2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlarr a.s.

acaip bi hasta oldum yaaa en son yazdiktan sonra..eşim yilda kaç kere mikrop getiriyor eve..hiç kapmazdim..busefer noldu da kaptm bilemiyorum..sanirim uyku düzensizliğinden oldu..ay h.sonu hele berbatti..eşim hasta ben hasta cocuk ilgi bekliyor..kaldik öylece..eşim biraz daha iyiydi gerci..o topladi beni genelde..meyve sulari sıktı,kahvalti hazirladi,yemek yapamadi ama dişardan söyledi :KK70: ortalik topladi..aştı adam kendini resmen :KK70: hala ilaç kullaniyorum..ama cok sukur biraz daha iyiyim..ama fena öksürük var..cigerlerim dişari cikacak gibi..

serrosa gecirdikmi gecirmedikmi bu bikaç gün içinde belli olacak :S ay inşaAllah hasta olmaz..gerci akşam hapsurmaya ve burnu akmaya basladi..aglaya aglaya ilaç sıktım burnuna..2-3 gündür de multi vitamin veriyorum..bakalim..inşaAllah bişey olmaz..

geçmişi tam okuyamadim..yarin okuyacam inşaAllah..ama pinarimin yazisini gördüm alintilrdan..ay kiyamam sana yaaa..42 derece ates ne demek yaa :KK43:( canim yat dinlen..vitamin al muhakkak..ilacin etkisi gecince kötü oluyor harbiden..sıksık sıcak duş alda at mikrobu canim yaaa..

haydi öptüm hepinizi kocamancaa..muckssssssss

iyi geceler hatunlara.s.
pınarcım tekrar geçmiş olsun canıma.s.
tubacım sana da geçmiş olsun havalar o kadar dengesiz ki hasta olmamak şaşırtıcı olur bu havalarda ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım bi tutturamadım bende inşallah hasta olmam sana da geçmiş olsun tekrar melek yüzlüme bulaşmamıştır umarım mikrobunuz:)a.s.
bende Ahseni uyutmuştum namazı kılmadan yanında uyuyakalmışım eşim kaldırdı namazımı kıldım size bakmadan yatmayım dedima.s.
bu arada nurten yok bu aralar nerde ki yarın arayayım
hadi öpüldünüz

Selam kızlar uzunca bir aradan sonra

Hepinizi çok özlemişim ya, ne zamandır bakmak istiyorum ama geçmişi okumam lazım diyerek ertiliyorum, çocuklar büyüdükçe işler mi artıyo nedir hiç işim bitmiyo,

Biz iyiyiz çok şükür, ekim ayında tatile gittik :)) eşimin anca fırsatı oldu hava çok güzeldi gerçi denize girebildik, Masal da çok eğlendi ama giderken zaten burnu akıyodu döndüğümüzde bir öksürük başladıki sormayın hiç öle öksürmemişti neyseki geçti, bugünlerde inanılmaz bir iştahsızlığı var napıcağımı şaşırdım.Annem kes artık memeden diyo ama öle düşkünki ve emerek uyuyo nasıl kesicem bilmiyorum, kesen var mı aranızda

Hala oldum bu arada okumuşsuuzdur face den çok sorunlu bi doğum oldu neyseki sağlıkla kavuştuk bebişimize

Babacığımı kaybettik, hala ilk günkü gibi canım acıyo, bi arkadaşım acı geçmez alışırsın sadece o acıya dedi hala daha yaşıyomuş gibi geliyo özlemi artıkça napıcam onu bilemiyorum

Spora başladım çok şükür 1 ay oldu haftada 4 gün falan gidiyorum, artık eski pantolonlarıma girebiliyorum, iki kotum var çok dar hedefim onlara girebilmek, 5 kilom var hala hamilelikten önceye dönmek çin ama başlamışkken bi 5 daha vermek istiyorum, diyette devam ediyo bu arada tabi arada kaçamaklarım oluyo ama ya aylardır diyetten sıkıldım toplamda 32 kilo verdim dilekolay ama bide bana sorun :))

Masal 2-2.5 olunca artık çalışma hayatına dönmek istiyorum evde oturmak hiç bana göre değil bunu bi kez daha anladım, tabi önce içime sincek bi bakıcı bulmam lazım
Bizden böle kızım büyüyo gittikçe bana daha çok arkadaş olmaya başladı, Geçmişe baktım biraz aklımda kaldığı kadarıyla

Gülşahçım Ferdayla buluşmuşsunuz oh ne güzel bende çok özledim seni ve Duru yu karşıda otursaydık keşke diyorum

Birsencim Alişe çok geçmiş olsun, sende spora başlamışsın ha gayret kilolara ölümmm

