günnaydınlarrr...erkenden kalktık...kaynana erkenden fatura yatırmya gitti....bizde onu bekliyoruz...
kahvaltı yapacağız..sonra spora gideceğim....sonrada evi görmeye biri gelecek kaynım gelecek götürecek beni.....sonrada evde işlere koyulacağım eltimler gelecek yemeğe
Hadi bacım inşallah bu sefer beğenirler evi a.s.
günaydın kızlar gecmış olsun dılekelrınız ıcın cok sagolun durumu malesef gıttıkce kötuleşıyor akşam gıttık dıyzliz makınesine baglamışlar Allah yardımcı olsun bende şimdi evdeyım evı toparlıyalım cocukalrıda 1.30 da uyutup gıdıcem hastaneye
Ay canım ya hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :çok üzgünüm:
günaydınlar fıstıklar nasılsınız:))))))))))))))))
semracım tatlım gerçekten çok üzüldüm Allah acil şifalar versin gerçektende zor bir durum dualarımız sizinle bizi haberdar et olur mu ?
filizcim tatlım paşaya bak sen babasının yerine kendini koyuyor demek işe gidince :))))
pınarcım canım nasılsın defnem nasıl
özlemcim biz iyiyiz şükür tatlım sen nasılsın yavruların nasıl yağmur okula alışmaya başladı dün sınıf başkanı olmuş kızım teysezi:)))
tülaycım günaydın canım sanada:)
tubiş sen nasılsın
Sağolasın Banu'cum sen nasılsın a.s.
Günaydınlar Herkese,
Geçmişe bakma fırsatım pek olmadı son birkaç sayfa sadece.
Semra'nın yazısı gözüme takıldı.Rabbim acil şifalar versin.Çok üzücü bir durum (
Ben kaçayım gün içerisinde gelmeye çalışıcam.
Kolay gelsin bacım a.s.
pınarcım işleri kolaylamışsın canım ne guzel hafta sonuna iş bırakmamışsın..süt içirme denemelerine başla artık gece uykusuna daldıgında bıberonla ılık süt verırsen aclıktan ıcıyor boyle boyle alısır ılerıye dogruda bıskuvıyle bal karıstırırsın..duruda normalde sut urunlerını yogurt harıc hıcbırını agzına surmuyo kokuyo ona galıba nezaman denesem vermeyı yuzunu bı garıp yapıyor ama gecelerı ve öğle uykusunda bıberonla verıyorum.inşallahh başlar defnedee içmeyeea.s.buarada çayın yanına borekte nefıs gıderrr ıyıkı şu tıramısuyu denemısım super bı lezzet yahuuuu:1hug:
Sağolasın canım. Ütüler aklımdaydı kaç gündür bitirdim çok şükür ama akşam yine yıkarım çamaşır. Ütü bitiyor ama o kirli sepeti hep doluyor
Ayyy valla akşam olsa da yesek tramisu. Sende gel canım birlikte yiyelim a.s.
Dur bakim bu gece uykusunda deneyeyim öyle içecek mi acaba :uhm:
merhabalar arkadaşlar,
şimdi eşimin halasının kızı aradı yarın kardeşiyle oturmaya gelceklermiş.Şimdiden tasası düştü bana ne yapsam diye,
Pınar tiramisi nasıl oluyo tarif versene bakiimm,yada yalancı tavuk göğsü falan mı yapsam.biraz sigara böreğide var buzlukta.Ayyy ben stres yaparım şimdi,
kızlar bana biraz fikir veriinnn,
Canım iki bardak süte 3 yemek kaşığı un, 5 yemek kaşığı şeker ve bir yumurta kırıp muhallebi kıvamına gelene kadar sürekli karıştırıyosun. Bir iki kaynayıp pof pof yapınca yeterli. Biraz ılınınca 1 paket labne peyniri içine katıp çırpıyosun. Sonra iki katlı kakaolu keki alıyosun. Bi bardak suya 2 yemek kaşığı nescafe, 2 yemek kaşığı şeker koyup kahve yapıyosun. Kekin bir katını bu kahvenin yarısı ile ıslatıyosun. Muhallebinin yarısını kekin üzerine yayıyosun diğer kek üzerine kapatıyosun. Bıçakla üstteki keke minik delikler açıp kalan kave ile onu ıslatıyosun. Sonra kalan muhallebiyi üzerine döküp güzelce yayıp yanlarını da muhallebi ile kapatıyorsun. En toz kakaoyu bi elek ile üzerine eleyip kaplıyosun. Bikaç saat bzdolabında dursun afiyet şeker olsun a.s.
