2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar arkadaşlar,
şimdi eşimin halasının kızı aradı yarın kardeşiyle oturmaya gelceklermiş.Şimdiden tasası düştü bana ne yapsam diye,
Pınar tiramisi nasıl oluyo tarif versene bakiimm,yada yalancı tavuk göğsü falan mı yapsam.biraz sigara böreğide var buzlukta.Ayyy ben stres yaparım şimdi,
kızlar bana biraz fikir veriinnn,

teşekkür et butonunu gorunce sıteye ılk uye oldugum zaman geldı aklıma daha yenı hamıle oldugum zamanlarr ey gıdı zaman ne cabuk gecıyorrr

Selam Kızlar,,,

Uykusuz bır gece gecırdık yıne.Ve sabah 6 da maroton basladı.Allahtan yağmur yok gıbı suanda bıraz cıkıp hava alabılırız belkı.Neden su cocuklar gece uyumaz yaa.Sımdı uykuda tabı bende bı taraftan yemek yapıyorum bıde sıze bakayım dedım.

Gulsah Duruda ıstahsız demek.Off cok kotu bır durum.Kasık sayıcağım hıc aklıma gelmezdı valla.Ama ben ısrar fılan etmıyorum artık.O cok rahat benım ıcım ıcımı yıyor tabı.Bırde sute bıskuvı fıla neden koyuyorsun tadını sevsın dıyemı.Yoksa gereksız tokluk verır dıyecektım.Ben kahvaltıya bıle azıcık ekmek koyuyorum yumurta ve peynır yesın dıye.Corabalarınada ekmek ılave etmıyorum desem yerıdır.Amacım vıtamın alsın ama cok tok durmasın.Acıksın baska bısey yesın.Ayy yazması bıle guzel bee acıksın yesın:))

Fılızcım krep bende yapmıstım yarısını yedı sayılır.Yenı tadlara acık olması cok guzel Doruğun.Borada hep aynı sekıle ve hep aynı seylerı yemek ıstıyor.Umarım doyana kadar yer kreplerını.

Sıbel hosgeldın canım.Yoğunsun yıne.,,

Bırsen hayırlı haberler beklıyoruz canım.Umarım bu sefer olur bu ıs.

Aslı cok yorma kendını bence.Bır tatlı bırde tuzlu ıkram etsen yeter.Çocukla olmuyor daha fazlası.Olmadı bırde salata tarzı bırsey yap.

Benım evın yakınınada abbas waffle acılmıs.Bora uyansın gıdıp bı yıyelım.Bayılırımmmm.Bu kıs komaya gırene kadar yerım heralde...

selam kızlar.

dün gezmelerdeydik kızımla ondan giremedim. bugünde karşı komşumda toplanılıyor. ceylin uyanınca oraya geçicem. burada eş dost çok fazla, erdek'te çok yakın oradada annemden taraf tanıdıklarımız çok. hiç sıkılacak vakit kalmıyor.ya misafir geliyor ya ben gidiyorum. çanakkalede çok yalnızdım. komşulukta hiç yoktu diyebilirim. buradaki komşularımda çok iyiler. kendime inanamıyorum bazen. bekarken ev gezmelerinden nefret ederdim. okulum olmasa bile evde otururdum annem giderdi. şimdi gidiyorum valla hem de misafir ağırlamayı çok seviyorum. hem çoğu arkadaşların çocukları ceylinle akran ya da bir kaç yaş büyükler. kızım çocuklarla oynamayı çok seviyor.

esra geçmiş olsun diş ağrısı çok fenadır. allah yardımcın olsun hem işlerin de yoğunmuş.

semra akrabanıza çok üzüldüm canım. allah şafi sıfatıyla şifasını versin inşallah. çok gençmiş offf çok acı.

özlem,ferda,gülhan,gülşah,pınar, tülay,banu,filiz ve unuttuklarım hepinize merhabalar.

kızlar çocukların iştahsızlığından şikayetçisiniz. anam ben de çok yemesinden. acayip obur benim kız.ne versem yok demiyor. ben de çok kilo alsın istemiyorum. bir ara obez sınırındaydı neyseki yürümeye başlayınca biraz inceldi. şimdi de yiyor ama en azından hareketli olduğu için yakıyor yediğini. bizimkinin iştahı biraz da size geçer inşallah.