Filizcim Dorukçuğumu da geçmiş olsun, akıllı bıdığım konuşmayı ilerletmiş bayağı galiba

Gülhancım araban hayırlı uğurlu olsun, kursa arabayla giden tek insan :)) halledersin sen çabucak
İştah sorunu bizde de var canım, diş çıkartıyo ona bağlıyorum ama sabrımın sınırındayım yani koskoca gün bi iki kaşık bişeyle duruyo, yemek yemediği için bütün gün ne yedirsem nasıl yedirsem diye geçiyo

Tülaycım Selin hastaymış galiba geçmiştir inşallah canım

Pınarcım çokk geçmiş olsun canım ya, düzelmişsindir inşallah biraz, çalışmaya başlamışsın ne ii yapmışsın darısı başıma

Sibelcim oto koltuğunuzu güle ggüle kullanın:)) çalışmaktan uyorulmuşsun sanırım bende evde olmaktan yoruldum inanki daha zor hiç iş bitmiyo

Ferdacım kardeşin gelmiş gözün aydın, iyi gezmeler:))

Özlemcim eşine çokk geçmiş olsun, oğluşun çok tatlı güle güle büyüt tekrardan canım ne güzel ikisi birden büyüycekler

Tubacım sanada çokk geçmiş olsun canım, çok tatlı Serroş maşallah, gece yarısı daha da tatlı oluyodur :))) ütünü güle güle kullan bende istiyorum kazanlılardan :))

Esracım Türkiz hiç zayıf durmuyo resimlerde takma kafana canım

Semracım geçmiş olsun hastanız varmış acil şifalar dilerim

unuttuğum varsa kusura kalmayın kızlar alıntı yapmadım bu kadar kaldı aklımda

Çokk özledim hepiniziiii öptümmm

günaydınlar herkese kızlar nasılsınız

sibelcim tatlım yağızım eminim alışır oto koltuğuna rahat rahat arabayla gezersiniz :))

pınarcım nasıl oldun tatlım umarım bugün daha iyisindir

incihancım günaydın canım akşamları kızlardan internete giremiyorum ders çalıştırmak baya zamanımızı alıyor sen nasılsın bebişin nasıl canım

ferdacım bende zamanla yarışıyorum pazar günlerine sıkıştırıyorum çoğu işimi ve çok zor oluyor süt iznimde bitti cumartesi izinlerinin daha olup olmayacağı belli değil :KK43: vakit çok çabuk geçiyor canım dediğin çok doğru

tülaycım tatlım günaydın sonuçların nasıl çıktı canım merak ettim seni

birsencim canım aliye geçmiş olsun canım sporda iyi gidiyor ne güzel :) kışın insan az yesede alıyor kilo hareket azaldığı için

filizcim tatlım oğlunda hastalanmış kıyamam ya geçmiş olsun durununda dişleri çok fena ağzından su akıyor resmen azılar mı çıkıyor anlamadım huzursuz gece dönmekten uyuyamıyor yavrum

özlemcim seni göremedim nerelerdesin yavruların nasıl

tuba canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlar a.s.

Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun. Dün 4'de çıktım işten. Kayınvalidem sağolsun çocuk gibi bakıyor bana. Ama ilaç kullanmadan geçmeyecek sanırım. Sanki git gide kötü oluyorum. Bu sabah da boğazlarım şişti. İki lokma şeyi zor yuttum. O da minoset içebilmek için.

Nasıl düzelicem bilmiyorum. Yarın abimin görüşü var. Ayda bir ve kahretsin ki hastalığıma denk geldi. Patronlar gelsin de olmadı eve gideyim.Hiç iyi hissetmiyorum kendimi :1no2:

Bide sabah sabah şu gerizekalı adamla karşılaştım yine. Otobüste yine geldi yanıma oturdu. Farketmedim tabi. Gözlerimi kapamışım öyle oturuyorum. Hastasınız galiba. Bi hastaneye gitsek mi iyi görünmüyorsunuz diyip ateşime bakmaya çalıştı :1shok: Kan beynime sıçradı bir bağırmaya başladım. Salak mısın be adam nedir senden çektiğim rahat bırak beni ne yüzsüz şeysin falan filan. Herkes şok vaziyette bizi dinliyor. Dedim bu adam beni nerdeyse haftanın 3 günü takip ediyor. Bıktım artık falan filan. Anaaaa otobüs bi karıştı. Genç çocuklar bi saldırdılar herife. Attılar otobüsten. Bıktım ya. Halit'e söylesem bişey yapar adama korkuyorum. En sonunda babama söyleyeceğim heralde korkmaya başladım hareketlerinden eyvahedigeldismile

