2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım canım benim ard arda sevdiklerini kaybetmenin acısı eminim tarif edilemez başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versin çok üzüldüm gerçekten

kızlar dün bişi oldu paylaşmazsam içimde kalır
ben yatak odama gelmiştim hanzade de oturma odasında memesini almıs yastıga yatmıstı tabi bide elinde meşhur battaniye
neyse
ben tıp tıp geldigini duydum anne diye seslendi bende gelme diye ikaz ettim ama sesim azda olsa yüksekti
neyse bi süre sonra kafam dank etti ses kesildi hanzade gelmedi diye heralde odasına gitti dedim kapıya yöneldimki kapının köşesine büzütmüş elinde battaniye öyle bekliyor
ayy içim bi kötü oldu
aldım kucagıma yarım saat agladım
ama hanzade hiç sesini cıkarmıyor oda bana sarıldı
ayy hala aklıma geldikce aglıyorum yaa
offf nasıl anneyim gelse nolur cocuk dimi
neyse birdaha yapmıcam öle içim parcalandı yaaa

kızlar selam hepinize bir merhaba diyeyim dedim..bgn evdeyim süt izinlerimi pazartesi günleri kullanıyorum ben iştekilere kolay gelsin..

banu canım benim saolasın ya.. ama yapcak bişey yok sırayla herkesin yaşıca bişey allahım sabır evrsin.
sen nasılsın canım kızlar nasıl anneler falan bayramdan sonra görüşelim mutlaka ya özledim valla sizleri.

ceren canım nasılsın özlettin valla kendini.kuzucuk nasıl büyümüş yakışıklı olmuş maşallah.

Hadi bakalım canım evinde de sıkıntı olur ama kafan rahat olur boşver. Annene de geçmiş olsun ya hayırdır ?

Sağolasın canım gerçekten öğrenmem iyi olacak bakalım sınavları da geçtiysem değme keyfime

Ooo dişler bitmedi mi daha ya zor valla. Çabucak çıkar inşallah

Tülay'cım ne denir ki canım ay üstüste geldi kayıplar. Bağınız sağolsun , Allah rahmet eylesin

Sağolasın canım Valla rahatmış orda burda emzirmeden yaşamak. Bu kadar emdi artık yeter yani. Ay sorma bide bu sene çıkan şu büyük doblolardan. Utanmadan da dalga geçiyor hala benimle. Gel doblo ile çalışalım diye eşşek kocam :90:

Allah kabul etsin canım orucunu. Ohh bir sürü iş halletmişsin valla ellerine sağlık

Hoşgeldin canım. Ne güzel misafirlerini ağırlamışsın. Bugün de ütü günü he. Kolay gelsin canım

Ay yavrum ya. Arada oluyor öyle canım ya. Bizde insanız o kadar olucak tabi sıkma canını. Üstüste olmazsa unutur gider bile dert etme

kızlar selam hepinize bir merhaba diyeyim dedim..bgn evdeyim süt izinlerimi pazartesi günleri kullanıyorum ben iştekilere kolay gelsin..

Hoşgeldin canım. Kız bu ne süt izni. 1 sene olmuyo muydu o :uhm:

pınarcım dişler daha bitmedi durumun iki üst diş ve azılar var tatlım

cerencim hoşgeldin özlettin kendini benimde süt iznim iki hafta önce bitti ama cumartesi izinlerimiz başladı :))))))))))))))

pınarcım dişler daha bitmedi durumun iki üst diş ve azılar var tatlım

cerencim hoşgeldin özlettin kendini benimde süt iznim iki hafta önce bitti ama cumartesi izinlerimiz başladı :))))))))))))))

Aman canım bizse de rahatlasak valla. Defne 2.azıları hariç tamamladı çok şükür. Diğerleri de zor çıkar ama daha vakit var nasılsa

Saol pınar canım ya.

