- 5 Kasım 2007
- 7.521
- 2
kız banu bana inadamı koydun o resmi oraya ben koyamıyorum diye bak şimdiiiiiii klava:
yok be bitanem çok sevdim pozunu teyzesi çekmiş ondan ekledim :)) canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız banu bana inadamı koydun o resmi oraya ben koyamıyorum diye bak şimdiiiiiii klava:
yok be bitanem çok sevdim pozunu teyzesi çekmiş ondan ekledim :)) canım benim
tamam canım zaten şaka yaptım ben sorar sormaz koyunca ....opuyorumnanaktan
merhaba kızlar.
banu, duru'nun şapkalı resmine bayıldım tarhanayı sormuşsun. benim kayınvalidem kendi yaptığı tarhanadan verdi bize. ceylin'e yapıyorum çokta seviyor. hiç dokunmadı ama. duru'ya neden dokundu ki anlamadım :uhm:
yarın eşimin doğum günü. birazdan çıkıp ona hediye almaya gidicem. güya sürpriz yapacaktım. öğlen yemeğe geldiğinde arabayı bana bırak dışarı çıkıcam dedim. niye, nereye gidicen diye kırk defa sordu. mecburen söyledim. alma ben bişey istemiyorum dedi. odun herif :roflol: neyse zar zor aldım arabanın anahtarını.
gerçi adam da haklı. artık çalışmıyorum. kredi kartıyla alıcam kendisi ödeyecek. ama olsun alcam işte zemuszemus
banucum ben sana tarhana getireyim yarın.annem bu yıl yaptı selin severek yiyor
sağol cnm inş yaza artık herhangi bir ismi var mı cnm kull andığın halının
Pınar'cım inşallah yeni yıl siizin için uğurlu olur abin kurtulup özgürlüğüne ve sevenlerine kavuşur. Bu arada Defne'de akıllı bıdıkmış nasıl ineceğini anlamış şimdiden. ama mesafeyi ayarlayamamış sanırsam. zamanla çalışma yapa yapa onuda geliştirir.
Burcu sanırım aşı knusunda fazla hashas olduğğun için kızcağazın dediklerini çok önemsemişsin. Beyaz'ında dediği gibi o daha anne bile değil. Bizim gibi hissedemez.
herkese iyi geceler
ben burcu bende mayıs annesiyim mahmut efe isminde bir oğlum var
arada sizleri okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
çoğunuzu tanıyorum aslında
bundan sonra daha çok girmek istiyorum tabi beni de aranıza alırsanız
iyi geceler kızlar tatlı rüyalar bende yatayım yarın iş var kızlar yarın akşam kardeşimin doğumgünü annemler bize gelecekler kardeşime süpriz yapacağız :)) öptüm sizi ve kuzucuklarınızıa.s.
selam..bende yeni üye oldum..mayısta doğum yapıcam..ist.da önerebileceğiniz hastane doktor ismi var mı??
herkese günaydın teyzoşlarım:)))))))
ok özlemcim bende merak ediyorum seni:))
kızlar dün duruya annem tarhana yapmış ama dokunmuş sanırım gece pek keyifli değildi tarhana acısızdı yediren var mı aranızda
günaydın kızlar. bu akşam kalabalık bir misafir grubum var. pek takılamayacağım size( hazırlık yapıyorum. sabah sabah canınız çekmez heralde. menümde elmalı pasta, haşhaşlı revani, kedidili pasta ve mayalı çörek var. akşam yemekten sonra gelindiği için salata tarzı koymuyorum.
hepinize güzel bir gün diliyorum. a.s.