opuyorumnanaktangünaydın kızlarrrr
ne guzel kış oldu forum canladı herkez gelıyor kaydirigubbakcemile2

handecım hoşgeldın zorlu gunler gecırıyosun rabbım onunda verıcek sabrını emınım sana ve annene mekanı cennet olsun babanın:KK43:
masalda amma afilli olmuş saçlar başlar tam genc kıs canım:)beklerım canım atla gel otobuse hafta sonları evdeyım nasılsa

tugbacım gecmıs olsun en sonunda kocan sana gecırdı mıkrobunu baksın tabıı hasta ettı senııı...inşallah çukulatayada buluşmazzz gecmıs olsun canım cokkk

esencım arabalandın senı goremez olduk selam verıp kacıyosun..buluşalım ortak bıyerlerde en kısa zamandaaa

Birsom çok geçmiş olsun Aliş'ime. Şimdi daha iyidir kesilmiştir öksürüü inşallah a.s.
Spor tam gaz devam ama dikkat ettim de sabah tost öğlen tost. Zorlarsın kendini böyle. Daha sağlıklı beslen kuzum a.s.

Filiz'cim diş jeli sürüyorsun değil mi? Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür ki ateşi yokmuş a.s.

Ferda'cım kardeşinle oh keyif yapın bakalım. Bizde geçen seneye kadar kayınvalidemler de sobada yapardık kestaneyi. Bu sene ocakta yapıyoruz artık ama aynı tadı vermiyor valla a.s

Gülhan'cım Özlem'e gitmişsiniz ne güzel ya. Bora'da inşallah normale dönüyordur bağımlılık konusunda a.s.

Tuba'cım size de çok geçmiş olsun canım a.s. Sen ilaç içebiliyorsun ne güzel. İnşallah geçmemiştir güzel kuzuma a.s.

Hande'cim hoşgeldin a.s. Ohh ekim ayında tatil he ne güzel valla iyi yapmışsınız a.s. Valla işe başlamak iyi canım ya insan kendini iyi hissediyor a.s. Spora başlamışsın ne güzel. 32 kilo mu oyyy :1shok: İŞe başladım ama Defne hala emiyor beni. Hiç vazgeçicek gibi de değil. Ama Allah'tan emiyor diye iştah sorunu yok. Hem yiyor hem emiyor maşallahı var :nazar:

Banu'cıum günaydın a.s.

Günaydınlar kızlar a.s.

Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun. Dün 4'de çıktım işten. Kayınvalidem sağolsun çocuk gibi bakıyor bana. Ama ilaç kullanmadan geçmeyecek sanırım. Sanki git gide kötü oluyorum. Bu sabah da boğazlarım şişti. İki lokma şeyi zor yuttum. O da minoset içebilmek için.

Nasıl düzelicem bilmiyorum. Yarın abimin görüşü var. Ayda bir ve kahretsin ki hastalığıma denk geldi. Patronlar gelsin de olmadı eve gideyim.Hiç iyi hissetmiyorum kendimi :1no2:

Bide sabah sabah şu gerizekalı adamla karşılaştım yine. Otobüste yine geldi yanıma oturdu. Farketmedim tabi. Gözlerimi kapamışım öyle oturuyorum. Hastasınız galiba. Bi hastaneye gitsek mi iyi görünmüyorsunuz diyip ateşime bakmaya çalıştı :1shok: Kan beynime sıçradı bir bağırmaya başladım. Salak mısın be adam nedir senden çektiğim rahat bırak beni ne yüzsüz şeysin falan filan. Herkes şok vaziyette bizi dinliyor. Dedim bu adam beni nerdeyse haftanın 3 günü takip ediyor. Bıktım artık falan filan. Anaaaa otobüs bi karıştı. Genç çocuklar bi saldırdılar herife. Attılar otobüsten. Bıktım ya. Halit'e söylesem bişey yapar adama korkuyorum. En sonunda babama söyleyeceğim heralde korkmaya başladım hareketlerinden eyvahedigeldismile

gecmıs olsun canım .. gıt bı hastaneye bence bogazlarında şişmeye basladıysa antıbıyotıksız gecmezz bı kontrol etsın doktor

ayy ne dangalak bı herıf yahu takıldı kaldı yuh yanııı ıyıce işi ınada bındırmez umarım hastalıklı bı tipe benzıyor sen yınede cok dıkkatlı ol
otobuse bınme saatını degıstırsen adamla denk gelmemek ıcın bı cozum olabılırmı?işyerındekılerle de konusursun bıraz gec gelıcem dıye anlayısla karsılarlar emınım