Selam canım..
Ayyy nolur masallah dee.O kadar zor kı yemeyen cocuk.Tabı cok yemesıde sorundur ama ağzını acıp bekleyen cocuk beslemek ıstıyorum bır gun.Kızını bana göndersene tatlım.

Selam canım..
Ayyy nolur masallah dee.O kadar zor kı yemeyen cocuk.Tabı cok yemesıde sorundur ama ağzını acıp bekleyen cocuk beslemek ıstıyorum bır gun.Kızını bana göndersene tatlım.

eminim çok zordur canım. ben de hep faydalı şeyler veriyorum zaten. abur cubur asla vermem.yemek dışında sadece öğleden sonraları kuruyemiş yiyor o da abur cubur sayılmaz heralde. fındık, leblebi, ceviz, kuru üzüm azar azar karıştırıp önüne koyuyorum. ben vermesemde yerini biliyor gösterip istiyor cadı. inşallah bora da düzelir. benim kızı göndereyim de ona bakarak yer belki kaydirigubbakcemile3

Yakin olsakta birlikte gezsek canim. Degisik yerler görmeyi cok seviyorum öteden beri. Yalniz gezmekten genelde kimse pek hazzetmez, bende gezme tutkusu öyle agir basiyor ki, yalniz bile gezmek benim icin cok keyifli. Kesfetmeyi seviyorum, sanirim bu nedenle gezginciyim.kaydirigubbakcemile3 Ama yine de, Pinar'in eline su dökemem...

Aman yesinlerde, teki kanarak yesinler. Hos, kandiklarinida sanmiyorum, maksat muziplik olsun. Akilli olacaklar besbelli, umarim akillarini kendilerine yararli bir bicimde kullanmasinida ögrenirler.

Pinar, sendeki enerjiye hayranim. Isten ciktiktan sonra, 2 saat ütü...Off, benim kolay kolay yapabilecegim birsey degil. Gerci, insan yogun bir temponun icinde olunca, is kalmasin istiyor. Is olunca, daha cok yoruluyor zihnen. Bravo diyorum tek kelimeyle...

Hadi bakalim, bu sefer umarim satilir eviniz Birsen.

Umutlu bir haberle gelirsin gün bitiminde insallah canim.

Gözü babasinin yerinde sürekli hinzirin.kaydirigubbakcemile3

Ya dertleri ne, neden yemiyorlar akil sir ermiyor. Süt hic vermesen canim, ona güveniyor belli ki. En azindan, yemeklere ilgisi artana kadar.

Her zaman yemiyor canim, alisana kadar ne dolaplar ceviriyor bir bilsen. Krep yapamadim bugün, süt almayi unutmusum dün. Ama yumurtayi düne göre daha iyi yedi. Hic yumurta yemiyordu, kafa salliyordu görünce. Bir haftadir araliksiz yapiyorum tavada, önce azar azar yedi. Bugün yarisindan cok yedi. Demek ki, tadini benimseyebilmesi icin, bir süre gerekiyor bunlara. Birde, Avusturyadayken, bir beslenme uzmani bir bayanla tanismistim, günde en az 3 dilim ekmek yedirmemi önermisti bana, her ögünde en az bir dilim veriyorum ben. Kahvaltiyla, 2-3 dilim yedigi oluyor.

Keyfinize diyecek yok desene Ayse'cigim. Bizim burada kimse yok sayilir. Bende pek sevmezdim komsu ziyaretlerini ama insan birilerini ariyor yine de. Esimin kuzeni ve yakin sayilabilecek birkac akrabamiz haricinde, kimse yok. Onlarida ayda yilda bir ziyaret ediyoruz. Mahrumiyetin ortasindayiz desem yeridir.

Agzina götürdügün her noktada, bizimkilerinde isimlerini söyle canim. Belki az birsey bulasir Ceylin'in istahi.

Masallah diyorum kuzucuguma.

Cnm sağolda burası için söylediğim fikir sanada uyuyor dimi ama,akşamları görüşelim dedimya hani??

Başka bişeylerde düşünüyorum aslında yakında paylaşırım.Teşekkür ettim beğenmene...öptüm..

çok geçmiş olsun cnm,diş ağrısı çok zor gerçekten...

ellerine sağlık ütüler yapılmış yine...maşallahh...tiremusuyuda patlatmışsın helal sana baya bi işler yapmışsın valla o kadar zamanda...

Neyse biz günü ayarlayıp size döneriz Pınar hnm randevu defterinize gözatarsınız:)) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Selam cnm iyi çok şükür sen nasılsın??

