2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızımı uyuttum geldim.
tülay,banu hazır burdasınız size sorayım. ben akşama bezelye yemeği yapıcam. şu hazır konserve olanlardan. ama kıyma, patates,havuçta eklenince bir kutu çok fazla oluyor. bu sefer birazını ayırıp difrize atayım diyorum. daha sonra amerikan salatasına filan koyarım. sizce sağlıklı olur mu? zehirler mi acaba.konserve olduğu için korkuyorum da. siz ne dersiniz?

evet canım düşüncesizdi. sadece bize karşı değil, çocuğu öyle kötü öksürüyordu ki, bronşları dolmuş üstelik babası doktor üşütmüş herhalde bu çocuk diyorlar. eşim bu çocuğa ilaç başlayın pek iyi görünmüyor dedi de, evet 3-4 gündür böyle, olmazsa ilaç başlayalım bari diyolar. eşim diyor ki babası da doktor ukalalık etmek istemedim çocuk hiç iyi değildi.

ayşecim bana sorarsan dipfrize atma çünkü ben konservelerin o türlü saklanmasını sağlıklı bulmuyorum.
ama suyunu tam boşaltmadan en azından 1-2 gün dolapta tutabilirsin.yarın mesela pilav yaparsın yada bezelyeli salata.

Konservelerin kesinlikle dondorulmamasi gerek Ayse'cigim. Bence hepsini yap, artarsa dökersin.

Konservelerin kesinlikle dondorulmamasi gerek Ayse'cigim. Bence hepsini yap, artarsa dökersin.

canım deepfereze ben artanını koymadım hiç

tamam kızlar çok sağolun. ayy iyiki sormuşum. hepsini yapayım o zaman. artan yarına kalır. gerçi eşim iki gün aynı yemeği yemez ama ben yerim.

bend ekızalr bu hafta işlerimi ayarladıktan sonra 1 aylık yemk listesi yapıcam.ona göre malzemelerimi alıp harket ederim.artık ehrgün ne pişirsen diye düşünmekten yoruldum.bide sebze yemeyen bir eşe sahip olunca çıldırmamak içten değil.

senin için büyük kolaylık olur.

hımm bulgur pilavı çok seviyorum ben bulgur pilavını.özellikle yeşil mercimeklisine bayılıyorum..şimdiden afiyet olsun canım.ya boşa gitmesin istiyorsan marulun içine bile atsan mısrla falan güzel oluyor.

ohh yine yemekler konuşuluyor mis mis gibiiiiiiiiiiiiii bende akşama yeşil mercimek bulgur pilavı ve salata yapayım:)))

aynen tatlım bende çok seviyorumkaydirigubbakcemile5

sordum banucum sadece:) evet banucum yemekler konuşuluyor.benşm dünden kuru fasulyem vardı eşim onu yer.fırında makarna yaparım kendim için salata turşu tamamdır...

Evet canim, cok etkileyici bir siir. Ve emin ol burasi Frankfurt'dan daha beterdir, kuzeye yakin cünkü. :sinifsinif:

Begendigine sevindim canim.a.s.

Bugün kayisi alacagim canim, gerci kakasini yapti az önce. Daha iyi gibi.

Ne güzel, 2 saatlikte olsa kacamak yapmissiniz Bora'dan canim.kaydirigubbakcemile2

kızlar bende ders çalışıyorum aöf

Kolay gelsin Banu'cugum.a.s.

Az önce yapti canim, bende armut püresi yapip verdim, iyi geldi.

Kizlar Doruk bugün feci yaramaz, gün icinde giremeyebilirim, öpüyorum herkesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…