2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim sağol tatlım güzel bir ev hediyesi oldu bizim için :)))

kızlar iyi akşamlar herkese kendinize iyi bakın bu ara iş yeri biraz karışık çok stresliyiz personel olarak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun keyfim yok hiç
opuyorumnanaktanöptüm sizi ve yiyenlerimi

Son düzenleme:
pınarcım inşallah motoruda halletmişsisndir ya. canım selininm iyi artık saolasın bende iyiyim işte iş güç pzt sendromu:)

Sağolasın canım ya inşallah bakalım a.s.

tülaycım sağol canım :))

pınarcım günaydın tatlım çok şükür herşey yolunda sende ne var ne yok defnem nasıl canım

Sağolasın canım herşey yolunda çok şükür a.s. Defne'de aynı cadılığa devam a.s.

yine yogun bir haftasonunu geride bırakmıssın pınarcım maşallah
sınavda iyiydi diyorsun hadi hayırlısı
sana iyi calışmalarr

Sağolasın canım yoğun ama keyifliydi yine yerimseniben

babanesi Defne'ye gezer'den almış çok rahat ediyor bilgin olsun canım a.s.

Sağlıklı olsunlar da gerisi boş canım ya a.s. Defne büyüdü valla tam cadı oldu. Bende çalışmaya başladım. İdare ediyoruz işte a.s.

Evet canım sağolasın ya girdik bakalım sınava alıcaz kısmetse a.s.

Canım benim inşallah bu sefer olur bu iş öpüyorum seni a.s.

Bizim Defne'de öyle canım. Önüne ver tabakla yesin. Tabi döküyor ama yesin yeter ki diyoruz a.s.

Sağolasın bacım inşallah a.s.

Hadi bakalım böyle gidecek değil ya dönem dönem oluyor demek ki tatlım a.s.

İyi gezmeler canım a.s.

Hoşgeldin Aynur'cum. Ooo süper bi haber. Valla peşpeşe geliyor 2.kuzuların haberleri bravo a.s. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım a.s.

Sağolasın canım inşallah a.s.

Geçmiş olsun Doruk'uma da. İnşallah hemencecik geçer. Burun tıkanıklığı fena etkiliyor kuzuları a.s.

Resim konusunda gelince ben bilinçsiz olarak hareket ettiklerini düşünmüyorum. Çünkü Defne nerde, kimse resmini görsen men men Defne diyip resmi öpüyor. Hadi bizim evdekilere alıştı desem heryerde aynısını yapıyor. Mesela geçen gün halası yeni bi resmini basıp getirmiş eve büyük boy. Babanesinin salonuna girip görünce koştu hemen. Defneeeee diye aldı resmi. Kim o kızım dedik. Men mennnnnn diyor. Ben bilinçli olduklarını düşünüyorum a.s.

kızlar iyi akşamlar..

İyi akşamlar canım a.s.

Ofiste kimse yok, iş de yok. Bende çay demledim öğlenden beri çok güzel hareketleri izliyorum netten. Çok gülüyorum bunlara ya kaydirigubbakcemile3

Canım işler bizdede karışık,belirsizlik hakim.Sonumuz hayır olsun ikimizinde.

Ofiste kimse yok, iş de yok. Bende çay demledim öğlenden beri çok güzel hareketleri izliyorum netten. Çok gülüyorum bunlara ya kaydirigubbakcemile3

Ohhhhhhhhhhhhhhhh seni çok kıskanıyorum bu iş mevzuunda keşke benimde böyle bir işim olsa.

Geçen haftasonu oto koltuğu aldım.
Koala'nın İnnova modeli 9-36 kg.Bayadır araştırıyodum.Praktikerde piyasa fiyatından 60 TL daha indirimli aldım.Umarım Yağız severek oturur.Birlikte tek başımıza yola çıktığımızda başka şansı yok malesef.Şimdiden çok sevdi evin ortasına koyduruyor.Bütün gün onda oturacakmış :))
Bakın bakalım beğenecekmisiniz.

