Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Herkese...a.s.
Dün gece tam yazacaktım malum forumumuz yine bakıma girdi yazamadan kapatıp yattım.Dün oğlum evde çok sıkılınca havada yumuşaktı hadi seni dışarı çıkarıyım dedim,tam hazırlandık çıkıyordukki bi yağmur bastırdı sormayın..Neyse geri çıkardık montlarımızı sonra da birden kesiliverdi.Tekrar giyinip çıktık.Markete uğrayıp geliriz diyordum ama bizimki beni kolumdan tuttuğu gibi farklı bi yöne çekiştirmeye başladı merak ettim acaba nereye gidiyor diye,gide gide beni parka götürmezmi.Şaştım kaldım kızlar yaa,nasıl buldu orayı anlamadım ben.Oşaşkınlıkla iyi bari dedim gittik sallandık herşeyde ıslaktı,kayamadık o yüzden..Sonra zorla aldım markete uğrayıp eve geldik...
Söylemesi ayıp özelliklede Gülşahcım sana çok ayıp ama çilekli bebe bisküvili ve çikolata parçalarıyla puding yapmıştım ondan yedik oğluşla bi kase sonra da onu uyuttum.o ara eşimde geldi onu yatırıp yemeğimizi yedik.Sağolsun bir saat uyudu zaten Dağhanda,ben market turlamaya gidiyorum dedim çıktım oğlumu babasına bırakıp.Dün bimde uyku tulumu görmüştüm çok da beğendim ama bedeni yoktu onu aradım buldum aldım.Gülşahcım bi bak derim ama geçen cuma gelmiş hiç biyerde kalmamış ben bile 18 ayını aldım oldu ama Dağhana istersen bi bak yinede işimizi görecek gibi.Normalde anıl istemezdi ucuz diye ama o da beğendi...
Sonrada patlamış mısır çay keyfimizi yaptık,anıl çalışırken bende oğlumu doyurup yatırdım.Buraaya baktım ama bakımdan dolayı gitti site.Bende yattım..
Sabahta komşuma kahvaltıya gittim.İyi geldi.Oğlum uyurken işlerimi halletmem lazım kızlar mutfağa bi göz atıyım sonrada balkonu yıkıcam.
Görüşürüz öptüm siizii...
Kızlar işteyim gizilice giriyorum sizi çok özledim:asigim: ÖPTÜMMMM
dün hem pc de hem de tlf dan yazdım ama bir türlü gönderemedim site bakımda dedi sinir oldum
şimdi de direk muhabbete girdim ne selamsızım heee:))
tünaydın hatunlara.s.
çocuklar yazılıdayken bende size bakayım dedim nasılsınız sabah sabah kaynatıyorsunuz bakıyorum harikasınızz
benim günlerim malum aynı hızda devam ediyor dün okuldan eve gittim eşim aradı aşağı in diye bir baktım araba almış bana getirmiş zemuszemusbi sevindim binmek için can attım ama tabi önce ders vermem gerekti dersi verirken istemsiz gülmüşüm herhalde ki öğrencim çok mu sevinçlisin öğretmenim neden gülüyorsun diye sordukaydirigubbakcemile3
ders bitiminde kızımı almaya gittim süper yaaa artık istediğim gibi gezebilirim:)) hülyaaa hazır ol sana da gelecem:))))
selam kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama oğluş izin vermiyor okuyabildiğim kadarıyla
Esen'cim araba almışsınız güle güle kazasız belasız günlerde kullan canım.
semra'cım güzel haberler getirirsin inşallah
pınar'cım keyifler yerinde :)
inşallah satılır eviniz birsen yaa
Banu'cum kızımız sınıf başkanı olmuş aferin onaaa:)
Filiz'cim ben çok beğenmiştim ilk bölümde o diziyi ancak o kadar duygusal ki izleyemiyorum psikolojim bozuluyor vallahi bi sonraki bölüm reklamını izlerken bile...
kaçmam lazım oğluşu doyuracağım... biz hala çok yiyor çok süt içiyor hiçbi şey ayırt etmiyoruz fakat 10 kiloyu geçemiyoruz... öptüm hepinizi saç kalmayacak birazdan kafamda Deniz sağolsun:)
Heyyooo kociş geliyormuş beni almaya. Kızıma erken kavuşmak demek bu yerimseniben
Biraz önce pasta yiyormuş. Nasıl olmuş kızım diyorum telefonda gel gel çok güzel diyor cadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay tekrar selammm kizlar a.s.
oyyy ben sunca seyi yazana kadar kizim evi halletti valla..ya nasil bukadar hizla dagitabiliyorlar anlamiyorum ya..valla enerjileri bosa gidiyor ya..bi inşaata felanmi versek bunlari DD valla 2 günde gökdelen diker bunlar bu enerjiyle DD
dün cok sukur pusetimize kavustuk..ay delirttiler tabi beni gene..chicco genel merkezi aradim "biz p.tesi yolladik magazaya aramadilarmi sizi" dediler..yok dedim..magazayi aradim..aradik bulamadik dediler..3 gün!! hemde cebimi aramişlarda bulamamişlar..palavraninda bukadari! neyse bi sinirle kalktim giyindim öglen 3 gibi..serrayi cikarmadan yedireyim dedim..bi güzel kustu kizim..iyice tepeme cikti sinir..gitmiyoruz dedim bi yere..sonra yemedi bigün daha ousetsiz kalmak 1 saat sonra gene giyindik ciktik..aksamda eşimle bulusup geldik..
püff eşimde hasta oldu..ay cok cürük elma yaaa..anam daha kiş gelmedi adam hastalanmaya basladi yaaa..kirmizi ginseng ilaci almiştik ona..o da pek fayda etmedi anlaşilan..gökkusaginin tüm renklerinden olusan ginseng almak lazim! anca paklar bizimkini :)))) velhasil gelince bide onunla ugrastim..bi çay yapmişim..sormayin gitsin DD aciziyetimi belirtir içinde ihlamur,tarcin,karanfil,nar-çilek cayi,ada cayi,ginseng,limon vardi bide corba içirdim..hamburgerle patates kizt.yaptim..kizimida yedirip uyuttum..21.30 gibi mideme bi agri girdi anlatamam size..dedim tamam gidiyorum ben..buraya kadarmiş ömrüm..neyse o cabuk gecti..15 dak felan sürdü..
sonra gece 1de cok daha beteri tuttu..heh dedim bu sefer kesin gidiyorum..gaz sancisiydi sanirim..ama kalbime vurdu resmen..midem taş gibi oldu..rengim bembeyaz oldu..bi terliyorum bi üşüyorum..nefes alamiyorum..oturamiyorum kalkamiyorum..27 sene sonra ilkkez istifra ettim zorla..ay bide işe yarasaydi bari..dahada beter oldum..hüngür hüngür agliyorum..ay cildircaktim ya 3e kadar süründüm resmen..sonra ne oldu anlamadim ama bicak gibi birden kesildi dua edince..2 saatte resmen öldüm öldüm dirildim..eşimde cok korktu hastaneye gidelim diye tutturdu ama gitmedim geçer diye..oyyy Allah vermesin valla kimseye..rahmetli anneannemde bi kere böyle hastaneye kaldirilmişti..kalp kiriz sanmişti kadin..gaz sancisiymiş..harbi dogruymus valla..nefes alamiyor insan..resmen kalbin miden cikacak gibi bişey..anlatilmiyorki :S
neysem işte gece bu maceradan sonra sabah sabah kalktik..ben gecen sene nufus cüzdanimi kaybetmiştim..yenisi cikarmiştim..62tl cezasi vardi..ödemiştim..ama gecen gün vergi dairesinden ödeme emri geldi..ödememiş görünüyorum..ay dedim..neyse babam geldi sabahtan Allah razi olsun..serrayla o ilgilendi genelde..bende koşturdum..mal müd.gittim dekontumu aldim..adama dedim nufusami gidicem vergi dairesinemi? vergi dairesi dedi..o da bostancida..kalktik oraya gittik..ordaki kadin demezmi nufusa gidip şuraya imza attircaktiniz diye..şaka gibi geri geldik..imza attirdik..babama verdim kagidi ben eve geldim..babam giderken vergi dairesine birakacakti..oy nufustaki adam yanliş yere imza atmiş..hayyy dedim sizi yapacaginiz işe!!!!! delirttiler beni ya..bide her gittiğim yerden azar işittim..en sonunda patladim nufustaki adama..
ya dedim siz ne diyorsunuz..ordan bakinca salak gibimi duruyorum ben..bana demedinizki bu cezayi verip kagidi onaylatin diye..ben cezami verdim..buda kagidi..bana kimse demedi bişey..yok dedik,yok burda yaziyor görmedinmi..ya dedim ben bunlari okumak zorundamiyim..bu ne biçim iş böyle..Allah düşürmesin sizin elinize dedim..bi imza atacak yarim saat oyaliyor beni ya..kanlarimi yavas akiyor nedir..böyle yavaslik görmedim ben..alişmişlar 40 senedir agir iş yapmaya..millet uzay cagina geldi biz hala imzalarla ugrasiyoruz! ay fitik oldum fitik ya..ya muhakkak işini dogru düzgün yapanda vardir..ama yapmayan okadar cok kişi ki bu yerlerde..onlarda arada kayniyor!
