2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

amin Özlem'cim ya ... bazen bi an önce doğsun istiyorum hem okul hem hamilelik hem de Deniz çok zorlanıyorum...
isim konusunda da gerçekten çok kararsızız. Deniz Kaan için önce kız demişti dr ve ismimiz hazırdı Zeynep Deniz... şimdi Deniz'i kullandık bakalım sağlıkla gelsin de kuzucuğum:)

Iyi Aksamlar Kizlar,

Ancak oturabildim ama kimse yok su anda sanirim. Bugün epeyce zamanimizi disarida gecirdik, alis-veris yaptik, aksam yemeginide disarida yedik. Eve geldim, camasirlari astim, mutfakta biraz isim vardi, onu bitirdim ve Doruga sütünü icirdigim gibi yatirdim. Kendi kendine uykuya dalmasini istiyorum artik ama cok zor. Ben yatagina koyunca, ne kadar uykusu olursa olsun bana bakip gülüyor ya da ayaga kalkip, yataktan cikmak istiyor. Babasi, gece 03:30'de ise gidiyor bu hafta. Sanki kurulu saat gibi, kac gündür o saatte kalkiyor, sütünü iciyor, babasina el salliyor ve geri yataginda yatmak istemiyor, babasinin yerini gösteriyor "ora" diye. Hemen uykuya daliyor. Off, ne tuhaf bu cocuklar, anlamak zor. Ayakkabilarinida ayakkabiliktan aliyor, bisikletinin kenarina asiyor. Geri ayakkabiliga koyuyorum, yine gidip alip asiyor. Birde müzik kutusu asmis, bisiklet sürerken, arada müzik caliyor. Bazen cok gülüyoruz yaptiklarina. Bugünde, bankada isimiz vardi ama biraz zaman aldi, oturuyoruz. O ara, memur bayanin kalemini kaptigi gibi, cevik bir bicimde masasini cizdi. Ben islak mendil cikartip, masayi sileyim derken, mendili elimden alip kendi silip temizledi. Kadinda cok sevdi sipayi. Cikarken, el sallamaktan helak oldu kadina.

Bu kadar Doruk muhabbetinden sonra, gelelim okuduklarimdan aklimda kalanlara.

Özlem'cigim, takma kilolarina ya. Ona bakarsan, benim kendimi camdan atmam lazim. Emzirme dönemi sinirsiz yedim ve epeyce kilo vermem gerekiyor. Sabahlari 15 dk kettler kullanmak ve hamur isi, tatli türevlerini yememek disinda hicbir aktivitem yok. 1 kilo vermisim 1 ayda sadece. Gülsahinda dedigi gibi, Memet 6 aylik olduktan sonra, biraz düzenli beslenirsin, verirsin kilolarini. Uzman Tv'de, bu konuda videolar var. Diyetisyenlerin önerilerini dinlersen, eminim ki nasil bir yol izleyecegin hakkinda fikrin olur.

Pinar'cigim, Demet Akalin reklam yapiyor bence. Piyasadaki sanatcilarin icinden, en düzeysiz buldugum o kadin. Böylece gündeme gelecek ve albümü prim yapacak. Önyargiliyim belki ama az-cok dinledigim röportajlarindan anladigim kadariyla, iyi bir insan ve sanatci imaji cizmiyor bende. Neyse, daha fazla dedikodusunu yapmayalim:KK1:

Semra'cigim, cok üzüldüm Melda'nin durumuna. Umarim bir mucize gerceklesir ve yasaminin baharinda solup gitmez genc bedeni. Her ölüm erken ölümdür ama genc ölüm kadarda aci vereni yoktur. Metanetli olun yine de, insanoglunun basina her türlü felaket gelebiliyor su kisacik ömürde.

İyi Aksamlar Kızlar,,

Ben artık sanırım sadece bu saatlerde gırıbılıyorum.Ve Fılızle ıkımız onlıne durumdayız genelde.Gunduz Bora dan fırsatım hıc kalmıyor.Cunku devamlı ılgı ıstıyor.Televızyonda hıc acmadığım ıcın kendı kendıne sanıye oynamıyor.Ve bılıyosunuz Bora cok kelıme soylemıyordu.Şu tv ışını ortadan kaldırınca acaıp bı ılerleme kaydettı.Hos cok anlamlı değil tum sozcuklerı ama sureklı atmasyon seyler soyleyıp duruyor.Esım gelıncede oyuna devam edıyoruz.O uyuduktan sonra tv maratonu baslıyor esımın.Bende bı kahve yapıp sızlere bakıyorum.

Bugun yıne rutın bır gundu.Yeme olayı aynı sekılde devam edıyor.10 kasık yetıyor heralde.Bakalım sayı ne zaman artıcak.Cocuk buyutmek ne kadar ozverı ıstıyormus bunu gıtgıde daha ıyı anlar oldum.Ve annemın sevgısı dağlar kadar yuceldı bende.

Fılızcım dısarda gecmıs gununuz.Bazen cok ıyı gelıyor banada o durumlar.Malum evde olunca hersey aynı monotonlukta ılerlıyor.Doruk pasamda hatasını affettırmeyı cok ıyı basarmıs.Akıllı cocuğun halı bır baska ıste.Akşam mantıyı sormussun bır kere denedım ama basarısızdı canım.Cunku Bora pılav,makarna tarzı seylerı hıc sevmıyor.Ama ılgınc borek corek ıcınde delırıyor.Ama bırkere daha denemeyı dusunuyorum bende.Ve kasıkla verdığım kuru seylerı ve parcalı gıdaları yemek ıstemıyor.Ama catal ve elımle verdığımde ıtıraz etmıyor.Ana oğunlerdede kasık olduğu ıcın yemek ıstemıyor bence.Off bıtmez benım bu beslenme derdım.

Bengı hosgeldın canım.Inan özlemıstık senı.Burda gormekten kendı adıma mutluluk duydum.Herseyın yolunda olmasıda sevındırıcı.Isım konusu var sende hayırlısı olsun ne guzel telaslar.Zeynep Su da sevdığım bı ısım aklında olsun:))

Özlemcım bencede kılo ısını daha kafana hıc takma.Dur yenı doğum yaptın.Emzırme ısın bıtınce bence mutlaka verırsın.Ikı cocukla o kıloyu...

Gecmıse bakayım bırazda...

Guldurdun kız pınar benı.Bu kadar ısın arasında bunu mu buldun kendıne dert edıcek.Sevmem ben o kadını.Gercı Ibrahım zevksız heralde sımdıkı demette cok sevımsız bence.Aman benıde tuttu tasası bu saatte.

Ferda yaratıcı arkadasım bak bu fıkırler hep senden gelıyor.Aferın kız sana.Akşam ısı banada uyar gunduz gıremıyorum zaten.Ayarlıyalım ıyıce bı kaynatalım derım:))

Gulsahhhhh benımde son zamanlarda tırnaklarım cok sorunlu.Jel gıbı bırseymı canım.Istıyeyım avondan memnun kaldıysan.