Son düzenleme:
kıskanıyorum bu iş mevzuunda keşke benimde böyle bir işim olsa.[/B]

Valla şanslıyım o konuda canım ya. İnşallah sana da böyle rahat bi iş olur a.s.

Güzel günlerde kullansın inşallah kuzum a.s. Dediğim gibi taviz verme alışsın mutlaka a.s.

Dün Moda'ya yürürken üşüttüm sanırım kızar. Ateşim çıktı ve tüm kemiklerim ağrıyor. İnşallah ilerlemez. Eve gidince ıhlamur falan içeyim bari. Kaçıyorum ben kızlar. İyi akşamlar herkese a.s.

Pınarcım geçmiş olsunnn.Sen bir soğuk algınlığı ilacıda al.

Bende çıkıyorum kızlar.İyi Akşamlar Herkese...

canım merhaba güle güle kullanırsınız inşallahhh yağızda sever uslu uslu durur koltugunda..duru hıc memnun degıl koltuguna oturtunca bırlıkte sarmaş dolaş mememde yolculuk etmeye bayılıyo sıpaa..ne yaptıysam nafıle anca memede uyutup öyle gecıyorum yerıne uzun yoldaa
sen alıstırma sakın bagla koltuguna alma kucagına nasılsa meme derdınde yok bakalım sevecekmıı?

ohh sefan bol olsun...
sınavıda vermişsindir inşallahhh sabahtan berı anca yazmaya fırsatım oldu:)

çoçuklar bı sekılde buyuyeceklerde bızım ömürlerden ömür gıdecek..keşke hasta olmasalar düşmeselerrr tabı.. allahtan düşmesınden kaynaklı degılmış içiniz rahatlamış enazından doktora gıdıp en ıyısını yapmıssın alıp goturmekle
ben burun tıkanıklıgını buhar maıkasıyle çözdüm canım....okyanus suyunu denedınmı?

kızlar iyi akşamlar..
iyi aksamlar canım..

:)çalışan anne sendromu bu oluyor bacım yorgun oluyosun her daim kaydirigubbakcemile3

elıne saglık baya işlerı kolaylamıssın ütü derdınden nefret edıyorum bende..allah kolaylık versın canımboshayallersmile

senı boyle mutlu gormekl ne guzell maşallah sorunları aşmışa benzıyorsun..allah bozmasın
benım yerıme de çarkta bı tur at memleketımdeee:gitme:

çok sevındım aynurucum senın adınaaa...daha cok yenıymışş cok dıkkat et kendıneee en risklı donemın baslıyorrr allah yardımcın olsun..
sağlıkla,huzurla doğar ınsallaha.s.

canım ben lcw aldım ugg botlardan duruya acayıp sevdı sureklı gıymek ısıyor sende bı bak ıstersen:lepi:

hoşgeldın aslıcım
unutulurmusun aşkolsun...
senıde arabalılar kervanına katalım öle boş boş cuzdanda olmaz ehlıyet başla canım sende dıreksıyon kurslarınaaa.s.

canım ya allah gonlune gore verırı ınsallah bıan onceee
inşallah guzel haberler gelırsın buguna.s.

maşallah kızımın adaşınaaa bızım kıs tembel bıraz döküp sacmaya bayılıyor ama iş agza goturmeye gelınce ne kendı yıyo ne bana yedırtıyo kaydirigubbakcemile3bıraktım akışına inada bindirmeyelım dıyee
halan cok guzel düşünmüş güle güle kullansın kızlarr dolaplarınıa.s.

