2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi haberler gelir inşallah Semroşum,allah yardımcısı olsun,sizede değişiklik olmuştur,toplanmışsınız ne güzel vallahi imreniyorum.

tatlım ben bi kitapta okumuştum genelde çalışan annelerin çocuklarında görülüyormuş bırakıp gidilmelerine bir tepkiymiş. bizde de var aynı durum canını sıkma gelip geçicidir

Teşekkürler Bengicim,dikkat ettimde haftasonu benle sürekli vakit geçirince hiç hırçın hareketler sergilemedi

Ne güzel buluşmuşsunuz Gülşah'la.Kıskandım valla.Şu araba bi gelsin işi pratiğe bi dökeyim sonra her yere gidicem valla :)

Çokkkkk sen msn açıyosun bide iletiye yok yazıp kaçıyosun tabi.Yaz yaz boşa

Ay yerim ben o kuzuyu,kırıp döksün canı sağolsun annesinin işi ne toplar peşinden.Sanada geçmiş olsun canım benim,inşallah Serroşa geçmez.

Çok sevindim Özlemcim,hep böyle gidersiniz inşallah.Karşılıklı konuşmak ve empati kurmak çok önemli.Aman nazar değmesin diyelim :)

Nurancım,geçmiş olsun, bize bu veletlerle misafir ağırlamakta,gezmekte haram valla burnundan getiriyorlar insanın.

Aslı'cım babanız iş değişterecekmiş hayırlısı olsun,arabada büyük rahatlık valla,bizim uzun zamandır yoktu yeni aldık,sizede nasip olur inşallah,babanız karar değiştirirde.

Aslıcım hoşgeldinnnn özlettin valla kendini,bundan sonra daha sık uğrarsın iş yoğunluğun azaldıysa.Yağız kuzum nasıl,resimlerini eklesene face de görelim.Uyku düzeni hepimizde aynı,dişler çocukları perişan etti.Benimkide şimdi köpek dişlerini çıkartıyo halimiz perişan.

Ohhhh valla keyif sizin keyfiniz en iyisini yapıyorsunuz,akşam oturmaları,avm gezileri imreniyorum Çocuklara da çok iyi oluyordur.

Banucum yeni dolabınız hayırlı olsun,keyifli bir haftasonu geçirmişsiniz ne güzel.

Sorma Tülaycım yaaaa keşke 2 gün çalışıp 5 gün tatil yapsak.

Pınarım bacımmm sınavıın iyi geçmiş çok sevindim.Vermişsindir hepsini inşallah.

Kızlar Yağız'ın hırçınlığı için yazdıklarınızı tek tek okudum.Teşekkürler herkese.Haftasonu daha iyiydi birlikte vakit geçirmek iyi geldi.Hiç televizyon açmadık,bol bol kitap okuyup resimlerimize baktık.

Son düzenleme:

Nurancım ben gezerden aldım ev ayakkabısı çok güzel.Öyle tabanı falanda kalın değil.Çok memnunum.Oğluşta pek seviyo zaten ayakkabı giymeyi bıraksan dışarıda giydiği ayakkbılarıda giyecek.

Birsommm yaa nolur üzme kendini artık.Bu gelenlerden bişey çıkacak inşallah.Sabırrrr biraz daha sabır.

Aferin güzel kuzuma,Yağızda öyle bıraksan çatal kaşık değil direk elle yiyecek

Merhabalar,

Haftasonu gelsin istemiyorum artık yaaa Hiç dinlenemedim desem yeridir.Cumartesi annem geldi onla oturduk biraz sonra terziye gittim.Sonrasında gelince akşama yemek falan annemler gitti bizde yattık.Pazarda dip köşe temizlik yaptım.Pazara gittim geldim.Birkaç çeşit yemek yap derken yine akşam oldu.Pufffff çok yorgunum.Bugün biranönce bitsin istiyorum daha eve gidince ütü yapıcam.

