Günaydınlar kızlar a.s.
Çok fena hastayım. Dün gece 42 derece ateşle serum yedim hastanede. Bugünde patron yurtdışından geliyor diye geldim mecbur. Akşam kayınvalidemde kaldık. Defne bile tüm gece babanesiyle yattı. Bizim araba ordaydı. Kayınpederim getirdi işe sağolsun. Gözümü zor açıyorum şu anda
Günaydınlar kızlar a.s.
Çok fena hastayım. Dün gece 42 derece ateşle serum yedim hastanede. Bugünde patron yurtdışından geliyor diye geldim mecbur. Akşam kayınvalidemde kaldık. Defne bile tüm gece babanesiyle yattı. Bizim araba ordaydı. Kayınpederim getirdi işe sağolsun. Gözümü zor açıyorum şu anda
ne güzel yapmışsın artık oyamayı çok seviyorlar çok hoşuna gitmiştirgünaydınlar
bugun erkenciyiz,
ön öglen hava güzel diye cıktık dışarı eşim ldı bizi avm ye götürdü hanzadeye patik ve çizme baktım ama gönlüme göre bulamadım başka yerden bakıcam artık
eve dönerken kreşe ugradık sabah saat 9:30 la 10:30 arası hanzadenn yasıtlarıyla oyun saati varmıs saati 15 tl dedi
kreşin içi güzel temiz bir yere daha sorup öle karar vercem
dün akşa hanzade delirdi kızlar
gündüz 1 de uyanmıstı akşam 8:30 oldu uyutmaya calıştıkca bagırdı agladı yani cok fenaydı agladıkca ateşlendi bende zorlamadım ama o zaman iyice uykusu kactı neyse sonunda aldım ayagıma süt bile içmedi bagırırken gözünü tam kapatıyor bişi oluyor tekrar bagırıyor neyse biyeri agrıyordur diye agrıkesici verdim tam dalıyor muman diye bagırıyor(maymun diyor göya)veriyorum maymun oyuncagını neyse en son koynuma aldım ölece uyudu sıpa
sabahta 6 da kalktım baktım teşli ama gece boyunca süt içmedi neyse verdim şurup tabi uyandı
uyanışımız o uyanıs bişide yemiyor
haa buarada eşmlede tartıştık sabah sabah 7 de gitti işe
aman yaa herkeze gögüs gerekten bıktım kimse nuranı anlamıyor
işte böle kız durdurmuyor gecmişe bakamıcam saat 9 dada doktora gitcez hem bi baksın bişimi var hemde genel kontrol
öptm görüşürüz
hadi bakalım okuduğu günü merakla mekliyorumgünaydınlar herkese
sibelcim oto koltuğunuz hayırlı olsun aynı modeli bizde aldık duru hiç sevmiyor oto koltuğunda oturmayı ama yanlızken başka çaresi yok ağlasada oturtuyorum umarım yağızım sever:))
tutkun canım yağmur okula şükür alıştı
çok geçmiş olsun canım nedenki üşüttünmüGünaydınlar kızlar a.s.
oh oh süper yapmışsın darısı baanagünaydın kızlarrra.s.
dün sabah erkenden gittim epilasyon işini hallettim
sonra okula gittim akşam dersimi verip kızımın kollarına attım kendimi:))
şimdi uyanmasını bekliyorum kayınvalideme kahvaltıya gidicem sonra da okul
canım geçmiş olsun ben kaçırdım hayırdırgünaydın banucum iyiyim sen nasılsın.dün konuştukya bugün tıpa gidicem mr sonuçlarını profesöre göstericem o yüzden biraz kafam dolu gibi uamrım içim rhatlar.selinde iyi sayılır cnaımya dün hafif burnu akıyordu umarım oda hasta olmaz.
