2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selamlar bacılar :KK16:

Sabah geldiğimden beri çok yoğundum ancak azaldı işlerim geldim hemen. Akşam eşim biraz grip gibiydi. Kayınvalidemde kaldık erkenden uyusun diye. Şimdi iyi çok şükür.

Bu arada dün akşam Defne beni emmek için hiç rahat vermedi. Kayınvalidem sinirlendi en sonunda. Saçını kesmiş sakıza yapıştırmış. Geldi tam memeye koydu. Aslında hiç sevmem çocuğu bu şekilde memeden ayırmayı ama artık içime fenalık geldi benimde. Defne bunu gördü bir ağladı bir ağladı. Hiç dokunma dedi kayınvalidem. Sana da yazık artık herşeyi yiyor içiyor boşver dedi. Geceleri odasında yatar rahat edersin sende dedi.

Neyse Defne sustu. Ne zaman gel emzireyim kızım desem eh eh diye memeye vurdu. Gece de babanesiyle yattı. Bi kere uyanmış babanesi mama vermiş uyumuş. Ay inşallah böyle devam eder. Gerçi bi yandan sanki aramızda ki bağ kopmuş bana ihtiyacı kalmamış gibi hissediyorum. Ama bi yandan da kendime acıyorum. Kesin yan, abuk sabuk yatmaktan bel fıtığı oldum. En azından emmezse odasında yatar diye düşünüyorum.

Bakalım bugün akşam belli olur. Emmek isteyecek mi istemeyecek mi :44:

pınar cım bırakmassa devam edersin.bırakırsada senin için iyi olur .ama ben seline nasıl emzik bıraktıracam acaba.saç yapıştırdık yaktık kestik hiçbiri olmadı.yıka yıka emcem diyor resmen:))

kızlar akşam eşim geldi selinde çok özlemiş ama beni babasının yanına bile oturtmadı çekil ö menim babam çekil git diyor resmen ya:)

banucum nerelerde acaba ya?

sağolun kızllar evet annem gelmiş...işte annem aslında biliyorsunuz rahatsız ....ondan bu dengesizlikler ama benimde ondan başka altarnatifim yok...sonra iki çocuk olduğunda bu kadar muhtacım yyoksa
bende istemem onu devamlı yormak...birde zaten çevrem tarafından anlaşılmıyorum
annemede kendimi anltamk istemiyorum...oda böyle yapınca çok hırçınlaşıyorum....

işte bu yüzden ben hamileyken ya iki erkek yada iki kız istedim bir kız bir erkek olsaydı

kızıma ben koşmazsam kimse koşmaz bunu biliyorum...en iyi kaynana en babası ile hikayeeeeee...

erkek kardeşleri suçlamıyorum ama kadın kadının halini bildiğinden kız kardeş hep destek olur ablasına yada kardeşine....

şimdi allahtan iki erkek....
ama yaşadıklarım bana sınav ders oluyor...inş. ben gelinlerime faydalı olurum....

saat 4.30 dişcide olacağım..annem aksama gidecek....şimdilik öptüm sizi

Neticede annen tatlım. Ondan daha yakın olamaz kimse sana. Bak dayanamadı geldi yine. Biliyorum sabır taşına döndün ama az daha canım az daha :KK16:

pınar cım bırakmassa devam edersin.bırakırsada senin için iyi olur .ama ben seline nasıl emzik bıraktıracam acaba.saç yapıştırdık yaktık kestik hiçbiri olmadı.yıka yıka emcem diyor resmen:))

kızlar akşam eşim geldi selinde çok özlemiş ama beni babasının yanına bile oturtmadı çekil ö menim babam çekil git diyor resmen ya:)

Bakalım canım ya bırakır inşallah. Artık emdiği kadar emdi. Ayyy bide emzik var dimi. Valla inşallah kolayca bırakır canım :KK34:

Canım özlemiştir tabi kaç gündür görmedi kuzum :KK16:

Bende kaçıyorum kızlar. Eşim 4'de gelmiş annesine. Bene gideyim yemek yiyelim geçelim evimize. Öptüm sizi sabah görüşürüz :KK16:

Selam Kızlar...

Dün geceden beri iki sayfa ilerlemiş,gerçekten üzücü bi durum,acaba sonun başlangıcı mı bu??Umarım değildir..Umarım yine eskisi gibi hepberaber güzel paylaşımlarımız olur...

Bizde bugün oğlumla başbaşaydık yine,sabahtan komşuma kahvaltıya gidip geldik.Öğlen uykusundan sonrada dışarı çıktık,çarık çoraplardan aldım ona,atkı bere filan baktım ama bulamadım..marketede uğrayıp geldik,eşim antremana gitti onu beklicem yemek için,zaten Dağhanda uyuyor...Bende biraz ütü yapıcam şimdi...Bizden böyle..

Birsencim annen gelmiş dayanamamış,ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler,bizde anneyiz anlayabiliyorum bu sözü...Dişçiye gitmişsindir heralde,geçmiş olsun tekrar cnm..

Gülşahcım kimseler yok ama aradada olsa biz uğruyoruz işte :KK66:

Nuran güle güle kullan saçlarını..

Tülaycım makineni kabul etmişler sevindim..

Pınar memeden kesme konusunda çok çok haklı kayınvaliden,artık içim çekiliyor benimde bazen,sakın verme yeniden yoksa hep bi umut olur vereceğine dair,bende konuşuyorum ama baklım ben nasıl bıraktırıcam,hepimize kolay gelsin bu konuda.Doktora sordumda nasıl keselim diye,bildiğin kocakarı yöntemleriyle dedi..:))oyüzden vicdan doğru yöntemdesin devat et yani..:))

Eşinede geçmiş olsunn..

Özlem pişik için bende troysyd kullanıyordum iyi gelmemiş size..Umarım geçmiştir bile..Sende alışverişe çıkıcaktın bugün güzel şeyler buldunmu..Şimdiden Alalh kabul etsin mevlütünüzü...

Sabah geldiğimden beri çok yoğundum ancak azaldı işlerim geldim hemen. Akşam eşim biraz grip gibiydi. Kayınvalidemde kaldık erkenden uyusun diye. Şimdi iyi çok şükür.

Bu arada dün akşam Defne beni emmek için hiç rahat vermedi. Kayınvalidem sinirlendi en sonunda. Saçını kesmiş sakıza yapıştırmış. Geldi tam memeye koydu. Aslında hiç sevmem çocuğu bu şekilde memeden ayırmayı ama artık içime fenalık geldi benimde. Defne bunu gördü bir ağladı bir ağladı. Hiç dokunma dedi kayınvalidem. Sana da yazık artık herşeyi yiyor içiyor boşver dedi. Geceleri odasında yatar rahat edersin sende dedi.

