İyi gecelerr
Geçmiş okuycam diye saati 4 yaptım :)) hemen aklımda kalanları yazayım
Tülaycım başınız sağolsun, eşine de Allah sabır versin, çokk zorr...
Makine işini halletmişsin helal diyorum:))Alakasız ama bizimde üst katta bi komşu var,
kendi oturmadığı için evinede bakmıyo, yatak odasının balkonunu kapatmamış kuşlar pisliyo
gideri tıkayo ve bizim tavan rutubet oldu, sonra su vanasından kaçağı olduğu için holde rutubet
oldu.Eşimde sağolsun ben evdeyim şu sıra diye evle ilgili ne iş varsa bana yıkmaya çalışıyo hoş
çalışırkende durum böyleydi, yöneticiyle konuşuyorum komşu yaptırcak diyo, komşuyu aradım
yönetici yaptırcak diyo, bakın dedim sizin yüzünüzden ben evimi satmayı düşünüyorum, ben o evde oturmuyorum diyo, zaten dedim oturmadığınız için oluyo bu otursaydınız evinize bakardınız.Ben dedim sigorta şirketimi çağırıyorum ve gerekeni yaptırıyorum. Hemen iki gün sonra baktım pimapenciyle gelmiş balkonu kapattırıyo, biraz sesini yükseltip hakkını aramadıkça malesef sonuç alamıyosun
Birsencim tekrardan çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun kuzucuklarımızı, kusmasını
anlatınca korktum ama bişeycik yokmuş çok şükür, off offf kayınvalide konusuna birazdan bende
deyincem çokkk ruhsuzlar ya, evin bi an önce satılırda sende uğraşmazsın inşallah canım
Sibelcim geçmiş olsun canım inşallah atlatmışsındır
Pınarcım Defnoşu memeden kesiyomuşsun darısı başıma diyorum, o bağların kopma meselesini
bende çok takıyorum ama bir an önce kesmek lazım bencede, eskiden sürekli 2 yaş takıntım vardı
ama ne kadar geç olursa o kadar güç olucak gibime geliyor, hem artık iyice azaldı sütüm, memeye güvendiği için iştahsızlıkta yaşıyoruz. Ama şu sıra o gücü kendimde bulamıyorum ya hiç hazır hissetmiyorum kendimi, sorunsuz gitmesine çok sevindim inşallah halledersiniz
sapıktan kurtulmana sevindim, kayınpederin falan uğraşmasına gerek kalmamış
eşinede çok geçmiş olsun canım
Filizcim Doruk yani buu :)) kızar babasına, mor eldivenler diyince mor inek geldi aklıma
bende çok severim moru ve lilayı, öykü olayı iyi gidiyomuş sevindim İlham perileri hep senle olsun:))
Ferdacım kardeşini uğurlamışsın, evet ya biri evden bişeyler getirince ne sevinirdik Trakya Ünv deyken, paramız bol olunca iskenderler bitmeye yakın Lahmacuna talim ederdik, hergün birinin doğum günü olurdu barda, bara para yetiştircez diye bir hafta kayısı reçeli ekmek yemiştik :)) tabi İst Ünv deyken evliydim, öğrencilik yaşamadım doğru düzgün :)) Bide çan eğrisi olduğu için eğlenmkyten çok herles inekliyodu, heygidi heyyy yıllar ne çabukk geçiyo yaşlanıyomuyuz ne
Ohh ne güzel kayınvaliden hediyeler almış hepinize öle kayınvalideye can kurban, bayramda yolculuk var he ne güzel anneleri görcen, bizde nereye gitsez bakalım kararsızız, Kıbrıs diyoduk ama bakalım kesin değil halaa
Bizee gelince bugün Masal hanım 4 e kadar uyumadı sabah 9.30 da kalkmıştı, bende
uyumuyo diye havada güzeldi dışarı çıkartim arabasında uyur dedim, apartmanın bahçesinde
kaydı, sallandı falan sonra koydum arabasına reale gidelim dedim, yarı yolada uyudu ne
zamandır kaş aldırcam, cumartesi çalışıyo eşim, pazarda geç kalkıyoruz, kahvaltı iki gezelim derken
bide spora gidiyorum kalıyo, Allahtan çok kaşım yokk :)) neyse aldırdım kaşlarımı bide saçımı
boyatcam ama hala kararsızım röfleden çok sıkıldım farklı bişey istiyorum ama biraz cesarett istiyo :))
Kuaförle kırkbeş dakka falan konuştuk face den sayfasını falan gösterdi, bizim kız uyanmadı, reale
gittim alışveriş yaptım rahatladım, alışveriş bana çokk iyi geliyo :)) Masal uyandı yemek yedik,
Mama sandalyesine eline sıkıştırdım
( çok kızarmadı ama üzüldüm ya bide ben yapınca daha çokk üzülüyorum neyse eve geldikk
Kaynana mevzusuna değincem birazda, sevgili kayınvalideciğim bundan 3-4 ay önce eşim
çağardığı için teşrif etti gündüz 4 te geldi ertesi gün 12 de gitti, hasta numarası yaparak :)) bide
annesini bahane ederek, annane Allah rahmet eylesin geçen iki ay önce vefat etti.Artık bahanesi
kalmadı ne zaman arasam karşıda kızları oturuyo ya onlara gitcek oluyo ya gelmiş oluyo ve telefonu
sanada gelicem kalmaya diye kapatıyoruz:)) bugünde annemi aradım Masal konuşsun diye yemek yiyolarmış, eşim namaza gitmiştir diye kayınvalideciğimi aradım, yarın kumburgaza gidiceklermiş
halasıyla bi akrabaya dönüştede sana uğrarız gece kalırız sabahta kahvaltı yaparız döneriz kalamam
diyo:)) şimdi ben bu kadına ne diyim ya, dilimin döndüğünce yardımcı birine ihtiyacım olduğunu
anlatmaya çalışıyorum, eşim deniyo bi sefer , kadın hala buraya gezmek için gelmek derdinde
annem hasta olmasaydı zaten ona minnet etmezdim, bu zihniyette bi insana, ama ihtiyacım olduğunu
bildiği şu günlerde bana böle yapıyoya Allah a havale ediyorum ya, ama çok üzülüyorum.Gelip iki üç kalıverse bende rahat rahat işimi gücümü yapsam nolur sanki vicdan meselesi işte ya kızlarınınki torun bizimki değil lafa gelincede aklınca laf sokuyo bana ben babane kızım diyo Masal a çocuk babanesini tanımıycak:)) yine biz gidiyoruz ayda 1 falan ya gitmesek hiç göremiycek :)) amann neyse ne denirki Allah büyük
Hepinize iyi geceler, herkes uyuyo zaten bir ben kaldım gecenin kuytusunda :))
Gülşahhh senle konuşuyoz zatenn, yeme bakim tadella falan :))
Gülhannn nerdesinnn