- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
gunaydın kızlarrrr
hasta bebeişlerimize acil şifalar diliyorum
mama sandalyesı alma konusunda kararsızım bır ıkı yerde denedım oturtmayı sıkılıyo hemen kalkmak ıstıyo guvenemedım bende evım zaten sıkış pekiş oldu durunun esyaları sayesınde koyacak yerımde yok sız kullanıyomusunuz?
burcucum ben facede üye değilim tatlım
kızla rmerhaba burcu maşallah yakışıklı kağanıma.pınar izledim defnoşu maşallah. banucum gülşahcım nasılsınız?? kızlar bu arada panço naşladım kendime boyundan umarım becerebilirim kış çıkmadan bitirisem resmini eklicem:)))))))))
ŞenizŞenizSağolasın canım darısı dişleri çıkmayan kuzularıma a.s.
Valla muhallebinin bu kadar öenmli olduğu bilmiyordum tatlım ya sağolasın a.s. Gerçi benim kız her akşam yatarken yiyor ama sadece sütlü pirinçli olanını yiyor. Yinede gece 2-3 kere kalkıyor. Bide şu gece için olanlardan alayım belki daha tok tutar :uhm:
Blender benimde kolayıma geliyor heralde ya çok ısrar etmiyorum ama eline bişey verince mesela pütürlüde olsa koparıp yiyor ben çocuğu hazıra alıştırıyorum kaydirigubbakcemile3
Ay onların o haline gülmekten çekemedim ki kaydirigubbakcemile3
Uyansın ısırırım teyzesi a.s.
Hay maşallah benim temel reisime yerim onun o cin gözlerini a.s.
Sağolasın canım nasılsın a.s.
Sağlıklı olsunlar da kiloya gerek yok bacım a.s.
evet burcucum önemli olan sağlıklı olması bencede
merhaba kızlar naıslsınız?
Birsen geçmiş olsun cnm,şimdi nasıl oldu kuzucuklar ?umarım daha iyidirler
kızlar geçmiş okuyamadım daha yeni girdim eve ama kağanın o güzel resimlerini şimdi gördüm maşallah ya çok yakışıklı paşa
pınar kız facede defnenin videosuna bayıldım resmen inş bizimkide başlar artık
pek niyeti yok ya neyse
kızlar bende şimdi sağlık ocağından geldim bi kontrol yapalım dedik
zeynep 9 kilo olmuş ama üzerinde kazağı ve pantolonuda vardı 8700 falan diyelim
çok sevindim geçen ay da aynı kıyafetlerle 8 kiloydu acayip mutlu oldum beni emmiyor 1 aydır baya korkuyodur
bide balık yağını sordum dr.a bi tane önerdi çilekliymiş bunu severmiş çocuklar hem vitamin takviyesi hemde bağışıklığını güçlendiririmiş
bizden böyle zeynep yolda uyudu bendebişeyler aldım atıştırıyorum sabahtan beri bişey yemedim de
sonra kalkıcam yemek falan hazırlarım artık yine akşam oldu çamaşırlarım var yerleştirilecek,ütülenecek asılacak
bıktım valla bu çamaşır işinden
arkadaşlarım gelecek bi günde temzilik yapmam lazım adam akıllı
pazartesi yine ders anlatıcam nasıl olcaksa bunlar
Şenizkızlar facebokta bişey paylaştım anne karnında bebek oluşumu çok güzel izleyin
burcu nasılsınnnnnnn canım?kız kağana bayıldım yaw,maşallah o kadar tatlı ki çok can yakacak ilerde çokkkk
cnm ben sordum balık yağını vereyim mi diye?zeynep anne sütü almıyor artık havalar soğuk,bağışıklığı kuvetlensin diye
cnm sağolasın, balık yağı vermek gereklimiymiş, bizim dr bişi söylemedi bu konuda
Şeniz
benim kuzuda uyuyor şimdi uyanır
iyilik cnm, bende bi yandan bişiler hazırlıyorum, sabahtan beri tek tostla duruyorum baya acıktım, kağancımda uyuyor, senin fıstık ne yapıyo
tamam banucum :)) özlemcim maşallah kızına.bakalım bizimki ne ne dşcek doktor.balık yağını bende sorayım.hatice ben acd vitamini kullanıyorum acaba oda aynısımı acaba devititn?
selam birsen çok geçmiş olsun artık iyice hareketlendiler çabuk geçer inşallah.
pınarcım maşallah defnoşada Türkiz daha popoyu kaldıramıyor
Aysuncum nasılsın tatlım
Bu arada hastayım rapor aldım 2 gün yatıyorum uykusuzluk yorgunluk hepsi üst üste geldi sanırım
Ay babası Defne'ye tiramisunun kremasından yediriyor. Babası her verişinde alkış yapıyor çatlak kızım kaydirigubbakcemile3
günaydınlar saat 3.40 dan beridir ayaktayım sinirden dudaklarımı ısırıyorum şuan
ömer ve ali bi kalktı alişe mama yedirdim biraz oynadı salldım uyuttum
ömerede annem mama yedirdi odur budur uyumuyorr
gecede aynısını yaptı babası zorla omzunda uyuttu.....
