2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dün hem pc de hem de tlf dan yazdım ama bir türlü gönderemedim site bakımda dedi sinir oldum

şimdi de direk muhabbete girdim ne selamsızım heee:))
tünaydın hatunlara.s.
çocuklar yazılıdayken bende size bakayım dedim nasılsınız sabah sabah kaynatıyorsunuz bakıyorum harikasınızz
benim günlerim malum aynı hızda devam ediyor dün okuldan eve gittim eşim aradı aşağı in diye bir baktım araba almış bana getirmiş zemuszemusbi sevindim binmek için can attım ama tabi önce ders vermem gerekti dersi verirken istemsiz gülmüşüm herhalde ki öğrencim çok mu sevinçlisin öğretmenim neden gülüyorsun diye sordukaydirigubbakcemile3
ders bitiminde kızımı almaya gittim süper yaaa artık istediğim gibi gezebilirim:)) hülyaaa hazır ol sana da gelecem:))))

çok çok sevıdım esen banadaa gelllllllll
hayırlı olsun arabanız kazasız belasız kullan canımopuyorumnanaktan

çok çok sevıdım esen banadaa gelllllllll
hayırlı olsun arabanız kazasız belasız kullan canımopuyorumnanaktan
teşekkürler canım inşallah sana da gelirim kaskosunu yaptırayım da:)))
darısı isteyen herkese inşallah

Hadi bacım inşallah bu sefer beğenirler evi a.s.

Ay canım ya hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :çok üzgünüm:

Sağolasın Banu'cum sen nasılsın a.s.

Kolay gelsin bacım a.s.

Sağolasın canım. Ütüler aklımdaydı kaç gündür bitirdim çok şükür ama akşam yine yıkarım çamaşır. Ütü bitiyor ama o kirli sepeti hep doluyor

Ayyy valla akşam olsa da yesek tramisu. Sende gel canım birlikte yiyelim a.s.

Dur bakim bu gece uykusunda deneyeyim öyle içecek mi acaba :uhm:

Canım iki bardak süte 3 yemek kaşığı un, 5 yemek kaşığı şeker ve bir yumurta kırıp muhallebi kıvamına gelene kadar sürekli karıştırıyosun. Bir iki kaynayıp pof pof yapınca yeterli. Biraz ılınınca 1 paket labne peyniri içine katıp çırpıyosun. Sonra iki katlı kakaolu keki alıyosun. Bi bardak suya 2 yemek kaşığı nescafe, 2 yemek kaşığı şeker koyup kahve yapıyosun. Kekin bir katını bu kahvenin yarısı ile ıslatıyosun. Muhallebinin yarısını kekin üzerine yayıyosun diğer kek üzerine kapatıyosun. Bıçakla üstteki keke minik delikler açıp kalan kave ile onu ıslatıyosun. Sonra kalan muhallebiyi üzerine döküp güzelce yayıp yanlarını da muhallebi ile kapatıyorsun. En toz kakaoyu bi elek ile üzerine eleyip kaplıyosun. Bikaç saat bzdolabında dursun afiyet şeker olsun a.s.

Tatlı, börek yanına da bi patates salatası yeter de artar bile a.s.

teşekkür et butonunu gorunce sıteye ılk uye oldugum zaman geldı aklıma daha yenı hamıle oldugum zamanlarr ey gıdı zaman ne cabuk gecıyorrr

Ayyy vallahi ya kocaman oldular şimdi oyy oyyy :bbo:

Ay canım ya çok erken kalkıyo valla. Bende evde olsam Defne o saatte kalksa tüm gün uyurgezer olurum heralde kafamçokkarıştı

Benım evın yakınınada abbas waffle acılmıs.Bora uyansın gıdıp bı yıyelım.Bayılırımmmm.Bu kıs komaya gırene kadar yerım heralde...

Offf afiyet olsun canım. Benim de eşim 15 günde bir Kadıköy Moda'da ki Kemal Usta'ya götürüyor beni. Bayılıyorum. Bu hafta sonu günümüz geldi. Bende yiyeceğim :lepi:

Ohhh ne güzel oldu canım senin adına çok sevindim. Ne keyifli böyle yakınında birilerinin olması a.s.

Aman maşallah de kuzuma. Afiyet olsun yarasın yedikleri a.s.