maşallah hanzadeye benim kız 2 de yatıyor bu dişler çok fenadoktordan geldik
hanzade 11.100 kg olmus boyu80 cm
doktor genetik olarak boyu normal kilosu cok iyi dedi
bukadar hareketli cocuga maşallah ne yediriyorsun da böle dedi
halbuki ben yemediğinden şikayet ederimkaydirigubbakcemile3 bundan sonra töbe bişi demicem
tuvalet bilgisi verdi hanzade suanda kakası geldiği zaman sölüyor anne çiş diye ama ben tuvalete oturtmadım korktum ters teper diye doktora söledim oda 18 ay bitsin hala sölemeye devam ediyorsa oturt tuvalete ama sakın zorlama bazı cocuklarad erken gelişir hanzadede erken gelişmiş sanırım dedi
birde uyku hankkında cok öneli bilgiler verdi 9:30 da yatması gerekiyor diye basladı ve nedenlerini acıkladı
gelişim büyüme zeka anlama hepsine etki ediyormus
yapılan istatistiklere göre gece 12 de yatan cocuklarda anlama geriligi ve gelişme yavaslıgı görülmekteymiş
cok şükğr hanzade 9 en gec 9:30 da yatar ama bunun üstünde cok durdu
haa ateşinin sebebi bogaz kızarıklıgıymıs sanırım alt köpek dişleri geliyor sıkıntılı birkaç gün bizi bekliyor
neys kızlar bende 6 da kalktıgım için gözümden uyku akıyor azcık yatıp gecmişe öle bakıcam
canım merhaba güle güle kullanırsınız inşallahhh yağızda sever uslu uslu durur koltugunda..duru hıc memnun degıl koltuguna oturtunca bırlıkte sarmaş dolaş mememde yolculuk etmeye bayılıyo sıpaa..ne yaptıysam nafıle anca memede uyutup öyle gecıyorum yerıne uzun yoldaa
sen alıstırma sakın bagla koltuguna alma kucagına nasılsa meme derdınde yok bakalım sevecekmıı?
:)çalışan anne sendromu bu oluyor bacım yorgun oluyosun her daim kaydirigubbakcemile3
elıne saglık baya işlerı kolaylamıssın ütü derdınden nefret edıyorum bende..allah kolaylık versın canımboshayallersmile.
Sibelcim haftasonu en az bi gün kendine ayırsan dinlensen biraz daha iyi olur senin için,çalışıyosun yoğun bi şeklide zaten ee haftasonuda dinlenemzsen ne zaman dinleneceksinki sen??Cnm çok iyi yapmışsın.Biliyosun Dağhanınkide bunun aynısı ,hatta Boranınkide...biz çok memnunuz Dağhan çok seviyor umarım Yağızda sever..
herkese selam çok yoğundum fırsatım olmadı buraya yazmaya... şimdi de çok yorgunum yarın daha çok vaktim olacak... öptüm bütün bebişleriiii:)
Selam Kızlar,,,,
Sıtedemı sorun var bende mı cozemedım ama 2 gun öncekı sayfada takılı kaldı sıstem.Şımdıde en son sayfayı gorebılıyorum.Umarım herkes ıyıdır.Bızdede bı yaramazlık yok...Sadece Bora bır anne delısı oldu buda benı cok ama cok yormaya basladı.Insallah gecıcı bırseydır yoksa nefes alamıyorum.Tum gun anne anne anne...Arkamı donsem ağlıyor.Alp'e Alıye ablaya ve anneme cok duskundu.Ama bır haftadır kımseye gıtmıyor.Alp te bı durumu cok bozuldu.Gecen aksam ustten bı kavga yasadık.Benım hatam olduğunu ıddıa ettı bastan.Ama benım farklı yaptığım bırsey yok sonuct.Neden bole olduğunu hıc anlamıyorum.Dunden berı ben olmadan Alp dısarı cıkarıyor 1 saatlığıne.Kapıdan cıkarken bıle merdıvenlerde bana gel dıye ısaret yapıyor...
Onun harıcı ıyıyız cok sukur.İstahı bıraz daha acıldı.Kahvaltı,muhallebı ve elıne verdığım seylerı ıtıraz etmeden yıyıyor.Yemekler sorun ama oda duzelır dıye beklıyorum.Sabır tası oldum anlıycağınız.
Bugun annem geldı.Bırlıkte kuzenıme caya gıttık.Guzeldı Borada bıraz hava aldı.
Aynur hamılelık varmıs canım.Senın adına cok sevındım.Sağlıcakla ınsallah.Sehır değişikliğide olmus.Umarım kısa surede alısırsınız.
Sıbelcım gule gule kullan oto koltuğunu.Ferda bısey sorucam benımde aynı model ama arka kısmındakı tutma yerı yok.Kırmızı-sıyah renkte olandan.Bırde Boraya kucuk gelıyor gıbı.Bel kısmı cukurda kalmıyormu Dağhanın.Sayılı kullanmısızdır napıcam bılmıyorum.Bunu satıp daha gorus acısı genış bırsey alsam mı dıye dusunmuyorda değilim hanı.
Ara sayfaları goremıyorum bı karıstırayım bakalım su sıteyı sorun nee.
