2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycığım teşekkür ederim cnm ...

vestelin bütün ürünler berbattır...arçelikte eski kalitesine çalışmışyor....

ihlasın ürünleride pek iyi değil bence bu tarz elektirikli şeyleri iyi bir elektornik ürün yapan yerden al derim....fakir yılların markası onu bir araştırr....

anam kaynana bize yemek yapacak bizde yiyecezzzzzzzzzzzzzz heee kadın devirmiş kıçı uyuyor...sabahtan beridir bişey yapmadı...spordan gelince gördüm odaya kitlemiş kendisinide çocuklarıda bide beni geldiğimi görünce ohh be diyor çocuklara gidin anneniz gelmiş diyor....

spor zevkim vardı oda kaçtıı....

bide bugün annemi aradım başımıza gelenleri biliyor....bu arada dişimi kırdım hemde sol alt kaa dişimi...nasıl oldu bilmiyorum ama ucu bıçak gibi dilimi kesiyor...dişciye gitmem gerek ama çocukları bırakmaya korkuyorum diş bu 1 saatte bitmezki doktoru bekleme var vs..
anneme dedim dişim çok ağrıyor hava alıyor su bile içemiyorum...gel dedim birgünlüğüne

gelememki diyor...fizik tedaviye gidiyor...ama bigün kadınlarla gezmeye gitmiş fiziğe gitmemiş...
yok hakkı yanıyormuş yok bilemem ne ...yaaa torununun kafası patlamış...kızının canı yanıyor ve üstelik canı istemedimi fiziğe gitmediğini biliyorum bana böyle diyor....

ben bişey diyemiyorum herkesi allaha havale ediyorum....kendi annem bu kadar düşünüyor...ama o bu durumda olsa ben gitmesem bana diyeceği şu kimse beni umursamıyor...hiçbişey yoksa ömeri görmeye gelll ama yokkkkkkkkkk

cnm çok gecmiş olsun tekrar.sanada dısını nasıl kırdın kız?
sen hem cocuklara bakıp yemeklerıde yapıyorsun her işi sen mı yapıyorsun
kaynanan napıoo

kızlar tulayın mı kayınpederi vefat etti..
basınız sağolsun cnm allah sabır versin

Fulyacığım teşekkür ederim cnm

evet evin bütün yemek temizlik çamaşır bulaşık işlerine bakıyorum cnm

ne yapem cnm kaynana çok pisss onun yaptığı yenmiyor yıkadığında yenilmiyor ...

Fulyacığım teşekkür ederim cnm

evet evin bütün yemek temizlik çamaşır bulaşık işlerine bakıyorum cnm

ne yapem cnm kaynana çok pisss onun yaptığı yenmiyor yıkadığında yenilmiyor ...

oooof kıyamam olsun cnm biraz daha sabret o zaman..güzel günler için

hoşgeldın fulyacım iyiyiz cok şükürr sen nasılsın?
durumlarda varmı düzelme:KK28:

sağol cnm iyiyim evet..
özlüyorum sizlerle konusmayı ama işte pek fırsat bulamıyorum
zeynoyla ugrasıyorum :) iş güç derken akşam oluoo

Selam kızlar,,,

Dün gece yazdıktan sonra çok uykum geldi yazamadım,unutmadan aklıma gelen herkese yazmak istiyorum,

İlk önce Tülaycım başınız sağolsun gerçekten .çok üzücü bi durum,Allah rahmet eylesin,eşine ve sizede sabır versın cnm..Makine konusundada ne desek boş millet işin yolunu bulmuş,kimsenin kimseye güveni kalmamış..Bence sonuna kadar hakkını ara hatta onlarda faturanın kopyası vardır muhakkak sende bilirsin muhasebecisin,bence üstüne git bu durumun...

Ayşşecim senin arkadaşınada allah sabır versin,çok zor bi karar düşünmesi bile çok zor Allah hayırlısını versin...

Tubacım senin balık mevzusunada çok güldüm doğrusu,,her zaman öyle olmaz cnm yapa yapa alışırsınız,bence denemeye devamm...Annene geçiyormuşsun sende,ohh ne güzell,cnm cumartesi kahvaltı işine ben evet diyebilirdim ama bugün babamla konuştuk cumartesi bi planımız olabilir inegöle gelmeyi düşünüyorlar belki bende Dağhanı bırakıp geçicem,akşam belli olacak eğer olmazsa,haberleşelim ve yapalım güzel olur hatta eşinde gelir Anılda olur ailecek kahvaltı yaparız uyarmı sana??Babanıda güle güle karşılayın güzelim...