kızlarrrr 66 yla hamile kalmıştım şimdi 70 kiloyum,zeynepten bi 4 kilo,işi bırakınca da bi 5 kilom var fazlalık,yani toplam 15 kilo vermem lazım acilenn,hiç bir kıyafetim olmuyor,kendimi de iyi hissetmiyorum bu kilolarla
sütüme dokunmadan neler yapabilrim acaba?spor derseniz tüm gün dolaşıyorum zaten
geçen aktarla konuştum,5 i bi yerdeler var ya,sütün keslir dedi,bana özel bi çay yaptı işte,kuşburnu,yeşil çay,tarçın,bi kaç bişey daha hatırlamıyorum,faydası olur biraz dedi,c vitamini yönünden de faydalı sütün de artar dedi,2 gündür içiyorum aynıyım ama bilemiyorum içsem mi diye?bi de biberiye suyu verdi,onu içiyorum,bebeğe zararı yokmuş,siz ne dersiniz devam etsem mi ki?
bu arada ekmeği kestim,en fazla 1,5 litre su içebiliyorum,az ama ne yapayım,sirkeli su falan işe yarar mı
ayyy kafam karıştı iyice,biraz versem kendime güvenim gelecek,eşim bişey demiyor,şişmansın falan diye ama ben rahat edemiyorum...
Aman cnm sende,dur daha bebeğin çok küçük zayıflarsın elbette..acele etme derim,ye iç de sütün bol olsun..:))
tubişşşşşşşşşş hep sna cevap yazıcam unutuyorum ya,sen hep halimi hatırımı souyorsun halbuki,kusuruma bakma olur mu?mehmedim iyi ne yapsın iyip içip uyuyo,arada mızlıyo,pek şikayetçi dğeilim yani,zeynebin ebbekliğinden daha rahat bi bebeklik geçiriyor,zeynep çok huysuz oldu,benden başkası mehmedi alınca daha çok hırçınlaşıyo,kendisi sevilsin istiyo yavrum,zaten onun yanında hiç sevmiyorum mehmedi,yada beraber seviyoruz,ben mehmedi kucağıma alıyorum zeynebi kovalıyoruz,o da mehmee diye dolanıyo hep, falan işte böyle geçiyo günlerim.senin serroş nasıl,sizin diyaloğa bayıldım valla,yavrum benim bop haa :)) zeynep onu bile demiyo gooll müş :)) sen naıslsın? halin keyfin yerinde sanırım,Allah daha da iyi etsin...
pınarım işler yolunda tıkırında gidiyor,kocaman bi maşallah sana
tülay selin nasıl oldu ya?düzeldi mi iyice kuzum? sen nasılsın?
banu,sen naıslın,fıstık kızların nasıl cnm?okuluna alıştı mı iyice kuzun?
gülşahhh seni de unutmadım kızzz?bakım yaptırmışın ne güzel ohh sefan olsun,senin kuzu nasıl oldu,iyice düzeldi mi kzuun,aklımda hep sormayı unutuyorum ama
ferdacım,cicilerinizi güle güle kullanın cnm,aslında sunduğun fikir güzel,bi gün belirleyelim bencede ,ben söz vermeyeyim ama gelebildiğim kadar gelirim mutlaka,biri uyusa öbürkü uyumuyor çünkü :))diğer fikrini de merak ettim valla
bengi hoşgeldin cnm,özledik seni valla,hamilelik iyi gidiyor sanırım,maşallah,isim ne koyacaksınız karar verdiniz mi?oğluş da çok yakışıklı olmuş hani
bozon işe başlamışssın cnm hayırlı olsun,yesen boşver,çalışıyorsun eritirsin hepsini,kuzun nasıl,alıştı mı çalışmana?
birsenn oğluşlar nasıl cnm?sen naısl oldun bu arada,astımın ne durumda?
nurten nasıılsın cnm?defne kzuu nasıl?
nuran sen nasılsın cnm?ağlatıyormusun hanzadeyi hala? vicdansız anne:))) diğer durumlar ne oldu,düzelme var mı?
esennn ,ayşe,ceren , kzılar sizler nasılsınız?aklıma gelmiyor bi anda herkes,kusuruma bakmayın lütfen,zeynep uyandı ben çıkayım yavaştan,öpüyorum hepinizi
bakalım cnm herkese uyarsa bi gece ayarlayalım...bencede iyi olacak..
Ay ne bileyim ya bu kadının habire adama şarkı yazmasını takip ederim. Bide şimdi açık açık 7 yıl oldu falan diyince enteresan geldi. Sustum :kedi:

Valla sorma canım ya alıştım gerçi ama yerine yatırmaya da kıyamıyoruz aslına bakarsan. Gece onun elini koluna bacağını üzerimde hissetmek, sabah kalkınca beni öpmesine bayılıyorum opuyorumnanaktan

Bende Gülşah'a da yazdım ya dediğim gibi hep takip ederim adama yazdığı şarkıları. Üzülüyorum valla bende CADIARZU

Bu haftasonu olmaz ama diğer haftalar için konuşalım derim :uhm: Şu benim dediğim tepedeki yer acaip güzel ve uygun bi yer mesela. Konuşalım :uhm:

Valla kelin merhemi olsa başına sürermiş canım ama sen şimdi hiç düşünme kiloyu. Mehmet paşam biraz daha büyüsün o zaman konuşuruz a.s.

Sağolasın canım çok şükür a.s.

Cidden ya ne zamandır yok. Yarın hatırlatın bana da arayayım ben :uhm:
Bende orayı dicektim zaten sana.Sen çok beğenmişsinya,bence iyi olur düşünün derim,tabi Pınar hanımın boş bi haftasonunu bulabilirsek ayarlarız...kaydirigubbakcemile3
selam kızlar yıne uzun zamandır yazamadm ama bu sefer kuzlarımın yüüznden degıl keşke öyle olsaydı,
eşimin daysının oglunun karısı aynı zamanda uzaktan teyzesının kızı var 28 yaşında adı melda 2.5 ay önce karnı şiştı ve cok halsızlık oldu onda fakulte hastanesıne gıttı oda araştırılsın dıye başlarda bırsey cıkmadı kanda sarılık var dendı karacıgerde siroz başlangıcı var ve kan pıhtılaşması var dendı tahlıller tedavıler derken aradan 15 gun gectuı melda gun gectıkce kötuleşıyordu hastaneye yatırıldı yaklaşık 2 aydırda hastanedeydı karnı devamlı şişiyor su alınıyor v.s en son 20 gün önce zıyaretıne gıttık zaten sık sık gıdıyroduk hastaneye cok kötuydu bu sfere karnı 12 kılo şişmiş ve bu sefer drlar su almadan karnı kendı delınmış su akıyordu ama fakulte olmasına ragmen tam bir teşhıs konulamadı malesef :KK43:(( gecen cuma gunu komaya girmiş kalbi durmuş ve tam 2 saat kalp masajıyla geri döndü ama tabı yogun bakımda vehalada cıkamadı acıbadem hastanesınde yatıyor drların soyledıgı karacıger naklı olması gerekıyor ama durumu agır oldugu ıcın amelıyat olma şansı yok zaten bursada yapılmıyor ıstanbul memorıalde olucak orasıda 400 mılyar cıvarı para ıstıyor tabı ucuk fıyat zor bır durum maddı acıdanda ama onun yıne caresını buluruz derken bugun kötu haber geldi bu durumda nakil olayım ımkansız dedı dr böbreklerde ıflas etmış ve devamlı uyutuyorlar suan acı cekmesın dıye suan beklenilen tek şey mucıze malesef eger bır mucıze olmasa cok zamanı kalmadı dedı dr :KK43:(((((((

berbat bır durum kızlar annesını babasını bdıe eşini gorsenız yurek dayanmıyor hastanede yaklaşık 40 kışı var ama anne baba ve eşi ayrı yüzlerine bakamıyorum icim dayanmıyor cumadan berı devamlı hastaneye gıdıyorum o yuzdende gıremedım ne olur kızlar dua edin mevlam mucizeleinrden birini göstersınde hayata dönsün moralim cok kötu dun gece 3 de uyandım bıdahada uyuyamadım gözümü kapatsam onu görüyorum cok genc daha benım cocukların dogumgunu resımlerınde var oyun oynuyor off offf neyse anlatıncada cok kötu oldum görüşürüz sonra
Yaa cidden zor bi durum,allah şifa versin,hayırlısını versin ama son ana kadar niye oyalamışlarki kadıncağızı,şimdi ailesinin karaını bekliyorlar belkide fişi çekelimmi filan diyee..Off yaa Allahım sen şifa verr..yardımcısı ol ailesinin...
Iyi Aksamlar Kizlar,

Ancak oturabildim ama kimse yok su anda sanirim. Bugün epeyce zamanimizi disarida gecirdik, alis-veris yaptik, aksam yemeginide disarida yedik. Eve geldim, camasirlari astim, mutfakta biraz isim vardi, onu bitirdim ve Doruga sütünü icirdigim gibi yatirdim. Kendi kendine uykuya dalmasini istiyorum artik ama cok zor. Ben yatagina koyunca, ne kadar uykusu olursa olsun bana bakip gülüyor ya da ayaga kalkip, yataktan cikmak istiyor. Babasi, gece 03:30'de ise gidiyor bu hafta. Sanki kurulu saat gibi, kac gündür o saatte kalkiyor, sütünü iciyor, babasina el salliyor ve geri yataginda yatmak istemiyor, babasinin yerini gösteriyor "ora" diye. Hemen uykuya daliyor. Off, ne tuhaf bu cocuklar, anlamak zor. Ayakkabilarinida ayakkabiliktan aliyor, bisikletinin kenarina asiyor. Geri ayakkabiliga koyuyorum, yine gidip alip asiyor. Birde müzik kutusu asmis, bisiklet sürerken, arada müzik caliyor. Bazen cok gülüyoruz yaptiklarina. Bugünde, bankada isimiz vardi ama biraz zaman aldi, oturuyoruz. O ara, memur bayanin kalemini kaptigi gibi, cevik bir bicimde masasini cizdi. Ben islak mendil cikartip, masayi sileyim derken, mendili elimden alip kendi silip temizledi. Kadinda cok sevdi sipayi. Cikarken, el sallamaktan helak oldu kadina.

