2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınlarrrrrrr
ben baya gerı kaldım konulardan oncelıkle tugbacım basın saolsun canım.mevlam ne ederse guzel eyler dıye bısey varya ona canı gonulden ınanıyorum allah cektırmedı almıs yanına kalanlara sabır versın

pınarcım nıce yıllara gecıkmelı olarak dogum gununun guzel gecmesıne sevındım sanada morel olmustur defnelı kocişli daha guzel yıllara ınsallah

meles aslı senınde dogumgunundu ama yazamadım bı turlu senınde yenı yasın kutlu olsun canım

hafta sonum super gectı kızımla babamızım semınerı vardı cmt duruyla bende bı arkadasıma gıttım ordan babamız aldı bıız optımuma bebegıme bırsuru alısverıs yaptım yemegımızı yedık donduk evımıze ayy nezamndır üçümüz basbasa olmamıştık öle ıyı geldıkıııı anlatamam hele kuzum öle mutluydukı bı babasına sarılıyo donup bıde bana bu zıllı boyle pervane ettı bızı kendıneeeopuyorumnanaktan

opuyorum hepınızı kolay gelsın sekerlerrr
ohhh güzel geçmiş,sevindim canım.. artık büyüdükleri için gezmek daha zevkli oluyor herşey dikkatlerini çekiyor ve güzel vakit geciyor valla bizimde hafta sonumuz güzeldikaydirigubbakcemile5
maşallah defneye. darısı başıma , inşallah benimki de severek bişeyler yer. herşeyi zorla yediriyorum.

cahillik işte, kızlar bir hata yüzünden bütün hayatlarını mahvediyorlar, bizim de kızlarımız var, bunları duyunca canım sıkılıyor, Allah hepimizin çocuklarına hayırlı kısmetler nasip etsin. :Saruboceq:

Günaydın kızlar
vallahi öyle tatlım bi anlık hatanın kurbanı ama çok pişman çok:eek:lmaz:
geçmişe çok bakamıyorum, son birkaç sayfayı okuyabildim, kızım uyurken ders çalışıyorum, diğer zamanlarda da kızımın yemeğiydi, meyvesiydi, oydu buydu derken zaman hızla geçiyor. Bir de misafir eksik olmuyor, Allah eksikliklerini vermesin ama bazıları çok düşüncesiz oluyor. Dün akşam eşimin arkadaşı ve eşi gelmişti, bir de 3 yaşında oğulları var. Annesi oğlanı 3 kez tuvalete götürdü. Kadın her seferinde tuvalete ev terlikleriyle girdi çocuğunu da patikleriyle soktu. Klozet olsa sorun değil ama alaturka tuvalete girdi. ben kadına temiz havlu çıkardım, kadın havluyu kullanmadı elini ıslak mendille sildi. sorsan kendini çok temiz görüyodur. sonra çocuk o ayaklarla koltuğun üstünde...ben çıldırdım tabi.ama ses çıkarmadım. bunlar 11 gibi kalktılar, ben temizliğe giriştim gece 2,5 'a kadar halıları ve koltukları sildim, ne kadar düşüncesiz insanlar var ya.
ayyy abicim deliriyorum yaaa böyle insanlar beni deli ediyo sorsan hakkaten seni begenmemiştir ama bunlara haddeleini bildirmek gerekiyo yaa keşke söyleseydin yada bi çorap falan getirseydin çocuk wc girdi onları poşete koyayım deseydin.. valla bede olsam sabaha kadar temizlerdim iyi yapmışsın canım:bbo:
Siiri eklerim birazdan canim.

Anlamadim ki canim. Ekmegi ve muzu kestim, iki gündür azar azar ama günde bir kac kere kati bir sekilde yapiyor. Canim cok sIkIliyor sorma Pinar'cigim. Acaba su pek iciremiyorum ondan mi oluyor? Gerci bol bol emiyor ama???

Canim kuru kayisiyi biliyorum ama evde yok. Hafta sonu disari cikdigimizda almayi unutmusum, burada feci kar var ve hava -11'lere kadar düstü, sonra da bir daha gitmeyi gözüm yemedi.

Ne güzel bir dogum günü gecirmissin canim, dilerim hep böyle mutlu olursun. Hediyen hayirli olsun, güle güle giyin...

