2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar eşim geliyormulş eb kaçtım daha yemek yokkk

İyi akşamlar canım kolay gelsina.s.

cnmmm ya inş. düzelir, ara ara esiyo bu veletuslara....

sor tülaycm, bende merak ettim, bende sorayım dicemde burdaki dr pek iyi değil açıkası sizinkilere daha çok güveniyorum :)))))))))))

Sağol canım inş düzelir yoksa ben bozulcammkafamçokkarıştı

tamam burcu canım sorarım. ay kızlar dışarıda işlrim vardı çok yoruldum valla.yarın tüm gün yokum.banka işlerimi hallettikten sonra kuaföre gidip saçımı boyatıcam.karamel rengi çabucak akrı yine röfleler ortaya çıktıya:KK43:(((( bu seferde kumral kahve deniyeyim:))

banu bayyy bayy canımm öp fıstıkları benim içinn............ sevgicim ya arada oluyor öyle düzelir canım merak etme..

İyi akşamlar banucumopuyorumnanaktan

tamam burcu canım sorarım. ay kızlar dışarıda işlrim vardı çok yoruldum valla.yarın tüm gün yokum.banka işlerimi hallettikten sonra kuaföre gidip saçımı boyatıcam.karamel rengi çabucak akrı yine röfleler ortaya çıktıya:KK43:(((( bu seferde kumral kahve deniyeyim:))

Banucum değişiklik olur cnm, bende röfle yaptırmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta bakalm nasıl olucak

bende gidince etli bulgur pilavı ve taze fasulye yapcam bide karışık salata tamamdır.sonra bebişimle oyun oynarız biraz örgü ördükmü uyku vakti gelir:))

kızlar iyi akşamlar öptüm herkesi

İyi akşamlar canımopuyorumnanaktan

Kumral kahve de güzel olur canım şimdiden güle güle kullan sağlıklaa.s.

banu bayyy bayy canımm öp fıstıkları benim içinn............ sevgicim ya arada oluyor öyle düzelir canım merak etme..

Sağol canım inş huy haline getirmesinde CADIARZU

Bende kaçayımda yemek için son hazırlıkları yapayım salata yaparsam tamamdır herkesi ve kuzucukları öptüm opuyorumnanaktan

iyi akşamlarrrr

Sevgıcım yokya sadece stres atıyorum ÖrgÜ Örerek Çok ÇeŞıtde bılmem zaten:KK43:((akŞamları yarım saat anca.bu arada ıyı akŞamalr ÖptÜm canım

yaa 2 gündür internetim yoktu,ne işler yaptım evde ya!!! bende bi işim yetişmiyor diye şikayet ediyordum. meğer pc başında ölüyormuş tüm vaktim:KK43:( yani işler bitti üstüneoğlumun ve bizim yemklerimiz, atıştırmalık kurabiye hazırladım,banyo yaptım. üstelik uyandığımızda saat 11buçuktu:kedi:

dün gece kuzum ateşlendi. sebepsiz yere. 38'e çıktı. fitil attım. hiç düşmedi. gece 2gibi bi daha attım.4'te düştü de öyle uyuduk. bugün iyi çok şükür. hemde kuzum 2 tane hamsi yedialkisalkisalkis

sizde ne var ne yok? az da geçmişe bakayıma.s.

X