ay işte böyle kizlar..kac gündür baskalarinin hatasini ben cekiyorum ya..hayirlara ciksin bişeyler var üstümüzde..pazar günüde bi download sisteminden şifre alalim dedik telle..anam şifre oluşturduk..kabul etmez bi türlü..20 tane şifre denedik..o arada salak site birini kabul etmiş mail aksivasyonu olmadan..ee nerden bilelim hangisi tuttu..yandi tabi bizim 20tl tekrar şifre aldik bastan..
hayirlara ciksin valla..şu reglim bi bitsin bikaç yasin okuyacam valla..nedir bu anlamadim..durdugum yerden sorun cikip duruyor basima :))
serra hala cok cadi ve kati yemiyor :) yani bi değişiklik yok..oyyy suanda bütün ayakkabilari getirdi yanima tek tek :S sabir tuba sabirrrrrrr 1 saat kaldi 20de bayram dakikalarim basliyor
bide bugunlerde okeye sardim cok fena..bu hülya cadisi yüzünden DD inşaAllah biran önce gecer gider bu sevda umarim acaip bagimlilik yapti
gündüzde hiç oturamiyorum..hiçbir işi ertelememe karari aldim kendi kendime..iyi oluyor acikcasi..hiç bir işim birikmiyor artik..ama olan bana oluyor..aksam pestil gibi oluyorum..bide hayati kaciriyorum ya işe güce bakmaktan..aksam 8den 9dan sonra dinleniyorum anca..ee anam o saatten sonra ne birini arayabiliyorum ne baska bişey yapabilcek halim kaliyor..aramam gereken kac kişi var listede..tebrik listesi uzuyor gittikçe..ev ve serrayla he bide milletin basima açtigi işlerle ugrasmaktan sosyal hayatim sifirlandi iyice..ay acilen hem işlerimi ertelemeyecegim hemde sosyal hayatimi düzene sokacak bi program yapmam lazim..buraya bile giremiyorum yaaa! ama dedigim gibi buraya dingin kafayla girmek istiyorum..ama zor oluyor bu düzende..oyy oyy..
bu arada kizcem bugun tam tamina 1.5 yaşinda olduuuuuuuu :))) rekora koşuyoruzzzzzz 1.5 yaşinda ama hala kati bişey yiemiyorrr..tam tamina 16 dişi var hemde pes diyorum! bak gene sinirleniyorum..serra bu arada bütün catal kaşiklarida getirdi anasina verdi elinde mumla geliyor şuanda..şu evi bi topliyim..daral geldi iyice..
hadi öptüm hepinizi kocamanca..
not: azönce fark ettim..diger pc de msnim acik kalmiş..dün gece mide agrisi basinca acik birakip cikmiştim..hala acikmiş..şimdi serra karişitrinca fark ettim :) cevap veremediklerim yanliş anlamayin sakin :) kusuruma bakmayin :)
muckssssssssssssssssssss
selam kızlarr
aman ya artk aktif olamıyorum valla face bile zor giriyorum
anlatayım hemen sonra gecmişe bakızam
dün gezmem vardı hazırlandım cıkıcam telefon geldi
yarın musaitsen sana gelcez diye erkadasım aradı bende ne zmandır erteliyorum iyi gelin dedim gayri ihtiyari
basımda hanzade gibi hareket makinası varken nasıl yetiştircem düşünmedim
neyse gezmeye gittik ama orda benmi oturdum kim oturdu bilemedim
eve geldim hemen börek sardım hanzade de kayu izliyordu
evi süpürdüm mutfaga tekrar gectim baktım benim kızdan ses yok gittimki sazlıktan uzun uzun saz bitkisi getirmiştik hepsini agzıyla parcalamıs bide agzından cıkarmıs hepsini ortalı berbat
lahavle dedim gectim tekrar süpürge basına
akşam uyutup to aldım eşimde makina boşalttı etrafı topladı ilk defa sagolsun
sabahta kalktık işlere devam
misafir yanındada 5 dakka durmadı deli ettim beni
neyseki kazasız belasız atlattık
şimdi uyuttum sıpyı
bende aklım sizlerde kalıyor bir bakınayım dedim
özledim ayol
face de takip etmeye calısıyorum ama neyse inşallah girmeye calısıcam bundan sonra
bi gecmişe bakınayım
iyi gecelerr
eşim hastane ye gitti az önce,öyle fena ishal vekarın ağrısı vardı ki öğlenden beri geçmedi,sıcak su torbası koydum,ıhlamur yaptım iç sıcacık dedim geçmedi,bakalım dr. ne diyecek,inş önemli dğeildir de çocuklara falan geçmez,offf
bu adam beni sinir ettikçe beter oluyor olsun da,bugün bana ne dese beğenirsiniz 10 gündür eev gelmek istemiyormuş,bıkmış,o kadar çok üzüldüm ki anlatamam size,sinirle mi ağzından çıktı gerçek hislerimi bilemiyorum...ağlasam rahatlıycam ağlayamıyorum bi türlü,geçen göz dr.una gittim göremiyorum diye,göz yaşı bezlerinde sorun var dedi,bi bu eksikti,bakalım damla kullanıyorum şimdi...kızlar dua edin bize sonumuz hayır olsun,bi an önce düze çıkalım
Selam hanımlar a.s.
sürekli geçmişi okuyup okuyup çıkıyorum bir türlü yazmaya fırsat bulamıyorum tam yazıcam birşey çıkıyor....herkezler iyi maşAllahh...
fena halde asabiyim bugun bu kız toplasanız 1 saat bile uyumadı ve resmen bütün gün ayagında sallattı yaa tam uyuyacak diyorum bir enerjiyle geri kalkıyor dolanıp dolanıp tekrar yastığı getiriyor salla diyor...tabi sıkıyorsa sallama başlıyor deli gibi ağlamaya bi kakası var diye bütün gün çileden çıkardı beni...saat 11 de uyudu nihayet kötükedihüsokötükedihüso
herneysee...
ÖZLEM cnm bence eşinle konuşup neden öyle söylediğinin sebebini öğrenmelisin ..gerçekten cok kırıcı konuşmuş umarım en yakınzamanda sana bir özür borçlu olduğunun farkına varır...
ESEN bacım senin de araban hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan...hadi bakalım en yakın zamanda bekliyorum mutlaka a.s.
offf herkeze cevap yazacaktım ama benimki mırıldanıyor yine öptüm hepinizi kızlar Şeniz
İşte Geldım burdayım...Selam Kızlar,,,
Ferda ıyıyım canım sen nasılsın.Pastalar fılan göturun sekerım.Ben yıyınce laf yaparsınız hemen.Ayy bızde teknolojı asıkları olduk bu aralar.Alp salonda ben mutfakta mesajlasıyoruz arada:))Gercı o yarım saat bakar atar kenara.Vurdulu,kırdılı fılm bulmustur kendıne yıne.
Offf bugun cenenız ıyı dusmus masallah bır goz atayım bakalım neler olmus.
selam kızlar
ferdacım hemen saa yazayım dedım cıkmadan daha gecmışe bakamadım kızlar
canım bu akşam gıttık yıne esimle hastaneye durumu malesef krıtık oldu ıyıce bobreklerıde ıflas etmış yarın dıyalıze beglanıcak buyuk ıhtımalle tabı onunda ıc kanamaya nede olma rıskı var eşinden yazılı kagıt aldılar yarın duzelme olmazsa dıyalıze baglanıcak
ve kana ıhtıyacları var bırkac kışı bulundu onlardan alınacak yarın ama hergun gerekıcek gulhanın eşi ve abisininde kanı uyuyor onlarda verıcekler sagolsunlar anlıycanız durumlar cok kötu
esımler erzurumlu erzurumdan bır suru ınsan gelmış burdada akrabaları cok herkes perişan halde 1 haftadır hastanelerde surunuyorlar bend eyarın yemek yapıp onlara goturucem kısmetse işte boyle canım malesef ıyı haberlerım yok
günaydın hatunlarr
sehercim Allahım acılarını dindirsin inşallah kısa zamanda saglıgına döner gercekten zor durum sanada kolay gelsin
hayret ve şaşılacak sekilde hanzade 9 a 20 kala uyandı ohh bizde uyumusuz karı koca iyi oldu uykumu alarak uyandım
kahvaltı hazırladım benim cimcimeye yumurtasının yarısını yedi ama yumurta çift sarılı yani iri yumurta neyse azcık peynir tereyag ve labne yedi neyse ugrasmıcam şimdi kayu izliyor
hava harika güneşli bende karnımı doyurayım kayu bitsin kızı alıp cıkayım parka azcık koştursun da yorulsun gec uyandı bakalım ne vakit ögle uykusuna yatacak
ben bugun evdeyim kısmet olursa ütü yapcam
işte böle
işte olanlara hayırlı işler
evde olanlara keyifli günler veeee hayırlı cumalar hepinize
Yerim ben onu gel gel diyen ağzını kuzum benim yaaa opuyorumnanaktan[/B]
gunaYDINN
bugun cuma çok şükürrr
optımum işi yattı sanırım neyse saglık olsun
yarın nısan annelerı sırvanda bulusuyor ona takılırım bıraz..
semracım allah yardıcısı olsun..allahın izniyle kalkar ayaga ınsallah.. umut en buyuk ılac bencee onun ıcın..saolsun gulhanın eşive abısıde duyarlı davranmıs
bukadar becerıklı ve hamarat hatunun davetını kacırmakla içim erıdı dogrusu:)
dun gulhanın yazdıgından etkılenerek dedımkı uyurken sadece sut ısıtıp vereyım bosuna vermıyeyeım bıskuvı falan vıtamınını alsın sütten dıyerekten ıcırdım 150cc kadar yattım12de
anam duru 5de bı asıldı mememe saat 7yı gectı kopacak sandım artık cektım agzından aglıyo bu sefer yalancı memeyı atyo agzından kalktım muhallebı ıcırdım de delıksız uyudum 8e kadar::çok üzgünüm:
pınar sen ne yaptın ıcırdınmı defneye süt gece?
