merhaba kızlar nasılsınız gelemiyorum artık cumartesiden beri dişim ağrıyor apse yaptı konuşamıyorum bile raporda alamadım resmen işkencedeyim dr geçer dedi ama antibiyotikler indirmedi hala çorbayı sevmezdim nefret eder oldum hiç bişey yiyemiyorum hemen 51 e düşmüşüm anlamadım gitti cuma tekrar gidicem yarın toplantım var yine bu 19 mayıs 23 nisan kıyafet ve hareketlerinimi çizdircekler artık başkaları yapsın istiyorum yetişemiyorum hiç bişeye eve yorgun geliyorum Türkize halim kalmıyor yavrum oda hırçınlaşıyor böyle olunca.haftasonu misafirlerim var haftaya bayram giden müdüre güle güle yemeği var bide benden Atatürk sergisi istediler onu yeiştirmeye çalışıyorum
herkes iyimi Bengi gelmiş bebiş geliyor sanırım daha öncede söylemişti galiba çok sevindim banada dua etsin ki bende hemen 2 yi yapabileyim
Gülhanda geç saatlere kalıyor artık canım benim gezmişsin Boranın peşinde yoruluyorum demişsin seni çok iyi anlıyorum gerçekten eteklerimizdeler hep ya yalnız oynaymıyorlar hiç bi kardeş lazım ondan zaciliyetten
Filizde geç gelenlerden sanırım zaten Filiz süper geziyor onun gezdiği yerlere hastayım çok özeniyorum çok
Yakin olsakta birlikte gezsek canim. Degisik yerler görmeyi cok seviyorum öteden beri. Yalniz gezmekten genelde kimse pek hazzetmez, bende gezme tutkusu öyle agir basiyor ki, yalniz bile gezmek benim icin cok keyifli. Kesfetmeyi seviyorum, sanirim bu nedenle gezginciyim.kaydirigubbakcemile3 Ama yine de, Pinar'in eline su dökemem...
Ohhh bugün keyif gününüzmüş ne güzel olmuş. Akıllı Doruk'um da her zamanki gibi tam gaz. Yavrum benim ya. Defne de yere bişey dökerse hemen banyodan bez alıp siliyor kızmayayım diye. Fena akıllı bu yeni nesil a.s.
Ben hala aşık olduğunu düşünüyorum ama tabi ki reklam için de yapıyor. Anam ne bileyim bananeyse dert oldu valla kaydirigubbakcemile3
Defne'ye de babanesi dibinde tavşan olan tabaklar almış. İki tabağı yan yana koyuyor. Bi diğer tabaktaki tavşana yediriyorlar. Bi Defne'ye. En son yemek bitip öteki tavşan da ortaya çıkınca tabakların dibini öpüyor zillim kaydirigubbakcemile3
Aman yesinlerde, teki kanarak yesinler. Hos, kandiklarinida sanmiyorum, maksat muziplik olsun. Akilli olacaklar besbelli, umarim akillarini kendilerine yararli bir bicimde kullanmasinida ögrenirler.
Herkese günaydınlar kızlar a.s.
Bende az önce geldim. Kahvaltı yapmadan size bakayım dedim a.s.
Akşam eve gitmemiz 9'u buldu. Neyseki Defne araba da uyudu derken eve gidip yatağa yatırınca açtı gözünü cadı. Baktım kaka yapmış. Soktum hemen yıkadım kuzumu mis gibi oldu. Babası da üstünü giyirip , saçlarını kuruturken bende mutfağa girdim hemen. Bu akşam için çayın yanına tramisu yaptım. Buzlukta böreğim var. Belki atarım biraz fırına. Gerçi yemekten sonra gelicekler ama boş boş olmasın dedim kararsızım hala :uhm:
Tatlımı yaptım hemen ütüye giriştim. Nerdeyse 2 saate yakın ütü yaptım. Yerlerine kaldırıcak halim kalmadı. Yarın akşam kaldırırım dedim. Hemen ailecek cup yatağa attık kendimizi. 12 olmuştu direk sızmışız.
Sabah ta kalktım duş aldım, baktım vaktim var Defne'de uyuyor. Ütülediklerimi yerleştirdim. Bi tek Defne'nin uyku setini takmak kaldı. Onu da akşam hallederim dedim. Sonra kızımı giydirdim. Aldım arabaya binim , babanesine gittim hala uyuyordu. Gece mama yemedi diye mama yapıp içirdim uykusunda. 1 saat de ben uyudum orda.
