tülaycığım teşekkür ederim cnm ...
vestelin bütün ürünler berbattır...arçelikte eski kalitesine çalışmışyor....
ihlasın ürünleride pek iyi değil bence bu tarz elektirikli şeyleri iyi bir elektornik ürün yapan yerden al derim....fakir yılların markası onu bir araştırr....
anam kaynana bize yemek yapacak bizde yiyecezzzzzzzzzzzzzz heee kadın devirmiş kıçı uyuyor...sabahtan beridir bişey yapmadı...spordan gelince gördüm odaya kitlemiş kendisinide çocuklarıda bide beni geldiğimi görünce ohh be diyor çocuklara gidin anneniz gelmiş diyor....
spor zevkim vardı oda kaçtıı....
bide bugün annemi aradım başımıza gelenleri biliyor....bu arada dişimi kırdım hemde sol alt kaa dişimi...nasıl oldu bilmiyorum ama ucu bıçak gibi dilimi kesiyor...dişciye gitmem gerek ama çocukları bırakmaya korkuyorum diş bu 1 saatte bitmezki doktoru bekleme var vs..
anneme dedim dişim çok ağrıyor hava alıyor su bile içemiyorum...gel dedim birgünlüğüne
gelememki diyor...fizik tedaviye gidiyor...ama bigün kadınlarla gezmeye gitmiş fiziğe gitmemiş...
yok hakkı yanıyormuş yok bilemem ne ...yaaa torununun kafası patlamış...kızının canı yanıyor ve üstelik canı istemedimi fiziğe gitmediğini biliyorum bana böyle diyor....
ben bişey diyemiyorum herkesi allaha havale ediyorum....kendi annem bu kadar düşünüyor...ama o bu durumda olsa ben gitmesem bana diyeceği şu kimse beni umursamıyor...hiçbişey yoksa ömeri görmeye gelll ama yokkkkkkkkkk
:)kendım yazıp kendım okuyorum ne güzellll
bugun işim yok rahatım nerdesınız bacılarrrrrrr
:)
nasılsın cnm?
Fulyacığım teşekkür ederim cnm
evet evin bütün yemek temizlik çamaşır bulaşık işlerine bakıyorum cnm
ne yapem cnm kaynana çok pisss onun yaptığı yenmiyor yıkadığında yenilmiyor ...
hoşgeldın fulyacım iyiyiz cok şükürr sen nasılsın?
durumlarda varmı düzelme
günaydınn
herkes nasıl?geçmişe bakmaya fırsatım yok,annem gelecek birazdan kahvaltı edicez,ben dışarı çıkıcam ,alışverişe,pazar günü bebek mevlidi yapmaya karar verdik,hep aklımızdaydı ama kısmet olmadı bi türlü,eşimin ameliyatı,sonrasında hastalığı,bide bayram geliyo şimdi,kurbalıklar falan çok pahalıymış,yapsak mı yapmasak mı diye düşündük,evimizde bi kuran okunsuniherşey daha iyi olur diyerek acilen karar verdik,oğluşa ,zeynebe ciciler alıcam,tülbet falan,kendiem de bişeyler bulsam süper olur,adam akıllı kıyafetim kalamdı hiç,hepsi küçükkk,bizden böyle şimdilik
tubacım sınavımı sormuşssun çok sağolc nm,bi öceki girdiğimden iyidi,daha fazla netim var ama atanmasa yetmez,keşke biraz çalışma imkanım olsaydı ,eminim çok daha iyi yapardım,hepsi bildiğim,şeyelrde hatta okuldakii notlarımda da var,bi kere bile okumuş olsaydım baya işime yarardı neyse geçti gitti,hayırlısı diyelim,sen nasılsın? hiç unutmuyorsun valla beni,daha doğrusu kimseyi,az da gelsen herkesin hatırını soruyorsun valla,hayranım sana
afıyet olsun pınarcım buara pek bı pisboğaz gördüm senıne oldu dıyet spor işlerıne ara verdın sanırım
can boğazdan gelır boşver bacım bende sölemesı ayıp tadelle çay keyfi yapıyorum
canım duru uyuyo bız cıkarken uyandıgında anne baba dıyomuş gorumcemde onlar mama almaya gıttıler aksama gelıcek dıyomus normale dönuyor ama hala markete bıle onu almadan cıkayım yıkıyo ortalıgı aglamaktan alışmıcak sanırım onu aglarken görünce benımde günüm rast gıtmıyo
nuran baska yere sor neymıs o 100tl garantısı olmayan bışeye
Afiyet olsun tatlım..canım cekti hemen yapayım :)kendımeee
Selam kızlar,,,
Dün gece yazdıktan sonra çok uykum geldi yazamadım,unutmadan aklıma gelen herkese yazmak istiyorum,
Pınarcım sende yazmışsın ama inanki ben kimseyi kırıp üzmek için yazmadım sadece bikaç kez görüşme denemelerimiz başarısız oldu...olabilir,,bende üzüldüm...olmayabilirde.Tabiki ben senin veya başka arkadaşlarımın kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum.Bu mevzuda fazla konuşmak istemem bana gelen herkese kapım açık görüşmek isteyen herkeslede elimden geldiğince görüşmek isterim..Herkesin canısağolsun..hiç sorun değil ...hepinizi seviyorumm...Bu ara herkes inzivaya çekilmiş ben açıkçası bunu yapamam yapmamı gerektiren bi durumda yok zaten..Aranızdayım,kırgın küskün değilim kesinlikle...