Tatlı, börek yanına da bi patates salatası yeter de artar bile a.s.
teşekkür et butonunu gorunce sıteye ılk uye oldugum zaman geldı aklıma daha yenı hamıle oldugum zamanlarr ey gıdı zaman ne cabuk gecıyorrr
Ayyy vallahi ya kocaman oldular şimdi oyy oyyy :bbo:
Selam Kızlar,,,
Uykusuz bır gece gecırdık yıne.Ve sabah 6 da maroton basladı.Allahtan yağmur yok gıbı suanda bıraz cıkıp hava alabılırız belkı.Neden su cocuklar gece uyumaz yaa.Sımdı uykuda tabı bende bı taraftan yemek yapıyorum bıde sıze bakayım dedım.
Ay canım ya çok erken kalkıyo valla. Bende evde olsam Defne o saatte kalksa tüm gün uyurgezer olurum heralde kafamçokkarıştı
Benım evın yakınınada abbas waffle acılmıs.Bora uyansın gıdıp bı yıyelım.Bayılırımmmm.Bu kıs komaya gırene kadar yerım heralde...
Offf afiyet olsun canım. Benim de eşim 15 günde bir Kadıköy Moda'da ki Kemal Usta'ya götürüyor beni. Bayılıyorum. Bu hafta sonu günümüz geldi. Bende yiyeceğim :lepi:
selam kızlar.
dün gezmelerdeydik kızımla ondan giremedim. bugünde karşı komşumda toplanılıyor. ceylin uyanınca oraya geçicem. burada eş dost çok fazla, erdek'te çok yakın oradada annemden taraf tanıdıklarımız çok. hiç sıkılacak vakit kalmıyor.ya misafir geliyor ya ben gidiyorum. çanakkalede çok yalnızdım. komşulukta hiç yoktu diyebilirim. buradaki komşularımda çok iyiler. kendime inanamıyorum bazen. bekarken ev gezmelerinden nefret ederdim. okulum olmasa bile evde otururdum annem giderdi. şimdi gidiyorum valla hem de misafir ağırlamayı çok seviyorum. hem çoğu arkadaşların çocukları ceylinle akran ya da bir kaç yaş büyükler. kızım çocuklarla oynamayı çok seviyor.
Ohhh ne güzel oldu canım senin adına çok sevindim. Ne keyifli böyle yakınında birilerinin olması a.s.
esra geçmiş olsun diş ağrısı çok fenadır. allah yardımcın olsun hem işlerin de yoğunmuş.
semra akrabanıza çok üzüldüm canım. allah şafi sıfatıyla şifasını versin inşallah. çok gençmiş offf çok acı.
özlem,ferda,gülhan,gülşah,pınar, tülay,banu,filiz ve unuttuklarım hepinize merhabalar.
kızlar çocukların iştahsızlığından şikayetçisiniz. anam ben de çok yemesinden. acayip obur benim kız.ne versem yok demiyor. ben de çok kilo alsın istemiyorum. bir ara obez sınırındaydı neyseki yürümeye başlayınca biraz inceldi. şimdi de yiyor ama en azından hareketli olduğu için yakıyor yediğini. bizimkinin iştahı biraz da size geçer inşallah.
Aman maşallah de kuzuma. Afiyet olsun yarasın yedikleri a.s.
Yakin olsakta birlikte gezsek canim. Degisik yerler görmeyi cok seviyorum öteden beri. Yalniz gezmekten genelde kimse pek hazzetmez, bende gezme tutkusu öyle agir basiyor ki, yalniz bile gezmek benim icin cok keyifli. Kesfetmeyi seviyorum, sanirim bu nedenle gezginciyim.kaydirigubbakcemile3 Ama yine de, Pinar'in eline su dökemem...
Pinar, sendeki enerjiye hayranim. Isten ciktiktan sonra, 2 saat ütü...Off, benim kolay kolay yapabilecegim birsey degil. Gerci, insan yogun bir temponun icinde olunca, is kalmasin istiyor. Is olunca, daha cok yoruluyor zihnen. Bravo diyorum tek kelimeyle...
Aaaa biraz zorlarsan gezme konusunda bana yetişirsin canım eminim kaydirigubbakcemile3
Aynen dediğin gibi. O ütüleri pazartesiden beri yapamadığım için kafamda fena yer kaplıyorlardı. Diyorum ya işe başlamak yaradı bana. Yorulsam da çok dert etmiyorum. Evde olup sürekli iş yapmayı düşünmekten se akşamları 1-2 saat yapmak bana koymuyor a.s
ellerine sağlık ütüler yapılmış yine...maşallahh...tiremusuyuda patlatmışsın helal sana baya bi işler yapmışsın valla o kadar zamanda...