Kalktım süslendim , püslendim geldim işe.
Akşam şekerli, ılık süt verdim Defdoş'a içmedi zilli. Gitti mutfaktan mama kavanozunu gösterip "oyu doyyyy" diyip durdu. Mamayı yapınca dibine kaçar içti kurtlu kurabiye Süte nasıl alışacak bilmiyorum :uhm:
Pinar, sendeki enerjiye hayranim. Isten ciktiktan sonra, 2 saat ütü...Off, benim kolay kolay yapabilecegim birsey degil. Gerci, insan yogun bir temponun icinde olunca, is kalmasin istiyor. Is olunca, daha cok yoruluyor zihnen. Bravo diyorum tek kelimeyle...
günnaydınlarrr...erkenden kalktık...kaynana erkenden fatura yatırmya gitti....bizde onu bekliyoruz...
kahvaltı yapacağız..sonra spora gideceğim....sonrada evi görmeye biri gelecek kaynım gelecek götürecek beni.....sonrada evde işlere koyulacağım eltimler gelecek yemeğe
Hadi bakalim, bu sefer umarim satilir eviniz Birsen.
günaydın kızlar gecmış olsun dılekelrınız ıcın cok sagolun durumu malesef gıttıkce kötuleşıyor akşam gıttık dıyzliz makınesine baglamışlar Allah yardımcı olsun bende şimdi evdeyım evı toparlıyalım cocukalrıda 1.30 da uyutup gıdıcem hastaneye
Umutlu bir haberle gelirsin gün bitiminde insallah canim.
günaydınlar fıstıklar nasılsınız:))))))))))))))))
semracım tatlım gerçekten çok üzüldüm Allah acil şifalar versin gerçektende zor bir durum dualarımız sizinle bizi haberdar et olur mu ?
filizcim tatlım paşaya bak sen babasının yerine kendini koyuyor demek işe gidince :))))
pınarcım canım nasılsın defnem nasıl
özlemcim biz iyiyiz şükür tatlım sen nasılsın yavruların nasıl yağmur okula alışmaya başladı dün sınıf başkanı olmuş kızım teysezi:)))
tülaycım günaydın canım sanada:)
tubiş sen nasılsın
Gözü babasinin yerinde sürekli hinzirin.kaydirigubbakcemile3
gunaydın herkezeea.s.
semracım cok üzüldüm allah yardımcısı olsun genç yaşta ınsan hıc yakıştıramıyor boyle hastalıklarıı allah eşine sevdıklerıne bağişlasın inşallahhh CADIARZU
pınarcım işleri kolaylamışsın canım ne guzel hafta sonuna iş bırakmamışsın..süt içirme denemelerine başla artık gece uykusuna daldıgında bıberonla ılık süt verırsen aclıktan ıcıyor boyle boyle alısır ılerıye dogruda bıskuvıyle bal karıstırırsın..duruda normalde sut urunlerını yogurt harıc hıcbırını agzına surmuyo kokuyo ona galıba nezaman denesem vermeyı yuzunu bı garıp yapıyor ama gecelerı ve öğle uykusunda bıberonla verıyorum.inşallahh başlar defnedee içmeyeea.s.buarada çayın yanına borekte nefıs gıderrr ıyıkı şu tıramısuyu denemısım super bı lezzet yahuuuu:1hug:
gülhancım dıyosun ya 10kaşık yedı bora dıye duru 5 kasık yese göbek atıcak pozısyondayım hıcbıseyı agzına surmuyo salatalık hariç herseyı reddedıyo bı benı emıyo aksamları bıde uykusunda süt içiyor ballı bıskuvılı bundan baska aç ne oluyo bu cocuklara anlamıyorum herkezde var yememe problemı agzını kılıtlıyo elımde bısey gorunce
tırnaklarım kendıne geldı ya bencede dene muhakak avonun tırnak güçlendırıcısı lımonlusuda varmıs oda fena degılmıs benımkı ojeye benzer su gıbı bısey gunde 1kere sürüyorum baya sertleştı fayda ettı bana canım
ferdacım her ıkı fıkrınde bana uyar ne yapsan arkandayımaklinialirimsmile gününü belırlıyelım guzel olur canımzemuszemus
bengııı duru koy duru adaş olsunlarrr:)ama isimlerı gıbı olmuyorlar ona goreee durdurabılene askolsun yanııı:dance:
Ya dertleri ne, neden yemiyorlar akil sir ermiyor. Süt hic vermesen canim, ona güveniyor belli ki. En azindan, yemeklere ilgisi artana kadar.
