2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar benimde sabahtan beri günüm çok güzel geçti ama akşam burnumuzdan geldi oğlumu 2 saniyeliğine yatağıma koymuştum hemde ortalamıştımda sen 2saniyede nasıl okadar dönüyosan dön ve düş bir ses duydumki aklım durdu kurban olurum oğlumda nasıl ağlıyordu dünya başıma yıkıldı resmen çok kötü oldum hemen hastaneye gittik röntgen falan çekildi Allahtan birşey çıkmadı ama bu gece nöbetteyim inşallah bu geceyi sorunsuz atlatırız Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir şey :sinifsinif:

Çok geçmiş olsun canım Allahım korumuş ya inş gece bir sorun olmamıştıra.s.

günaydın herkese kızlar nasılsınız

Günaydın canıma.s.

günaydınlar hepinize.....

erzen canım çok geçmiş olsun.inşallah birşeyi yoktur alperen kayranın...allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler...

Günaydın canıma.s.

cerencim valla çok üzüldüm gerçekten Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın evlat acısıyla sınamasın bizleri inşallah bugünlerin değerini bilmek lazım an geliyorki en sevdiğiklerimiz biranda yokoluyor Allah göstermesin acılarını

papatyacım günaydın tatlım nasılsın

Günaydınlarrr kızlarra.s.

Çalışan annelere iyi mesailer evdekilere de hayırlı günlera.s.

Benim kuzu didşinden uyuyamıyomuş ya yavrum yatarken ağrı kesici verdim gece 12 de yattı sabah 9 a kadar uyanmadan uyudu walla alkisalkisalkis ay bende uyudum dinlendim hihoyyyt

Özlemcim sağol ya sen söylemesen aklıma gelmezdiiŞeniz

ıyiyim Banucum kızım uyuyunca dinlendim 3 gündür neydi çektiğim ya

Sen nasılsın canım Duru ve Yağmur da iyidir inşlallahopuyorumnanaktan

selaaaaaaaaaaaammmmm

kızımla 8.30 kalktık babamızı ugurladık mamamızı yedik...

kahvaltıya annem gelecek zor ikna ettim kadını bana gelmek istemiyo sen gel diyo yaaaa

kalacaktaaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus tabi caymış olarak gelmezseee:Saruboceq:

annem gelince nefes alıyorum vallaaaaa

TÜM MAYIS BEBELERıNE VE ANNELERıNE ÖPÇÜKKKKLEEERRRRopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanCopuyorumnanaktanCopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cerencim valla çok üzüldüm gerçekten Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın evlat acısıyla sınamasın bizleri inşallah bugünlerin değerini bilmek lazım an geliyorki en sevdiğiklerimiz biranda yokoluyor Allah göstermesin acılarını

papatyacım günaydın tatlım nasılsın

evet banucum dün bunu okuyunca allaha şükrettim..mesela bazen geliyoruz aman gece uyumadı yok yemek yemedi diye dertleniyoruz bunlarda dertmi değilmi en kötü derdimiz bunlar olsun o yüzden bi daha şikayetlenmicem...neler var yaaa

Çok geçmiş olsun canım Allahım korumuş ya inş gece bir sorun olmamıştıra.s.

Günaydın canıma.s.

Günaydın canıma.s.

günaydın sanada canımmmmmm a.s.

selaaaaaaaaaaaammmmm

kızımla 8.30 kalktık babamızı ugurladık mamamızı yedik...

kahvaltıya annem gelecek zor ikna ettim kadını bana gelmek istemiyo sen gel diyo yaaaa

kalacaktaaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus tabi caymış olarak gelmezseee:Saruboceq:

annem gelince nefes alıyorum vallaaaaa

TÜM MAYIS BEBELERİNE VE ANNELERİNE ÖPÇÜKKKKLEEERRRRopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanCopuyorumnanaktanCopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın nurtencim ohh oturun keyif yapın analı kızlı danalı kaydirigubbakcemile3
bizde çalışıyoruz off offffffffff -tatlicadiarzu-

ayy kızlar ya bunu gördünüzmü dün okuyunca çıldırdım valla diken diken oldum..

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/336572-esatimi-kaybettim.html

Allah kimseye evlat acısı vermesin eminim çok kötü bişeydir Rabbim yavrularımızı korusun:Saruboceq:

Kızlar benim kuzenimde iki kere yavrusunu kaybetti ikiside sağlıklı doğmuştu birini 4 aylık birini 9 aylık olduğunda kaybetti ik,inci geçen sene kaybetti ve dünyası başına yıkıldı sanıyor kuzenim yaşıyorum ama öylesine diyor ikiside genetik bir hastalıkmış ve hasta doğmaları çok düşük bir ihtimaldi ama işte takdir i ilahi bu olsa gerek:çok üzgünüm:

Günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla kalktık az önce. Şimdi o yerde oynarken bende kahvaltılarımızı hazırlayayım a.s.

Erzen çok geçmiş olsun canım. Bende korkuyorum valla Defne benim yatakta uyurken bile gidip sürekli kontrol ediyorum :1no2:

Defne dururken kahvaltımızı edelim makarna tarifini yazacağım hemen a.s.

Ay o bebeğini kaybeden arkadaşı okudum da diyecek söz bulamadım. Allah acılarını göstermesin yazvrularımımızın :Saruboceq:

günaydın özlemcim hoşgeldin...
hoşbuldık cnm günaydın
Günaydınlarrr kızlarra.s.

