum yemedende gecmıyorr bununla gecmıs olsun canım

ya ben herseyı atlamısım az once tugbacım nıce nıce yıllara ınsallahh:)eşinede dıyecek bısey yok normaldırrr benım esım bu sene dogumgunumu unuttugundan iş yogunlugundan hıcbıseye sasırmıyorum artık erkek mılletı ıstee senınkı enazından günün onemından haberdarrr:)))
telafı eder ınsallah umutlu olmak lazım

ferda gecmıs olsun canım allah beterınden sakınsın kuzuyuuu

kolay gelsin pınarcım menüde güzelmiş ohhh mis mis afiyet olsun.

Sağolasın canım

Sağolasın canım Valla bana kalsa kalırım ama eşim 2 gecedir eve gidemediğimiz için bide yarın cumartesi ya mutlaka gidelim eve der. Ne yapalım bu gece yerinde yatırıcam kesin. Artık cumartesi pazarı da atlattık mı rahatız heralde Gerçi emmediği sürece yanımda yatsın onu dert etmem de hem yanımda yatıp hemde geceleri emince sıkıntı oluyor. Memeler sürekli açıkta yamuk yumuk. Neyse düzelicez inşallah.

Sende keşke gece süt vermeye alıştırsan canım ya. Belki o zaman emmek istemez. Denedin mi hiç :44:

Kolay gelsin canım. Ohh keyifli vakit geçirin

Geçmiş olsun canım ya keşke dinlenseydin azcık. Kolay gelsin

Canım ya dediğim gibi bol sıvı takviyesi al

Bizde yemeğimizi yedik. Anam minicik bi mutfağımız var ama nasıl bu kadar pis tutabiliyorlar anlamıyorum Sinirlendim yarım saattir temizliyorum heryerini. Raflar falan toz içinde. Ama ben el attım ve mis yaptım içim rahat etti

İşlerimde bitti. Şimdi boş boş oturma ve ıhlamur içme vakti

hülya canım başın saolsun dilekelrin için teşekkür ederim canım.

tuğbacım tekrar nice yıllara eşin umarım hatasını telafi eder.babacığında hayırlısıyla gidip gelsin.

ay pınarcım sorma bizim burdada öyle biz 2 bayanız bide benim hayatta en nafret ettiğim tuvaler ve mutfak pisliği.habire mutfak topluyorum her yer bardak tabak işte kadon var kadıncık var bana göre:)

ay pınarcım sorma bizim burdada öyle biz 2 bayanız bide benim hayatta en nafret ettiğim tuvaler ve mutfak pisliği.habire mutfak topluyorum her yer bardak tabak işte kadon var kadıncık var bana göre:)

Aynen Tülay'cım dediğin gibi ya geldiğimden beri her hafta başı tuvalet temizliyorum. Onlar da bana güveniyorlar anladım yani. Dedim bugün patrona. Pazartesi temizlikçiyi çğırın leş gibi ofisin her yeri. Ben artık temizlemem tuvaleti dedim. Eski iş yerinde e bize güvenip hiç temizlikçi çağırmazlardı. Şimdi maymun gözünü açtı valla gelsin pazartesi kadın temizlesin

Bu arada bugün kayınvalidemin d.günü. Dün aklımdaydı ama bugün dalmışım. Görümcem aradı şimdi. Akşama bi pasta alalım diyoruz. Bide ne zamandır siyahlı bir baş örtüsü istiyordu. Akşam eşim erken gelirse buluşup alıcaz onu da Kadıköy'den. Bi de çiçek alırım oldu bitti. Aslında Defne içinde bi hediye alsam babanesine verse mutlu olur dimi ya öyle yapayım :44:

pınar cnm evet alıştırmamak laızm insanları.bencede çok iyi olur canım hediye fikri.

özlem canım ya mevlüdünüz hayırlıs olsun .bu aralar kafam hep dolu unutuyorum herşeyi.

banu seni aradım ama yokmuşssun yerinde((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…