2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar öksürüğü icin ne yapabilirim?

Sağolasın canım a.s.

Ne yaptı Bora paşam yedimi mamasını :uhm:

Ay canım ya valla üzülüyorum Defne her hasta dediğinde. Sakınan göze çöp batar hesabı. Sıkma canını tatlım ya ilaç iyi gelir inşallah kuzuma a.s.

Gözünüz aydin Pinar'cigim. Dogalgaz büyük rahatlik gercekten, eminim ki kayinvaliden tüm kis bunu hissedecek ve daha önce taktirtmadiklari icin hayiflanacaktir.

Sağolasın canım a.s.

kızlar iyi akşamlar.görüşürüz

İyi akşamlar canım a.s.

Bir çay kaşığı zencefil ve balı karıştırıp sabahları kahvaltı öncesi ver canım. Defne'ye vermiştim ben öksürürken. Çok iyi gelmişti a.s.

Beni eşim alacak sağolsun yoldaymış iyi oldu. Toparlanayım. Yarın sabah görüşürüz kızlar öptüm hepinizi ve kuzularımı a.s.

selam kizlar a.s.

ben geldim..ay regl olmusum..sinir oluyorum böyle yolda olunca :S bende niye belim bukadar agriyor..serrayi hiç taşimadim cünkü..taksiyle gittim..orda alişveriş arabasina oturttum..sonra gene taksiyle geldim..bakalim verdim inşaAllah biran önce gelir ya..ama ne büyük kolaylikmiş ya..herşeyi onun koluna takiyordum gerci alişveriş arabasida epey işimi gördü carrefourda gezdim..bide tabi chiccoya girdim eşşek kadar alişveriş arabasiyla DD ay bide mothercare'e girdim D ama girerken sordum valla..bide aciklama yaptim pusetimiz tamirde diye D

o botlar yoktu bu sefer mothercare'de..uzun kollu body ile ev ayakkabisi aldim ciktim bende..

carrefourda da tam 2 saat gezdim D her ürünün fiyatini bana sorabilirsiniz :))))))))) ay annemin ahi tuttu he..annem cok sever market gezmeyi..küçükken acaip gicik olurdum bu işe..ay kadina az cektirmedim hadi gidelim diye o da hep büyüyünce sende böyle olcaksin derdi,aslaaaa derdim şimdi bayiliyorum ama gercekten ya tek yada annemle gitmem lazim..anca geziyorum..eşim yada babam olmamali..onlarla resmen koşarak geziyoruz..

neysem işte carrefourda da ütüleri epey inceledim..buhar kazanli olanlardan istiyorum..4-5 secenek vardi..bide netten bakayim dedim..delonghi 2010 senesinin en iyi ütüsü secilmiş..2 secenegi vardi..biri 350 digeri 200dü..aralarindaki farkta biri 4 bar digeri 3.5bar buhar veriyormus..bide 200 olanin suyu bitince fişi cekip sogumasini beklemek gerekiyormus yeniden su koymak için..anam 5 dak beklicem diye (ki zaten 1lt su aliyor içine,onu bitirmekte kolay degil) 150 daha fazla vermek sacma geldi..ben hiç kullanmadim ama o markayi..italyan maliymiş..ama araştirmak lazim genede..kullanan varsa söyleyin kizlar??? valla benim hiç bi fikrim yoktu bu ana kadar..

dün serranin kirdigi kaselerin kirintilarini süpürmeyi unuttum..gerci büfenin altinda kaliyor ama genede süpürmek lazim acilen..dün yatagini cekip kapatmiştim orayi..ama şimdi gitmek istiyor oraya..bi süpüreyim..ay hiç bi trafimda tutmuyor..eşimde annesine gidiyormus..kombiye bakacakmiş,çalişşmiyormus..yemekte orda yer..iyi bari yemekten kurtuldum..ütü yapmaktanda vazgectim yeni ütü alinca yaparim napiyim artik..nasilsa acilleri ütüledim..bünyeye fazla yüklenmemek lazim dimi ama :)))))))

hadi mucksssssssss gelirim gene inşaAllah paiiiiiiiii :)

slm kızlar ben geldim .............
herkese çok teşekkür ederim annem hakkında yazdıklarıma yorum yapmışsınız...ı.