Aferin Defdef'e. Inadindan vazgecmis bIzdIk.

Bu kadar mutsuzsa ayrilmayi düsünsün bence Nurten'cigim. Ailesi sahip cikar ve yasamina kaldigi yerden devam eder. Kültür farkliligi cok ciddi bir sorun evliliklerde. Kesinlikle uyusma olmuyor, bir yerde patlak veriyor ve magdur olan genelde kadinlar oluyor ne yazik ki! akannehir

Aaa ne kadar küstahca bir davranis:jeyyar:Insan cekinipte söylemiyor ama bence böylelerine haddini bildirmek gerek. Annemlere de gecenlerde halamin oglu ve gelini gelmisler selamsiz bandosuz. Banyo ve tuvalet ayri ayri degil, beraber annemlerin evinde. Kiz kardesim dus alirken, kadin(halamin gelini) oglunu tuvalete sokmus. Normalinde kapi kilitlenmeli ama aliskanliktan aklina bile gelmemis kizin. Kardesim gözlerine actiginda bir ciglik atiyor, kadinda ona: "O daha 3 yasinda, birsey anlamiyor. Sen dusuna devam et demis." Cocukta pür dikkat kardesime bakiyormus bu arada. Benim kizkardesim feci sinirli, zaten bilgisayarinida bozduklari icin doluymus. Dustan cikinca bir kavga cikiyor, bunlar apar topar evlerine gidiyorlar. Babamla da bu yüzden arasi acilmis ama kavga cikmasa daha birkac hafta kalirlardi ve evi resmen talan ederlerdi diyor.
canım ya bunlar g.antepliymiş ve babası hala konuşmuyormuş 2 erkek kardeşi küsmüş gitsem bile yabancı gibiyim diyo, yani ne oraya ait nede buraya..
ohhh ne guzel basbasa eglenmışsınız canım.Hedıyenıde gule gule kullan.Defnoşa da masallah umarım sebze için bı baslangıc olur.

Selam hatun.Kahvaltıyı suyla hazırlıyorum demışsın.Ihlamur versen daha iyi olur bence.Ben öyle hazırlıyorum ama kaymak hıç denemedım.Umarım severek yer tekrardan.
Kızada yazık ama 2 haftada nasıl karar verıp evlenırsın be yavrum.Birde kacarak.Adamda tam hanzoymuş pardon ama.

ohhh ne guzel keyıflı bir hafta sonu.Havadan bız tıkıldık eve bu sefer.

Ay terbıyesızlık ya.Uyarsaydın keske canım kıbarca.Canın cıkmış temızlerken.

Selam canım.Ay kar olayını cok severim ama zor olur kesın.Hersene bu zamanlar frankfurt ta fuarada olurdum soğugunu bılırım canım.Allah yardımcınız olsun.Ve sııre bayıldım muhtesem dıle elmiş annelik.

Selam Canlar,

Umarım iyisinizdir meleklerinizle bırlıkte.Yıne bır hafta bası.Ya bu zaman nasıl su gıbı akıyor hıç anlamıyorum.Haftasonu hava bı fecıydı.Eve hapsolduk.Ama cumartesı Borayı 2 saatlığıne anneme bırakıp.Koçışle dolastık iyi geldi valla.

Sımdıde annem geliyormuş.Ben bı cay koyup geleyım.
sanada slm cicimopuyorumnanaktan ya 1 kere ıhlamur denedim aslında üşeniyorum onu yapmaya zaten hazırla yedir vallahi 1 saat yaaa.. sen nasıl demliyosun söyle bakkem??
kız ne pordonu adamı görsen bişi zannedersin bakımlı falan,baştan aşagı marka.. ama anlattıkça inanamadım kendini bişi zannediyoo salakkkk.. kızıda görsen agızı var dili yok oda ayrı salakkk:eek:lmaz:

Tünaydınlar Herkese,zemuszemus

Yine yoğun bir haftaya başladık.Hava çok fena ya dondum sabah gelirken.Tam kar havası.Karı da çok severim şöyle çokca yağsada kartopu oynasak.Oğlumun resimlerini çeksem.Herkesler iyidir umarım.opuyorumnanaktan

Tuba'yı aramak istiyorum biraz geç olacak ama.Teli olan bana özelden atabilirmi?

