2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm ıdare edıyoruz ıste:1hug:
cnm o yaramazlıklar bızdede var artık onlar ıcın ozgurluk bızım ıcın yaramazlık demek
ama o tam keyıf yapayım derkenkı mızmızlık kotu oluyor ya
bende suara bıraz gergınım ustune recepte huzursuz olunca ıyıcene bunalım takılıyorum

sorma tatlım aynen dedigin gibi... hayırdır hayatım gerginlik niye?? hakkaten moral bozuk olunca çekilmiyorlar..

sorma tatlım aynen dedigin gibi... hayırdır hayatım gerginlik niye?? hakkaten moral bozuk olunca çekilmiyorlar..

cnm ya ıste herzamankı gıbı eslerle sorunlar kucuk bırseyden cıkan tartısmalar sonrasında da barısmalar sankı hayatım hep boyle gecıyor

ahhh ahhhh inan tek senin degil,kısır döngü gibi inan herkesin hayatı böyle geçiyor bi yandanada kuzenimle msjlaşıyorum eşinin dogum günü ne yapcaksın dedim çok kavga ettik artık ona hiçbişi yapasım yok,bıktım çekemiyorum diyo...

eger özür dilendiyse çok büyütmemek lazım yoksa aynı evde onlarla küs çekilmiyo.. canım yaŞeniz

cnm dogru herkeste aynı seyler
ama cnm daha 2 yılı bıtırdık evlılıkte bır omur nasıl gecer dıye dusunuyorum bazen
cunku bız kendı aılelerımızde gordugumuz sorunları bırebır yasamıs olup o durumdakı bır cocugun cektıklerını bıle bıle oglumda boyle bır ortamdamı buyuyecek dıye endıselenıyorum

öylede böylede geçiyor işte hem sorunlar malesef degişmiyor farkında olmasakta hep enne babalarımız gibi davranıyoruz ve bunu hep sonradan farkına varıyoruz.. nihayetinde onların terbiyesini aldık ve onlar gibi olmamız çok normal..

valla gönül isterki onları pamuklara sarmalar sarlalım ama bu tartışmalarda hayatın vazgeçilmezi,gerçekleri kimsenin seçeme hakkı yok malesef.. büyüyp gidecekler işte allah onlara saglık versin sende fazla kafana takma canım..Şeniz

cnm cok guzel anlatmıssın tesekkurlerŞenizalkisalkisalkis

slm kızlarrr nasılsınız AYSUN KNK CERENNN SIBELLLL...
gewçmiş hakgetıreeee valla umarım herkez ıyıdır...kaynanamlar bende hala yarın gıdecekler inşallahhhh....5 gundur burdalar yafuuu ew iş cocukk bıde mısafırrr allak bullak oldum yahuuu....
yagız ıyı ama sorun uykuuuu hala aynı kızlar yaaa..gece saat bası kalkıo sıpa ne yaptıysam cık olmadı vazgecıremedık haftanıun 2 3 gunu gusel uyuyp bıze izin verıyo gerı gunler agzımıza edıo afedersınız....ee bıde iş olunca ben dıvasne gıbı gezıom ewde....kaynanmlar burdaya savbahları bırakıom kucaklarına ıyı oluooo ben yatıom 1 2 saat daha.....tempo dewam yaniii.....

Tulay,Banu,Sibel sizede gunaydın.İyi calışmalar kızlar.

Biraz geç oldu tatlım ama sağol.opuyorumnanaktan

incihan merhaba kuzum bayadır aktif göremedim dk.bittiği için arayamadım seni

sibelciğim aynı şekil senide arayamadım kuzum tekrar teşekkürler....

Canım ne demek bizde sana teşekkür ederizopuyorumnanaktan

kızlar siz ayrı bir çekiliş dahamı yaptınız herkes birbirine hediye almış merak ettimopuyorumnanaktan

Yok canım Nurtene gidecektik malesef kaldı onlara giderken götürmek için ufak hediyeler almıştık kargoyla göndermek nasip oldu.:gitme:

Canım ya Tuba'nın telini atsana gönderen olmadı.Diş buğdayınızda hayırlısı olsun darısı damadının başına hala tık yok dişsiz dedem benim kaydirigubbakcemile3

Birsom bende 37.2 üzeri diye biliyorum koltuk altından.

Oy kurban olurum ben onlara bu aralar hepimizin kuzuları çok huysuz napsınlar var bir dertleri ama anlatamıyorlarki annesi.Şeniz

ya varya bugün bi giremedim sinir oldum

Aynen bende..