Herkesler iyidir inşallah.

selam sibelcim yaa amma yaoruluyosun ee birde cocuklar var zaten ev işi bitmiyor Allah sana kolaylık versin canım
tamamdır bi bakayım gezere
neyse ben acar kız uyanmıs aglıyor

sibelcim merhaba canım.valla evde olunca insan daha çok yoruluyor.elbisen daha bitmedi resmini bekliyorum mutlaka

Selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum adapazarında harika bir hava var gök yüzü pırıl pırıl gülce uyansın hemen atıcam arabaya doğru çarşı pazar gezmeye gidicem bu gün kızım 1.5 yaşına girdi kutlamak lazım dimi ama :) neyse kalkayım kuzuma bir güzel sebze çorbası yapayım hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum a.s.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar uzun biraradan sonra sizlerleyim umarım unutulmamışımdır:)) şuan kırıkkaledeyim eşim burda askerlik yapıyo bize ew tuttu.alpişle alışmaya çalışıoruz.bu arada kızlar size bi müjdem var daha çok yeni ama hamileyim.sizler benim ailem gibi olduğunuzz için sizlerle paylaşmakta sakınca görmedim.dualarınızı eksik etmeyin.hepinizi kocaman öpüyorummmopuyorumnanaktan

aynur canımm hoşgeldin..veeeeeeeeeee çok sevidndimya allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.. ee artık 2.bebişlerrr yavaş yavaş geliyorlar:)

ewt tülaycım çok sağol canım yaa inş. sağlıklı sıhatlice kucağıma alırım ben çok istiyordum.eşimin askerliği nereye çıkacak tam kesin değildi o sıralar o yüden biraz beklemiştik inş. ii bi hamilelik geçiririm 6 haftalık daha canım.darısı tüm isteyenlerin başına.tülaycım selinim prensesim nasıl sen nasılsın?

aynur canımd arısı inşallah tüm isteyenlere ve bana)) yakında... selinim iyi teyzesi napsın annemle akşama kadar kavga dövüş geçiniyorlar.bende iyiyim canım iş güç aynen devam.umarım çok güzel bir kızın olur gerçi sağlıklı olsunda önemli olan o.çok öpüyorum seni.

güzel kızım benim maşallah büyümüştür oda.öp benim için tülaycım.inş. canım inş. en yakın zamanda sendende güzel bi haber duyarız.güzel dileklerin içinde çok sağol canım benim.çok öpüyorum kolay gelsin tülaycım

Selamlar Herkese,

Ben sersem gibi bir haldeyim dünden beridir, oglumun burnu tikali iki gündür ve cok rahatsiz oluyordu cocuk. Gecede 2-3 saat ancak uyuduk, uyanip durdu aglayarak. Hasta gibiydi ve öyle pek kolay hasta olmadigi icin, tikanikligi gecenki düsmesiyle ilgilidir diye, pürtelas doktora gittik sabah olur olmaz. Ne seneryolar yazdim kafamdan bir bilseniz. Dünden beridir icim icimi yedi anlayacaginiz. Neyseki düsmeyle ilgili bir durum, iz yok dedi doktor. Iyice muayene etti ve mevsimden olabilir dedi. Ya da burnunda et olabilir, su icerken yutkunmasina, gece yatarken agzini acip acmadigina, horlamasina dikkat et dedi. Birde kanama ice dogruda olmussa, kuruyan kan birikintileri, nefes almasini engelliyorda olabilirmis. Neyse, sanirim mevsimsel birsey cünkü daha önceden yoktu böyle bir olay, esimde hafif üsütmüstü kac gündür, ondan kapti sanirim. Ve ne zamandir istedigimiz seyi nihayet yaptik ve cocuk doktorumuzu degistirdik. Hele su son asi vakasindan sonra, adama iyice gicik kapmistik. Cok tatli ve tecrübeli bir bayan doktordu bugün gittigimiz, umarim yaniltmaz bizi. Hem evede oldukca yakin.

Birde kizlar, birsey merak ediyorum. Mayis bebisleri, resimlerine baktiklari zaman, kendilerini ayirt edebiliyorlar mi? Isimlerini söyleyebiliyorlar mi? Tüm kitaplarda, cocugun kendisini taniyamayacagi, anne ve babasini ayirt edebilecegi yaziyor. "Benlik" duygusunun, 3 yasindan sonra gelistigi falan yaziliyor genellikle. Ama Doruk kendi resmini görünce, adini söylüyordu hep. Ben, "Biz öyle tanimladigimiz icin, o da ezbere öyle söylüyordur" diye düsünüyordum. Bugün, "bu kim" diye sordum, "Ben" dedi kendini göstererek. Sonra da, adini söyledi.