Kimseler uğramamış sessiz kalmış valla buralar
:92:

:87:hosgeldın canım baya geçe kalmış senın ızınlerrr ohh keyfını cıkarrr ne guzell

o dudak büzüp ağlamaları yokmu ınsanın içine içine akıyo gozyasları sankıı:)
üzülme sende bısey dememıssınkı olur arada kavga ede ede buyutecez sıpalarııı

canım nasılsın?
inşallah gonlunce olur herseyyy
allah rahmet eylesın tulaycım başınız saolsun
üstüste gelmiş acılarrr allah sabır versın

ohh ohh hamarat hatun kaç mısafır gelmiş geçirmişşş maşallahh toprağım sana:)
saol canım ya cok guzel agırladın bızı bıraz geçe kaldım beklettım kusura bakmayın tekrardan en nefret ettıgım seydır bekletmek ama ıstanbul işte
buarada duruyu sana sık sık getırır bırakırım eşine pek ısındı benım kızzz
opuyorum senıde defnoşudaaa..

işlerı bıtırmıssın ne guzel hafta sonu
inşallah gecer durucuğunda diş ağrısı bıan onceee

ayy ne guzel ikonlar eklenmiş bayıldım bayıldım vallaa:98:
:84::84::84:
:82::82::82:

sibel pınar sızın düğünler nasıl gectı?sıbelcım hele sen nasıl yaptın hasta halınle

sibel pınar sızın düğünler nasıl gectı?sıbelcım hele sen nasıl yaptın hasta halınle

Canım benim arkadaşımın nişanı vardı Büyükada'da ama malesef damadın dayısı vefat etti hemde genç yaşta yüksek tansiyondan. O yüzden ertelendi şimdilik

Son düzenleme:
Bende toparlanayım kızlar. Bu akşam kayınvalidemde kalırız heralde. Yarın erkenden endoskopi için gideceğiz. İşe biraz geç geleceğim. Görüşürüz yarın. Öptüm hepinizi ve kuzularımı

Selamlar Kizlar,

Pek ugrayamiyorum artik, kardesim burda ve pek evde olmuyoruz. Olunca da, ev isine bir giriyoruz, sohbet muhabbet ve Doruk derken, zaman su gibi akip geciyor. Bir hayli moral depoladim ama, uzunca bir süre yeter bu doping bana. Gecmise pek bakamadim, üstten okudum sadece. Umarim birsey atlamadim.

Sabahta, kadin dogum doktorumda randevum vardi. Epeydir görmüyordum kadini, bana baski yapiyor yeni cocuk yap diye. "Kim bakacak" dedim. Bakarsin merak etme, "pespese büyütürsün, sonra rahatlatirsin" falan diyor. "Simdilik kalsin, daha calismam lazim en az 6 ay" dedim. Genel muayenemde iyi gecti bir problem yok, yalniz tansiyonum yüksek biraz, kontrol altinda tut dedi. Birde adet göremiyordum ya ben, kullandigim dogrum kontrol hapindan dolayi. Emziren annelerin kullandigi özel bir hapti ve "degistirmem gerekiyor mu" diye sordum. "Sakincasi yok, istersen devam edebilirsin" dedi. Adet kanamam sadece 1 gün sürüyor bu hapla ve isime geldi acikcasi.

Pinar'cigim, Defne memeyi birakti sanirim tamamen. Tebrik ediyorum ikinizide.

Tülay'cigim, basin sag olsun canim ya. Zor bir sinavdan geciriyorsun, metanetli ol derim sana.

Birsen, yeni nickin hayirli olsun. Kaynanla olan mevzulari okudum, cidden ömür törpüsü. Tipki benim görümcem gibi. Benim gibi yok say diyecegim ama burun burunasiniz, cok zor olur. Ayrica, bangir bangir "ben olabildigince camur halimle burdayim" diye bagiriyorlar...Umarim isleriniz girer bir an önce yolunada, kurtulursun o cadidan.

Hande'cigim, mor inek demissin canim. Güzel cagrisim gercekten:)

Birseyler daha yazacaktim ama Doruk duvara tirmaniyor resmen. Cikmaliyim. Öptüm hepinizi...

Son düzenleme:
Defnos'umunda disi kirilmis ya, gec gecmis olsun Pinar'cigim. Face'den okumustum öglen, yazmaya firsatim olmamisti.

Sibel'cigim, sende ciddi bir hastalik gecirmissin, cok gecmis olsun tatlim. Umarim iyisindir biraz daha...

Ayrica, Cerenn hosgeldin, umarim daha sIk buralarda olursun.