Sende iyilşemişsin sevindim güzelim akşamüstü kahveler çikolatalar devam ediyor desene..Ohh keyfiniz bol olsun cnmm...Defnede cicilerini güle güle kullansın..
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz şükür iyiyiz.alpişle o önde ben arkada koşturmayua devam.şu sıralar huy edindi üzerindeki bütün kıyafetleri bezde dahil çıkartıyor çıplak çıplak koşturuyo anlamadım ben bu çocuğu
günaydınn
herkes nasıl?geçmişe bakmaya fırsatım yok,annem gelecek birazdan kahvaltı edicez,ben dışarı çıkıcam ,alışverişe,pazar günü bebek mevlidi yapmaya karar verdik,hep aklımızdaydı ama kısmet olmadı bi türlü,eşimin ameliyatı,sonrasında hastalığı,bide bayram geliyo şimdi,kurbalıklar falan çok pahalıymış,yapsak mı yapmasak mı diye düşündük,evimizde bi kuran okunsuniherşey daha iyi olur diyerek acilen karar verdik,oğluşa ,zeynebe ciciler alıcam,tülbet falan,kendiem de bişeyler bulsam süper olur,adam akıllı kıyafetim kalamdı hiç,hepsi küçükkk,bizden böyle şimdilik
tubacım sınavımı sormuşssun çok sağolc nm,bi öceki girdiğimden iyidi,daha fazla netim var ama atanmasa yetmez,keşke biraz çalışma imkanım olsaydı ,eminim çok daha iyi yapardım,hepsi bildiğim,şeyelrde hatta okuldakii notlarımda da var,bi kere bile okumuş olsaydım baya işime yarardı neyse geçti gitti,hayırlısı diyelim,sen nasılsın? hiç unutmuyorsun valla beni,daha doğrusu kimseyi,az da gelsen herkesin hatırını soruyorsun valla,hayranım sana
gunaydın kızlarrrrr
kımsecıkler uğramamış forumumuz eskı çekıcılıgını kaybetmek uzere sanırım
opuyorum hepınızı ve kuzularınızı kolay gelsın herkezeeee
kızla rgünaydın.nasılsınız?
kızlar bide sonunda çamaşır makinasında galip ben geldim.garanti belgesi yok fatura yok ama vestelin ana merkez sisteminde eşyaların yeni kurumu ve gatantisi devam ediyormuş.ben bütün kayıtları çıkarttım servisi aradım 1 lirada isteseniz vermicem makinaya hakkım olan herşeyi yasalda olsa alıcam dedim:)) ve beni sabah aradılar tğlay hanım makinayı yapyırouz garantisi uzadı eğer parça gelmesse yeni makina gelicek dediler:)) çok sevindim ya
günayyyydınlarrrrrrrrr erkenciğimm bu sabahh annem gelmişşş kadınnn dengesizz gelmeyeceğim dedi
sabahnın köründe gelmişşş dişciyeee gideceğimmmm
selam tekrardan
bugun erknden anneme kahvaltıya gittik bir güzel doyurduk karnımızı ben kuaföre gittim sacımı boyattım
nihayet yaaa 1 yıldır boyancaktı rengi güzel oldu çikolata rengi üzerine karamel gölge yaptırdım ama daha kesilemedi cok uzamıstı ama kızımın uykusu gelmiş annanedeydi ama annemide dışarı cıkması gerekiyordu 3 ssaat sonunda aldım kızı eve geldim uyutmaya calıstım annemerde kendi kendine yerde biraz uyumus biraz uyanmıs ama eve gelip salladım süt içirdim yatırmıstım biraz sessizlik olsu sonra oyuncak sei geldi şimdi gene sessizlik bende bakmadım azcık dinlensin belki kendi kendine uyur
işte böle kızlar akşam yemegi düşüneyim ben öptm sizlerr