tubacığım çok geçmiş olsunn cnm ....
pınarım,gülşahım,gülhanım, aklıma gelemeyeler.....

kafam kazan gibi kızlar bende adet olacağım çok bunaldım...
ölüyorum sinirimden aliş 8 diş çıkarıyor aynı anda ve nezlede sürekli ağlıyor
ama durmadan sürekli üzerime çıkıyor tabi bunu gören ömerde....

kaynana desen ayr terane çocuklara bağırdığı için çocuklar ona gitmiyor
oda çocuklar ağlayınca iyilikle yaklaşacağına
bağrınıyor onlarda daha çok ağlıyor.....dün kadın bütün gün yediğini içtiğini
yığmış....aksam bende yıkamadım bu sabah 2 saat bulaşıkla uğraştım..bu arada insan demezmi ya
kızım bu çocuklar ne yer ne içer ben vereyim..salmış çocukları ağlatıyor...
uyuz oluyroum bu kadınada ...bazen diyorum ben çokmu kerizim ben çokmu salağım..
yada sesimi çıkarmıyorum diye dahamı çok ezeyim diyor....
dün bana eşimin yanında bi bağırdı...ne oldum dedim...bende aynı ses tonu ile bağırdım
eşimde annesine kızdı sen birseni dinlemeden neden bağrıyorsun dedi...önce dinle anne dedi...

kadında bişeyleri çok biliyorum havası var yaaa........

işin en kötü yanııııııııııııı p.tesi eşim sehate gidiyor...ve cumamı c.tesimi döner bilmiyorum
bu kadar hafta nasıl dayanırım bilmiyorum.....
ama şubata kadar sıkacağım ve mart 1 eve gideceğim
evimiz için 2 kişi aradı inş. biri olumlu olur....umudumuzu kesioruz....tam arıyolar......umutlanıyoruz aramıyorlar.....rabbim beni bir sınava soktu ama bakalım ne olacakkk hayırlısını nasip etsin rabbim

Son düzenleme:
selam herkese ya gırıcek yazıcak zaman bulamıyorum ama her fırsattada okuyorum kendımı alamıyorum valla burdan
ama benım yaramazlar aynılar hatta hergecengun dahada yaramaz oluyor ama cok sukur ıyıyız hepınızı cok optum kızlar bır selam vereyım dedım

Ayyy NURTEN yaaa ısmını görunce eyvah dedım.Ve gerısı geldı gecıkmeden.Bence sen secret yap tatlım.Iyı dusun ıyı cağır.Sen hasta olucak dedığınde oluyor ıste cocuk.Bence at o fıkrı kafandan.Benım kzım cok dırenclı,hıc hasta olmaz fılan dee.Falan ne dıyeceğımı sasırdım sana.

Ayy sızde ördek delısısınız demek kı.Borada butun gun vak vak dıye dolasıyor.Ama kahvaltı fıkrı ıcın cok saol.Hıc aklıma gelmemıstı bole bırsey denemek.Ismını aldım mutlaka markete gıttığımde bakıcam.Bır umut oldu sımdı bu benım ıcın.

Ayy market arabasıyla mağaza dolastın hee.Cok havalı olmus görmek ısterdım.Utu olayında dedığın markayı duymadım.Ama plıhps kesınlıkle tavsıye ederım.Bana gore en ıyısı.Tefal annemde bende almıstık aynı sızın gıbı bozuldu hemen.Hos hıcbırseyını sevmem zaten.Aklında olsun onunda modellrıne bı bak tatlım.

