Hadi bacım inşallah bu sefer beğenirler evi a.s.
Ay canım ya hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :çok üzgünüm:
Sağolasın Banu'cum sen nasılsın a.s.
Kolay gelsin bacım a.s.
Sağolasın canım. Ütüler aklımdaydı kaç gündür bitirdim çok şükür ama akşam yine yıkarım çamaşır. Ütü bitiyor ama o kirli sepeti hep doluyor
Ayyy valla akşam olsa da yesek tramisu. Sende gel canım birlikte yiyelim a.s.
Dur bakim bu gece uykusunda deneyeyim öyle içecek mi acaba :uhm:
Canım iki bardak süte 3 yemek kaşığı un, 5 yemek kaşığı şeker ve bir yumurta kırıp muhallebi kıvamına gelene kadar sürekli karıştırıyosun. Bir iki kaynayıp pof pof yapınca yeterli. Biraz ılınınca 1 paket labne peyniri içine katıp çırpıyosun. Sonra iki katlı kakaolu keki alıyosun. Bi bardak suya 2 yemek kaşığı nescafe, 2 yemek kaşığı şeker koyup kahve yapıyosun. Kekin bir katını bu kahvenin yarısı ile ıslatıyosun. Muhallebinin yarısını kekin üzerine yayıyosun diğer kek üzerine kapatıyosun. Bıçakla üstteki keke minik delikler açıp kalan kave ile onu ıslatıyosun. Sonra kalan muhallebiyi üzerine döküp güzelce yayıp yanlarını da muhallebi ile kapatıyorsun. En toz kakaoyu bi elek ile üzerine eleyip kaplıyosun. Bikaç saat bzdolabında dursun afiyet şeker olsun a.s.
Tatlı, börek yanına da bi patates salatası yeter de artar bile a.s.
Ayyy vallahi ya kocaman oldular şimdi oyy oyyy :bbo:
Ay canım ya çok erken kalkıyo valla. Bende evde olsam Defne o saatte kalksa tüm gün uyurgezer olurum heralde kafamçokkarıştı
Offf afiyet olsun canım. Benim de eşim 15 günde bir Kadıköy Moda'da ki Kemal Usta'ya götürüyor beni. Bayılıyorum. Bu hafta sonu günümüz geldi. Bende yiyeceğim :lepi:
Ohhh ne güzel oldu canım senin adına çok sevindim. Ne keyifli böyle yakınında birilerinin olması a.s.
Aman maşallah de kuzuma. Afiyet olsun yarasın yedikleri a.s.
Aaaa biraz zorlarsan gezme konusunda bana yetişirsin canım eminim kaydirigubbakcemile3
Aynen dediğin gibi. O ütüleri pazartesiden beri yapamadığım için kafamda fena yer kaplıyorlardı. Diyorum ya işe başlamak yaradı bana. Yorulsam da çok dert etmiyorum. Evde olup sürekli iş yapmayı düşünmekten se akşamları 1-2 saat yapmak bana koymuyor a.s
Sağolasın canım zaman kısıtlı olunca jet hızıyla hallediyorum herşeyi kaydirigubbakcemile3
Tamam canım siz gün bildirin yeterli ahahah
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Bence yemeklerin yeterli. Pilav ve çorba ile süper olur a.s.
Ayyy o Osman bitiriyor beni. Muhteşem bi oyunculuk sergiliyor a.s
Ohhh afiyet olsun pudingler götürülmüş misss a.s.
Güle güle giysin cicisini Dağhan kuzumda a.s.
Bizde seni özledim canım muckk a.s.
Face'den de yazdım hayırlı uğurlu olsun canım. Kazasız belasız inşallah a.s.
Aaaaa kaskonu yapmaya talibim yerimseniben