2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım merhaba tabiki aramıza alırız sorunu görmedim ben yardımcı olmak isterim :))

gecmıs olsun buarada yaraların ıcın benım gorumcenınde agzında sureklı yara cıkar eczaneden agız yaraları ıcın bı ılac alıyo o cok ıse yarıyomus ogreneyımmı ısmını?

olurmu öle şey hoşgeldın aramıza..

şş herkez nerde şu coklu yazma ısını beceremedıgımden tek tek ugrasıyorum böle herkez nere gıttı kimse olmazsa banuyla tulay olurdu onlarda yok tulay ızınlıydı bugun galıba dun öle bısey okudum sankı neyse herkeze koaly gelsın ıslerındeee

Valla kızlar kusura bakmayın bian öyle sandım.
Resim nasıl ekleniyo diye sormuştum:)

kullanıcı panelınden avatarını degıstıre gır ordan gozattan ekle resmınıguclubacismile

bende kullanıcı resmı nasıl yapıyo dıe sordu sandım neysekı hepsı cevaplanmıs oldu sorulanınopuyorumnanaktan

İyi geceler kızlar bize nazarmı değdi nedir böyle kaza geçiren arkadaşlar acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...Kızlar Gülcenin hala dişleri çıkmadı emeklemiyoda çok moralim bozuluyo çok istiyo sürünmeyi falan ama hala beceremiyo off :KK43:

Her bebek bir değil canım benim kızımda emeklemiyo elbet emekler sıkma canınıa.s.

esencim semracım çok geçmiş olsun kızlar üzüldüm

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız dün kabus gibi bir gece geçirdim ağzım komple yara boğazıma kadar yutkundukça ağladım kızlar eşimde çok üzüldü

Ayy canım ya çok geçmiş olsun acil şifalar diliyoruma.s.

Eee ben resim ekledim ama gözükmüyor.Profilime eklemiştim.Öbür türlü nasıl yapıyorsunuz, yani mesaja resim nasıl ekliyosunuz?
Acemilik zor iş:)

Canım profiline değil avatarına ekliceksina.s.

Herkese günaydın kızlar...

Herzamanki gibi 7.30 da uyandık yine bugün cin gibi ayaktayız,kahvaltı yapmayıda sevmiyoruz,bisküviyi tatl şeyleri hiç sevmiyo kızlar Dağhan ne yapcam bilmiyorum,kahvaltı maması veren varmı?8 tahıllıyı aldım ama onuda sevmedi ne yapsam bilmiyorum...Peyniri sade seviyo onu yediriyorum ama sadece peynirle olurmu? varmı bi fikri olan?

Oğlum evde dolanıp duruyor artık hızına yetişemiyorum heryere gidiyor,heryere tırmanıyor,çok hareketli...Dün akşam uyumam diye direnince artık bi uzmana başvurmak istiyorum diye tutturdum,internetten araştırdım ama Pedagoglar bebklerede bakıyomu kızlar biliyomusunuz,biyerde yalnışmı yapıyoruz artık bilen birine danışmak istiyorum,uykusu gelen bi çocuk uyumamak için neden direnirki??

neyse benimki acayip mızıldanmaya başladı bilg.ele geçirmeye çalışıyo şimdilik çıkıyım ben görüşürüz kızlar.

bu arada Banucum o yaraları bilirim berbat bişey,karadut ye bol bol bulursan tabi,birde kişniş diye bir bitki var ondan alıp çiğne iyi gelir...