Neyse Defne sustu. Ne zaman gel emzireyim kızım desem eh eh diye memeye vurdu. Gece de babanesiyle yattı. Bi kere uyanmış babanesi mama vermiş uyumuş. Ay inşallah böyle devam eder. Gerçi bi yandan sanki aramızda ki bağ kopmuş bana ihtiyacı kalmamış gibi hissediyorum. Ama bi yandan da kendime acıyorum. Kesin yan, abuk sabuk yatmaktan bel fıtığı oldum. En azından emmezse odasında yatar diye düşünüyorum.

aman pınar yaa bıraksın memeyi evet sana bagınız kopmus gibi gelir ama 18 aylık odu kayınvaliden haklı herseyide yiyor şimdi bırakmazsa mem tiryakisi olur haberin olsun
kolay gelsin bu konuda
sacım için yorumunada tesekkürler canım valla kendimi yenilenmiş hissettim

ayy tülay valla benim kızada iyice düştü emzige napcaz bilmem gecen paramparca etmiş kendi bir kere daha ıssırsa kopacak neyse aynısıda yok heryer damaklı satıyor zor buldum ilk almadı eskisini istedi ama yıkadım falan deyip verdim haa benimkinin bir huzu normalde agzına almaz sadece uyurken bakalım napcaz genetik olarak ben 3 yasına kadar emmişim babası 5 :)
bakalım hanzade napcak

Selam Kızlar...

Dün geceden beri iki sayfa ilerlemiş,gerçekten üzücü bi durum,acaba sonun başlangıcı mı bu??Umarım değildir..Umarım yine eskisi gibi hepberaber güzel paylaşımlarımız olur...

Bizde bugün oğlumla başbaşaydık yine,sabahtan komşuma kahvaltıya gidip geldik.Öğlen uykusundan sonrada dışarı çıktık,çarık çoraplardan aldım ona,atkı bere filan baktım ama bulamadım..marketede uğrayıp geldik,eşim antremana gitti onu beklicem yemek için,zaten Dağhanda uyuyor...Bende biraz ütü yapıcam şimdi...Bizden böyle..

Birsencim annen gelmiş dayanamamış,ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler,bizde anneyiz anlayabiliyorum bu sözü...Dişçiye gitmişsindir heralde,geçmiş olsun tekrar cnm..

Pınar memeden kesme konusunda çok çok haklı kayınvaliden,artık içim çekiliyor benimde bazen,sakın verme yeniden yoksa hep bi umut olur vereceğine dair,bende konuşuyorum ama baklım ben nasıl bıraktırıcam,hepimize kolay gelsin bu konuda.Doktora sordumda nasıl keselim diye,bildiğin kocakarı yöntemleriyle dedi..:))oyüzden vicdan doğru yöntemdesin devat et yani..:))

Eşinede geçmiş olsunn..

Özlem pişik için bende troysyd kullanıyordum iyi gelmemiş size..Umarım geçmiştir bile..Sende alışverişe çıkıcaktın bugün güzel şeyler buldunmu..Şimdiden Alalh kabul etsin mevlütünüzü...

cok teşekkürler canım bir degişiklik oldu bana sac boyatmak
valla buara buralara kimseler ugramaz oldu kıs geldi diye sevinmiştik ama ne diyelim hayırlsı eski gönlere en kısa zamanda döneriz inşallah
ogluşunun corapları hayırlı olsun güle güle eskitsin
kızlar selam nasılsınız herkes iyimi
teşekkürler esracım sen nasılsınn

tülaycım sana da tesekkür ederim valla boyat karamele iyi oluyor bee degişiklik lazım bazennn

iyi akşamlar kızlar kocişle cay keyfi yapıyoruz arada bakıp cıkayım dedim yarın görüşürz öpüyorum sizi ve totikleri

o meme derdı bızdede var bakalım buaksam nasıl ıdare ettın?insan kıyamıyoda bende cok şikayetcıyım evde memem dısarıda gezıyorum resmen bıde ben yanındaysam yemıyo hep emmek ıstıyorr ama yınede 2yasına kadar emzırmeyı dusunuyorum şurda dogumgunune ne kaldıkııı
obur defnoşa bak sen hem senden beslenıyo hem de dısarıdan allah nazardan sakınsın maşallah 41 keree
eşin içinde cok gecmıs olsun

Selam Kızlar...

Eşinede geçmiş olsunn..

ufak ufak bıtırdın eksıklerı ferdacım güle güle kullan yenı cıcılerınızı..kafa dengı komsun olması ne guzel kafa dagıtırsın arada...
benım bı arkadasım memesıne karabıber sürerek bıraktırdı aklınızda olsun

hoşgelsın esracım iyiyiz canım hosgeldın

iyi akşamlar kızlar kocişle cay keyfi yapıyoruz arada bakıp cıkayım dedim yarın görüşürz öpüyorum sizi ve totikleri
ohhhh afıyet olsun canım
güle güle kullan saclarını bı ara resmını atta bakalım rengı nasıl olmus bende bı degısıklık ıstıyorum ama sarı tonları yakısmadıgından kızıla dönecem yenıden sanırım :KK43:daha karar veremedım ne yapsam bılemedımkıı?
opuyorum hanzadeyıdeee

bızden merhabalarrrr...
bıraz turladık yemegımızı yedık geldık evımıze duru ayagımda uyudu sımdı mama yapmaya kalkıcam allaha emanet olun ıyı geceler herkezeeee

HAYIRLI AKŞAMLAR :KK71:

TÜLAY'cım başınız sağ olsun cnm Allah geride kalanlara sabır versinn mekanını cennet etsin inşAllahh ...

Pınar'cım sana ve eşine çok geçmiş olsun biraz geç oldu ama idare et bacım :)
Defnoşu kesiyormuşsun meme den sakın vicdanına yenik düşme derim ben en fazla 3 günde sende oda alışırsınız yeterince alıcağını aldı zaten sütten bence tam zamanı bu fırsat bi sonraki denemende bu adar rahat gecmez eline :) darısı bize inş..
birde şu dengesiz sapığından kurtulduğuna sevindim valla en güzelini yapmışsın eşine söylememekte...

Birsen 'cim nasıl oldu oğluşun durumu inşAllah daha iyidir kuzum ..
he bu arada sana söylediğim pişik kremi işe yaradımı ??

Özlem'cim mevlüt yapıyormuşsun Allah kabul etsin ..
pişik kremi için Birsen'ede söyledim hametan bizde cok işe yarıyor ben Gazel' e en başından beri onu kullanıyorum inş sizede iyi gelir cnm...

Tuba'cım anneciğiyle gezmelerde yine oh sefanız olsun cnm değişiklik iyi geliyor kara kuzumda sevinmiştir şimdi ..babanda sağ sağlim gitsin gelsin inşAllah ..

Nuran cnm saçlarını boyatmışsın sende güle güle kullan cnm ...

Gülşahh'cım biz geçen Nurten'le tel.de konuştuk bahsetti senin bu tarafa geleceğinden ...bilmiyorum tekrar görüştünüz mü ama banada gelebilirsiniz ...

