- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
günaydınlar kızlar herkese:)))))))))))
tubişim market arabasıyla gezmişsin hee pusetin yapılırsa rahat edersin bizimde araba sorunumuz var durunun bebek arabası çalındıya bende kucağımda taşıyorum mecburen acilen almam lazım bir puset
birsencim canım kayınvalidene pes diyorum ağlayan çocuğa bağrılır mı dahada sinirli ve asi yapar çocukları tutumu Allah yardımcın olsun canım
semracım tatlım ne zamandır görünmüyordun iyisindir inşallah yiyenlerim nasıl öp benim yerime kocaman
pınarcım dün eşin almış ne güzel :))
sibelcim ferdacım filizcim tülaycım esracım nurtencim sizler nasılsınız
kızlar bize gelince dün eve gittim eşimi iş yerinden aldım sonrada sütçümüzden süt aldık yoğurt yapmak için çocuklar erken uyudu şansımıza eşimle oturduk tarkanın cdsini dinledik sohbet ettik özlemişim kendimize vakit ayırmayı
günaydın herkese....
Saol pınarcımm..
Kızlar snaırım topiğimiz dağılıyor artık belli kişiler haricinde kimse yok.nuran özlem aynur hep girenler yoklar artık(
Selam Herkese Kızlar,,, a.s.
Nihayet fırsat bulup yazmayı başardım.İki gündür evdeyiz,oğluşumun burnu akıyor,iştahı hale çok iyi değil alalhtan muhallebi yiyor,sabah kahvaltı yapmayınca yine muhallebi yapıp yedirdim.şimdi uyuyor sabah 10 a kadar uyuduğumuz için geç yatırdım bugün bidaha uyutmam heralde,çünkü dün de böyle olduğunda geç yattı ve 8 buçuk gibi uyandı gece uykusuna geçtiğinde 12 yi geçmişti saat..Bende çorbasını yaptım uyansında inşalalh severek içer.
Dün bi yemek yaptım kızlar tavuklu sebzeli graten gerçekten çok güzel olmuştu,kitaptan yaptım tavsiye ederim.bi ara tarif ederim size...
nurtencim geçmiş olsun çocuk bunlar güzelim gerçekten üzülme,olsun Alalh başka dert vermesin,sen elinden geleni yapıyosun hastalanmasın diye,artık yapacak bişey yok,ilaçlarını düzenli kullanır iyileşir.Sende dikkat et kendine..
tubacım arabanın tekeri gitmiş neyse inşalah bir an evvel gelir,dua et Serraya bişey olmamış o kadının serranın üstüne düşmesini düşünemiyorum kimbilir neler olurdu,allah korumuş.Sen kozyatağı carrefourdamıydın kız?haberim olsa gelirdim gerçi dün yine Anıl arabayı almıştı ama taksiyele gelirdim olsun.Ütü olayına gelince bende Gülhan gibi phılıphs dicem.Ben çok memnunum cnm.O buhar tankı olanlar çok yer kaplamazmı??Bilmem hiç kullanmadım...Bu arada dediğin botlar bencede biraz ağır gelebilir ayağına alma derim.
Kızlar size söylemek istediğim bişey var ev ayakkabısı ile ilgili,Dağhan adım atmaya başladığında kayınvalidem başlamıştı ilkadım ayakkabısı alalım evde sürekli onla gezsin diye..Ben kitap ta okuduğuma göre giydirmeyin yazıyordu.Ve bende gidip bi ortopedi uzmanıyla konuştum çocuklarınıza kesinlikle 3 yaşına kadar evde ayakkabı giydirmeyin diyor.Ayağının kendi şeklini alması için.Bende aldım ev ayakkabısı diye bişey ama sizinde dedğiğiniz gbi giyince yan basıyor ancak çok soğuk bi eve gidersem filan giyidirim duruyor öyle bence sizde giydirmeyin,beiki kat çorap da işi görür aten evlerimiz sıcacık kaloriferli,bence gerke yok...yinede sizin tercihiniz tabiki..