Insallah bu sınavı basarıcaksın tatlımGöruceksın hepsı unutulacak kı sonunda zafer senın olucak.Sadece bıraz sabır et canım.

Ayyy kımler gelmıs.Görusemedık ne zamandır ıyımısın tatlım:)))

Pınarcım mamamızı sormussun yedı sayılır 10 gune gore gelısme var.Ayy ınsallah artar bende bu strestan kurtulmus olurum.Saol arkadasım.

Efemmm bıze gelınce.Borayı uyutup pazara kactım hemen.Yağmura yakalanmadan dolastım bıraz Boraya o altı lastık coraplardan aldım.Bırde ahsap oyuncak satan bır adam var.Bayılırım hep onunden gecerken.Parasıda bıra tuzlu ama yıne dayanamadım.Ve ağactan bır tren ve puzzle setı aldım.Esımde cok sukur erken geldı bu akşam.Borayla bıraz dısarı cıktılar.Sımdı uyudu sıpa.Bende fatmagulun sucu ne yı gecen hafta ızleyememıstım.Şımdı patlamıs mısır eslığınde dızı keyfı yapıcaz Alp le.

Gıdıp gelıp bıtmedımı daha kk dıyor.Sanırım mısır ıstıyor canı.Bne kactım sekerler.Öpüldünüz.

ıyıyım incihancım sen nasılsın :))) dün mısafırlerın vardı nasıl gectı memnun kaldımı cok degerlı mısafırlerın malum cok kıymetlı ınsanlar umarım guzel bir gun gecırmışlerdır ....
bu arada alp'e söyle gelsin selim suan kumru yapıyor kokorecın yerını tutmaz ama olsun idare edıcez

Ayy bılemem sekerım kendılerıne sormak lazım.Pek bısey anladığım soylenemez cocuklulardı soylemesı ayıp talan ettıler evı bıraz.Ama mısafır ıste:))))

Ayy Alp duymasın atlar gelır valla sımdı.Malum yemek saatı adamın..Sende bu saatte kumru yıycen yaa ne dıyeyım ben sana artık.

benım duyduguma gore cok memnun kalmışlar artık her hafta gelceklermış sana :))))) hatta getırmedıklerı cocuklarınıda getırcekelrmış bu sefer

yolla kankamı gelsin sen onu patlamış mısırla kandırıyon burda neler var neler
valla ben yemıycektımde nurı kayıtlarımızı yaptırmış spora son yemelerım bunlar tadını cıkarayım D

