2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim sağol tatlım güzel bir ev hediyesi oldu bizim için :)))

kızlar iyi akşamlar herkese kendinize iyi bakın bu ara iş yeri biraz karışık çok stresliyiz personel olarak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun keyfim yok hiç :KK43:
opuyorumnanaktanöptüm sizi ve yiyenlerimi

Son düzenleme:
pınarcım inşallah motoruda halletmişsisndir ya. canım selininm iyi artık saolasın bende iyiyim işte iş güç pzt sendromu:)

Sağolasın canım ya inşallah bakalım a.s.

tülaycım sağol canım :))

pınarcım günaydın tatlım çok şükür herşey yolunda sende ne var ne yok defnem nasıl canım

Sağolasın canım herşey yolunda çok şükür a.s. Defne'de aynı cadılığa devam a.s.

yine yogun bir haftasonunu geride bırakmıssın pınarcım maşallah
sınavda iyiydi diyorsun hadi hayırlısı
sana iyi calışmalarr

Sağolasın canım yoğun ama keyifliydi yine yerimseniben

günaydın kızlarrr
dün gelemedim
sabah baba kız markete gittiler bende kahvaltı hazırladım bir güzel yaptık hanzade her yeri yag yaptıgı için hadii banyoya
neyse sonra uyuttum 1.5 sat uyudu uyandımı haydaa birdahada uyumadı bizde kayınvalidelere gittik fırsattan aradan cıkmıs osun dedik
iyide oldu
hanzade herzamanki gibi orda kudurdu
dogru dürüst bişide yemedi
titz kadının evinide mahvettik geldik
hanzadeye kıslık patik almak istiyormus ama ben begenmezsem diye almamıs para verdi siz gidinde alın diye bende twiggi den pantuf alayım diyorum bakalım minik ayaklı kızımın ayagına göre bulabilcezmi
bugunde sabahtan kalktık kahvaltı ev süpür derken kızı uyuttum bu saat ettik
bugun evdeyim
görşürüz kızlarrr

babanesi Defne'ye gezer'den almış çok rahat ediyor bilgin olsun canım a.s.

pınarcım hosbulduk canım....
aynen ole youn sezon bıttı artık rahat sayılırım tabı ewdekı hıc bıtmeyen yagız sezonunu saymazsakkkkkaydirigubbakcemile3benım yayaman hıc uslanmadıkı pınarım yaaaa...Allah saglık versın dıorum saglıklı olsunda napıım alıştım artıkkkk...defdef nasılll kocamn olmusturrr cok opuorum...

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
hepınıze cok tesekkur ederım....unutmamısınız benıııııııııı:kedi:bende cok ozleRDIMMMm VAlla hepınızı......yagız uyuyodu uyandı yanıda pc ye dokunma savası verıyoo sıpa hıc rahat yok vallaaaaaaa...
gece uyumadı gene saat bası 30 dk da bı ayaktsaydık sAbah 7de uyandı 10:30 da gerı uyudu 1 saat zınkkk gerı uyandı genreeee kurulu saat gıobı yafuuuuuu....uyumaz yemez kendı basına oynamazzzzz yanı tum olumsuzluklar bızde kızlarrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinnihepın

Sağlıklı olsunlar da gerisi boş canım ya a.s. Defne büyüdü valla tam cadı oldu. Bende çalışmaya başladım. İdare ediyoruz işte a.s.

PINARRRRRehlıuyet alıosun galıba hayırlısı olsun arkadasımmm...sınavda ıyı gecmiş haftasonundaaoooooooooohhhhhh ne guzellllll....hayırlısıyla alırsın ıarkadasım ehlıyetını...kaydirigubbakcemile5benım senelerdır var ole duruyooo cuzdanda arabada ewın onunde duruyoooo..ama bu kış dıreksıyon dersı alıp kullanmayı ogrencem artık....cocukla gercekten şarttt yanı arabaaaaakaydirigubbakcemile2

Evet canım sağolasın ya girdik bakalım sınava alıcaz kısmetse a.s.

merhabalar baa keyifsizim bu ara malum konudan dolayı..

ömeri uyutuyorum..sonra eve gideceğim...emlakcı birini getirecek...dünde perşembe gelen kadınınn kocası geldi anne babası ile beğendi eve gidip düşünelim elimizdekine bakalım dedi...

bugünki neder bilmiorum.......aliş çokdan uyudu ömerde tık yok yaa..babannesine verdi çocuğa bağrıyo tv.sesi yine son ses kaçkere dedim dedim...tv.sesi bu kadar varken uyumaz diye........ruhum çok orgun artık

Canım benim inşallah bu sefer olur bu iş öpüyorum seni a.s.

aslıcım hoşgeldin aramıza nasılsın özledik seni :) yağız nasıl canım

birsencim tatlım sıkma canını umarım herşey gönlüne göre olur

kızlar yemekten geldim bende herkese afiyet olsun

duru kızlar kendi başına yemek yemeye bayılıyor tabağa hazırlıyorum elinede kaşık veriyorum yiyor :)))

Bizim Defne'de öyle canım. Önüne ver tabakla yesin. Tabi döküyor ama yesin yeter ki diyoruz a.s.

Pınarım bacımmm sınavıın iyi geçmiş çok sevindim.Vermişsindir hepsini inşallah.

Kızlar Yağız'ın hırçınlığı için yazdıklarınızı tek tek okudum.Teşekkürler herkese.Haftasonu daha iyiydi birlikte vakit geçirmek iyi geldi.Hiç televizyon açmadık,bol bol kitap okuyup resimlerimize baktık.

Sağolasın bacım inşallah a.s.

Hadi bakalım böyle gidecek değil ya dönem dönem oluyor demek ki tatlım a.s.

Selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum adapazarında harika bir hava var gök yüzü pırıl pırıl gülce uyansın hemen atıcam arabaya doğru çarşı pazar gezmeye gidicem bu gün kızım 1.5 yaşına girdi kutlamak lazım dimi ama :) neyse kalkayım kuzuma bir güzel sebze çorbası yapayım hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum a.s.

İyi gezmeler canım a.s.

merhaba arkadaşlar uzun biraradan sonra sizlerleyim umarım unutulmamışımdır:)) şuan kırıkkaledeyim eşim burda askerlik yapıyo bize ew tuttu.alpişle alışmaya çalışıoruz.bu arada kızlar size bi müjdem var daha çok yeni ama hamileyim.sizler benim ailem gibi olduğunuzz için sizlerle paylaşmakta sakınca görmedim.dualarınızı eksik etmeyin.hepinizi kocaman öpüyorummmopuyorumnanaktan

Hoşgeldin Aynur'cum. Ooo süper bi haber. Valla peşpeşe geliyor 2.kuzuların haberleri bravo a.s. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım a.s.

