2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım benim kuzu da içmiyor su( normal olarak idrarı koyu sarı ve pis kokulu çıkıyor. bardakla içiriyorum bende. ben içerken istiyor,birkaç yudum içiyor zorla, sonra gulugulu yapmaya başlıyor boğazında biriktirip(
en son çare bugün meyve suyuna yarı yarıya su koydum. birazcık su geçti bu sayede kursağından.
hem Melih Kaan beni emmiyorda. nasıl yaşıyor susuz bilmiyorum valla(
ee sürekli kabız olması da cabası.:çok üzgünüm:

ohh maşallah canım yarasın oğluşuna,biz daha ete bile başlayamadk ilk denememiz kusmayla sonuçlandı tekrarda denemedim

iyi akşamlar kızlar.
biz bugün yine doktora gittik. karnı tok altı kuru olduğu halde geceleri uyumuyor dedim. muayene etti hiçbir şeyi yok, zaten geçen hafta tahlilleri de normal çıkmıştı tekrar yapmaya gerek yok dedi. üst dişler kabarmış onun sıkıntısıdır diş jeline devam dedi. onun da hiç faydası olmuyor ya. neyse ciddi bişeyi olmadığına sevindim. artık ben de akşam onunla birlikte uyuyup gece kalkıp sabahlıycam. yoksa uykusuzluktan sersem gibi gezmeye devam ederim. böyle işte biz şimdi kızımla uyumaya gidiyoruz. gece mesai var yine :çok üzgünüm:
hepinize ve meleklerinize iyi geceler...

kolay gelsin cnm, faydalı birşeyse bende alayım adı ne o çilekli olanın

]

tatlım bakayım bi çantama düşmüş kağıt,devlet karşılamıyormuş diğer ilaçları aldım,onu yarın eşim alcak,yanıma para almamışım da,29 tl miş çok da değil,hemen yazıyorum ZİNCO MEGAÇİLEK AROMALI BALIK YAĞI ŞURUBU yarım ölçek verilecekmiş cnm

iyi akşamlar cnm, 15 dk da düdüklüde kıymalı patates yaabilirsin :)))) tüm malzemeyi koy 1 sefer karıştır, düdüğü öttükten sonra 15-16 dk :))))))))))
cnm çıkmadan görseymişi keşke ama temiz kalpliymişiz,etli patates yaptım bu akşamkaydirigubbakcemile3
özlem kız kıymalı olmazsa 10 dkdada olur:))))
ŞenizŞenizŞeniz
İyi akşamlar canım kolay gelsina.s.

]
sağol cnma.s.
umarım istediğin gib olur cnm saçların boyatınca foto beklerizkaydirigubbakcemile2
evet ya bu pc bizi bağlıyor valla
geçmiş olun cnm diş olabilir mi acaba kuzunun sıkıntısı:uhm:
kızlar ya şu ticker nasıl yapıyoduk artık benim çıkmıyor:1no2:

tatlım istersen bilgileri yaz yapalıma.s

cnm bi an önce çıkarıır dişlerinide ikinizde rahatlarsınız inş
cnm çok fazla ağrısı olduğunu anladığın zaman hem diş jelini sür hemde yaım ölçek ağrı kesici ver,rahatlar çocuk,ağrı kesicinin bide uyutucu yani sedatif özelliği var,ben öyle yapıyorum tatlımopuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım bidaha ateşlenmez inşallaha.s.Hamsi yemiş kuzu afiyet olsunn yarasınŞeniz

Bişeyi olmamasına sevindim canım walla dediğin gibi düzelene kadar biz onlara uyucaz bende senin gibiyim canım benim cadıda nöbet tutuyo geceakannehir

İyi gecelera.s.

Hiç aklıma gelmemişti benimkinin de üst dişler kabarık bende yatmadan bi ağrı kesici vereyim inş işe yyarar

canım yaparsan çok sevinirim:)) Nisa Begüm 22 Mayıs doğum tarihi başka bişey gereklimi

Geçmiş olsun cnm, inş ateşlenmez bi daha kuzucuk, hamsiyi nasıl pişirdin cnm

İnş yakın zamanda çıkarır dişlerinide rahatlar kuzucum yavs...

Sağol cnm :))))

merhaba kızlar benimde sabahtan beri günüm çok güzel geçti ama akşam burnumuzdan geldi oğlumu 2 saniyeliğine yatağıma koymuştum hemde ortalamıştımda sen 2saniyede nasıl okadar dönüyosan dön ve düş bir ses duydumki aklım durdu kurban olurum oğlumda nasıl ağlıyordu dünya başıma yıkıldı resmen çok kötü oldum hemen hastaneye gittik röntgen falan çekildi Allahtan birşey çıkmadı ama bu gece nöbetteyim inşallah bu geceyi sorunsuz atlatırız Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir şey :sinifsinif:

sana zahmet olmazsa canım tarifini verebilirmisin makarnayı çok severim o yüzden değişik soslarınada bayılırımkaydirigubbakcemile5

ewt pınarcım o tarifi bende istiyorum.hepinize ii gceler bebişlerinizede tatlı rüyalarrropuyorumnanaktan

günaydınlar hepinize.....

erzen canım çok geçmiş olsun.inşallah birşeyi yoktur alperen kayranın...allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler...

erzencim inşallah bir sorun olmamıştır çok geçmiş olsun bebişler malesef bu dönemlerde düşerek büyüyorlar yağmurda çok düştü yatağından Allah korusun hepsini tatlım

umarım işe yarar cnm
merhaba cnm
canım yaparsan çok sevinirim:)) Nisa Begüm 22 Mayıs doğum tarihi başka bişey gereklimi
yok tatlım başka işey gerekli değil hemen yapıyorum
http://lb1f.lilypie.com/rpVap2.png
http://lb1f.lilypie.com/rpVap2.png
2 tane yaptım cnm hangisini beğenirsen kullanırsın
cnm ya kıyamam umarım bişey olmamıştır korkma cnm o kadar sende bebk bunlar olacak o kadar
günaydın herkese kızlar nasılsınız
günaydınn cnm
günaydınlar hepinize.....

erzen canım çok geçmiş olsun.inşallah birşeyi yoktur alperen kayranın...allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler...

günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…