Su gibi akip gecsin zaman Ceren.
Sulukla iciremiyorum Aysun ya, suluga oyuncak muamelesi yapiyor ve agzinda cigniyor. Resimlerine bakiyor ve yere atiyor bir süre sonra. Aslinda biliyor sulugun ne ise yaradigini ama inatlasiyor. Hergün deniyorum icirmeyi ama 2 haftadir daha 10 ml bile iciremedim, bende mecburen kasikla iciriyorum.
Kizlar, evde dag gibi is beni bekliyor ama üsenip kalkamiyorum. Biraz ucundan tutayim birseylerin bari, hadi görüsürüz sonra yine...
yaa 2 gündür internetim yoktu,ne işler yaptım evde ya!!! bende bi işim yetişmiyor diye şikayet ediyordum. meğer pc başında ölüyormuş tüm vaktim( yani işler bitti üstüneoğlumun ve bizim yemklerimiz, atıştırmalık kurabiye hazırladım,banyo yaptım. üstelik uyandığımızda saat 11buçuktu:kedi:
dün gece kuzum ateşlendi. sebepsiz yere. 38'e çıktı. fitil attım. hiç düşmedi. gece 2gibi bi daha attım.4'te düştü de öyle uyuduk. bugün iyi çok şükür. hemde kuzum 2 tane hamsi yedialkisalkisalkis
sizde ne var ne yok? az da geçmişe bakayıma.s.
kolay gelsin cnm, faydalı birşeyse bende alayım adı ne o çilekli olanın
]
cnm çıkmadan görseymişi keşke ama temiz kalpliymişiz,etli patates yaptım bu akşamkaydirigubbakcemile3iyi akşamlar cnm, 15 dk da düdüklüde kıymalı patates yaabilirsin :)))) tüm malzemeyi koy 1 sefer karıştır, düdüğü öttükten sonra 15-16 dk :))))))))))
ŞenizŞenizŞenizözlem kız kıymalı olmazsa 10 dkdada olur:))))
sağol cnma.s.İyi akşamlar canım kolay gelsina.s.
]
umarım istediğin gib olur cnm saçların boyatınca foto beklerizkaydirigubbakcemile2tamam burcu canım sorarım. ay kızlar dışarıda işlrim vardı çok yoruldum valla.yarın tüm gün yokum.banka işlerimi hallettikten sonra kuaföre gidip saçımı boyatıcam.karamel rengi çabucak akrı yine röfleler ortaya çıktıya(((( bu seferde kumral kahve deniyeyim:))
evet ya bu pc bizi bağlıyor vallayaa 2 gündür internetim yoktu,ne işler yaptım evde ya!!! bende bi işim yetişmiyor diye şikayet ediyordum. meğer pc başında ölüyormuş tüm vaktim( yani işler bitti üstüneoğlumun ve bizim yemklerimiz, atıştırmalık kurabiye hazırladım,banyo yaptım. üstelik uyandığımızda saat 11buçuktu:kedi:
dün gece kuzum ateşlendi. sebepsiz yere. 38'e çıktı. fitil attım. hiç düşmedi. gece 2gibi bi daha attım.4'te düştü de öyle uyuduk. bugün iyi çok şükür. hemde kuzum 2 tane hamsi yedialkisalkisalkis
kızlar ya şu ticker nasıl yapıyoduk artık benim çıkmıyor:1no2:
iyi akşamlar kızlar.
biz bugün yine doktora gittik. karnı tok altı kuru olduğu halde geceleri uyumuyor dedim. muayene etti hiçbir şeyi yok, zaten geçen hafta tahlilleri de normal çıkmıştı tekrar yapmaya gerek yok dedi. üst dişler kabarmış onun sıkıntısıdır diş jeline devam dedi. onun da hiç faydası olmuyor ya. neyse ciddi bişeyi olmadığına sevindim. artık ben de akşam onunla birlikte uyuyup gece kalkıp sabahlıycam. yoksa uykusuzluktan sersem gibi gezmeye devam ederim. böyle işte biz şimdi kızımla uyumaya gidiyoruz. gece mesai var yine :çok üzgünüm:
hepinize ve meleklerinize iyi geceler...
yaa 2 gündür internetim yoktu,ne işler yaptım evde ya!!! bende bi işim yetişmiyor diye şikayet ediyordum. meğer pc başında ölüyormuş tüm vaktim( yani işler bitti üstüneoğlumun ve bizim yemklerimiz, atıştırmalık kurabiye hazırladım,banyo yaptım. üstelik uyandığımızda saat 11buçuktu:kedi:
iyi akşamlar kızlar.
