2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ferdacım saol canım...

banu cum herşeyin hakkında hayırlısı olsun lütfen sıkma kendini allah bir yeri kapatır bir eyri açar.iyi düşün canım benimmm emin olki herşey daha iyi olacaktır.

canım dostum tülaycım sağol sen bana hep destek olsun ve oluyorsun :))))))))))))))

banucum ya her zaman aşkolsun sen benim kardeşim gibisin artık.cuma napıyoruz:)))

Selamlar Kizlar,

Biz doktora gittik sabah, neyseki cok ciddi boyutlarda degilmis durumu. Antibiyotige gerek görmedi. Surup, burun damlasi ve ates düsürücü surupla idare edecegiz, düzelme olmazsa gidecegiz yine. Gece ateslendi biraz, ölcüm aldirmiyor ama zor bela ölctüm, feryat figan gecenin bir yarisi. 38.1'di. Paracetamol surup verdim, hemen sizdi yavrum. Süt bile icemiyor, öksürmekten bogazi tahris olmus. Yemek konusu deseniz, o da ayni. Birkac kasik zor bela. Ama acikinca, sütü, yemege tercih ediyor. Yutkuna yutkuna, nefes nefese zorla iciyor kuzucugum. Doktor, bol sivi alsin, yemek icin israrci olmayin dedi. Zaten, öyle yapiyorum ama icimde gidiyor birsey yemek istemedigi icin.

Tuba sende kapmissin sifayi güzelim, gecmis olsun. Umarim Serros, etkilenmez.

Pinar, ne manyak adamlar var su yeryüzünde canim ya. Bence, annen ya da kayinvalidene ac önce konuyu. Sonra birlikte karar alirsiniz. Ilk esine söylersen, öfkelenebilir. O ilk öfke, basiniza is acmasin. Ailesinin öncesinden haberi olursa, birlikte yumusatabilirsiniz. Ayrica cok gecmis olsun, iyi haberlerini bekliyoruz.

Hande'cigim, bende sana yazacaktim bugün, nerelerdesin diye? Kalp kalbe karsiymis gercekten. Öncelikle "hosgeldin" diyorum. Sonra, hem verdigin kilolardan, hemde ailenize yeni katilan bebisden dolayi tebrik ediyorum.

Tülay, neyseki dogru bir teshisle, iyi bir doktora kavusmussun. Umarim, sonucta güzel olur canim.

Banu'cugum, umarim is yerindeki karisikligin piyangosu sana vurmaz. Olmadi baska is bulursun ama, dünyanin sonu degil nihayetinde. Simdiden bunu düsünüp, kendini üzme. Sürec daha belirsizmis.

Ferda, yasam bazen gercekten cok monoton. Ama ben cocuktan sonra, zamanin degerini daha iyi anladim. Eskiden, ona dolduracak seyler o kadarda önemli olmazdi, hoyratca kullanirdim zamani. Simdi, biraz zaman bulsamda, sunu bunu yapsam diye ic geciriyorum. Birde, gercekten cok hizli akiyor, oysa bize cok duragan geliyor. Bir bakmisiz, ne cok sey degismis yasamimizda. Benim saclarima bir sürü ak düstü. Ne hikmetse, onlara bakmaktan hic yüksünmüyorum. Hosuma bile gidiyor.
Neyse, bu kadar gevezelik yeter.

Gülhan'cigim, ne güzel Özlem'i ziyaret etmissin. Bora'da sorun cikarmadigina göre, demek ki naz yapiyor sana. Canim balgam söktürücü, baska bir surup kullaniyoruz, önceden baksaymisim yazdigina keske, doktora söylerdim yazardi. Burun tikanikligi icinde, otriven diye bir damla kullaniyoruz, sanirim ise yariyor. Gecede islak beze, nane yagi damlatiyorum, kaloriferin üstüne. Birde gögüslerine ve sirtina soguk alginligina karsi bir krem sürüyorum. Bir an önce iyilessin ya, cok zor cocuklarin hasta olmasi.