Özlem'cigim, takma kilolarina ya. Ona bakarsan, benim kendimi camdan atmam lazim. Emzirme dönemi sinirsiz yedim ve epeyce kilo vermem gerekiyor. Sabahlari 15 dk kettler kullanmak ve hamur isi, tatli türevlerini yememek disinda hicbir aktivitem yok. 1 kilo vermisim 1 ayda sadece. Gülsahinda dedigi gibi, Memet 6 aylik olduktan sonra, biraz düzenli beslenirsin, verirsin kilolarini. Uzman Tv'de, bu konuda videolar var. Diyetisyenlerin önerilerini dinlersen, eminim ki nasil bir yol izleyecegin hakkinda fikrin olur.

Pinar'cigim, Demet Akalin reklam yapiyor bence. Piyasadaki sanatcilarin icinden, en düzeysiz buldugum o kadin. Böylece gündeme gelecek ve albümü prim yapacak. Önyargiliyim belki ama az-cok dinledigim röportajlarindan anladigim kadariyla, iyi bir insan ve sanatci imaji cizmiyor bende. Neyse, daha fazla dedikodusunu yapmayalim:KK1:

Semra'cigim, cok üzüldüm Melda'nin durumuna. Umarim bir mucize gerceklesir ve yasaminin baharinda solup gitmez genc bedeni. Her ölüm erken ölümdür ama genc ölüm kadarda aci vereni yoktur. Metanetli olun yine de, insanoglunun basina her türlü felaket gelebiliyor su kisacik ömürde.

Ohh gezilip tozulmuş,ne iyi yapmışsın cnm bütün evde sıkılıyoruz dimi ama..Doruk da yine her zamanki,hele bisikletine müzikçalar takmasına bayıldım... kaydirigubbakcemile3
İyi Aksamlar Kızlar,,

Ben artık sanırım sadece bu saatlerde gırıbılıyorum.Ve Fılızle ıkımız onlıne durumdayız genelde.Gunduz Bora dan fırsatım hıc kalmıyor.Cunku devamlı ılgı ıstıyor.Televızyonda hıc acmadığım ıcın kendı kendıne sanıye oynamıyor.Ve bılıyosunuz Bora cok kelıme soylemıyordu.Şu tv ışını ortadan kaldırınca acaıp bı ılerleme kaydettı.Hos cok anlamlı değil tum sozcuklerı ama sureklı atmasyon seyler soyleyıp duruyor.Esım gelıncede oyuna devam edıyoruz.O uyuduktan sonra tv maratonu baslıyor esımın.Bende bı kahve yapıp sızlere bakıyorum.

Bugun yıne rutın bır gundu.Yeme olayı aynı sekılde devam edıyor.10 kasık yetıyor heralde.Bakalım sayı ne zaman artıcak.Cocuk buyutmek ne kadar ozverı ıstıyormus bunu gıtgıde daha ıyı anlar oldum.Ve annemın sevgısı dağlar kadar yuceldı bende.

Fılızcım dısarda gecmıs gununuz.Bazen cok ıyı gelıyor banada o durumlar.Malum evde olunca hersey aynı monotonlukta ılerlıyor.Doruk pasamda hatasını affettırmeyı cok ıyı basarmıs.Akıllı cocuğun halı bır baska ıste.Akşam mantıyı sormussun bır kere denedım ama basarısızdı canım.Cunku Bora pılav,makarna tarzı seylerı hıc sevmıyor.Ama ılgınc borek corek ıcınde delırıyor.Ama bırkere daha denemeyı dusunuyorum bende.Ve kasıkla verdığım kuru seylerı ve parcalı gıdaları yemek ıstemıyor.Ama catal ve elımle verdığımde ıtıraz etmıyor.Ana oğunlerdede kasık olduğu ıcın yemek ıstemıyor bence.Off bıtmez benım bu beslenme derdım.

Bengı hosgeldın canım.Inan özlemıstık senı.Burda gormekten kendı adıma mutluluk duydum.Herseyın yolunda olmasıda sevındırıcı.Isım konusu var sende hayırlısı olsun ne guzel telaslar.Zeynep Su da sevdığım bı ısım aklında olsun:))

Özlemcım bencede kılo ısını daha kafana hıc takma.Dur yenı doğum yaptın.Emzırme ısın bıtınce bence mutlaka verırsın.Ikı cocukla o kıloyu...

iyi akşamlar cnm,bende bu saatte ancak gelebiliyorum aslında,gündüzleri şartları zorlayarak geliyorum aslında..Yalnızca Dağhan uyuyunca yazabiliyorum.Ama akşamın bu saatleri daha bi güzel oluyo dimi burasıı...

bemek Boracık tvden etkileniyodu Gülhan iyi yapmışsın .Benimki bütün gün açık ama Dağhan bakmıyor biliyorsun..Sorun olmuyor o yüzden...

Cnm dediğin gibi annelik gerçektende büyük özveri istiyor,bazen annemi düşünüyorumda 4 tane büyütmüş dilekolay..Canım annem...
Guldurdun kız pınar benı.Bu kadar ısın arasında bunu mu buldun kendıne dert edıcek.Sevmem ben o kadını.Gercı Ibrahım zevksız heralde sımdıkı demette cok sevımsız bence.Aman benıde tuttu tasası bu saatte.

Ferda yaratıcı arkadasım bak bu fıkırler hep senden gelıyor.Aferın kız sana.Akşam ısı banada uyar gunduz gıremıyorum zaten.Ayarlıyalım ıyıce bı kaynatalım derım:))

Gulsahhhhh benımde son zamanlarda tırnaklarım cok sorunlu.Jel gıbı bırseymı canım.Istıyeyım avondan memnun kaldıysan.

Ayy sağol cnm,dediğim gibi bu saatlerde sohbet güzel olur inşallah yapabiliriz.Bi nevi gün yapcaz ayoll kaydirigubbakcemile3

İyi Aksamlar Kızlar,,

Gece kusu olduk canim ikimizde. Tv konusunda kesinlikle haklisin, biz neredeyse hic televizyon izlemez olduk artik. Oyun oynarken, bir yandanda konusmayi ögretiyoruz ve konusmaya hevesli oldugu icin, kolay ögreniyor canim. Bora eminim epey yol katedecektir bu sekilde.
Bu arada, kahvaltida krep deneyecegim ben ilk kez yarin, degisik seyler düsünmekten kafa kalmadi bende. Ama degisik seylerde ilginc geliyor sipaya ve yiyiyor. Gecen dibinde ördek olan bir tabak aldim, tabagin dibinde ördek görecegini biliyor ya, bir an önce yemegini yiyiyor ki, ördek ciksin karsisina.
Cocuk büyütmek kesinlikle özveri gerektiriyor ve normal sartlarda bu kadar özveriye katlanmiyoruz aslinda. Annelik cok yüce birsey. Sanki yasamdaki tüm sirlarin kaynagi onda gizli gibi...

Sana tesekkür ettim Gülhan, yeni buton cikmis.kaydirigubbakcemile3
Ferda'nin öneriside gercekten cok yaratici ama maalesef beni kapsamiyor...

Ferda'cigim, söyle sanalda gerceklestirebilecegim baska baska fikirler düsün. Forum ruhu biraz renklensin, hazir sayimizdabilmiyorumkismile artmisken.

merhaba kızlar nasılsınız gelemiyorum artık cumartesiden beri dişim ağrıyor apse yaptı konuşamıyorum bile raporda alamadım resmen işkencedeyim dr geçer dedi ama antibiyotikler indirmedi hala çorbayı sevmezdim nefret eder oldum hiç bişey yiyemiyorum hemen 51 e düşmüşüm anlamadım gitti cuma tekrar gidicem yarın toplantım var yine bu 19 mayıs 23 nisan kıyafet ve hareketlerinimi çizdircekler artık başkaları yapsın istiyorum yetişemiyorum hiç bişeye eve yorgun geliyorum Türkize halim kalmıyor yavrum oda hırçınlaşıyor böyle olunca.haftasonu misafirlerim var haftaya bayram giden müdüre güle güle yemeği var bide benden Atatürk sergisi istediler onu yeiştirmeye çalışıyorum
herkes iyimi Bengi gelmiş bebiş geliyor sanırım daha öncede söylemişti galiba çok sevindim banada dua etsin ki bende hemen 2 yi yapabileyim
Gülhanda geç saatlere kalıyor artık canım benim gezmişsin Boranın peşinde yoruluyorum demişsin seni çok iyi anlıyorum gerçekten eteklerimizdeler hep ya yalnız oynaymıyorlar hiç bi kardeş lazım ondan zaciliyetten
Filizde geç gelenlerden sanırım zaten Filiz süper geziyor onun gezdiği yerlere hastayım çok özeniyorum çok

günaydın kızlar!
Çarşamba işe başladım.
artık sık girer sizleri takip ederim.
çok uykusuzum. kızım geceleri hiç uyumuyor. işe başlayalı meme delisi oldu. bakalım hayırlısı.
umarım tüm kuzucuklar iyidir.
herkese iyi haftalar diliyorum.
hayırlı olsun canım inşallah çabuk alışırsı

Herkese günaydınlar, iyi haftalar, hayırlı pazartesilerrrr a.s.