Selamlar Herkese,

Ben sersem gibi bir haldeyim dünden beridir, oglumun burnu tikali iki gündür ve cok rahatsiz oluyordu cocuk. Gecede 2-3 saat ancak uyuduk, uyanip durdu aglayarak. Hasta gibiydi ve öyle pek kolay hasta olmadigi icin, tikanikligi gecenki düsmesiyle ilgilidir diye, pürtelas doktora gittik sabah olur olmaz. Ne seneryolar yazdim kafamdan bir bilseniz. Dünden beridir icim icimi yedi anlayacaginiz. Neyseki düsmeyle ilgili bir durum, iz yok dedi doktor. Iyice muayene etti ve mevsimden olabilir dedi. Ya da burnunda et olabilir, su icerken yutkunmasina, gece yatarken agzini acip acmadigina, horlamasina dikkat et dedi. Birde kanama ice dogruda olmussa, kuruyan kan birikintileri, nefes almasini engelliyorda olabilirmis. Neyse, sanirim mevsimsel birsey cünkü daha önceden yoktu böyle bir olay, esimde hafif üsütmüstü kac gündür, ondan kapti sanirim. Ve ne zamandir istedigimiz seyi nihayet yaptik ve cocuk doktorumuzu degistirdik. Hele su son asi vakasindan sonra, adama iyice gicik kapmistik. Cok tatli ve tecrübeli bir bayan doktordu bugün gittigimiz, umarim yaniltmaz bizi. Hem evede oldukca yakin.

Birde kizlar, birsey merak ediyorum. Mayis bebisleri, resimlerine baktiklari zaman, kendilerini ayirt edebiliyorlar mi? Isimlerini söyleyebiliyorlar mi? Tüm kitaplarda, cocugun kendisini taniyamayacagi, anne ve babasini ayirt edebilecegi yaziyor. "Benlik" duygusunun, 3 yasindan sonra gelistigi falan yaziliyor genellikle. Ama Doruk kendi resmini görünce, adini söylüyordu hep. Ben, "Biz öyle tanimladigimiz icin, o da ezbere öyle söylüyordur" diye düsünüyordum. Bugün, "bu kim" diye sordum, "Ben" dedi kendini göstererek. Sonra da, adini söyledi.

Pinar, sinav sonuclarini heyecanla bekliyoruz. Eminim ama kazanirsin sen.

Sağolasın canım inşallah a.s.

Geçmiş olsun Doruk'uma da. İnşallah hemencecik geçer. Burun tıkanıklığı fena etkiliyor kuzuları a.s.

Resim konusunda gelince ben bilinçsiz olarak hareket ettiklerini düşünmüyorum. Çünkü Defne nerde, kimse resmini görsen men men Defne diyip resmi öpüyor. Hadi bizim evdekilere alıştı desem heryerde aynısını yapıyor. Mesela geçen gün halası yeni bi resmini basıp getirmiş eve büyük boy. Babanesinin salonuna girip görünce koştu hemen. Defneeeee diye aldı resmi. Kim o kızım dedik. Men mennnnnn diyor. Ben bilinçli olduklarını düşünüyorum a.s.

kızlar iyi akşamlar..

İyi akşamlar canım a.s.

Ofiste kimse yok, iş de yok. Bende çay demledim öğlenden beri çok güzel hareketleri izliyorum netten. Çok gülüyorum bunlara ya kaydirigubbakcemile3

sibelcim sağol tatlım güzel bir ev hediyesi oldu bizim için :)))

kızlar iyi akşamlar herkese kendinize iyi bakın bu ara iş yeri biraz karışık çok stresliyiz personel olarak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun keyfim yok hiç :KK43:
opuyorumnanaktanöptüm sizi ve yiyenlerimi

Canım işler bizdede karışık,belirsizlik hakim.Sonumuz hayır olsun ikimizinde.

Ofiste kimse yok, iş de yok. Bende çay demledim öğlenden beri çok güzel hareketleri izliyorum netten. Çok gülüyorum bunlara ya kaydirigubbakcemile3

Ohhhhhhhhhhhhhhhh seni çok kıskanıyorum bu iş mevzuunda keşke benimde böyle bir işim olsa. :KK1:

Geçen haftasonu oto koltuğu aldım.
Koala'nın İnnova modeli 9-36 kg.Bayadır araştırıyodum.Praktikerde piyasa fiyatından 60 TL daha indirimli aldım.Umarım Yağız severek oturur.Birlikte tek başımıza yola çıktığımızda başka şansı yok malesef.Şimdiden çok sevdi evin ortasına koyduruyor.Bütün gün onda oturacakmış :))
Bakın bakalım beğenecekmisiniz.

Son düzenleme:
kıskanıyorum bu iş mevzuunda keşke benimde böyle bir işim olsa.[/B] :KK1:

Valla şanslıyım o konuda canım ya. İnşallah sana da böyle rahat bi iş olur a.s.

Koala'nın İnnova modeli 9-36 kg.Bayadır araştırıyodum.Praktikerde piyasa fiyatından 60 TL daha indirimli aldım.Umarım Yağız severek oturur.Birlikte tek başımıza yola çıktığımızda başka şansı yok malesef.Şimdiden çok sevdi evin ortasına koyduruyor.Bütün gün onda oturacakmış :))

Güzel günlerde kullansın inşallah kuzum a.s. Dediğim gibi taviz verme alışsın mutlaka a.s.

Dün Moda'ya yürürken üşüttüm sanırım kızar. Ateşim çıktı ve tüm kemiklerim ağrıyor. İnşallah ilerlemez. Eve gidince ıhlamur falan içeyim bari. Kaçıyorum ben kızlar. İyi akşamlar herkese a.s.

Pınarcım geçmiş olsunnn.Sen bir soğuk algınlığı ilacıda al.