günün güzel haberlerinden bırıde ozlemden gelmiş ne guzelll konusmakla en ıyısını yapmışsın sevındım boyle morellı olmana... allah bozmasın canım

ferdacım senın yazını eklıyememısım bende cok mutlu oldum senı ve daghanı gormekle sık sık tekrarlıyalım canım dıger kızlardan fayda yok bızekaydirigubbakcemile5(belkı gaza gelırsınız)

aa unutuyodum tugbacım maşallah serraya hafta sonu okudum fakat yazmaya fırsatım olmadıı maşallah hele facedekı vıdeosuna bayıldım ben onu gulerken hıc gormmeıstımkaydirigubbakcemile3 çok tatlı masalllahhh tam çıkolata oluyor buyudukce yanık bı tenı olucak gıbı 41kere masallah

semradan bugun haber yok sanırım ınsallah oda guzel haberler gelır inşallahh:Saruboceq:

işler cok yogundu bugun yarında boyle gıdecek sanırım akannehir
toparlanayım yavas yavas
ıyı bakın kendınızee
iyi akşamlarrr bacılarra.s.meleklerınızı opuyoruma.s.

Selam cnm hoşgeldin,baya uzun zaman oldu özlettin kendini.

Bundan sonra bu kadar ara vermezsin heralde,bizler bıraktığın yerdeyiz..

Ohh pazarı da boş geçirmemişsiniz yine,maşallah size ne diyim..:))

Güle güle kullanın cnm,yağmurada aferin ..başarılarının devamını diliyorum..

Haftosonu iyi geçmiş y,ne,sınavdanda istediğin sonucu alırsın umarım cnm.

Bekleriz güzelim bizde,hadi cesaretini topla atla gel..:))

Sibelcim haftasonu en az bi gün kendine ayırsan dinlensen biraz daha iyi olur senin için,çalışıyosun yoğun bi şeklide zaten ee haftasonuda dinlenemzsen ne zaman dinleneceksinki sen??

Maşallh cnm gülceye 1.5 yaşında desene o da artık.Umarım gününüzz güzel geçmiştir..

Merhaba cnm,unuturmuyuz hemen öyle aşkolsun,kırıkkaledesin dmek Ankraya çok yakındır,haftasonları çıkıp gidebilirsiniz.Çok iyi bilmiyorum ama küçük biyer olduğunu biliyorum.Önemli olan eşinin yanında olman.umarım halinden memnunsundur..

Hamileymişsin çok sevindim,maşallah iyi cesaret etmişsin hayranım size..Demekki bende sorun var şu an ikinci bi çocuğa bakamam gibi geliyor.Alalh bilir tabiki.Sağğlıkla kucağına al inşallahh...

İnşallah doktorunda dediği gibi ciddi bişeyi yoktur Doruk'un...

Cnm Dağhanda tanıdıkları ve kendini gösterebiliyor resimlerden uzun zamandır,kitaplarda hep en son yapabileceği yaşları yazıyor genellikle,bence tanımaları normal..

Cnm çok iyi yapmışsın.Biliyosun Dağhanınkide bunun aynısı ,hatta Boranınkide...biz çok memnunuz Dağhan çok seviyor umarım Yağızda sever..

Geçmiş olsun ilerlemez umarım..

herkese selam çok yoğundum fırsatım olmadı buraya yazmaya... şimdi de çok yorgunum yarın daha çok vaktim olacak... öptüm bütün bebişleriiii:)

Selam Kızlar,,,,

Sıtedemı sorun var bende mı cozemedım ama 2 gun öncekı sayfada takılı kaldı sıstem.Şımdıde en son sayfayı gorebılıyorum.Umarım herkes ıyıdır.Bızdede bı yaramazlık yok...Sadece Bora bır anne delısı oldu buda benı cok ama cok yormaya basladı.Insallah gecıcı bırseydır yoksa nefes alamıyorum.Tum gun anne anne anne...Arkamı donsem ağlıyor.Alp'e Alıye ablaya ve anneme cok duskundu.Ama bır haftadır kımseye gıtmıyor.Alp te bı durumu cok bozuldu.Gecen aksam ustten bı kavga yasadık.Benım hatam olduğunu ıddıa ettı bastan.Ama benım farklı yaptığım bırsey yok sonuct.Neden bole olduğunu hıc anlamıyorum.Dunden berı ben olmadan Alp dısarı cıkarıyor 1 saatlığıne.Kapıdan cıkarken bıle merdıvenlerde bana gel dıye ısaret yapıyor...