şimdide ayağıma koyuyorum hemen ıhh ıhh ağlıyor yaa alide uyuyor bağırmason fazla diye bırakıyorum ya.annem dayanamadı saat 5 de yattı........
yaaa neden uyumuyor bu çocuk fitilde attım...hasta desem oyun oynayınca oynuyor gülüyor sırıtıyorr
off yaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
arkadaşlarımın çocukları uyuyor bunlar neden gece uyumuyor yaaaaaaaaa gündüzde öle çok uykuları yokk....çıldıracağım yaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar.
birsen'cim tekrar geçmiş olsun.
inan günlerdir biz de aynı durumdayız. ceylin yine bu gece 1'de uyandı 5'te yattı.
hasta filan da değil. çok neşeli oluyor sadece oyun istiyor.
biz geçen hafta doktora gitmiştik hiçbirşeyi yoktu.
bugün tekrar götürücem. dayanamıyorum uykusuzluğa. benim kızım önceden
saat 9'da bir uyurdu sabaha kadar hiç uyanmazdı.
idrar,kan tahlilleri de yapıldı geçen hafta. hepsi normal çıktı.
saat 10'a randevu aldım bugün tekrar götürücem. bakalım ne diyecek.
Pisiyorsa sorun yok Pinar'cigim. Italyanlar genelde pisirmeden cigden yapiyorlar, okuyunca aklima geldi, yazayim dedim.
Kizlar, hazirlanabilirsem yarin yoksa öbür gün muhtemelen yola cikacagiz ve yaklasik 8 saat gidecegiz. Ve en kötüsü, Avusturya'nin yollari komple daglik ve simdi kis mevsimi alabildigine kar vardir, umarim yollar aciktirda aksama kalmayiz. Ayrica esime kabul ettirebilirsem, buradan aksamüzeri yola ciksak, hem Doruk arabada uyur, hemde sabaha karsi Avusturya'da olmus oluruz. Ama riskli görür ve kabul etmez kesin.
günaydın anneler
rahatsız olan annelerini uyutmayan bebişlere geçmiş olsun diyorum
adım fatma melek canım
gunaydın cnm
benım evımd aynen cok sıkıs tepıs sımdıden recepın malzemelerıyle dolu
ben almadım almıycamda bırazdaha buyudumu zaten bızle oturur
ay maşallah benimkinazar değmesin hem sulukla hemde biberondan hiç fark etmiyor suyu lıkır lıkır içiyor ...
anasına çekmiş falla bende litre litre su içerimde...kaydirigubbakcemile3
Bende ütülerimi yaptım Defdef'in çantasını hazırladım. Uyansın kayınpederimi arayacağım gelip alacak bizi a.s.
cnm ben sordum balık yağını vereyim mi diye?zeynep anne sütü almıyor artık havalar soğuk,bağışıklığı kuvetlensin diye
tabi ver dedi,içinde hem vitamin varmış a,c gibi hemde immün sistemini kuvetlendirimiş
tadı biraz değişikmiş bebişler pek sevmez dedi baya araştırdı hangisini versem diye gitti bi başka dr.a sormuş çilekli bi tane yazdı bunun tadı güzelmiş sorun olmaz dedi
ben alıp vericem cnm senin sütün var zaten bence vermesesnde olur
benim kuzuda uyuyor şimdi uyanır
bende kalkıcam şimdi yemek yapayım kociş gelir birazdan battaniye var yaıkadım önce onu asayımda biraz kurusun
kızlar sağlık ocağından verilen d vitamine balık yağı dedi bana doktor
Selam kızlar nasılsınız?a.s.
Ben çok yorgun ve uykusuzum ya kızım 3 gündür gece sürekli uyanıyo önceden hiç uyanmazdı ne oldu bu çocuğa anlamadım:uhm:özellikle bu gece bir saat bile deliksiz uyumadı sürekli kıpırdandı döndü durdu aç değil bi sorunuda yok bilemedimm:çok üzgünüm:
tamam banucum :)) özlemcim maşallah kızına.bakalım bizimki ne ne dşcek doktor.balık yağını bende sorayım.hatice ben acd vitamini kullanıyorum acaba oda aynısımı acaba devititn?
yok cnm aynı şey değilkızlar sağlık ocağından verilen d vitamine balık yağı dedi bana doktor
iyi akşamlar kızlar eşim geliyormulş eb kaçtım daha yemek yokkk
Maşallah Kağan çok şeker ye ye dur walla allah nazardan saklasınopuyorumnanaktan