Günaydın kızlar.
Geçmişe bir ara bakarım arıtk o dkar çok konuşmuşssunuzki gecemi konuşuyorsunuz siz bakim:)))
Günaydınlar kızlar ve hayırlı cumalar,
Bende işten çıkışta dün akşam terzime uğradım prova için sonrada hızlıca eve geçtim.
Benim oğlana bişeyler oldu.Çok sinirli,agresif tavırlar sergiliyor.Bana geldiğimde bir süre yanaşmak istemiyor,daha sonra o kaprisi geçince de sevicem derken pat pat vuruyor.Anlayamadım bir türlü.Halbuki eve geldiğimde sadece onunla ilgilenmeye çalışıyorum,dikkatimi başka bir şeye vermemeye çalışıyorum ama neden böyle oluyor.Dün akşam öyle vurması falan bi zoruma gitti, bir ağladımki sormayın.Gerçekten çok zormuş anne olmak,yükü çok ağır, nasıl yaklaşıcam bilmiyorum inanın.Kitaplarda okuduğumuz tavsiyeler uygulamalar bile bazen gerçekte işe yaramayabiliyor.:sinifsinif:
ben de bayılıyorum o diziye filiz. osman ağladıkça içim sızlıyor. nasıl yetenekli bir çocuk dimi. çok güzel rol yapıyor. bir de mete yani büyük oğlan harika.
bu sezon sadece ezel ve öyle bir geçer zamanki'yi izliyorum. diğerlerinden hiç haberim yok.
Sormaa yaa Gülşah ne günlerdi bide çevremdeki kızların hepsi hamile olunca acayip heves ediyorum heyecana kapılıyorum,sonra birden oğlumun silüeti gözümün önüne geliyor o heves birden uçuveriyor.
Gülhan'cım sende hoşgeldin.Bendeki yoğunluk bitmez,bigün ben biticem o olacak.Uyku sorunu hepimizde var sanırım, Yağız odasına alışmışken birdaha yanımıza aldık.Kendimi düşünerek böyle yapıyorum yanlış biliyorum ama ertesi gün işe ölü gibi gelincede hiçbir işimi yapamıyorum.Öyle çözdük sorunu :bbo:
Waffle olayındada Gülşah'a katılıyorum sen yiyosun biz alıyoruz kiloları.Biz okadar uğraşırken revamı şimdi bu reklammm sırnaşık şey
Canım hoşgeldin sende uzun zamandır yoktun.Tayininiz çıkmış,hayırlısı olsun yakınlarının tanıdıklarının çevrende olması çok güzel olmuş sıkılmazsın.Ceylininde iştahına maşşallah diyelim nazar değmesin,bizimkilere bulaşsın biraz :Saruboceq:
Filiz'cim yemeğin varmış hiç düşünmene luzum yok dediğin gibir bir pilav yeter.Bende Yağıza dün sebzeli ve etli patates yemeği yapmıştım,birde kepekli bulgurdan pilav bayıla bayıla yiyor.Gerçi yediği ne kadar küçük bir kasenin yarısı olsada severek yemesi çok hoşuma gidiyor.Doruk baya erken kalkıyormuş,bizim velet ben işe giderken 08:30 gibi uyanıyor yada birazz daha geç gerçi bizimkisi geç yatıyor.
Kızlar işteyim gizilice giriyorum sizi çok özledim:asigim: ÖPTÜMMMM
dün hem pc de hem de tlf dan yazdım ama bir türlü gönderemedim site bakımda dedi sinir oldum
şimdi de direk muhabbete girdim ne selamsızım heee:))
tünaydın hatunlara.s.
çocuklar yazılıdayken bende size bakayım dedim nasılsınız sabah sabah kaynatıyorsunuz bakıyorum harikasınızz
benim günlerim malum aynı hızda devam ediyor dün okuldan eve gittim eşim aradı aşağı in diye bir baktım araba almış bana getirmiş zemuszemusbi sevindim binmek için can attım ama tabi önce ders vermem gerekti dersi verirken istemsiz gülmüşüm herhalde ki öğrencim çok mu sevinçlisin öğretmenim neden gülüyorsun diye sordukaydirigubbakcemile3
ders bitiminde kızımı almaya gittim süper yaaa artık istediğim gibi gezebilirim:)) hülyaaa hazır ol sana da gelecem:))))
selam kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama oğluş izin vermiyor okuyabildiğim kadarıyla
Esen'cim araba almışsınız güle güle kazasız belasız günlerde kullan canım.
semra'cım güzel haberler getirirsin inşallah
pınar'cım keyifler yerinde :)
inşallah satılır eviniz birsen yaa
Banu'cum kızımız sınıf başkanı olmuş aferin onaaa:)
Filiz'cim ben çok beğenmiştim ilk bölümde o diziyi ancak o kadar duygusal ki izleyemiyorum psikolojim bozuluyor vallahi bi sonraki bölüm reklamını izlerken bile...
kaçmam lazım oğluşu doyuracağım... biz hala çok yiyor çok süt içiyor hiçbi şey ayırt etmiyoruz fakat 10 kiloyu geçemiyoruz... öptüm hepinizi saç kalmayacak birazdan kafamda Deniz sağolsun:)
Heyyooo kociş geliyormuş beni almaya. Kızıma erken kavuşmak demek bu yerimseniben
Biraz önce pasta yiyormuş. Nasıl olmuş kızım diyorum telefonda gel gel çok güzel diyor cadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hadi yine iyisin Pınar kızına erken kavuşçan.
ben de akşama yalancı tavuk göğsü yapçam,dolaptaki sigara böreklerini kızartçam bi de yarına makarna salatası tamamdır.
Birazdan kocamla pazara çıkçaz işten gelince,
kızlarrrr,taze fasülye var
duru için dolaba atmak istiyorum ama sadece haşlayıp falan koysam olmaz mı kavurmadan falan.Çorbasına tek tek koyarım diye düşündüm.
slm kizlarr a.s.
hemen geçmişe bakayim dedim..ama kafam karişti otur kalk serrala ugras derken..ay bide tam selma verdim serra bardak kirdi bide evi süpürdüm arada derede..oyyy oyy yani :) bastan özür dilerim birini unutursam :)
ferdacim afiyet olsun piramit pastalar,pudingler :) ay sizemi gelsem napsam yok ama kilo aldirirsin sen bana D sana bişey daha diyecektim ben ya..heh banada aksam uyar canim..her aksam olabilir..yeterki 21-22den sonra olsun..baba-kizin işi gücü bitsin,keyif saatim gelsin gelirim edwardi izlemişsin valla bende begenmedim pek adami..diger kurt daha iyi dermişim kocamda beni artik ne desem boş DDD kiz digerlerini netten izlesene..ben öyle yaptim..valla bekleyemedim
gülşahcim canim herhalde iptal oldu bu optimum işi..pusetimizi dün aldik cok sukur..ama sanirsam annemlerin işi var ogun..ay böyle yazinca komigime gitti bian :))) sular kesikti ödevimi yapamadim gibi oldu ya annemlerin bi işi varda (dua edinde hayirlisiyla olsun kizlar..olay bitince ne oldugunu anlatirim..uzun iş biraz) işte o iş için bugun yarin ve c.tesi haber bekliyoruz..bakalim haber gelmesse iş iyice uzayacak :S oyuzden belki c.tesi anneme gidebilirim :S bide eşim hasta..ay erkegin hasta olmasinin ne oldugunu bilirsin sende..corbasi ihlamuru ilgisi alakasi vs bitmiyor yaaa :S oyuzden c.tesi muhtemelen gelemem gibime geliyor..ay hiç sevmiyorum böyle toplantilari kaçirmayi..gerci florya ve bakirkoy haricinde hiçbirini kacirmadim ama genede içime sinmiyor valla..ertelesek şöyleee 2 hafta kadar nasil olur kiz bu arada duru harbiden cok az yiyormus kuzum yaa..multivitamin felan vermiyormusun?