Selam kızlar,herkese iyi geceler..
Cumadan beri sadece alıntı yapabiliyorum,yazmaya gelince muhakkak bişeyler çıkıyor.Neyseki şimdi oğluşu uyuttum..Biraz bakınıyım dedim...
Cumartesi sabah kahvaltı için Kadıköy'e doğru çıktık,simit istedi canımız,yolda kızkardeşim araadı Boluda okuyan,abla geliyorum yoldayım dedi.Sevindim tabi,onu da haremden alıcaktık gitmişken ama son anda kadıköydeki otoparkın kapısandan dönüp,eltimin yanına gitmeye karar verdik.Kızını kursa götürmüş kantinde yalnız oturuyormui gelinde Dağhanı seviyim çok özledim dedi.İyi hadi dedik,simit alıp onun yanına geçtik.Baya oturmuşuz saat 2 de Anılda Şeymayı alıp geldi.Eve geçti.Sağolsun kardeşim yardım etti evi süpürüp sildim mağlum temizlik günümdü eli mahkumdu.:))
Dünde biraz tembellik edip geç kaldık dışarı çıkmaya,oğlumda öğlen uykusunu yapmamıştı,arabada uyudu gelene kadar uyanamadı kaydirigubbakcemile3 bizde rahatça yemeğimizi yedik sahilde,malum akşam maç olduğu içinde 6 da eve döndük tekrar...
Bugünde pazara gittik,gezip geldik...Şeymayla çok keyifli geçiyor günler,sıkılmıyorum doğal olarak,yardımcıda olluyor sağolsun...
Bizden böyle kızlar,oğlumda çok mutlu,ama dişleri hala onu maffetmekte...iki köpek dişi ve ön alttan 4.dişide çıktı.Sıkıntısı hep ondan sanırım.İştehıda daha iyi çok şükür,öğlende bikase çorba ve yoğurt yedi,akşamda tavuklu patates yemeği ve pilav yedirdik severek yedi..Arada meyve tatlı kuruyemiş de cabası çok şükür...yatarkende muhallebisini yedi uyudu.İnşallah çok uyanmaz gece..
Hepinizi öptüm ,iyi geceler kızlar... [/B]
selam kızlar nnasılsınız ben yoğun bişekilde gidiyorum kızıma bile vakit ayıramaz oldum ne olcak bu halim hayırlısı.Bayram tatilini 4 gözle bekler oldum.kızlar vitamin ne kullanıyorsunuz genelde çocuklara benim dr kesti ama Türkiz bi türlü yemek yemiyor ve hala 9.5 kilo ya git gide ufalıyor sinir oluyorum.
Pınar sınav nasıl geçti iptal olcak diyorlar doğrumu kendileri veriyor sonrada yok kopya diyorlar ne yalancılar ya.motor soruları biraz zordu
Kızlar sizler nasılsınız?Bigudim buluştunmu nisan anneleriyle?
Sibel Yağız huysuzmuş bu ara hepsi öyle canım.
Dünürüm Gülhan sende annenle takılmışsın keyifler iyiymiş
Böceğim canım benim sende oğlunla turlardasın anladığım kadarıyla.
İlgin ve Tülay Antalya şimdi ne güzeldir tam bahar havası vardır orda sessizliği yaşamak lazım.
İlgin Yağmur nasıl?Alıştımı iyice
çok öptüm herkesi ben kaçar saat 3 olmuş
günaydınlar herkese
sibelcim oto koltuğunuz hayırlı olsun aynı modeli bizde aldık duru hiç sevmiyor oto koltuğunda oturmayı ama yanlızken başka çaresi yok ağlasada oturtuyorum umarım yağızım sever:))
tutkun canım yağmur okula şükür alıştı
Günaydınlar kızlar a.s.
günaydın kızlarrra.s.
doktordan geldik
halbuki ben yemediğinden şikayet ederimkaydirigubbakcemile3 bundan sonra töbe bişi demicem
tuvalet bilgisi verdi hanzade suanda kakası geldiği zaman sölüyor anne çiş diye ama ben tuvalete oturtmadım korktum ters teper diye doktora söledim oda 18 ay bitsin hala sölemeye devam ediyorsa oturt tuvalete ama sakın zorlama bazı cocuklarad erken gelişir hanzadede erken gelişmiş sanırım dedi
birde uyku hankkında cok öneli bilgiler verdi 9:30 da yatması gerekiyor diye basladı ve nedenlerini acıkladı
yapılan istatistiklere göre gece 12 de yatan cocuklarda anlama geriligi ve gelişme yavaslıgı görülmekteymiş
haa ateşinin sebebi bogaz kızarıklıgıymıs sanırım alt köpek dişleri geliyor sıkıntılı birkaç gün bizi bekliyor
neys kızlar bende 6 da kalktıgım için gözümden uyku akıyor azcık yatıp gecmişe öle bakıcam
Selam kızlar a.s.