Bende çıkıyorum kızlar.İyi Akşamlar Herkese...

canım merhaba güle güle kullanırsınız inşallahhh yağızda sever uslu uslu durur koltugunda..duru hıc memnun degıl koltuguna oturtunca bırlıkte sarmaş dolaş mememde yolculuk etmeye bayılıyo sıpaa..ne yaptıysam nafıle anca memede uyutup öyle gecıyorum yerıne uzun yoldaa
sen alıstırma sakın bagla koltuguna alma kucagına nasılsa meme derdınde yok bakalım sevecekmıı?

ohh sefan bol olsun...
sınavıda vermişsindir inşallahhh sabahtan berı anca yazmaya fırsatım oldu:)

Selamlar Herkese,

Ben sersem gibi bir haldeyim dünden beridir, oglumun burnu tikali iki gündür ve cok rahatsiz oluyordu cocuk. Gecede 2-3 saat ancak uyuduk, uyanip durdu aglayarak. Hasta gibiydi ve öyle pek kolay hasta olmadigi icin, tikanikligi gecenki düsmesiyle ilgilidir diye, pürtelas doktora gittik sabah olur olmaz. Ne seneryolar yazdim kafamdan bir bilseniz. Dünden beridir icim icimi yedi anlayacaginiz. Neyseki düsmeyle ilgili bir durum, iz yok dedi doktor. Iyice muayene etti ve mevsimden olabilir dedi. Ya da burnunda et olabilir, su icerken yutkunmasina, gece yatarken agzini acip acmadigina, horlamasina dikkat et dedi. Birde kanama ice dogruda olmussa, kuruyan kan birikintileri, nefes almasini engelliyorda olabilirmis. Neyse, sanirim mevsimsel birsey cünkü daha önceden yoktu böyle bir olay, esimde hafif üsütmüstü kac gündür, ondan kapti sanirim. Ve ne zamandir istedigimiz seyi nihayet yaptik ve cocuk doktorumuzu degistirdik. Hele su son asi vakasindan sonra, adama iyice gicik kapmistik. Cok tatli ve tecrübeli bir bayan doktordu bugün gittigimiz, umarim yaniltmaz bizi. Hem evede oldukca yakin.

Birde kizlar, birsey merak ediyorum. Mayis bebisleri, resimlerine baktiklari zaman, kendilerini ayirt edebiliyorlar mi? Isimlerini söyleyebiliyorlar mi? Tüm kitaplarda, cocugun kendisini taniyamayacagi, anne ve babasini ayirt edebilecegi yaziyor. "Benlik" duygusunun, 3 yasindan sonra gelistigi falan yaziliyor genellikle. Ama Doruk kendi resmini görünce, adini söylüyordu hep. Ben, "Biz öyle tanimladigimiz icin, o da ezbere öyle söylüyordur" diye düsünüyordum. Bugün, "bu kim" diye sordum, "Ben" dedi kendini göstererek. Sonra da, adini söyledi.

Gecmise söyle bir göz attim ama kafam cok bulanik, ne okudugumu bende pek bilmiyorum.

Asli gelmis ama...Özlemistik Yagiz Efe'mizi. Tabi senide canim. Ne güzel, artik daha fazla görüsürüz.

Banu'cugum, Duru asmis desene. Doruk daha tek basina catal, kasik kullanamiyor. Yemegini ben yediriyorum, sadece eline meyve ya da büskivi alip yiyebiliyor. Gerci kasiga, catala hevesi var ama verince sadece oynuyor, her zaman oynamasina, elini yüzünü belemesine izin verecek kadar sabrimda olmuyor.

Aynur'cugum, sende artik aramizdasin ne güzel. Ayrica, hamileymissin, cok sevindim inan. Pespese büyürler afacanlar. Bende istiyorum ama gözüm yemiyor acikcasi. Doruk'la bile zor bela bas edebiliyorum. Allah güc kuvvet ve en önemlisi bol sabir, huzur versin canim.

Sibel'cigim, Yagiz'a kiyamam, demek annesini özlüyor minigim. Ama, durumu kabullenir bir süre sonra. 2 yas sendromu yasiyorsa, ki muhtemelen öyledir. Belki bu nedenle de hircindir.

Tülay'cigim, sizde güzel bir haftasonu gecirmissiniz yine. Öpüyorum canim senide.

Ve kizlar cok yorgunum, yemek yapip, uzanayim biraz. Tabi Doruk tepeme dikilmezse. Görüsürüz yine.

çoçuklar bı sekılde buyuyeceklerde bızım ömürlerden ömür gıdecek..keşke hasta olmasalar düşmeselerrr tabı.. allahtan düşmesınden kaynaklı degılmış içiniz rahatlamış enazından doktora gıdıp en ıyısını yapmıssın alıp goturmekle
ben burun tıkanıklıgını buhar maıkasıyle çözdüm canım....okyanus suyunu denedınmı?

kızlar iyi akşamlar..
iyi aksamlar canım..

Merhabalar,

Haftasonu gelsin istemiyorum artık yaaa :KK43: Hiç dinlenemedim desem yeridir.Cumartesi annem geldi onla oturduk biraz sonra terziye gittim.Sonrasında gelince akşama yemek falan annemler gitti bizde yattık.Pazarda dip köşe temizlik yaptım.Pazara gittim geldim.Birkaç çeşit yemek yap derken yine akşam oldu.Pufffff çok yorgunum.Bugün biranönce bitsin istiyorum daha eve gidince ütü yapıcam.

Herkesler iyidir inşallah.

:)çalışan anne sendromu bu oluyor bacım yorgun oluyosun her daim kaydirigubbakcemile3

elıne saglık baya işlerı kolaylamıssın ütü derdınden nefret edıyorum bende..allah kolaylık versın canımboshayallersmile

Selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum adapazarında harika bir hava var gök yüzü pırıl pırıl gülce uyansın hemen atıcam arabaya doğru çarşı pazar gezmeye gidicem bu gün kızım 1.5 yaşına girdi kutlamak lazım dimi ama :) neyse kalkayım kuzuma bir güzel sebze çorbası yapayım hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum a.s.
senı boyle mutlu gormekl ne guzell maşallah sorunları aşmışa benzıyorsun..allah bozmasın
benım yerıme de çarkta bı tur at memleketımdeee:gitme:

merhaba arkadaşlar uzun biraradan sonra sizlerleyim umarım unutulmamışımdır:)) şuan kırıkkaledeyim eşim burda askerlik yapıyo bize ew tuttu.alpişle alışmaya çalışıoruz.bu arada kızlar size bi müjdem var daha çok yeni ama hamileyim.sizler benim ailem gibi olduğunuzz için sizlerle paylaşmakta sakınca görmedim.dualarınızı eksik etmeyin.hepinizi kocaman öpüyorummmopuyorumnanaktan
çok sevındım aynurucum senın adınaaa...daha cok yenıymışş cok dıkkat et kendıneee en risklı donemın baslıyorrr allah yardımcın olsun..
sağlıkla,huzurla doğar ınsallaha.s.

