2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh güzel geçmiş,sevindim canım.. artık büyüdükleri için gezmek daha zevkli oluyor herşey dikkatlerini çekiyor ve güzel vakit geciyor valla bizimde hafta sonumuz güzeldikaydirigubbakcemile5
vallahi öyle tatlım bi anlık hatanın kurbanı ama çok pişman çoklmaz:
ayyy abicim deliriyorum yaaa böyle insanlar beni deli ediyo sorsan hakkaten seni begenmemiştir ama bunlara haddeleini bildirmek gerekiyo yaa keşke söyleseydin yada bi çorap falan getirseydin çocuk wc girdi onları poşete koyayım deseydin.. valla bede olsam sabaha kadar temizlerdim iyi yapmışsın canım:bbo:

canım ya bunlar g.antepliymiş ve babası hala konuşmuyormuş 2 erkek kardeşi küsmüş gitsem bile yabancı gibiyim diyo, yani ne oraya ait nede buraya..

sanada slm cicimopuyorumnanaktan ya 1 kere ıhlamur denedim aslında üşeniyorum onu yapmaya zaten hazırla yedir vallahi 1 saat yaaa.. sen nasıl demliyosun söyle bakkem??
kız ne pordonu adamı görsen bişi zannedersin bakımlı falan,baştan aşagı marka.. ama anlattıkça inanamadım kendini bişi zannediyoo salakkkk.. kızıda görsen agızı var dili yok oda ayrı salakkklmaz:

canım çok teşekkür ederiz.. hakkaten karı bende çok severimmmm dünde ben aynı şeyi söyledim yagsada kızımı yuvarlasam kardaaa valla hanzoki ne hanzooo
hergün ayrı et yemegi olurmu kız sebzeylede karıştırsan yemiyomu?? benimkide etçi ama patlıcan ve ya bezelyeyi falan yiyor..

selam herkese..

kızım dün 9da yattı maş. inş. böyle dvm eder dün kucaktan kucaga çok yoruldu heralde ondan yattı muhtemelen ama iyi oldu..

bugün tekrardan rejime başladım yılbaşına kadar 2kilo vermek istiyorum bakım yapabilecekmyim.. çorba yaptım içtim..

kızım aglıyo sıkıldı,pc başındayım 1saattir eccük kızımla ilgileneyim gelirimmm

Nurtencım hoŞgeldın.canım tabı bazı sebzelerde yer.et dedıysem her tÜrlÜ sebzesız sebzesız lıste yapmam gerek dıye:))

herkese merhabalarrr a.s.
yine pazartesi yoğunluğundan ancak girebildim.herkes iyidir inşallah...henüz geçmişe bakamadım fırsatım olursa bakacağım..inşallah kaçırdığım önemli birşey yoktur..:smiley-cool:
çalışanlara kolay gelsin evdekilere de selamlar....

maşallah:)) canım prensese

hadi bakalım hayırlı rejimler tatlıma.s.

Allah eksikliklerini göstermesin kuzularımızın ttalım a.s.

Benimkide geçen hafta milupa'nın ıspanak-patatesini yedi. Bu haftada 3 gündür yiyor çorbayı püre halinde. İnşallahböyle devam ederler a.s.

Bizden ufak bi hediyeydi tatlım. Güzel günlerde giysin kuzucum a.s.

Anaaaa gıcık oldum herife be hanzo klava:

Çok tşk ederim tatlım sağolasın a.s.

Sende güzel bir hafta sonu geçirmişsin oh ne güzel a.s.

maşallah defneye. darısı başıma , inşallah benimki de severek bişeyler yer. herşeyi zorla yediriyorum.

İnşallah canım ya. Defdef meyve ve yoğurdu sorunsuz yiyorda bi sebzede srun vardı. 3 gündür yarım kasede olsa yiyor bakalım hayırlısı a.s.

Ayyyy pis insanlar yaaaa iyi yağmışsın valla temizlemekle tatlım. Evde bebekde var ne düşüncesiz bu insanlar klava:

Sağolasın canım bakalım inşallah devam eder yemeğe a.s.

Defdef'te kan ilacı kullandığım ve muz yedirdiğim halde çok şükür hiç kabızlık olmadı ama bolca su içiyor sende en azından kaşıkla ağzına ver tatlım ben öyle alıştırdım a.s.

Canım güzel bir doğum günü geçirmişin her günün daha da mautlu geçer inşallaha.s.

Efferin Defne'ye devam eder inşallahŞeniz

Sağolasın canım a.s.

kızlar günaydın nasılsınız??? pınarcımm gecikmelide olsa dıoğum günün kutlu olsun.eşinle defdefle ve sevdikelrinle daha nice yıllara canım..

Tşk ederim canım sağolasın a.s.

Günaydin Kizlar,

SEVGILI ANNEME
Yola cikan kralin habercisi...

Gerçekten çok güzelmiş canım ne hoş anlatılmış opuyorumnanaktan

ohhh ne guzel basbasa eglenmışsınız canım.Hedıyenıde gule gule kullan.Defnoşa da masallah umarım sebze için bı baslangıc olur.