pinarim demek kayinvaliden de delonghiden cok memnun..bende hemen hemen her tüketici sitesini okudum..genelde herkes cok memnun ve almak isteyenlerde genelde bu markayi almiş..bende şimdilik memnunum bakalim nolcak :)) ama ben senin o mama canavari kizini yerim yaaa :))) demek buyu koyy diyor he :))))) ay sibostayken banada annaaa demişti kac kere zilli yaa :)))
sibosummm yogun hatunummm :) bi kaldir basini işten be :))
gülhancim waffle yemeye gidiyorsun he..insafin kurusun ne diyim kız bora maşaAllahh krepmi yedi? benmi yanliş okudum ya..ama inşaAllah dogrudur cok sevinirim valla ya..ay banada ümit oluyor be :))) bu kız beni öldürcek yoksa..biz 2-3 gündür resmen 3 ögün yiyorum..ara ögünler hak getire..aslinda ögle yemegi vermesem istemez bile..o derece memnun halinden yaaa..ekmek konusunda bende sana katiliyorum..yemekten daha cok yemesi benim içinde cok önemli..oyuzden zaten sulu bişey yapmiyorum..su,ekmek yiyecegine içindekileri yesin diyorum :) ama bak bebe biskuvi konusu ayri o bizim karbon hidrat kaynagimiz kahvaltida olmassa olmaz benim için..ama tabi yumurtasi,peyniri,cevizi,tereyagsindan sonra :)))
esencim araban hayirli olsun,kazasiz belasiz günlerle kullanin inşaAllahhh :) ee artik bekleriz sıksık bu tarafa yandin sen kiz niye cocuklarin için öyle diyorsun daha acilamamişlardir ya..4. sinif zordur bildigim kadariyla :) inşaAllah acilirlar tez zamanda
tülaycim selinin iyi olmasina cok sevindim..Allah korusun tüm kuzularimizi yaa..ay 1 kg da vermişsin..cok sevindim valla..az kilo olunca daha zor oluyor vermesi..tebrik ederim oyuzden
banucum bir tebrikte yagmurumuza :) sinif baskani olmus bidik :) aferin ona derslerinide calişiyormus güzelce :)
semos dicek kelime bulamiyorum inan..hala cok kötü oluyorum o konu aklima geldikçe..Allahim tez zamanda 2 şifadan birini versin..çok zor çok :S biz bile hiç alakamiz olmadigi halde bukadar üzüldüysek ailesini düşünemiyorum bile :S Allahim inşaAllah yuvasina bagislar sag salim..
filizcim he valla mektup olayina gülüyor artik eşim..daha dogrusu o biraz kabahatli gülmesi oluyor..gene ne yaptim diyor :)) ben cok takilmiyorum gülmesine etmesine..cünkü konusmuyorum sonrasinda o sormadikça..zaten bizim esas problemimiz karşilikli konusmamak..konusunca hemen çözüyoruz.,ama konusana kadar bi süre küs kaliyoruz..malum oglak oluncada ben sormadan,ben konuyu acmadan da acmaz konuyu :)) o da ayri bi sorun..ama artik cok fazla takilmiyorum..onada söyledim..ben artik senin yapman gerekenlere degil yaptiklarina bakiyorum dedim..gelmişsin 32 yaşina..bu saatten sonra ne sen beni ne ben seni dğeiştiremem..zaten hiç bir zamanda değiştirmeye calişmadim..sadece gerekenleri söyledim..oldugun gibi kabullendim artik..ama sunuda bilki beni dinlemiş olsaydin suan cok daha farkli olurduk dedim..vs vs işte..velhasili kelam bu mektup işi benim için iyi oluyor..ilişkimiz için degil..ben içimi dökmüş oluyorum..o da ögrenmiş oluyor..bişeyde degişmiyor :)) online dizi seyretmeyi bende cok seviyorum..zaten bu veletlerle dizi seyredilmiyorki :) he bide reklamlar var tabi..online'da öyle bi dert yok :) istedigin zaman durdur,reklam yok ohhh :))
özlemcim canim iyi olmana idare etmene sevindim canim..zeynebin hareketleri cok normal..bizimkilerin kardesi olmadigi halde kiskanclar,ilgi istiyorlar..seninki hayli hayli normal..ama eminim sen bununda üstesinden geliyorsundur..
nuran nerelerde gene?
bozoncum ismin gülgünmüş :) valla iyi oldu ögrendigimiz :) tekrar memnun oldum diyeyim :))
aysecim oh maşaAllah ceylinime yaa..ayni serradan bahsediyor gibisin p aman boşver be tatlim yiyen cocuk iyi..enazindan sen ne verirsen onu yer..ayarlama ihtimalin var..bizde o yok :)) ne yese kardir diye bulamaclar verip duruyoruz valla aman sunuda yesin bunuda yesin diye ay sen taşinmişsin buarada..cok sevindim valla senin adina..annelerimizin nesini tenkit ettiysek aynisi yapiyoruz şimdi valla
ögretmen ayse nerde yaaaa??
birsommm hareketli hatunum..dediklerine katiliyorum tabiki..gercekten insana koyuyor sen iş yaparken karşidakinin oturmasi..ama üzülen gene sen oluyorsun işte onu diyorum..sen cocuklarina eşine ve kendine bak yeter evelAllah
tutkuncum canim halami geçmedi dişin yahu..pes..kiz hemen değiştir antibiotiği..bende largopen içiyordum hep..önceden işe yarardi ama son gittiğimde iişe yaramadi..şimdi unuttugum minik bi ilaç vermişti doktorum..o hemen kesmişti..velhasil önemli bu iş..senin bu doktor nasil değiştirmedi hala anlamiyorum ya..cekilcek çilemi diş :S canim Allah kolaylik versin işlerinde ya..sıkışmışsın iyice..
nurten hala adapazarinda sanirim..
ay unuttuğum kimse kalmadi inşaAllah..
ay tekrar selammm kizlar a.s.
oyyy ben sunca seyi yazana kadar kizim evi halletti valla..ya nasil bukadar hizla dagitabiliyorlar anlamiyorum ya..valla enerjileri bosa gidiyor ya..bi inşaata felanmi versek bunlari DD valla 2 günde gökdelen diker bunlar bu enerjiyle DD
dün cok sukur pusetimize kavustuk..ay delirttiler tabi beni gene..chicco genel merkezi aradim "biz p.tesi yolladik magazaya aramadilarmi sizi" dediler..yok dedim..magazayi aradim..aradik bulamadik dediler..3 gün!! hemde cebimi aramişlarda bulamamişlar..palavraninda bukadari! neyse bi sinirle kalktim giyindim öglen 3 gibi..serrayi cikarmadan yedireyim dedim..bi güzel kustu kizim..iyice tepeme cikti sinir..gitmiyoruz dedim bi yere..sonra yemedi bigün daha ousetsiz kalmak 1 saat sonra gene giyindik ciktik..aksamda eşimle bulusup geldik..
püff eşimde hasta oldu..ay cok cürük elma yaaa..anam daha kiş gelmedi adam hastalanmaya basladi yaaa..kirmizi ginseng ilaci almiştik ona..o da pek fayda etmedi anlaşilan..gökkusaginin tüm renklerinden olusan ginseng almak lazim! anca paklar bizimkini :)))) velhasil gelince bide onunla ugrastim..bi çay yapmişim..sormayin gitsin DD aciziyetimi belirtir içinde ihlamur,tarcin,karanfil,nar-çilek cayi,ada cayi,ginseng,limon vardi bide corba içirdim..hamburgerle patates kizt.yaptim..kizimida yedirip uyuttum..21.30 gibi mideme bi agri girdi anlatamam size..dedim tamam gidiyorum ben..buraya kadarmiş ömrüm..neyse o cabuk gecti..15 dak felan sürdü..
sonra gece 1de cok daha beteri tuttu..heh dedim bu sefer kesin gidiyorum..gaz sancisiydi sanirim..ama kalbime vurdu resmen..midem taş gibi oldu..rengim bembeyaz oldu..bi terliyorum bi üşüyorum..nefes alamiyorum..oturamiyorum kalkamiyorum..27 sene sonra ilkkez istifra ettim zorla..ay bide işe yarasaydi bari..dahada beter oldum..hüngür hüngür agliyorum..ay cildircaktim ya 3e kadar süründüm resmen..sonra ne oldu anlamadim ama bicak gibi birden kesildi dua edince..2 saatte resmen öldüm öldüm dirildim..eşimde cok korktu hastaneye gidelim diye tutturdu ama gitmedim geçer diye..oyyy Allah vermesin valla kimseye..rahmetli anneannemde bi kere böyle hastaneye kaldirilmişti..kalp kiriz sanmişti kadin..gaz sancisiymiş..harbi dogruymus valla..nefes alamiyor insan..resmen kalbin miden cikacak gibi bişey..anlatilmiyorki :S
neysem işte gece bu maceradan sonra sabah sabah kalktik..ben gecen sene nufus cüzdanimi kaybetmiştim..yenisi cikarmiştim..62tl cezasi vardi..ödemiştim..ama gecen gün vergi dairesinden ödeme emri geldi..ödememiş görünüyorum..ay dedim..neyse babam geldi sabahtan Allah razi olsun..serrayla o ilgilendi genelde..bende koşturdum..mal müd.gittim dekontumu aldim..adama dedim nufusami gidicem vergi dairesinemi? vergi dairesi dedi..o da bostancida..kalktik oraya gittik..ordaki kadin demezmi nufusa gidip şuraya imza attircaktiniz diye..şaka gibi geri geldik..imza attirdik..babama verdim kagidi ben eve geldim..babam giderken vergi dairesine birakacakti..oy nufustaki adam yanliş yere imza atmiş..hayyy dedim sizi yapacaginiz işe!!!!! delirttiler beni ya..bide her gittiğim yerden azar işittim..en sonunda patladim nufustaki adama..