biz bugün yine doktora gittik. karnı tok altı kuru olduğu halde geceleri uyumuyor dedim. muayene etti hiçbir şeyi yok, zaten geçen hafta tahlilleri de normal çıkmıştı tekrar yapmaya gerek yok dedi. üst dişler kabarmış onun sıkıntısıdır diş jeline devam dedi. onun da hiç faydası olmuyor ya. neyse ciddi bişeyi olmadığına sevindim. artık ben de akşam onunla birlikte uyuyup gece kalkıp sabahlıycam. yoksa uykusuzluktan sersem gibi gezmeye devam ederim. böyle işte biz şimdi kızımla uyumaya gidiyoruz. gece mesai var yine :çok üzgünüm:
cnm bi an önce çıkarıır dişlerinide ikinizde rahatlarsınız inş
cnm çok fazla ağrısı olduğunu anladığın zaman hem diş jelini sür hemde yaım ölçek ağrı kesici ver,rahatlar çocuk,ağrı kesicinin bide uyutucu yani sedatif özelliği var,ben öyle yapıyorum tatlımopuyorumnanaktan
tatlım bakayım bi çantama düşmüş kağıt,devlet karşılamıyormuş diğer ilaçları aldım,onu yarın eşim alcak,yanıma para almamışım da,29 tl miş çok da değil,hemen yazıyorum ZİNCO MEGAÇİLEK AROMALI BALIK YAĞI ŞURUBU yarım ölçek verilecekmiş cnm
cnm çıkmadan görseymişi keşke ama temiz kalpliymişiz,etli patates yaptım bu akşamkaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizŞeniz
sağol cnma.s.
umarım istediğin gib olur cnm saçların boyatınca foto beklerizkaydirigubbakcemile2
evet ya bu pc bizi bağlıyor valla
geçmiş olun cnm diş olabilir mi acaba kuzunun sıkıntısı:uhm:
tatlım istersen bilgileri yaz yapalıma.s
iyi akşamlar kızlar.
tatlım bakayım bi çantama düşmüş kağıt,devlet karşılamıyormuş diğer ilaçları aldım,onu yarın eşim alcak,yanıma para almamışım da,29 tl miş çok da değil,hemen yazıyorum ZİNCO MEGAÇİLEK AROMALI BALIK YAĞI ŞURUBU yarım ölçek verilecekmiş cnm
cnm çıkmadan görseymişi keşke ama temiz kalpliymişiz,etli patates yaptım bu akşamkaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizŞeniz
sağol cnma.s.
umarım istediğin gib olur cnm saçların boyatınca foto beklerizkaydirigubbakcemile2
evet ya bu pc bizi bağlıyor valla
geçmiş olun cnm diş olabilir mi acaba kuzunun sıkıntısı:uhm:
tatlım istersen bilgileri yaz yapalıma.s
Ay Defdef'i uyuttum sonunda. Fena uykusu var naz yapıyor cadı. Diş jeli sürdüm rahatladı uyudu kuzum a.s.
Eşim aradı şimdi 15 dk'ya geliyormuş. Evde yemek var ama yine şu ton balıklı, kremalı makarnamdan istedi. Hepte evde yemek varken istiyor bu adamklava:
Kalkayımda o mantar getirene kadar bende diğer malzemeleri doğrayayım bari Defdef uyurken. Öptüm hepinizi a.s.
umarım işe yarar cnmGeçmiş olsun canım bidaha ateşlenmez inşallaha.s.Hamsi yemiş kuzu afiyet olsunn yarasınŞeniz
Bişeyi olmamasına sevindim canım walla dediğin gibi düzelene kadar biz onlara uyucaz bende senin gibiyim canım benim cadıda nöbet tutuyo geceakannehir
İyi gecelera.s.
Hiç aklıma gelmemişti benimkinin de üst dişler kabarık bende yatmadan bi ağrı kesici vereyim inş işe yyarar
merhaba cnmkızlar merhaba
yok tatlım başka işey gerekli değil hemen yapıyorumcanım yaparsan çok sevinirim:)) Nisa Begüm 22 Mayıs doğum tarihi başka bişey gereklimi
cnm ya kıyamam umarım bişey olmamıştır korkma cnm o kadar sende bebk bunlar olacak o kadarmerhaba kızlar benimde sabahtan beri günüm çok güzel geçti ama akşam burnumuzdan geldi oğlumu 2 saniyeliğine yatağıma koymuştum hemde ortalamıştımda sen 2saniyede nasıl okadar dönüyosan dön ve düş bir ses duydumki aklım durdu kurban olurum oğlumda nasıl ağlıyordu dünya başıma yıkıldı resmen çok kötü oldum hemen hastaneye gittik röntgen falan çekildi Allahtan birşey çıkmadı ama bu gece nöbetteyim inşallah bu geceyi sorunsuz atlatırız Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir şey :sinifsinif:
sana zahmet olmazsa canım tarifini verebilirmisin makarnayı çok severim o yüzden değişik soslarınada bayılırımkaydirigubbakcemile5
günaydınn cnmgünaydın herkese kızlar nasılsınız
günaydınlar hepinize.....
erzen canım çok geçmiş olsun.inşallah birşeyi yoktur alperen kayranın...allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler...
cerencim iyiyim canım aslında halsizim biraz regl oldum