iyi akşamlara.s.
şimdi okuldan geldim öğrencimi bekliyorum sonra kızcemi almaya gidicem:)
kayınvalidemde yemeğimizi yer öyle geliriz evimize eşim sinemaya gidelim dedi ama daha düz gezmedeydik Ahseni iki gün üst üste bırakmak istemiyorum yarın gideriz dedim bakalım
hadi ben kaçtım

ben geldimmm :)

selamlar herkese...

bugun akşam üzeri adap. geldik eşyaları yerleştirip bi makina camaşır yıkadım dahada var aslında cok yorgunum ama yeni ciftimiz illa resimleri istediler faceye yükledim orada sizede bakım dedim..

aslında cumartesi yola cıktık ama öncesinde hic ugrayamadım telaşeler vs..
düğünümüzde süperr ama süper gecti en son abimin düğününde bukadar oynamış ve eğlenmiştim ayaklarım hala sızlıyo hem kınada hem düğünde hic oturmadım ne kadar kurt varsa döktüm :)

defneye gelelim şimdilik bi sorun yok iyi gibi ordada insan üstü cabayla koruduk onu :)
yıkadım kuzucuğu uyudu yrnıda atlatırsak cok sevinicem...

gecmişe bakmam zor gibi kızlar ya bakabilirsem bakıcam inş. ama şimdi degil uzuncada yazamayacagım acayip uykum var..
10gibi defneyi sallarken yatagımda nederyse bende uyuyacaktım yatagımı cok özlemişim..
sıcak odalarda yatacagız diye kanepelerde yattım kac gündür..

şimdilik herkesi öpüyorum
işlerim bitince gelirim :)

Son düzenleme:
günaydıııına.s.
ay nurtenciğim gelmiş hoşgelmiş inşallah defne bu adapazarı seferini kazasız belasız hastaalıksız atlatmıştır sendee hasta olacak diye bakma çocuğun yüzüne önemseme bişecik olmaz inşallah
bugün 3 ders kızlar okula erken gidicem

Günaydın kızlar ..nasılınız?

Nurten cnaım oşgldin iyi allahtan defne ye bişey olmamış inşallah bundan sonrada olamzda rahat bir kış geçirirsin canım.
Esen canım iyi dersler

günaydınlar kızlar nasılsınız

filizcim sağol yorumun için canım hakkımızda hayırlısıolsun hepimizin

tülaycım dün seninle konuşurken sürekli telefonlar kesildi şimdide bozuk (((( yarınla ilgili daha mail gelmedi bekliyoruz umarım izinli oluruz :)

esen iyi dersler canım

pınarcım nasıl oldun canım ?

sibelcim günaydın canım seninle benim işimin gidişatı karışık biraz Allah yardımcımız olsun

kızlar duruya sabahları anneannesi kahvaltı hazırlıyor tabakta elinede veriyor çatalı açıyor caılouyu ayy görseniz büyük insan gibi hem izliyor hemde kahvaltısını yiyor peynir delisi kızım çok seviyor peyniri:) maşallah valla

banucum günaydın.nasılsın?duru kuzumada maşallah.selin de labne peymir hastası yoğurdu bile meynir diye diye yiyor ve yufka ekmeği hastası..akşam annemle kulaklarını çınlattım tarhana vercektim bir türlü gidemedik diyor annem.bende yenisini yapınca taze veririz merak etme dedim.haftaya falan yenisini yapar artık taze taze yesin minik prenses:))haber verirsin cnm

tülaycım valla annenin misler gibi tarhanasıyla geçirdik kışı duru çok severek yedi:))) haber veririm canım tabi:)) selinimede maşallah:)

Son düzenleme:
merhaba kızlar kimseler yok....gelemiş bende ancak geldim

banu tülay kankiler merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr........

nurten hoşgeldin cnm yaa...........

bana gelince sabah marotonu sonra spor
eve geldim...çocukları besledim...yemek yedim...çamaşır attım makinaya bekliyorum onları asacağım...

pınarcığımın ağır boğaz enfeksiyonu varmış...10 penesilin iğne vermiş doktor....evde yatıyor...

