- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
cnm ya geçmiş olsun inş şimdi daha iyidir DorukSelamlar Kizlar,
Biz doktora gittik sabah, neyseki cok ciddi boyutlarda degilmis durumu. Antibiyotige gerek görmedi. Surup, burun damlasi ve ates düsürücü surupla idare edecegiz, düzelme olmazsa gidecegiz yine. Gece ateslendi biraz, ölcüm aldirmiyor ama zor bela ölctüm, feryat figan gecenin bir yarisi. 38.1'di. Paracetamol surup verdim, hemen sizdi yavrum. Süt bile icemiyor, öksürmekten bogazi tahris olmus. Yemek konusu deseniz, o da ayni. Birkac kasik zor bela. Ama acikinca, sütü, yemege tercih ediyor. Yutkuna yutkuna, nefes nefese zorla iciyor kuzucugum. Doktor, bol sivi alsin, yemek icin israrci olmayin dedi. Zaten, öyle yapiyorum ama icimde gidiyor birsey yemek istemedigi icin.
hoşgeldin cnm,özledik seni,Allah mesut etsin çiftimizi,çok eğlenmişssiniz maşallah resimlere baktım da şimdi,defne de pamuk prenses olmuş kuzum ya,neyse ki hastalanmmaış şükür,belli önlemler aldığın badili ilk gelin olmuş :)) defne ama iyi yapmışssın hasta olmasından kat kat iyidir,inş bişey olmaz kuzuma,çok öptümopuyorumnanaktanben geldimmm :)
selamlar herkese...
bugun akşam üzeri adap. geldik eşyaları yerleştirip bi makina camaşır yıkadım dahada var aslında cok yorgunum ama yeni ciftimiz illa resimleri istediler faceye yükledim orada sizede bakım dedim..
aslında cumartesi yola cıktık ama öncesinde hic ugrayamadım telaşeler vs..
düğünümüzde süperr ama süper gecti en son abimin düğününde bukadar oynamış ve eğlenmiştim ayaklarım hala sızlıyo hem kınada hem düğünde hic oturmadım ne kadar kurt varsa döktüm :)
defneye gelelim şimdilik bi sorun yok iyi gibi ordada insan üstü cabayla koruduk onu :)
yıkadım kuzucuğu uyudu yrnıda atlatırsak cok sevinicem...
gecmişe bakmam zor gibi kızlar ya bakabilirsem bakıcam inş. ama şimdi degil uzuncada yazamayacagım acayip uykum var..
10gibi defneyi sallarken yatagımda nederyse bende uyuyacaktım yatagımı cok özlemişim..
sıcak odalarda yatacagız diye kanepelerde yattım kac gündür..
şimdilik herkesi öpüyorum
işlerim bitince gelirim :)
şimdi nasıl oldun pınar ya merak ettim doğrusu,arasam mı ki?Ben duracak halde değilim kızlar. Çıkıyorum. Bi hastaneye uğrayacağım. Serum falan bağlasınlar fenayım. Görüşürüz a.s.
ay cnm ya dr. ne kadar önemli,yanlış tedavi olacakmışssın boş yere,neyseki ucuz atlatmışssın,çok geçmiş olsun cnmKızlar dün o dkar gititğim dr lardan sonra üniversitedeki profesör içimi rahatlattı keşke daha önce işinin ehli dr lara gitseymişim.allaha şükür mr sonuçlarım temiz.hatta fizik tdaviye başlıcaktım ona bile gerek kalmamış fizik tedvinizi gerektirecek hiçbir durum yok dedi.şimdi 1 ay boyunca migren ağrılaırnı takip edip sonrasında uzun soluklu bir tedaviye başlıcam.
Sibelcim teşekkür ederim canım sanada ayrıca.
sakın üzülme cnm hakkınızda hayırlısı olsunkızlar bizim şirkettede işler karışık biraz şirketin devri sözkonusu amerikadaki patronumuz şirketi gözden çıkarmış gibi gözüküyor taliplileride var komple bütün tesislerimizi devralmak için sürekli görüşme içerisindeler şirkette bir kaus bir stres herkesin yüzünden düşen bin parça bakalım iki aya belli olur ne oalcağı hakkımızda hayırlısı olsun ev için ödememizde var şuan için çalışmam gerekiyor çıkış olsa bile tazminatla diğer borçlarımızı kapatırız bir süre idare ederiz ama ondan sonrası için iş bulmam çalışmam şart evin borcu bitene kadar kızlar dua edinde hayırlısı olsun
cnm ya çokk geçmiş olsuna.s.inş serroşa gçmemiştir,onların hastalığı daha beter oluyorselam kizlarr a.s.