Patron geldi işlere gömüldük. Biraz daha iyiyim. Öğlene doğru otururken bi soğuk ter döktüm ama nasıl şıpır şıpır akıyor görseniz. O iyi geldi bana açıldım biraz. Ihlamur, sandoz falan içiyorum sürekli.
Patron dışarı gitti. 1 saate kadar gelicek. Ben geleyim sen çık hemen dedi. Biraz dinleneyim ki yarın iyi gelebileyim. Perşembe abimin görüşü var çünkü. E cuma da tatil. İşleri bitirmem lazım yarına.
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolsun kızlar. Nasıl oldu ne ara bu kadar oldum anlamadım ama fena üşüttüğüm kesin :1no2:
Ağrılarım başladı ufaktan. Azcık koltuğa uzanayım a.s.
merhaba kızlar ....pnarcığım çok geçmiş olsun cnm aman dikat et
tülay,banu,tutkun nuran slm kızlar
bize gelince alişin öksürüğü kesilmemişti dün gecede iyice arttı bende hemen yakınımızaki ssk dan randevu aldım...gece ...sabah hemen kalktım..çocukları besledim kendime tost yaptım....hemen alişi hazrladım..alişi aldım çıktım..burada tek pusetimiz yok alişde yürümeği sevmiyor...
kucakta yürü babam yürü....neyse yaklaşınca yürüttüm..içeri girdik bi kuyruk bandrol için neyse aliişle bekledik ama bana sorunn sırtmdaki ter eşofmanımın bel lastiğini ıslatmış....
baktı doktor...mecbur yine antibiyotik başlayacağız yeterli gelmemiş dedi..antibiyotik ve aferim verdi birde vitamin ekledi...neyse bu sefer alişi yürüttüm yarı yola kadar...eve geldim alişin altını aldım ömşünde sonra uyuttum onları ...hemen gittim spora hoca arttırdı ağırlaştırdı 1.15 dk sürüyor..ama canım çıkıyor...oradan çıktımmarkete gittim geldim..hemen kuzulara yoğurt yedirdim..kendime tost yaptım şimdi yattım..dinlenmem gerek..kaynana yemeği atmış ocağa allahtan....bizden böle sonra ütü yapacam çocuklar uyur...aksama sadece markna yapacağım
Aman cnm sorma Dağhan da öyle minyon boşver bizimkilerde öyle olsun ne yapalım...selam kızlar nnasılsınız ben yoğun bişekilde gidiyorum kızıma bile vakit ayıramaz oldum ne olcak bu halim hayırlısı.Bayram tatilini 4 gözle bekler oldum.kızlar vitamin ne kullanıyorsunuz genelde çocuklara benim dr kesti ama Türkiz bi türlü yemek yemiyor ve hala 9.5 kilo ya git gide ufalıyor sinir oluyorum.
Pınar sınav nasıl geçti iptal olcak diyorlar doğrumu kendileri veriyor sonrada yok kopya diyorlar ne yalancılar ya.motor soruları biraz zordu
Kızlar sizler nasılsınız?Bigudim buluştunmu nisan anneleriyle?
Sibel Yağız huysuzmuş bu ara hepsi öyle canım.
Dünürüm Gülhan sende annenle takılmışsın keyifler iyiymiş
Böceğim canım benim sende oğlunla turlardasın anladığım kadarıyla.
İlgin ve Tülay Antalya şimdi ne güzeldir tam bahar havası vardır orda sessizliği yaşamak lazım.