ya dedim siz ne diyorsunuz..ordan bakinca salak gibimi duruyorum ben..bana demedinizki bu cezayi verip kagidi onaylatin diye..ben cezami verdim..buda kagidi..bana kimse demedi bişey..yok dedik,yok burda yaziyor görmedinmi..ya dedim ben bunlari okumak zorundamiyim..bu ne biçim iş böyle..Allah düşürmesin sizin elinize dedim..bi imza atacak yarim saat oyaliyor beni ya..kanlarimi yavas akiyor nedir..böyle yavaslik görmedim ben..alişmişlar 40 senedir agir iş yapmaya..millet uzay cagina geldi biz hala imzalarla ugrasiyoruz! ay fitik oldum fitik ya..ya muhakkak işini dogru düzgün yapanda vardir..ama yapmayan okadar cok kişi ki bu yerlerde..onlarda arada kayniyor!
ay işte böyle kizlar..kac gündür baskalarinin hatasini ben cekiyorum ya..hayirlara ciksin bişeyler var üstümüzde..pazar günüde bi download sisteminden şifre alalim dedik telle..anam şifre oluşturduk..kabul etmez bi türlü..20 tane şifre denedik..o arada salak site birini kabul etmiş mail aksivasyonu olmadan..ee nerden bilelim hangisi tuttu..yandi tabi bizim 20tl tekrar şifre aldik bastan..
hayirlara ciksin valla..şu reglim bi bitsin bikaç yasin okuyacam valla..nedir bu anlamadim..durdugum yerden sorun cikip duruyor basima :))
serra hala cok cadi ve kati yemiyor :) yani bi değişiklik yok..oyyy suanda bütün ayakkabilari getirdi yanima tek tek :S sabir tuba sabirrrrrrr 1 saat kaldi 20de bayram dakikalarim basliyor
bide bugunlerde okeye sardim cok fena..bu hülya cadisi yüzünden DD inşaAllah biran önce gecer gider bu sevda umarim acaip bagimlilik yapti
gündüzde hiç oturamiyorum..hiçbir işi ertelememe karari aldim kendi kendime..iyi oluyor acikcasi..hiç bir işim birikmiyor artik..ama olan bana oluyor..aksam pestil gibi oluyorum..bide hayati kaciriyorum ya işe güce bakmaktan..aksam 8den 9dan sonra dinleniyorum anca..ee anam o saatten sonra ne birini arayabiliyorum ne baska bişey yapabilcek halim kaliyor..aramam gereken kac kişi var listede..tebrik listesi uzuyor gittikçe..ev ve serrayla he bide milletin basima açtigi işlerle ugrasmaktan sosyal hayatim sifirlandi iyice..ay acilen hem işlerimi ertelemeyecegim hemde sosyal hayatimi düzene sokacak bi program yapmam lazim..buraya bile giremiyorum yaaa! ama dedigim gibi buraya dingin kafayla girmek istiyorum..ama zor oluyor bu düzende..oyy oyy..
bu arada kizcem bugun tam tamina 1.5 yaşinda olduuuuuuuu :))) rekora koşuyoruzzzzzz 1.5 yaşinda ama hala kati bişey yiemiyorrr..tam tamina 16 dişi var hemde pes diyorum! bak gene sinirleniyorum..serra bu arada bütün catal kaşiklarida getirdi anasina verdi elinde mumla geliyor şuanda..şu evi bi topliyim..daral geldi iyice..
hadi öptüm hepinizi kocamanca..
not: azönce fark ettim..diger pc de msnim acik kalmiş..dün gece mide agrisi basinca acik birakip cikmiştim..hala acikmiş..şimdi serra karişitrinca fark ettim :) cevap veremediklerim yanliş anlamayin sakin :) kusuruma bakmayin :)
muckssssssssssssssssssss
eşim hastane ye gitti az önce,öyle fena ishal vekarın ağrısı vardı ki öğlenden beri geçmedi,sıcak su torbası koydum,ıhlamur yaptım iç sıcacık dedim geçmedi,bakalım dr. ne diyecek,inş önemli dğeildir de çocuklara falan geçmez,offf
bu adam beni sinir ettikçe beter oluyor olsun da,bugün bana ne dese beğenirsiniz 10 gündür eev gelmek istemiyormuş,bıkmış,o kadar çok üzüldüm ki anlatamam size,sinirle mi ağzından çıktı gerçek hislerimi bilemiyorum...ağlasam rahatlıycam ağlayamıyorum bi türlü,geçen göz dr.una gittim göremiyorum diye,göz yaşı bezlerinde sorun var dedi,bi bu eksikti,bakalım damla kullanıyorum şimdi...kızlar dua edin bize sonumuz hayır olsun,bi an önce düze çıkalım
İyi Geceler Herkese...
Anılı beklerken akşam uyku saatimizi kaçırdık bugün uyutmayalım dedim bende ,sağolsun o yemeği hazırladı bende Dağhanla ilgilendim ye,iç,çay faslı derken bizimki altını doldurunca yıkıyım dedim.Yıkandık oğlumla muhallebisini yapmış babasıda o arada yedirdim uyuttum.çok şükür,inşallah iyi uyur...
Pastamda tadı iyi olmuş ama biraz poşete yapıştı sinir oldum bi ara başka tarif denicem...
Şimdide kocamla internet keyfi yapıyoruz,güldüm biraz önce ne günlere kaldık diye..İkimizde açmışız pcyi öyle bakıyoruz...:)) Hey yarabbim.Anıl ne yapalım teknolojiye ayak uyduruyoruz diyor..kaydirigubbakcemile3
Bizden böyle ben bi alışveriş sitelerine bakıyım indirimde varmı bişeyler kaçtım kızlar..
selam kızlar
canım bu akşam gıttık yıne esimle hastaneye durumu malesef krıtık oldu ıyıce bobreklerıde ıflas etmış yarın dıyalıze beglanıcak buyuk ıhtımalle tabı onunda ıc kanamaya nede olma rıskı var eşinden yazılı kagıt aldılar yarın duzelme olmazsa dıyalıze baglanıcak
ve kana ıhtıyacları var bırkac kışı bulundu onlardan alınacak yarın ama hergun gerekıcek gulhanın eşi ve abisininde kanı uyuyor onlarda verıcekler sagolsunlar anlıycanız durumlar cok kötu
esımler erzurumlu erzurumdan bır suru ınsan gelmış burdada akrabaları cok herkes perişan halde 1 haftadır hastanelerde surunuyorlar bend eyarın yemek yapıp onlara goturucem kısmetse işte boyle canım malesef ıyı haberlerım yok
maşallah maşallah bende tek benim kızmı diyordum iştahsız olan inşallah bigün yicekler canım üzülüyoruz hep ama çıldırmamakta elde değil yapcak bişeyde yok.
dimi eskidik mi ne?2011 leride görünce
çok sevindim senin adına canım
çok sağol canım bugün daha iyi ama ğzım aft oldu onun acısıda iyice üstüne geldi hala açım
canım valla süper olurdu hem insan kafa dengi arkadaşlarıyla gezerken çok daha zevk alıyor.Ben karar verdim Pınarın eteğine yapışcam
zor hemde nasıl canım
benim kızda erken kalksa keşke 9.5 ta kalkıyor bugün gece 1 de zor uyudu takla ataata bağıra çağıra sabah kaldıramıyorum erken
bende öyle bir geçer zamanki yi izliyorum Ezel ve Fatmagülü bide dün Önce Vatanı izledim beğendim bakalım Türkanı izlemeye çalışıyorum yönetmenlerinden biri arkadaşımın eşi daha önce valiyide onlar çekmişti.Diziye destek için özellikle çok tehdit alıyolarmış
maşallah bak parkıda öğrenmiş ee büyüdüler oyunu zevkini almaya başladılar
patlamış mısır keyfi he
hayırlı uğurlu olsun
evet inşallah canım
gunaYDINN
bugun cuma çok şükürrr
semracım allah yardıcısı olsun..allahın izniyle kalkar ayaga ınsallah.. umut en buyuk ılac bencee onun ıcın..saolsun gulhanın eşive abısıde duyarlı davranmıs
hulyacım gelmıss hosgelmısss..gazelede bravo valla hıc caktırmıyo ama ne yaramaz olmus öle anneye ezıyetler falan ısır poposundan benım ıcın...geçiçek hulyacım sıkma canını bu yaptıkları 2 yaş sendromu dıyorum artık bakalım oda gecınce ne baslıcakkk
tugbacım basından tuz cevır ver bırınee bu ne yaa allah daha buyuk dert vermesın tabıdeee masallah cekebılecegın herseyı bu hafta atlattın..eşinede sanada cok gecmıs olsun bılırım o sancıyı okurken ev arkadasımı hastane kaldırmıstık gaz sancısından o kızın kıvranısları geldı gozumun onune sen anlatırken
inşallah annenınde senınde istedıgınız sey olurr merakla beklıyorum ne oldugunu
bengıcım bugun erkencısın senı boyle aktıf gormeyı ozlemısım valla..kolay gelsın canıma.s.
esennn arabaya ıslatmaya beklıyorum bu tarafa ona goreee sonra sıbelı sonra gulhanıııııı:))ayy ne bereketlı bu ayyy maşallahhh kızlarrrr kazasız belasız ınsallaha.s.
dun gulhanın yazdıgından etkılenerek dedımkı uyurken sadece sut ısıtıp vereyım bosuna vermıyeyeım bıskuvı falan vıtamınını alsın sütten dıyerekten ıcırdım 150cc kadar yattım12de
anam duru 5de bı asıldı mememe saat 7yı gectı kopacak sandım artık cektım agzından aglıyo bu sefer yalancı memeyı atyo agzından kalktım muhallebı ıcırdım de delıksız uyudum 8e kadar::çok üzgünüm:
Günaydınlar bacılar a.s.
