2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydınlar iyi çarşambalar efenim a.s.

Bende erkenciyim bugün. Trafik normalden çok açıktı. Geldim bi 15 dk oluyoralkisalkisalkis

Akşam eve de 7 gibi gittim neyseki trafik çok yoğunlaşmamıştı henüz. Kayınvalidem sağolsun yemekleri hazırlamış. Defne'de uyuyordu gittiğimde. Eşimle kaynımda geldi. Yedik yemeğimizi güzelce. Ben mutfağı toparlarken kızım uyandı. Kaynım ofise gitti. Sonra 22:30 gibi kayınvalidemi almaya geldi. Onlar gittiler. Bizde ailecek cup yatağa. Tabi ütüler kaldı yine. Saldım bu hafta ütü işini laelaelaelaelae

Şimdi bi kahvaltı yapayım, işlerime döneyim. Burdayım , takipteyim yerimseniben

Fulya'cım hakkınızda hayırlısı olsun canım. Zaten hamilelik döneminden kırgınlığın vardı. Atlatmak zor olmuştu ama yaralar kapanmadı demek ki. Yine mi aynı konu? İyi düşün canım. Kızın için , kendin için hangisi iyi olacaksa ona karar ver a.s.

Ooooo Bengi'cim hoşgeldin ya. Bende diyordum vallahi bu kız bizi bıraktı. Nasılsın tatlım? Zor oluyordur herşeye yetişmek ama hayırlısı olsun. Yeni kuzum nasıl? Kaç aylık oldu şimdi?

Banu'cum günaydın canım. Maşallah kuzuma bak demek ki sevdi yeni sınıfını, öğretmenini. Çok sevindim böyle hevesli olmasına a.s.

Eşinin doğum günü şimdiden kutlu olsun canım. Valla evde sevdiğiniz arkadaşlarınızı çağırıp süpriz yapabilirsin. Yada en sevdiği mekandan yer ayırtabilirsin süpriz olarak. Hediye olarak aile fotoğrafınızı puzzle yaptırabilirsin. Mesela ben çıkmaya başlamamızın 2.yılında internet sitesi yapmıştım. Hala anı olarak duruyor. Öyle değişik bişey olabilir. Aklıma gelenler bunlar canım a.s.

günaydın kızlar!
hava çok kötü. insanın uykusunu getiriyor.
Bizde hala gelişme yok. aynı sıkıntılara devam.

pınarcım tatlım sağol canım güzel bir öneri puzzle :))))) defnemi ve seni kocaman öpüyorum:))))))

günaydınn kızlar nasılsınız.... hava yağmurlu sabah saolsun eşim selinle beni anneme bıraktı gerçi annem hemen benim evin karşısında sayılır ama şemsiyede olmayınca ben götüreyim dedi ama selin yağmuru çok sevdi arabaya binmek istemiyor sıpa.
bugün çok erken yattığımdan dahada uykum var bir daha 12 den önce yatmak yok.

pınarcım filizcim bengicim gülşahcım herkeseeee merhabalar.

fulya cım hatırladığım kadarıyla hamileykende bişeyler yaşamıştın.aynı konularmı bilemiyorum tabiki. ama gerçekten yıpranıyorsan ve yürümeyeceğine inanıyorsan iyice düşündükten sonra sağlıklı bir karar vermelisin.tabi kızınıda düşünerek.canım hakkınızda allahtan hayırlısı olsun inşallah.

banu canım nasıl oldun.yağmurda alışmış okula çok sev,ndim canım.evet canım 1 kilo gitti sporda yapınca daha iyi oluyor ama en az 3 kilo daha gitmeli:)

günaydın kızlar!