Aaaa biraz zorlarsan gezme konusunda bana yetişirsin canım eminim kaydirigubbakcemile3

Aynen dediğin gibi. O ütüleri pazartesiden beri yapamadığım için kafamda fena yer kaplıyorlardı. Diyorum ya işe başlamak yaradı bana. Yorulsam da çok dert etmiyorum. Evde olup sürekli iş yapmayı düşünmekten se akşamları 1-2 saat yapmak bana koymuyor a.s

Sağolasın canım zaman kısıtlı olunca jet hızıyla hallediyorum herşeyi kaydirigubbakcemile3

Tamam canım siz gün bildirin yeterli ahahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bence yemeklerin yeterli. Pilav ve çorba ile süper olur a.s.

Ayyy o Osman bitiriyor beni. Muhteşem bi oyunculuk sergiliyor a.s

Ohhh afiyet olsun pudingler götürülmüş misss a.s.

Güle güle giysin cicisini Dağhan kuzumda a.s.

Kızlar işteyim gizilice giriyorum sizi çok özledim:asigim: ÖPTÜMMMM

Bizde seni özledim canım muckk a.s.

Face'den de yazdım hayırlı uğurlu olsun canım. Kazasız belasız inşallah a.s.

teşekkürler canım inşallah sana da gelirim kaskosunu yaptırayım da:)))
darısı isteyen herkese inşallah

Aaaaa kaskonu yapmaya talibim yerimseniben

Oh oh bereketli bugün burası. Amma konuşmuşsunuz ne güzel a.s.

Benimde patron Kıbrıs'a kumar oynamaya gitti. Oğlu burda sadece. İş de yok boş boş takılıyoruz.

Salçalı sosis yaptım yedik az önce. Şimdi bi çay demleteyim Mustafa abiye a.s.

selam kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama oğluş izin vermiyor okuyabildiğim kadarıyla
Esen'cim araba almışsınız güle güle kazasız belasız günlerde kullan canım.
semra'cım güzel haberler getirirsin inşallah
pınar'cım keyifler yerinde :)
inşallah satılır eviniz birsen yaa
Banu'cum kızımız sınıf başkanı olmuş aferin onaaa:)
Filiz'cim ben çok beğenmiştim ilk bölümde o diziyi ancak o kadar duygusal ki izleyemiyorum psikolojim bozuluyor vallahi bi sonraki bölüm reklamını izlerken bile...
kaçmam lazım oğluşu doyuracağım... biz hala çok yiyor çok süt içiyor hiçbi şey ayırt etmiyoruz fakat 10 kiloyu geçemiyoruz... öptüm hepinizi saç kalmayacak birazdan kafamda Deniz sağolsun:)

ohh sende güle güle kullan cnm arabanı.Aferin kız kocana,bak araba almış daha ne istiyosun...Bende bekliyorum artık tamammı??

Afiyet olsun sizede...Ohh benimde çay çekti,sallıyım bi tane bari...aslında yeşil çayımıda içmedim hangisini içsem acaba!!!
Maşallah Deniz'e desene o da 10 kiloyu geçemiyor Dağhan gibi.

Beni unutmuştun ama alınmadım ben cnm...a.s.

Sen iki canlısın kıyamam...iyi bak kendine..

Balkonumu yıkadım salonumu süpürüp sildim,Dağhan paşamın çorbasını yaptım.Uyandı benimki tabii hemen...

Aklıma piramit pasta yapmayı koymuştum muhallebisini yaptım döşemeye başladım aaa ortasında geldim bisküvi bitti,komşuya soruyumda sonra veririm dedim,o da oğlunu doktora götürmüş kardeşi ben alıyım size marketten dedi,sağolsun nasıl sevindim Dağhanla gitmem imkansızdı...Aldı geldi de bende yaptım süper oldu ama akşama yeriz inşallah...

Şimdi oynaşıyoruz oğluşlaa,ben kaçıyım pek fırsat vermiyor...
[/B][/B]

ferda'cım tatlım unutmuşuuumm(( ama faceden hep takip ediyorum Dağhan paşamla oğlumu benzetiyorum kocaman öpüyorum onuu... geçemiyoruz 10 kiloyu yaa gün içinde yediklerini bi saysam ... :)porsiyon bizim yediğimiz porsiyon yemeklerini öyle yer... meyveleri bütün öyle yarısı falan değil... süte hiç hayır demez ne kadar versem içer...