İlgin Yağmur nasıl?Alıştımı iyice
çok öptüm herkesi ben kaçar saat 3 olmuş
günaydınlar
bugun erkenciyiz,
ön öglen hava güzel diye cıktık dışarı eşim ldı bizi avm ye götürdü hanzadeye patik ve çizme baktım ama gönlüme göre bulamadım başka yerden bakıcam artık
eve dönerken kreşe ugradık sabah saat 9:30 la 10:30 arası hanzadenn yasıtlarıyla oyun saati varmıs saati 15 tl dedi
kreşin içi güzel temiz bir yere daha sorup öle karar vercem
dün akşa hanzade delirdi kızlar
gündüz 1 de uyanmıstı akşam 8:30 oldu uyutmaya calıştıkca bagırdı agladı yani cok fenaydı agladıkca ateşlendi bende zorlamadım ama o zaman iyice uykusu kactı neyse sonunda aldım ayagıma süt bile içmedi bagırırken gözünü tam kapatıyor bişi oluyor tekrar bagırıyor neyse biyeri agrıyordur diye agrıkesici verdim tam dalıyor muman diye bagırıyor(maymun diyor göya)veriyorum maymun oyuncagını neyse en son koynuma aldım ölece uyudu sıpa
sabahta 6 da kalktım baktım teşli ama gece boyunca süt içmedi neyse verdim şurup tabi uyandı
uyanışımız o uyanıs bişide yemiyor
haa buarada eşmlede tartıştık sabah sabah 7 de gitti işe
aman yaa herkeze gögüs gerekten bıktım kimse nuranı anlamıyor
işte böle kız durdurmuyor gecmişe bakamıcam saat 9 dada doktora gitcez hem bi baksın bişimi var hemde genel kontrol
öptm görüşürüz
geçmiş olsun ;pınarcım..Günaydınlar kızlar a.s.
günaydın kızlarrra.s.
doktordan geldik
Selam kızlar a.s.
Patron geldi işlere gömüldük. Biraz daha iyiyim. Öğlene doğru otururken bi soğuk ter döktüm ama nasıl şıpır şıpır akıyor görseniz. O iyi geldi bana açıldım biraz. Ihlamur, sandoz falan içiyorum sürekli.
Patron dışarı gitti. 1 saate kadar gelicek. Ben geleyim sen çık hemen dedi. Biraz dinleneyim ki yarın iyi gelebileyim. Perşembe abimin görüşü var çünkü. E cuma da tatil. İşleri bitirmem lazım yarına.
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolsun kızlar. Nasıl oldu ne ara bu kadar oldum anlamadım ama fena üşüttüğüm kesin :1no2:
Ağrılarım başladı ufaktan. Azcık koltuğa uzanayım a.s.
merhaba kızlar ....pnarcığım çok geçmiş olsun cnm aman dikat et
tülay,banu,tutkun nuran slm kızlar
bize gelince alişin öksürüğü kesilmemişti dün gecede iyice arttı bende hemen yakınımızaki ssk dan randevu aldım...gece ...sabah hemen kalktım..çocukları besledim kendime tost yaptım....hemen alişi hazrladım..alişi aldım çıktım..burada tek pusetimiz yok alişde yürümeği sevmiyor...
kucakta yürü babam yürü....neyse yaklaşınca yürüttüm..içeri girdik bi kuyruk bandrol için neyse aliişle bekledik ama bana sorunn sırtmdaki ter eşofmanımın bel lastiğini ıslatmış....
baktı doktor...mecbur yine antibiyotik başlayacağız yeterli gelmemiş dedi..antibiyotik ve aferim verdi birde vitamin ekledi...neyse bu sefer alişi yürüttüm yarı yola kadar...eve geldim alişin altını aldım ömşünde sonra uyuttum onları ...hemen gittim spora hoca arttırdı ağırlaştırdı 1.15 dk sürüyor..ama canım çıkıyor...oradan çıktımmarkete gittim geldim..hemen kuzulara yoğurt yedirdim..kendime tost yaptım şimdi yattım..dinlenmem gerek..kaynana yemeği atmış ocağa allahtan....bizden böle sonra ütü yapacam çocuklar uyur...aksama sadece markna yapacağım
Selamlar Kizlar,
Yine keyifsiz birgün. Oglumda, burun tikanikliginin yanisira, birde hafif derecede öksürük basladi. Genel olarak hareketli, keyifli ama hasta oldugu belli oluyor. Ayrica, istahsizda, gidim gidim yiyiyor kac gündür. Atesi falan yok, tek tesellim bu. Yarin, yeniden doktora götürecegim, gece uyaniyor ve geri uyumuyor ya da cabucak geri uyaniyor. Nasil yattigimi, kalktigimi bilmez haldeyim. Sanirim, evin isisini tam ayarlayamadik, cocuga vurdu piyango. Kendime de kiziyorum biraz. Disleride cok zorluyor, "neren aciyor oglum" diye sorunca, "dis" diyor, birsey yapmami istiyor benden caresizce.