Günaydın canım a.s. Yanında mı yatıyor Özgü?

pınarcım tatlım sağol canım güzel bir öneri puzzle :))))) defnemi ve seni kocaman öpüyorum:))))))

Bende öptüm canım a.s.

günaydınn kızlar nasılsınız.... hava yağmurlu sabah saolsun eşim selinle beni anneme bıraktı gerçi annem hemen benim evin karşısında sayılır ama şemsiyede olmayınca ben götüreyim dedi ama selin yağmuru çok sevdi arabaya binmek istemiyor sıpa.

fulya cım hatırladığım kadarıyla hamileykende bişeyler yaşamıştın.aynı konularmı bilemiyorum tabiki. ama gerçekten yıpranıyorsan ve yürümeyeceğine inanıyorsan iyice düşündükten sonra sağlıklı bir karar vermelisin.tabi kızınıda düşünerek.canım hakkınızda allahtan hayırlısı olsun inşallah.

banu canım nasıl oldun.yağmurda alışmış okula çok sev,ndim canım.evet canım 1 kilo gitti sporda yapınca daha iyi oluyor ama en az 3 kilo daha gitmeli:)

Günaydın Tülay'cım. Ohhh yağmuru seviyor demek. Defne'de hemen dilini çıkarıyor yağmur gelsin diye kaydirigubbakcemile3

İşlerimi toparladım. Fazla evrakları kaldırdım. Masam mis gibi oldu. Rahat rahat takılabilirim şimdi patron gelene kadar zemuszemus

tülaycım iyiyim biraz daha sağol canım demek selin yağmuru çok seviyor:)

pınarcım dilini sevsinler kuzumun :))))))))))))))))))

tülaycım iyiyim biraz daha sağol canım demek selin yağmuru çok seviyor:)

pınarcım dilini sevsinler kuzumun :))))))))))))))))))

iyi olmana sevindimm canımcımm): evt cnmya sline su olsun yeter yağmura bıraksam emin olki içeri girmicek ama bişey faarkettim akşam ellrini yıkarken bady sinin kolunu kıvıryorumya elini kuruladıktan sonra onun mutlaka inmesi lazım kıayameti koparıyor.bide çorap giymemi istemiyor sabahları benim:))) öcü öcü diyor ayaklarıma bakıp bakıp sonrada çıkay çıkayy diye bağrınıyor:))

hay allahhh ya 3kere yazdıgım yazıyı sıldım nasıl becerdın dersenız bende bılmıyorum bı tanesınde elekt kesıldı bı tanesınde esc ye yanlışlıkla bastım dıgerı nasıl oldu anlıyamadım bıleee:)))
gunaydınla baslıyodu yazım ama ben yazana kadar öğle oldugundannn:roflol:

neyse hatırladıklarımı ozet geceyım barııı:uhm:
tırnaklarım cok gucsuz ve ıncelmıştı vıtamınsızlıkten sanırım avonun tırnak guclendırıcısı varmıs arkadasım onermıstı bı denıyeyım dedım daha 4.gunde toparladı sankıı şiddetle tavsıye ederım a.s

fılızcım allah beterınden sakınsın okurken ürperdım valla kanlı kazalardan bende cok korkar ve panıklerım ınsallah derın bı yara falan kalmamıstır tekrar cok gecmıs olsuna.s.
banada 10dan sonra uyar ferdanın onerısıa.s.
buarada ferda çay ıcmeye gelıcektın ne oldu canım:eek:klava:

optımum işi yattı snaırım kımseden ses cıkmadı tugbacım eger katılan olursa sen gel ben avm ıcın getırırım arabayı onla ıdare ederıs orda eger yurume yolun cok yoksa:1hug:

banu ne guzel kocaman kızların var duruda yetıstı ablasına masallahh üçüncüyü düşünüyomusun genc yastasın sonuctaa?
eşin içinde bence üçünüzun resımlerınden oluşan takvım bastır nasılsa yılbasıda gelıyor kodakcılarda gormustum guzel seyler yapıyorlar olmadı erkege en guzel hedıye saat veya gomlek derım ben:)
tulay prenseslı cıceklı boceklı guzel coraplar al kızımaa kış gelıyorrr gıymemezlık etmesın sonraa öcüü deyıpp:)))

şaka maka kocaman kadar oldular çok şükür ya gaz derdı diş derdı derken nerdeyse 2yasına dayandılarrr:asigim:

gulhancım ılk gunden kursa arabayla gıderekkı cesaretını alkışlıyorum bacım:hooray: heh şöyle ya araba senden korksun nasılsa kaskolu boşverrr cabuk adapte olduguna sevındım pratıklerı sıklastır borayla gezmelere cıkana kadar allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın canım..:teytey:

fulyacım hakkında hayırlısı olsun ne denırkı bu durumdaaaa :KK43:

bengıı gelmiş hoşgelmişşş gel boyle arada ya şifreyı bahane etme denız dıye yenı hesap acsan tanımıcakmıydık bız senıııı alayımmı elıme merdaneyıııı
denızden yenı bebişten haberler getir bızeeee :)))
adına karar verdınızmıı?ayrıca saclar gıdınce elı yuzu acılmıss denızın iyi yapmıssınızza.s.