Anam cuma günü hesaplara bi daldım çıktığımda saat 6'ya geliyordu. Kadın ne karıştırmış ya. Neyseki hallettim. Firma ile mutabık kaldık. Sorun çözüldü. Kayınvalidemde yemek yiyip evimize geçtik.

Cumartesi sabahı daha doğrusu öğlen 12'de uyandık ailecek. Kahvaltı yaptık. Ortalık toparladım. Banyomu tuvaletimi bi güzel temizledim. Saat oldu 4. Eşimin şirket yemeği vardı akşam. Defdoş'u anneme bıraktık. Hemen kuaföre gittim. Neyse gittik yemeğe. Çok eğlendik. Geldiğimizde çok geçti. Tabi sabah yine 12'ye kadar uyuduk. Anam bi uyandık hava mis. Kahvaltı sonrası hemen evimi temizlemeye giriştik. Eşim toz aldı, ben süpürdüm sildim. Mis gibi oldu. Duş aldık hazırlandık 3 gibi lunaparka götürdük Defdoş'umu. Çıldırıyor zaten. 2 saat kaldık. Bi Defne bindi bişeye, bi ben bindim büyüklerinkine. Eşim de garibim habire bilet alıp bize bakındı durdu kaydirigubbakcemile3

Çıktık ordan karnımız acıkmıştı yemeğimizi yedik. Defdoş nerdeyse bir porsiyona yakın köfte yedi. Biz yedikçe onunda yiyesi tuttu. Elleriyle tabaktan alıp alıp yedi kuzum a.s.

Ordan yine anneme bıraktık. Önce market alışverişi yaptık. Çamaşır suyum, deterjanım falan bitmişti. Arkadaşlarla nargile-okey keyfine kaçtık. Eve geldiğimizde 23:30 , poşet yerleştir, kuruyan çamaşırları katla derken yatmamız 1'i buldu.

Artık bu akşam ütülerim kısmetse kafamçokkarıştı

Bide Allah hayıra çıkarsın gece öyle kötü rüyalar gördüm ki. Elimi böcek sokuyor zehirlenip ölüyorum falan. Arkasından bişey bişeyler daha. Sabaha kadar sürekli korku ile uyandım. Eşim de baktı olmayacak habire çığlık çığlığa kalkıyorum. Aldı Defdoş'u odasına kendi yatağına yatırdı. Sarıldı bi güzel bana kaydirigubbakcemile3 Öyle uyumuşum biraz neyseki kaydirigubbakcemile3

Sabahta bi trafik vardı. Yarım saat önce geldim. Bi tost yapayım kendime. Geçmişe bakacağım muckkuuuunnn hepinize a.s.
valla yoruluyorum diye alanıyrum ma senin şu hızında olsam biterim maşallah heryere yetişiyorsun süpersin valla
GÜNAYDIN KIZLAR HERKES İYİDİR UMARIM.PINARCIM RÜYAN HAYIR OLSUN.

KIZLAR GEÇMİŞ OLSUN DİYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. SELİN MİKROP KAPMIŞ. ALLAHA ŞÜKÜR DAHA İYİ AMA YAVRUM YAZIK 3 GÜNDE YARIM KİLO EVRDİYA KUZUM ANCA KİLO ALMAYA BAŞLAMIŞTI.DR YAPCAK BİŞEY YOK NE KADAR TİTİZ OLSANIZ BİLE BU KAÇINILMAZ ÇÜNKÜ EHRŞEYİ ELLEYİP AĞZINA GÖTÜRÜYOR DEDİ:KK43:( Hafta sonuda eşim balık tutmaya gitti bende cumadan beri ful kış temiziliği yaptım ama bittim resmen. şun anda boynum incinmiş vaziyette işe geldim bizden böyle kızlar.
çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir
Esen'cim çok geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm: Valla dediğin gibi en çok annesi için zor. Allah acil şifasını versin inşallah a.s.

Birsom kesinlikle ihmal etme tedavini. Bak daha kötü olur sonra. Geciktirmeden halledin hemen a.s.

Nuran'cım kayınvalidenlerle tartışmışsın ama inşallah şu iş meselesinde biraz sizi anlarlar a.s. Kitap ta gelmiş sevindim canım a.s.

Claries canım hakkınız da hayırlısı olsun. Tabi ki anne ve babası ile mutlu ortamda büyümesi en iyisi. İnşallah herşey gönlünüzce olur a.s.

Gülşah'cım günaydın canım kız evlenseler de bitmez bizim sıkıntılar. Analığımız baki olduğu sürece aynen devam a.s.

Kız sorma valla ne kötü bi geceydi ya Allah hayırlara çıkarsın. Eşim sabah "Defne'yi aramızdan alıp sarılayım diye yaptın dimi çakal hatun seni" diyor ahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Özlem'cim valla Gülşah'a katılıyorum. Sopayla dalıcam bende sana en sonunda. SIkıntı yapıp ta kuzunu sütsüz bırakma. Eşin zaten artık zıvanadan çıktı kusura bakma ama :eek:klava: Sen de biraz daha rahat ol çok takma kafana. Öyle oldu mu daha kıymetli olursun merak etme yerimseniben

sirine35 hoşgeldin a.s. Benim kızım da 28 Nisan doğumlu. Adı Defne a.s.

Esra'cım çok geçmiş olsun canım ya zordur diş ağrısı. İnşallah ilaçlar etki eder hemen a.s.

Bozon hayırlı olsun canım işin a.s. Benim kız da akşam beni görünce direk memeye saldırıyor. İşe başlayınca azalır emmesi dedim ama tık yok :1no2:

Tülay'cım tekrar geçmiş olsun canım ya hep böyle oluyor zaten. Tam kilo alıyorlar bişey çıkıyor zayıflıyor yavrularım. Allah beterinden saklasın a.s. Sağolasın canım Allah hayırlara çıkarsın diyorum bende a.s.
sağol canım hala ağrılarım ve şişlik devam dr iner dedikçe inmedi sabrım kalmadı cuma inşallah artık inerde çekicekmi kanal tedavisimi yapacak karar versin dayanamıyorum

canlar selaaaaammm :))

defne öğle uykusunda :)
dün gece toplasanız 3saat uyku uyumuşuzdur.. gözler kapalı ağlıyo ve sallanmak istiyo ne yatagına nede yanımıza yatıyo öylece bacaklarımda uyuyor.. bakıyorumda herkeslerde gece uyku problemi var demekki bu dönem gece uyku sorunları dönemi :)

defneyle 1haftadır evdeyiz, iyi gibi habire onunla uğraştım iyileşmesi icin cok şükür korktugum gibi öksürürğü cogalmadı şimdilik burnu tıkalı..

hafta sonu cok yorucu gecti cuma annmeler, cumartesi kayınvalidemler, dünde temizlik vardı :)

bu hafta sonuda adapazarında dayımın oğlınun düğünü var vegitmeliyiz bide cok istiyorum cok severim dayı oğlunu.. iyi bakıcak biri olsa defneyi götürmem ama malesef.. inş. sorunsuz gidip gelicez 1haftadır uğraşıyorum iyi olsunda oaralarda hasta olmasın..

gülşahcım sagolasın idare ediyoz işte bi iyi, bi kötü.. haftasonu adap. düğün var mecbur gidicez valla yusuf,yusufdurumdayım allahın izniyle hsatalık uğramadan gidip gelicez.. sen nasılsın duru kız nasıl neler yapıyo??

tülaycım seline cok gecmiş olsun hakkaten eller hep agızda ne bulursa agzına sokuyor 24 saat yıka yine mikrop kapıyorlar.. toparlar kendini merak etme..

esencim gecmiş olsun üzüldüm allah bidaha yaşatmasın inş.

pınarcım defneye maş. demek 1porsiyon köfte yedi he kuzu ya maşşallah...