günaydın kızlarrr
dün gelemedim
sabah baba kız markete gittiler bende kahvaltı hazırladım bir güzel yaptık hanzade her yeri yag yaptıgı için hadii banyoya
neyse sonra uyuttum 1.5 sat uyudu uyandımı haydaa birdahada uyumadı bizde kayınvalidelere gittik fırsattan aradan cıkmıs osun dedik
iyide oldu
hanzade herzamanki gibi orda kudurdu
dogru dürüst bişide yemedi
titz kadının evinide mahvettik geldik
hanzadeye kıslık patik almak istiyormus ama ben begenmezsem diye almamıs para verdi siz gidinde alın diye bende twiggi den pantuf alayım diyorum bakalım minik ayaklı kızımın ayagına göre bulabilcezmi
bugunde sabahtan kalktık kahvaltı ev süpür derken kızı uyuttum bu saat ettik
bugun evdeyim
görşürüz kızlarrr
canım ben lcw aldım ugg botlardan duruya acayıp sevdı sureklı gıymek ısıyor sende bı bak ıstersen:lepi:

PINARRRRRehlıuyet alıosun galıba hayırlısı olsun arkadasımmm...sınavda ıyı gecmiş haftasonundaaoooooooooohhhhhh ne guzellllll....hayırlısıyla alırsın ıarkadasım ehlıyetını...kaydirigubbakcemile5benım senelerdır var ole duruyooo cuzdanda arabada ewın onunde duruyoooo..ama bu kış dıreksıyon dersı alıp kullanmayı ogrencem artık....cocukla gercekten şarttt yanı arabaaaaakaydirigubbakcemile2
NURRAN hosbulduk canımmmmopuyorumnanaktan
ben yaz ayrılıından sonra gene gelebıldım sonundaaa....senle tanısmıymıstık hatırlayamadım canım ben aslı.....memnun oldummmmm....

hoşgeldın aslıcım
unutulurmusun aşkolsun...
senıde arabalılar kervanına katalım öle boş boş cuzdanda olmaz ehlıyet başla canım sende dıreksıyon kurslarınaaa.s.

merhabalar baa keyifsizim bu ara malum konudan dolayı..

ömeri uyutuyorum..sonra eve gideceğim...emlakcı birini getirecek...dünde perşembe gelen kadınınn kocası geldi anne babası ile beğendi eve gidip düşünelim elimizdekine bakalım dedi...

bugünki neder bilmiorum.......aliş çokdan uyudu ömerde tık yok yaa..babannesine verdi çocuğa bağrıyo tv.sesi yine son ses kaçkere dedim dedim...tv.sesi bu kadar varken uyumaz diye........ruhum çok orgun artık

canım ya allah gonlune gore verırı ınsallah bıan onceee
inşallah guzel haberler gelırsın buguna.s.

aslıcım hoşgeldin aramıza nasılsın özledik seni :) yağız nasıl canım

birsencim tatlım sıkma canını umarım herşey gönlüne göre olur

kızlar yemekten geldim bende herkese afiyet olsun

duru kızlar kendi başına yemek yemeye bayılıyor tabağa hazırlıyorum elinede kaşık veriyorum yiyor :)))
maşallah kızımın adaşınaaa bızım kıs tembel bıraz döküp sacmaya bayılıyor ama iş agza goturmeye gelınce ne kendı yıyo ne bana yedırtıyo kaydirigubbakcemile3bıraktım akışına inada bindirmeyelım dıyee
halan cok guzel düşünmüş güle güle kullansın kızlarr dolaplarınıa.s.

azcık da bizden bahsedelim
kırdım zincirlerimi sonunda...geçen gece eşim hastanede yazmıştım ya,eve geldi kireç gibi olmuş,çok kötüydü,gece 2 de geldi eve,içim kötü oldu ya dayanamadım...ne kadar kızsamda soğudum desemde hepsi boşmuş bunu anladım...acilde olanları konuştuk falan,sıcak su yaptım yine karnına koydum,yan oda da yattı,çok sık kalkarım siz rahatsız olmayın çocuklarla dedi,tmm dedim,gece kalktıkçe eşime de baktım,ertesi gün işe gitti yine de yaa,dr.tam bişey diyememiş bu yüzden olmuş diye,sonuçlarını cerrahiye göstermiş inş gıda zehirlenmesidir demiş,ama aynı yemekelrden biz de yedik bişey olmadı,dışardan bişey de yememiş anlamadım ya neyse inş odur.yoksa endoskopi falan yapacaklar herhengi bi yerde mide,bağırsak falan yırtılma olma ihtimali varmış,ciddi olabilir baya off değildir inş ya.şimdi bi kaç ilaç kullnıyo,ve ağrısı hala devam ediyo geçmedi.işten gelirken zeynebe bir sürü oyuncak almış,canım ya,açtık oynadık hep beraber,sonra sofraya oturduk yemek yedik işte,konuşurken arada söyledim,bana hasta olduğunu söylemedin dedim,nerde bileyim ben o kadar kötü olduğunu dedimaz daha çantamı alıp gidecetim,söyledğine çok kırıldım dedim,hiç bişey demedi,hafifçe güldü,belli ki canımı acıtmak için söylemiş,kendi canı yandığı için...neysemm akşam çay demledim içerken sarıldım,çok kötüydün geçen gece hiç öyle görmedim seni korktum dedim,sarıldı,öptü(beklediğim bişey değildi valla:))arada böyle hasta olmam gerekiyor galiba dedi,yok dedim olma ben sana olmadan da sarılırım dedim güldü,sanırım bende çocuklardan dolayı çok ihmal ettim eşimi,neyse sonu tatlıya bağlandı ya çok şükür,inş hastalığı da önemli deildir de herşey geçer gider....

bu aralar kafanızı çok şiirdim,özet geçtim olanları:))
günün güzel haberlerinden bırıde ozlemden gelmiş ne guzelll konusmakla en ıyısını yapmışsın sevındım boyle morellı olmana... allah bozmasın canım

ferdacım senın yazını eklıyememısım bende cok mutlu oldum senı ve daghanı gormekle sık sık tekrarlıyalım canım dıger kızlardan fayda yok bızekaydirigubbakcemile5(belkı gaza gelırsınız)

aa unutuyodum tugbacım maşallah serraya hafta sonu okudum fakat yazmaya fırsatım olmadıı maşallah hele facedekı vıdeosuna bayıldım ben onu gulerken hıc gormmeıstımkaydirigubbakcemile3 çok tatlı masalllahhh tam çıkolata oluyor buyudukce yanık bı tenı olucak gıbı 41kere masallah:nazar:

semradan bugun haber yok sanırım ınsallah oda guzel haberler gelır inşallahh:Saruboceq:

işler cok yogundu bugun yarında boyle gıdecek sanırım akannehir
toparlanayım yavas yavas
ıyı bakın kendınızee
iyi akşamlarrr bacılarra.s.meleklerınızı opuyoruma.s.