Gülhan'cigim, neyseki Bora'nin istahi düzelmis biraz. Ana ögünler genelde cocuklarin en zorlandiklari ögün galiba. Zamanla cözecegine inaniyorum ben sorunu. Anne düskünlügüne gelince, zor olmali ama gecicidir eminim ki!
Pinar'cigim, 42 derece ates gercekten cok fazla. Havale gecirmissin resmen. Bence de ise gitmeseymissin iyi olurmus. Umarim daha iyisindir.
Ferda, kiz kardesin gelmis ne güzel. Bol eglenceler dilerim size. Darisi basima insallah.
Esra, ben Doruk icin d vitamini haric hicbir vitamin almiyorum canim. Onuda 1 aydir aksatiyoruz. Türkiz'in istahsizligi, bence uyku düzeninin bozukluguyla da ilgili olabilir. Gece 01:00 cok gec canim ya. Sende cok yipranirsin. Öglen uyumasin bence 1 kereden fazla.
Sibel'cigim, bizde oto koltugu aldik birkac aydir. Römer'in ama modelininin adini tam hatirlamiyorum. Son modellerinden ama. Doruk cok memnun, hatta ciglik ata ata bindi, disariyi izliyor genellikle bir yere gittimizde. Eskiden arkada onun yanina otururdum, simdi buna gerek bile kalmadi.
Gülsah'cigim, sanirim benimde bir tane buhar makinesine ihtiyacim var, alacagim bu haftasonuna kadar. Sen chicco almistin degil mi? Memnunsun yanilmiyorsam
Ayrica, anladigim kadariyla tüm kuzularimiz kendilerini taniyip ayirt edebiliyorlar resimlerden. Demek ki, kitap bilgileri cok genel bu konuda.
Neyse, oglum asiri mizmizlaniyor. Ben kactim kizlar.
Saolasın tatlım ya inşallah sever,alıştıramam zaten tek başımıza iken nasıl yolculuk yaparız sonra
Haklısın canım haftasonu bir gün misafir olunca herşey sarkıyor malesef,pazar günüde işlere kalıyor.Ama bundan sonra düzenimi cuma akşama göre ayarlıycam.İşten çıkışta başlıycam bari bir akşam yorulurum haftasonuda rahat ederim.
Koltuk mevzuunda da şimdi sen hatırlatınca aklıma geldi,sizinkilerin markasının bu olduğunu bilmiyodum.İnşallah Yağız'da sever.
Bengicim daha sık gel özlüyoruz senii opuyorumnanaktan
Gülhancım Boracığın iştahı birazda olsa düzelmiş çok sevindim.Koltuk mevzuunda yazıklarından benzer model olduğu çıkardım bende aynı modelin 9-25 kilo modeli var onun boyun kısmında tutma yeri yok acaba seninki Secura olmasın bitek onlarda tutma yeri yok.Ben alırken baya detaylı incelemiştim.
Ferdacım gözün aydın kardeşin gelmiş.Sanada değişiklik olmuştur.Keyifli vakitler geçirmişsiniz.Yakın olması ve sürekli gelebiliyo olması süper.Kardeş gibisi varmı hemde kız kardeş, hep istediğim bişey ama malesef sadece bir erkek kardeşim var.
Öle Esracım Türkizdemi çok huysuz bu aralar.
Ne güzel ya hepimiz benzer model almışız sağol Banucum.İnşallah Yağız'da sever.
Kuzum telefonda da konuştuk gerçi çokkkkk geçmiş olsun,allah sakınsın çok ateşin çıkmış havale sınırı nerdeyse 42 derece ateş ne demek.
Sıhhatler olsunmu denir ne denir bu mevzuuda bilemedim kaydirigubbakcemile3 bende lazer istiyorum Pınardan sonra baya cesaretimi topladım.
Nurancım maşallah Hanzade'ye gelişimi güzelmiş.Erken uyku konusunda doktorunun uyarısını bende dikkate almaya çalışıcam.Yağız pek erken uyumuyor malesef.Kademeli olarak erken saatlere çekmem lazım.Normalde 22:30 gibi uykuya geçiyor :bbo:
Bolca dinlen tatlım aslında yarında işe gelmesen daha iyi olur.Gribal enfeksiyonlar dinlenmeden geçmiyor.
Geçmiş olsun Alişime bu aralar pek sık hasta oldu kuzum.Sakınan göze çöp batar derler ya buda o iş, biz ne kadar titizlenirsek böyle oluyor.Sporda tam gaz devam ediyor helal valla sana.