2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolasınız kızlar kızım yedi kahvaltısını bende koca bir kase cornflakes yedim canım kahvaltı istemedi yerimseniben

Şimdi azcık kızımla oynayayım da evimi toparlayayım. Sonra da cumartesi için plan yapmam lazım eksik gedik varsa bi ortaya çıksın da eşime ileteyim a.s.

günaydın kızlar.

özlem'cim ben yatmadan önce calpol veya dolven veriyorum zaten. ama hiç fayda etmiyor maalesef. galiba artık huy edindi. kafasında saat kurulu gibi 1 dedim mi kalkıyo sabahlıyoruz. işin garibi gündüzde doğru dürüst uyumuyor.
ama dediğiniz gibi şikayet etmememiz lazım. çok şükür sağlıklı bebeklerimiz. ben de dün doktorda beklerken bir anne geldi. kızı down sendromluydu. o an aklım başıma geldi. allaha ne kadar şükretsek azdır kızlar.
annemin karşı komşusunun kızı da down sendromlu. çocuk 8 yaşında daha doğru düzgün konuşamıyor. kalbinde üç tane büyük delik var, böbrekleri nefrit, diz kapağında kayma var ve daha bir sürü hastalık. narkozdan çıkamaz diye kalp ameliyatı yapamıyorlar. doktor en fazla regl olana kadar yaşar demiş. düşünsenize annesinin halini. hiçbir şey teselli etmiyor onu.
çok şükür rabbim bize sağlıklı bebekler vermiş kıymetini bilelim.

Kesinlikle haklısın canım. Şu dönemi bi atlatalım büyüyünce rahat edeceğiz. Allah'a şükür ki sağlıklı çocuklarımız var a.s.

Defdef kakasını yaptı diye yatırdım yere altını değiştireyim dedim. Ay bir ağladı açtırmıyo altını. Yapıştı yakama emicem diye. Emzireyim de öyle değiştireyim bari dedim ama uyudu çatlak ya kaydirigubbakcemile3 Totosunda bi ton mokla uyuyo şimdi kaydirigubbakcemile3

cnm belki başka sıkıntısı vardır kuzunun diş değildir,dediğin gbii alışkanlık da edinmiş olabilir yatarken biraz daha geç yatır yada erken bakalım aynı satte kalkacak mı,bizimki zamanla değiştirdi uyku düzenini sonunda,zeynepde gündüz pek uyumuyor gecede kalkıyor bakalım işimiz zor,doğru söylüyorsun valla,halimize çok şükür.

oh misler gibi uyuyo desene parfümlükaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar!
bilgisayarım bozuldu. açılmadı çokk korktuk Özgü'nün fotoları ve videoları gidecek diye. Eşimin epey bi uğraşları sonucunda kurtardık.
yalnız olunca internetsiz acayip sıkıcı oluyomuş. yeni başlığa geçilmiş. hayırlı olsun. geçmişşi okumam imkansız ötesi.herkesler iyidir umarım. Biz hala öksürükle boğuşuyoruz bırakmadı yakasını kuzumun. ama keyfi yerinde Allah'a şükür.
artık buralardayım uğrarım. öpüldünüzzzz en kocamanından

kızlar bende bu arada banyoyu yıkadım sildim,tuvaleti de,ama hala kahvaltı sofrası yerde onu topluycam şimdi
zeynebi zor uyuttum valla her defasında ağlayarak uyuyor artık ya mız mız sürekli ağrı kesici verdim,diş jelini sürdüm öyle uyudu kuzum ya inş biraz uyur
rahat temizlik yaparım dedim ama öyle olmadı zeynep çok mızmızdı valla kızlar ya 2 gündür acayip sinirliyim üstelik hiç bilşeyde yok
regl dönemim geldi o yüzden sanırım normalde bugün olmam gerekiyor
sinirimi de zeynepten çıkarıyorum ya
bağırıyorum sürekli çocuğa
dün akşam bu sabah sürekli
çok üzülüyorum sonra bana bakıp gülüyor o da alsın diye bekliyor kuzum ya
ben onu kucağıma alabilmek için tam 5 gün bekledim yoğun bakım kapısında şimdi neden böyle yapıyorum anlamıyorum
okuldu evdi derken böyle oluyor galiba şu okul bitsede rahatlasam ya
olan kuzuma oluyor
keşke imkanım olsada bi psikologa gitsem bunu bile düşünür oldum

kaydirigubbakcemile3 ohhh misler gibi uyusun totiş:)))

pınar farmvillede hediyelerini açtın mııı? bana bi ton benzin çıktı use dedimö hepsine dakikalı mı anlamadım ya?