Nurten cnm Defnoş nasıl oldu inşAllah ilerlemiştir kuzumun rahatsızlığı...

Ferda'cım sana şimdi hangi türküyü çığırayım istersin :)))

Gelelim bize ...herkez gibi aynı tas aynı hamam desem yeridir herhalde son günlerde fena halde standarta bağladık ev temizle Gazel'le uğraş yemek yap yedir yatır derken akşam olmuş bile farkında olmadan..kış bize hiç yaramadı valla arada bir parka çarşıya markete falan çıkıyoruz ama kesmiyor bizi yaz gibi dolu dolu gezmeyi özledikk bu kış böyle nasıl gecer bilmem :KK68:
ama evdede çok keyifli dakikalar geciriyoruz ..yeni kelimeleri hareketleri bazen beni gülme krizlerine sokuyor büyüdükçe onlarla vakit gecirmek dahada keyif verici oluyor :KK76:
Gündüz meme emme olayı tamamen bitti hiç aklına bile gelmiyor...sadace arada bir gelip göbeğimi öpüp gidiyor kuzum :) ama gece bırakması için hala bir çözüm bulmuş değilim bakalım hayırlısı umarım kendi kendine unutur :KK68:

Henüz kesin değil ama cmt günü benim evde yada Esen'in evinde toplanacağız ben şimdilik Esen ve Nurten'den kesin cevap beklemedeyim..eger bende toplanılırsa gelmek isteyen arkadaşlar olursa beklerim ...:KK42::KK42:

şimdilik aklıma gelenler bunlar kuzucukları ve sizi öpüyorum iyi geceler ...:KK16::KK16:

Iyi Geceler Kizlar,

Yatmadan, buraya ugramamak, ugrayinca da yazmamaya gönlüm el vermedi. Bir bunalim dönemindeyiz yine sanirsam. Eskiye oranla, katilim azalmis. Ben yeniden toparlanacagimiza inaniyorum. Bazen kari koca bile birbirine tahammül edemiyor. Sonra anne-kiz. Evlat, ebeveyn...Biz yine iyi dayandik, catisma, kirilma, tepkisel davranis, ice kapanma, uzaklasma v.s insanin dogasinda var. Ne kadar bastirirsan bastir, bir yerde kacinilmaz bir sekilde patlak veriyor. Ama uzlasi, karsilikli anlayis ve paylasmakta insana özgü. Ne olursa olsun, bütünleyici özelliklerimizle, birbirimiz arasindaki büyülü bagi hep icimizde hissedelim. Gerekirse, acik platform, serbest kürsü yapar, eteklerimizdeki gizli taslari döker, rahatlariz...

Ve Ferda...
Mor eldivenlerimle cok mutluyum gercekten. Mor renginin cezbedici, insani kendi evreninin gizli köselerine sürekleyen bir etkisi var bende. Huzur buluyorum o renkte...Seninle güzel bir ortak noktamiz varmis, cok sevindim moru sevdigine...

Pinar...
Yöntem her ne kadar ürkütücü olsa da, basarili sonuc veriyorsa, bu yola girdikten sonra geri adim atma derim ben. Umarim yarin güzel haberlerle gelirsin. Birde, ben cok etkilenmistim Doruk emmek istemediginde. Oturup aglamistim resmen, birakmasi icin onca caba harcamama ragmen. Ama simdi pismanlik duymuyorum hic. Duygusal olarak etkilenipte, kendi ic sesini dinleme bence.

Birsen...
Annen yine yaninda. Onca, seye ragmen gelebiliyorsa hala, bu sevgidendir canim. Keske seni biraz anlayabilse, daha yumusak davranabilse. Ama herseye ragmen, yaptigi güzel seyleri düsünmeye calis ona kizdiginda.

Tuba, babacigina bir an önce kavusmaniz dilegiyle. Serros'unda, "tuz" deseniz bile korkmasi, hassas ve duyarli olacagi anlamina geliyor. Isimiz cok zor gibi geliyor bana.

Gülsah, Duru'nun istahi nasil oldu, iyilesme var mi biraz?

Tülay, azmin zaferi demek. Cok sevindim camasir makinesi sorununu cözdügüne. O kadar strese degmiyormus yani.

Ve ben yatmaya gideyim artik, cook gec oldu yine. Öpüyorum hepinizi...

selam kizlar a.s.

pinarim valla bende egildim kendi önümde :))))) aksaminda kipirdayamadim gerci yorgunluktan ama olsun :KK70: iş bitsin yeterki :p biz bitsekte sorun degil :p
sagolasin canim..gitti babacim..daha dogrusu hala havada :)
oyy sütten kesiyormussun bizim kuzuyu..hayirlisi olsun canim ya..bencede hazir kesmişken kararli ol..enazindan sende kuzumda rahat uyuyacaksiniz..sen bu tarafindan bak olaya :KK66:
eşinede gecmiş olsun..geçmiş neyseki :)
kusura bakma canim..dün arayacagimi söyledim anca bugun aradim..dün hazirlan gel,babami yolcula derken bittim valla..

birsenimm cok cok cok geçmiş olsun canim ya..okurken aklim cikti valla..Allah korusun beterinden ya..cok sukur gecti gitti..iyiymiş kuzumda..annecigin için söylediklerini okuyunca dedim kesin gider annesi..neyseki gelmiş cok sevindim valla..dişini yaptirdinmi?

ferdacim canimmm sen varya cok ince birisin ya..valla cok sasirdim arayinca..okadar mutlu oldumki..Allah razi olsun,cok teşekkür ederim tekrardan a.s.
c.tesi için eşlerle olabilirse olsun demişsin..maalesef eşim çalişiyor canim c.tesi..3-4 gibi geliyor..senin eşinin c.tesi çalişmadigini tahmin ettiğim ve gününüzü çalmamak için sabah kahvesi diye söyledim canim :) ama kahvaltida uyar bana :) ögleden sonra pendige gececem zaten :) ama babanla buluscaksan erteleriz tabiki :) anneler babalarin geçiş üstünlüğü vardir her daim :KK70:

özlemcim cok sevindim canim iyi geçmesine :) kiz bellimi olur bakarsin tahminin üstünde olur :KK66: ay niye unutayim seni buarada cadi :)) esas biz sana hayraniz..2 cocukla ugasiyorsun bide dersmi calişacaktin..gerci sende o kabiliyet var maşaAllah :KK70: cocukta yaparsin kariyerde :))

tülaycim eşine cok üzüldüm ya :KK43: Allah sabirlar versin valla..cok zor :KK43: ay o vesteli biliyorum..ayn şeyler anneminde basina geldi..bayileri cok gicik..müşteri hizmetleri daha iyi..neyseki sizinde hallolmus sonunda :KK66:

gülşahcim saolasin canim :) yengeciginede Rabbim rahmet eylesin inşaAllah..len kavacik uzakta beylikdüzü cokmu yakin be :KK70:DD baska bahane bulsaydin :p şaka bi yana hakkaten özürlü olduk ya..bi bulusma yapamadik..ama hemen herkesin bu c.tesi işi varmiş..bayramdan sonraya kaldi herhalde görüşmek..ferda dan haber bekliyorum bakalim..