bozon gunaydın canım sanadaaa.s.

buara maılıme sureklı gelıyor kavıtasyon ile ılgılı fırmalar benım gobek oldugu gıbı duruyor kuzenım yaptıracakmış ama ben cesaret edemıyorum fıkrı olan varmı?

pınarcım sanada gunaydınnn canım...boşver ütüleriii haftasonu halledersın hepsını a.s.

ayy hızlandırılmuş tur oldu ama işler benı bekler arada ugrarım yıneee kolay gelsın hepınızeeea.s.

güşlacım merhab acanım.almazmıyım teyzesii bakalım h.sonu eşim başka plan yapmassa twigden hoşuna gitcek bişeyler alcam.

ben geldim ferda gelmiş hoşgeldin ohhhhh dağhan yapmış bıcı bıcı
bizimkilerde çok seviyor ama yaptıramıyorum hava soğudu

bende markete gittim geldim çay demeledik buranın fırını çok güzel kek yapıyor kek aldım yedik...patates soydum....aksama kızartma yapacağım....

güle güle pınarcığımm
Hoşbulduk cnm ...a.s.
selam kızlar
geçmişi okudum ama yazmaya vakit yok
selam vermeden gitmeyyeim dedim
iyi geceler hepinize öpüyorum sizleri ve bebişleri
sağol cnm bizde seni bebişlerini öpüyoruz..
İyi Geceler Kızlar,,,

Gecekusu geldı.Ev yıne huzur dolu sessız ve sakın:))Bugun fırsat bulup bı turlu gelemedım buraya.Ama yatmadan bı göz atayım dedım.Sabah malum dıreksıyo dersım vardı.Kurs eve yakın bıryerde ama konusmaya gıttığımızde sız yınede aracı cıkarmayın hoca gelıp alsın dedıler.Tabı ben delı cesaretıyle ve şakır şakır yoğmurda aldım arabayı gıttım kursa.Kapının onunde cay keyfı yapıyordu herkes.Tuhaf tuhaf bakıslar uzerımde bırıktı ders almaya arabayla gelen bırınıde gormus olduk dedıler.:))Sonra cıktık benım arabyla 2 saat kadar dolastık.Baktım kadın basta cok tedırgın mudahale edemıyor tabıı.Sonra actı muzıgı dayandı ohhh be ne guzel ders dıye dıye gezdık.Denız kenarında bı kahve molası verdımdın guzel oldu.Bır ıkı kere daha cıkalım benımle ısın yok dedı.

Sonra eve geldım.Annem geldım.Borayla tum gun oynadı saolsun.Nasıl sevınıyor annemı ve babamı gorduğunde yaa.Aksam yemeğınede kayınpederım geldı yedık gonderdım.Sımdı huzur dakıkaları.

Yeme konusunda hala ısrarcı olmamaya devam edıyorum kızlar.Bu sabah kahvaltıyı tam yaptı.Ama corbasını 10 kasık fılan ıcmıstır.Hıc ısrar etmeden bıraktım.Öğleden sonra elınde bır kofte,6-7 tane uzum-yarım salatalık,yarım kase yoğurt yedı.Akşam ustu acıktı tabı ama kasığı ıstemeyınce verdım elıne bır parca ekmek onu kemırdı.Sonra muhallebı yaptım yatmadan once ırmıklı,meyvalı hıc oyuna gerek kalmadan onu bıtırdı.Cok az yıyor ama ben yıpranmıyorum en azından.Insallah dahada duzene gırecek.
Bızden durumlar boleeeee...Gecmıse yolculuk yapayım sımdı.
İyi bari bi kaç günde hallolacak gibi senin araba işi...Artık kimse tutamaz seni :KK66:

Boraya uyguladığın yöntem iyi aslında Dağhan emmese bende yaparım ama malisef bana saldırıyor bişey yemezse...:KK43:
iyi geceler kızlar...
çok canım sıkkın..bosanma kararı verip vermeme arasındayım :KK43:
kendımı cok uzgun bıtkın kırgın.......hissediyorum
neyse iyi gecelerrr
Bilmiyordum cnm ben sorun yaşadığınızı.Allah yardımcın olsun..Biz burdayız ne zaman istersen elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..
günaydınlar herkese kızlar açılış benden olsun bugün hava yağmurlu sabahları zor kalkıyor insan yataktan giderken duru uyuyordu yağmurda okula gitmek için hazırlanıyordu fıstıklarım onlar benim:))
kızlar kızıma söylediğiniz güzel dilekleriniz için teşekkür ederim dün okuldan 2:30 gibi gelmiş ve gelir gelmez ders çalışmaya başlamış ben geldiğimdede hala çalışıyordu dergilerini bitirmiş ödevini yapmış kitabını okuyordu ayy nasılda mutlu olsun sarıldım sarıldım öptüm valla:)))))))))) duruda ablasının yanından bir dakika bile ayrılmadan ona bakıyordu arada kavga ediyorlardı ama herşeye rağmen görülmeye değerdi

pınarcım canım nasılsın defnem nasıl

birsencim canım sende yoğunsun yine Allah kolaylık versin

tülaycım canım günaydın şekerim ohh bir kilo vermişsin ne güzel yediklerine dikkat edince ve spor yapınca kolay veriliyor

filizcim canım nasılsın yavrun nasıl

ferdacım nurancım ceylinim esracım nurtencim sibelcim esencim bengicim sizler nasılsınız

fulyacım canım bu noktaya geldiyse ilişkiniz en doğru kararı sen verirsin kendin ve yavrun için hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım
sağol cnm iyiyiz...
Bende karar verdim ikinciyi düşünürsem seninki gibi Dağhan ilkokula başlayınca yapıcam CADIARZU yerimseniben
Herkese günaydınlar iyi çarşambalar efenim a.s.

Bende erkenciyim bugün. Trafik normalden çok açıktı. Geldim bi 15 dk oluyoralkisalkisalkis

Akşam eve de 7 gibi gittim neyseki trafik çok yoğunlaşmamıştı henüz. Kayınvalidem sağolsun yemekleri hazırlamış. Defne'de uyuyordu gittiğimde. Eşimle kaynımda geldi. Yedik yemeğimizi güzelce. Ben mutfağı toparlarken kızım uyandı. Kaynım ofise gitti. Sonra 22:30 gibi kayınvalidemi almaya geldi. Onlar gittiler. Bizde ailecek cup yatağa. Tabi ütüler kaldı yine. Saldım bu hafta ütü işini laelaelaelaelae

Şimdi bi kahvaltı yapayım, işlerime döneyim. Burdayım , takipteyim yerimseniben

Fulya'cım hakkınızda hayırlısı olsun canım. Zaten hamilelik döneminden kırgınlığın vardı. Atlatmak zor olmuştu ama yaralar kapanmadı demek ki. Yine mi aynı konu? İyi düşün canım. Kızın için , kendin için hangisi iyi olacaksa ona karar ver a.s.

Ooooo Bengi'cim hoşgeldin ya. Bende diyordum vallahi bu kız bizi bıraktı. Nasılsın tatlım? Zor oluyordur herşeye yetişmek ama hayırlısı olsun. Yeni kuzum nasıl? Kaç aylık oldu şimdi?
Tünaydın cnm işlerinide halletmişssin..ohh işin rahat heralde,çok iyiii,şanslısın bu konuda ne güzel..darısı bana...:)
günaydın kızlar!
Günaydın cnm ,hangi konuda gelişme yok anlayamadım..

tünaydın sanada cnm,kolay gelsin..
hay allahhh ya 3kere yazdıgım yazıyı sıldım nasıl becerdın dersenız bende bılmıyorum bı tanesınde elekt kesıldı bı tanesınde esc ye yanlışlıkla bastım dıgerı nasıl oldu anlıyamadım bıleee:)))

tırnaklarım cok gucsuz ve ıncelmıştı vıtamınsızlıkten sanırım avonun tırnak guclendırıcısı varmıs arkadasım onermıstı bı denıyeyım dedım daha 4.gunde toparladı sankıı şiddetle tavsıye ederım a.s

fılızcım allah beterınden sakınsın okurken ürperdım valla kanlı kazalardan bende cok korkar ve panıklerım ınsallah derın bı yara falan kalmamıstır tekrar cok gecmıs olsuna.s.