Geldim kahvaltımı yaptım size bakayım dedim. Maşallah çeneniz düşmüş yine akşam. Oh oh seviniyorum burayı böyle bereketli görünce a.s.
Akşam sağolsun eşim geldi aldı beni. Gittik sürücü kursundan ehliyet sınavına giriş belgemi aldım. Sınav yarın ben daha ancak aldım. Neyse ordan hemen kayınvalideme geçtik. Yemeğimizi ytiyip koştur koştur eve. Ben hemen Defdoş'un nevresimlerini serip odasını toparladım. Eşimde sağolsun toz alıp yerleri silmiş. Teizdi ama yine de bi daha ciflerdim lavabomu tuvalaetimi falan. Havlularımı değiştirdim. Mutfakta ki yıkanan bulaşıkları kaldırdım.
Defne'de araba da uyumuştum. Tam misafirlerin gelmesine yakın 9 gibi uyandı. Onu giydirdim geldiler. Çayımı demledim. Yanına tramisu ile servis yaptım. Defne ile onların oğlu bi güzel oynadılar ki. Fazla da durmadılar zaten . Saat 11 gibi gittiler. Bende hemen bulaşıkları makinaya koydum. Cup yatağa attık kendimizi a.s.
Yarın da dediğim gibi ehliyet sınavım var. İnşallah hallederim ya a.s.
Ordan da kadın doğum doktoruma randevu aldım. Temmuz da kontrolüm vardı unuttum. Malum bu spiral 6 ay da bir kontrol istiyor. Bakalım sorun yoktur inşallah a.s.
Tubiş'im pusetine kavuşmuşsun canım gözün aydın a.s. Ay o devler dairesi işlemleri zaten ömürlük ömürlük. Dediğin gibi bu aralar herşey üstüste geliyor. Allah beterinden saklasın diyelim bacım a.s.
Eşine çok geçmiş olsun a.s. Erkeğin hastası fena nazlı oluyor valla Allah kolaylık versin yerimseniben Oyy o gaz sancısı ne fenadır ya. Çok geçmiş olsun canım. Olmasın inşallah bir daha a.s.
Ütünü beğenmene sevindim. Bende iyi şeyler duydum. Kayınvalidemde çok memnun. Hergün ütü yapan insan olduğu için çok rahat etti a.s.
Ay Defne'nin annaaa demelerini sorma. Dün gelen arkadaşımın eşinin de annaaaa diye peşinde dolandı durdu kaydirigubbakcemile3
Nuran'cım hoşgeldin a.s. Ohh misafirler atlatılmış gözün aydın a.s.
Özlem'cim eşine çok geçmiş olsun canım a.s. Gerçekten içinden geldiği için söylememiştir bencede. Ama bence sen bikaç gün kesinlikle annene gitmelisin. Hem se hem eşin biraz yalnız kalın. Senin kıymetini bi anlasın derim a.s.
Senin de inşallah damla ile hemen hallolur sorunun çok geçmiş olsun a.s.
Ferda'cım yok bacım yok ben o yeşil çayı bi türlü sevemicem bak aklıma tadı geldi bi hoş oldum :sinifsinif: Ben yurdumun siyah çayına devam edeyim kaydirigubbakcemile3
Ohhh afiyet olsun pasta götürülmüş. Bursa planları yapılıyor he hadi bakalım gidersiniz inşallah a.s.
Hülya'cım hoşgeldin canım a.s. Gazel cadısı çıldırtmış seni. Niye uyumadı ki kuzum :uhm: Kakası var demişsin. Rahatsız etti belki de yavrumu. Kızma annesi derdini anlatamıyor ne yapsın a.s
Gülhan'cım ne yapalım tatlım burdan online gün yapalım dedik kaydirigubbakcemile3
Semra'cım valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Rabbim iki rahmetten birini versin. Yakınlarına da çok zor. Oyyy Allah'ım bir mucize versin inşallah a.s.
Bengi'cim erkencisin canım. Kolay gelsin a.s.
Bende işten çıkışta dün akşam terzime uğradım prova için sonrada hızlıca eve geçtim.
Benim oğlana bişeyler oldu.Çok sinirli,agresif tavırlar sergiliyor.Bana geldiğimde bir süre yanaşmak istemiyor,daha sonra o kaprisi geçince de sevicem derken pat pat vuruyor.Anlayamadım bir türlü.Halbuki eve geldiğimde sadece onunla ilgilenmeye çalışıyorum,dikkatimi başka bir şeye vermemeye çalışıyorum ama neden böyle oluyor.Dün akşam öyle vurması falan bi zoruma gitti, bir ağladımki sormayın.Gerçekten çok zormuş anne olmak,yükü çok ağır, nasıl yaklaşıcam bilmiyorum inanın.Kitaplarda okuduğumuz tavsiyeler uygulamalar bile bazen gerçekte işe yaramayabiliyor.:sinifsinif:
cok sagol ferdacım beklemekden başka elımızden gelen bırsey yok zaten
bu arada cumarttesı tekrar toplanırız canım sen yeterkı gel yarın akşam gulhandayız cumarttesıde kahvaltıya gıderız akşamada oturur gelırız kısmetse buyur gell :)))
Ferda gel bacım SEMRA hazırlıları yapıyor zaten.Yemek kursuna gıtmıs o ıslerde cok hamarat.Ne zaman davet etsem butun yıyıcek ısını halleder.Bıde servıs yapmayı bulasık yıkamaya bayılıyor:))))))Boyle mısafıre can kurban.Hatta butun kızları davet edıyorum...
tatlım kafanı dinlemek mutlaka iyi gelecektir ama şimdi yaparsan bunu işler daha da karışabilir yine de sen bilirsin tabi... inşallah bi an önce düzelir her şey...
baktın mı var mı indirimde bi şeyler:)
şimdi ütü yapıp okula gitmem lazım herkese günaydın opuyorumnanaktan
bugün 3'e kadar okul var oradan da arkadaşa gideceğim akşama görüşürüz:)
hadi bakalım uykusunu almış seninkide bugün ,yumurtasınıda yemiş daha ne olsun dimi..günaydın hatunlarr
sehercim Allahım acılarını dindirsin inşallah kısa zamanda saglıgına döner gercekten zor durum sanada kolay gelsin
hayret ve şaşılacak sekilde hanzade 9 a 20 kala uyandı ohh bizde uyumusuz karı koca iyi oldu uykumu alarak uyandım
kahvaltı hazırladım benim cimcimeye yumurtasının yarısını yedi ama yumurta çift sarılı yani iri yumurta neyse azcık peynir tereyag ve labne yedi neyse ugrasmıcam şimdi kayu izliyor
hava harika güneşli bende karnımı doyurayım kayu bitsin kızı alıp cıkayım parka azcık koştursun da yorulsun gec uyandı bakalım ne vakit ögle uykusuna yatacak
ben bugun evdeyim kısmet olursa ütü yapcam
işte böle
işte olanlara hayırlı işler
evde olanlara keyifli günler veeee hayırlı cumalar hepinize
Ferdacım şu pudingin tarifini versene bende kuzuma yapayım.
[/B]
Selam cnm,ne yapalım çocukları uyutup kaçıyoruz buraya..Günaydın kızlar.
Geçmişe bir ara bakarım arıtk o dkar çok konuşmuşssunuzki gecemi konuşuyorsunuz siz bakim:)))
Günaydınlar bacılar a.s.
Geldim kahvaltımı yaptım size bakayım dedim. Maşallah çeneniz düşmüş yine akşam. Oh oh seviniyorum burayı böyle bereketli görünce a.s.
Akşam sağolsun eşim geldi aldı beni. Gittik sürücü kursundan ehliyet sınavına giriş belgemi aldım. Sınav yarın ben daha ancak aldım. Neyse ordan hemen kayınvalideme geçtik. Yemeğimizi ytiyip koştur koştur eve. Ben hemen Defdoş'un nevresimlerini serip odasını toparladım. Eşimde sağolsun toz alıp yerleri silmiş. Teizdi ama yine de bi daha ciflerdim lavabomu tuvalaetimi falan. Havlularımı değiştirdim. Mutfakta ki yıkanan bulaşıkları kaldırdım.
Defne'de araba da uyumuştum. Tam misafirlerin gelmesine yakın 9 gibi uyandı. Onu giydirdim geldiler. Çayımı demledim. Yanına tramisu ile servis yaptım. Defne ile onların oğlu bi güzel oynadılar ki. Fazla da durmadılar zaten . Saat 11 gibi gittiler. Bende hemen bulaşıkları makinaya koydum. Cup yatağa attık kendimizi a.s.
Ordan da kadın doğum doktoruma randevu aldım. Temmuz da kontrolüm vardı unuttum. Malum bu spiral 6 ay da bir kontrol istiyor. Bakalım sorun yoktur inşallah a.s.
Tubiş'im pusetine kavuşmuşsun canım gözün aydın a.s. Ay o devler dairesi işlemleri zaten ömürlük ömürlük. Dediğin gibi bu aralar herşey üstüste geliyor. Allah beterinden saklasın diyelim bacım a.s.
Eşine çok geçmiş olsun a.s. Erkeğin hastası fena nazlı oluyor valla Allah kolaylık versin yerimseniben Oyy o gaz sancısı ne fenadır ya. Çok geçmiş olsun canım. Olmasın inşallah bir daha a.s.