nurancim geçmiş olsun koltuklarin için ya..amma pahaliymiş ya temizletmek..örtüyle idare et bariş biraz..sonra değiştirirsin artik canim..saclarinda hayirli olsun canim :) eminim cok yakişmiştir :) emzik işini hiç bilemiyorum ya..ama kesmek lazim yavastan sanirim..

aynurcum hoşgeldin tatlim..gittinmi hastaneye?

tutkuncum cok sukur..sen nasilsin türkiz nasil?

hülyam hoşgeldin canim a.s. ay valla burasi rahat be canim :)) gerçi babam gidince serros bize kaldi :pp bu kızcede dede dede diye dolaniyor ortalarda..ya gercektne cok tatli oldu sipalar ya..sabahin köründe kalkip bidi bidi konusmasiyla uyanmak cok güzel bi duygu :) ay o gezme konusunda aynen katiliyorum valla ya..acaip özlüyorum gezmeyi..dişari cikinca ipini koparmiş gibi oluyorum artik :))) ay bide erken kararmaya basladi hava..insan hepten koştura koştura geziyor..bak bak hatunlar toplaniyormus gene..gelmiyorum işte hıhh :)

filiz aynen öyle ya..napicaz bilmiyorum bu hassasliklarinla..annem boşver hassas cocuk olsun diyor..ama acikcasi ben istemezdim benim gibi olsun..tamam güzel bişi ama maalesef herkes öyle degil..cok cabuk kiriliyorsun bu sefer..hayirlisi artik ne diyelim :)

Son düzenleme:
günaydin kizlarrr a.s.

ay önceki mesaji gece yazmiştim güya ama yollayana kadar elektirkler gitti..bende anca sabah yolladim :)

kizlar babam için dilekleriniz için tşkler ama maalaesef çarş günü gidemedi..beraber gittiği adamlar geç kaldilar havalimanina..check-in için geciktiler ve kacirdilar ucagi..dün aksam gittiler..gülşahcim evet afrikaya sudana gittiler canim..

bizde dün annemle güya nişantaşina gidicektik..malum evlilik yildönümümüzdü..eşime 2 sene önce katardan bi gömlek almiştik..pazar günü onu ütülerken bi baktim kolu yirtilmiş..eşimde cok eviyordu o gömleği..o magazada ist.da bitek cevahirde vardi..mecburen oraya giriş yaptik önce..katardayken almadigima pişman oldugum bi kravat vardi..onuda aldim..adami resmen hediyeye bogdum dün..palto aldim..2 gömlek 2 kravat aldim..ama benim herif ne aldi diyoe sorun..hiçbişey!!!!

şok oldum desem yalan olur tabi..nihayetinde kaziyinca odun cikiyor :KK4: sinir oldum ama ya..insan bi cicek alir bari bee..unutmamişta..yok servisi kacirmiş..yok telefonu bozulmus..yok burda bi yere ıugrayacakmiş oraya cicekle nasil gidicekmiş..bahanelerin ardi kesilmedi..

annemlerde olmamiz bu açidan kötü oldu..hincimi alamadim cünküüüüüü :KK22: annem cok takar kafasina böyle şeyleri cünkü..gülücükler atmakla yetindim..ama o görür gününü! ben bunu affedermiyim beeee :21:

telefonuda bozulmus..ekran kaybolmus..sanirim sabah serra halletti telefonu :))) benim telefonu aldi gitti..arayip ulaşamayan olursa merak etmesin haber vereyim burdan hatunlar :)

ben bu adama hediye palto alacaktim aslinda..ama tahminimden ucuza mal edince hediyeleri arttirdim..üstüne kendimede kac tane şey aldim :KK70:D oh iyi yapmişim..bilseydim çöp bile almazdim gerci ona..neysem aralikta dogumgünü var..bişi almicam desemde bende dahil kimse inanmaz buna :))) oyuzden demiyim :p

onu yüzünden nişantşinada gidemedik be..kaldik cevahirde..

işte böyle kizlar..dün aksamda babami yolcu ettik..p.tesi gelecek inşaAllah..

bende ferdadan haber bekliyorum yarin kahve yada kahvalti için :) ona göre yarin erken yada gec cikicam eve gitmek için..annemi yanliz birakmakta hiç içime sinmiyor..dedem var gerci..dayimlarda alt kattalar..oyuzden biraz içim rahatliyor gibi..

ay kızım kudurdu tepemden inmiyor yaaaa..kahvaltisini yaptirip yatirayim cadiyi..bende yatayim ya..uykum var cok..6da kalktik..

annemde şimdi kalkti ben kactim mucksss

tubacığım sende olmasan soran yokkk heee
inziva değil aslında çok kötü günler içindeyim canım....kaynanamn yaptıkları beni bitirdi..
çocuklarda anlamsız bir huysuzluk arsızlık mevcuttu kiii sabah 6 dan öğlen 12 kadar 5 kere üst değiştirdim .....sonunda bu kadar sıkıntı patlak verdi....

dün herzamanki gibii çocukları uyutup spora gittim...yarım saat olduki
kaynanam arıyor,ağlıyormu gülüyormu anlamadım....gel çabuk ömer kafasnı yardı dedi...
nasıl çıktım nasıl gittim bilemedim..kapıda kuzum alnında 3 cm yarık yüzü gözü elleri üstü kan revan
delirdim...hemen taksi çağırmaya gittim kaynanamada aliyi xxx teyzeye bırakalım dedim....
o hengamede dediği xx teyzenin başı gürültü götürmüyor...bırakma hastaneye götürelim diyorr delirdim..ne diorsun sen dedim...gittim kadının kapısına çalıyorum çalıyorum yokkk kadın açtı ne oldu diyor ben konuşamıyorum kızım namazı bozdum konuş diyoo kadınn yukarı çık dedim...aşağa indim taksi buldum...hemen bakırköy devlete gittim...acile hemen muayne oldu yarası bantlandı
acil tomografi istendi....2 dk. çıktı özelde daha çok beklerdim valla...
hemen baktı doktor....çok şükür bişey yok dedi...3 dikişiklik bişi var dedi..ama ufak daha hem ağlamasın hemde iz kalmasın dedi...pens attı şimdi sağlık ocağına götüreğim 2 günde bir....çocuk o 2 günde kuduran ömer gitti sakin ömer geldi....bazen annemler derdi var bunda bişi başına bişey gelmesin aynı şey oldu...ama ben öldüm öldümmm bittimmmmmmmmmmmmmmmmmm.......