Yine yoğun bi gün seni bekliyorbirsen kolay gelsin,inşallah evi beğenirler..

Günaydın cnm,Yağmur sınıf başkanı oldu demek işleri arttı desene :))

Günaydın sanada sibelcim..

Sağol arkadaşım,bekle fikirlerimi...
Heee bu arada şu akşam toplanma fikri süper ben uyarım.
Kahvaltı içinde aynı şekilde konuşalım bu konuyu
tamam güzelim iyi olur bizde seni özlüyoruzya..
aman dert etme bi kek yap börekleride kızartırsın,yetmezmi çay için..
Benım evın yakınınada abbas waffle acılmıs.Bora uyansın gıdıp bı yıyelım.Bayılırımmmm.Bu kıs komaya gırene kadar yerım heralde...

Gülhancım verdiğin kiloları geri alma bide waffle la ...:))

Sorma cnm yaşlanıyoruz galiba,bende anneme kızardım ev gezmesinden ne alnlıyosunuz diye,şimdi olsada gitsek diyoruz..insan sıkılıyor evdeyken...

Selam tekrar cnmm,aman çocuğa nazar değdirirsin sus sus!ama bi fotoğrafını görmek isterim.Ceylin bebekkende tombişti hatırlıyorum...

baska bısey yemıyorkı tok tutsun dıye verıyorum bıskuvıyımafoldumben
neyse bende cok ısrarcı olmamaya calısıyorum ama oda ınat bende bı ıkı kavga ettık :dilcikar:şimdi fazla üstelemıyorum cırlayarak agzını kılıtlıyor cunku

gulhan waffle ları götürsün kıloları gulsah alsın hakmı revamı yahuumafoldumben

ne guzel sıkılmazsınm hıcc ben evde yanlız olunca bı vakıtten sonra duvarlar ustume gelıyo gıbı oluyorr

41kere maşallahhhh allah nazardan sakınsın bizimkilerede bulaşır ınsallah homınıgırlak olmasıkaydirigubbakcemile3
dedıgın gıbı fazla kıloda cok zararlı sen dırek ekmegı bıskuvıyı kes canım vıtamınlı seyler yesın a.s.

Ve bizim maratonumuz yarilandi neredeyse ama ben hala miskinim. Sabah 06:00'da kalktik yine evin kücük horozu sayesinde. Ayarlarini bozacagim birgün ama nasil, orasini bilmiyorum. Oynadik, kahvalti yaptik, sütünü icti ve yatti. Ben daha yemek yapacagim ama bilmiyorum ne yapsam. Dünden kurufasülye var, ona güveniyorum. Doruk icin sebzeli, etli bir corba yaparim birazdan. Bize de, kurunun yanina bir pilav ve salata yeter heralde.

Dünden beridirde, online dizi izlemeye sardim kizlar. Öyle bir gecer ki zaman...Kiminle konussam telefonda, ya da kimi görsem internette hep bu dizi aniliyordu, söyle bir bakinayim dedim, fena sardi. Türkiye, diziler konusunda asti, sanirim ki, bu konuda dünyanin en iyi ülkesidir. Bari bu konuda gülsün yüzümüz

Selam Herkese...a.s.

Dün gece tam yazacaktım malum forumumuz yine bakıma girdi yazamadan kapatıp yattım.Dün oğlum evde çok sıkılınca havada yumuşaktı hadi seni dışarı çıkarıyım dedim,tam hazırlandık çıkıyordukki bi yağmur bastırdı sormayın..Neyse geri çıkardık montlarımızı sonra da birden kesiliverdi.Tekrar giyinip çıktık.Markete uğrayıp geliriz diyordum ama bizimki beni kolumdan tuttuğu gibi farklı bi yöne çekiştirmeye başladı merak ettim acaba nereye gidiyor diye,gide gide beni parka götürmezmi.Şaştım kaldım kızlar yaa,nasıl buldu orayı anlamadım ben.Oşaşkınlıkla iyi bari dedim gittik sallandık herşeyde ıslaktı,kayamadık o yüzden..Sonra zorla aldım markete uğrayıp eve geldik...