Pınarcım sende yazmışsın ama inanki ben kimseyi kırıp üzmek için yazmadım sadece bikaç kez görüşme denemelerimiz başarısız oldu...olabilir,,bende üzüldüm...olmayabilirde.Tabiki ben senin veya başka arkadaşlarımın kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum.Bu mevzuda fazla konuşmak istemem bana gelen herkese kapım açık görüşmek isteyen herkeslede elimden geldiğince görüşmek isterim..Herkesin canısağolsun..hiç sorun değil ...hepinizi seviyorumm...Bu ara herkes inzivaya çekilmiş ben açıkçası bunu yapamam yapmamı gerektiren bi durumda yok zaten..Aranızdayım,kırgın küskün değilim kesinlikle...

Sende iyilşemişsin sevindim güzelim akşamüstü kahveler çikolatalar devam ediyor desene..Ohh keyfiniz bol olsun cnmm...Defnede cicilerini güle güle kullansın..

Birsencim Ömere çok çok geçmiş olsun,o manzarayı düşünemiyorum bile,Allah korusun bidaha yaşamazsın inşallah..Seninde bugünlerde canın sıkkın anladığım kadarıyla,inşallahh evinizde artık satılır ve sende rahata erersin..

Nurtencim temizlikten fırsat bulursan daha sık gel olurmu..Defne mi hasta demiştin sen sankii,öyleyse geçmiş olsun cnm kaçırdım sanırım...

Filizcim senin için ilk aklıma gelen mor eldivenler oldu,bayıldım bende mor rengi çok severim bi odam komple mor renklerle döşenmiştir benimde...umarım sana uğurlu gelir o eldivenler..

Dorukûn o hareketine de hiç şaşırmadım inanki aynısını Dağhanda yapıyor,zaten erkek çocuklarıda anneye çok düşkün olurmuş,ne güzel dimi??Anıl bana sarılıncada böyle hafif bi gülümsemeyle bakıyor güzel güzel..kıskanıyor heralde hemen bana gelip sarılıyor,gerçekten çok tatlılar...

Gülşahcım desene seninde kafan şişti bugün..aynen bizimde öyle ,bizdede yol çalışması var.Sabahtan akşama kadar ses var.Dağhanıda zorla uyuttum valla..Sizide çok özledim aslında artık dönünce görüşücez heralde...Duruyu çok öp demek oda gülşah demeye başladı hey yarabbim bunlar ne yaa böyle..

Gülhancım sanada yazmadan geçemicem bugünlerde canının sıkkın olduğunu biliyorum ama bence artık sende üzme kendini....fazla detaya girmek istemiyorum..öptüm seni..

Banucum,nurancım,sibelcim esencim, unuttuğum bütün arkadaşlarım hepinizi öpüyorumm...

Bizde oğluşa bi tek evi süpürdük bugün,silemedim bile yaptırmazkii,heryeri batırır..

Sabahta komşumla kahvaltı yaptımm..

Şimdide kocişi bekliyoruz gelsinde yemeğimizi yiyelim bizde,,oğluş da uyuyor..bende bi mutfağa bakıyım.

İyi akşamlar herkese..

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz şükür iyiyiz.alpişle o önde ben arkada koşturmayua devam.şu sıralar huy edindi üzerindeki bütün kıyafetleri bezde dahil çıkartıyor çıplak çıplak koşturuyo anlamadım ben bu çocuğu:KK8:

günaydınn :KK8:
herkes nasıl?geçmişe bakmaya fırsatım yok,annem gelecek birazdan kahvaltı edicez,ben dışarı çıkıcam ,alışverişe,pazar günü bebek mevlidi yapmaya karar verdik,hep aklımızdaydı ama kısmet olmadı bi türlü,eşimin ameliyatı,sonrasında hastalığı,bide bayram geliyo şimdi,kurbalıklar falan çok pahalıymış,yapsak mı yapmasak mı diye düşündük,evimizde bi kuran okunsuniherşey daha iyi olur diyerek acilen karar verdik,oğluşa ,zeynebe ciciler alıcam,tülbet falan,kendiem de bişeyler bulsam süper olur,adam akıllı kıyafetim kalamdı hiç,hepsi küçükkk,bizden böyle şimdilik
tubacım sınavımı sormuşssun çok sağolc nm,bi öceki girdiğimden iyidi,daha fazla netim var ama atanmasa yetmez,keşke biraz çalışma imkanım olsaydı ,eminim çok daha iyi yapardım,hepsi bildiğim,şeyelrde hatta okuldakii notlarımda da var,bi kere bile okumuş olsaydım baya işime yarardı neyse geçti gitti,hayırlısı diyelim,sen nasılsın? hiç unutmuyorsun valla beni,daha doğrusu kimseyi,az da gelsen herkesin hatırını soruyorsun valla,hayranım sana

gunaydın kızlarrrrr
kımsecıkler uğramamış forumumuz eskı çekıcılıgını kaybetmek uzere sanırım
opuyorum hepınızı ve kuzularınızı kolay gelsın herkezeeee:KK23:

herkes nasıl?geçmişe bakmaya fırsatım yok,annem gelecek birazdan kahvaltı edicez,ben dışarı çıkıcam ,alışverişe,pazar günü bebek mevlidi yapmaya karar verdik,hep aklımızdaydı ama kısmet olmadı bi türlü,eşimin ameliyatı,sonrasında hastalığı,bide bayram geliyo şimdi,kurbalıklar falan çok pahalıymış,yapsak mı yapmasak mı diye düşündük,evimizde bi kuran okunsuniherşey daha iyi olur diyerek acilen karar verdik,oğluşa ,zeynebe ciciler alıcam,tülbet falan,kendiem de bişeyler bulsam süper olur,adam akıllı kıyafetim kalamdı hiç,hepsi küçükkk,bizden böyle şimdilik
tubacım sınavımı sormuşssun çok sağolc nm,bi öceki girdiğimden iyidi,daha fazla netim var ama atanmasa yetmez,keşke biraz çalışma imkanım olsaydı ,eminim çok daha iyi yapardım,hepsi bildiğim,şeyelrde hatta okuldakii notlarımda da var,bi kere bile okumuş olsaydım baya işime yarardı neyse geçti gitti,hayırlısı diyelim,sen nasılsın? hiç unutmuyorsun valla beni,daha doğrusu kimseyi,az da gelsen herkesin hatırını soruyorsun valla,hayranım sana

canım kolay gelsın sımdıden bugun iş cok sana
inşallah sınavdanda guzel bı sonuc cıkar bellımı olur attıgın tutmuştur belkııı..
herseyın hayırlısı olsun ozlemcıgım opuyorum senıde kolay gelsın:KK71:

kızla rgünaydın.nasılsınız?

fulya cım fer dacım saolun kızlar.eşim dün döndü ama çok üzgün ya ne söylesem teselli olmuyor.pazar günden bu yana o kadar zayıflamışki resmen şok oldum.sizide özledim diye geldim gidicek yine.bizde bayramda gidicez ve bizim şirket maliye tarafından inceleniyor durumalr karışık bide bu çıkmtı başıma izinde alamıyorum artık:KK43::-)

kızlar bide sonunda çamaşır makinasında galip ben geldim.garanti belgesi yok fatura yok ama vestelin ana merkez sisteminde eşyaların yeni kurumu ve gatantisi devam ediyormuş.ben bütün kayıtları çıkarttım servisi aradım 1 lirada isteseniz vermicem makinaya hakkım olan herşeyi yasalda olsa alıcam dedim:)) ve beni sabah aradılar tğlay hanım makinayı yapyırouz garantisi uzadı eğer parça gelmesse yeni makina gelicek dediler:)) çok sevindim ya

günayyyydınlarrrrrrrrr erkenciğimm bu sabahh annem gelmişşş kadınnn dengesizz gelmeyeceğim dedi
sabahnın köründe gelmişşş dişciyeee gideceğimmmm

birsen bak annecin dayanamış gelmiş işte.inşallah diş sorununda hallolur canım.