Ütünü beğenmene sevindim. Bende iyi şeyler duydum. Kayınvalidemde çok memnun. Hergün ütü yapan insan olduğu için çok rahat etti a.s.
Ay Defne'nin annaaa demelerini sorma. Dün gelen arkadaşımın eşinin de annaaaa diye peşinde dolandı durdu kaydirigubbakcemile3
Özlem'cim eşine çok geçmiş olsun canım a.s. Gerçekten içinden geldiği için söylememiştir bencede. Ama bence sen bikaç gün kesinlikle annene gitmelisin. Hem se hem eşin biraz yalnız kalın. Senin kıymetini bi anlasın derim a.s.
Ferda'cım yok bacım yok ben o yeşil çayı bi türlü sevemicem bak aklıma tadı geldi bi hoş oldum :sinifsinif: Ben yurdumun siyah çayına devam edeyim kaydirigubbakcemile3
Ohhh afiyet olsun pasta götürülmüş. Bursa planları yapılıyor he hadi bakalım gidersiniz inşallah a.s.
Hülya'cım hoşgeldin canım a.s. Gazel cadısı çıldırtmış seni. Niye uyumadı ki kuzum :uhm: Kakası var demişsin. Rahatsız etti belki de yavrumu. Kızma annesi derdini anlatamıyor ne yapsın a.s
Gülhan'cım ne yapalım tatlım burdan online gün yapalım dedik kaydirigubbakcemile3
Semra'cım valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Rabbim iki rahmetten birini versin. Yakınlarına da çok zor. Oyyy Allah'ım bir mucize versin inşallah a.s.
günaydınlar herkese hayırlı cumalar ancak kendime gelebildim dün arkadaşlar geldi saat 12 gibi kalktılar yatmamız 01:00 geçti sabahta 06:30 ta yola çıktık çok uykusuzum
Aynen canim, bende Ezel'i izliyordum, bu da eklendi.
Doruk erken yatiyor tetesi, o yüzden erken kalkiyor. Ama genelde 9-10 saat deliksiz uyur geceleri, bazen civitiyor, 6-7 saatte kalktigi oluyor huzursuz bir bicimde, öglende küp gibi yatiyor bu sefer. Masallah diyorum Yagiz'ima, ne güzel yemekler yiyiyor. Yedigi kadar yesin canim, yeter ki yesin dedigin gibi...
Arada göz kirp canim, haberler ver Begüm'den de...
Oh, sefan olsun canim. Hayirli ugurlu olsun arabanda.
Himm, sen simdi hamilesinde canim. Zaten hormonlarin, duygusallastirir seni. Izleme bence de.kaydirigubbakcemile3
Cadi ya, birde pastaya cagiriyor annesini. Afiyet olsun kuzuma.
Haslayarak koyabilirsin sanirim canim, hic denemedim gerci ama birsey olacagini sanmiyorum.
Biz küs kalamiyoruz hic canim, benim esimin alerjisi var küsmeye falan. Küstügüm anda küplere biniyor, konusma cagirisi ondan geliyor genelde. Ama bazen agresiflesiyoruz, laf sokuyoruz birbirimize. Evde soguk savas rüzgarlari esiyor, böyle durumlara yariyor mektup. Aman hic yazmasak daha iyi gerci...
Anlatinca kesin felaket birsey var sandim canim, gaz sancisi hic aklima gelmedi. Neyseki atlatmissin. Esine de cok gecmis olsun. Devlet dairesine bende gitmekten nefret ederim, cok hantal calisiyor genelde memurlar. Neyseki o iste hallolmus. Serra'ya da bravo, mikserlikte sinir tanimiyormus. Ama 16 disle, hala pütürlü yememesi bence keyfi bir durum. Germe kendini bosuna, nasilsa yer birgün. Eline israrla birseyler ver, önce oynar, tirtiklar, sonra birgün yemeye baslar.
Agir konusmus esin canim ama öfkeli aninda söylemistir cok üzme kendini. Annenlere git ama bir ara, dinlenirsin biraz, ev stresinden kurtulursun.
Pastan her ne kadar yapismis olsada, afiyetle yenmis sonucta. Bizimde esimle tek lüksümüz artik filim izlemek oldu tv.de. Eskiden ne güzel haftalik planlar yapardik, tarih oldu cogu. Ama memnunum yine de hayatimdan, Doruk herseye deger...
Canim ya, bir mucize, ufacik bir umut kivilcimi belirir insallah.
Türkan'i bende izleyecegim canim, Dorugun uyku problemi hafifledi, tamamen gecsin baslarim onada. Tehdit aliyor demek yönetmenleri, hic sasirmadim, ölmüs bir insanin aydinligindan korkuyorlar hala. Karanligin ömrü günes dogana kadar sürer, biz günesi beklerken susalim en iyisi.
Canim iste yemek yemedigi icin, kaloriye ihtiyaci var Durunun. Tok kalmaya da cözümü, bisküvi ve muhallebiyle bulmus. Bence ac birak benim gibi, ta ki yemek yemesi gerektigini anlayana kadar. Valla su anda cok memnunum ben ve bu yöntemi kesinlikle tavsiye ediyorum. Biraz zor ama cok etkili.
Hadi bakalim canim, alninin akiyla sinavini gecersin insallah. Allar yardimcin olsun.
Ya neden vuruyor ki kuzum acaba. Birilerinden mi görüyor, yaninda tv. mi izleniyor? Ya da, artik büyüdügü icin, sana daha cok ihtiyac duydugundan, duygusal bir tepkiden dolayi mi? Doruk arada istedigini yapmayinca vuruyor ama hayir dedigimde, yapmiyor bir daha. Ama Doruk, Avusturya'da ögrendi, tv cok izliyorlar annemler ve engel olamiyordum bizimkine. Haliyle siddet sahnelerine de takiliyor gözü.
Günaydin hatta Tünaydin Kizlar,
Su toplu alinti isi beni cok gerdi, Doruk tepemde ikide bir miymiy, oyun istiyor. Bugün 07:30'da kalkarak bir rekora imza atti ayrica, tahtaya vurayimda... Uykumu iyice aldim, dün cok erken uyumustum uykusuz kaliyorum diye. Neyse, bir yandan birseyler yiyelim oglumla, o yataga, bende islere dalayim. Öpüldünüz hepiniz.
Gunaydınnnnn
Masallah sabah bereketı heralde kızlar.Aşağıda onlıne lıstesı gıderek uzuyor.Bu performansı akşamda beklıyorum.Bora 6 da uyandığı ıcın oğle uykusuna yattı.Bende kerevız pısırıyorum bakalım sonuc nasıl olucak.Akşamda mısafırlerım var bı kek yaparım cayın yanına bırazdan:)))
Alıntı yapamıycam calısan herkese kolay gelsın..Iyı haftasonları...
Evde kı annelerede cok kolay gelsın.Umarım uykulu,iştahlı bol oyunlu bır gun olur...
Gulsah bence sen yınede verme canım.Haftasonu gelıyor daha kolay denersın.Emmeyı cok uzatırsa yıne bıraz sut versen.Muhallebı tok tuttuğundan kahvaltı yapması zorlasabılır.Ben Boray dun kahvaltıdan sonra bırsey yedıremedım.Akşam ustu delı gıbı acıktı ama kasığı yınede ıstemedı.Bende elma,armut verdım tas gıbı meyvaları bır yemeğe calısıyorkı sorma gıtsın.Ardından muhallebıyıde sorunsuz yedı.
Ayy her gırdığımde bu yemek konusunu acıyorum.Bıktırdım bıraz ama ınanın en ıyı sız anlarsınız benı.Sımdıde sole dusunuyorum temel sorun ana yemekye bızde.Acaba corbayı kahvaltı yerıne versen nasıl olur.Bırde mama sandalyesınden sıkılmıs olabılırmı baska turlu nasıl yedırebılırım.Hıc denemedım kacar dıye.En sevdığı yoğurttu onuda bır haftadır ıstemıyor.Lısteden cıkarayım dıyorum ozlermı acaba.Seslı dusunuyorum bunları sadece...Bır selam verıp kacıcaktım guya.
Sıbel,tulay belkı özlemden yapıyor olabılırler.Ama tv de gorerek taklıt etmıste olma ıhtımallerı var.Sıbelll ağladım demıssın kıyamam yaa.Uzdun benı.
Borada benı sanıye bırakmıyor.Alıye ablaya nekadar duskundu bılıyosunuz sımdı hep anne anne butun gun yanından ayrılamıyorum.Buda baska bı sorun.Sabah bırakıp markete bıle gıdemedım.Tuvalete gıtmeme bıle ağlıyor.Nasıl bır sendrom buya sankı donduk en basa.
İşler benı bekler uğrarım bı ara öptum sızlerı....
selam kızlar
40 dakka parkta koşturup salıncak binip geldik
geir gelmez muz biskuvi süt ceviz karısımı yaptım yedirdim azcık oynasıp şimdi uyuttum ama gözleri daha dizime yata yatmaz kapandı sıpanın
sibelcim özlüyordur seni ondan tepki gösterisi yapıordur ama aglama takliti yapmak gercekten onları daha fazla vurmaya yitiyor bizimkide oyun sanıp vurdugu için biliyorum ama aglamıssın içim bi garip oldu dediğin gibi annelik zor ve kitapta yazanlar gercekten işe yaramıyor bazen
pınarcım seninde yarın sınavın varmıs basarılar canım
tülycım banucum sizlerede günaydınn
aaa kimse kalmamıs bende işe giriseyim barii
Bende aklımdan seni geçiriyordum valla Hülya nerelerde yine bu kız diye,hayırdır niye uyumuyor acaba Gazel hnm...