Güle güle kullansın kuzularım.

Canım güle güle kullansın defnem.Adamada pes diyorum Gülhanın dediği gibi hanzoymuş hakikaten pes kızın yerinde olsam tekrar bi düşünürdüm.

Oh ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz biz evdeydik iş yaptık,dinlendik sadece.Neyse birdahaki haftasonuna kısmet.Bebeklerimiz bizi çok özlüyor hakikaten yağızda öyle bir sokuluyorki gözlerim doluyor.

Canım çok düşüncesizce davranmışlar ne diiyim aslında böyle insanlara hadlerini bildirmek lazım.

Oh bir haftasonu gezgini daha.İyi yapmışsınız başbaşa olmayı özlüyoruz valla kocişlerle.

Banucum kolay gelsin verirsin umarım derslerini.

Pınar teyzemiz hediyeni çok beğendik kesene bereket oğluşuma giydirip resmini çekicem akşam.Şeniz

Bende bugün öğleden sonra senin ve Banunum hediyesini yollıycam.Umarım beğenirsiniz kızlar.zemuszemus
canım çok teşekkür ederiz.. hakkaten karı bende çok severimmmm dünde ben aynı şeyi söyledim yagsada kızımı yuvarlasam kardaaa:emir_bebek: valla hanzoki ne hanzooo
bend ekızalr bu hafta işlerimi ayarladıktan sonra 1 aylık yemk listesi yapıcam.ona göre malzemelerimi alıp harket ederim.artık ehrgün ne pişirsen diye düşünmekten yoruldum.bide sebze yemeyen bir eşe sahip olunca çıldırmamak içten değil.
hergün ayrı et yemegi olurmu kız sebzeylede karıştırsan yemiyomu?? benimkide etçi ama patlıcan ve ya bezelyeyi falan yiyor..

selam herkese..

kızım dün 9da yattı maş. inş. böyle dvm eder dün kucaktan kucaga çok yoruldu heralde ondan yattı muhtemelen ama iyi oldu..

bugün tekrardan rejime başladım yılbaşına kadar 2kilo vermek istiyorum bakım yapabilecekmyim.. çorba yaptım içtim..

kızım aglıyo sıkıldı,pc başındayım 1saattir eccük kızımla ilgileneyim gelirimmm

Nurtencım hoŞgeldın.canım tabı bazı sebzelerde yer.et dedıysem her tÜrlÜ sebzesız sebzesız lıste yapmam gerek dıye:))

herkese merhabalarrr a.s.
yine pazartesi yoğunluğundan ancak girebildim.herkes iyidir inşallah...henüz geçmişe bakamadım fırsatım olursa bakacağım..inşallah kaçırdığım önemli birşey yoktur..:smiley-cool:
çalışanlara kolay gelsin evdekilere de selamlar....

selam herkese..

kızım dün 9da yattı maş. inş. böyle dvm eder dün kucaktan kucaga çok yoruldu heralde ondan yattı muhtemelen ama iyi oldu..

bugün tekrardan rejime başladım yılbaşına kadar 2kilo vermek istiyorum bakım yapabilecekmyim.. çorba yaptım içtim..

maşallah:)) canım prensese

hadi bakalım hayırlı rejimler tatlıma.s.

tüylerim diken diken oldu pınar ne güzel anlatmışsın, bende yılbaşı için aynı şeyi düşünüyodum dün kızımı ilk yışbaşısı olcak yanımda kucağımda olcak diye...

maşallah defnoşaa.s. bide bizimki sevse bugün görümcemler geldi bende mama hazırlıyamadım diye hazır kavonazlardan verdim nasıl yedi 1 kavanozu bitircekti nerdeyse çok olur diye vermedim.Üç seçenek var ya çok acıktı, ya görümcemin kızıda mamasını yiyodu ona bakıp yedi yada sevdi, yarın biraz daha o kıvama yakın hazırlıyayım bakalım beğencek mi, beğenirse koyulaştırırım sonra diyorumCADIARZU

Allah eksikliklerini göstermesin kuzularımızın ttalım a.s.