acaip bi hasta oldum yaaa en son yazdiktan sonra..eşim yilda kaç kere mikrop getiriyor eve..hiç kapmazdim..busefer noldu da kaptm bilemiyorum..sanirim uyku düzensizliğinden oldu..ay h.sonu hele berbatti..eşim hasta ben hasta cocuk ilgi bekliyor..kaldik öylece..eşim biraz daha iyiydi gerci..o topladi beni genelde..meyve sulari sıktı,kahvalti hazirladi,yemek yapamadi ama dişardan söylediortalik topladi..aştı adam kendini resmen hala ilaç kullaniyorum..ama cok sukur biraz daha iyiyim..ama fena öksürük var..cigerlerim dişari cikacak gibi..
serrosa gecirdikmi gecirmedikmi bu bikaç gün içinde belli olacak :S ay inşaAllah hasta olmaz..gerci akşam hapsurmaya ve burnu akmaya basladi..aglaya aglaya ilaç sıktım burnuna..2-3 gündür de multi vitamin veriyorum..bakalim..inşaAllah bişey olmaz..
geçmişi tam okuyamadim..yarin okuyacam inşaAllah..ama pinarimin yazisini gördüm alintilrdan..ay kiyamam sana yaaa..42 derece ates ne demek yaa( canim yat dinlen..vitamin al muhakkak..ilacin etkisi gecince kötü oluyor harbiden..sıksık sıcak duş alda at mikrobu canim yaaa..
haydi öptüm hepinizi kocamancaa..muckssssssss
hoşgeldin handecim,özledik seni,baya uzun bi ara verdin,umarım bundan sonra böyle olmazSelam kızlar uzunca bir aradan sonra
Hepinizi çok özlemişim ya, ne zamandır bakmak istiyorum ama geçmişi okumam lazım diyerek ertiliyorum, çocuklar büyüdükçe işler mi artıyo nedir hiç işim bitmiyo,
Biz iyiyiz çok şükür, ekim ayında tatile gittik :)) eşimin anca fırsatı oldu hava çok güzeldi gerçi denize girebildik, Masal da çok eğlendi ama giderken zaten burnu akıyodu döndüğümüzde bir öksürük başladıki sormayın hiç öle öksürmemişti neyseki geçti, bugünlerde inanılmaz bir iştahsızlığı var napıcağımı şaşırdım.Annem kes artık memeden diyo ama öle düşkünki ve emerek uyuyo nasıl kesicem bilmiyorum, kesen var mı aranızda
Hala oldum bu arada okumuşsuuzdur face den çok sorunlu bi doğum oldu neyseki sağlıkla kavuştuk bebişimize
Babacığımı kaybettik, hala ilk günkü gibi canım acıyo, bi arkadaşım acı geçmez alışırsın sadece o acıya dedi hala daha yaşıyomuş gibi geliyo özlemi artıkça napıcam onu bilemiyorum
Spora başladım çok şükür 1 ay oldu haftada 4 gün falan gidiyorum, artık eski pantolonlarıma girebiliyorum, iki kotum var çok dar hedefim onlara girebilmek, 5 kilom var hala hamilelikten önceye dönmek çin ama başlamışkken bi 5 daha vermek istiyorum, diyette devam ediyo bu arada tabi arada kaçamaklarım oluyo ama ya aylardır diyetten sıkıldım toplamda 32 kilo verdim dilekolay ama bide bana sorun :))
Özlemcim eşine çokk geçmiş olsun, oğluşun çok tatlı güle güle büyüt tekrardan canım ne güzel ikisi birden büyüycekler
slm cnm annemlere gitmiştim dün geldim daha anca fırsatım oldu,iiyiz cnm sen nasılsın?senin kuzuların nasıl?mehmet aşı oldu dün,onunla uğraşıyorum eteşlenmesin diye,6,5 kilo olmuş maşallah kuzuma ,zeynepde kusuyrdu 2 gündrü dr.a götürdüm,bişey görmedim takip et dedi,bekliyoruz şimdilik daha iyi ama ,sağol cnm beni unutmadığın içinŞenizözlemcim seni göremedim nerelerdesin yavruların nasıl
cnm ya okuyunca şok oldum inan,çok zor ya adama sinir oldum deli resmen,evli ve çocuğun olduğunu bile bile sana sarkıyo,zampara yaaa,en kısa zamanda çaresini bulmaya çalış,olmadı babana yada halite aç konuyu,adam bu kadar ileri gittiğine göre,ne yapacağı belli olmazGünaydınlar kızlar a.s.
Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun. Dün 4'de çıktım işten. Kayınvalidem sağolsun çocuk gibi bakıyor bana. Ama ilaç kullanmadan geçmeyecek sanırım. Sanki git gide kötü oluyorum. Bu sabah da boğazlarım şişti. İki lokma şeyi zor yuttum. O da minoset içebilmek için.
Nasıl düzelicem bilmiyorum. Yarın abimin görüşü var. Ayda bir ve kahretsin ki hastalığıma denk geldi. Patronlar gelsin de olmadı eve gideyim.Hiç iyi hissetmiyorum kendimi :1no2:
Bide sabah sabah şu gerizekalı adamla karşılaştım yine. Otobüste yine geldi yanıma oturdu. Farketmedim tabi. Gözlerimi kapamışım öyle oturuyorum. Hastasınız galiba. Bi hastaneye gitsek mi iyi görünmüyorsunuz diyip ateşime bakmaya çalıştı :1shok: Kan beynime sıçradı bir bağırmaya başladım. Salak mısın be adam nedir senden çektiğim rahat bırak beni ne yüzsüz şeysin falan filan. Herkes şok vaziyette bizi dinliyor. Dedim bu adam beni nerdeyse haftanın 3 günü takip ediyor. Bıktım artık falan filan. Anaaaa otobüs bi karıştı. Genç çocuklar bi saldırdılar herife. Attılar otobüsten. Bıktım ya. Halit'e söylesem bişey yapar adama korkuyorum. En sonunda babama söyleyeceğim heralde korkmaya başladım hareketlerinden eyvahedigeldismile
ay maşallah cnm hanzadeye,erkenci çıktı valla senin kuzuuykusuz ve zorlu bir gecenin ardından günaydın kızlar
hanzade fena ateşli ve yavrumu cok huzursuz ediyor
dün en son buraya yazdıktan sonra akşama kadar kucagımdan inmedi
3 saatte bi dönüşümlü olarak ates düşürücü verdim gecede malum aynısı oldu dogru dürüst uyuyamadım şimdi acaip yorgunum
ama saban cok mutlu oldugum bişi oldu
hanzade kahvaltısını yaptı ilaçlarını içti
oynuyorduk anne çiş dedi
bende aldım klozete götürdüm
bezini çıkartıp otutturdum
kakasını yaptızemuszemus
bitincede anne bitti dedi
ayy ne mutlu oldum tuvaletkagıdına bayılır zate verdi bana altını sildik sifonada bastırdım
tkrar bezini bagladık tabi
ama pek mutlu oldum bakalım devamı gelecekmi
şimdi uyuttum kızı ama mızırdanıyor ateşli ya gidip dizime alayım
gemişe müsait oldugum bi ara bakıcam inşallah
öptm
cnm ne demek her zaman beklerim,inş en kısa zamnada kendi evime bekliyorum cnmŞenizİyi Akşamlar Arkadaslar,,,
Gunun benım olan kısmı basladı dıyebılırız.Erkekler uykuya daldı.Bende sıze bakayım dedım.Bugun anı kararla Özleme gıttık.Zeynep kocaman abla olmus.Bebıste cok tatlı cok.Hos sohbet bıraz oturup donduk.Tesekkurler Özlemcım ve annene.Bende uzun suredır Borayı ılk defa bırakmıstım.Allaha sukur cok sorun yapmamıs.Tum nazı bana gecıyor sanırım.Babasıyla vakıtte gecırdı akşam.Insallah bağımlılık gecmıs gıtmıstır.Yoksa cıddı cıddı psıkolojım elden gıdıyordu.