[B]SLM KIZLARRRRopuyorumnanaktan
nasılsınız gorusmeyeliiii ...unutmadınız demiii beniiiiiiiiiiiii:kedi:hepınızı cok ozledım valla....bebişler buyumus kımını faceden gordum gecen gun....dertleşmeyı yazmayı yazısmayı olanı bıtenı coookkk ozledım coookkk kk yıııı..yasasınkı sonunda KIŞ geldiiiikaydirigubbakcemile5youn bı sezonun ardındannn kış tatılıne gectık
bızde sonunda....ınanın hıc bişeye vakıt kalmadı bana koca yazz ..iş ew yağız arasında mekik dokudum resmen .....boş kalan her vakıtte ya yemek yaptım yada uyudum ...pc nın basına gececek hiç vakıt olmadı..benım haylazdan kalan 10 15 dk lık zamanlarda arada gırıp baktım bakındım sızlere..yazın pek youn deıldı sankı buralarr ee kımınız tatılde orda burda yada benım geldıım zamanlarda pe2k kımsecıkler olmuordu.....anlatacak okadar coks ey varkiii .......:kedi:

iş guc bıyana Yağız manyak yaramaz bi çocuk oldu cıktı kızlar yaaa....cinlik akıo gozlerınden karışkan yaramaz.....ewde gırmedıgı dolap oynamadıgı tencere karıstırmadık cekmece yok dıyebılırımmm....yasşını karsılayıp yurumeye basladıııı....dogum gunu fotolarını bıle koyamadıydımmm...babsıyla benım canımıza okuyo anlıycanız hiç uslu kendı halınde oyun oynayan bı cocuk olmadı olmıcakta bu gıdışle.....:sinifsinif:
uyku suna gelınce bılıosunuzkı en buyuk sorunumuzdu 13 aydan sonra duzeldı boshayallersmile4 ay rahat ettık ama bu aralar gene sapıttııı sıpam yaaaa dişlerden olabılır dıorum artık son azılarla kopek dişlerı gelıo gene gece saat bası dıker oldu bızı....4 gundur gunduz uykusunu kıstım 1kere uyutuorum aksamda 1 saat one cektık uykusunu 10 10:30 gıbı uyuyo aksam oyuzden bugun vakıt bulabıldım yazmaya yoksa 11:30 dan once uyku moduna gırmıodu yaymazım benım....

kısaca boyle kızlarrrrrrr.....kış geldı yaaaa bol bol yazarım artık hepınızı cok cok ozledımmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
[/B]
Selam cnm hoşgeldin,baya uzun zaman oldu özlettin kendini.

Bundan sonra bu kadar ara vermezsin heralde,bizler bıraktığın yerdeyiz..

Selammm...

Be ne sessızlık boyle.Herkes pazar keyfınde sanırım.Bızde bıraz once geldık evımıze.Çocukların öğle uykusundan sonra kızlarla bulusup avm ye gıttık.Bıraz alısverıs yaptık,yemek yedık.Cocuklar oyun alanında oynadı.Kahve keyfıyle sonlandırıp donduk yuvaya.

Aslıııııııııııı bır selam ver bakayım ne ısın var senın buralarda.Nasılsın,yağız nasıl?Özledıkkkkk

Fılızcım yağmurun azızlığıne uğramıssınız.Umarım bugun cıkmıstır ğlum sokaklara...

Özlem cok sevındım canım.Satırların mutluluk kokuyor resmen.

Esen buldun arabayı gezıyosun dımı?Ohh sahıl keyfıde ne guzel olmustur bee

Ohh pazarı da boş geçirmemişsiniz yine,maşallah size ne diyim..:))
günaydınlar herkese iyi haftalar diliyorum

kızlar cumartesi öğlen çıktım kızlarıda aldım eve geçtim akşam halam yemeğe çağırmıştı oraya gittik eşimle birlikte bize ev hediyesi olarak çocuk odası için bir tarafı yüklüklü diğer tarafı dolap hediye almış pazar günüde gelip montajını yaptılar çok iyi oldu :)
pazar günüde eşimin doğumgünüydü ailecek birlikte kutladık yağmurun sabahtan okul toplantısı vardı iki saat sürdü öğretmeniyle konuştuk yağmur çok başarılı ve dahada başarılı olacak dedi:))) gurur duyduk eşimle birlikte

tülaycım pınarcım sibelcim filizcim tubacım esencim nurancım ferdacım nurtencim gülhancım cerencim birsencim sizler nasılsınız bebişler nasıl

Güle güle kullanın cnm,yağmurada aferin ..başarılarının devamını diliyorum..
Herkese günaydınlar iyi haftalar bacılar a.s.

Bende geldim işe kahvaltımı yaptım size bakayım dedim a.s.

Hafta sonumuz yine full doluydu bizim. Sabah dediğim gibi eşimle, Defdoş'u uyandırmadan kaçtım sınava. Tam sınava giricem eşim arıyor yana yana. Sen nerdesin diye kaydirigubbakcemile3 Dedim siz keyif yapmaya devam edin ben sınava girip geliyorum. Adam da şaşırdı kaydirigubbakcemile3 Sınavım iyi geçti çok şükür. İlk yardım ve trafikte sorun yok ama motor soruları vallahi kazıktı. Gerçi yaptım ama bakalım bu hafta sonu belli olacak sonuçlar. İnşallah sorunsuz geçmişimdir :Saruboceq: Ordan eve geldim baktım bizim arkadaş gelmiş eşime kahvaltı hazırlamış. Defdoş'a rafadan yumurta yapıp yedirmişler. Babası kahvaltı sonrası yıkamış, uyutmuş. bende geldim evi toparladım biraz. Arkadaşın sevgilisini aldık evden dışarı çıktık. Orası , burası, lunapark falan bi güzel gezdik. Akşam arkadaşlarla keyif yaptık dışarıda. Eve geldik film izledik, Bizde kaldılar. Dün de tüm gün evde film izleyip dinlendik. Akşam da Defdoş'u anneme bırakıp derbiyi izlemeye gittik. Geldik yatmamız 12'yi buldu.

Ütüler falan kaldı. Bu akşam onları halletmem lazım :bbo:

Sınav için iyi dileklerde bulunan bacılarım sağolasınız a.s.

Ferda'cım epilasyon almışsın şu indirim sitelerinden. Hergün geliyor bir sürü mail ama insan güvenemiyor ne derece iyi yapacaklarına. Bi arkadaşıma almak istiyoruz ama tereddütte kaldık :uhm: Sen bi bak bakalım duruma ona göre konuşalım memnun kalırsan arkadaşa da ordan alırız a.s.

