2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

incihan merhaba kuzum bayadır aktif göremedim dk.bittiği için arayamadım seni

sibelciğim aynı şekil senide arayamadım kuzum tekrar teşekkürler....

incihancım ceylinim nasılsınız kızlar

bende iş yer,nde derslere çalışmaya ağırlık vereceğim kızlarla zor olur evde bakalım hayırlısı

sibelcim bigudicim sizlerede merhaba kızlar nasılsınız

tülaycım benimde bitirmem gerek artık bu son şansın dedi eşim bu sefer :)

Kolay gelsın Banucum.Evde zor olur bencede fırsat bulunca işte calış.

Bırsom kayınvalıdemler burdaydı onlar gitti baska misafirler yoğundum bacım.Olsun ararım ben bi ara senı.Sen annedesin galıba artık.Nasıl gıdıyor.

kızlar siz ayrı bir çekiliş dahamı yaptınız herkes birbirine hediye almış merak ettimopuyorumnanaktan

Kolay gelsın Banucum.Evde zor olur bencede fırsat bulunca işte calış.

Bırsom kayınvalıdemler burdaydı onlar gitti baska misafirler yoğundum bacım.Olsun ararım ben bi ara senı.Sen annedesin galıba artık.Nasıl gıdıyor.

haklısın bitanem :))kaydirigubbakcemile5a.s.

3000988924.jpg

SEVGİLİ MAYIS ANNELERİ THUDGUARD KORUYUCU BEBEK KASKI'nı tekrar Türkiye'ye getirmek konusundaki çalışmalarımız nihayet meyvesini verdi. Detaylı bilgi için lütfen linke tıklayın. Sevgiyle kalın.....

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...suyor-thudguard-sadece-kk-uyelerine-ozel.html

tülaycım selinimle sana bende akşam bakacağım hediye:)) güzel yiyenime ve annesine inşallah beğenecekleri kadar güzel bir hediye bulabilirim:))))

banucumm aşkolsun düşünmen yeter hafta sonu bir aksilik olmassa cts sana gelmeyi düşünüyorum bende o zaman veririm sizin hediyelerinizi:)))

banucumm aşkolsun düşünmen yeter hafta sonu bir aksilik olmassa cts sana gelmeyi düşünüyorum bende o zaman veririm sizin hediyelerinizi:)))

canım benim her zaman başımın üzerinde yeriniz var :))) niye zahmet ettin ki zaten her görüşmemizde duruyada yağmurada ciciler alıyorsun tatlımopuyorumnanaktana.s.:nazar:

Günaydin Kizlar,

Burasi feci soguk, kar 2 gündür araliksiz yagiyor ve dün resmen tipi vardi. Sabah panjurlari bile acamadim, ipler donmus, düsünün artik. Bizim arabada kardan görünmez bir haldeydi, esim gece 03:00'de gitti, nasil kari temizledide gitti zavallim bilmiyorum. Bunun disinda Dorugun kabizligi biraz kirildi ama kakasi cok kati geliyor hala. Böyle giderse, doktora götürmek gerek. Burcu'cugum, gecen bahsettigim siiri merak etmissin. Bu siir, günümüzden takriben 5.000 yil önce Sümerli sair Ludingirra tarafindan Annesine ithafen yazilmis. Muazzez Ilmiye Cig'in, Sümerli Ludingirra adli kitabinda tercümesi var. Ben o kitabi gecen yil okumustum ve siiri edebi olarak cok begenmistim. Ama tabi o zamanlar henüz Anneligi tam anlamiyla tadmamistim. Gecen gecede bir Anne gözüyle yeniden okudum ve cok hosuma gitti. Bakalim begenecek misiniz kizlar?