gülşah'çım Duru olacak gibi adaş olacaklar sanırım:) ben deniz'den çok çekiyorum belki kız uslu olur adını taşır da diyodum hatta bu yüzden Naz koymuyoruz hayallerimi yıktııııın:)
Esra'cım Türkiz'e kardeş istiyormuşsuuunnn Allah'ım gönlüne göre versin
az önce yemeğini yedirdim oğluşumun şimdi biraz ben yiyeyim diyorum o da istiyor bizimki de aç hep böyle işte

maşallah deyın kıs şu cocuklaraaaaa
vıtamınını alsında ne yapcanız kıloyu daghanda denızde ıkısıde maşallah yanı kurtlu gıbı durmuyorlar yerlerınde
denız yedıklerını enerjısıne boşaltıyo sanırım yazın nasıl hareketlıydıkı kımbılır sımdı nasıldırrr

ferdacım sen o pastayı kaptıgın gıbı pınardan tıramısuyuda kap dogru bızeeee ben koyuyorum cayın suyunuuuaklinialirimsmile

Sağolasın canım çok şükür a.s.

Aman olsun maşallahı varmış yiyormuş ya kilo alamıyor demk ki bünyesi öyle takma kafana a.s.

Afiyet olsun sizede...Ohh benimde çay çekti,sallıyım bi tane bari...aslında yeşil çayımıda içmedim hangisini içsem acaba!!!

Sana da afiyet olsun canım. Hayatta içemem yeşil çay falan oyyy :bbo:

Ohh işler yapılmış. Pasta da yapılmış. Allah razı olsun komşunun kardeşinden. Afiyet şeker olsun a.s.

ferdacım sen o pastayı kaptıgın gıbı pınardan tıramısuyuda kap dogru bızeeee ben koyuyorum cayın suyunuuuaklinialirimsmile

Bende çay var bence siz toplanın bana gelin ama benim evden tramisuyu almayı unutmayın kaydirigubbakcemile3

tamam pınarcım anahtar paspasın altındaydı demıı ferdaaa iş sana düşüyor bende calısıyorum cıkamam sen al pastayı sonra benı al ordan pınara gecelım uskudara:)))))
işlerı erken toparladım bugun rahatlık çeneme vurduuu vallaaakaydirigubbakcemile3

ferdacım bende gordum o uyku tulumlarını bımde ama duru zaten cok terlıyo gecelerı bıde onu gıydırır yatırırsam sabaha sırılsıklam olurr terletır dıye düşündüğümden almadım saol canım sen giydirdinmi dunaksam?terlettımı cok ?

Süper plan. Ferda koş koş koş hadi kalk çık hemen kaydirigubbakcemile3

Bende Defne'yi yarım kollu badi ile yatırıyorum bu aralar. Daha serin olursa da badi üzerine ince penye pijama giydiriyorum. Üstünü bile örtsem hem sırılsıklam oluyor hemde anında uyanıyor. Ayağına çorap hayatta giydirmiyor uyurken. Gündüz bile zor giydiriyoruz. Sürekli çıkarıyor. Hastalıksız geçiririz inşallah şu kışı :Saruboceq:

hiç durmuyor hiiiiç... annem ben okuldayken parka götürüyor aşağıda babamın dükkanında salıncak kurmuşlar orada eğlendiriyor bi de ufak köpeğimiz var onun peşinde koşturuyor sürekli... havalar soğuyunca nerede boşaltacak bu enerjiyi bilmiyorum

Ya kızlar napsam akşama börek ve salata da yapsam mı karar veremedim? Arkadaşımın yemek dükkanı var. O ordan çıkıp gelicek. Eşi Canan'da yüzme kursuna gidiyor. Ordan çıkıp oğlunu alıp gelicek. Çaya gelicez dedi. 21:30 gibi gelicekler. Buzlukta böreğim var yanına bide patates salatası falan yapsam mı? Sadece çayın yanına tiramisu mu versem?

Heyyooo kociş geliyormuş beni almaya. Kızıma erken kavuşmak demek bu yerimseniben

Biraz önce pasta yiyormuş. Nasıl olmuş kızım diyorum telefonda gel gel çok güzel diyor cadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşallahhhhh denizeee..duruda aynı sureklı apak dıye ayakkabılarına gıdıyor hadı dıyo kış gelınce vay halımızeee..
ısmaılın yanına yaptır bı salıncak hem iş hem cocuk idare etsın kışın yapcak bısey yok baska

ohhhh deymeyın keyfınee ne guzell
benım eve gıtmem 7,30-8i buluyor ya camda beklıyor valla durumafoldumben
afıyet seker bal olsun kuzuyaaaaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…