Benimkide geçen hafta milupa'nın ıspanak-patatesini yedi. Bu haftada 3 gündür yiyor çorbayı püre halinde. İnşallahböyle devam ederler a.s.

selam

pınar ve sibel heniyeniz gelmiş dün bakkala bırakmışlar bugun aldım çok teşekkür ederiz çok begendik.. kesenize bereket...

kızlar bahsetmiştim bugun kalktıgımız gibi dışarı çıktık kahvaltı ettik ve eşimin ark. ve eşleriyle tanışacaktım 3 çift olduk bi çifti tanıyordum 1çiftle yeni tanıştık 1senelik evliler kız mükemmel derecede güzel ve evlenmeden önce çıragın sarayında falan kuaförlük yapmış fenada bakımlıymış düşünün.. ama allahın mardinlisiyle evlenmiş(mardinliler kızmasın :)) kızı ailesi vermemiş 2 hafta tanıdıgı çocuga kaçmiş evlenmişler k.validsiyle yaşamış kadın kıza elinde çam.bile yıkatmış vs.ssonra ayrı eve çıkmışlar ama kocası acayip kıskanç kızı resmen eve kapamış kızda öcü gibi korkuyo kocasından acayıp bunalmış garıbim konuştukta konuşştuk bayagı akıl verdim eşi anladı kıza akıl verdigimi rahatsız oldu düşünün... ayyyyyyyy anlatmakla bitmezz ama bi şunu söylim kıza diyomşki sen hamile kalırsan ben senle yatmam,igrenirmiş eger çok kilo alırsa ayyy burdan dedikodu gibi oluyo ama çok ama çok üzüldümmm o yüzden paylaşmak istedim ve allah kocamı başımdan eksik etmesin deyıp şükrettim yani kızlar neler vaaaaaaarrrrr neleeeerrrrr.. yatıp kalkıp şükredelim bacılar...

Bizden ufak bi hediyeydi tatlım. Güzel günlerde giysin kuzucum a.s.

Anaaaa gıcık oldum herife be hanzo :eek:klava:

gunaydınlarrrrrrr
ben baya gerı kaldım konulardan oncelıkle tugbacım basın saolsun canım.mevlam ne ederse guzel eyler dıye bısey varya ona canı gonulden ınanıyorum allah cektırmedı almıs yanına kalanlara sabır versın

pınarcım nıce yıllara gecıkmelı olarak dogum gununun guzel gecmesıne sevındım sanada morel olmustur defnelı kocişli daha guzel yıllara ınsallah

meles aslı senınde dogumgunundu ama yazamadım bı turlu senınde yenı yasın kutlu olsun canım

hafta sonum super gectı kızımla babamızım semınerı vardı cmt duruyla bende bı arkadasıma gıttım ordan babamız aldı bıız optımuma bebegıme bırsuru alısverıs yaptım yemegımızı yedık donduk evımıze ayy nezamndır üçümüz basbasa olmamıştık öle ıyı geldıkıııı anlatamam hele kuzum öle mutluydukı bı babasına sarılıyo donup bıde bana bu zıllı boyle pervane ettı bızı kendıneeeopuyorumnanaktan

opuyorum hepınızı kolay gelsın sekerlerrr

Çok tşk ederim tatlım sağolasın a.s.

Sende güzel bir hafta sonu geçirmişsin oh ne güzel a.s.

maşallah defneye. darısı başıma , inşallah benimki de severek bişeyler yer. herşeyi zorla yediriyorum.

İnşallah canım ya. Defdef meyve ve yoğurdu sorunsuz yiyorda bi sebzede srun vardı. 3 gündür yarım kasede olsa yiyor bakalım hayırlısı a.s.