filizcim bizi rüyanda görmüşsün cnm allah hayır etsin.. eşşeğin aklına karpuz kabugu soktun :) adapazarına gidince ilk işim bi kurşuncu bulup defneyede, banada kurşun döktürmek.. rahmetli babannnem kurşun dökerdi inanırım cünki dualar okuyorak cok özenli yapardı..

tutkunum dişin ağrıyormuş geciş olsun cnm ya ayy ne zordur ama bilirim cabucak gecer inş.

sağol canım nerdeyse 1 haftaolcak sersem oldum

günaydın hatunlarr
sabahın erken vakti kalktık
kahvaltı toparlan derken hanzadeyi zorla uyuttum sıpa yaa
bende az bucuk bişiler yiyip mutfagı topladım camasır astım
ögleden sonra bi tanıdıgın oglu askere gitmişti ona gidicez
cantaları hazırladım kız uyurken bende hazırlanayım corba yapayım uyanır zaten o zamana

özlemcim kıyamam bende hanzadeye aglayınca iim parcalandı ama kendi kendine uyumaya alışması iyi olacak 1 aglar 2 aglar 3ye alısır inşallah
buarada kocana pes neyse sen gene lahavle de dua oku bol bol inşallah hersey düzelecek (sana diyorum ama bizde aynı sayılırız:bbo:)

pınarcım ohh yaa negüzel lunapark felan hanzade cok korkuyor lunaparktan daha dogrusu ben bi kere arabaya bindirdim su hareketlilerden yanındada palyaco oturuyormus cocuk onu görünce kafayı yedi bidaha binmedi alıscak heralde ama sizin adınıza sevindim ohh valla tadını cıkarın

esracım gecmiş olsun sanada ihmal etme diş zor biran önce caresine bak

tülaycım selineden cok gecmiş olsun canım en kısa zamanda normale döner kuzum inşallah

nurten cim sanada merhaba yavrunun iyi olmasına sevindim aman düğünde bişi olmasın inşallah

mutlaka atladıklarım vardır ama kusuruma bakmayın
acele tekra işe gitişmem lazımm
sözde ihmal etmedim ama halim perişan canım sanada teşekkür ediyorum
selam kızlar.
uzun bir aradan sonra aranıza döndüm. bayram ertesi evimize döndük. bu arada eşimin tayini çıktı. evi taşı yerleş derken bu zaman oldu. artık aktif olarak katılırım topiğe.
umarım hepiniz iyisinizdir. ceylin çok şeker, cadı ve geveze bir kız oldu teyzeleri. istediği olmadığı zaman bir çığlık atıyor ki kulakları sağır eden cinsten. evi dağıtmaya son sürat devam ediyor. çekmeceleri boşaltmak, oyuncakları etrafa dağıtmak en büyük hobimiz. sağlığı ve iştahı yerinde maşallah gerisi hiç önemli değil. dağıtsın ben toplarım.
evimize geldiğimizden beri gündüz uykusunu teke düşürdüm. çok iyi oldu. akşam 9.30 da uyuyor sabah 8.00 de kalkıyor. öğlen 12 de uyuyor 14 de uyanıyor.bir aydır düzenimiz böyle inşallah da bozulmaz.
neyse ben biraz iş yapayım prenses uyuyorken. ama buralardayım artık. hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum.
hoşgeldin canım maşallah kızınada Balıkesir Bandırma güzel yerdir çabuk alışırsın inşallah

Saolasın Filizcim çok zor dediğin gibi bütün gün görmeyince kapris yapıyor kuzu :)

Esencim geçmiş olsun.Çok zordur insanın evladını o halde görmesi.Sende de yoğunluk varmış benim gibi.Bu tebellik hisside havalardanmı acaba?

Nurancım kayınvalidenlerle konular birazda olsa çözülmüş gözün aydın.

Elifcim hakkınızda hayırlısı olsun.Umarım sizin için iyi bir başlangıç olur.Gülce içinde anneli babalı bir hayat daha iyi olacaktır.

:KK1::KK1: Daha ne sendromlarla karşılaşacağız allah bilir

Birsom dün akşam aradın ama açamadım o arada kocamla kavga etmekle meşguldum çok hararetli bir yerine denk geldin alsanaalsanasmile konuşamadıkta.Şu astım tedavinide atlamamaya çalış dikkat et kendine.

Özlemcim eşin için bende artık yorum yazmak istemiyorum.Sen hiç bişey için canını sıkma bak sütünde azmış iyice bitmesin kuzucuğun nasibi.Kimsenin yaptığı yanına kalmaz.

Esracım hoşgeldin.Çok çok geçmiş olsun bilirim diş acısını çok fenadır.mafoldumben

Kuzucuğum yine bol action bol gezinti.Herzamanki gibi evde durduğun yok.Niye öyle rüyalar gördünki hayır olsun bişeyleri kafana takarak uyuduysan onun etkisinde de kalmış olabilirsin.Defne kuzuma da afiyet şeker olsun Yağızda öyle tek başına bir porsiyon köfte yiyor.Köfte canavarı resmen.

Tülaycım sanada geçmiş olsun noldu bize böyle hasta olan olana :sinifsinif: kuzucuğumunda iyi olmasına sevindim.

Canım ben havuzluhandan aldım %100 pamuklu çokda hoş hiç terletme yapmıyor.

Nurtencim iyi haberlerle gelmişsin ne güzel.Düğünde de bol bol eğlen bizim için.Hiçte tedirgin olma bişeycik olmaz allahın izniyle.
sağol tatlım inşallah artık geçer dişçiden nefret ediyorum
Iyi Geceler,

Ben yine yatmadan önce, kondum buraya. Keyifsiz bir gün gecirdim. Haftasonumuz cok güzel gecmisti. Cumartesi günü genelde ailecek geziyoruz, alis-veris yapiyoruz. Pazar'da genelde evdeyiz. Hava iyi oldugunda, turluyoruz o kadar. Yine böyle klasik bir haftasonu gecirdik. Dün aksamda, Dorugu uyutup, filim izleyecektik. Ama Doruk uyumak istemedi, babasiyla oynamak istedi. Zorlamadim bende. Neyse, ücümüz oynuyorduk ve bir anda Doruk odanin icinde kosarken, ayagi takildi ve cok siddetli bir bicimde vitrinin sivri kenarina carpti. Öyle kötü düstü ki, ben kesin yüzü parcalandi sandim ve soka girdim. Zangir zangir titriyorum ve ciglik atiyorum. Doruk deli gibi agliyor, yüzü kan icinde. Burnunu carpmis yavrum ve ezikler olmus, icinde. Neyse, kendime geldim, hava aldirdik biraz, yüzünü yikadik. Aglaya sizlaya uyudu ama hala gözümün önüne geliyor düsmesi ve cok kötü oluyorum. Aslinda sogukkanliyim ben böyle durumlarda. Ama annelik insani nasil degistiriyor, bunu anladim. Esimide kan tutar aslinda, o da olabildigince sakin müdahele etti ikimizide. Burnuna su anda dokundurtmuyor hic bir sekilde, icinde de kurumus kan pihtilari var. Gece yatarken, nefes alip vermekte zorlaniyor. Ama buna da sükür diyorum.

Gülsah'cigim, uyku tulumu sormussun. Ben, Doruk dogdugundan beri kullaniyorum ve gercekten cok ise yariyor. Vücut isisini sabitliyor cünkü, üst acma gibi bir dertte olmuyor. Alvi diye bir markanin tulumu var bende. Birde daha sade birkac tane daha var. C&A ve varsa Türkiye'de ALDI'den almistim.
Mektup demissin...Evet ise yariyor gercekten. Genelde iletisim kurabiliyoruz ama böyle patlama noktalarinda, mektup bizi kendimize getiriyor. Icimde ne varsa, ne hissetmissem hepsini yaziyorum. Tavsiye ederim sana da.

Özlem'cigim, esin ayip etmis yine. Ona gözlerini acacagi bir ders ver bence. Ama nasil bir ders, aklima gelmiyor acikcasi. Ne olursa olsun, dert etme ama. Emziriyorsun ve inan hicbirsey ama hicbirsey, o minik yavrucagin emecegi süt kadar önemli olamaz.

Ayse'cigim, yeniden buradasin, seni gördügüme cok sevindim. Ayrica, Ceylin'e aferin diyorum. Uyku düzeni cok güzelmis. Yeni sehrinizde de, mutlu günler dilerim.