gulhancım merhaba canım..ne guzel ozlemıde gormussun arada bırakmak ıyı gelır emınım duruda aynı kucagımda wcye gıdıyorus :sinifsinif:
araba turları nasıl gıdıyorr kızlarıda toplayıp gelsenıze ferıbotla bı cumartesı gunu ıstanbulaabayanssulusmile

uykusuz ve zorlu bir gecenin ardından günaydın kızlar
hanzade fena ateşli ve yavrumu cok huzursuz ediyor
dün en son buraya yazdıktan sonra akşama kadar kucagımdan inmedi
3 saatte bi dönüşümlü olarak ates düşürücü verdim gecede malum aynısı oldu dogru dürüst uyuyamadım şimdi acaip yorgunum
ama saban cok mutlu oldugum bişi oldu
hanzade kahvaltısını yaptı ilaçlarını içti
oynuyorduk anne çiş dedi
bende aldım klozete götürdüm
bezini çıkartıp otutturdum
kakasını yaptızemuszemus
bitincede anne bitti dedi
ayy ne mutlu oldum tuvaletkagıdına bayılır zate verdi bana altını sildik sifonada bastırdım
tkrar bezini bagladık tabi
ama pek mutlu oldum bakalım devamı gelecekmi
şimdi uyuttum kızı ama mızırdanıyor ateşli ya gidip dizime alayım
gemişe müsait oldugum bi ara bakıcam inşallah
öptm

3 saatte bi dönüşümlü olarak ates düşürücü verdim gecede malum aynısı oldu dogru dürüst uyuyamadım şimdi acaip yorgunum
oynuyorduk anne çiş dedi
kakasını yaptızemuszemus
ayy ne mutlu oldum tuvaletkagıdına bayılır zate verdi bana altını sildik sifonada bastırdım
öptm
geçmiş olsun canıma.s.,maşallah hanzadeye öğreniyor demek kia.s.inşallah devamıda gelir

handecım hoşgeldın zorlu gunler gecırıyosun rabbım onunda verıcek sabrını emınım sana ve annene mekanı cennet olsun babanın:KK43:
masalda amma afilli olmuş saçlar başlar tam genc kıs canım:)beklerım canım atla gel otobuse hafta sonları evdeyım nasılsa

tugbacım gecmıs olsun en sonunda kocan sana gecırdı mıkrobunu baksın tabıı hasta ettı senııı...inşallah çukulatayada buluşmazzz gecmıs olsun canım cokkk

esencım arabalandın senı goremez olduk selam verıp kacıyosun..buluşalım ortak bıyerlerde en kısa zamandaaa
buluşalım şekerim ben herzaman hazırım biliyorsun:KK1:

Günaydınlar kızlar a.s.

emzirmenin en kötü yanı da bu ilaç kullanamıyorsun ya deli oluyorum çok ggeçmiş olsun canım eve git de iyi bi dinlen

ay ne edepsiz bir adammış yaa bu takıntılı galiba pınar bir erkeğe söylemen gerek bence ya babana ya da kayınbabana ama sakın halite söyleme elinden bişe çıkar Allah korusun

birsencim Alişe de geçmiş olsun bu aradaa.s.atlamışım sanırım

ben çıkıyorum kızlar anca giyinirim bugün boş dersim yok giremem sanırım görüşürüzz

slm kızlar handeciğim gelmiş hoşgelmiş baya kilo vermişsin
ben bu kadar yoğunluğun içinde sanmıyorum gitsin ben stresliyken kilo veremem pek

neysem

pınarım yaaa bi doktora görün böyle olmayacak gibi...ve o adama hayret içerisindeyim evliyken çok zor bu durumlar ...ama halite söylesen daha iyi değilmi neden dersen duyarsa kızar sana erkek milleti seni düşündüğüm için demedim desen bile anlamaz...

canım sabah en hızlı onu yedim öğlende yemek yoktu tekrar diyete girdim...gerçi aksamları çok acıkıyorum yaaaaaa dün hiç ekmek yemedim ama bir tabak makarna yedim...sabahta çok zor kalktım bacaklarım ağrıyo.....

tubacığm çok geçmiş olsun cnm rabbim tez zamanda şifa versin

bize gelinceeee alişim daha iyi içimden acaba çocuk yerden pislikmi alıyor diyorum
kaynananın süpürgesş bozuk ben çalı süpürgesi ile süpürüyorum diyor....oda ayda bir bende süpürge olmadan yapamıyorum ufff zaten oraya buraya koşarken zaman ayıramıyorum süpüreyim dedim yokk anam......

kaynana gitti şimdi markete o gelinceye kadar uyuturum

Ben duracak halde değilim kızlar. Çıkıyorum. Bi hastaneye uğrayacağım. Serum falan bağlasınlar fenayım. Görüşürüz a.s.