Çalışan annelere iyi mesailer evdekilere de hayırlı günlera.s.

Benim kuzu didşinden uyuyamıyomuş ya yavrum yatarken ağrı kesici verdim gece 12 de yattı sabah 9 a kadar uyanmadan uyudu walla alkisalkisalkis ay bende uyudum dinlendim hihoyyyt

Özlemcim sağol ya sen söylemesen aklıma gelmezdiiŞeniz

ohh güzel uyumanıza sevindim ikinizinde,rica ederim cnm ne dmek Şeniz

beni kuzu durmuyor gidek iş yapak biraz o da gezer peşimde yürüte3çle sonra uğrarız koly gelsin size
nurten ohh ne güzel anen gelecekmiş benimkide gelse keşke:çok üzgünüm:

günaydın nurtencim ohh oturun keyif yapın analı kızlı danalı kaydirigubbakcemile3
bizde çalışıyoruz off offffffffff -tatlicadiarzu-
sagolasın canım sanada kolay gelsin nediyeyim.. sende kendi paranı kazanıyorsun bende bunu tercih ederdim kızzzz aklıma geldi sende inş. gelininle oturursun böyleeekaydirigubbakcemile3
Allah kimseye evlat acısı vermesin eminim çok kötü bişeydir Rabbim yavrularımızı korusun:Saruboceq:

Kızlar benim kuzenimde iki kere yavrusunu kaybetti ikiside sağlıklı doğmuştu birini 4 aylık birini 9 aylık olduğunda kaybetti ik,inci geçen sene kaybetti ve dünyası başına yıkıldı sanıyor kuzenim yaşıyorum ama öylesine diyor ikiside genetik bir hastalıkmış ve hasta doğmaları çok düşük bir ihtimaldi ama işte takdir i ilahi bu olsa gerek:çok üzgünüm:

canım kuzenine allah sabır versin eminimki çok zordur allah yardımcısı olsun..

hoşbuldık cnm günaydın

beni kuzu durmuyor gidek iş yapak biraz o da gezer peşimde yürüte3çle sonra uğrarız koly gelsin size

canım günaydın.. sanada kolay gelsin çokk öpüyorummopuyorumnanaktan

Günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla kalktık az önce. Şimdi o yerde oynarken bende kahvaltılarımızı hazırlayayım a.s.

Erzen çok geçmiş olsun canım. Bende korkuyorum valla Defne benim yatakta uyurken bile gidip sürekli kontrol ediyorum :1no2:

Ay o bebeğini kaybeden arkadaşı okudum da diyecek söz bulamadım. Allah acılarını göstermesin yazvrularımımızın :Saruboceq:

selam adaşko

hadi afiyet olsun canıma.s.

İyiyim Banucum kızım uyuyunca dinlendim 3 gündür neydi çektiğim ya

Sen nasılsın canım Duru ve Yağmur da iyidir inşlallahopuyorumnanaktan

iyiyiz canım bizde kızlarım annenannesinde birazönce görüştüm annemle yağmur sabah kardeşinin mamasını içirmiş ağzını falan silmiş annem diyorki görsen tam abla oldu diye:)))
senin bebişin nasıl

cerencim çok haklısın gerçekten bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz hiç uyumayalım

off ya dijitürk kapandıı defnede tam baby tvde en sevdigi dogumgünü şarkısını izliyodusenağlama

ya 2 fatura vardı ödenmemiş hemende kaapıyolarmı ya bide hepsi gitti kanalların kanal d atv falanda yok anlamadım... o degilde kızım durmuyor şimdiiiimafoldumben mafoldumben

neyse hadi herkesi öpüyorum ugrarım daha kızımı alıp mutfaga geçelim orada tv açalıma.s.

ayy canım ya çok üzüldüm kuzenine ne diyim inan kelime bulamıyorum...

Günaydınlar bacılar a.s.

günaydın pınarcım ve defnoşummmmmm

sagolasın canım sanada kolay gelsin nediyeyim.. sende kendi paranı kazanıyorsun bende bunu tercih ederdim kızzzz aklıma geldi sende inş. gelininle oturursun böyleeekaydirigubbakcemile3

kıs benim gelin beni istermi hiçççç şimdiki gelinler istemez kaynana.....
biz istiyormuyuz ki...kaydirigubbakcemile3

iyiyiz canım bizde kızlarım annenannesinde birazönce görüştüm annemle yağmur sabah kardeşinin mamasını içirmiş ağzını falan silmiş annem diyorki görsen tam abla oldu diye:)))
senin bebişin nasıl

cerencim çok haklısın gerçekten bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz hiç uyumayalım

sana katılıyorum banucum dün bende okuyunca aman dedim tek uyumasında allah başka dert vermesin dedim ...

Sağolasın canım

senin bebişin nasıl

Oo maşallah Yağmur'a tam abla olmuş canım ya ne tatlı bunlaropuyorumnanaktan
Defne de iyi tetesi yürüteçle evi geziniyokaydirigubbakcemile3

nurtencim günaydın tatlım nasılsın

papatyacım Allah kuzenine sabırlar versin

Sağol canım

ayy canım ya çok üzüldüm kuzenine ne diyim inan kelime bulamıyorum...
.

Sağol canım evet diyecek bişey yok

Günaydınlar bacılar a.s.

Afiyet olsun canıma.s.

hoşbuldık cnm günaydın

Kolay gelsin canım benim kuzuda iş yaparken peşimden dolanıyoopuyorumnanaktan

X