sagol cnm zencefil var bende ama zerdecal ve zencefili karıştırıyorum ikiside yan yana. annme bi sorayım hangisiymiş.. ıhlamur yaptım bayagı sevdi ballla karıştırıp icirdim..
Beni eşim alacak sağolsun yoldaymış iyi oldu. Toparlanayım. Yarın sabah görüşürüz kızlar öptüm hepinizi ve kuzularımı a.s.
görüşürüz canım
ayy yoldamı regl oldun aman ya bende sinir oluyorum allahtan kazalı bi durum gelmedi başıma.. bastonda kırılmış neyseki ucuz atlatmışsınız :) kolay yapılacak gibiyse hemen verirler cnm. ütü bakıyormuşsun şu kazanlı ütülerden bi arkadaşım bayılarak ceyizine almıştı evlendi ve 3ay icinde degiştirdi eşi :) cok fazla elektirik harcıyormuş ütüyü değiştirince fatura %50 düşmüş.. aklında olsun iyice bak valla onların modelimi düşüktü bilmiyorum ama fatura olayıda cok can sıkıcı.. benim ütümde gülhanınkinden plıhps bende cok memnunum sadece cok agır...
cnm ya şu satılık ev işi biraz sabır istiyor bak benim abimlerin evinede bissürü alıcı falan geliyo ama herkes fiyat düşürme derdinde.. ki abimin evine bi silip giricek tertemiz itiraz edilecek bi durumu yok ama bissürü bahane buluyorlar kısmet bu işler, hayırlısı olsun düşüük fiyata gitmesinde.. kaynanan konusundada sana sabır diliyorum cnm ya allah yardımcın olsun bu fedekarlılarının elbet karşılığını alacaksın..
he işte arada slm ver cnm neymiş o misafir gel oku git istemiyoz öle.. gecende msnde yazdım cvp vermedin küstüm inan:umursamaz:
öfff sorma gülhan ya du bakalım birazda öyle söyleyecegim BENİM KIZIM TURP GİBİ TURP MAŞŞALLAH DAHA ANTİBİYOTİK YÜZÜ GÖRMEDİ :) ay iyi oluyomuş devm ederim artık :) ayy şu ahşap oyuncaklara bende bayılıyorum iyi yapmışsın.. şu lastikli corap dediklerin carıklarmı ya havlulu corabın altına dikilmiş deri parcası var onlarımı diyosun?? ya defne habire cıkarıyor ayagından illa aykkabı tarzı giydiriyorumki cıkarmasın diye bide onlarla yan basıyor twigyden bot tarzı altı yumuşak bişi aldım onuda yan bastı giyemedi onuda geri vericem dün pazardan aldım gezerin ev ayakkabısı oda büyük geldi... şimdilik başka bi ayakkabının altlarını sildim onu giyiyor.. ohh mısır keyfi he benimkide puding diye tutturdu ama cok bekler uykum var yatcam ya..

Son düzenleme:
nurtencım küsme bana yazık ama bana :))) görmemişimdir canım bazen acık unutup yatıyorum malum cocuklar akıl bırakmıyor
kuzunun cok hasta olmasında ılla bır şey arama canım benımkılerde gecen kış hıc ıyleşmedıler nerdeyse hep hastaydılar ama sukur sadece grıp ılaclarıyla gectı antıbıyotık cok kullanmak zorunda kalmadık oysa beslenmelerı falanda cok ıyıydı bu aralar daha hastalıkla tanışmadık ınsallahda hıc tanışmayız canım
ınsallah senın kuzunda toparlanır bıran once tatlım bu arada gulhanın bahsettıgı ayakkabı ever o corap seklınde olup altında derı parcası olanlar bende hep onlardan kullanıyorum cok rahatlar bıde senın dedıgın gezerın ev ayakkabılarından var ama onalrında tabanları kalın oturup kalkerken oynarken rahatsız oluyor gıbı gelıyor bana o yuzden bu corap gıbı olanlar cok kullanışlı geldı

nurtencım yatıyorum canım ben öptum cok senıde kuzunuda ıyı gecelr canım

bananeee küstüm işte... gönlümü alman icinde buraya gelmen lazım şekerim ...
ya aslında fazla üstünede gitmeyecemm tam koyvercem sıtkım sıyrıldı ya töbe ALLAH beterinden korusun..
kız o carıklarla defne yan basıyo ayagından kayıyo acaba bizimki büyükmü geliyo? hic rahat degiller cünki?? yok kız twigylerin altıda okadr kalın degil ama onlarda cıkıyo tabanı kayıyor topuk kısmı tabanına geliyo rahat degiller yani..
nurtencım yatıyorum canım ben öptum cok senıde kuzunuda ıyı gecelr canım

yatıyorum diyo facelerde fink atıyo :) hede beee aklinialirimsmile

Anammm yolda mı oldun kız iyi geçmedi üstüne falan. Serroş kuzum da güle güle kullansın cicilerini a.s. Bende Carrefour'a Halit'le gidersem kesin bişeyleri unutup geliyorum. Ama kendim gidersem oyyyyy kendimi kaybediyorum valla kaydirigubbakcemile3

Buhar kazanlı ütülerden kayınvalidem de var. Anneler gününde esse'de indirim vardı. Görümcem ordan almıştı ama markasını hatırlamıyorum. Sorayım bugün kayınvalideme telde. Çok memnun çünkü a.s.