eşimde çok üzgün yaşadıklarımdan ötürü sinirlerim çok yıprandı....emlakcıyla konuştu ...55 bine isteyen olursa hemen vereceğim dedi....10 kişi istedi vermedi ama halimiz berbat bu yüzden evi elden çıkaracağız hemen benden bu kadar yaniiiiiiiiiiiiiiiii........

birsencim canım çok geçmiş olsun tatlım ömere umarım eviniz de biran önce satılır

merhaba bırsencım kac gundur aklımdasın bı fırsat olmadı cok gecmıs olsun:KK43:
allah yasatmasın ınsallah.. tahmın eıdyorum yasadıklarını bende cok korkarım kanlı kazadan şükürki fazla derın ve buyuk bı yarık olmamıs bununla gecmıs olsun canım...
kayınvalıdene allah akıl vıcdan ıhsan etsın inşallah denılecek seylerı tukettı valla artık.eşin in senı anlaması ıyı bı yonden bıde o anasının tarafını tutaydı cekılmezdı hayat ozaman neysekı kararınızı vermıssınız ınsallah bu sefer satılır ev dualarım senınle canım az daha sabır et:KK16:

gunaydın canım :KK16:
nasılsın?defne nasıl

gunaydın canım ben yazana kadar öğle oldu ama:)
nasıl keyıflerrr?işle ılgılı durumun duzeldımı?

ohh annecıgınle keyıf yap bol bol bendende slm söle canım çok sevdıgım bı yengem vardı rahmetlı oldu gecen sene (yaşı ömrü benzemesın ınsallah)ona benzetıyorum annenı...konusmaları verdıgı tavsıyeler ve düşüncelerı faceden takıp edebıldııgım kadar okadar benzıyokı:KK43:özlüyorum cok ondan sanırım
babanda hayırlısıyla döner ınsallah afrıkayamı gıdıyo yazmıstın yanlısmı hatırlıyorum yoksa..
canım bızım organızasyon yapamama gıbı bı özrümüz var kadıkoy işide zor yanı
kavacık uzak olur canım bana
cmt günü seçım nedenıyle arabada eşimde olucak belkı esene kaçmayı düşünüyorum daha kesin degıl ama bakalım nasıp

bulsan faturayı super olurdu tulay verırdın tuketıcı mahkemesıne bak sıfırını nasıl getırıyorlar tıpış tıpış

maŞALLAH doruk'a annesıde korurmuş adam oldudaaa ne mutlu bızeee...
ses tonlarımııza artık daha cok dıkkat etmek gerekıyor anlasılan verdıklere tepkılere bakılırsa
hıkayenı beklıyorum canım bıttıgı zaman okumak ısterım emınım guzel bır öykü çıkarmışsındırrr:KK9:

canım allah kavustursun bayramada az kaldı zaten sende bu pazar gıdıyodun sanırım toparlanabıldınmı barıı şimdiden hayırlı yolculuklar
bayıldım valla daghanın deldaaaa demesıneeee okadar tatlıkı 41kere maşallahhhh duruda anne deyınce bakmadıgımda düsahh demeye basladı babasından gorumcemden falan duydu sanırım:KK60:

canım merhaba işle ilgili durum beklemede şuan için devir durumu söz konusu ama devredilirse bile iki üç ayda olabilir

Bende işlerimi bitirdim. Şimdi patronla bol sütlü nescafe ve browni intense keyfi yapıyoruz :KK9:

ohhhhhhhhh afiyet olsun pınarcımmmmmmmmmmmm

Selam kızlar,,,

Dün gece yazdıktan sonra çok uykum geldi yazamadım,unutmadan aklıma gelen herkese yazmak istiyorum,

İlk önce Tülaycım başınız sağolsun gerçekten .çok üzücü bi durum,Allah rahmet eylesin,eşine ve sizede sabır versın cnm..Makine konusundada ne desek boş millet işin yolunu bulmuş,kimsenin kimseye güveni kalmamış..Bence sonuna kadar hakkını ara hatta onlarda faturanın kopyası vardır muhakkak sende bilirsin muhasebecisin,bence üstüne git bu durumun...

Ayşşecim senin arkadaşınada allah sabır versin,çok zor bi karar düşünmesi bile çok zor Allah hayırlısını versin...

Tubacım senin balık mevzusunada çok güldüm doğrusu,,her zaman öyle olmaz cnm yapa yapa alışırsınız,bence denemeye devamm...Annene geçiyormuşsun sende,ohh ne güzell,cnm cumartesi kahvaltı işine ben evet diyebilirdim ama bugün babamla konuştuk cumartesi bi planımız olabilir inegöle gelmeyi düşünüyorlar belki bende Dağhanı bırakıp geçicem,akşam belli olacak eğer olmazsa,haberleşelim ve yapalım güzel olur hatta eşinde gelir Anılda olur ailecek kahvaltı yaparız uyarmı sana??Babanıda güle güle karşılayın güzelim...

Pınarcım sende yazmışsın ama inanki ben kimseyi kırıp üzmek için yazmadım sadece bikaç kez görüşme denemelerimiz başarısız oldu...olabilir,,bende üzüldüm...olmayabilirde.Tabiki ben senin veya başka arkadaşlarımın kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum.Bu mevzuda fazla konuşmak istemem bana gelen herkese kapım açık görüşmek isteyen herkeslede elimden geldiğince görüşmek isterim..Herkesin canısağolsun..hiç sorun değil ...hepinizi seviyorumm...Bu ara herkes inzivaya çekilmiş ben açıkçası bunu yapamam yapmamı gerektiren bi durumda yok zaten..Aranızdayım,kırgın küskün değilim kesinlikle...

Sende iyilşemişsin sevindim güzelim akşamüstü kahveler çikolatalar devam ediyor desene..Ohh keyfiniz bol olsun cnmm...Defnede cicilerini güle güle kullansın..

Birsencim Ömere çok çok geçmiş olsun,o manzarayı düşünemiyorum bile,Allah korusun bidaha yaşamazsın inşallah..Seninde bugünlerde canın sıkkın anladığım kadarıyla,inşallahh evinizde artık satılır ve sende rahata erersin..

Nurtencim temizlikten fırsat bulursan daha sık gel olurmu..Defne mi hasta demiştin sen sankii,öyleyse geçmiş olsun cnm kaçırdım sanırım...

Filizcim senin için ilk aklıma gelen mor eldivenler oldu,bayıldım bende mor rengi çok severim bi odam komple mor renklerle döşenmiştir benimde...umarım sana uğurlu gelir o eldivenler..

Dorukûn o hareketine de hiç şaşırmadım inanki aynısını Dağhanda yapıyor,zaten erkek çocuklarıda anneye çok düşkün olurmuş,ne güzel dimi??Anıl bana sarılıncada böyle hafif bi gülümsemeyle bakıyor güzel güzel..kıskanıyor heralde hemen bana gelip sarılıyor,gerçekten çok tatlılar...