Bozon'cugum, sende gelmissin. Seni gördügüme de cok sevindim. Epeyce azalmisti sayimiz, artik daha aktif olursun umarim. Özgü'nün uyku problemine de cok takma diyecegim ama uyku bu, cok önemli ve hepimiz o sorunu yasiyoruz. Eminim, ise basladigin icin duydugu tedirginliktendir ve gecicidir.

Sibel'cigim, bizde Doruga televizyon izletmiyoruz ve gercekten cok faydasini görüyoruz. Konusma konusunda cok hevesli ve duydugu herseyi ögrenebiliyor. Dogru bir tespit yapmis doktorunuz. Böyle güzel bilgiler veren doktorlar, kolay kolay bulunmuyor canim. Artik cok mekanik calisiyorlar. En azindan benim karsima cikanlar genellikle öyle. Bence, degistirme derim.

Pinar'cigim, kuzum köfteleri götürmüs haftasonu. Yarasin tontosuma.:nazar:

Gülhan'cigim, öncelikle araban hayirli ugurlu olsun. Güle güle kullan. Biraz tatsizlik olmus ama neyseki sonuc o kadar da kötü olmamis. Kitapta okuyormussun Bora yemek yemiyor diye. Bende, senin taktigi deniyorum artik. Cok yipratmisti bu sürec beni. Artik tinmiyorum. Ac kaldiginda bile...Cok acikinca, pacama yapisiyor, mutfaga götürüyor beni. Böyle yaptigimdan beridir, her türlü yemegi yiyiyor, meyveleri eline alip hapur hupur götürüyor. Kahvaltisini yapiyor. Belli seyler yemiyor, mesela yumurta. Onuda degisik sekillerde deniyorum. Peynirli, sosisli gibi. Cok titizlenince, simariyorlar bence. Onlarin yemek yemelerine taktigimizi anlamamalari lazim.

Birsen'cigim, güzel bir haftasonu gecirmissiniz ama kaynanada askinti olmus. "Bir kere de siz gencsiniz, keyfinize bakin" dese, ölür sanki. Ama demez iste, ne yapacaksin. Esine de bir an önce kavusursun insallah.

Esra'cigim, disin icin cok gecmis olsun canim. Ihmal etme sakin kizlarinda dedigi gibi. Hic dis acisi cekmedim ama az cok tahmin edebiliyorum ne mene birsey oldugunu. Gecmis olsun.

Tülay'cigim, ne güzel taze taze balik tutma sansiniz var. Keyfini cikartin bu lüksün. Ayrica, kuzum mikrop kapmis. Cok gecmis olsun tekrardan.

Esen'cigim, bak paylamam iyi olmus. Selam vermissin sende. Yogunlugunun biran önce hafiflemesi dilegiyle canim. Ahsen'inde uyku düzenini erkene cekmeye calis bir sekilde. Cadi okula basladiginda ne yapacak? Kaynina da cok gecmis olsun. Allah sifasini versin.

Yarin görüsürüz kizlar...

inanılmaz birşey iyiki yaşamamışsın başın gözün heryerin ağrıyor yemek yiyemiyorsun uyuyamıyorsun sinirlerin bitiyor düşün yani
günaydinnnnn hatunlarrrrrrrrrr a.s.

oh kalabaliklaşmişiz ne güzel :) ayse ve bozon gelmiş a.s. bi arkadas daha gelmiş hoşgelmiş a.s.

hemen gecmisten basliyim :))

birsencim canim Allah kavustursun eşin seyahata gitmiş gene..spora da baslamişsin cok sevindim valla..bölgesel zayiflamaya agirlik vermen gerekiyor gercekten..buda en iyisi spor hocasiyla olurdu..hadi bakalim gitsin kilolar :) oglusum hasta olmus..ay bi arayamadim seni..bayan hijyen oldum bugunlerde..anca 9da oturuyorum yerime..ama bugun aksama dogru aricam canim inşaAllah :) müsait olursan konusuruz :) yanlız sunu söyleyeyim okurken aklima geldi..annen,kayinvaliden basta olmak üzere kimseden bişey bekleme tatlim..boyle yaparsan bişey yapmadiklarinda sinirlenmez,bir yardimlari dokonuncada mutlu olursun..kendi ruh sagligin için yani..mesela yemekmi yiyeceksiniz..bosver sen herkesi..otur cocuklarini yedir önce..oan yaninda olan yemek hazirlamiyorsa kendi bilir..kendi de geç yer neticede..böyle olunca sen daha cok yoruluyorsun ama enazindan kafan rahat olur..bizimde aşagi yukari ayni..cocuk yedir topla sonra bize yemek hazirla topla..seninkiyle karşilaştirmiyorum tabi..ikiz annesisin neticede..ama sen kafani rahat tutmaya bak..buda anca beklentilerini azaltirsan oluyor tatlim..

sibosummm canim paşayi doktora götürmüşsün..göz muaynesi dişinda herşey iyiymiş şükür..inşaAllah o da okula kadar gecer gider..valla bencede değiştirme doktorunu..böyle konusan doktoru zor bulursun :KK70: bende bu sefer yani 18.ay için umut hastanesine gidicem ilkkez..kartaldaymiş..orda bi doktoru cok tavsiye ettiler..doktor konusunda rekora kosuyorum :))) cocuk 18 aylik oldu hala bi doktor begenemedim :))) ama begenirsem sanada söylerim..sana daha yakin olur hem :KK66:

pinarim gezgin hatunum :) ay benim cadi kizim büyümüşte lunaparklarami gidermiş :))) anasi kizindan daha merakli gibi geldi bana ama neyseee :p rüyalarinda hayra ciksin inşaAllah..bilinçaltinda bişeyden etkilenmişindir muhtemelen..yorma kafani cok fazla..ama bak bi hayri dokunmus kocan el atmiş duruma :))) çakal hatun he :))))

gülhancim hayirli olsun tekrar :) sen yaparsin canim manueli :) okul duruma cok gicik oldum ya..hadi egitimini begenmesen amenna kişisel bi olay dicem ama temizlik affedilcek şey degil yahu..ama iyi olmus aslinda..ya 5 dakikada toz alsalardi da sonra ögrenseydin böyle bişeyi..bastan görmen iyi olmus.. boranin iştahsizliği devam ediyor demek :S multivitamine felan baslasan..belki açar iştahini..hadi bakalim şu kitap olayinin getirilerini bekliyoruz :)

gülşahcim canim h.sonu ben gelemicem sanirim..hala pusetten haber yok..yarin 1 hafta olcak..arayacagim bakalim ne cikacak..ama yapilirsa gelirim inşaAllah..şimdilik bi plan yok gibi cünkü :)

ferda nerelerdeee ???

tülaycim canim cok cok geçmiş olsun yaa..mikrop kapmiş ishal olmus kuzucum..kilosuna takilma canim ya..hemencik toplarlar..su gitmiştir muhtemelen..inşaAllah biran önce tamamen gecer gider..

esencim kaynina cok gecmiş olsun öncelikle..valla hayatim sen calişiyorsunda yetişemiyorsun..ben calişmiyorumda yetişemiyorum :))) gerçi çalişinca işler daha az oluyor gibime geliyor..evde insan olmayinca dagilmada olmuyor..bu dagilma işi beni dagitti valla :KK70: mercimekim nasil? ay yazili hazirlamak zevklidir ya :KK70: kazik soru sorma :pp

nurtencim gene kacmiş adapazarina :) kizim sen uslanmayacakmisin ya..cocuk tam iyileşiyor sen gene adapazarina gidiyorsun..ay inşaAllah bu sefer bişeycik olmaz yaaa..valla adapazari diyince direk defne geliyor aklima..Allahim korusun onu ve tüm bebişlerimizi mikroplardan..