Günaydın canım a.s.Yemeyen zor ya benim kızımda kahvaltı ve tatlı şeyleri sevmiyo canım tatlı tadını alıcak bişeyler ekle belki yer ekmek ceviz gibi

herkeze gunaydın esencim gecmıs olsun allah beterınden sakınmış allah yardımcın olsun bebek ve tek kol işin bıraz zor oılucak

uykusuz bı gecenın ardından geldık işe bu kıs ıkı gundur 3,5gıbı uyanıyo ondan sonra her 15 20 dk bır kalkıyo 3dk emıyo uyuyo sonra tekrar uyanıyo kac kere uyandıgımı sayamadım bıle doymuyo galıba uyuyo memede delırecem valla sersem gıbıyım sonra butun gun görümcemle uyuyo dun saat 12de kalkmıs ee butun gece uyumazsa olacagı o

Uykusuzluk fena ya bide çalışıyosun allah yardımcın olsun yatırmadan ağrı kesici ver belki uyur benim kızımda öle uyanıyodu bikaçkere ağrı kesici verdim işe yaradıa.s.

Yenileri aranıza almıyosunuz anlaşılan.Mesaj yazıp soru sormuştum ama cvp veren olmadı malesef.
Sağlıcakla kalın...

Olur mu canım hoşgeldinna.s.

Günaydınlarra.s.

Hayırlı cumalarr

Ay nihayet bugün kızım beni üzmeden yani 1 saat sürmeden yedi anam alışkın değilim şaşırdım kaldımohaoldumsmile

sağolun kızlar canım ilacın ismini öğrenip bana özelden yazarsan çok sevinirim

Günaydınlarra.s.

Hayırlı cumalarr

Ay nihayet bugün kızım beni üzmeden yani 1 saat sürmeden yedi anam alışkın değilim şaşırdım kaldımohaoldumsmile

maşallah canım benim yarasın kuzuma:nazar::nazar: aferin teyzesinin gülü annesini hiç üzmemiş ne güzel:nazar:

valla canim ben almadim..almayida düşünmüyorum..bu sabahta doktorum programinda bi prof vardi..oda üstüne basa basa söyledi..kalcaya cok fazla yük biniyormus vs vs..epey bişi anlatti..günde 10dak bindirmenin bi sakincasi oldugunu bende düşünmüyorum..ama günde 10dak kullanacagim bişeyede para vermek istemem acikcasi :) birak cocuk sürünsün..serrosta öyleydi..birden bire emeklemeye basladi..epey bi süre geri gitti,yuvarlandi,süründü ama birden emeklemeye gecti..şimdide oyun bahcesi aldik orda duruyor genelde..yemeklerde mama sandalyesine aliyorum..aralarda da emekletiyorum,yürütüyorum vs vs..

haklısın canım. zaten eşimle konuştuk gerçekten günde 10 dakika için almaya değmez dedik. onun yerine playskool'un ilk arabam oyuncağını almaya karar verdik. tutunup sürerek yürümeyi öğretiyo daha sonra da araba şekline çevirip 3 yaşına kadar oynayabiliyor. dün akşam internetten sipariş ettik gelsin bakalım sever inşallah kuzum.

selam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden :KK43:((
cok canim aciyooo

çok geçmiş olsun esen'cim. kırık çok zordur bilirim hele bebekle allah yardımcın olsun.

ay canım çok geçmiş olsun,bende pazar günü kıza mama hazırlarken kolumu yaktım suyun buharıyla tam bileğim bayada büyük hergün kazınıp,pansuman yapılıyor çok canım acıyor çocukta olunca çok zor nazarmı değdi bize noldu bilmem

sana da geçmiş olsun canım. noluyor mayıs annelerine böyle :uhm:

oyy esencim,semracım geçmiş olsun kızlar. esen ne oldu canım,nasıl oldu??