optımum işi yattı snaırım kımseden ses cıkmadı tugbacım eger katılan olursa sen gel ben avm ıcın getırırım arabayı onla ıdare ederıs orda eger yurume yolun cok yoksa:1hug:

banu ne guzel kocaman kızların var duruda yetıstı ablasına masallahh üçüncüyü düşünüyomusun genc yastasın sonuctaa?
eşin içinde bence üçünüzun resımlerınden oluşan takvım bastır nasılsa yılbasıda gelıyor kodakcılarda gormustum guzel seyler yapıyorlar olmadı erkege en guzel hedıye saat veya gomlek derım ben:)
tulay prenseslı cıceklı boceklı guzel coraplar al kızımaa kış gelıyorrr gıymemezlık etmesın sonraa öcüü deyıpp:)))

şaka maka kocaman kadar oldular çok şükür ya gaz derdı diş derdı derken nerdeyse 2yasına dayandılarrr:asigim:

gulhancım ılk gunden kursa arabayla gıderekkı cesaretını alkışlıyorum bacım:hooray: heh şöyle ya araba senden korksun nasılsa kaskolu boşverrr cabuk adapte olduguna sevındım pratıklerı sıklastır borayla gezmelere cıkana kadar allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın canım..:teytey:

bengıı gelmiş hoşgelmişşş gel boyle arada ya şifreyı bahane etme denız dıye yenı hesap acsan tanımıcakmıydık bız senıııı alayımmı elıme merdaneyıııı
adına karar verdınızmıı?ayrıca saclar gıdınce elı yuzu acılmıss denızın iyi yapmıssınızza.s.

buara maılıme sureklı gelıyor kavıtasyon ile ılgılı fırmalar benım gobek oldugu gıbı duruyor kuzenım yaptıracakmış ama ben cesaret edemıyorum fıkrı olan varmı?

pınarcım sanada gunaydınnn canım...boşver ütüleriii haftasonu halledersın hepsını a.s.

Gelicez cnm gelicezde hafatiçi çalışıyosun diye kıyamıyorum,haftasonuda kendinize göre planınız olur diye bozmak istemiyorum,haberleşelim sen nasıl dersen??

Selam Kızlar a.s.

Ayy bu gece yerdemi göktemi yattım bilmiyorum perişan oldum,Dağhan paşam 12 de yanımıza geldi,yani ben aldım ve sabaha kadar yanımızda yattı.Adamda bende perişan olduk üstümüz başımız açık kıyıda köşede uyumaya çalıştık.Ne oldu bu çocuğa anlamıyorumki...Gecede iki kere kalkardı şimdi bilmiyorum sayısını...Üff sıkıldım,bakalım memlektte ne olacak annem kesin keselim memeden diyor.Dur bakalım.

Sabah 9 gibi uyandık hemen tost yaptım yumurta pişirdim iki lokma yedi bıraktı sinir oldum ama ısrar etmedim..indirdim sandalyesinde sonra gidip gelip ağzına bi lokma bişeyler verdim oynarken baya yedi.Allahım yine büyük konuştum sanırım.Hayatta çocuğun peşinde gezmem yedirmek için derdim.mafoldumben Ahhh ahh sözümü geri alıyorum Allahım... Affettt :Saruboceq:

Neyse şimdi uyuyor şimdi gidip mutfağımı toplamam lazım,bugün yemek derdim yok dünden pırasa ve makarna var.salatada yaparım,belki çorbada yeter...ütümde var ama yapabilirmiyim bilmiyorum.Neyse bakıcam ...

Hadi kaçttım...bu arada bi fikrim daha var ama söylesemmiki????

Günaydın canım a.s. Yanında mı yatıyor Özgü?

Bende öptüm canım a.s.

Günaydın Tülay'cım. Ohhh yağmuru seviyor demek. Defne'de hemen dilini çıkarıyor yağmur gelsin diye kaydirigubbakcemile3

Özgü daha çok babasıyla yatıyor canım. Ben emzirip uykuya dalınca yanından ayrılıyorum. gece boyu çok fazla olunca çoğu zaman bende yanlarına sızıyorum. Ama rahat edemiyorum çok fazla dönüyorum.

iyi geceler kızlar...
neyse iyi gecelerrr

İnşallah en doğru kararı verirsin kendin ve yavrun için.