kızlar pc açık ben mutfağı toplayayım zeynep uyurken
uynamazsa çamaşırlarımı da asayım gel,r,m yine

Defne hanım uyanmış bide yatakta etrafında o kadar yastık varken aşağı inmeye çalışmış poposunun üstüne düşmüş yere. Ay ağlamasını duyunca aklım çıktı kafa üstü falan düştü zannettim. Kontrol ettim her yerini neyseki bi yerini çarpmamış çok şükür. Belliki ayaklarını sallandırmış inmeye çalışırken popo üstü düşmüş. Ay çok şükür :Saruboceq: Bi daha hep yere yatıracağım bu kızı a.s

Özlem'cim hepimiz yeri geliyor sinirlerimize hakim olamayıp bağırıyoruz. Eee bizde insanız olacak o kadar sıkma canını. Bende mesela dün gece uykumun arasında Defne yanımda debeleniyor diye "uyu be çocuk aaaa" diye bağırmışım kaydirigubbakcemile3 Eşim sabah söyledi güldüm halime a.s

Bozon'cum hala geçmemiş öksürüğünüz çok geçmiş olsun tekrar a.s.

Ceren'cim afiyet olsun a.s.

Özlem'cim bu arada ben o hediyelerin açılacağını bilmiyordum kaydirigubbakcemile3 Sen söyleyince farkettim. Bir sürü uzaylı inek falan çıktı. Benzin çıksa hepsi çok memnun olurum. Daha 30 tanesini açabildim. Onları yerleştireyim diğerlerini de açıcam sağolasın canım a.s.

Kızlar nasılsınız,.........................

Son düzenleme:
kızlar yanlışmı yapmışım ya...
.....................................

Son düzenleme:
Canım eşin görümcenle konuşuyor muydu dargın mıydı :uhm: Eğer konuşuyor ise onun hesabından sen resmin altına yorum yap. Ay oğlum ne güzel halası dimi falan gibi :uhm:

Ya olmuş bi kere sen dediğim gibi resmin altına yorum yazabilir misin onu düşün bence :uhm:

burcu sızın aranızmı yok anlamaıdm ben hıc gorumcenle konusmuyomusunuz?bencede resmın altına yorum yap veya etıketle kendı adınaa

cok tehlıkelı bu sıpalarrrrr yanlız bırakmaya gelmıyo helekı senınkı yanlız dıkılmeye basladı dıkkat et canım.yere bı yorgan at yuvarlansın onun uzerındeeeopuyorumnanaktan

sağol cnm bende rada öyle bağırıyorum ama bu 2 gündrü nerdeyse kocaman bir kızla kavga ediyormuşum gibi oluyor,bağırdığım zaman beni anlamasını bekliyorum bi tuhaflaştım sanrıım,uynadı kuzum şimdi aldım kokladım sevdim pek yüzüme bakmadı darılmış sanırım o kadar kızdım ki ona,neyse az daha mıncıkladım pek benimle ilgilenmyior şimdi,aldım odaya ben ceviz kırıcam kızımda yanımda oynasın off valla ya sinir oluyorum kendime el kadar çocuk beni nasıl anlaşın eşek kadar kocam anlamıyor o mu anlayacak di mi ya,söz verdim öyle ufak tefek olur ama bugünkü gibi bağırmuycam kızıma nerdese elime alıp silkeleyecektim ya,kapatayım bu konuyu daha çok üzülüyorum

iyi yapmışssın cnm bence kötü olmamış,eşinin ağzından pınarın dediği gibi yazabilirsin resmin altına bencede kapak olur:lepi:
pınarcım bak bakalım cnm hediyelerine,bide yeni hediyeler gönderildikçe ağaca tekrar koyabiliyorsun

neyse kızlar benbiraz ceviz kırayım,hem siniriim geçer,hemde ortalık temizlenmiş olur,süpürgeyi açacakrtım bu iş bitsin de öyle açayım,çuvalda duruyorlar eşime kaç kere söyledim adam oyundan başka bişi görmüyo ben halledeyim bari

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…