Neyse biz günü ayarlayıp size döneriz Pınar hnm randevu defterinize gözatarsınız:)) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım zaman kısıtlı olunca jet hızıyla hallediyorum herşeyi kaydirigubbakcemile3
Tamam canım siz gün bildirin yeterli ahahah
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Ve bizim maratonumuz yarilandi neredeyse ama ben hala miskinim. Sabah 06:00'da kalktik yine evin kücük horozu sayesinde. Ayarlarini bozacagim birgün ama nasil, orasini bilmiyorum. Oynadik, kahvalti yaptik, sütünü icti ve yatti. Ben daha yemek yapacagim ama bilmiyorum ne yapsam. Dünden kurufasülye var, ona güveniyorum. Doruk icin sebzeli, etli bir corba yaparim birazdan. Bize de, kurunun yanina bir pilav ve salata yeter heralde.
Dünden beridirde, online dizi izlemeye sardim kizlar. Öyle bir gecer ki zaman...Kiminle konussam telefonda, ya da kimi görsem internette hep bu dizi aniliyordu, söyle bir bakinayim dedim, fena sardi. Türkiye, diziler konusunda asti, sanirim ki, bu konuda dünyanin en iyi ülkesidir. Bari bu konuda gülsün yüzümüz
Bence yemeklerin yeterli. Pilav ve çorba ile süper olur a.s.
Ayyy o Osman bitiriyor beni. Muhteşem bi oyunculuk sergiliyor a.s
Selam Herkese...a.s.
Dün gece tam yazacaktım malum forumumuz yine bakıma girdi yazamadan kapatıp yattım.Dün oğlum evde çok sıkılınca havada yumuşaktı hadi seni dışarı çıkarıyım dedim,tam hazırlandık çıkıyordukki bi yağmur bastırdı sormayın..Neyse geri çıkardık montlarımızı sonra da birden kesiliverdi.Tekrar giyinip çıktık.Markete uğrayıp geliriz diyordum ama bizimki beni kolumdan tuttuğu gibi farklı bi yöne çekiştirmeye başladı merak ettim acaba nereye gidiyor diye,gide gide beni parka götürmezmi.Şaştım kaldım kızlar yaa,nasıl buldu orayı anlamadım ben.Oşaşkınlıkla iyi bari dedim gittik sallandık herşeyde ıslaktı,kayamadık o yüzden..Sonra zorla aldım markete uğrayıp eve geldik...
Söylemesi ayıp özelliklede Gülşahcım sana çok ayıp ama çilekli bebe bisküvili ve çikolata parçalarıyla puding yapmıştım ondan yedik oğluşla bi kase sonra da onu uyuttum.o ara eşimde geldi onu yatırıp yemeğimizi yedik.Sağolsun bir saat uyudu zaten Dağhanda,ben market turlamaya gidiyorum dedim çıktım oğlumu babasına bırakıp.Dün bimde uyku tulumu görmüştüm çok da beğendim ama bedeni yoktu onu aradım buldum aldım.Gülşahcım bi bak derim ama geçen cuma gelmiş hiç biyerde kalmamış ben bile 18 ayını aldım oldu ama Dağhana istersen bi bak yinede işimizi görecek gibi.Normalde anıl istemezdi ucuz diye ama o da beğendi...
Sonrada patlamış mısır çay keyfimizi yaptık,anıl çalışırken bende oğlumu doyurup yatırdım.Buraaya baktım ama bakımdan dolayı gitti site.Bende yattım..
Sabahta komşuma kahvaltıya gittim.İyi geldi.Oğlum uyurken işlerimi halletmem lazım kızlar mutfağa bi göz atıyım sonrada balkonu yıkıcam.
Görüşürüz öptüm siizii...
Ohhh afiyet olsun pudingler götürülmüş misss a.s.
Güle güle giysin cicisini Dağhan kuzumda a.s.
Kızlar işteyim gizilice giriyorum sizi çok özledim:asigim: ÖPTÜMMMM
Bizde seni özledim canım muckk a.s.
dün hem pc de hem de tlf dan yazdım ama bir türlü gönderemedim site bakımda dedi sinir oldum
şimdi de direk muhabbete girdim ne selamsızım heee:))
tünaydın hatunlara.s.
çocuklar yazılıdayken bende size bakayım dedim nasılsınız sabah sabah kaynatıyorsunuz bakıyorum harikasınızz
benim günlerim malum aynı hızda devam ediyor dün okuldan eve gittim eşim aradı aşağı in diye bir baktım araba almış bana getirmiş zemuszemusbi sevindim binmek için can attım ama tabi önce ders vermem gerekti dersi verirken istemsiz gülmüşüm herhalde ki öğrencim çok mu sevinçlisin öğretmenim neden gülüyorsun diye sordukaydirigubbakcemile3
ders bitiminde kızımı almaya gittim süper yaaa artık istediğim gibi gezebilirim:)) hülyaaa hazır ol sana da gelecem:))))
Face'den de yazdım hayırlı uğurlu olsun canım. Kazasız belasız inşallah a.s.
teşekkürler canım inşallah sana da gelirim kaskosunu yaptırayım da:)))
darısı isteyen herkese inşallah
Aaaaa kaskonu yapmaya talibim yerimseniben