Kızlar merhaba nasılsınız.

Pıanr canım ya geçmiş olsun iyi şifayı kapmışssın.şu adam da ne terbiyesiz ya dikaktli ol canım hastalıklı bir tipe benziyor edepsiz.

Kızlar dün o dkar gititğim dr lardan sonra üniversitedeki profesör içimi rahatlattı keşke daha önce işinin ehli dr lara gitseymişim.allaha şükür mr sonuçlarım temiz.hatta fizik tdaviye başlıcaktım ona bile gerek kalmamış fizik tedvinizi gerektirecek hiçbir durum yok dedi.şimdi 1 ay boyunca migren ağrılaırnı takip edip sonrasında uzun soluklu bir tedaviye başlıcam.
Sibelcim teşekkür ederim canım sanada ayrıca.

Sorma cnm cidden kızkardeş çok iyi oluyor,bi de memlekette evli olan var işte,onlada hergün konuşuruz.Erkek kardeşimde ankarda okuyor ama malum onla pek konuşmayız yani kızlar kadar,erkekler daha vefasız oluyor bu konularda..

Bizim koltuklar ınnova cnm ben memnunum ama Gülhan pek memnun değilmiş üzüldüm şimdi,ben tavsiye etmiştim çünkü...umarım Bora da bir an evvel alışır..

Öyle canım erkek kardeş daha vefasız oluyor helede küçükse :KK43:( İnşallah ben memnun kalırım koltuktan.

Selam Herkese...a.s.

Günler ne çabuk geçiyor dimi kızlar,ömrümüz kısalıyor,çocuklarımız büyüyor..Offf nerden çıktı yaa şimdi bunlar.Bi bakıyorum sabah bi bakıyorum akşam olmuş,evde olduğum halde çoğu şeye vakit bulamıyorum..Eskiden ne işler yaparmış insanlar bir günde,şimdi ise hiçbişey..

Neyse nerden geldim bu konuya bende,bugün yine fırsat bulamadımda yazmaya onun için sanırım..Sabahtan komşuma kahvaltıya gittik,gelincede yemeğimi ayarladım Dağhanda uyanınca dışarı çıktık,kendime bişeyler bakıyım dedim yakında bi mağaza vardı beğendiğim ama Dağhan yakamı bırakmadı bişey deneyemedim doğru dürüst.ayakkabı baktık,eve bişeyler aldım geldik...Sağolsun şeyma makarna haşlarken ben oğlumu uyttum..Anıl gelincede yemeğimizi yedik.Şimdi onlar baba oğul abisine gittiler bizde kestane çiziyoruz.

Ben kalkıp onları ocağa atıyım.görüşmek üzere...

Çok doğru Ferdacım yaaa.Bende bi pazartesi bi cumayı hatırlıyorum.Günler uçuppp gidiyor hislendim bende şimdi, yaşlanıyomuyuz ne :KK70:

İyi Akşamlar Arkadaslar,,,

Gunun benım olan kısmı basladı dıyebılırız.Erkekler uykuya daldı.Bende sıze bakayım dedım.Bugun anı kararla Özleme gıttık.Zeynep kocaman abla olmus.Bebıste cok tatlı cok.Hos sohbet bıraz oturup donduk.Tesekkurler Özlemcım ve annene.Bende uzun suredır Borayı ılk defa bırakmıstım.Allaha sukur cok sorun yapmamıs.Tum nazı bana gecıyor sanırım.Babasıyla vakıtte gecırdı akşam.Insallah bağımlılık gecmıs gıtmıstır.Yoksa cıddı cıddı psıkolojım elden gıdıyordu.

Ferda kızz sen ne dıye uzuluyosun.Aşkolsun.Sorun Borada koltukta değil.9-36 olan butun modeller benzer zaten.Bunu satabılırsen 9-18 alıcam.Bakalım fırmayla gorustum belkı değişim yapılabılır.Ohh kız kıza kaldınız desene cıkar keyfını tatlım.

Sıbel canım uzerındede 9-36 yazıyor ama netten baktığımda benım model cıkıyor.Anlamadım bende ama sorun görus acısının ve ıcının dar olması bızde.O yuzden daha genıs bırseyle değştırıcem.Yağız sever ınsallah.

Fılızcım cok gecmıs olsun.Umarım basıt bırseydır.Sekrol balgam sökücü oksuruk zamanında bızde cok ıse yarıyor.Bırde bol bol serum fızyolojık..Iyı haberler beklıyoruz.

Bırsenn sızdede hastalık bas gostermıs.Ama cokmu ılerledı acaba antıbıyotık verdığıne gore.Off keske ılacsız atlatsalar su hastalıkları.Umarım daha ıyısınızdır canım.