SEVGILI ANNEME
Yola cikan kralin habercisi,
Seni Nippur’a gönderecegim, bu haberi götür!
Uzun bir yolculuk yaptim,
Annem üzüntüde, uyuyamiyor,
Odasina sIkIntili bir söz girmeyen o,
Bütün yolculara sagligimi soruyor,
Benim selam mektubumu eline ver!
Eger annemi bilmiyorsan, onu sana tanitayim:
Onun adi Şatiştar’dir.
Pırıl pırıl görünüsü ile
Bir tanrica hoslugu, tatli bir gelindir o,
Gencliginden beri kutsanmistir o,
Kaynatasinin evini gayretle yöneten,
Kocasinin Tanrisina hizmet eden,
Tanrica Inanna’nin yerine bakmayi bilen,
Kralin sözünü yabana atmayan,
Sevilen, sevgi ile yasayan,
Kuzu, iyi kaymak, bal, kalpten akan tereyagidir o?
Annemin ikinci tanimini vereyim:
Annem ufukta parlayan bir isik, bir dag geyigi,
Isildayan bir sabah yildizir o.
Degerli bir akik, Marhaşi’den bir topaz,
Cazibe dolu bir prens mücevheri,
Nese yaratan bir akik,
Bir kalay yüzük, demir bilezik,
Bir altin cubuk, parildayan bir gümüs,
Ici ceken bir fildisi heykelcik,
Mavi tastan bir taban üzerinde duran alabastar bir melektir o.
Annemin ücüncü tanimini vereyim:
Annem mevsiminde yagmur, ilk tohum icin su,
Zengin bir bahce, meyveyle dolu.
Kozalaklarla süslü, bakimli bir köknar agaci,
Yeni yilda ayin ilk ürünü,
Sulama yerlerine bereket getiren bir kanal,
Aranan en tatli Dilmun hurmasidir o.
Annemin dördüncü tanimini vereyim:
Annem bir bayram, nese dolu bir kurban,
Prenseslerin olgusu, bir bolluk sarkisi,
Nesesi tükenmeyen, seven, sevilen bir kalp,
Annesine dönen bir esirin müjdecisidir o.
Annemin besinci tanimini vereyim:
Annem cam agacindan bir araba, şimşirden bir tahtirevan,
Parfümle kokulandirilmis güzel bir giysi,
Kendisine tam uyan, cicekten bir tactir o.
Sana verdigim bu tariflere göre annemi taniyacaksin,
lamalara sahip olan hos bir kadin iste o benim annemdir.
Benden haber icin kulak kesilen ona,
Haberi nese ile götür,
„Sevgili oglun Ludingirra’dan selam“ de ona!
ben de iki gün önce yarım muz yedirmiştim. iki gün hiç kakasını yapamadı akşama kadar ıkındı durdu yavrum. dün muz vermedim sadece armut verdim bugün daha iyi, rahat yaptı.

kızlar bende ders çalışıyorum aöf
kolay gelsin, ben de yüksek lisansımı tamamlamaya çalışıyorum ama çok zor oluyor. eskiden iki kez okurdum, şimdi dört beş kez okuyorum yine de unutuyorum.

ben de iki gün önce yarım muz yedirmiştim. iki gün hiç kakasını yapamadı akşama kadar ıkındı durdu yavrum. dün muz vermedim sadece armut verdim bugün daha iyi, rahat yaptı.

kolay gelsin, ben de yüksek lisansımı tamamlamaya çalışıyorum ama çok zor oluyor. eskiden iki kez okurdum, şimdi dört beş kez okuyorum yine de unutuyorum.

valla aynen senacım bende dikkatimi vererek okusam bile önceki gibi değilim canım
:bbo:

geçmişe çok bakamıyorum, son birkaç sayfayı okuyabildim, kızım uyurken ders çalışıyorum, diğer zamanlarda da kızımın yemeğiydi, meyvesiydi, oydu buydu derken zaman hızla geçiyor. Bir de misafir eksik olmuyor, Allah eksikliklerini vermesin ama bazıları çok düşüncesiz oluyor. Dün akşam eşimin arkadaşı ve eşi gelmişti, bir de 3 yaşında oğulları var. Annesi oğlanı 3 kez tuvalete götürdü. Kadın her seferinde tuvalete ev terlikleriyle girdi çocuğunu da patikleriyle soktu. Klozet olsa sorun değil ama alaturka tuvalete girdi. ben kadına temiz havlu çıkardım, kadın havluyu kullanmadı elini ıslak mendille sildi. sorsan kendini çok temiz görüyodur. sonra çocuk o ayaklarla koltuğun üstünde...ben çıldırdım tabi.ama ses çıkarmadım. bunlar 11 gibi kalktılar, ben temizliğe giriştim gece 2,5 'a kadar halıları ve koltukları sildim, ne kadar düşüncesiz insanlar var ya.

canım şimdi okudum ya böyle şeylere sinir olurum ne düşüncesizlik yapmış misafirlerin geçen bizde eşimin arkadaşlarına gittik kadın çok pasaklı çay demliğini çocuğu yerde oynadı halının üzerinde falan kadında öyle çay doldurdu midem kalktı içemedim :eek:lmaz:

ayyy banu ne pis kadınmış ya sen söylerken bile benim midem kalktı.ya ben çok titiz olduğum için herkesin yaptığı yemeği pastayı böreği yememç.ancak bildiğim ve temizliğimden emin olduğum yerlerde yerim.temizlik önemli bişey çünkü

ayyy banu ne pis kadınmış ya sen söylerken bile benim midem kalktı.ya ben çok titiz olduğum için herkesin yaptığı yemeği pastayı böreği yememç.ancak bildiğim ve temizliğimden emin olduğum yerlerde yerim.temizlik önemli bişey çünkü

aynen canım bende eşimde bir daha gitmeyiz artık bende çok titizim kokuya karşı özellikle çok hassasım seninde titizliğini evinin düzenini çok iyi biliyorum canım işte böyle kadınlarda evde oturur çalışmaz kocalarına iş yaptırırlar birde hint kumaşı olurlar anladım tatlım neyse herkes kendinden sorumlu :bbo::umursamaz:

X