geçmişe çok bakamıyorum, son birkaç sayfayı okuyabildim, kızım uyurken ders çalışıyorum, diğer zamanlarda da kızımın yemeğiydi, meyvesiydi, oydu buydu derken zaman hızla geçiyor. Bir de misafir eksik olmuyor, Allah eksikliklerini vermesin ama bazıları çok düşüncesiz oluyor. Dün akşam eşimin arkadaşı ve eşi gelmişti, bir de 3 yaşında oğulları var. Annesi oğlanı 3 kez tuvalete götürdü. Kadın her seferinde tuvalete ev terlikleriyle girdi çocuğunu da patikleriyle soktu. Klozet olsa sorun değil ama alaturka tuvalete girdi. ben kadına temiz havlu çıkardım, kadın havluyu kullanmadı elini ıslak mendille sildi. sorsan kendini çok temiz görüyodur. sonra çocuk o ayaklarla koltuğun üstünde...ben çıldırdım tabi.ama ses çıkarmadım. bunlar 11 gibi kalktılar, ben temizliğe giriştim gece 2,5 'a kadar halıları ve koltukları sildim, ne kadar düşüncesiz insanlar var ya.

Ayyyy pis insanlar yaaaa iyi yağmışsın valla temizlemekle tatlım. Evde bebekde var ne düşüncesiz bu insanlar :eek:klava:

Siiri eklerim birazdan canim.

Anlamadim ki canim. Ekmegi ve muzu kestim, iki gündür azar azar ama günde bir kac kere kati bir sekilde yapiyor. Canim cok sIkIliyor sorma Pinar'cigim. Acaba su pek iciremiyorum ondan mi oluyor? Gerci bol bol emiyor ama???

Canim kuru kayisiyi biliyorum ama evde yok. Hafta sonu disari cikdigimizda almayi unutmusum, burada feci kar var ve hava -11'lere kadar düstü, sonra da bir daha gitmeyi gözüm yemedi.

Ne güzel bir dogum günü gecirmissin canim, dilerim hep böyle mutlu olursun. Hediyen hayirli olsun, güle güle giyin...

Aferin Defdef'e. Inadindan vazgecmis bIzdIk.

Bu kadar mutsuzsa ayrilmayi düsünsün bence Nurten'cigim. Ailesi sahip cikar ve yasamina kaldigi yerden devam eder. Kültür farkliligi cok ciddi bir sorun evliliklerde. Kesinlikle uyusma olmuyor, bir yerde patlak veriyor ve magdur olan genelde kadinlar oluyor ne yazik ki! akannehir

Sağolasın canım bakalım inşallah devam eder yemeğe a.s.

Defdef'te kan ilacı kullandığım ve muz yedirdiğim halde çok şükür hiç kabızlık olmadı ama bolca su içiyor sende en azından kaşıkla ağzına ver tatlım ben öyle alıştırdım a.s.

Canım güzel bir doğum günü geçirmişin her günün daha da mautlu geçer inşallaha.s.

Efferin Defne'ye devam eder inşallahŞeniz

Sağolasın canım a.s.

kızlar günaydın nasılsınız??? pınarcımm gecikmelide olsa dıoğum günün kutlu olsun.eşinle defdefle ve sevdikelrinle daha nice yıllara canım..

Tşk ederim canım sağolasın a.s.

Günaydin Kizlar,

SEVGILI ANNEME
Yola cikan kralin habercisi...

Gerçekten çok güzelmiş canım ne hoş anlatılmış opuyorumnanaktan

ohhh ne guzel basbasa eglenmışsınız canım.Hedıyenıde gule gule kullan.Defnoşa da masallah umarım sebze için bı baslangıc olur.

Sağolasın ttalım benim a.s.

günaydın kızlar a.s.

pınar'cım güzel bir doğum günü geçirmişsin. mutluluğun daim olsun :nazar:

sevgi'cim defne'nin iştahı yokmuş. biliyorsun bir süre önce ceylin'de öyle bir dönem geçirdi. iki gün sürdü.
inşallah sizinkide uzun sürmez. çok üzülüyor insan yemediği zaman anlıyorum seni :çok üzgünüm:

filiz paylaştığın şiir çok güzel canım. çok duygulandım.

sena'cım senin misafirine de çok kızdım :eek:klava: öyle pislik olur mu ya. tuvalet sonuçta. kaldı ki evde bir bebek var. çok ayıp çok :kızgın:

Çok tşk ederim canım a.s.

Selam Canlar,

Umarım iyisinizdir meleklerinizle bırlıkte.Yıne bır hafta bası.Ya bu zaman nasıl su gıbı akıyor hıç anlamıyorum.Haftasonu hava bı fecıydı.Eve hapsolduk.Ama cumartesı Borayı 2 saatlığıne anneme bırakıp.Koçışle dolastık iyi geldi valla.