.
doktordan geldik
hanzade 11.100 kg olmus boyu80 cm
doktor genetik olarak boyu normal kilosu cok iyi dedi
bukadar hareketli cocuga maşallah ne yediriyorsun da böle dedi
halbuki ben yemediğinden şikayet ederimkaydirigubbakcemile3 bundan sonra töbe bişi demicem
tuvalet bilgisi verdi hanzade suanda kakası geldiği zaman sölüyor anne çiş diye ama ben tuvalete oturtmadım korktum ters teper diye doktora söledim oda 18 ay bitsin hala sölemeye devam ediyorsa oturt tuvalete ama sakın zorlama bazı cocuklarad erken gelişir hanzadede erken gelişmiş sanırım dedi
birde uyku hankkında cok öneli bilgiler verdi 9:30 da yatması gerekiyor diye basladı ve nedenlerini acıkladı
gelişim büyüme zeka anlama hepsine etki ediyormus
yapılan istatistiklere göre gece 12 de yatan cocuklarda anlama geriligi ve gelişme yavaslıgı görülmekteymiş
cok şükğr hanzade 9 en gec 9:30 da yatar ama bunun üstünde cok durdu
haa ateşinin sebebi bogaz kızarıklıgıymıs sanırım alt köpek dişleri geliyor sıkıntılı birkaç gün bizi bekliyor
neys kızlar bende 6 da kalktıgım için gözümden uyku akıyor azcık yatıp gecmişe öle bakıcam
özlemcim maşallah mehmet paşaya büyümüş.zeyne bede geçmiş olsun cnaım.havalar artık kötü dikaktli olmak laızm.kızlar hepinize iyi tatille iyi akşamlr.
ben geldimmm :)
selamlar herkese...
bugun akşam üzeri adap. geldik eşyaları yerleştirip bi makina camaşır yıkadım dahada var aslında cok yorgunum ama yeni ciftimiz illa resimleri istediler faceye yükledim orada sizede bakım dedim..
aslında cumartesi yola cıktık ama öncesinde hic ugrayamadım telaşeler vs..
düğünümüzde süperr ama süper gecti en son abimin düğününde bukadar oynamış ve eğlenmiştim ayaklarım hala sızlıyo hem kınada hem düğünde hic oturmadım ne kadar kurt varsa döktüm :)
defneye gelelim şimdilik bi sorun yok iyi gibi ordada insan üstü cabayla koruduk onu :)
yıkadım kuzucuğu uyudu yrnıda atlatırsak cok sevinicem...
gecmişe bakmam zor gibi kızlar ya bakabilirsem bakıcam inş. ama şimdi degil uzuncada yazamayacagım acayip uykum var..
10gibi defneyi sallarken yatagımda nederyse bende uyuyacaktım yatagımı cok özlemişim..
sıcak odalarda yatacagız diye kanepelerde yattım kac gündür..
şimdilik herkesi öpüyorum
işlerim bitince gelirim :)
günaydınlar kızlar nasılsınız
filizcim sağol yorumun için canım hakkımızda hayırlısıolsun hepimizin
tülaycım dün seninle konuşurken sürekli telefonlar kesildi şimdide bozuk(((( yarınla ilgili daha mail gelmedi bekliyoruz umarım izinli oluruz :)
esen iyi dersler canım
pınarcım nasıl oldun canım ?
sibelcim günaydın canım seninle benim işimin gidişatı karışık biraz Allah yardımcımız olsun
kızlar duruya sabahları anneannesi kahvaltı hazırlıyor tabakta elinede veriyor çatalı açıyor caılouyu ayy görseniz büyük insan gibi hem izliyor hemde kahvaltısını yiyor peynir delisi kızım çok seviyor peyniri:) maşallah valla
selam kızlar
annemdeydim bikaç gündür,süper geldi valla bize,hem dinlendim hemde moral oldu,bu ufak ayrılık eşimle bana da çok iyi geldi,bizi baya özlemiş,,akşam arkadaşalrı aradı ,dışarı çıkalım,okeye diye yok,çocuklar geldi bugün,onlarla oynuyorum evde dedi,şok oldum,aferin baya gelişme varopuyorumnanaktan
salı günü gülhan,esra ve semra geldiler,çok mutlu oldum,sanki senelerdir tanıyormuşum gibi hissettim valla,hepinize çok teşekkür ederim.Hem mehmede hem de zeynebe hediyeler getirmişler,çok teşekkür ederim.Sibel,Pınar,Tuba,Gülşah;Fulya,Bengi sizlere de ayrıca çok teşekkürler,burda olmadığınız halde varlığınızı hissettirdiniz,canımsınız hepiniz.inş sizlerle de yüz yüze tanışma fırsatımız olur ilerde.
Dün oğlanın aşıları vardı,inş ateşlenmez kuzum,67 cm, 6,5 kilo olmuş tosun paşam
daha neler yazacaktım ama zeynep durmuyor ,oğlanı da emziriyorum bi yandan sonra uğramaya çalışırım tekrarr