ya artık burda kimsele r olmuor:KK43:(

selam kızlar
özlemcim hadi sana iyi koşturmalar hakkınızdada hayırlısı olsun her konuda sınavndanda iyi bir sonuc cıkar umarm
zeynebimde pişik olmus gecmiş olsun canım hametan denedinmi hanzadenin pişigini hemen gecirir o denemediysen tavsiye ederim
birsencim anne yüregi dayanamamıs gelmiş bak neyse diş olayında hemen biter sıkıntısız inşallah
tülaycım eşin için cok zor bir dönem Allah sabır versin seninde işlerin sıkıntıdaymıs umarım iznin olur
gülşahcım sanada merhabalarrr
pınarcım ugramamıs bugun hayırdır sekerim

selam tekrardan
bugun erknden anneme kahvaltıya gittik bir güzel doyurduk karnımızı ben kuaföre gittim sacımı boyattım
nihayet yaaa 1 yıldır boyancaktı rengi güzel oldu çikolata rengi üzerine karamel gölge yaptırdım ama daha kesilemedi cok uzamıstı ama kızımın uykusu gelmiş annanedeydi ama annemide dışarı cıkması gerekiyordu 3 ssaat sonunda aldım kızı eve geldim uyutmaya calıstım annemerde kendi kendine yerde biraz uyumus biraz uyanmıs ama eve gelip salladım süt içirdim yatırmıstım biraz sessizlik olsu sonra oyuncak sei geldi şimdi gene sessizlik bende bakmadım azcık dinlensin belki kendi kendine uyur
işte böle kızlar akşam yemegi düşüneyim ben öptm sizlerr

nuran cım saol cnaım.saçınıda güle güle kullana.bende bakalım artık sarı saçı hayatımda ebediyen çıkarıp karamele dönücem haftaya umarım iyi olur.

sağolun kızllar evet annem gelmiş...işte annem aslında biliyorsunuz rahatsız ....ondan bu dengesizlikler ama benimde ondan başka altarnatifim yok...sonra iki çocuk olduğunda bu kadar muhtacım yyoksa
bende istemem onu devamlı yormak...birde zaten çevrem tarafından anlaşılmıyorum
annemede kendimi anltamk istemiyorum...oda böyle yapınca çok hırçınlaşıyorum....

işte bu yüzden ben hamileyken ya iki erkek yada iki kız istedim bir kız bir erkek olsaydı

kızıma ben koşmazsam kimse koşmaz bunu biliyorum...en iyi kaynana en babası ile hikayeeeeee...

erkek kardeşleri suçlamıyorum ama kadın kadının halini bildiğinden kız kardeş hep destek olur ablasına yada kardeşine....

şimdi allahtan iki erkek....
ama yaşadıklarım bana sınav ders oluyor...inş. ben gelinlerime faydalı olurum....

saat 4.30 dişcide olacağım..annem aksama gidecek....şimdilik öptüm sizi

afıyet olsun pınarcım buara pek bı pisboğaz gördüm senı:KK67: ne oldu dıyet spor işlerıne ara verdın sanırım
can boğazdan gelır boşver bacım bende sölemesı ayıp tadelle çay keyfi yapıyorum:KK64:

canım duru uyuyo bız cıkarken uyandıgında anne baba dıyomuş gorumcemde onlar mama almaya gıttıler aksama gelıcek dıyomus normale dönuyor ama hala markete bıle onu almadan cıkayım yıkıyo ortalıgı aglamaktan alışmıcak sanırım onu aglarken görünce benımde günüm rast gıtmıyo:KK43:

nuran baska yere sor neymıs o 100tl garantısı olmayan bışeye

Aman canım ya kış geldi ya valla dert etmiyorum göbek falan. Canım sağolsun yiyorum valla :KK1:

Ay yavrum alışamadı desene. Benim kız bu konuda rahat biraz. Hep bıraktığımdan alışkın galiba. Sakız almaya gidiyorum dedim mi el sallıyor arkamdan ne zaman gitsem :KK1:

Afiyet olsun tatlım..canım cekti hemen yapayım :)kendımeee

Afiyet olsun canım. Ben o kadar becerikli değilim hazır yiyorum browniyi :KK1:

Selam kızlar,,,

Dün gece yazdıktan sonra çok uykum geldi yazamadım,unutmadan aklıma gelen herkese yazmak istiyorum,

Pınarcım sende yazmışsın ama inanki ben kimseyi kırıp üzmek için yazmadım sadece bikaç kez görüşme denemelerimiz başarısız oldu...olabilir,,bende üzüldüm...olmayabilirde.Tabiki ben senin veya başka arkadaşlarımın kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum.Bu mevzuda fazla konuşmak istemem bana gelen herkese kapım açık görüşmek isteyen herkeslede elimden geldiğince görüşmek isterim..Herkesin canısağolsun..hiç sorun değil ...hepinizi seviyorumm...Bu ara herkes inzivaya çekilmiş ben açıkçası bunu yapamam yapmamı gerektiren bi durumda yok zaten..Aranızdayım,kırgın küskün değilim kesinlikle...

