ya canim bencede sinirle cikmiştir agzindan..ama genede büyük laf etmiş tabi..ee artik bi şekilde bu sorunlari enine boyuna konusmalisiniz özlemcim..annenlere gidcegine bence bi gece annene birak cocuklari..evde yada baska bi yerde enine boyuna herşeyi konusun..herkes etegindekileri döksün..bu erkekler ilginç varliklar..hayatta aklina gelmeyecek bişeyi kafasina takmiş olabilir..konusmadan bunu anlayamassin..sicagi sicagina konus tatlim..
ay o kizcenide o bidik oglusuda yerim ben yaaa :)) herşeyin yolunda olmasina sevindim canim..ay bak ne güzel cogu gitmiş azi kalmiş :) hadi bakalim hayirlisiyla saglikla gelsin minik prensesimiz :)
ay sorma berbat bi agriydi..Allah kimseye yasatmasin..anneciginede gecmiş olsun,Allah korusun bidaha olmasin :S
sende iki bidigini öp bizim için :) muckssss
ay vampir cekiciligine koptum :)))))))))))
tşkler canim..ya inşaAllah yer artik benim koca kizim :)) valla komik geliyor ya artik..sinir minir kalmadi..1.5 yaşinda eşşek kadar olmus..agzi diş dolu ama yiyemiyor
püüü diyorum sadece
tşkler tatlim a.s. valla ne bileyim be canim..neyim nazara gelecekse artik..ama cidden bi haller var üzerimizde..neye elimi atsam elimde kaliyor :)))
ehuehue :))))) hepimizin alişik oldugu manzara dogru diyorsun :))) insan sinirden gülüyor artik
nakliyatci olcaklar
p
geçmiş olsun dileklerin ve anneme dualarin için saolasin tatlim a.s.
ay evet berbattt bişi o gaz sancisi..valla hak vermek lazim ya..
evet artik günüde kararlaştiralim ya..haftada bikaç gece enazindan yapalim
tşkler canimm a.s. ay evet geldi pusetim cekilin tuba geliyor
DD artik yariş yapariz senle
p sen arabayla ben pusetle :))))))))) cok adil bi yarisma olur
kesin ben yenerim
p
eşine madalya taksak mi ya :) bravooo diyorum tek kelimeyle enişteye..maşaAllahta diyeyim
ay sorma teknoloji gelişti romantizm öldü
ya bende bayiliyorum o sitelere..gercekten ihtiyacin olan bişeye rast geldinmi süper oluyor valla
oyyyy serrosta beter etti beni dün..hatta bugunde :))
amin canim ya inşaAllah gecer artik ya..valla okudum bugun bolbol hepimize..Allah herkese iş rastliği versin..yoruldum inan stresten..hadi kendi basima iş acsam kendi düşen aglamaz dicem..ama hepside baskalari yüzünden..tobe tobe :)) vardir bi hayri ya..gecti gitti şükür :)
ay bu gaz sancsi herkesin basina gelmiş ya..valla aynen öyle..kelime-i şehadet felan getirmeye basladim bi ara..sonra serra geldi aklima..ay iyice krize girdim aglamaktan..aman fenaydi be..cok sukur gecti gitti :s
oyyyyyyyyy yemek deme bana ya..içim şişti inan bu konuda..artik dişari cikasim gelmiyor..bu kızın sebekliği yüzünden herkes cikolata sakiz bilmem ne veriyor..bende yiyemiiyor diyorum..aptal aptal bakiyorlar suratima..haklilar..anormal olan benim kiz
cubuk krakeri bende arttirdim bugun..her yemekten önce veriyorum eline..catir catir yiyor onu..ama yemekte hemen ööö bööö basliyor..neyse ya alişcaklar sabirrrr...
kaydirigubbakcemile3 ben yazdimmi böyle yazarim cicimmmm naniknanik
amin canim saolasin dualarin için a.s.
ay seninde basina gelmiş he..anam anam anam..Allah korusun herkesiiii
bak sennn kiz ne zaman yazdinda cevap vermedim sana cadiiiiiii :)))
kiz tuz cevirme ne ya..ilkkez duydum..okudum bugun valla hepimize..inşaAllah gecmiştir artik :) amin canim..ya o iş anneannem vefat etti ya..verasetle ilgili bi iş..biraz tantanali oldu..dedem rahatsiz ya..noterler felan fiilan..uzun iş yani..
canim hadi Allah yardimcin olsun,zihin acikliği versin,başariyla gec inşaAllahhh :) darisi basima
hadi benden önce alacaksin
bi ikimiz kaldik herhalde üşengecler olarak
ayy evet erkeklerin hastaliği cildirtir adami..onlar grip oluyor biz sinir hastasi
valla o gelmeden herşeyini hazirliyorum sinirlenmemek için
corbasi,yemegi,ilaci,suyu,bitki cayi
hepsini arka arkaya veriyorum haydi yataga diyorum
DDD
annaaaaaayi da öp benim için :)