Nuran sızede cok gecmıs olsun canım.Basıt bırseydır de kolayca gecer.Ahh su dısler bıtsın artık.Cok yordu kuzuları.

Pınar bacım o ne ates ole.Dıkkat et kendıne.Cok gecmıs olsun.Merak ettım nasıl oldun.

Gece gırınce Tulay,Gulsah,Banu ve dığer calısan ekıple karsılasamıyorum.Öptum kızlar hepınızı.

Gülhancım umarım Boracığın seveceği bir koltuk bulursunuz.Modelde dediğim gibi farklı olabilir.Değişme yaparlarsa hele süper.

selam kizlarr a.s.

acaip bi hasta oldum yaaa en son yazdiktan sonra..eşim yilda kaç kere mikrop getiriyor eve..hiç kapmazdim..busefer noldu da kaptm bilemiyorum..sanirim uyku düzensizliğinden oldu..ay h.sonu hele berbatti..eşim hasta ben hasta cocuk ilgi bekliyor..kaldik öylece..eşim biraz daha iyiydi gerci..o topladi beni genelde..meyve sulari sıktı,kahvalti hazirladi,yemek yapamadi ama dişardan söyledi :KK70: ortalik topladi..aştı adam kendini resmen :KK70: hala ilaç kullaniyorum..ama cok sukur biraz daha iyiyim..ama fena öksürük var..cigerlerim dişari cikacak gibi..

serrosa gecirdikmi gecirmedikmi bu bikaç gün içinde belli olacak :S ay inşaAllah hasta olmaz..gerci akşam hapsurmaya ve burnu akmaya basladi..aglaya aglaya ilaç sıktım burnuna..2-3 gündür de multi vitamin veriyorum..bakalim..inşaAllah bişey olmaz..

geçmişi tam okuyamadim..yarin okuyacam inşaAllah..ama pinarimin yazisini gördüm alintilrdan..ay kiyamam sana yaaa..42 derece ates ne demek yaa :KK43:( canim yat dinlen..vitamin al muhakkak..ilacin etkisi gecince kötü oluyor harbiden..sıksık sıcak duş alda at mikrobu canim yaaa..

Tubişimmmmmmmm çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine.

Hepinizi çok özlemişim ya, ne zamandır bakmak istiyorum ama geçmişi okumam lazım diyerek ertiliyorum, çocuklar büyüdükçe işler mi artıyo nedir hiç işim bitmiyo,

Biz iyiyiz çok şükür, ekim ayında tatile gittik :)) eşimin anca fırsatı oldu hava çok güzeldi gerçi denize girebildik, Masal da çok eğlendi ama giderken zaten burnu akıyodu döndüğümüzde bir öksürük başladıki sormayın hiç öle öksürmemişti neyseki geçti, bugünlerde inanılmaz bir iştahsızlığı var napıcağımı şaşırdım.Annem kes artık memeden diyo ama öle düşkünki ve emerek uyuyo nasıl kesicem bilmiyorum, kesen var mı aranızda

Hala oldum bu arada okumuşsuuzdur face den çok sorunlu bi doğum oldu neyseki sağlıkla kavuştuk bebişimize

Babacığımı kaybettik, hala ilk günkü gibi canım acıyo, bi arkadaşım acı geçmez alışırsın sadece o acıya dedi hala daha yaşıyomuş gibi geliyo özlemi artıkça napıcam onu bilemiyorum

Spora başladım çok şükür 1 ay oldu haftada 4 gün falan gidiyorum, artık eski pantolonlarıma girebiliyorum, iki kotum var çok dar hedefim onlara girebilmek, 5 kilom var hala hamilelikten önceye dönmek çin ama başlamışkken bi 5 daha vermek istiyorum, diyette devam ediyo bu arada tabi arada kaçamaklarım oluyo ama ya aylardır diyetten sıkıldım toplamda 32 kilo verdim dilekolay ama bide bana sorun :))

Masal 2-2.5 olunca artık çalışma hayatına dönmek istiyorum evde oturmak hiç bana göre değil bunu bi kez daha anladım, tabi önce içime sincek bi bakıcı bulmam lazım
Bizden böle kızım büyüyo gittikçe bana daha çok arkadaş olmaya başladı, Geçmişe baktım biraz aklımda kaldığı kadarıyla

Gülşahçım Ferdayla buluşmuşsunuz oh ne güzel bende çok özledim seni ve Duru yu karşıda otursaydık keşke diyorum

Birsencim Alişe çok geçmiş olsun, sende spora başlamışsın ha gayret kilolara ölümmm

