Selam kızlar,,,
Dün gece yazdıktan sonra çok uykum geldi yazamadım,unutmadan aklıma gelen herkese yazmak istiyorum,
İlk önce Tülaycım başınız sağolsun gerçekten .çok üzücü bi durum,Allah rahmet eylesin,eşine ve sizede sabır versın cnm..Makine konusundada ne desek boş millet işin yolunu bulmuş,kimsenin kimseye güveni kalmamış..Bence sonuna kadar hakkını ara hatta onlarda faturanın kopyası vardır muhakkak sende bilirsin muhasebecisin,bence üstüne git bu durumun...
Ayşşecim senin arkadaşınada allah sabır versin,çok zor bi karar düşünmesi bile çok zor Allah hayırlısını versin...
Tubacım senin balık mevzusunada çok güldüm doğrusu,,her zaman öyle olmaz cnm yapa yapa alışırsınız,bence denemeye devamm...Annene geçiyormuşsun sende,ohh ne güzell,cnm cumartesi kahvaltı işine ben evet diyebilirdim ama bugün babamla konuştuk cumartesi bi planımız olabilir inegöle gelmeyi düşünüyorlar belki bende Dağhanı bırakıp geçicem,akşam belli olacak eğer olmazsa,haberleşelim ve yapalım güzel olur hatta eşinde gelir Anılda olur ailecek kahvaltı yaparız uyarmı sana??Babanıda güle güle karşılayın güzelim...
Pınarcım sende yazmışsın ama inanki ben kimseyi kırıp üzmek için yazmadım sadece bikaç kez görüşme denemelerimiz başarısız oldu...olabilir,,bende üzüldüm...olmayabilirde.Tabiki ben senin veya başka arkadaşlarımın kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum.Bu mevzuda fazla konuşmak istemem bana gelen herkese kapım açık görüşmek isteyen herkeslede elimden geldiğince görüşmek isterim..Herkesin canısağolsun..hiç sorun değil ...hepinizi seviyorumm...Bu ara herkes inzivaya çekilmiş ben açıkçası bunu yapamam yapmamı gerektiren bi durumda yok zaten..Aranızdayım,kırgın küskün değilim kesinlikle...
Sende iyilşemişsin sevindim güzelim akşamüstü kahveler çikolatalar devam ediyor desene..Ohh keyfiniz bol olsun cnmm...Defnede cicilerini güle güle kullansın..
Birsencim Ömere çok çok geçmiş olsun,o manzarayı düşünemiyorum bile,Allah korusun bidaha yaşamazsın inşallah..Seninde bugünlerde canın sıkkın anladığım kadarıyla,inşallahh evinizde artık satılır ve sende rahata erersin..
Nurtencim temizlikten fırsat bulursan daha sık gel olurmu..Defne mi hasta demiştin sen sankii,öyleyse geçmiş olsun cnm kaçırdım sanırım...
Filizcim senin için ilk aklıma gelen mor eldivenler oldu,bayıldım bende mor rengi çok severim bi odam komple mor renklerle döşenmiştir benimde...umarım sana uğurlu gelir o eldivenler..
Dorukûn o hareketine de hiç şaşırmadım inanki aynısını Dağhanda yapıyor,zaten erkek çocuklarıda anneye çok düşkün olurmuş,ne güzel dimi??Anıl bana sarılıncada böyle hafif bi gülümsemeyle bakıyor güzel güzel..kıskanıyor heralde hemen bana gelip sarılıyor,gerçekten çok tatlılar...
Gülşahcım desene seninde kafan şişti bugün..aynen bizimde öyle ,bizdede yol çalışması var.Sabahtan akşama kadar ses var.Dağhanıda zorla uyuttum valla..Sizide çok özledim aslında artık dönünce görüşücez heralde...Duruyu çok öp demek oda gülşah demeye başladı hey yarabbim bunlar ne yaa böyle..
Gülhancım sanada yazmadan geçemicem bugünlerde canının sıkkın olduğunu biliyorum ama bence artık sende üzme kendini....fazla detaya girmek istemiyorum..öptüm seni..
Banucum,nurancım,sibelcim esencim, unuttuğum bütün arkadaşlarım hepinizi öpüyorumm...