2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

incihan merhaba kuzum bayadır aktif göremedim dk.bittiği için arayamadım seni

sibelciğim aynı şekil senide arayamadım kuzum tekrar teşekkürler....

incihancım ceylinim nasılsınız kızlar

bende iş yer,nde derslere çalışmaya ağırlık vereceğim kızlarla zor olur evde bakalım hayırlısı

sibelcim bigudicim sizlerede merhaba kızlar nasılsınız

tülaycım benimde bitirmem gerek artık bu son şansın dedi eşim bu sefer :)

Kolay gelsın Banucum.Evde zor olur bencede fırsat bulunca işte calış.

Bırsom kayınvalıdemler burdaydı onlar gitti baska misafirler yoğundum bacım.Olsun ararım ben bi ara senı.Sen annedesin galıba artık.Nasıl gıdıyor.

kızlar siz ayrı bir çekiliş dahamı yaptınız herkes birbirine hediye almış merak ettimopuyorumnanaktan

haklısın bitanem :))kaydirigubbakcemile5a.s.

tülaycım selinimle sana bende akşam bakacağım hediye:)) güzel yiyenime ve annesine inşallah beğenecekleri kadar güzel bir hediye bulabilirim:))))

banucumm aşkolsun düşünmen yeter hafta sonu bir aksilik olmassa cts sana gelmeyi düşünüyorum bende o zaman veririm sizin hediyelerinizi:)))

banucumm aşkolsun düşünmen yeter hafta sonu bir aksilik olmassa cts sana gelmeyi düşünüyorum bende o zaman veririm sizin hediyelerinizi:)))

canım benim her zaman başımın üzerinde yeriniz var :))) niye zahmet ettin ki zaten her görüşmemizde duruyada yağmurada ciciler alıyorsun tatlımopuyorumnanaktana.s.

ben de iki gün önce yarım muz yedirmiştim. iki gün hiç kakasını yapamadı akşama kadar ıkındı durdu yavrum. dün muz vermedim sadece armut verdim bugün daha iyi, rahat yaptı.

kızlar bende ders çalışıyorum aöf
kolay gelsin, ben de yüksek lisansımı tamamlamaya çalışıyorum ama çok zor oluyor. eskiden iki kez okurdum, şimdi dört beş kez okuyorum yine de unutuyorum.

valla aynen senacım bende dikkatimi vererek okusam bile önceki gibi değilim canım
:bbo:

canım benim her zaman başımın üzerinde yeriniz var :))) niye zahmet ettin ki zaten her görüşmemizde duruyada yağmurada ciciler alıyorsun tatlımopuyorumnanaktana.s.

canım ya lafımı olur olsun içimden geldiği için alıyorum:)

canım şimdi okudum ya böyle şeylere sinir olurum ne düşüncesizlik yapmış misafirlerin geçen bizde eşimin arkadaşlarına gittik kadın çok pasaklı çay demliğini çocuğu yerde oynadı halının üzerinde falan kadında öyle çay doldurdu midem kalktı içemedim lmaz:

ayyy banu ne pis kadınmış ya sen söylerken bile benim midem kalktı.ya ben çok titiz olduğum için herkesin yaptığı yemeği pastayı böreği yememç.ancak bildiğim ve temizliğimden emin olduğum yerlerde yerim.temizlik önemli bişey çünkü

aynen canım bende eşimde bir daha gitmeyiz artık bende çok titizim kokuya karşı özellikle çok hassasım seninde titizliğini evinin düzenini çok iyi biliyorum canım işte böyle kadınlarda evde oturur çalışmaz kocalarına iş yaptırırlar birde hint kumaşı olurlar anladım tatlım neyse herkes kendinden sorumlu :bbo::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…