Filizcim Dorukçuğumu da geçmiş olsun, akıllı bıdığım konuşmayı ilerletmiş bayağı galiba

Gülhancım araban hayırlı uğurlu olsun, kursa arabayla giden tek insan :)) halledersin sen çabucak
İştah sorunu bizde de var canım, diş çıkartıyo ona bağlıyorum ama sabrımın sınırındayım yani koskoca gün bi iki kaşık bişeyle duruyo, yemek yemediği için bütün gün ne yedirsem nasıl yedirsem diye geçiyo

Pınarcım çokk geçmiş olsun canım ya, düzelmişsindir inşallah biraz, çalışmaya başlamışsın ne ii yapmışsın darısı başıma

Sibelcim oto koltuğunuzu güle ggüle kullanın:)) çalışmaktan uyorulmuşsun sanırım bende evde olmaktan yoruldum inanki daha zor hiç iş bitmiyo

Özlemcim eşine çokk geçmiş olsun, oğluşun çok tatlı güle güle büyüt tekrardan canım ne güzel ikisi birden büyüycekler

Tubacım sanada çokk geçmiş olsun canım, çok tatlı Serroş maşallah, gece yarısı daha da tatlı oluyodur :))) ütünü güle güle kullan bende istiyorum kazanlılardan :))

Handecim hoşgeldinnn daha sık uğrar muhakak.32 kiloyu görünce şokkk oldum resmen helal olsun valla.

sibelcim tatlım yağızım eminim alışır oto koltuğuna rahat rahat arabayla gezersiniz :))

incihancım günaydın canım akşamları kızlardan internete giremiyorum ders çalıştırmak baya zamanımızı alıyor sen nasılsın bebişin nasıl canım

ferdacım bende zamanla yarışıyorum pazar günlerine sıkıştırıyorum çoğu işimi ve çok zor oluyor süt iznimde bitti cumartesi izinlerinin daha olup olmayacağı belli değil :KK43: vakit çok çabuk geçiyor canım dediğin çok doğru

birsencim canım aliye geçmiş olsun canım sporda iyi gidiyor ne güzel :) kışın insan az yesede alıyor kilo hareket azaldığı için

filizcim tatlım oğlunda hastalanmış kıyamam ya geçmiş olsun durununda dişleri çok fena ağzından su akıyor resmen azılar mı çıkıyor anlamadım huzursuz gece dönmekten uyuyamıyor yavrum

İnşallah canım.

Günaydınlar kızlar a.s.

Ay bu adam delimidir nedir?Kocana söylesen başı belaya girer valla söylemesen başka bir dertt :KK43: Sen kendine dikkat et kuzum hastalık öle ıhlamur birkaç ilaçla geçecek gibi değil.

Hakkaten süper oldu Gülşahcım.

oynuyorduk anne çiş dedi
kakasını yaptızemuszemus
öptm

Geçmiş olsun kuzuma,afferinde ayrıca ne güzel tuvaletini en erken söyleyen Mayıs bebeği Hanzade olacak.

Pıanr canım ya geçmiş olsun iyi şifayı kapmışssın.şu adam da ne terbiyesiz ya dikaktli ol canım hastalıklı bir tipe benziyor edepsiz.

Kızlar dün o dkar gititğim dr lardan sonra üniversitedeki profesör içimi rahatlattı keşke daha önce işinin ehli dr lara gitseymişim.allaha şükür mr sonuçlarım temiz.hatta fizik tdaviye başlıcaktım ona bile gerek kalmamış fizik tedvinizi gerektirecek hiçbir durum yok dedi.şimdi 1 ay boyunca migren ağrılaırnı takip edip sonrasında uzun soluklu bir tedaviye başlıcam.

canım tülaycım çok geçmiş olsun canım.şuanki dr un iyi olmasına sevindim.migren ağrılarınında biran önce son bulmasını diliyorum canım dikkat et kendine tülaycım çok öpüyorum canım selinimi ve seni.

aynur canım merhaba.nasılsın.saoalsın umarım bu sefer dr mu bulmuşumdur.