Bak okeylere filan takılıyomuşsun Tubişden heberini aldık haberin olsun,burayıda ihmal etme bakıyım,özletme ok??
o niyesini biliyorda bacım kötü tarafı herzaman ben bilemiyorum :))Ferda gelın yarın akşam bende toplanıyoruz bı aksılık cıkmazsa:)))
Yıne yağmur yıne yağmur....
Hulya neden uyumuyo kı zıllı.Aman sankı nıyesını bılıcek.Bır ıkı gune duzelır ınsallah.Yoksa onların gunduz uykusuna ıhtıyacları var daha.
Ferdacım şu pudingin tarifini versene bende kuzuma yapayım.
Bizde seni özledik Semra'cım daha sık gelllll
Esencim hayırlısı olsun çok sevindim adına artık seni buralara gelmeden alı koyan bişeyde olmıycak.Bekleriz bu taraflara.Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim.
Bengicim hoşgeldinnn.Daha sık uğramaya çalış.Merak ediyoruz,özletiyorsun kendini.Maşallah Deniz'imin iştahınada.Yesinde, varsın kilosu az olsun sağlıklı sıhhatliler yaaa.Bu enerjiyle zaten kilolu olmaları biraz garip olurdu.Yağızda iki dakika yerinde durmuyor.
Yerim ben onu gel gel diyen ağzını kuzum benim yaaa opuyorumnanaktan
Tubişim yaaa yazını okuyup iletiyi yazana kadar ne diyeceğimi unuttum.O ne uzun yazı öleeee döktürmüşsün.Annenlerin işi hayırlısıyla olur inşallah.Rabbim kalbinize göre versin.Pusetinizde gelmiş baya uğraştırmışlar ama.Çok geçmiş olsun canım eşinede,sanada. Bende bir kere aynı durumda kaldım.Daha Yağız 4 aylık falandı.O kadar kötü oldumki bayılmıştım.Hatta hastaneye yatırdıklarında gaz sancısı olduğunu anlamaları baya zaman aldı.Böbrek,mide her türlü ihtimalden sonra.Serroşunda onu bunu yanına taşımasını yazmışsın ya, sanki yanımdaymışsınız gibi gözümün önünde canlandı benim velette dün akşam telde konuşurken bütün ayakkabılığı yanıma taşıdı ağzım açık kaldı Msndede dün yazdım ama cevp vermeyince anladım benn ilk defa başımıza gelen bi durum değil nasılsa olumunekankayizsmile
Nurancım hoşgeldin,misafirleride atlatmışsın ne güzel.Bu veletlerle rahat nefes almak mümkünmü zaten bir yere gidince burnumuzdan geliyor.İki dakka yerlerinde durmuyorlar.
Özlemcim,zor dönemler geçiriyorsunuz,kızlarında da dediği gibi bilinçli söylememiştir.Sen hiç birkaç cümleye takılıp canını sıkma.Kuzularını düşün.Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler.Biraz daha sabır :teselli:
Hülyacım sende bendensin bende arada bakıp yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum.Kuzuma gelince yazdıklarına şaşırmadım,kayınvalidemde bu aralar hep aynı şeyleri yaptığını söylüyor.Bi gerginlikleri var ama hayır olsun.
Hoşgeldin Gülhancım,demek sanal alemde aşk bizim gerçekte bile aşka ayıracak vaktimiz kalmadı.:bbo: Bu velet beni öldürecek.
Semroşum çok üzüldüm yaaa,aileside perişan olmuştur.Allah yardımcıları olsun.İyi haberlerini bekliyoruz.
gunaYDINN
bugun cuma çok şükürrr
hulyacım gelmıss hosgelmısss..gazelede bravo valla hıc caktırmıyo ama ne yaramaz olmus öle anneye ezıyetler falan ısır poposundan benım ıcın...geçiçek hulyacım sıkma canını bu yaptıkları 2 yaş sendromu dıyorum artık bakalım oda gecınce ne baslıcakkk
tugbacım basından tuz cevır ver bırınee bu ne yaa allah daha buyuk dert vermesın tabıdeee masallah cekebılecegın herseyı bu hafta atlattın..eşinede sanada cok gecmıs olsun bılırım o sancıyı okurken ev arkadasımı hastane kaldırmıstık gaz sancısından o kızın kıvranısları geldı gozumun onune sen anlatırken
inşallah annenınde senınde istedıgınız sey olurr merakla beklıyorum ne oldugunu
bengıcım bugun erkencısın senı boyle aktıf gormeyı ozlemısım valla..kolay gelsın canıma.s.
esennn arabaya ıslatmaya beklıyorum bu tarafa ona goreee sonra sıbelı sonra gulhanıııııı:))ayy ne bereketlı bu ayyy maşallahhh kızlarrrr kazasız belasız ınsallaha.s.
Günaydınlar bacılar a.s.
selam kızlar
Günaydın kızlar.
Gunaydınnnnn
Masallah sabah bereketı heralde kızlar.Aşağıda onlıne lıstesı gıderek uzuyor.Bu performansı akşamda beklıyorum.Bora 6 da uyandığı ıcın oğle uykusuna yattı.Bende kerevız pısırıyorum bakalım sonuc nasıl olucak.Akşamda mısafırlerım var bı kek yaparım cayın yanına bırazdan:)))
Alıntı yapamıycam calısan herkese kolay gelsın..Iyı haftasonları...
Evde kı annelerede cok kolay gelsın.Umarım uykulu,iştahlı bol oyunlu bır gun olur...
Gulsah bence sen yınede verme canım.Haftasonu gelıyor daha kolay denersın.Emmeyı cok uzatırsa yıne bıraz sut versen.Muhallebı tok tuttuğundan kahvaltı yapması zorlasabılır.Ben Boray dun kahvaltıdan sonra bırsey yedıremedım.Akşam ustu delı gıbı acıktı ama kasığı yınede ıstemedı.Bende elma,armut verdım tas gıbı meyvaları bır yemeğe calısıyorkı sorma gıtsın.Ardından muhallebıyıde sorunsuz yedı.
Ayy her gırdığımde bu yemek konusunu acıyorum.Bıktırdım bıraz ama ınanın en ıyı sız anlarsınız benı.Sımdıde sole dusunuyorum temel sorun ana yemekye bızde.Acaba corbayı kahvaltı yerıne versen nasıl olur.Bırde mama sandalyesınden sıkılmıs olabılırmı baska turlu nasıl yedırebılırım.Hıc denemedım kacar dıye.En sevdığı yoğurttu onuda bır haftadır ıstemıyor.Lısteden cıkarayım dıyorum ozlermı acaba.Seslı dusunuyorum bunları sadece...Bır selam verıp kacıcaktım guya.
Sıbel,tulay belkı özlemden yapıyor olabılırler.Ama tv de gorerek taklıt etmıste olma ıhtımallerı var.Sıbelll ağladım demıssın kıyamam yaa.Uzdun benı.
Borada benı sanıye bırakmıyor.Alıye ablaya nekadar duskundu bılıyosunuz sımdı hep anne anne butun gun yanından ayrılamıyorum.Buda baska bı sorun.Sabah bırakıp markete bıle gıdemedım.Tuvalete gıtmeme bıle ağlıyor.Nasıl bır sendrom buya sankı donduk en basa.
İşler benı bekler uğrarım bı ara öptum sızlerı....
selam kızlar
40 dakka parkta koşturup salıncak binip geldik
geir gelmez muz biskuvi süt ceviz karısımı yaptım yedirdim azcık oynasıp şimdi uyuttum ama gözleri daha dizime yata yatmaz kapandı sıpanın
sibelcim özlüyordur seni ondan tepki gösterisi yapıordur ama aglama takliti yapmak gercekten onları daha fazla vurmaya yitiyor bizimkide oyun sanıp vurdugu için biliyorum ama aglamıssın içim bi garip oldu dediğin gibi annelik zor ve kitapta yazanlar gercekten işe yaramıyor bazen
pınarcım seninde yarın sınavın varmıs basarılar canım
tülycım banucum sizlerede günaydınn
aaa kimse kalmamıs bende işe giriseyim barii
Selam Herkese,,
Bizde 9 da uyandık oğlumla,gece 1.30 da uyandı emzirdim yatırdım,bende yattım ve bi ses deldaa....haydaa geri gitiim.Pışpışladım,bekliyorum,uyuyor gibi gözlerini kapatıyor ama tam kapıya yaklaşıyorum deldaa...ayy deli oldu 3-4 kere aynı şey olunca yanımıza alıp götürdüm ve sabaha kadar uyudu,bu ne şimdi??Yanımızamı alıştı bu çocuk...??Ne yapcaz yaa,geçer diyor sevgili kocam ama zaman gösterecek galiba...
Bende biraz ütü yaptım oğlumunkiler bitti.şimdi o uyuyor.Benimde işim yok gibi.Akşam Anılın antremanı var,bizde seni evde beklemeyelim dedik,Optimuma gidicez,o da oraya gelicek yakınmış çünkü.Sonra beraber geliriz artık,yemek işinide orda hallederiz olur biter :))