Pınarcım gördüğüm kadarıyla adamı çerezzayla aldatıyosun,hiç aklında çıkmıyo kız!!Ne güldüm,patronda yok artık,sen sağlıksız besleniyosun demişyaa..!!Bu arada kuzeninde analı babaı büyütsün bebeğini..Ne güzel kokuyodur şimdi o!!
Evet Tülaycım seninde dediğin gibi herkes yavaştan kaçıyor sanırım artık,üzücü bi durum.
Gülhancım sabah konuştuk ama durumlar yine aynıymış,yeme derdi olmasa ne iyi olur dimi??
Unuttuğum varmı bi bakıyımda tekrar dönerim kızlar..Öptüm sizleri..
slm kızlar
herkesler iyidir umarım
uzun zamandır giremiyorum eşim evde,ameliyat oldu ,bast bişiey ama yatması gerekiyor işte,o evde olunca da işim hiç bitmiyor,gerçi bana çok eziyeti yok ama bişey istemiyor hiç benden
baya ayaklandı
yarın da üniversitede okyan görümcem geliyomuş hafta sonu bizde kalacak
bi de yanına arkadaşını getiiryormuş sorumsuz insan bi sorar tabi abisinin ei ya bana sormaya gerek yok e diyim inş evlenince bana yapılanların hepsi başlarına gelir başka bişey demiyorum
pazartesi bi aksilik olmazsa gelirim artık haber vereyim dedim
saç traşı olmaya gitti eşim de bi bakayım dedim size
öpüyorum hepinizi ve kuzularınızıboshayallersmile
Merhabalar kızlar,
Ben de fazla giremiyorum buraya.İş,güç,çocuk,yemek diyesiye vakit kalmıyo fazla.
Bugün sabah elektirikler kesildi.Duru'nun yemeklerini televiyonun karşısında yediriyorum.Yemiyo yoksa.Elektirik kesilince mamasını koştur koştur iki kaşık falan yedirebildim.Yerlere atıyo kendini,giz yaşlarıyla ağladı.Sonra karşı komşuya gittim.O eğlendirdi ben yedirdim.Ne olcak böle bizim halimiz anlamadım ya,sırf bu yüzden kayınvalidemler falan bakamıyo duru'yu.
Bi de bu aralar uyumak istemiyo.Sallayorum ayağımda tam uykuya dalcak ağağımdan atıyo kendini anlamadım yani.
Yemek konusunda nar,üzüm,zeytin,cips götürüyo.İş yemek yemeğe gelince püre yapıp yediriyorum.Sevmiyo bu kız yemek yemeği.Suçu kendimde aramaya başladım.Üzülüyorum valla ya.Ben mi alıştıramadım acaba?
valla tülay bi sen merak etmişssin canım sağolasınopuyorumnanaktan
ben kaçıyorum kızlar mehmet uyandı doyurayım kuzuyu
Şaka maka cipsler fena kilo aldırıyor güzelim onun yerine cornflex filan al ye cips gibi...bende bayılırım cipse ama getirisi çok büyük oluyor..a.s.
Haklısın canım. Kimsenin vakti olmuyor buraya uğramaya artık :1no2:
Kız sorma çerezza fena halde aklımda. Dün aldım yedim ama herkes gidince kaydirigubbakcemile3 Patronum sürekli diet yapan bi kadın olduğu için beni de ele geçirmeye çalışıyor kaydirigubbakcemile3
Sağolasın valla mis gibi kokuyor ya. Özlemişim minik bebeği ama almayayım alana da mani olmayayım ahahah
Şu yemeğin tarifini ver bi ara. Ben yemek yapmayı unutucam yakında. İşe girdiğimden beri yemek yaptığım yok. Söylerim kayınvalidem dener tarifini a.s.