nuran canım merhaba.selinde bir ara akaksı gelince çiş anneka ka diyordu klozete yaptırıyordum ama şimdi alışkanlık oldu kakası olmasada kakad iyip kolzete yapışıyor:) umarım aynısı olmaz sizdede:))

pınarcım valla adama bak ya terbiyesiz canım dikkat et kendine böyle adamların ne yapacağı hiç belli olmaz ortalık kendini bilmezlerle dolu
canım çok geçmiş olsun sıcak sıcak şeyler iç canım papatya çayı ateşe iyi geliyor bilgin olsun

tülaycım tatlım herşeyin yolunca olmasına sevindim sonuçlar iyi çıkmış ne güzel

kızlar bizim şirkettede işler karışık biraz şirketin devri sözkonusu amerikadaki patronumuz şirketi gözden çıkarmış gibi gözüküyor taliplileride var komple bütün tesislerimizi devralmak için sürekli görüşme içerisindeler şirkette bir kaus bir stres herkesin yüzünden düşen bin parça bakalım iki aya belli olur ne oalcağı hakkımızda hayırlısı olsun ev için ödememizde var şuan için çalışmam gerekiyor çıkış olsa bile tazminatla diğer borçlarımızı kapatırız bir süre idare ederiz ama ondan sonrası için iş bulmam çalışmam şart evin borcu bitene kadar kızlar dua edinde hayırlısı olsun

selam kizlarr a.s.

Çok geçmiş olsun güzelim,bak üzüldüm şimdi,eşinden geçti desene,inşallah Serraya geçmez..Senin eşinede madalya takmak lazım bak adamın günahını almışsın ne güzel bakmış sana aferin,yapacaklar tabi kaç tane hatunları var...:KK1:

Handecim hoşgeldin,inanırmısın seni arıcaktım ne oldu niye uğramıyosun,bize küstünmü diyee...Çok merak etmeye başlamıştım çok sevindim seni gördüğüme..

tatilinizide yapmışsınız ne güzel,masalda büyümüştür,o da memeye düşkün desene,ben Dağhanı bayramda kesmeyi düşünüyorum cnm Allah kısmet ederse,çok zor olacak biliyorum ama annemler yardımcı olacaklar..İnşallah sende kolaylıkla kesersin..

Çok zayıflamışsın seni görmek istrerim,bigün çık gel beklerim cnmm..

Zor cidden cnm yaa,,, kolaylık versin Allah hepimize..

Günaydınlar kızlar a.s.

Alalh razı olsun kayınvalidenden cnm ama bence ihmal etme artık çocuklar büyüdü çok daha fazla ilaç kullanabiliyoruz fazla etkisi olmuyor onlara bence kullanmaya başla..

şu salak adamıda biran evvel eşine söyle,babana yada kayınpederine söylediğini duyarsa eşin kızmazmı?? bence kızar her erkek kızar..Ben nişanlıyken böyle bi durum yaşamıştım ,hatırlamak bile istemiyorum ama ilk Anıla söylemiştim sonra ailemde işin içine karıştı mecburen ve sonu mahkemede bitti ama kurtuldum...

Birsom çok geçmiş olsun Aliş'ime. Şimdi daha iyidir kesilmiştir öksürüü inşallah a.s.
Spor tam gaz devam ama dikkat ettim de sabah tost öğlen tost. Zorlarsın kendini böyle. Daha sağlıklı beslen kuzum a.s.

Filiz'cim diş jeli sürüyorsun değil mi? Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür ki ateşi yokmuş a.s.

Ferda'cım kardeşinle oh keyif yapın bakalım. Bizde geçen seneye kadar kayınvalidemler de sobada yapardık kestaneyi. Bu sene ocakta yapıyoruz artık ama aynı tadı vermiyor valla a.s

Gülhan'cım Özlem'e gitmişsiniz ne güzel ya. Bora'da inşallah normale dönüyordur bağımlılık konusunda a.s.

Tuba'cım size de çok geçmiş olsun canım a.s. Sen ilaç içebiliyorsun ne güzel. İnşallah geçmemiştir güzel kuzuma a.s.

Hande'cim hoşgeldin a.s. Ohh ekim ayında tatil he ne güzel valla iyi yapmışsınız a.s. Valla işe başlamak iyi canım ya insan kendini iyi hissediyor a.s. Spora başlamışsın ne güzel. 32 kilo mu oyyy :1shok: İŞe başladım ama Defne hala emiyor beni. Hiç vazgeçicek gibi de değil. Ama Allah'tan emiyor diye iştah sorunu yok. Hem yiyor hem emiyor maşallahı var :nazar:

Banu'cıum günaydın a.s.

Yok cnm ocakta iyi olmuyor cidden hatta dün geece birazını yakmışım :sinifsinif:

oynuyorduk anne çiş dedi
kakasını yaptızemuszemus
öptm

Uff çok zor geçmiş olsun cnm ...

Maşallah tuvaletini söylüyo desene...ne güzel..

Ben duracak halde değilim kızlar. Çıkıyorum. Bi hastaneye uğrayacağım. Serum falan bağlasınlar fenayım. Görüşürüz a.s.

Çık çık tabii yaa,inşallah iyisindir şimdi..

Sevindim cnm geçmiş olsun,inşallah tedavin iyi gelir...

X