Selamlar Herkese,
Ben sersem gibi bir haldeyim dünden beridir, oglumun burnu tikali iki gündür ve cok rahatsiz oluyordu cocuk. Gecede 2-3 saat ancak uyuduk, uyanip durdu aglayarak. Hasta gibiydi ve öyle pek kolay hasta olmadigi icin, tikanikligi gecenki düsmesiyle ilgilidir diye, pürtelas doktora gittik sabah olur olmaz. Ne seneryolar yazdim kafamdan bir bilseniz. Dünden beridir icim icimi yedi anlayacaginiz. Neyseki düsmeyle ilgili bir durum, iz yok dedi doktor. Iyice muayene etti ve mevsimden olabilir dedi. Ya da burnunda et olabilir, su icerken yutkunmasina, gece yatarken agzini acip acmadigina, horlamasina dikkat et dedi. Birde kanama ice dogruda olmussa, kuruyan kan birikintileri, nefes almasini engelliyorda olabilirmis. Neyse, sanirim mevsimsel birsey cünkü daha önceden yoktu böyle bir olay, esimde hafif üsütmüstü kac gündür, ondan kapti sanirim. Ve ne zamandir istedigimiz seyi nihayet yaptik ve cocuk doktorumuzu degistirdik. Hele su son asi vakasindan sonra, adama iyice gicik kapmistik. Cok tatli ve tecrübeli bir bayan doktordu bugün gittigimiz, umarim yaniltmaz bizi. Hem evede oldukca yakin.
Birde kizlar, birsey merak ediyorum. Mayis bebisleri, resimlerine baktiklari zaman, kendilerini ayirt edebiliyorlar mi? Isimlerini söyleyebiliyorlar mi? Tüm kitaplarda, cocugun kendisini taniyamayacagi, anne ve babasini ayirt edebilecegi yaziyor. "Benlik" duygusunun, 3 yasindan sonra gelistigi falan yaziliyor genellikle. Ama Doruk kendi resmini görünce, adini söylüyordu hep. Ben, "Biz öyle tanimladigimiz icin, o da ezbere öyle söylüyordur" diye düsünüyordum. Bugün, "bu kim" diye sordum, "Ben" dedi kendini göstererek. Sonra da, adini söyledi.
Gecmise söyle bir göz attim ama kafam cok bulanik, ne okudugumu bende pek bilmiyorum.
Asli gelmis ama...Özlemistik Yagiz Efe'mizi. Tabi senide canim. Ne güzel, artik daha fazla görüsürüz.
Banu'cugum, Duru asmis desene. Doruk daha tek basina catal, kasik kullanamiyor. Yemegini ben yediriyorum, sadece eline meyve ya da büskivi alip yiyebiliyor. Gerci kasiga, catala hevesi var ama verince sadece oynuyor, her zaman oynamasina, elini yüzünü belemesine izin verecek kadar sabrimda olmuyor.
Aynur'cugum, sende artik aramizdasin ne güzel. Ayrica, hamileymissin, cok sevindim inan. Pespese büyürler afacanlar. Bende istiyorum ama gözüm yemiyor acikcasi. Doruk'la bile zor bela bas edebiliyorum. Allah güc kuvvet ve en önemlisi bol sabir, huzur versin canim.
Pinar, sinav sonuclarini heyecanla bekliyoruz. Eminim ama kazanirsin sen.
Sibel'cigim, Yagiz'a kiyamam, demek annesini özlüyor minigim. Ama, durumu kabullenir bir süre sonra. 2 yas sendromu yasiyorsa, ki muhtemelen öyledir. Belki bu nedenle de hircindir.
Tülay'cigim, sizde güzel bir haftasonu gecirmissiniz yine. Öpüyorum canim senide.
Ve kizlar cok yorgunum, yemek yapip, uzanayim biraz. Tabi Doruk tepeme dikilmezse. Görüsürüz yine.