diğer kızlar niredeeeeeeeeeeeeee

cnm ya geçmiş olsun inş şimdi daha iyidir Doruk
hoşgeldin cnm,özledik seni,Allah mesut etsin çiftimizi,çok eğlenmişssiniz maşallah resimlere baktım da şimdi,defne de pamuk prenses olmuş kuzum ya,neyse ki hastalanmmaış şükür,belli önlemler aldığın badili ilk gelin olmuş :)) defne ama iyi yapmışssın hasta olmasından kat kat iyidir,inş bişey olmaz kuzuma,çok öptümopuyorumnanaktan
Ben duracak halde değilim kızlar. Çıkıyorum. Bi hastaneye uğrayacağım. Serum falan bağlasınlar fenayım. Görüşürüz a.s.
şimdi nasıl oldun pınar ya merak ettim doğrusu,arasam mı ki?
ay cnm ya dr. ne kadar önemli,yanlış tedavi olacakmışssın boş yere,neyseki ucuz atlatmışssın,çok geçmiş olsun cnm
sakın üzülme cnm hakkınızda hayırlısı olsun
cnm ya çokk geçmiş olsuna.s.inş serroşa gçmemiştir,onların hastalığı daha beter oluyor
hoşgeldin handecim,özledik seni,baya uzun bi ara verdin,umarım bundan sonra böyle olmaz
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,32 kilo vermişssin maşallah valla ya,ne diyeti yaptığını çok merak ettimmohaoldumsmileinş istediğin kiloya ulaşırsın cnm
özlemcim seni göremedim nerelerdesin yavruların nasıl
slm cnm annemlere gitmiştim dün geldim daha anca fırsatım oldu,iiyiz cnm sen nasılsın?senin kuzuların nasıl?mehmet aşı oldu dün,onunla uğraşıyorum eteşlenmesin diye,6,5 kilo olmuş maşallah kuzuma ,zeynepde kusuyrdu 2 gündrü dr.a götürdüm,bişey görmedim takip et dedi,bekliyoruz şimdilik daha iyi ama ,sağol cnm beni unutmadığın içinŞeniz
cnm ya okuyunca şok oldum inan,çok zor ya adama sinir oldum deli resmen,evli ve çocuğun olduğunu bile bile sana sarkıyo,zampara yaaa,en kısa zamanda çaresini bulmaya çalış,olmadı babana yada halite aç konuyu,adam bu kadar ileri gittiğine göre,ne yapacağı belli olmazklava:klava:klava:
ay maşallah cnm hanzadeye,erkenci çıktı valla senin kuzu
cnm ne demek her zaman beklerim,inş en kısa zamnada kendi evime bekliyorum cnmŞeniz

maşallah kuzuma

selam kızlar
annemdeydim bikaç gündür,süper geldi valla bize,hem dinlendim hemde moral oldu,bu ufak ayrılık eşimle bana da çok iyi geldi,bizi baya özlemiş,,akşam arkadaşalrı aradı ,dışarı çıkalım,okeye diye yok,çocuklar geldi bugün,onlarla oynuyorum evde dedi,şok oldum,aferin baya gelişme varopuyorumnanaktan
salı günü gülhan,esra ve semra geldiler,çok mutlu oldum,sanki senelerdir tanıyormuşum gibi hissettim valla,hepinize çok teşekkür ederim.Hem mehmede hem de zeynebe hediyeler getirmişler,çok teşekkür ederim.Sibel,Pınar,Tuba,Gülşah;Fulya,Bengi sizlere de ayrıca çok teşekkürler,burda olmadığınız halde varlığınızı hissettirdiniz,canımsınız hepiniz.inş sizlerle de yüz yüze tanışma fırsatımız olur ilerde.
Dün oğlanın aşıları vardı,inş ateşlenmez kuzum,67 cm, 6,5 kilo olmuş tosun paşam
daha neler yazacaktım ama zeynep durmuyor ,oğlanı da emziriyorum bi yandan sonra uğramaya çalışırım tekrarr

özlemcim maşallah mehmet paşaya büyümüş.zeyne bede geçmiş olsun cnaım.havalar artık kötü dikaktli olmak laızm.kızlar hepinize iyi tatille iyi akşamlr.