Gecmise söyle bir göz attim ama kafam cok bulanik, ne okudugumu bende pek bilmiyorum.

Asli gelmis ama...Özlemistik Yagiz Efe'mizi. Tabi senide canim. Ne güzel, artik daha fazla görüsürüz.

Banu'cugum, Duru asmis desene. Doruk daha tek basina catal, kasik kullanamiyor. Yemegini ben yediriyorum, sadece eline meyve ya da büskivi alip yiyebiliyor. Gerci kasiga, catala hevesi var ama verince sadece oynuyor, her zaman oynamasina, elini yüzünü belemesine izin verecek kadar sabrimda olmuyor.

Aynur'cugum, sende artik aramizdasin ne güzel. Ayrica, hamileymissin, cok sevindim inan. Pespese büyürler afacanlar. Bende istiyorum ama gözüm yemiyor acikcasi. Doruk'la bile zor bela bas edebiliyorum. Allah güc kuvvet ve en önemlisi bol sabir, huzur versin canim.

Pinar, sinav sonuclarini heyecanla bekliyoruz. Eminim ama kazanirsin sen.

Sibel'cigim, Yagiz'a kiyamam, demek annesini özlüyor minigim. Ama, durumu kabullenir bir süre sonra. 2 yas sendromu yasiyorsa, ki muhtemelen öyledir. Belki bu nedenle de hircindir.

Tülay'cigim, sizde güzel bir haftasonu gecirmissiniz yine. Öpüyorum canim senide.

Ve kizlar cok yorgunum, yemek yapip, uzanayim biraz. Tabi Doruk tepeme dikilmezse. Görüsürüz yine.

canım filizcim güzel dileklerin için çok sağol canım kardeşim.doruk paşamada eşinede çok geçmiş olsun.dr.iyi birisi olmasına sevindim hadi bakalım sağlıklı sıhatli günleriniz bol olsun sadece kontrol amaçlı olsun dr gezmeleriniz.sende dinlen biraz filizcim yorulmuşsun bak.

filizcim selinde kendini tanıyor resimelrde ama beilinçli bilinçsizmi bilmiyorum.

aynurcum nasılsın canım ya görüşemiyoruz hayırlı haberlerle geldin ne güzel çok sevindim canım ikinci bebişin gelmesine:))))

kızlar mesai bitsede gitsem ya çok yorgunum

selam sibelcim yaa amma yaoruluyosun ee birde cocuklar var zaten ev işi bitmiyor Allah sana kolaylık versin canım
tamamdır bi bakayım gezere
neyse ben acar kız uyanmıs aglıyor

Sorma canım yaaaa.Gezere bak mutlaka çok güzel modeller var kızlar için.

sibelcim merhaba canım.valla evde olunca insan daha çok yoruluyor.elbisen daha bitmedi resmini bekliyorum mutlaka

Tülaycım düğünde çekicem mutlaka.Ben çok beğendim terzide çok maharetli çıktı.

Aynurcum,çok sevindim. Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Tülayyy akannehir sendemi istiyosun ikinciyi?

Filizcim,kesinlikle bana olan özleminden olduğunu anladım.Haftasonu hiç hırçınlaşmadı aksine üzerime dahada düştü diyebilirim.Bencede 2 yaş sendromu buu :sinifsinif:
Dorukcuğumada geçmiş olsun basit bir burun tıkanıklığıdır inşallah.Bu resim mevzuunda ise Yağız inanılmaz,kendini dedesini,ananesini,dayısını tanıyor hangisi dediğimizde gösteriyor.En sevdiği şey resimlere bakmak diyebilirim.Gördüğü anda elinden kesinlikle alamıyoruz.Elinden gelse resimlerle yatacak.Ama kendini tanıma olayı bilinçlimi bilemem.Bizim kuzu henüz kendi ismini söyleyemiyor.Hoş okadar konuşmayada meraklı değil ya :gitme:

Banucum Sibelcim çok teşekkür ederim canlarım.güzel dilekleriniz için ayrıca sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…