özlemcim canim valla eşine ne desek boş..bastan bi format atmak lazim..resetle düzelcek iş degil..para işine gelince..al eline kagit kalemi..zeynebin ve mehmedin tüm giderlerini aşagi yukari hesapla..ben toptan alişveriş yapayim diye yazmiştim..sonrada meraktan fiyatlarinida hesap ettimki şok oldum :))) bi karış bacaklariyla az para yemiyorlar :) eşinede yaz ver kagidi..millete gelince ayip olur vermesem ama esas harcamasi gereken kişilere gelince tasarruf yapalim..oldu! ay neyse..lohusa lohusa senide germeyelim iyice ya..inşaAllah akillanir diyelim..mehmedim nasil? zeynebim nasil?

tutkuncum geçmiş olsun dişin agriyormus..canim antibiotige devam et saatlerine dikkat et..bugun yarin etki eder..ay bende cok korkuyorum dişçiden..aslinda acilen gitmem lazim..ön dişlerimde çürükler vardi en son..agrisi yok diye gitmedim gene..ama bu sefer dişten olcam..püf bakalim ne zaman cesaretimi toplayip gidicem..

nurancim misafirleriniz gelmiş..gitmiş..aman ne hareket orda bereket bosver :) evde durunca bişey degişmiyor nasilsa..işler bi yere kacmiyor :p

filizcim valla haklisin,insan yeterki istesin..zamana herşeye sigdirir..ama valla kafam kalmiyor be güzelim..bende buraya girip selam verip cikmaktan cok hoşlanmiyorum acikcasi..daha dogrusu içime sinmiyor..ya gelcem böyle konsantre olup uzun uzun yazcam yada okuyup cikcam :))
doruka cok cok geçmiş olsun ya..verilmiş sadakaniz varmiş resmen..Allah korusun ya..insanin tüyleri diken diken oluyor..bi daha yasamasin inşaAllah böyle bişey.. bu mektup işini bende cok seviyorum..bizde artik pek işe yaramiyor gerci :)))) adam gene ne yazdin bakalim diye güle oynaya okuyor kagidi :)) ama en büyük faydasi bana oluyor..insan yazarken konusmaktan fazla şey anlatiyor..içinde bişey kalmiyor..konusurken illaki bişeyleri unutuyorsun..ee sorun halledilince de tekrar geriye dönüp "bak bide şu vardi unutmusum" diyemiyorsun :) artik benim yeni bi yöntem bulmam lazim..adam cidden tinlamiyor cünkü mektubumu :) ses kaydimi yapsam napsam :)) gerçi gülesim gelir kesin..hepten batiririm,vazgectim bu düşünceden de..ama inşaAllah sizde işe yarar ya..başliği pek bi sevdim..

ay umarim kimseyi unutmamişimdir..unuttugum varsa affola..pek ayilamadim hala :)
çok sağol tatlım sanada ağrılarım devam
selam kızlar nasılsınız hem hastayım hemde çok yoğun umarım herkes iyidir geçmişe bakacak kadar vaktim yok
canım geçmiş olsun
iyi geceler kızlar...
çok canım sıkkın..bosanma kararı verip vermeme arasındayım :KK43:
kendımı cok uzgun bıtkın kırgın.......hissediyorum
neyse iyi gecelerrr
Fulyacım sanırım geçmşteki kırgınlıklarınında etkisi var herşeyin hayırlısı diyorum
selam kızlar yıne uzun zamandır yazamadm ama bu sefer kuzlarımın yüüznden degıl keşke öyle olsaydı,
eşimin daysının oglunun karısı aynı zamanda uzaktan teyzesının kızı var 28 yaşında adı melda 2.5 ay önce karnı şiştı ve cok halsızlık oldu onda fakulte hastanesıne gıttı oda araştırılsın dıye başlarda bırsey cıkmadı kanda sarılık var dendı karacıgerde siroz başlangıcı var ve kan pıhtılaşması var dendı tahlıller tedavıler derken aradan 15 gun gectuı melda gun gectıkce kötuleşıyordu hastaneye yatırıldı yaklaşık 2 aydırda hastanedeydı karnı devamlı şişiyor su alınıyor v.s en son 20 gün önce zıyaretıne gıttık zaten sık sık gıdıyroduk hastaneye cok kötuydu bu sfere karnı 12 kılo şişmiş ve bu sefer drlar su almadan karnı kendı delınmış su akıyordu ama fakulte olmasına ragmen tam bir teşhıs konulamadı malesef :KK43:(( gecen cuma gunu komaya girmiş kalbi durmuş ve tam 2 saat kalp masajıyla geri döndü ama tabı yogun bakımda vehalada cıkamadı acıbadem hastanesınde yatıyor drların soyledıgı karacıger naklı olması gerekıyor ama durumu agır oldugu ıcın amelıyat olma şansı yok zaten bursada yapılmıyor ıstanbul memorıalde olucak orasıda 400 mılyar cıvarı para ıstıyor tabı ucuk fıyat zor bır durum maddı acıdanda ama onun yıne caresını buluruz derken bugun kötu haber geldi bu durumda nakil olayım ımkansız dedı dr böbreklerde ıflas etmış ve devamlı uyutuyorlar suan acı cekmesın dıye suan beklenilen tek şey mucıze malesef eger bır mucıze olmasa cok zamanı kalmadı dedı dr :KK43:(((((((

berbat bır durum kızlar annesını babasını bdıe eşini gorsenız yurek dayanmıyor hastanede yaklaşık 40 kışı var ama anne baba ve eşi ayrı yüzlerine bakamıyorum icim dayanmıyor cumadan berı devamlı hastaneye gıdıyorum o yuzdende gıremedım ne olur kızlar dua edin mevlam mucizeleinrden birini göstersınde hayata dönsün moralim cok kötu dun gece 3 de uyandım bıdahada uyuyamadım gözümü kapatsam onu görüyorum cok genc daha benım cocukların dogumgunu resımlerınde var oyun oynuyor off offf neyse anlatıncada cok kötu oldum görüşürüz sonra
çok geçmiş olsun ben Allahın mucizelerine inanırım inşallah Allah yardım eder dualarımızda kabu olur inşallah
Dırımcım nasılsın Alişin sanırım dişleri çıkıyormuş geçmiş olsun
Unuttuğum varmı bilmiyorum yada görmediim hızlıca baktım çünkü kusura bakmasın kimse sabahın 4 ünde bu kadatr 8 de ayakta olcam ondan yatıyorum öptüm herkesi.
Sahi şu alttaki katılıyorum katılmıyorum ne anlamadım nereye katılıyoruz yada mıyoruz

yeter bence cnm,hem sen çalışıyorsun artık

Sağolasın canım yaptım bi tramisu akşam için bakalım a.s.

Ayyy canım çok üzüldüm ya. Geçmiş olsun. Rabbim bi mucize versin de hayata dönsün inşallah. Gencecik insan olunca çok üzülüyorum ben. Rabbim gençliğine acısın da iyi olsun inşallah :Saruboceq:

Canımsın:) hoş bulduk:)

hoş bulduk canım:) sizi takip ediyordum aslında... vallahi yazmayı özlemişim ,sizlerle olmayı... küçük kuzum 27 haftalık oldu şimdilik yok bi problem

Maşallah kızıma ya kocaman olmuş. Zeynep ismini çok severim bende. Görümcemin ismi olmasaydı koyardım. Adıyla sağlıkla yaşasın kuzum a.s.

Iyi Aksamlar Kizlar,

Ohhh bugün keyif gününüzmüş ne güzel olmuş. Akıllı Doruk'um da her zamanki gibi tam gaz. Yavrum benim ya. Defne de yere bişey dökerse hemen banyodan bez alıp siliyor kızmayayım diye. Fena akıllı bu yeni nesil a.s.

Ben hala aşık olduğunu düşünüyorum ama tabi ki reklam için de yapıyor. Anam ne bileyim bananeyse dert oldu valla kaydirigubbakcemile3

Kız ne bileyim dert oldu bana da deli miyim neyim :KK1:

Bora kuzum da sözcük üretmeye başlamış he. Afferim ona. Tv çok etkiliyormuş ya. Bizim evde hep açık ama Defne hiç kafasını çevirip bakmıyor bile. Babanesin de tüm gün kapalı nerdeyse iyi oluyor a.s.

Bende orayı dicektim zaten sana.Sen çok beğenmişsinya,bence iyi olur düşünün derim,tabi Pınar hanımın boş bi haftasonunu bulabilirsek ayarlarız...kaydirigubbakcemile3

İşiniz bana kalsın gerisi kolay. Siz toplaşın yeter ki a.s.

Gece kusu olduk canim ikimizde. Tv konusunda kesinlikle haklisin, biz neredeyse hic televizyon izlemez olduk artik. Oyun oynarken, bir yandanda konusmayi ögretiyoruz ve konusmaya hevesli oldugu icin, kolay ögreniyor canim. Bora eminim epey yol katedecektir bu sekilde.
Bu arada, kahvaltida krep deneyecegim ben ilk kez yarin, degisik seyler düsünmekten kafa kalmadi bende. Ama degisik seylerde ilginc geliyor sipaya ve yiyiyor. Gecen dibinde ördek olan bir tabak aldim, tabagin dibinde ördek görecegini biliyor ya, bir an önce yemegini yiyiyor ki, ördek ciksin karsisina.
Cocuk büyütmek kesinlikle özveri gerektiriyor ve normal sartlarda bu kadar özveriye katlanmiyoruz aslinda. Annelik cok yüce birsey. Sanki yasamdaki tüm sirlarin kaynagi onda gizli gibi..