herkese sonsuz teşekkürler,yaptığımız güzel paylaşımlar sayesinde ,herkese cevap verebildim,kendimi savunabildim,çoğu aradığım şeye cevap buldum,iyi varsınız kk dostlarımolumunekankayizsmile,inş yüzyüze görüşmek de nasip olur hepinizle,çokk seviyorum sizleri benn,zeyneple mehmet de teyzelerini kocamann öpüyorlaropuyorumnanaktan
Kızların beni ziyarete gelmesi çok hoştu ya,yalnız olmadığımı hissettim sayenizde,bu arada annemin hepinize çokk selamı var,çok sevmiş sizleri,ne iyiler öyle dedi,Allah herşeyi gönlünüze göre versin diye dua etti.
bazen annemi arayıp bişey sorunca kızım unutmuşum ben çok sene oldu çocuk büyütmeyeli diyo,kk arkadaşlarına sorsana en iyi onlar bilir diyo,annem bile öğrendiyerimseniben
öpüyorum hepiniziŞeniz

özlemcim maşallah mehmet paşaya büyümüş.zeyne bede geçmiş olsun cnaım.havalar artık kötü dikaktli olmak laızm.kızlar hepinize iyi tatille iyi akşamlr.

çok sağol cnm,bakalım kusması durdu,babam her geldiğinde çikolatayla geldi belki ondandır diye düşünüyorum,bizim zilli açmadan durur mu hepsini yedikaydirigubbakcemile3
iyi tatailler tülaycım,selinimi öp benim için

öperimm cnaım sende öpp kuzularını...yarın kuzumla babaşa bir gezeyim şöyle.

Hosgeldin Nurten'cigim...Defne'ye güclü önlemler aldiginiz resimlerden belli. Eminim ki, birsey olmayacak kuzucuga.

Masallah Duru'ya. Doruk'da cok seviyor Caillou'yu.

Ooo, büyümüs kuzun Özlem. Masallah diyorum Memet Pasa'ya. Ayrica, Zeynep'in kusmasi ciddi degildir umarim.

Selamlar,

Yine pek sessiz kalmis burasi bugün. Face'e tasinildigindan midir yoksa hasta sayisinin artmasindan midir acaba? Ben buraya yazmayi daha cok seviyorum. Özel olan burasi, Face sadece kafa dagitmak icin var. Ama arada orayada ugrariz artik...

Doruk, hala hasta. Hemde öyle bitkin ki, kucagimda sizip kaliyor. Oyun oynamiyor, yemek istemiyor. Su icmiyor bogazlari agridigi icin. Keyfim hic yok aslinda. Tüm gün cakilip kaliyorum. Wc'ye bile gidemez oldum. Neyseki aksam üstü burnu akmaya basladi, tikanikligi bir gitse, daha rahat edecek kuzum ya. Yarinda iyilesme olmazsa, hastaneye götürürüz büyük ihtimalle. Korkumdan dusda aldiramadim kac gündür cocuga. Öyle zor ki hersey...

Bunun disinda, bu aralar inzivaya cekilebilirim. Kendimi cok yetersiz görmeye basladim. Cünkü duygu ve düsüncelerimle bas basa kalamiyorum, cok sevdigim ve istedigim halde okuyamiyorum, yazamiyorum. Zaman yetmiyor kendimle ilgili hic birseye. Kapilip gitmek istemiyorum, zamanin akisinda kaybolmayida. Degisiklik olsun diye öykü yarismasina katilacagim ve Aralik ayinin son haftasina kadar son basvuru tarihi var. Aksamlari 1-2 saat haftada en az 2 gün yeter sanirim calismak. Daha mutlu olacagima eminim.

Pazartesi'de kardesim geliyor, nasil ihtiyacim var anlatamam. Günler gecmiyor adeta. 2 hafta kalacak ve gidince cok zor olacak eminim ki!
Ayrica, görümcem pasaport cikartmis, buraya gelmeye niyetli sanirim. Aylardir konusmadigim halde, iyi cesaret. Ya da beni iplemiyor. Ama vize almayi basaripta gelirse, iyi bir ders verecegim kendisine. Avusturya'ya gittigimde, hakkimda bir sürü dedikodu yapmis. Esim rica ettigi icin, birsey demedim ama bu hic bir zaman demeyecegim anlamina gelmiyor. Neyse, cok uzatmayayim.

Görüsmek üzere kizlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…