Selam Kızlar,,,
Uykusuz bır gece gecırdık yıne.Ve sabah 6 da maroton basladı.Allahtan yağmur yok gıbı suanda bıraz cıkıp hava alabılırız belkı.Neden su cocuklar gece uyumaz yaa.Sımdı uykuda tabı bende bı taraftan yemek yapıyorum bıde sıze bakayım dedım.
Gulsah Duruda ıstahsız demek.Off cok kotu bır durum.Kasık sayıcağım hıc aklıma gelmezdı valla.Ama ben ısrar fılan etmıyorum artık.O cok rahat benım ıcım ıcımı yıyor tabı.Bırde sute bıskuvı fıla neden koyuyorsun tadını sevsın dıyemı.Yoksa gereksız tokluk verır dıyecektım.Ben kahvaltıya bıle azıcık ekmek koyuyorum yumurta ve peynır yesın dıye.Corabalarınada ekmek ılave etmıyorum desem yerıdır.Amacım vıtamın alsın ama cok tok durmasın.Acıksın baska bısey yesın.Ayy yazması bıle guzel bee acıksın yesın:))
Fılızcım krep bende yapmıstım yarısını yedı sayılır.Yenı tadlara acık olması cok guzel Doruğun.Borada hep aynı sekıle ve hep aynı seylerı yemek ıstıyor.Umarım doyana kadar yer kreplerını.
Sıbel hosgeldın canım.Yoğunsun yıne.,,
Bırsen hayırlı haberler beklıyoruz canım.Umarım bu sefer olur bu ıs.
Aslı cok yorma kendını bence.Bır tatlı bırde tuzlu ıkram etsen yeter.Çocukla olmuyor daha fazlası.Olmadı bırde salata tarzı bırsey yap.
Her zaman yemiyor canim, alisana kadar ne dolaplar ceviriyor bir bilsen. Krep yapamadim bugün, süt almayi unutmusum dün. Ama yumurtayi düne göre daha iyi yedi. Hic yumurta yemiyordu, kafa salliyordu görünce. Bir haftadir araliksiz yapiyorum tavada, önce azar azar yedi. Bugün yarisindan cok yedi. Demek ki, tadini benimseyebilmesi icin, bir süre gerekiyor bunlara. Birde, Avusturyadayken, bir beslenme uzmani bir bayanla tanismistim, günde en az 3 dilim ekmek yedirmemi önermisti bana, her ögünde en az bir dilim veriyorum ben. Kahvaltiyla, 2-3 dilim yedigi oluyor.
selam kızlar.
dün gezmelerdeydik kızımla ondan giremedim. bugünde karşı komşumda toplanılıyor. ceylin uyanınca oraya geçicem. burada eş dost çok fazla, erdek'te çok yakın oradada annemden taraf tanıdıklarımız çok. hiç sıkılacak vakit kalmıyor.ya misafir geliyor ya ben gidiyorum. çanakkalede çok yalnızdım. komşulukta hiç yoktu diyebilirim. buradaki komşularımda çok iyiler. kendime inanamıyorum bazen. bekarken ev gezmelerinden nefret ederdim. okulum olmasa bile evde otururdum annem giderdi. şimdi gidiyorum valla hem de misafir ağırlamayı çok seviyorum. hem çoğu arkadaşların çocukları ceylinle akran ya da bir kaç yaş büyükler. kızım çocuklarla oynamayı çok seviyor.
Keyfinize diyecek yok desene Ayse'cigim. Bizim burada kimse yok sayilir. Bende pek sevmezdim komsu ziyaretlerini ama insan birilerini ariyor yine de. Esimin kuzeni ve yakin sayilabilecek birkac akrabamiz haricinde, kimse yok. Onlarida ayda yilda bir ziyaret ediyoruz. Mahrumiyetin ortasindayiz desem yeridir.