Onun harıcı ıyıyız cok sukur.İstahı bıraz daha acıldı.Kahvaltı,muhallebı ve elıne verdığım seylerı ıtıraz etmeden yıyıyor.Yemekler sorun ama oda duzelır dıye beklıyorum.Sabır tası oldum anlıycağınız.

Bugun annem geldı.Bırlıkte kuzenıme caya gıttık.Guzeldı Borada bıraz hava aldı.

Aynur hamılelık varmıs canım.Senın adına cok sevındım.Sağlıcakla ınsallah.Sehır değişikliğide olmus.Umarım kısa surede alısırsınız.

Sıbelcım gule gule kullan oto koltuğunu.Ferda bısey sorucam benımde aynı model ama arka kısmındakı tutma yerı yok.Kırmızı-sıyah renkte olandan.Bırde Boraya kucuk gelıyor gıbı.Bel kısmı cukurda kalmıyormu Dağhanın.Sayılı kullanmısızdır napıcam bılmıyorum.Bunu satıp daha gorus acısı genış bırsey alsam mı dıye dusunmuyorda değilim hanı.

Ara sayfaları goremıyorum bı karıstırayım bakalım su sıteyı sorun nee.

herkese selam çok yoğundum fırsatım olmadı buraya yazmaya... şimdi de çok yorgunum yarın daha çok vaktim olacak... öptüm bütün bebişleriiii:)
Selam cnm..

Cnm bizimkinde var ama nasıl olur anlamadım ben şimdi,küçük geldiğini düşünüyodan o içindeki ayrıca bi kılıfı varya onu çıkarabilirsin..Zaten o bizimkilerin yaşına göre değil daha küçük bebekler için ama ben hala öyle kullanıyorum.Innova modelinde hepsi aynıydı ben her renginide görmüştüm mağazada hatta bizimkide kırmızılı biliyosun..Sen bidaha bak,elini arkaya atınca çıkıyor uzuyor orası...

Selam kızlar,herkese iyi geceler..

Cumadan beri sadece alıntı yapabiliyorum,yazmaya gelince muhakkak bişeyler çıkıyor.Neyseki şimdi oğluşu uyuttum..Biraz bakınıyım dedim...

Cumartesi sabah kahvaltı için Kadıköy'e doğru çıktık,simit istedi canımız,yolda kızkardeşim araadı Boluda okuyan,abla geliyorum yoldayım dedi.Sevindim tabi,onu da haremden alıcaktık gitmişken ama son anda kadıköydeki otoparkın kapısandan dönüp,eltimin yanına gitmeye karar verdik.Kızını kursa götürmüş kantinde yalnız oturuyormui gelinde Dağhanı seviyim çok özledim dedi.İyi hadi dedik,simit alıp onun yanına geçtik.Baya oturmuşuz saat 2 de Anılda Şeymayı alıp geldi.Eve geçti.Sağolsun kardeşim yardım etti evi süpürüp sildim mağlum temizlik günümdü eli mahkumdu.:))

Dünde biraz tembellik edip geç kaldık dışarı çıkmaya,oğlumda öğlen uykusunu yapmamıştı,arabada uyudu gelene kadar uyanamadı kaydirigubbakcemile3 bizde rahatça yemeğimizi yedik sahilde,malum akşam maç olduğu içinde 6 da eve döndük tekrar...

Bugünde pazara gittik,gezip geldik...Şeymayla çok keyifli geçiyor günler,sıkılmıyorum doğal olarak,yardımcıda olluyor sağolsun...

Bizden böyle kızlar,oğlumda çok mutlu,ama dişleri hala onu maffetmekte...iki köpek dişi ve ön alttan 4.dişide çıktı.Sıkıntısı hep ondan sanırım.İştehıda daha iyi çok şükür,öğlende bikase çorba ve yoğurt yedi,akşamda tavuklu patates yemeği ve pilav yedirdik severek yedi..Arada meyve tatlı kuruyemiş de cabası çok şükür...yatarkende muhallebisini yedi uyudu.İnşallah çok uyanmaz gece..