Gülşahcım desene seninde kafan şişti bugün..aynen bizimde öyle ,bizdede yol çalışması var.Sabahtan akşama kadar ses var.Dağhanıda zorla uyuttum valla..Sizide çok özledim aslında artık dönünce görüşücez heralde...Duruyu çok öp demek oda gülşah demeye başladı hey yarabbim bunlar ne yaa böyle..

Gülhancım sanada yazmadan geçemicem bugünlerde canının sıkkın olduğunu biliyorum ama bence artık sende üzme kendini....fazla detaya girmek istemiyorum..öptüm seni..

Banucum,nurancım,sibelcim esencim, unuttuğum bütün arkadaşlarım hepinizi öpüyorumm...

tatlım merhaba bende seni öptüm kocaman yiyenimle birlikte:)

Son düzenleme:
özlemcim canım nasılsın yavruların nasıl iki melekle uğraşmak eminim seni çok yoruyordur Allah güç kuvvet versin

tülay canım sevindim makina sorununun çözülmesine

sibelcim incihancım filizcim ferdacım aynurcum gülşahcım herkese günaydınlar :)

kızlar iş yerim biraz karışık biraz stresli patron burayı devretme kararı almış bakalım görüşmeler yapılıyor tabi ne olur anlaşılır mı bilinmez çünkü büyük bir yeri kapsıyor işletmemiz hayırlısı olur inşallah
bu arada cumartesi izinlerine geçtik çok mutluyum geçen hafta süt iznim bitti bu haftada cumartesi iznine başladık :)))))))))))) mayısa kadar falan sürer iş yeri devredilmezse bakalım
duru ve yağmurda iyiler çok şükür sabah ikisini yan yana oturttum kahvaltılarını yaptırdım beni kapıda uğurladılar öptüm öptüm işe geldim

Selam Kızlar...

Eşinede geçmiş olsunn..

Ferda'cım sağolasın canım. Aslında karşıydım bu yöntemlere ama canıma tak dedi artık. Bence sende bir kere dene. Bizimki gibi meme hastasına bile iyi geldiyse Dağhan'da bırakır belki. Yeter orda burda meme açıkta gezdiğimiz :KK9:

Evet dediğin gibi artık gündüzleri nerdeyse kimse uğramıyor. Eski halimize döneriz umarım :KK34:

Hoşgeldin Esra'cım iyidir senden naber :KK34:

aman pınar yaa bıraksın memeyi evet sana bagınız kopmus gibi gelir ama 18 aylık odu kayınvaliden haklı herseyide yiyor şimdi bırakmazsa mem tiryakisi olur haberin olsun
kolay gelsin bu konuda
sacım için yorumunada tesekkürler canım valla kendimi yenilenmiş hissettim

Aynen canım. Bıraktık artık sanırım. Şu hafta sonunu da sağ salim atlatırsak bitti demektir :KK34:

Tabi ya insan saçına ufacık değişiklik yapsa iyi hissediyor kendini çok iyi yaptın :KK34:

o meme derdı bızdede var bakalım buaksam nasıl ıdare ettın?insan kıyamıyoda bende cok şikayetcıyım evde memem dısarıda gezıyorum resmen bıde ben yanındaysam yemıyo hep emmek ıstıyorr ama yınede 2yasına kadar emzırmeyı dusunuyorum şurda dogumgunune ne kaldıkııı
obur defnoşa bak sen hem senden beslenıyo hem de dısarıdan allah nazardan sakınsın maşallah 41 keree
eşin içinde cok gecmıs olsun

bızden merhabalarrrr...
bıraz turladık yemegımızı yedık geldık evımıze duru ayagımda uyudu sımdı mama yapmaya kalkıcam allaha emanet olun ıyı geceler herkezeeee

Valla bende istiyordum ama artık arabaya binince, evde sürekli yada bi yere gidince yapışmasından fenalık gelmişti. Hele sokakta çok zor oluyordu. Kıyamamıştım ama artık yeter dedim. Çok şükür yemesinde hiç bir sıkıntı yok. Hatta dün beni hiç emmediği için çok daha iyi yedi dedi babanesi. Maşallahı var o konuda :nazar:

HAYIRLI AKŞAMLAR :KK71:

Pınar'cım sana ve eşine çok geçmiş olsun biraz geç oldu ama idare et bacım :)
Defnoşu kesiyormuşsun meme den sakın vicdanına yenik düşme derim ben en fazla 3 günde sende oda alışırsınız yeterince alıcağını aldı zaten sütten bence tam zamanı bu fırsat bi sonraki denemende bu adar rahat gecmez eline :) darısı bize inş..
birde şu dengesiz sapığından kurtulduğuna sevindim valla en güzelini yapmışsın eşine söylememekte...

Evet canım dediğim gibi eğer şu haftasonunu da hayırlısı ile böyle atlatırsak bitti demektir :KK34:

Sorma ya söyleyemedim o adamı. Artık yanaşmıyor ama. Bu sabah ta karşılaştık geçti gitti yanımdan. Bağırmam, rezil etmem etkili oldu :KK34:

Gelelim bize ...herkez gibi aynı tas aynı hamam desem yeridir herhalde son günlerde fena halde standarta bağladık ev temizle Gazel'le uğraş yemek yap yedir yatır derken akşam olmuş bile farkında olmadan..kış bize hiç yaramadı valla arada bir parka çarşıya markete falan çıkıyoruz ama kesmiyor bizi yaz gibi dolu dolu gezmeyi özledikk bu kış böyle nasıl gecer bilmem :KK68:
ama evdede çok keyifli dakikalar geciriyoruz ..yeni kelimeleri hareketleri bazen beni gülme krizlerine sokuyor büyüdükçe onlarla vakit gecirmek dahada keyif verici oluyor :KK76:
Gündüz meme emme olayı tamamen bitti hiç aklına bile gelmiyor...sadace arada bir gelip göbeğimi öpüp gidiyor kuzum :) ama gece bırakması için hala bir çözüm bulmuş değilim bakalım hayırlısı umarım kendi kendine unutur :KK68:

Henüz kesin değil ama cmt günü benim evde yada Esen'in evinde toplanacağız ben şimdilik Esen ve Nurten'den kesin cevap beklemedeyim..eger bende toplanılırsa gelmek isteyen arkadaşlar olursa beklerim ...:KK42::KK42:

şimdilik aklıma gelenler bunlar kuzucukları ve sizi öpüyorum iyi geceler ...:KK16::KK16:

Ay beni de düşündüren eve gidince gece emmeleri nasıl olacak? Kesin yatağında yatırmam ladım. Uyanınca da bi kere mama verip tekrar yatağına yatırmam lazım. İnşallah böyle böyle alışacak. Gazel gece süt falan içmiyor mu canım ya :44:

Tabi yazın gezmeye alışınca kış zor oluyor ama ne kaldı şurda yaza dimi :KK9:

Size iyi buluşmalar tatlım. Keyifli vakit geçirin :KK34:

Iyi Geceler Kizlar,

Yatmadan, buraya ugramamak, ugrayinca da yazmamaya gönlüm el vermedi. Bir bunalim dönemindeyiz yine sanirsam. Eskiye oranla, katilim azalmis. Ben yeniden toparlanacagimiza inaniyorum. Bazen kari koca bile birbirine tahammül edemiyor. Sonra anne-kiz. Evlat, ebeveyn...Biz yine iyi dayandik, catisma, kirilma, tepkisel davranis, ice kapanma, uzaklasma v.s insanin dogasinda var. Ne kadar bastirirsan bastir, bir yerde kacinilmaz bir sekilde patlak veriyor. Ama uzlasi, karsilikli anlayis ve paylasmakta insana özgü. Ne olursa olsun, bütünleyici özelliklerimizle, birbirimiz arasindaki büyülü bagi hep icimizde hissedelim. Gerekirse, acik platform, serbest kürsü yapar, eteklerimizdeki gizli taslari döker, rahatlariz...

Pinar...
Yöntem her ne kadar ürkütücü olsa da, basarili sonuc veriyorsa, bu yola girdikten sonra geri adim atma derim ben. Umarim yarin güzel haberlerle gelirsin. Birde, ben cok etkilenmistim Doruk emmek istemediginde. Oturup aglamistim resmen, birakmasi icin onca caba harcamama ragmen. Ama simdi pismanlik duymuyorum hic. Duygusal olarak etkilenipte, kendi ic sesini dinleme bence.

Ve ben yatmaya gideyim artik, cook gec oldu yine. Öpüyorum hepinizi...

Aynen canım bende çok üzüldüm ilk ağlayınca ama dediğin gibi şimdi rahat olacağım inşallah. Doruk tamamen bıraktı dimi :44:

Dediğin gibi insan yeri geliyor en yakınıyla bile çatışıyor. Arada olacak öyle şeyler. Mühim olan birbirimizi kırmamak. Eski enerjimize döneceğimize inanıyorum ben :KK34:

selam kizlar a.s.

pinarim valla bende egildim kendi önümde :))))) aksaminda kipirdayamadim gerci yorgunluktan ama olsun :KK70: iş bitsin yeterki :p biz bitsekte sorun degil :p
sagolasin canim..gitti babacim..daha dogrusu hala havada :)
oyy sütten kesiyormussun bizim kuzuyu..hayirlisi olsun canim ya..bencede hazir kesmişken kararli ol..enazindan sende kuzumda rahat uyuyacaksiniz..sen bu tarafindan bak olaya :KK66:
eşinede gecmiş olsun..geçmiş neyseki :)
kusura bakma canim..dün arayacagimi söyledim anca bugun aradim..dün hazirlan gel,babami yolcula derken bittim valla..

Sağolasın canım valla artık şu kesme olayında her yönden bakıyorum içim şişti çünkü. Yeter ama dimi bunca zaman emdiği. Aşkolsun ya ne kusuru aradın sesini duydum sevindim :KK34:

günaydin kizlarrr a.s.

ay önceki mesaji gece yazmiştim güya ama yollayana kadar elektirkler gitti..bende anca sabah yolladim :)

kizlar babam için dilekleriniz için tşkler ama maalaesef çarş günü gidemedi..beraber gittiği adamlar geç kaldilar havalimanina..check-in için geciktiler ve kacirdilar ucagi..dün aksam gittiler..gülşahcim evet afrikaya sudana gittiler canim..

bizde dün annemle güya nişantaşina gidicektik..malum evlilik yildönümümüzdü..eşime 2 sene önce katardan bi gömlek almiştik..pazar günü onu ütülerken bi baktim kolu yirtilmiş..eşimde cok eviyordu o gömleği..o magazada ist.da bitek cevahirde vardi..mecburen oraya giriş yaptik önce..katardayken almadigima pişman oldugum bi kravat vardi..onuda aldim..adami resmen hediyeye bogdum dün..palto aldim..2 gömlek 2 kravat aldim..ama benim herif ne aldi diyoe sorun..hiçbişey!!!!

şok oldum desem yalan olur tabi..nihayetinde kaziyinca odun cikiyor :KK4: sinir oldum ama ya..insan bi cicek alir bari bee..unutmamişta..yok servisi kacirmiş..yok telefonu bozulmus..yok burda bi yere ıugrayacakmiş oraya cicekle nasil gidicekmiş..bahanelerin ardi kesilmedi..

annemlerde olmamiz bu açidan kötü oldu..hincimi alamadim cünküüüüüü :KK22: annem cok takar kafasina böyle şeyleri cünkü..gülücükler atmakla yetindim..ama o görür gününü! ben bunu affedermiyim beeee :21:

telefonuda bozulmus..ekran kaybolmus..sanirim sabah serra halletti telefonu :))) benim telefonu aldi gitti..arayip ulaşamayan olursa merak etmesin haber vereyim burdan hatunlar :)

ben bu adama hediye palto alacaktim aslinda..ama tahminimden ucuza mal edince hediyeleri arttirdim..üstüne kendimede kac tane şey aldim :KK70:D oh iyi yapmişim..bilseydim çöp bile almazdim gerci ona..neysem aralikta dogumgünü var..bişi almicam desemde bende dahil kimse inanmaz buna :))) oyuzden demiyim :p

onu yüzünden nişantşinada gidemedik be..kaldik cevahirde..

işte böyle kizlar..dün aksamda babami yolcu ettik..p.tesi gelecek inşaAllah..

bende ferdadan haber bekliyorum yarin kahve yada kahvalti için :) ona göre yarin erken yada gec cikicam eve gitmek için..annemi yanliz birakmakta hiç içime sinmiyor..dedem var gerci..dayimlarda alt kattalar..oyuzden biraz içim rahatliyor gibi..

ay kızım kudurdu tepemden inmiyor yaaaa..kahvaltisini yaptirip yatirayim cadiyi..bende yatayim ya..uykum var cok..6da kalktik..

annemde şimdi kalkti ben kactim mucksss

Tekrar nice mutlu senelere canım. Allah 40.senenizi de göstersin inşallah :KK34:

Ooo hediyeler süper. Güle güle kullansın eşin. Bu adamların her zamanki odunluğu hayatım. Sen affetmezsin çıkarırsın acısını. Anneciğinin yanında bişey demediğin iyi olmuş üzülürdü kadıncağız.

Baban da geçe kalmış onlar yüzünden. Neyse sağ salim gitsin gelsin de gerisi boş :KK34:

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar, hayırlı cumalar kızlar a.s.

Bende geldim sabah kahvaltımı yaptım şimdi işlerime başlıcam. Önce size bakayım dedim a.s.