Söylemesi ayıp özelliklede Gülşahcım sana çok ayıp ama çilekli bebe bisküvili ve çikolata parçalarıyla puding yapmıştım ondan yedik oğluşla bi kase sonra da onu uyuttum.o ara eşimde geldi onu yatırıp yemeğimizi yedik.Sağolsun bir saat uyudu zaten Dağhanda,ben market turlamaya gidiyorum dedim çıktım oğlumu babasına bırakıp.Dün bimde uyku tulumu görmüştüm çok da beğendim ama bedeni yoktu onu aradım buldum aldım.Gülşahcım bi bak derim ama geçen cuma gelmiş hiç biyerde kalmamış ben bile 18 ayını aldım oldu ama Dağhana istersen bi bak yinede işimizi görecek gibi.Normalde anıl istemezdi ucuz diye ama o da beğendi...

Sonrada patlamış mısır çay keyfimizi yaptık,anıl çalışırken bende oğlumu doyurup yatırdım.Buraaya baktım ama bakımdan dolayı gitti site.Bende yattım..

Sabahta komşuma kahvaltıya gittim.İyi geldi.Oğlum uyurken işlerimi halletmem lazım kızlar mutfağa bi göz atıyım sonrada balkonu yıkıcam.

Görüşürüz öptüm siizii...

O önerine katiliyorum Ferda'cigim ama birkac birsey daha olsun istiyorum heralde. Neyse, aklina geldikce yazarsin. Kizlar ben kaciyorum, biraz is-güc yapayim, Doruk hazir uyumusken.

filiz,ferda,gülşah sağolun kızlar maşallahlarınız için.
filiz sizinkilerin ismini söyliycem umarım işe yarar.
ferda resim eklerim bi ara canım.
gülşah'cım zaten bisküvi hiç vermiyorum. ekmeği de kahvaltıda yiyor bir de sulu yemeğin yanında pilav yoksa veriyorum. çorba veriyorsam bir ince dilimden fazla koymuyorum. günde 500 ml süt içiyor. meyve, yoğurt, kuruyemiş vs. ama en sevdiği şey balık. bir büyük çuprayı tek başına yer. küçük balıkları sayamıyorum bile. pilav her gün yese bıkmaz.yani faydasız hiçbişey yedirmem zaten. bir de uyku çok önemli tabi. uykucu da benim kız maşallah.

ben de bayılıyorum o diziye filiz. osman ağladıkça içim sızlıyor. nasıl yetenekli bir çocuk dimi. çok güzel rol yapıyor. bir de mete yani büyük oğlan harika.
bu sezon sadece ezel ve öyle bir geçer zamanki'yi izliyorum. diğerlerinden hiç haberim yok.

teşekkür et butonunu gorunce sıteye ılk uye oldugum zaman geldı aklıma daha yenı hamıle oldugum zamanlarr ey gıdı zaman ne cabuk gecıyorrr

Sormaa yaa Gülşah ne günlerdi bide çevremdeki kızların hepsi hamile olunca acayip heves ediyorum heyecana kapılıyorum,sonra birden oğlumun silüeti gözümün önüne geliyor o heves birden uçuveriyor.

Gülhan'cım sende hoşgeldin.Bendeki yoğunluk bitmez,bigün ben biticem o olacak.Uyku sorunu hepimizde var sanırım, Yağız odasına alışmışken birdaha yanımıza aldık.Kendimi düşünerek böyle yapıyorum yanlış biliyorum ama ertesi gün işe ölü gibi gelincede hiçbir işimi yapamıyorum.Öyle çözdük sorunu :bbo:

Waffle olayındada Gülşah'a katılıyorum sen yiyosun biz alıyoruz kiloları.Biz okadar uğraşırken revamı şimdi bu reklammm sırnaşık şey

Canım hoşgeldin sende uzun zamandır yoktun.Tayininiz çıkmış,hayırlısı olsun yakınlarının tanıdıklarının çevrende olması çok güzel olmuş sıkılmazsın.Ceylininde iştahına maşşallah diyelim nazar değmesin,bizimkilere bulaşsın biraz :Saruboceq:

Filiz'cim yemeğin varmış hiç düşünmene luzum yok dediğin gibir bir pilav yeter.Bende Yağıza dün sebzeli ve etli patates yemeği yapmıştım,birde kepekli bulgurdan pilav bayıla bayıla yiyor.Gerçi yediği ne kadar küçük bir kasenin yarısı olsada severek yemesi çok hoşuma gidiyor.Doruk baya erken kalkıyormuş,bizim velet ben işe giderken 08:30 gibi uyanıyor yada birazz daha geç gerçi bizimkisi geç yatıyor.

Kızlar işteyim gizilice giriyorum sizi çok özledim:asigim: ÖPTÜMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…