Hoşbulduk cnm ...a.s.

sağol cnm bizde seni bebişlerini öpüyoruz..

İyi bari bi kaç günde hallolacak gibi senin araba işi...Artık kimse tutamaz seni :KK66:

Boraya uyguladığın yöntem iyi aslında Dağhan emmese bende yaparım ama malisef bana saldırıyor bişey yemezse...:KK43:

Bilmiyordum cnm ben sorun yaşadığınızı.Allah yardımcın olsun..Biz burdayız ne zaman istersen elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..

sağol cnm iyiyiz...
Bende karar verdim ikinciyi düşünürsem seninki gibi Dağhan ilkokula başlayınca yapıcam CADIARZU yerimseniben

Tünaydın cnm işlerinide halletmişssin..ohh işin rahat heralde,çok iyiii,şanslısın bu konuda ne güzel..darısı bana...:)

Günaydın cnm ,hangi konuda gelişme yok anlayamadım..

tünaydın sanada cnm,kolay gelsin..

Gelicez cnm gelicezde hafatiçi çalışıyosun diye kıyamıyorum,haftasonuda kendinize göre planınız olur diye bozmak istemiyorum,haberleşelim sen nasıl dersen??

Benim kızın uyku ve yeme konusu için bi gelişme yok demiştim. Akşam eve gidince mızırtısı inlemesi bi başlıyor ben sabah işe gelene kadar devam ediyor sanki. Hele dün gece sanırım rüya görüyordu. nasıl bağırıyor anne anne diye uykusunda..

Yemeğimi yedim. çok fazla yiyorum ama dayanamıyorum. Bütün tabakları sildim. üstelik iki dilimde ekmek yedim. çekmecemde topkek varmış onuda götürdüm tatlı niyetine. ben sonumu pek hayra görmüyorum. verdiğim kiloları geri alıcam.

emziren anneler gün boyu emzirmeyip akşam eve gidince göğsünüz çok ağrıyormu. benim çok fazla sızlıyor. Özgü dün okadar çok emdiki kustu.

Selam Kızlar a.s.

Ayy bu gece yerdemi göktemi yattım bilmiyorum perişan oldum,Dağhan paşam 12 de yanımıza geldi,yani ben aldım ve sabaha kadar yanımızda yattı.Adamda bende perişan olduk üstümüz başımız açık kıyıda köşede uyumaya çalıştık.Ne oldu bu çocuğa anlamıyorumki...Gecede iki kere kalkardı şimdi bilmiyorum sayısını...Üff sıkıldım,bakalım memlektte ne olacak annem kesin keselim memeden diyor.Dur bakalım.

Sabah 9 gibi uyandık hemen tost yaptım yumurta pişirdim iki lokma yedi bıraktı sinir oldum ama ısrar etmedim..indirdim sandalyesinde sonra gidip gelip ağzına bi lokma bişeyler verdim oynarken baya yedi.Allahım yine büyük konuştum sanırım.Hayatta çocuğun peşinde gezmem yedirmek için derdim.mafoldumben Ahhh ahh sözümü geri alıyorum Allahım... Affettt :Saruboceq:

Neyse şimdi uyuyor şimdi gidip mutfağımı toplamam lazım,bugün yemek derdim yok dünden pırasa ve makarna var.salatada yaparım,belki çorbada yeter...ütümde var ama yapabilirmiyim bilmiyorum.Neyse bakıcam ...

ay bende hergün nasıl yatıyorum bilmiyorum. seni çok iyi anlıyorum. İnşallah en kısa sürede düzene sokarsın. Bende annemi bekliyorum. ama benimki Ocak'ta gelecek. oofff of daha çok var. umarım o zamana kadar kendiliğinden düzelir.

Aslı canım oncelıkle senın yazını gordum.Acıkcası uyguladığın yontem bu donemdekı cocuklarda kesınlıkle gerı teper.Bana kalsa ınatlasma derım.İlgisini baska seye cekmeye calıssan.Mesela baktın olmuyor hemen yok et kovayı ortalıktan.Mutlaka unutucaktık.Görduğu surece oynamak ıstemesı cok normal.
.