Emzirmeyi bırakmakla ilgili destekleriniz için sağolun kızlar. Gerçekten vicdanen rahatlattınız beni. Dün eve gittim. Normalde kapıdan girer girmez bana meme diye saldıran Defne anni gel diye elimden tutup sürükledi. Dedesi ütü yapmayı çok seviyor diye ütü masası, çamaşırlık , ütü gibi oyuncak set, almış. Düğmesine basınca su atıyo. Azcık bastırınca buhar sesi çıkarıyo falan. Acaip güzel bişey. Gece yatana kadar da 2 yada 3 kere anne meme dedi. Eh oldu ya kızım meme dedim. Kafasını sallayıp eh eh diyip vurdu memeye. Birde yatağa yattık. Mamasını içti. Anne meme eh dedi. Evet kızım meme eh hadi sen dön şimdi ben sırtını kaşıyayım dedim. Sırtını kaşıyıp ninni söylerken uyudu. Babanesi aldı yanına gece bi kere uyanmış, mama içmiş uyumuş tekrar. Sanırım bırakıyoruz artık kızlar. Bakalım hafta sonu evdeyken geceleri hiç yanıma almamam lazım. Uyku sersemi veririm memeyi kötü olur. Şimdilik iyi gidiyoruz :KK34:

Yarın da sürücü kurusundan almam gereken 1,5 sattlik ders var. Halit'e dedim ben hiç vitesli araba kullanmadım. Bi iki bişey gösterde rezil olmayayım adama dedim. Akşam çıktık eski salı pazarının yerine gittik. Anam gıcık oldum vitesli arabaya. Bizimkine bas gitsin. Bunda debriyaj-gaz ayarlıyacam diye stres oldum. Habire istop ettirip durdum. Şu ehliyeti bir alayım bi daha vitesli arabaya oturmak istemiyorum valla. Oyy oyy sinir oldum akşam :KK47:

Şu adamla da sabah yine karşılaştım ama hiç bakmadan geçti gitti yanımdan gitti başka yere oturdu. Akıllandı demek ki çok şükür. Demek ki rezil etmek gerekiyormuş. Rahatladım valla :21:

pınarcım banucum birsencim,tubacım,tülaycım,bigudi54,ferdacım,civciv1981,filizcim hepinize ama hepinize günaydınlarr.ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarım nolur darılmasınlar.nasılsınız? pc açık ama ben anca yazabiliyorum.alpiş rahat bırakmıyor bi yandanda eşya toparlıyorum ankaraya gidiyoruz h.sonu onlarda kalıcaz.sonrada ben annemlere gidicem alpişle uşağa yani.çünkü burda tahlillerimi yaptırmak istemiyorum 1 hafta sonra bayram için gidecektim ama tahliller için erken gidicem arkadaşlar geçen minik bebişimizi görmek için dr gittik tavsiye üzerine yani en iyisi orası diye gittik özele.neyse bebişi gördük kalp atışınıda gördük ama duyamadık,neymiş teknoloji bukadarmış arkadaşlar hoparlar 10 tl lik bişey sen özeldesin nasıl almazsın insanlar bebeğinin kalp atışlarını duymak içinde gelirler sana neymiş inip çıkan şey kalp atışıymış ama ses yokmuş yani hoparlör olmadığı için kalp atışını duyamadık çok sinir oldum yaa yani en iyisi buysa enkötüsü nasıl acaba?o yüzden eniyisi uşak deyip gidicem ikili testimide ankarada yaptıracağım.Tubacım baban güle güle gidip gelsinayşe serram nasıl?.Filizcim sen nasılsın doruk paşam nasıl?Birsen canım gene annen gelmiş sağolsun.onlar olmadan olmuyor ben burda daha çok anladım annemim kıymetini,civciv1981 güzel gözlü kızımda büyümüştür kız çocukları daha erken konuşmaya başladığı için ayrı bi şeker oluyolar.Tülaycım hadi gözün aydın çamaşır makinası için.selinim nasıl?kızlar ben şimdilik kaçıyorum hazırlanayım anca akşam yola çkıcaz.çok öptüm hepinizi.gene gelirim ben.

Selam Kızlar..Herkese Günaydın...

Dün geceden beri sinirlerim tepemde...Benimki gece 10 da geldi eve uok efendim karşı takım trafiğe takılmış körfezden geliyomuş da falanda filanda..bide o saatten sonra Dağhanı uyuttuk bizimki açıp maç izlemeye başlamazmı??İyice terelelli oldum,gidip yattım..Dur bakalım bunun acısı fena çıkar ama hadi hayırlısı..Sabahda bizimki 7 de uyandı ayrı bi sinirlendim,neyse Aslıyı çağırdım kahvaltı yaptık sohbet ederken bizimkinden bi çığlık geldi,siz kapının arkasına girin Aslınazla kapıyı kapatmaya çalışınca parmaklar arasında kalmış..aklım çıktı hemen buz filan koyduk neyseki çok kötü değil morarıklığı geçti buz ve kremle..Kaş ve göz arasında halletmiş yanii..Üzüldüm birsürü...şimdi uyuyor bende size bakıp valiz hazırlamaya başlıcam...Daha çöp bile hazır değil...:KK43:(

Tubacım muhtemelen adama sinirimden ne olursa olsun kendimi dışarı atmayı düşünüyorum,ben sana hebr vericem ...Teşekkür ederim bu arada iltifatların için aklıma geldi öyle aradım kız abartma..Eşin güle güle kullansın cnm hediyelerini valla donatmışsın adamı..Erkek milleti işte dicem şimdi bazılarınıda kapsamıyor ama ,Anılda alır ama yumurta kapıya dayanınca yanii..Biz günler öncesinden düşünmeye başlarız..Doğamız böyle heralde..Neyse sen dersini verirsin onun :KK66:) Belki de evde verecektir hediyesini...Bekle bakalım...

Pınar ne güzel yaa,inşalalh bırakır emmeyi Defne,bu arada senin durumlar nasıl??Göğüslerin sızlamıyormu??O da zor bi durum bakalım ne yapcaz??Haftasonuda kauyınvalidende kal bence iyice alışsın öyle dönersin eve..
Şu vitesli arabayı niye kimse sevmiyor acaba..Ben hiç zorlanmadım,belkide onla başlayıp onla devam ettiğim içindir,otomatikte kullanıyorum ama hiç farketmiyor..Sende ikisinide öğren bence ne olur ne olmaz...Hem sınv düz vitesten yapılıyor...

Filizcim haklısın aslında söylediklerinde umarım çabuk geçerr bu dönem..

Hülyacım ne demek istediğini anlamadım desem yalan olmaz??:) Sen bi açıklama yap olurmu?
Döndüğüne sevindim :KK66:

Tülaycım,Banucum,Özlemcim,Gülşahcım sizlerede selam kızlar hepinizi öpüyorum ben kaçtım...

X