Tuba'cım dediğin gibi bacım ben el attım ehliyet işine sende peşimden gel hemen yerimseniben Eşin hasta olunca en iyisini yapıyorsun valla. Herşeye bir bahaneleri oluyor a.s.

Anaaa ne oldu benim kuzuma gece yarısı dikilmiş ayağa çıldırtmış anasını kaydirigubbakcemile3

Özlem'cim eşinle onuşmuşsun çok sevindim. İnşallah bundan sonra herşey daha yolunda gider. tuba'nın dediği gibi satırlarından mutlultuk akıyor. Allah bozmasın canım a.s.

Nuran'cım senin misafirlik te olaylı geçmiş kaydirigubbakcemile3 Anam bu kuzularla bi rahat çay-sohbet yok bize a.s.

aslidirek eşin iş değiştiriyormuş. Hayırlı uğurlu olsun canım. Valla araba harbiden şart yani. Olmayan herkese versin Rabbim a.s.

Esen'cim süpersin valla araba geldi seni tutabilene aşkolsun a.s. Allah kazadan beladan korusun canım a.s.

Aslı gelmiş hoşgelmiiiişşş a.s. Canım nasılsın ya özledik valla a.s. Yoğun sezon geçti rahatsın şimdi. Yağız paşam nasıl? Yaramazlık aynen devammış canım ya Allah kolaylık versin a.s. Ya bi resim ekle valla özledik a.s.

Banu'cum günaydın canım a.s. İyiyim sağolasın tatlım. Sizin de toplantınız varmış çok sevindim herşeyin yolunda olmasına a.s.

Tülay'cım günaydın canım a.s. İyi geçti tatlım ya biraz motor soruları zordu ama bu haftasonu açıklanacak bakalım :uhm: Sen nasılsın? Selin kuzum nasıl?

Haftosonu iyi geçmiş y,ne,sınavdanda istediğin sonucu alırsın umarım cnm.

İyi haberler gelir inşallah Semroşum,allah yardımcısı olsun,sizede değişiklik olmuştur,toplanmışsınız ne güzel vallahi imreniyorum.

Teşekkürler Bengicim,dikkat ettimde haftasonu benle sürekli vakit geçirince hiç hırçın hareketler sergilemedi :KK43:

Ne güzel buluşmuşsunuz Gülşah'la.Kıskandım valla.Şu araba bi gelsin işi pratiğe bi dökeyim sonra her yere gidicem valla :)

Çokkkkk sen msn açıyosun bide iletiye yok yazıp kaçıyosun tabi.Yaz yaz boşa :KK70:

Ay yerim ben o kuzuyu,kırıp döksün canı sağolsun annesinin işi ne toplar peşinden.Sanada geçmiş olsun canım benim,inşallah Serroşa geçmez.

Çok sevindim Özlemcim,hep böyle gidersiniz inşallah.Karşılıklı konuşmak ve empati kurmak çok önemli.Aman nazar değmesin diyelim :)

Nurancım,geçmiş olsun, bize bu veletlerle misafir ağırlamakta,gezmekte haram valla burnundan getiriyorlar insanın.

Aslı'cım babanız iş değişterecekmiş hayırlısı olsun,arabada büyük rahatlık valla,bizim uzun zamandır yoktu yeni aldık,sizede nasip olur inşallah,babanız karar değiştirirde.

Aslıcım hoşgeldinnnn özlettin valla kendini,bundan sonra daha sık uğrarsın iş yoğunluğun azaldıysa.Yağız kuzum nasıl,resimlerini eklesene face de görelim.Uyku düzeni hepimizde aynı,dişler çocukları perişan etti.Benimkide şimdi köpek dişlerini çıkartıyo halimiz perişan.

Ohhhh valla keyif sizin keyfiniz en iyisini yapıyorsunuz,akşam oturmaları,avm gezileri imreniyorum :KK70: Çocuklara da çok iyi oluyordur.

Banucum yeni dolabınız hayırlı olsun,keyifli bir haftasonu geçirmişsiniz ne güzel.

Sorma Tülaycım yaaaa keşke 2 gün çalışıp 5 gün tatil yapsak.

Pınarım bacımmm sınavıın iyi geçmiş çok sevindim.Vermişsindir hepsini inşallah.

Kızlar Yağız'ın hırçınlığı için yazdıklarınızı tek tek okudum.Teşekkürler herkese.Haftasonu daha iyiydi birlikte vakit geçirmek iyi geldi.Hiç televizyon açmadık,bol bol kitap okuyup resimlerimize baktık.

Bekleriz güzelim bizde,hadi cesaretini topla atla gel..:))

Merhabalar,

Haftasonu gelsin istemiyorum artık yaaa :KK43: Hiç dinlenemedim desem yeridir.Cumartesi annem geldi onla oturduk biraz sonra terziye gittim.Sonrasında gelince akşama yemek falan annemler gitti bizde yattık.Pazarda dip köşe temizlik yaptım.Pazara gittim geldim.Birkaç çeşit yemek yap derken yine akşam oldu.Pufffff çok yorgunum.Bugün biranönce bitsin istiyorum daha eve gidince ütü yapıcam.

Herkesler iyidir inşallah.

Sibelcim haftasonu en az bi gün kendine ayırsan dinlensen biraz daha iyi olur senin için,çalışıyosun yoğun bi şeklide zaten ee haftasonuda dinlenemzsen ne zaman dinleneceksinki sen??

Maşallh cnm gülceye 1.5 yaşında desene o da artık.Umarım gününüzz güzel geçmiştir..

Merhaba cnm,unuturmuyuz hemen öyle aşkolsun,kırıkkaledesin dmek Ankraya çok yakındır,haftasonları çıkıp gidebilirsiniz.Çok iyi bilmiyorum ama küçük biyer olduğunu biliyorum.Önemli olan eşinin yanında olman.umarım halinden memnunsundur..

Hamileymişsin çok sevindim,maşallah iyi cesaret etmişsin hayranım size..Demekki bende sorun var şu an ikinci bi çocuğa bakamam gibi geliyor.Alalh bilir tabiki.Sağğlıkla kucağına al inşallahh...

Selamlar Herkese,

Gecmise söyle bir göz attim ama kafam cok bulanik, ne okudugumu bende pek bilmiyorum.

Asli gelmis ama...Özlemistik Yagiz Efe'mizi. Tabi senide canim. Ne güzel, artik daha fazla görüsürüz.

Banu'cugum, Duru asmis desene. Doruk daha tek basina catal, kasik kullanamiyor. Yemegini ben yediriyorum, sadece eline meyve ya da büskivi alip yiyebiliyor. Gerci kasiga, catala hevesi var ama verince sadece oynuyor, her zaman oynamasina, elini yüzünü belemesine izin verecek kadar sabrimda olmuyor.

