2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya şimdi internetten indirmek için şarkı araştırıyordum da kızlar. Demet Akalın'ın yeni albümünde "Tam 7 yıl oldu" diye bir şarkı var. Bunlar İbrahim Kutluay'la 2003'de ayrılmışlar. (araştırdım kaydirigubbakcemile3) Kadın belli ki İbrahim Kutluay'a yazmış şarkıyı. Anam ben bunları anlamıyorum ya? Bu kadın boşandığı kocası ile bereber yaşıyor. Adam nasıl göz yumuyor böyle şarkı yapmasına? Bu kadın hala İbrahim Kutluay'ı unutamadıysa niye habire her albümünde bir şarkı yazıyor bu adama?

Ay benimde başka derdim kalmadı nelere sardım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:))rahat bıraksana kadını kıme sarkı yaparsa yapsınnn yahuuu
belkı dıkkat cekmek ıcın yapıyodurr belkıde hala cok sevıyoda olabılır bence 1secenek ama gunahı boynuna artıkkkaklinialirimsmilesana dıyene bek resmen dedıkodu yapıyorum hahahahah
benıde yoldan cıkardın pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrbilmiyorumkismile

ferda neymiş bende meraklandım

bozon başlarda öle oluyodu canım benımde agrı oluyodu ama sonradan alıstım sureklı emzırmeye alıskın oldugundan goguslerın bırıken agrı yapar zamanla gecerrr merak etme

seni düşünemiyorum zaten Pınarcım her gece bu şekilde düşünemiyorum yani...
Ayyy yazık yaa ben üzülüyorum böyle olunca,aşk bu bazıları iz bırakıyor işte...Bişey diyemem .Dur şu şarkıyı bi dinliyim merak ettim :roflol:

sende mi merak ettim...

ayy ne dicektim biliyomusunuz,
Acaba pazar günü eşlerle hep beraber biyerde kahvaltımı yapsak ???

Ne dersiniz??

filizcim ya çok geçmiş olsun,yazdıklarını okuyunca gözümün önüne geldi resmen,ben bile panik oldum,neyseki pek bişey olmamış,Allah korumuş cnm ya
gülhan araban hayırı olsun cnm,unutmuşum ben tebrik etmeyi,arada girip okuyorum ama pek yazma fırsatım olmuyo eskisi gibi aklımda kalmıyo tabi çoğu şey
fulya cnm ya,ne denir bilemiyorum,inş hakkınızda hayırlısı olur cnm

kızlarrrr 66 yla hamile kalmıştım şimdi 70 kiloyum,zeynepten bi 4 kilo,işi bırakınca da bi 5 kilom var fazlalık,yani toplam 15 kilo vermem lazım acilenn,hiç bir kıyafetim olmuyor,kendimi de iyi hissetmiyorum bu kilolarla
sütüme dokunmadan neler yapabilrim acaba?spor derseniz tüm gün dolaşıyorum zaten
geçen aktarla konuştum,5 i bi yerdeler var ya,sütün keslir dedi,bana özel bi çay yaptı işte,kuşburnu,yeşil çay,tarçın,bi kaç bişey daha hatırlamıyorum,faydası olur biraz dedi,c vitamini yönünden de faydalı sütün de artar dedi,2 gündür içiyorum aynıyım ama bilemiyorum içsem mi diye?bi de biberiye suyu verdi,onu içiyorum,bebeğe zararı yokmuş,siz ne dersiniz devam etsem mi ki?
bu arada ekmeği kestim,en fazla 1,5 litre su içebiliyorum,az ama ne yapayım,sirkeli su falan işe yarar mı
ayyy kafam karıştı iyice,biraz versem kendime güvenim gelecek,eşim bişey demiyor,şişmansın falan diye ama ben rahat edemiyorum...