Hepinizi öptüm ,iyi geceler kızlar...
[/B]

selam kızlar nnasılsınız ben yoğun bişekilde gidiyorum kızıma bile vakit ayıramaz oldum ne olcak bu halim hayırlısı.Bayram tatilini 4 gözle bekler oldum.kızlar vitamin ne kullanıyorsunuz genelde çocuklara benim dr kesti ama Türkiz bi türlü yemek yemiyor ve hala 9.5 kilo ya git gide ufalıyor sinir oluyorum.
Pınar sınav nasıl geçti iptal olcak diyorlar doğrumu kendileri veriyor sonrada yok kopya diyorlar ne yalancılar ya.motor soruları biraz zordu
Kızlar sizler nasılsınız?Bigudim buluştunmu nisan anneleriyle?
Sibel Yağız huysuzmuş bu ara hepsi öyle canım.
Dünürüm Gülhan sende annenle takılmışsın keyifler iyiymiş
Böceğim canım benim sende oğlunla turlardasın anladığım kadarıyla.
İlgin ve Tülay Antalya şimdi ne güzeldir tam bahar havası vardır orda sessizliği yaşamak lazım.
İlgin Yağmur nasıl?Alıştımı iyice
çok öptüm herkesi ben kaçar saat 3 olmuş

günaydınlar
bugun erkenciyiz,
ön öglen hava güzel diye cıktık dışarı eşim ldı bizi avm ye götürdü hanzadeye patik ve çizme baktım ama gönlüme göre bulamadım başka yerden bakıcam artık
eve dönerken kreşe ugradık sabah saat 9:30 la 10:30 arası hanzadenn yasıtlarıyla oyun saati varmıs saati 15 tl dedi
kreşin içi güzel temiz bir yere daha sorup öle karar vercem
dün akşa hanzade delirdi kızlar
gündüz 1 de uyanmıstı akşam 8:30 oldu uyutmaya calıştıkca bagırdı agladı yani cok fenaydı agladıkca ateşlendi bende zorlamadım ama o zaman iyice uykusu kactı neyse sonunda aldım ayagıma süt bile içmedi bagırırken gözünü tam kapatıyor bişi oluyor tekrar bagırıyor neyse biyeri agrıyordur diye agrıkesici verdim tam dalıyor muman diye bagırıyor(maymun diyor göya)veriyorum maymun oyuncagını neyse en son koynuma aldım ölece uyudu sıpa
sabahta 6 da kalktım baktım teşli ama gece boyunca süt içmedi neyse verdim şurup tabi uyandı
uyanışımız o uyanıs bişide yemiyor
haa buarada eşmlede tartıştık sabah sabah 7 de gitti işe
aman yaa herkeze gögüs gerekten bıktım kimse nuranı anlamıyor
işte böle kız durdurmuyor gecmişe bakamıcam saat 9 dada doktora gitcez hem bi baksın bişimi var hemde genel kontrol
öptm görüşürüz

günaydınlar herkese

sibelcim oto koltuğunuz hayırlı olsun aynı modeli bizde aldık duru hiç sevmiyor oto koltuğunda oturmayı ama yanlızken başka çaresi yok ağlasada oturtuyorum umarım yağızım sever:))

tutkun canım yağmur okula şükür alıştı

Günaydınlar kızlar a.s.

Çok fena hastayım. Dün gece 42 derece ateşle serum yedim hastanede. Bugünde patron yurtdışından geliyor diye geldim mecbur. Akşam kayınvalidemde kaldık. Defne bile tüm gece babanesiyle yattı. Bizim araba ordaydı. Kayınpederim getirdi işe sağolsun. Gözümü zor açıyorum şu anda

günaydın kızlarrra.s.
dün sabah erkenden gittim epilasyon işini hallettim
sonra okula gittim akşam dersimi verip kızımın kollarına attım kendimi:))
şimdi uyanmasını bekliyorum kayınvalideme kahvaltıya gidicem sonra da okul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…