Aynur'cugum, sende artik aramizdasin ne güzel. Ayrica, hamileymissin, cok sevindim inan. Pespese büyürler afacanlar. Bende istiyorum ama gözüm yemiyor acikcasi. Doruk'la bile zor bela bas edebiliyorum. Allah güc kuvvet ve en önemlisi bol sabir, huzur versin canim.

Sibel'cigim, Yagiz'a kiyamam, demek annesini özlüyor minigim. Ama, durumu kabullenir bir süre sonra. 2 yas sendromu yasiyorsa, ki muhtemelen öyledir. Belki bu nedenle de hircindir.

Tülay'cigim, sizde güzel bir haftasonu gecirmissiniz yine. Öpüyorum canim senide.

Ve kizlar cok yorgunum, yemek yapip, uzanayim biraz. Tabi Doruk tepeme dikilmezse. Görüsürüz yine.

İnşallah doktorunda dediği gibi ciddi bişeyi yoktur Doruk'un...

Cnm Dağhanda tanıdıkları ve kendini gösterebiliyor resimlerden uzun zamandır,kitaplarda hep en son yapabileceği yaşları yazıyor genellikle,bence tanımaları normal..

Cnm çok iyi yapmışsın.Biliyosun Dağhanınkide bunun aynısı ,hatta Boranınkide...biz çok memnunuz Dağhan çok seviyor umarım Yağızda sever..
Dün Moda'ya yürürken üşüttüm sanırım kızar. Ateşim çıktı ve tüm kemiklerim ağrıyor. İnşallah ilerlemez. Eve gidince ıhlamur falan içeyim bari. Kaçıyorum ben kızlar. İyi akşamlar herkese a.s.

Geçmiş olsun ilerlemez umarım..

herkese selam çok yoğundum fırsatım olmadı buraya yazmaya... şimdi de çok yorgunum yarın daha çok vaktim olacak... öptüm bütün bebişleriiii:)

Selam Kızlar,,,,

Sıtedemı sorun var bende mı cozemedım ama 2 gun öncekı sayfada takılı kaldı sıstem.Şımdıde en son sayfayı gorebılıyorum.Umarım herkes ıyıdır.Bızdede bı yaramazlık yok...Sadece Bora bır anne delısı oldu buda benı cok ama cok yormaya basladı.Insallah gecıcı bırseydır yoksa nefes alamıyorum.Tum gun anne anne anne...Arkamı donsem ağlıyor.Alp'e Alıye ablaya ve anneme cok duskundu.Ama bır haftadır kımseye gıtmıyor.Alp te bı durumu cok bozuldu.Gecen aksam ustten bı kavga yasadık.Benım hatam olduğunu ıddıa ettı bastan.Ama benım farklı yaptığım bırsey yok sonuct.Neden bole olduğunu hıc anlamıyorum.Dunden berı ben olmadan Alp dısarı cıkarıyor 1 saatlığıne.Kapıdan cıkarken bıle merdıvenlerde bana gel dıye ısaret yapıyor...

Onun harıcı ıyıyız cok sukur.İstahı bıraz daha acıldı.Kahvaltı,muhallebı ve elıne verdığım seylerı ıtıraz etmeden yıyıyor.Yemekler sorun ama oda duzelır dıye beklıyorum.Sabır tası oldum anlıycağınız.

Bugun annem geldı.Bırlıkte kuzenıme caya gıttık.Guzeldı Borada bıraz hava aldı.

Aynur hamılelık varmıs canım.Senın adına cok sevındım.Sağlıcakla ınsallah.Sehır değişikliğide olmus.Umarım kısa surede alısırsınız.

Sıbelcım gule gule kullan oto koltuğunu.Ferda bısey sorucam benımde aynı model ama arka kısmındakı tutma yerı yok.Kırmızı-sıyah renkte olandan.Bırde Boraya kucuk gelıyor gıbı.Bel kısmı cukurda kalmıyormu Dağhanın.Sayılı kullanmısızdır napıcam bılmıyorum.Bunu satıp daha gorus acısı genış bırsey alsam mı dıye dusunmuyorda değilim hanı.

Ara sayfaları goremıyorum bı karıstırayım bakalım su sıteyı sorun nee.

herkese selam çok yoğundum fırsatım olmadı buraya yazmaya... şimdi de çok yorgunum yarın daha çok vaktim olacak... öptüm bütün bebişleriiii:)
Selam cnm..
Selam Kızlar,,,,

Sıtedemı sorun var bende mı cozemedım ama 2 gun öncekı sayfada takılı kaldı sıstem.Şımdıde en son sayfayı gorebılıyorum.Umarım herkes ıyıdır.Bızdede bı yaramazlık yok...Sadece Bora bır anne delısı oldu buda benı cok ama cok yormaya basladı.Insallah gecıcı bırseydır yoksa nefes alamıyorum.Tum gun anne anne anne...Arkamı donsem ağlıyor.Alp'e Alıye ablaya ve anneme cok duskundu.Ama bır haftadır kımseye gıtmıyor.Alp te bı durumu cok bozuldu.Gecen aksam ustten bı kavga yasadık.Benım hatam olduğunu ıddıa ettı bastan.Ama benım farklı yaptığım bırsey yok sonuct.Neden bole olduğunu hıc anlamıyorum.Dunden berı ben olmadan Alp dısarı cıkarıyor 1 saatlığıne.Kapıdan cıkarken bıle merdıvenlerde bana gel dıye ısaret yapıyor...

Onun harıcı ıyıyız cok sukur.İstahı bıraz daha acıldı.Kahvaltı,muhallebı ve elıne verdığım seylerı ıtıraz etmeden yıyıyor.Yemekler sorun ama oda duzelır dıye beklıyorum.Sabır tası oldum anlıycağınız.

Bugun annem geldı.Bırlıkte kuzenıme caya gıttık.Guzeldı Borada bıraz hava aldı.

Aynur hamılelık varmıs canım.Senın adına cok sevındım.Sağlıcakla ınsallah.Sehır değişikliğide olmus.Umarım kısa surede alısırsınız.

Sıbelcım gule gule kullan oto koltuğunu.Ferda bısey sorucam benımde aynı model ama arka kısmındakı tutma yerı yok.Kırmızı-sıyah renkte olandan.Bırde Boraya kucuk gelıyor gıbı.Bel kısmı cukurda kalmıyormu Dağhanın.Sayılı kullanmısızdır napıcam bılmıyorum.Bunu satıp daha gorus acısı genış bırsey alsam mı dıye dusunmuyorda değilim hanı.