tubişşşşşşşşşş hep sna cevap yazıcam unutuyorum ya,sen hep halimi hatırımı souyorsun halbuki,kusuruma bakma olur mu?mehmedim iyi ne yapsın iyip içip uyuyo,arada mızlıyo,pek şikayetçi dğeilim yani,zeynebin ebbekliğinden daha rahat bi bebeklik geçiriyor,zeynep çok huysuz oldu,benden başkası mehmedi alınca daha çok hırçınlaşıyo,kendisi sevilsin istiyo yavrum,zaten onun yanında hiç sevmiyorum mehmedi,yada beraber seviyoruz,ben mehmedi kucağıma alıyorum zeynebi kovalıyoruz,o da mehmee diye dolanıyo hep, falan işte böyle geçiyo günlerim.senin serroş nasıl,sizin diyaloğa bayıldım valla,yavrum benim bop haa :)) zeynep onu bile demiyo gooll müş :)) sen naıslsın? halin keyfin yerinde sanırım,Allah daha da iyi etsin...
pınarım işler yolunda tıkırında gidiyor,kocaman bi maşallah sana
tülay selin nasıl oldu ya?düzeldi mi iyice kuzum? sen nasılsın?
banu,sen naıslın,fıstık kızların nasıl cnm?okuluna alıştı mı iyice kuzun?
gülşahhh seni de unutmadım kızzz?bakım yaptırmışın ne güzel ohh sefan olsun,senin kuzu nasıl oldu,iyice düzeldi mi kzuun,aklımda hep sormayı unutuyorum ama
ferdacım,cicilerinizi güle güle kullanın cnm,aslında sunduğun fikir güzel,bi gün belirleyelim bencede ,ben söz vermeyeyim ama gelebildiğim kadar gelirim mutlaka,biri uyusa öbürkü uyumuyor çünkü :))diğer fikrini de merak ettim valla
bengi hoşgeldin cnm,özledik seni valla,hamilelik iyi gidiyor sanırım,maşallah,isim ne koyacaksınız karar verdiniz mi?oğluş da çok yakışıklı olmuş hani
bozon işe başlamışssın cnm hayırlı olsun,yesen boşver,çalışıyorsun eritirsin hepsini,kuzun nasıl,alıştı mı çalışmana?
birsenn oğluşlar nasıl cnm?sen naısl oldun bu arada,astımın ne durumda?
nurten nasıılsın cnm?defne kzuu nasıl?
nuran sen nasılsın cnm?ağlatıyormusun hanzadeyi hala? vicdansız anne:))) diğer durumlar ne oldu,düzelme var mı?
esennn ,ayşe,ceren , kzılar sizler nasılsınız?aklıma gelmiyor bi anda herkes,kusuruma bakmayın lütfen,zeynep uyandı ben çıkayım yavaştan,öpüyorum hepinizi

netten baktım öğrendim şimdi:kedi:

:)bende ınternete bakıyodum sana acıklama olarak neysekıı halletmıssın
ozlem bukadar takma kıloya bence daha cok erken 6ay gecmeden spor vermıyo doktor zaten ..rejım desen ben hıc yapamadıgımdan sanada bısey dıyemıcem cunku sut verdıkce tatlıya olan aşkım dahada çoğalıyo benım:)))
bosver bacım be hele bı 6ay gecsın ozaman verırsın bol bol su ve hamur ıslerı yememeye calıs benceee şimdilikkaklinialirimsmile

buarada ceren çok oldu gırmeyelı bende telı yok muhtemelen ısyerınden ınternet yasaklanmıştır ondan gıremıyodur ama yınede merak ettım varmı haberı olan?

ayy teşekkür et butonu geri gelmiş,sevindim nedense
cnm valla kestim,ekmeği falan başka hamur işi yemiyordum zaten,suya düştüm,bakalım inş veririm
buarada ceren çok oldu gırmeyelı bende telı yok muhtemelen ısyerınden ınternet yasaklanmıştır ondan gıremıyodur ama yınede merak ettım varmı haberı olan?

bende de yok cnm ya

Son düzenleme:

Ay ne bileyim ya bu kadının habire adama şarkı yazmasını takip ederim. Bide şimdi açık açık 7 yıl oldu falan diyince enteresan geldi. Sustum :kedi:

Valla sorma canım ya alıştım gerçi ama yerine yatırmaya da kıyamıyoruz aslına bakarsan. Gece onun elini koluna bacağını üzerimde hissetmek, sabah kalkınca beni öpmesine bayılıyorum opuyorumnanaktan

Bende Gülşah'a da yazdım ya dediğim gibi hep takip ederim adama yazdığı şarkıları. Üzülüyorum valla bende CADIARZU

Bu haftasonu olmaz ama diğer haftalar için konuşalım derim :uhm: Şu benim dediğim tepedeki yer acaip güzel ve uygun bi yer mesela. Konuşalım :uhm:

Valla kelin merhemi olsa başına sürermiş canım ama sen şimdi hiç düşünme kiloyu. Mehmet paşam biraz daha büyüsün o zaman konuşuruz a.s.

pınarım işler yolunda tıkırında gidiyor,kocaman bi maşallah sana

Sağolasın canım çok şükür a.s.