Defne'ye de babanesi dibinde tavşan olan tabaklar almış. İki tabağı yan yana koyuyor. Bi diğer tabaktaki tavşana yediriyorlar. Bi Defne'ye. En son yemek bitip öteki tavşan da ortaya çıkınca tabakların dibini öpüyor zillim kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız gelemiyorum artık cumartesiden beri dişim ağrıyor apse yaptı konuşamıyorum bile raporda alamadım resmen işkencedeyim dr geçer dedi ama antibiyotikler indirmedi hala çorbayı sevmezdim nefret eder oldum hiç bişey yiyemiyorum hemen 51 e düşmüşüm anlamadım gitti cuma tekrar gidicem yarın toplantım var yine bu 19 mayıs 23 nisan kıyafet ve hareketlerinimi çizdircekler artık başkaları yapsın istiyorum yetişemiyorum hiç bişeye eve yorgun geliyorum Türkize halim kalmıyor yavrum oda hırçınlaşıyor böyle olunca.haftasonu misafirlerim var haftaya bayram giden müdüre güle güle yemeği var bide benden Atatürk sergisi istediler onu yeiştirmeye çalışıyorum
herkes iyimi Bengi gelmiş bebiş geliyor sanırım daha öncede söylemişti galiba çok sevindim banada dua etsin ki bende hemen 2 yi yapabileyim
Gülhanda geç saatlere kalıyor artık canım benim gezmişsin Boranın peşinde yoruluyorum demişsin seni çok iyi anlıyorum gerçekten eteklerimizdeler hep ya yalnız oynaymıyorlar hiç bi kardeş lazım ondan zaciliyetten
Filizde geç gelenlerden sanırım zaten Filiz süper geziyor onun gezdiği yerlere hastayım çok özeniyorum çok

Valla çok zordur canım ya çok geçmiş olsun. Nasıl bir apseymiş antibiyotik bile fayda etmedi. İlaç falan değiştirse ya :uhm:

valla yoruluyorum diye alanıyrum ma senin şu hızında olsam biterim maşallah heryere yetişiyorsun süpersin valla

Ne yapayım canım ya zaten tüm hafta çalışıyoruz. Bi hafta sonumuz var. Tabi ki yoruluyoruz ama keyifli vakit geçirince koymuyor yorgunluk a.s.

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar kızlar a.s.

Bende az önce geldim. Kahvaltı yapmadan size bakayım dedim a.s.

Akşam eve gitmemiz 9'u buldu. Neyseki Defne araba da uyudu derken eve gidip yatağa yatırınca açtı gözünü cadı. Baktım kaka yapmış. Soktum hemen yıkadım kuzumu mis gibi oldu. Babası da üstünü giyirip , saçlarını kuruturken bende mutfağa girdim hemen. Bu akşam için çayın yanına tramisu yaptım. Buzlukta böreğim var. Belki atarım biraz fırına. Gerçi yemekten sonra gelicekler ama boş boş olmasın dedim kararsızım hala :uhm:

Tatlımı yaptım hemen ütüye giriştim. Nerdeyse 2 saate yakın ütü yaptım. Yerlerine kaldırıcak halim kalmadı. Yarın akşam kaldırırım dedim. Hemen ailecek cup yatağa attık kendimizi. 12 olmuştu direk sızmışız.

Sabah ta kalktım duş aldım, baktım vaktim var Defne'de uyuyor. Ütülediklerimi yerleştirdim. Bi tek Defne'nin uyku setini takmak kaldı. Onu da akşam hallederim dedim. Sonra kızımı giydirdim. Aldım arabaya binim , babanesine gittim hala uyuyordu. Gece mama yemedi diye mama yapıp içirdim uykusunda. 1 saat de ben uyudum orda.

Kalktım süslendim , püslendim geldim işe.

Akşam şekerli, ılık süt verdim Defdoş'a içmedi zilli. Gitti mutfaktan mama kavanozunu gösterip "oyu doyyyy" diyip durdu. Mamayı yapınca dibine kaçar içti kurtlu kurabiye :KK1: Süte nasıl alışacak bilmiyorum :uhm:

Günaydın kızlarrr ..nasılsınız?

Semracımmm allahım acil şifa versin çok gençmiş ya inan içim bir tuhaf oldu keilemelr bile yetersiz geliyor şuan inşallah ailesini yüzünü güldürecek iyi bir haber alınır biran önce.

günnaydınlarrr...erkenden kalktık...kaynana erkenden fatura yatırmya gitti....bizde onu bekliyoruz...
kahvaltı yapacağız..sonra spora gideceğim....sonrada evi görmeye biri gelecek kaynım gelecek götürecek beni.....sonrada evde işlere koyulacağım eltimler gelecek yemeğe

günaydın kızlar gecmış olsun dılekelrınız ıcın cok sagolun durumu malesef gıttıkce kötuleşıyor akşam gıttık dıyzliz makınesine baglamışlar Allah yardımcı olsun bende şimdi evdeyım evı toparlıyalım cocukalrıda 1.30 da uyutup gıdıcem hastaneye

günaydınlar fıstıklar nasılsınız:))))))))))))))))

semracım tatlım gerçekten çok üzüldüm Allah acil şifalar versin gerçektende zor bir durum dualarımız sizinle bizi haberdar et olur mu ?

filizcim tatlım paşaya bak sen babasının yerine kendini koyuyor demek işe gidince :))))

pınarcım canım nasılsın defnem nasıl

özlemcim biz iyiyiz şükür tatlım sen nasılsın yavruların nasıl yağmur okula alışmaya başladı dün sınıf başkanı olmuş kızım teysezi:)))

tülaycım günaydın canım sanada:)

tubiş sen nasılsın

Günaydınlar Herkese,

Geçmişe bakma fırsatım pek olmadı son birkaç sayfa sadece.

Semra'nın yazısı gözüme takıldı.Rabbim acil şifalar versin.Çok üzücü bir durum :KK43:(

Ben kaçayım gün içerisinde gelmeye çalışıcam.

gunaydın herkezeea.s.
semracım cok üzüldüm allah yardımcısı olsun genç yaşta ınsan hıc yakıştıramıyor boyle hastalıklarıı allah eşine sevdıklerıne bağişlasın inşallahhh CADIARZU

pınarcım işleri kolaylamışsın canım ne guzel hafta sonuna iş bırakmamışsın..süt içirme denemelerine başla artık gece uykusuna daldıgında bıberonla ılık süt verırsen aclıktan ıcıyor boyle boyle alısır ılerıye dogruda bıskuvıyle bal karıstırırsın..duruda normalde sut urunlerını yogurt harıc hıcbırını agzına surmuyo kokuyo ona galıba nezaman denesem vermeyı yuzunu bı garıp yapıyor ama gecelerı ve öğle uykusunda bıberonla verıyorum.inşallahh başlar defnedee içmeyeea.s.buarada çayın yanına borekte nefıs gıderrr ıyıkı şu tıramısuyu denemısım super bı lezzet yahuuuu:1hug:

gülhancım dıyosun ya 10kaşık yedı bora dıye duru 5 kasık yese göbek atıcak pozısyondayım hıcbıseyı agzına surmuyo salatalık hariç herseyı reddedıyo bı benı emıyo aksamları bıde uykusunda süt içiyor ballı bıskuvılı bundan baska aç ne oluyo bu cocuklara anlamıyorum herkezde var yememe problemı agzını kılıtlıyo elımde bısey gorunce:KK43:
tırnaklarım kendıne geldı ya bencede dene muhakak avonun tırnak güçlendırıcısı lımonlusuda varmıs oda fena degılmıs benımkı ojeye benzer su gıbı bısey gunde 1kere sürüyorum baya sertleştı fayda ettı bana canım

ferdacım her ıkı fıkrınde bana uyar ne yapsan arkandayımaklinialirimsmile gününü belırlıyelım guzel olur canımzemuszemus

bengııı duru koy duru adaş olsunlarrr:)ama isimlerı gıbı olmuyorlar ona goreee durdurabılene askolsun yanııı:dance:

özlem tulay hulya banuu bırsen tuba sıbel filiz esra hepınıze merhabalarrrrr
yoklama gıbı oldu ama ıdare edıyeverın gariiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

Heee bu arada şu akşam toplanma fikri süper ben uyarım.
Kahvaltı içinde aynı şekilde konuşalım bu konuyu :KK70:

gulşahcım banucum siboşum tesekkurler canım ınsallah hayırlı haberler alırız

ben cıkıyorum kızlar duş alıp kuzularımı uyutuop cıkıcam optum hepınızı

X