Ara sayfaları goremıyorum bı karıstırayım bakalım su sıteyı sorun nee.

Cnm bizimkinde var ama nasıl olur anlamadım ben şimdi,küçük geldiğini düşünüyodan o içindeki ayrıca bi kılıfı varya onu çıkarabilirsin..Zaten o bizimkilerin yaşına göre değil daha küçük bebekler için ama ben hala öyle kullanıyorum.Innova modelinde hepsi aynıydı ben her renginide görmüştüm mağazada hatta bizimkide kırmızılı biliyosun..Sen bidaha bak,elini arkaya atınca çıkıyor uzuyor orası...

Selam kızlar,herkese iyi geceler..

Cumadan beri sadece alıntı yapabiliyorum,yazmaya gelince muhakkak bişeyler çıkıyor.Neyseki şimdi oğluşu uyuttum..Biraz bakınıyım dedim...

Cumartesi sabah kahvaltı için Kadıköy'e doğru çıktık,simit istedi canımız,yolda kızkardeşim araadı Boluda okuyan,abla geliyorum yoldayım dedi.Sevindim tabi,onu da haremden alıcaktık gitmişken ama son anda kadıköydeki otoparkın kapısandan dönüp,eltimin yanına gitmeye karar verdik.Kızını kursa götürmüş kantinde yalnız oturuyormui gelinde Dağhanı seviyim çok özledim dedi.İyi hadi dedik,simit alıp onun yanına geçtik.Baya oturmuşuz saat 2 de Anılda Şeymayı alıp geldi.Eve geçti.Sağolsun kardeşim yardım etti evi süpürüp sildim mağlum temizlik günümdü eli mahkumdu.:))

Dünde biraz tembellik edip geç kaldık dışarı çıkmaya,oğlumda öğlen uykusunu yapmamıştı,arabada uyudu gelene kadar uyanamadı kaydirigubbakcemile3 bizde rahatça yemeğimizi yedik sahilde,malum akşam maç olduğu içinde 6 da eve döndük tekrar...

Bugünde pazara gittik,gezip geldik...Şeymayla çok keyifli geçiyor günler,sıkılmıyorum doğal olarak,yardımcıda olluyor sağolsun...

Bizden böyle kızlar,oğlumda çok mutlu,ama dişleri hala onu maffetmekte...iki köpek dişi ve ön alttan 4.dişide çıktı.Sıkıntısı hep ondan sanırım.İştehıda daha iyi çok şükür,öğlende bikase çorba ve yoğurt yedi,akşamda tavuklu patates yemeği ve pilav yedirdik severek yedi..Arada meyve tatlı kuruyemiş de cabası çok şükür...yatarkende muhallebisini yedi uyudu.İnşallah çok uyanmaz gece..

Hepinizi öptüm ,iyi geceler kızlar...
[/B]

selam kızlar nnasılsınız ben yoğun bişekilde gidiyorum kızıma bile vakit ayıramaz oldum ne olcak bu halim hayırlısı.Bayram tatilini 4 gözle bekler oldum.kızlar vitamin ne kullanıyorsunuz genelde çocuklara benim dr kesti ama Türkiz bi türlü yemek yemiyor ve hala 9.5 kilo ya git gide ufalıyor sinir oluyorum.
Pınar sınav nasıl geçti iptal olcak diyorlar doğrumu kendileri veriyor sonrada yok kopya diyorlar ne yalancılar ya.motor soruları biraz zordu
Kızlar sizler nasılsınız?Bigudim buluştunmu nisan anneleriyle?
Sibel Yağız huysuzmuş bu ara hepsi öyle canım.
Dünürüm Gülhan sende annenle takılmışsın keyifler iyiymiş
Böceğim canım benim sende oğlunla turlardasın anladığım kadarıyla.
İlgin ve Tülay Antalya şimdi ne güzeldir tam bahar havası vardır orda sessizliği yaşamak lazım.
İlgin Yağmur nasıl?Alıştımı iyice
çok öptüm herkesi ben kaçar saat 3 olmuş

günaydınlar
bugun erkenciyiz,
ön öglen hava güzel diye cıktık dışarı eşim ldı bizi avm ye götürdü hanzadeye patik ve çizme baktım ama gönlüme göre bulamadım başka yerden bakıcam artık
eve dönerken kreşe ugradık sabah saat 9:30 la 10:30 arası hanzadenn yasıtlarıyla oyun saati varmıs saati 15 tl dedi
kreşin içi güzel temiz bir yere daha sorup öle karar vercem
dün akşa hanzade delirdi kızlar
gündüz 1 de uyanmıstı akşam 8:30 oldu uyutmaya calıştıkca bagırdı agladı yani cok fenaydı agladıkca ateşlendi bende zorlamadım ama o zaman iyice uykusu kactı neyse sonunda aldım ayagıma süt bile içmedi bagırırken gözünü tam kapatıyor bişi oluyor tekrar bagırıyor neyse biyeri agrıyordur diye agrıkesici verdim tam dalıyor muman diye bagırıyor(maymun diyor göya)veriyorum maymun oyuncagını neyse en son koynuma aldım ölece uyudu sıpa
sabahta 6 da kalktım baktım teşli ama gece boyunca süt içmedi neyse verdim şurup tabi uyandı
uyanışımız o uyanıs bişide yemiyor
haa buarada eşmlede tartıştık sabah sabah 7 de gitti işe
aman yaa herkeze gögüs gerekten bıktım kimse nuranı anlamıyor
işte böle kız durdurmuyor gecmişe bakamıcam saat 9 dada doktora gitcez hem bi baksın bişimi var hemde genel kontrol
öptm görüşürüz

günaydınlar herkese

sibelcim oto koltuğunuz hayırlı olsun aynı modeli bizde aldık duru hiç sevmiyor oto koltuğunda oturmayı ama yanlızken başka çaresi yok ağlasada oturtuyorum umarım yağızım sever:))

tutkun canım yağmur okula şükür alıştı

Günaydınlar kızlar a.s.

Çok fena hastayım. Dün gece 42 derece ateşle serum yedim hastanede. Bugünde patron yurtdışından geliyor diye geldim mecbur. Akşam kayınvalidemde kaldık. Defne bile tüm gece babanesiyle yattı. Bizim araba ordaydı. Kayınpederim getirdi işe sağolsun. Gözümü zor açıyorum şu anda :KK43:

günaydın kızlarrra.s.
dün sabah erkenden gittim epilasyon işini hallettim
sonra okula gittim akşam dersimi verip kızımın kollarına attım kendimi:))
şimdi uyanmasını bekliyorum kayınvalideme kahvaltıya gidicem sonra da okul

X