iyi akşamlar kızlar eşim geliyormulş eb kaçtım daha yemek yokkk
cnmmm ya inş. düzelir, ara ara esiyo bu veletuslara....
sor tülaycm, bende merak ettim, bende sorayım dicemde burdaki dr pek iyi değil açıkası sizinkilere daha çok güveniyorum :)))))))))))
tamam burcu canım sorarım. ay kızlar dışarıda işlrim vardı çok yoruldum valla.yarın tüm gün yokum.banka işlerimi hallettikten sonra kuaföre gidip saçımı boyatıcam.karamel rengi çabucak akrı yine röfleler ortaya çıktıya(((( bu seferde kumral kahve deniyeyim:))
kızlar iyi akşamlar öptüm herkesi
tamam burcu canım sorarım. ay kızlar dışarıda işlrim vardı çok yoruldum valla.yarın tüm gün yokum.banka işlerimi hallettikten sonra kuaföre gidip saçımı boyatıcam.karamel rengi çabucak akrı yine röfleler ortaya çıktıya(((( bu seferde kumral kahve deniyeyim:))
banu bayyy bayy canımm öp fıstıkları benim içinn............ sevgicim ya arada oluyor öyle düzelir canım merak etme..
bende gidince etli bulgur pilavı ve taze fasulye yapcam bide karışık salata tamamdır.sonra bebişimle oyun oynarız biraz örgü ördükmü uyku vakti gelir:))
Bende kaçayımda yemek için son hazırlıkları yapayım salata yaparsam tamamdır herkesi ve kuzucukları öptüm opuyorumnanaktan
iyi akşamlarrrr
kızlar bende çıktım iyi akşamlar hepinize
iyi akşamlar arkadşlar
iyi akşamlar kızlar :)))))))opuyorumnanaktan
burcucum ben burdayım altıya kadar kızlara dedim iyi akşamlar diye