Cidden ya ne zamandır yok. Yarın hatırlatın bana da arayayım ben :uhm:

Bende işlerimi hallettim. Aralarda da ehliyet sınavı için test çözdüm. Şimdi toparlanıp kayınvalideme kaçayım. Yarın akşam liseden arkadaşım eşi ile çaya gelicek. Defne'den 3 ay büyük de oğlu var. 9 gibi gelicekler yemekten sonra. Çayın yanına tiramisu yada bisküvi pastası yapsam yeter dimi?

yeter bence cnm,hem sen çalışıyorsun artık

selam kızlar yıne uzun zamandır yazamadm ama bu sefer kuzlarımın yüüznden degıl keşke öyle olsaydı,
eşimin daysının oglunun karısı aynı zamanda uzaktan teyzesının kızı var 28 yaşında adı melda 2.5 ay önce karnı şiştı ve cok halsızlık oldu onda fakulte hastanesıne gıttı oda araştırılsın dıye başlarda bırsey cıkmadı kanda sarılık var dendı karacıgerde siroz başlangıcı var ve kan pıhtılaşması var dendı tahlıller tedavıler derken aradan 15 gun gectuı melda gun gectıkce kötuleşıyordu hastaneye yatırıldı yaklaşık 2 aydırda hastanedeydı karnı devamlı şişiyor su alınıyor v.s en son 20 gün önce zıyaretıne gıttık zaten sık sık gıdıyroduk hastaneye cok kötuydu bu sfere karnı 12 kılo şişmiş ve bu sefer drlar su almadan karnı kendı delınmış su akıyordu ama fakulte olmasına ragmen tam bir teşhıs konulamadı malesef (( gecen cuma gunu komaya girmiş kalbi durmuş ve tam 2 saat kalp masajıyla geri döndü ama tabı yogun bakımda vehalada cıkamadı acıbadem hastanesınde yatıyor drların soyledıgı karacıger naklı olması gerekıyor ama durumu agır oldugu ıcın amelıyat olma şansı yok zaten bursada yapılmıyor ıstanbul memorıalde olucak orasıda 400 mılyar cıvarı para ıstıyor tabı ucuk fıyat zor bır durum maddı acıdanda ama onun yıne caresını buluruz derken bugun kötu haber geldi bu durumda nakil olayım ımkansız dedı dr böbreklerde ıflas etmış ve devamlı uyutuyorlar suan acı cekmesın dıye suan beklenilen tek şey mucıze malesef eger bır mucıze olmasa cok zamanı kalmadı dedı dr (((((((

berbat bır durum kızlar annesını babasını bdıe eşini gorsenız yurek dayanmıyor hastanede yaklaşık 40 kışı var ama anne baba ve eşi ayrı yüzlerine bakamıyorum icim dayanmıyor cumadan berı devamlı hastaneye gıdıyorum o yuzdende gıremedım ne olur kızlar dua edin mevlam mucizeleinrden birini göstersınde hayata dönsün moralim cok kötu dun gece 3 de uyandım bıdahada uyuyamadım gözümü kapatsam onu görüyorum cok genc daha benım cocukların dogumgunu resımlerınde var oyun oynuyor off offf neyse anlatıncada cok kötu oldum görüşürüz sonra

semracığım çok geçmiş olsun çok kötü oldum uff yaaaa

rabbim şifa versin tez zamanda

çok iş olsun semracım.Valla benimde gözlerim doldu.Rabbim çok büyük gerçekten.mucizelere inanırım canım.İnşallah Allah ona ve diğer bütün hastalara yardım eder,şifa verir.Allah annesine,babasına,eşine bağışlar inşallah

Canımsın:) hoş bulduk:)
hoş bulduk canım:) sizi takip ediyordum aslında... vallahi yazmayı özlemişim ,sizlerle olmayı... küçük kuzum 27 haftalık oldu şimdilik yok bi problem
merhabalar tatlım deniz de çok seviyor yağmuru
canımsın ya:)) deniz aynı deniz yaramaz araba ve tekerlek hastası hala konuşmuyo baba diyo bazen ama anne hala yok saçları çok tatlıydı zar zor karar verdim hala garip geliyo yeni hali:)
ooo yanımızda yatıyo bazen bizim de uyku haram oluyo çok iyi biliyorum o halleriiii
tatlım isme karar veremedik şimdilik Zeynep Duru gibi ama her an değişebiliyo sana imreniyorum bakalım ben altından kalkabilecek miyim((

çok üzüldüm yaaa Allah yardımcıları olsun... inşallah bi mucize olur ((

canım benim ya çok geçmiş olsun,inş bi mucize olur da herşey yoluna girer,kız düzelir ya,anlatınca tanıyormuşum gibi çok üzüldüm,mevlam dermansız dert vermesin derler,ne söyleyeceğimi bile bilemiyorum,kelimeler yetersiz kalıyor valla semra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…