Bende pek giremedim bugün 2 eğitime peşpeşe girince pilim bitti resmen kafamçokkarıştı
Biraz önce kargolarıda verdim.Umarım beğenirsiniz Banucum.

Dünür aynen kızımın hediyesi her zaman var zaten yerim ben onun küçük suratını

Herkese iyi akşamlar mesai bitti oğluşa koşma vakti.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çıkmadan size yazayım dedim.opuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun aslıcım yağızda aynı bu aralar her saat başı dikiyor bizi işe gelincede perişan oluyorum resmen kaynananların gelmesi iyi olmuş bir bakıma 2 saatte olsa dinlenme şansın oluyor.Kuzum tez zamanda durulur inşallah.

cnm ya ıste herzamankı gıbı eslerle sorunlar kucuk bırseyden cıkan tartısmalar sonrasında da barısmalar sankı hayatım hep boyle gecıyor

Tatlım nurtenin yazdıklarına aynen katılıyorum hangimizde sorun yokki bir şekilde hayat böyle geçicek haaa sen bu durumdan mutlusun desen değilim ama buna kalan kadar aklına takacak neler var.Allah eksikliklerini göstermesinde bir şekilde orta yol bulunur.

cnm cok guzel anlatmıssın tesekkurlerŞenizalkisalkisalkis
a.s.a.s.
slm canım sanada kolay gelsin.. ver tabi baksınlar yaramaza..

canım iyi akşamlar kolay gelsin sanada..

hakkaten bulunuyor, yada unutup geçiyoruz dimi ya??

ole valla sibelcimmm bı yandan ıyı oldu gelmelerııı..:=))bıan once bı duzen versın bu paşalara sibell Allah inşiallahhhh..1 yasa kadar duzelır dıolar ehh cogu gıttı azı kaldı dıorum bende napiimmm..
ben anlayamadım buarada KNK muhabbetı yaaa....sanırım eşler geneee ewlılık kurumu ....ortayol bulunuo bi şekılde kızlarrr hayat bıyerde hep monoton ve hep aynı dongu yapcak bişi yokkk.....

yok kıs bırsooo sılmedım bacımmmm bende senın arkadaslık ıstegını gorunce sasırdım bız bırsoyla aarkadastık acaba benmı yanlıs hatırlıom dıe dusundum ama ben sılmedım kızzzz.....

herkese merhaba şükür netim geldi baya bir zamandır net yoktu bir baktım bugün düzelmiş ayyy internetede alışınca onsuz bir hayat çok kötü oluyor gerçekten geçmişe pek bakamadım inşallah iyisinizdir biz oğlumla iyiyiz ayın 28inde annemlere antepe gidecez oğlumla oğlumun sünnet olması gerekiyor sünnet ettirip gelecem aksilik gibi benim gttiğim günde kayınvalidemler istanbula geleceklermiş e ne yapayım artık ben herşeyi önceden hazırlamıştım onlarda söyleselermiş neyse diğer oğlunda kalıcak artık ben gelene kadar birde sinir etti beni dün bana diyoki kaynımlara gidicekmiş ilk orada kalırmış sen git gez gel gelince sana geçeriz diyor ay bi sinir oldumki sanki gezmeye gidiyorum dedimki ben gezmeye mi gidiyorum oğlumu sünnet ettirecem kışın kış günü ne gerek var ben kaç tane bebek gördüm çok kötü olmuşlardı hepsinin günlerce kanamaları olmuş dedim bana felaket haberleri verme felaket niye olsun çok zor oluyor diyor anamm bi sinir ettiki beni anlatamam gelincede hemen tepeme geleceklermiş artık kaç ay kalırlarsa neyse oğlum mızmızlanıyor bi bakayım ona gelirim yine

tmm aslıcığımmm....bende şaşırdım neyseee önemli değill

tmm aslıcığımmm....bende şaşırdım neyseee önemli değill

bı yanlışlık vaqr ama anlmdm cnm bende ben sılmedım ama farketmdım bıoleee bacıumm.....faceım ı bazem eşim fln acıo omu acep yanlışlıkla sılkdı dıe geldı aklıma ama olsa ole solerdı canım yaaa....bilinçlibişi yok yanii birsenimmmmm süperrr annemmmm benım.cok optumm senı ve pasalarıııı

oglan uyandıııııı pekde mızmızzzzz ne yapsam susturamdımmm yaaaa(((((((((off eşimde gece2 de gelck ben 5 te işe gıtcm bu gece yorucu geccek belliiii((((((((((((((ben kacarr bacılrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…