Sımdıde annem geliyormuş.Ben bı cay koyup geleyım.

Ohhh 2 saatte olsa iyi gelmiştir valla sevindim canım a.s.

kızlar bende ders çalışıyorum aöf

Eşim bu sene artık yeter dedi. Boşuna para yatırıyoruz yine çalışamayacaksın dedi. O yüzden bu sene yatırmayacağım harcı ve dondurup seneye devam edeceğim bende a.s.

Tünaydınlar Herkese,zemuszemus

Yine yoğun bir haftaya başladık.Hava çok fena ya dondum sabah gelirken.Tam kar havası.Karı da çok severim şöyle çokca yağsada kartopu oynasak.Oğlumun resimlerini çeksem.Herkesler iyidir umarım.opuyorumnanaktan

Tuba'yı aramak istiyorum biraz geç olacak ama.Teli olan bana özelden atabilirmi?

Pınar teyzemiz hediyeni çok beğendik kesene bereket oğluşuma giydirip resmini çekicem akşam.Şeniz

Bende bugün öğleden sonra senin ve Banunum hediyesini yollıycam.Umarım beğenirsiniz kızlar.zemuszemus

Güzel günlerde giysin benim aslan oğluşum a.s.

Bende kar yağsında Defdef'i şöyle karlara atıp resim çekmeyi çok istiyorum valla hihoyyyt

Teli gönderen olmadıysa vereyim tatlım a.s.

kızlar siz ayrı bir çekiliş dahamı yaptınız herkes birbirine hediye almış merak ettimopuyorumnanaktan

Yok canım yapmadık. Geçen haftalarda Sibel ve Birsen'le birlikte Nurten'e gidecektik. Kuzularımıza birer yılbaşı hediyesi alalım dedik. Tabi plan bozulup gidemeyince kargo ile yolladık. Sağolsun Birsom'da hem bize hemde kuzularımıza hediye yollamış opuyorumnanaktan

Yağız zaten benim oğluşum olduğu için onun hediyesi hep hazır a.s.

3000988924.jpg

SEVGİLİ MAYIS ANNELERİ THUDGUARD KORUYUCU BEBEK KASKI'nı tekrar Türkiye'ye getirmek konusundaki çalışmalarımız nihayet meyvesini verdi. Detaylı bilgi için lütfen linke tıklayın. Sevgiyle kalın.....

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...suyor-thudguard-sadece-kk-uyelerine-ozel.html

İnceleyelim bakalım :uhm:

selam herkese..

Hayırlı olsun rejimin tatlım a.s.

Herkese tünaydınlar bacılar a.s.

Biz bu sabah 11'de kalktık ailecek. Babamızda evde bugün. Tabi geç kalkınca kahvaltı et, ortalık toparla derken saat 1 oldu. Sonrada bi tiramisu yaptım yine kocişe. Defdef'in leke çözücüye basılmış çamaşırlarını yıkadım. Şimdide evi toparladım.

Az sonra pimapenciler gelicekler yine. Bi öncekilerde bi çözüm bulamadığımız için eşim bu sefer gitmiş herhangi birini bulmuş. Onlar gelip silikon çekicekler dışarıdan camlara. Bakalım inşallah bu sefer sorun çözülür.

Defdef'im de öğle uykusundan uyandı. Karnı acıkmıştı. Yine 1 kaseye yakın çorbayı içirdim. Sorunsuz içti çok şükür. Ay alışıyor heralde ya nasıl mutlu oldum hihoyyyt

Bu arada Defdef'in üst sağ taraftaki yan kesiciside çıkıcak belli. Bembeyaz kabarmış. Önler ne zaman çıkıcak anlamadım valla :uhm:

Diş buğdayını da bu cumartesi yapıyorum kısmetse. Pasta ve kurabiye siparişlerimizi dün verdik. Cumartesi 5 gibi alacağız. Kayınvalidemler, annemler ve babamın teyzesi(eşi ve kızı ile) olacak sadece. 10 kişi falan olacağız. Kek, börek falan yaparım eğleniriz ne güzel alkisalkisalkis

pınarcım en iyisi az olsun öz olsun derlerya.inaşllah hayırlısıyla atlatırsın canım darısı bize inşallah.