Iyi geceler,

Asli'cigim, cok dertlisin cimcimeden yana. Ama birde söyle düsün. Yani en azindan, ben seninle ayni durumda oldugumda böyle düsünürek kendimi rahatlatiyorum. Onlar daha cok kücükler ve beyinleri bos geliyorlar dünyaya. Biz ne ögretirsek, kurduklari sosyal iliskilerden ne ögrenirlerse ve dis dünyadan ne görürlerse, onu algilayip, aliyorlar. Haliyle asi olurlar, inatlasirlar, yemek yemek istemeyebilirler. Biz bile simdi öyle degil miyiz? Onlardan mükemmel olmalarini bekleyemeyiz canim. Onlara elimizden geldigince yardimci olmaliyiz ve sonsuz sevgi sunmaliyiz. Düsünsene birisi sana zorla istemedigin yemegi yedirirse, ikinci kere o baskidan dolayi yemek yemeye burun kivirmaz misin? Tabi ki evet. Ben ne zaman Doruga kizarsam, sonuclari kötü oluyor. Hircinlasiyor, icine kapaniyor.. Ne zaman yemek yemesinden israr ettiysem ve hatta agladiysam, ertesi gün bu inatlasma sürdü. Sorunu kangrenlestirmemek gerek. Birak yemesin. Oyna, sev, mincikla ve enerjisini bosalt. Seni gülerken görsün, rahat oldugunu bilsin. Inan, bu ona cok yardimci olacaktir. Ben, kendi deneyimlerimden yola cikarak sana bunlari tavsiye ederim, umarim asarsiniz sorunlarinizi kademe kademe. Uyku konusunda da, bizde de var o sorun. Sabahin köründe horoz gibi dikiliyorum. Zor ama katlanilabilir bir sürec. Düzelecegine inaniyorum ben zamanla. Birde, otokontrolüne hep hakim olmaya calis ve eline vurma bence. Cünkü, kizgin, kati anne modeli cizmis olursun cocugun hafizasina. Cok ahkam kesmis gibi olmadim umarim. Bol sans diliyorum sana cimcimenle.

Verdiğiniz öneriler için teşekkürler arkadaşlar.Biraz daha sabırlı olmaya çalışçam ve inatlaştığında ilgisini başka yöne çekmeye çalışçam bakalım.

iyi geceler kızlar...
neyse iyi gecelerrr

inşallah en doğru kararı verirsin.Hakkınızda hayırlı olsun.

Bize gelince çok şükür bugün biraz daha rahatım.Duruyu yedirebildim ve uyutabildim:KK3:

umarım düzeliyodur kızım.

Selam canım a.s. Haftasonu kıçımı zor topluyorum bacım ahahah kaydirigubbakcemile3 Bu akşam hallederim kısmetse kaydirigubbakcemile3

Ay o kavitasyona benim arkadaşımın ablası gitti işe yaradı bayağı ama ben güvenemiyorum öyle şeylere ya CADIARZU

Selam canım a.s. Çok şükür ya öyle fazla yoğun değil işler. Keyfim yerinde valla darsıı başına a.s.

Selam Kızlar a.s.

Anam sen beni düşün ben her gece öyle yatıyorum. Diyorum ya ya açıkta yatmaktan ciğerleri üşütücem bigün fena halde. Yada yamuk yumuk yatmaktan bel fıtığı olup kalıcam :bbo:

Ne fikri kız merak ettim?

Özgü daha çok babasıyla yatıyor canım. Ben emzirip uykuya dalınca yanından ayrılıyorum. gece boyu çok fazla olunca çoğu zaman bende yanlarına sızıyorum. Ama rahat edemiyorum çok fazla dönüyorum.

emziren anneler gün boyu emzirmeyip akşam eve gidince göğsünüz çok ağrıyormu. benim çok fazla sızlıyor. Özgü dün okadar çok emdiki kustu.

Bizimde yanımızda yatıyorda ondan sordum canım a.s.

Yok ya benim öyle ağrı olmuyor ama Defne ne zaman emse bolca süt geliyor. Bende birikme yapmıyorlar heralde kaydirigubbakcemile3

X