Sağolasın ttalım benim a.s.

Çok tşk ederim canım a.s.

Ohhh 2 saatte olsa iyi gelmiştir valla sevindim canım a.s.

kızlar bende ders çalışıyorum aöf

Eşim bu sene artık yeter dedi. Boşuna para yatırıyoruz yine çalışamayacaksın dedi. O yüzden bu sene yatırmayacağım harcı ve dondurup seneye devam edeceğim bende a.s.

Güzel günlerde giysin benim aslan oğluşum a.s.

Bende kar yağsında Defdef'i şöyle karlara atıp resim çekmeyi çok istiyorum valla hihoyyyt

Teli gönderen olmadıysa vereyim tatlım a.s.

kızlar siz ayrı bir çekiliş dahamı yaptınız herkes birbirine hediye almış merak ettimopuyorumnanaktan

Yok canım yapmadık. Geçen haftalarda Sibel ve Birsen'le birlikte Nurten'e gidecektik. Kuzularımıza birer yılbaşı hediyesi alalım dedik. Tabi plan bozulup gidemeyince kargo ile yolladık. Sağolsun Birsom'da hem bize hemde kuzularımıza hediye yollamış opuyorumnanaktan

Yağız zaten benim oğluşum olduğu için onun hediyesi hep hazır a.s.

İnceleyelim bakalım :uhm:

Hayırlı olsun rejimin tatlım a.s.

Herkese tünaydınlar bacılar a.s.

Biz bu sabah 11'de kalktık ailecek. Babamızda evde bugün. Tabi geç kalkınca kahvaltı et, ortalık toparla derken saat 1 oldu. Sonrada bi tiramisu yaptım yine kocişe. Defdef'in leke çözücüye basılmış çamaşırlarını yıkadım. Şimdide evi toparladım.

Az sonra pimapenciler gelicekler yine. Bi öncekilerde bi çözüm bulamadığımız için eşim bu sefer gitmiş herhangi birini bulmuş. Onlar gelip silikon çekicekler dışarıdan camlara. Bakalım inşallah bu sefer sorun çözülür.

Defdef'im de öğle uykusundan uyandı. Karnı acıkmıştı. Yine 1 kaseye yakın çorbayı içirdim. Sorunsuz içti çok şükür. Ay alışıyor heralde ya nasıl mutlu oldum hihoyyyt

Bu arada Defdef'in üst sağ taraftaki yan kesiciside çıkıcak belli. Bembeyaz kabarmış. Önler ne zaman çıkıcak anlamadım valla :uhm:

Diş buğdayını da bu cumartesi yapıyorum kısmetse. Pasta ve kurabiye siparişlerimizi dün verdik. Cumartesi 5 gibi alacağız. Kayınvalidemler, annemler ve babamın teyzesi(eşi ve kızı ile) olacak sadece. 10 kişi falan olacağız. Kek, börek falan yaparım eğleniriz ne güzel alkisalkisalkis

pınarcım en iyisi az olsun öz olsun derlerya.inaşllah hayırlısıyla atlatırsın canım darısı bize inşallah.

ömerim hafif ateşli bu dişler çocuğumu delirtecek
kol altından ateşini ölçtüm 37.7 çıktı en fazla kaç olmaı calpol vermiştim 1 saat önce sonra öçtüm..

annemde misafir var kuzenim gelecek bu ara çok aktif değilim çok öptüm

kol altından ölçülürse 37,2 olmalı diye biliyorum canım.gerçi bu ateşölçerlerde biraz fazla çıkabiliyor.2-3 derece oynuyor diye biliyorum.

canım dişten sanırım kıyamam geçmiş olsun şimdi nasıl oldu ömer

pınarcım hayırlı diş buğdayları:)) en güzeli az kişi çağırmak darısı durucuğuma

Nurtencİm hoŞgeldİn.canım tabİ bazı sebzelerde yer.et dedİysem her tÜrlÜ sebzesİz sebzesİz lİste yapmam gerek dİye:))
kolay gelsin canım.. valla ben ne olsa yapıyorum artık canı isterse yesin:mymeka:
slm canım kolay gelsin...
maşallah:)) canım prensese

hadi bakalım hayırlı rejimler tatlıma.s.
sagol inş. başarırım çok iştahım açık çooookkkkdelikafadulden
slm canım kolay gelsin sanada...
canım geçmiş olsun.. fazla kalın giydirme bakalım.. annende vakit çabuk geçiyor dimi?? ohh ohh iyiymişş
kızlar herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın :)))))
iyi akşamlar canımma.s.

bugün filizin oglu gibi benim kızımda yaramaz ne yapsam memnun edemedim.. zor uyuttum mutfagı toparladım sabahtan buyana, tam kahve yaptım oturdum mız mız mız sesi geldi bktım gözler kapalı ellerinle bişiler yapıyo hırs yapmış memesini agzından atmış memeyi agzına verdim,ellerinle çekti çıkardı attı,bidha verdim aldı daldı hemen çatlakkkk kızımmmm bitanem yaramazlıkları bile güzelll..

aysun nasılsın canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…