Bir afacanla yasayan her annenin bildigi gibi, böyle taksit taksit yazmak zorunda kaliyoruz.

kızlar nasıl oldu bilmiyorum ama,boş boş oturuyorum. hiç bir iş yapmıyorum ve nette gezinmeye vakit buldum:)) uzun zamandır giremiyordum. tabi çok geri kaldım olaylardan( okula öğlen gidince akşam hava kararmış oluyor eve geldiğimde. yemek yap,ye,mutfağı topla kaan'ı doyur,bide okuldaki cücüklerin işleri eklenince yatağa dar atıyorum kendimi gece( sabah da sadece kahvaltım ve kaan'ın kahvaltısı bide gündüz yiyeceği çorbasını hazırlıyorum o kadar. kuzucum ben mutfağa girince artık dolapla benim arama giriyor, beni iteliyor çık burdan diye(
bu arada sizleri,kuzularımı ve burda muhabbet etmeyi çok özledim( pınar,sibel,birsen,nurten,ceren,filiz,esen,hülya,tuba,hande,tülay,banu,burcu,özlem,gülşah,semra,gülhan,esra ve adı aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım,çok öpüyorum hepinizi ve kuzularımı!!! ne kadar yoğun olsam da aklımdasınız hepiniz.
:98:

Son düzenleme:
sagol nurtencim
haftasonu güzel gecmiş kızlarında ellerine saglık valla siz anlattıkca imreniyorum yaaaa
sanada kolay gelsin bendede var bir dünya ütü gel beraber yapalım
YAPALIM BACIM KARŞILIKLI :)
selam cnm keyifler nasıl özledik be
canım ya olurmu asıl biz sizi beklemedik oturduk sofraya siz kusura bakmayın.. bu arada getirdiğiniz kekin hepsini ben yedim cok güzeldi be ellerinize saglık... ayy hakkaten duru beni görünce gittt giiittt diye agladı ama kocamın kollarına atladı zilliiii :) ayy şaka bi yana cok komikti ya duru cok alem bi kız olacak maş. nasılda dillenmiş sevdirmediki kendini.. herzman beklerim, corbada yaparım :)

slm cnm ohh keyifler yerinde kardeşine cok selamlar :)
demek doktorun 2.cocukta ısrar ediyor he kırma doktoru yap bitane ne olceekkk :)

canımm hoşgeldin :)
inanki bugun aklımdan gectin sana yazacaktım ama sen yazdın..
9gün tatil geliyo dinlenirsin bi güzel... yakışıklı nasıl? bende sizi öpüyorum canım..

Selam Kızlar....

Kısa bır aradan sonra herkese MERHABA...Umarım hersey yolundadır.Önemlı bırseyler kacırmamısımdır.Fırsat bulunca gecmıse bakıcam ınsallah.
Bu aralar evde soğuk ruzgarlar esıyor.Hayırlısı bakalım sonu nasıl olucak.Cumartesı Alp bı arkadasıyla görusmek ıcın Istanbula gıttı.Bende tum gun teyzemdeydım.Akşam ustu aradım ındınmı ferıbotan dıye meğer daha bınmemış.Bı guzel kapıstık telde.Gelmesı gece 12 yı bulur dıyorum ıcımden.Yarım saat sonra bır telefon sısten dolayı ferıbot ıptalllllll...Annenı cağır dıyo bende bakalım basımın caresıne dert etme dedım.Baktım 1 saate annem geldı babamı aramıs annem gıtsın Gulhan yanlız dıye.Neyse pazar sabahı gelır heralde erken dedım.Sabah ferıbotları yıne ıptalmıs.Ve gelmesı gece 10 u buldu.Tum haftasonu Borayla basbasa kaldık anlıycağınız.Bu akşamda mesaj atıyor bıraz gec kalabılırım askım dıye.Arkasından bır mesaj daha sanırım gelemem yada sabaha karsı gelırım dıye.Şırketı tasıyorlar fazla eleman yokmus.Heyy Allahım sabır dıyorum sadece.Asıl mevzuda sucluda benım cocuğu bırakayım sana yardıma geleyım demem gerekıyormus....Madem bu hafta tasınma ısın var o zamanhaftasonu ıstanbulda ne ısın var be adam.Off neyse

Tulaycım alıntılardan gördum.Basınız sağolsun.Cok yakın acılar yasadın kısa zamanda.Allah sabır versın.

Sıbelcım sende hastalanmıssın cok gecmıs olsun.Umarm daha ıyısındır.

Ben bı gecmıse gıdeyım en ıyısı..

gülhancım uuu fenaymış hakkaten... özrü kabahatinden büyük :)

aman ne yapsın adamcagız kendi kendine takıldı işte bi hafta sonu.. sende trip atma nasıl olsa kaca, koca buket ciceklerle gönlünü alır senin..
sanki koca bursadaa yalnız kaldın sendeee...

Hee ıyı dedın canım.Bende bır hafta sonu takılayım bakalım kendı kendıme yaa.Sonra ona kocaman cıcekler getırırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…