Defne'ye bende aldım ev ayakkabısı ama tutmuyor ayağında. Dün dedesi gitmiş gezerden almış bi tane. Onu da biraz giydi sonra çıkardı. Sabah evden çıkarken ayağı üşümesin diye giydirdim ama ya asansörde yada binanın bahçesinde düşürmüşüz. Akşam bakıcam bakalım bulabilecek miyim :uhm: Aslında bana kalsa çıplak ayak gezsin. Bizim evde öyle geziyor ama kayınvalidemlerin daha yeni ısınmaya başladığı için ev çorapla geziyor en azından a.s.
çok geçmiş olsun güzelim eşine..Valla merak ediyoruzda açıkçası iki çocukla uğrayamıyosundur diye düşünüyordum.Çocuklar iyidir umarım...öp onları bizim yerimize..slm kızlar
herkesler iyidir umarım
uzun zamandır giremiyorum eşim evde,ameliyat oldu ,bast bişiey ama yatması gerekiyor işte,o evde olunca da işim hiç bitmiyor,gerçi bana çok eziyeti yok ama bişey istemiyor hiç benden
baya ayaklandı
yarın da üniversitede okyan görümcem geliyomuş hafta sonu bizde kalacak
bi de yanına arkadaşını getiiryormuş sorumsuz insan bi sorar tabi abisinin ei ya bana sormaya gerek yok e diyim inş evlenince bana yapılanların hepsi başlarına gelir başka bişey demiyorum
pazartesi bi aksilik olmazsa gelirim artık haber vereyim dedim
saç traşı olmaya gitti eşim de bi bakayım dedim size
öpüyorum hepinizi ve kuzularınızıboshayallersmile
abur cubur verme bakalım aç kalınca yer belki güzelim,uyumak istememesinide anlamadım valla nedenki acaba,farklı şeyler dene bakalım..ayakta sallama da kitap filan oku...Merhabalar kızlar,
Ben de fazla giremiyorum buraya.İş,güç,çocuk,yemek diyesiye vakit kalmıyo fazla.
Bugün sabah elektirikler kesildi.Duru'nun yemeklerini televiyonun karşısında yediriyorum.Yemiyo yoksa.Elektirik kesilince mamasını koştur koştur iki kaşık falan yedirebildim.Yerlere atıyo kendini,giz yaşlarıyla ağladı.Sonra karşı komşuya gittim.O eğlendirdi ben yedirdim.Ne olcak böle bizim halimiz anlamadım ya,sırf bu yüzden kayınvalidemler falan bakamıyo duru'yu.
Bi de bu aralar uyumak istemiyo.Sallayorum ayağımda tam uykuya dalcak ağağımdan atıyo kendini anlamadım yani.
Yemek konusunda nar,üzüm,zeytin,cips götürüyo.İş yemek yemeğe gelince püre yapıp yediriyorum.Sevmiyo bu kız yemek yemeği.Suçu kendimde aramaya başladım.Üzülüyorum valla ya.Ben mi alıştıramadım acaba?
Benim kocişte erken gitmiş bugün annesine. Kuzum da uyuyormuş. Saat 6 olsun bende kaçarım hemen. Erken gidelim bugün eve ki ütülerimi halledeyim kalmasın. Beyazlarım vardı onları da bugün yıkar yarın hallederim. Erkenden de cup uykuya zemuszemus
Şaka maka cipsler fena kilo aldırıyor güzelim onun yerine cornflex filan al ye cips gibi...bende bayılırım cipse ama getirisi çok büyük oluyor..
Şimdi kayınvalideninde evi sıcak olur artık belki gerek kalmaz ev ayakkabısına...
ohh git evine,kucakla yavrunu öp ohh varmı ötesi...ütü filan gelip geçici şeyler..
Bu arada bugün cips kola saatinde ne yaptın??kaydirigubbakcemile3
Dağhan uyandı çorbasını içirdim çok şükür sorunsuz içti,oynaştık biraz,bol kahkahalı...
Şimdide makarna suyu koyucam.yemeğim var viraz çorbada yaptım yeter olanları yiyip bitiricez bugün..
Hadi kaçtım ben öptüm kızlar..Herkese iyi akşamlar..