ömerim hafif ateşli bu dişler çocuğumu delirtecek
kol altından ateşini ölçtüm 37.7 çıktı en fazla kaç olmaı calpol vermiştim 1 saat önce sonra öçtüm..

annemde misafir var kuzenim gelecek bu ara çok aktif değilim çok öptüm

kol altından ölçülürse 37,2 olmalı diye biliyorum canım.gerçi bu ateşölçerlerde biraz fazla çıkabiliyor.2-3 derece oynuyor diye biliyorum.

kol altından ateşini ölçtüm 37.7 çıktı en fazla kaç olmaı calpol vermiştim 1 saat önce sonra öçtüm..

canım dişten sanırım kıyamam geçmiş olsun şimdi nasıl oldu ömer

pınarcım hayırlı diş buğdayları:)) en güzeli az kişi çağırmak darısı durucuğuma

Nurtencİm hoŞgeldİn.canım tabİ bazı sebzelerde yer.et dedİysem her tÜrlÜ sebzesİz sebzesİz lİste yapmam gerek dİye:))
kolay gelsin canım.. valla ben ne olsa yapıyorum artık canı isterse yesin:mymeka:
herkese merhabalarrr a.s.
yine pazartesi yoğunluğundan ancak girebildim.herkes iyidir inşallah...henüz geçmişe bakamadım fırsatım olursa bakacağım..inşallah kaçırdığım önemli birşey yoktur..:smiley-cool:
çalışanlara kolay gelsin evdekilere de selamlar....
slm canım kolay gelsin...
maşallah:)) canım prensese

hadi bakalım hayırlı rejimler tatlıma.s.
sagol inş. başarırım çok iştahım açık çooookkkkdelikafadulden
Herkese tünaydınlar bacılar a.s.

Biz bu sabah 11'de kalktık ailecek. Babamızda evde bugün. Tabi geç kalkınca kahvaltı et, ortalık toparla derken saat 1 oldu. Sonrada bi tiramisu yaptım yine kocişe. Defdef'in leke çözücüye basılmış çamaşırlarını yıkadım. Şimdide evi toparladım.

Az sonra pimapenciler gelicekler yine. Bi öncekilerde bi çözüm bulamadığımız için eşim bu sefer gitmiş herhangi birini bulmuş. Onlar gelip silikon çekicekler dışarıdan camlara. Bakalım inşallah bu sefer sorun çözülür.

Defdef'im de öğle uykusundan uyandı. Karnı acıkmıştı. Yine 1 kaseye yakın çorbayı içirdim. Sorunsuz içti çok şükür. Ay alışıyor heralde ya nasıl mutlu oldum hihoyyyt

Bu arada Defdef'in üst sağ taraftaki yan kesiciside çıkıcak belli. Bembeyaz kabarmış. Önler ne zaman çıkıcak anlamadım valla :uhm:

Diş buğdayını da bu cumartesi yapıyorum kısmetse. Pasta ve kurabiye siparişlerimizi dün verdik. Cumartesi 5 gibi alacağız. Kayınvalidemler, annemler ve babamın teyzesi(eşi ve kızı ile) olacak sadece. 10 kişi falan olacağız. Kek, börek falan yaparım eğleniriz ne güzel alkisalkisalkis
slm canım kolay gelsin sanada...

canım geçmiş olsun.. fazla kalın giydirme bakalım.. annende vakit çabuk geçiyor dimi?? ohh ohh iyiymişş
kızlar herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın :)))))
iyi akşamlar canımma.s.

bugün filizin oglu gibi benim kızımda yaramaz ne yapsam memnun edemedim.. zor uyuttum mutfagı toparladım sabahtan buyana, tam kahve yaptım oturdum mız mız mız sesi geldi bktım gözler kapalı ellerinle bişiler yapıyo hırs yapmış memesini agzından atmış memeyi agzına verdim,ellerinle çekti çıkardı attı,bidha verdim aldı daldı hemen çatlakkkk kızımmmm bitanem yaramazlıkları bile güzelll..

aysun nasılsın canım???

X