selam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden((
cok canim aciyooo
ay canım çok geçmiş olsun,bende pazar günü kıza mama hazırlarken kolumu yaktım suyun buharıyla tam bileğim bayada büyük hergün kazınıp,pansuman yapılıyor çok canım acıyor çocukta olunca çok zor nazarmı değdi bize noldu bilmem
görüşemiycez desene bugün,kolay gelksin ncm sanaözlem cnaım iyi akşamalr iyi hafta sonları.yarın tüm gün dışarda olucam kendine iyi bak.
canım benim ya çok geçmiş olsun,çok zor olacak senin için ,bi de ahsen var,annen gelip yardım edebilir mi acaba sana biraz cnm yaselam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden((
cok canim aciyooo
cnm benimn geçmiş olsun,yanık da çok zordur geçmek bilmez bir türlüay canım çok geçmiş olsun,bende pazar günü kıza mama hazırlarken kolumu yaktım suyun buharıyla tam bileğim bayada büyük hergün kazınıp,pansuman yapılıyor çok canım acıyor çocukta olunca çok zor nazarmı değdi bize noldu bilmem
keşke rapor alsydın cnm ya,okulda daha çok zorlanırsın bencedr rapor vereyim dedi bende 2 gün dinlendikten sonra devam ederim diye düşünüyorum çünkü evde oturdukca ağrısı daha çok aklıma geliyor bilmiyorum yarın dr lakonuşucam
üüzlme cnm ya boşver her bebek aynı değil kiİyi geceler kızlar bize nazarmı değdi nedir böyle kaza geçiren arkadaşlar acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...Kızlar Gülcenin hala dişleri çıkmadı emeklemiyoda çok moralim bozuluyo çok istiyo sürünmeyi falan ama hala beceremiyo off
esencim semracım çok geçmiş olsun kızlar üzüldüm
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız dün kabus gibi bir gece geçirdim ağzım komple yara boğazıma kadar yutkundukça ağladım kızlar eşimde çok üzüldü
Herkese günaydın kızlar...
Herzamanki gibi 7.30 da uyandık yine bugün cin gibi ayaktayız,kahvaltı yapmayıda sevmiyoruz,bisküviyi tatl şeyleri hiç sevmiyo kızlar Dağhan ne yapcam bilmiyorum,kahvaltı maması veren varmı?8 tahıllıyı aldım ama onuda sevmedi ne yapsam bilmiyorum...Peyniri sade seviyo onu yediriyorum ama sadece peynirle olurmu? varmı bi fikri olan?
Oğlum evde dolanıp duruyor artık hızına yetişemiyorum heryere gidiyor,heryere tırmanıyor,çok hareketli...Dün akşam uyumam diye direnince artık bi uzmana başvurmak istiyorum diye tutturdum,internetten araştırdım ama Pedagoglar bebklerede bakıyomu kızlar biliyomusunuz,biyerde yalnışmı yapıyoruz artık bilen birine danışmak istiyorum,uykusu gelen bi çocuk uyumamak için neden direnirki??
neyse benimki acayip mızıldanmaya başladı bilg.ele geçirmeye çalışıyo şimdilik çıkıyım ben görüşürüz kızlar.
bu arada Banucum o yaraları bilirim berbat bişey,karadut ye bol bol bulursan tabi,birde kişniş diye bir bitki var ondan alıp çiğne iyi gelir...
İyi geceler kızlar bize nazarmı değdi nedir böyle kaza geçiren arkadaşlar acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...Kızlar Gülcenin hala dişleri çıkmadı emeklemiyoda çok moralim bozuluyo çok istiyo sürünmeyi falan ama hala beceremiyo off
selam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden((
cok canim aciyooo
şş herkez nerde şu coklu yazma ısını beceremedıgımden tek tek ugrasıyorum böle herkez nere gıttı kimse olmazsa banuyla tulay olurdu onlarda yok tulay ızınlıydı bugun galıba dun öle bısey okudum sankı neyse herkeze koaly gelsın ıslerındeee
iyi bari cnm buna sevindimözlemcim günaydın canım nasılsın yok canım kötü birşey olmadı
hoşgeldin cnmArkadaşlar merhaba, kaza geçiren annelerede çok geçmiş olsun.
Ben doğum öncesinde takip ediyodum sizi, uzun süre izin kullandığımdan evdede bilg. olmadığından giremedim nete.
Şimdi kuzuların resmini görünce bende profilime kızımın resmini ekledim sizedemerhaba demek istedim.
Hepsi çok tatlı maşallah, Allah uzun ömür sağlık versin canlarımıza..
günaydınHerkese günaydın kızlar...
Herzamanki gibi 7.30 da uyandık yine bugün cin gibi ayaktayız,kahvaltı yapmayıda sevmiyoruz,bisküviyi tatl şeyleri hiç sevmiyo kızlar Dağhan ne yapcam bilmiyorum,kahvaltı maması veren varmı?8 tahıllıyı aldım ama onuda sevmedi ne yapsam bilmiyorum...Peyniri sade seviyo onu yediriyorum ama sadece peynirle olurmu? varmı bi fikri olan?
Oğlum evde dolanıp duruyor artık hızına yetişemiyorum heryere gidiyor,heryere tırmanıyor,çok hareketli...Dün akşam uyumam diye direnince artık bi uzmana başvurmak istiyorum diye tutturdum,internetten araştırdım ama Pedagoglar bebklerede bakıyomu kızlar biliyomusunuz,biyerde yalnışmı yapıyoruz artık bilen birine danışmak istiyorum,uykusu gelen bi çocuk uyumamak için neden direnirki??
neyse benimki acayip mızıldanmaya başladı bilg.ele geçirmeye çalışıyo şimdilik çıkıyım ben görüşürüz kızlar.
bu arada Banucum o yaraları bilirim berbat bişey,karadut ye bol bol bulursan tabi,birde kişniş diye bir bitki var ondan alıp çiğne iyi gelir...
burdayız kız zeynebi doyurdum,MQ ye bassana olmuyor mu şekerşş herkez nerde şu coklu yazma ısını beceremedıgımden tek tek ugrasıyorum böle herkez nere gıttı kimse olmazsa banuyla tulay olurdu onlarda yok tulay ızınlıydı bugun galıba dun öle bısey okudum sankı neyse herkeze koaly gelsın ıslerındeee
Yenileri aranıza almıyosunuz anlaşılan.Mesaj yazıp soru sormuştum ama cvp veren olmadı malesef.
Sağlıcakla kalın...
Yenileri aranıza almıyosunuz anlaşılan.Mesaj yazıp soru sormuştum ama cvp veren olmadı malesef.
Sağlıcakla kalın...
Sağlıcakla kalın...