Sende iyilşemişsin sevindim güzelim akşamüstü kahveler çikolatalar devam ediyor desene..Ohh keyfiniz bol olsun cnmm...Defnede cicilerini güle güle kullansın..

Sağolasın canım biliyorum ne niyetle yazdığını dert etme lütfen. Bende mahçubiyetimden yazdım sana :KK17:

Aramızda olsun herkes ya dimi ama :KK34:

Düzeldim canım çok şükür. Kendine iyi bak dedi doktor bende kahveler kekler bakıyorum işte :KK1: :KK9: :KK1:

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz şükür iyiyiz.alpişle o önde ben arkada koşturmayua devam.şu sıralar huy edindi üzerindeki bütün kıyafetleri bezde dahil çıkartıyor çıplak çıplak koşturuyo anlamadım ben bu çocuğu:KK8:

Defne'de elinde olsa çığlak gezecek canım ya. Sıkılıyor çocuklar bezden heralde :KK34:

Hoşgeldin canım :KK16: Hayırlı olsun Allah kabul etsin inşallah duanızı. Okutun tabi ya iyi gelir. Ferahlarsınzı canım :KK16: Kolay gelsin sana , iyi alışverişler :KK34:

gunaydın kızlarrrrr
kımsecıkler uğramamış forumumuz eskı çekıcılıgını kaybetmek uzere sanırım
opuyorum hepınızı ve kuzularınızı kolay gelsın herkezeeee:KK23:

Selam canım :KK16:

kızla rgünaydın.nasılsınız?

kızlar bide sonunda çamaşır makinasında galip ben geldim.garanti belgesi yok fatura yok ama vestelin ana merkez sisteminde eşyaların yeni kurumu ve gatantisi devam ediyormuş.ben bütün kayıtları çıkarttım servisi aradım 1 lirada isteseniz vermicem makinaya hakkım olan herşeyi yasalda olsa alıcam dedim:)) ve beni sabah aradılar tğlay hanım makinayı yapyırouz garantisi uzadı eğer parça gelmesse yeni makina gelicek dediler:)) çok sevindim ya

Aaa çok sevindim canım ya böyle baskın olmadı mı bişey olmuyor zaten. Hadi gözün aydın :KK16:

günayyyydınlarrrrrrrrr erkenciğimm bu sabahh annem gelmişşş kadınnn dengesizz gelmeyeceğim dedi
sabahnın köründe gelmişşş dişciyeee gideceğimmmm

Diğer mesajına tamda dayanamaz o gelir Birso yazıcaktım valla malum olmuş bana. Gelmiş anneciğin canım dayanamamış :KK34:

selam tekrardan
bugun erknden anneme kahvaltıya gittik bir güzel doyurduk karnımızı ben kuaföre gittim sacımı boyattım
nihayet yaaa 1 yıldır boyancaktı rengi güzel oldu çikolata rengi üzerine karamel gölge yaptırdım ama daha kesilemedi cok uzamıstı ama kızımın uykusu gelmiş annanedeydi ama annemide dışarı cıkması gerekiyordu 3 ssaat sonunda aldım kızı eve geldim uyutmaya calıstım annemerde kendi kendine yerde biraz uyumus biraz uyanmıs ama eve gelip salladım süt içirdim yatırmıstım biraz sessizlik olsu sonra oyuncak sei geldi şimdi gene sessizlik bende bakmadım azcık dinlensin belki kendi kendine uyur
işte böle kızlar akşam yemegi düşüneyim ben öptm sizlerr

Selam Nuran'cım :KK16: Sabahtan beri yoğundum ancak bitti işim. Ohh güle güle kullan saçlarını iyi olmuştur değişiklik :KK34:

X