bu arada bahsettiğiniz tarhana nasıl bişi? maraş'ta yoğurt ve yarma ile yapılıyor. ama ege taraflarında un tarhanası diyolar ve rengi kırmızı oluyor. sizin bebişlere verdiğiniz neli??:uhm:
kızlar çok işim var bende kaçıyorum canım çok sıkkın akşam eşimle tartıştık yine deli etti beni
ilk kez bu kadar şiddetli kavga ettik valla evde bişeyler yapmam lazım anca kendime gelirim,sorun bana yadrım etememesi habire oyun oynuyo ben yemek yerken ve sofrayı toplarken bakıyo çocuğa o kadar
hiç o bakarken ben oturmadım daha keyif yapmadım yani,hem okul hem ev hem çocuk sıkıldım artık
2 hafta kaldı okulun bitmesine bana bırak o zaman diyo ya Allahım,neyse anlattıkça sinir oluyorum,şimdi kullanmadığımız küçük bi oda var ordaki çekyatlardan birini çıkarıp oda yapıcam zeyneple oynarız orda eşimde otursun pc nin yanında,bakalım gücüm yetecekmi odadan odaya taşımaya umarım yeter sonra yine uğrıycam
günaydın kızlar ama sabah sabah banu tülay ikilisini ve özlemle cereni görüyom
bizde kalktık çok şükür bu gece iki kere kalktı çocuklar.....bi gece bide sabah ....bölüm pörçükde olsa uyudum....sabah kuzularıma kahvatı hazırladım yediler sonrada ilaçlarını verdim....soframızı hazırladık çayımızı demledik halamı bekliyoruz...
belki gezmeye gideriz bizde
banu cnm durucuk küçük hanfendi olmuşşş maşallahhh vallaa
merhaba kızlar!
İlgin maşallah Duru'ya pek yakışmış şapkası.
Beyaz Allah kolaylık versin canım umursamaz eş çok zor. ama genlerinde var adamların galiba.
Birsen oğluşların pek bi şirin çıkmışlar maşallah. senin için çok zor bir süreç oldu ama herşeye değiyorlar. Ben yine aynı şeyleri yaşayacam diye ikincisinden korkar oldum okadar istememe rağmen. keşke ikiz olsaydı diorum bazen.
off gece nerdeyse hiç uyumadım saat başı kalktı Özgü. Ben hiçbişey yediremiyom bu kıza biz ek gıdaya geçemedk bitürlü. gece kalkmasın diye iiyi geceler maması aldım uykusunda bile içmiyor. Biberon asla istemiyor. sadece meme. kaşıkla da ancak su ise ağzını açıyoor.4 gün sonra 7 ay bitecek ve ben daha düzen oturtamadım. pütürlü yapıp elimle tıkıyorum onuda çıkarıyor. haftasonu dra gidecez bakalım soracağım.
ayyy akşam eşim uçak bileti aldı haftaya Antalya yolcusuyum. Bir ay sonrayada dönüş aldı. Çok mutlu oldum. Biraz nefes almya ihtiyacım vardı. Özgü'yle yapıştık birbirimize.
haa bu arada resimler gönderilmiş kaçırdım ben. sabahtan beri elektrikler kesikti. giremdim. artık başka zaman yakalarım Öpüldünüss. ben yine bi yemek çalışmalarına başlıyım tabi yerseeee hanımefendi
merhaba kızlar.
banu, duru'nun şapkalı resmine bayıldım tarhanayı sormuşsun. benim kayınvalidem kendi yaptığı tarhanadan verdi bize. ceylin'e yapıyorum çokta seviyor. hiç dokunmadı ama. duru'ya neden dokundu ki anlamadım :uhm:
yarın eşimin doğum günü. birazdan çıkıp ona hediye almaya gidicem. güya sürpriz yapacaktım. öğlen yemeğe geldiğinde arabayı bana bırak dışarı çıkıcam dedim. niye, nereye gidicen diye kırk defa sordu. mecburen söyledim. alma ben bişey istemiyorum dedi. odun herif :roflol: neyse zar zor aldım arabanın anahtarını.
gerçi adam da haklı. artık çalışmıyorum. kredi kartıyla alıcam kendisi ödeyecek. ama olsun alcam işte zemuszemus
canımya özelm sormuş bende bildiklerimi söyledim.banucum ehr zaman beklerim kuzumun diş buğdayında yapıcam epey değişik şeyler o zamanda yersin.ayşecim bide ben ortaokuldan beri yemek yapıyorum.hatta hiç unutmam annem evde yokken kendi başıma dolma yapmaya karar verdim.yaprakları sardım biebrleri doldurdum sonra bir farkettimki soğan koymamaışım hepsini boşaltıp tekrar doldurmuştum:)) şimdide evlenince eşimde yemeği çok sevdiği için mecburen her şeyi öğreniyorum.
ohh pınarcım afiyet olsun. yaprak sarmaya bayılırımya. banu cum tamam canım yarın yaparız.
HOŞGELDİN PINARCIMMM a.s.
BENDE BAYILIRIM YAPRAK SARMASINA...yerimseniben