1 lt suyu bitirmek kolay değil deme onlar acaip buhar verdiği için çok harcıyor haberin olsun a.s.

Oyyy 8 diş fena yapar kuzumu ya. İnşallah hemencecik çıkarır kuzum a.s.

En azından eşin destekçin tatlım. Sende bir hafta sıkılacaksın ama şurda marta bişey kalmadı. Onu düşün rahatla bitanem a.s.

Selam bacım sanada a.s. Siz orda görüşüyosunuz diye bize unutuyosunuz valla yaaa bahane etmeyin kuzularımı :çok üzgünüm:

Aman iyi kuzum yesin yesin. Böyle böyle düzene girer belki a.s.

Ay o ahşap oyuncak tezgahına hastayım bende. Kayınvalidemlerin ordaki salı ve cuma pazarında var. Bayılıyorum. Dediğin gibi bayağı tuzlu ama bende dayanamayıp pinokyo , çalgı aleti falan alıyorum oralardan yerimseniben

sagol cnm zencefil var bende ama zerdecal ve zencefili karıştırıyorum ikiside yan yana. annme bi sorayım hangisiymiş.. ıhlamur yaptım bayagı sevdi ballla karıştırıp icirdim..

Sor da içir canım. Defne'ye çok iyi geldi. Kuzuma da yarar inşallah a.s.

Ihlamur'da yumuşatır göğsünü. Sık sık ver tatlım a.s.

Günaydın kızlar a.s.

Anam bu nasıl bi hava ya. Sanki akşam olmuş gibi karanlık. Fena da yağıyor. İnsanın uykusu geliyor valla opuyorumnanaktan

Eşim akşam aldı beni gittik kayınvalideme. Yemeğimizi yedik. Kuzeni doğum yaptı dün. Onu görmeye gittik. Anam kara saçlı, pamuk gibi bi kız. Kocaman da burnu var Bi tatlı ki. Parmaklar uzun uzun. 3750 doğmuş ama sanki Defne hiç o kadar olmamış gibi geliyor bize. Kucağıma almaya kıyamadım korktum valla kaydirigubbakcemile3

Ordan da ofise uğradı eşim. Eve gitmemiz 9 oldu. Meyve keyfi yaptık. 10'da yattık ailecek. Ütülerimi yine yapamadım ama dinlenmiş olduk. Bu akşam hallederim mutlaka.

Sabahta geldik kayınvalideme. Uyuduk biraz. İşe geldim. Şimdi bi simit-kaşar-çay keyfi yapayım. Buralardayım muckkk a.s.

günaydınlar kızlar herkese:)))))))))))

tubişim market arabasıyla gezmişsin hee pusetin yapılırsa rahat edersin bizimde araba sorunumuz var durunun bebek arabası çalındıya bende kucağımda taşıyorum mecburen acilen almam lazım bir puset

birsencim canım kayınvalidene pes diyorum ağlayan çocuğa bağrılır mı dahada sinirli ve asi yapar çocukları tutumu Allah yardımcın olsun canım

semracım tatlım ne zamandır görünmüyordun iyisindir inşallah yiyenlerim nasıl öp benim yerime kocaman

pınarcım dün eşin almış ne güzel :))

sibelcim ferdacım filizcim tülaycım esracım nurtencim sizler nasılsınız

kızlar bize gelince dün eve gittim eşimi iş yerinden aldım sonrada sütçümüzden süt aldık yoğurt yapmak için çocuklar erken uyudu şansımıza eşimle oturduk tarkanın cdsini dinledik sohbet ettik özlemişim kendimize vakit ayırmayı

iyiyim tülaycım selin nasıl oldu biraz boğazım ağrıyor benimde ıhlamurlu bal içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…