ceylin Ayşecim, bende kullanıyorum yürüteç. sürekli değil ama ara sıra bindiriyorum. hatta burdan çoğumuz da kullanıyoruz. zaten çok da pahalı bişey değil. babamız 45TL vermiş,cici birşey:)

canım üzerine biraz daha koyup playskool ilk arabam aldık. napalım doktorumuz ısrarla almayın diyor. günde 10 dakika için de almak mantıklı gelmedi opuyorumnanaktan

dr rapor vereyim dedi bende 2 gün dinlendikten sonra devam ederim diye düşünüyorum çünkü evde oturdukca ağrısı daha çok aklıma geliyor bilmiyorum yarın dr lakonuşucam

esen keşke alsaydın rapor. nasıl gidicen o halde okula

iyi geceler herkese,
yoğunlıktan bi türlü bakamadım yaa,Dağhan hiç fırsat vermiyokii,iyice hareketlendi iç oturmucakmış hep koltuklarda sandalyelerde artık yüksek nereyi bulursa oralarda gezicekmiş..YANDIK!!! Yine zorla uyudu bu akşam hadi hayırlısı diyim..
Esencim şimdi okudum çok çok geçmiş olsun,ne zor olur şimdi senin için..Allah koalylık versin..
Aysuncum sanada geçmiş olsun Allahtan bişeyi yokmuş Recebin..dikkat etmek lazım haklısın...
Semracım sanada geçmiş olsun..Yanıkda çok zordur..

canım senin oğlan biraz yaramaz galiba. allah yardımcın olsun. biraz daha sabır çabuk büyüyorlar opuyorumnanaktan

İyi geceler kızlar bize nazarmı değdi nedir böyle kaza geçiren arkadaşlar acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...Kızlar Gülcenin hala dişleri çıkmadı emeklemiyoda çok moralim bozuluyo çok istiyo sürünmeyi falan ama hala beceremiyo off :KK43:

üzülme canım her bebek bir değil ki. benim kızım 5 aylıkken iki dişini çıkardı. öylece kaldı. üstler gelmek bilmiyor.
Arkadaşlar merhaba, kaza geçiren annelerede çok geçmiş olsun.
Ben doğum öncesinde takip ediyodum sizi, uzun süre izin kullandığımdan evdede bilg. olmadığından giremedim nete.
Şimdi kuzuların resmini görünce bende profilime kızımın resmini ekledim sizedemerhaba demek istedim.
Hepsi çok tatlı maşallah, Allah uzun ömür sağlık versin canlarımıza..

hoşgeldin canım. kızının ve senin isminiz nedir?

Eee ben resim ekledim ama gözükmüyor.Profilime eklemiştim.Öbür türlü nasıl yapıyorsunuz, yani mesaja resim nasıl ekliyosunuz?
Acemilik zor iş:)

herkeze gunaydın esencim gecmıs olsun allah beterınden sakınmış allah yardımcın olsun bebek ve tek kol işin bıraz zor oılucak

uykusuz bı gecenın ardından geldık işe bu kıs ıkı gundur 3,5gıbı uyanıyo ondan sonra her 15 20 dk bır kalkıyo 3dk emıyo uyuyo sonra tekrar uyanıyo kac kere uyandıgımı sayamadım bıle doymuyo galıba uyuyo memede delırecem valla sersem gıbıyım sonra butun gun görümcemle uyuyo dun saat 12de kalkmıs ee butun gece uyumazsa olacagı o

günaydın canım. uykusuzluk zor gerçekten hele de çalışırken :sinifsinif:

Yenileri aranıza almıyosunuz anlaşılan.Mesaj yazıp soru sormuştum ama cvp veren olmadı malesef.
Sağlıcakla kalın...

canım tekrar hoşgeldin. kızma anca toplanıyoruz. burada eski yeni ayrımı asla yoktur opuyorumnanaktan

sibelcim Allah yardımcın olsun tatlım yoğun iş temposu birde uykusuzluk insanı mahvediyor yağızımında dişleri çıkarda rahatlarsınız inşallah en kısa zamanda

benim sat 24 ağustostu 19 mayısta sezeryan oldum canım

Sİbelcİm ya geÇmİŞ olsun gerÇekten Çok yoĞun senİn İŞİn allah sabır evrsİn canım gerÇİ benİmkİnİnde bu aralar kalır yanı Çııldrıcak gİbİyİm hesaplardan. AyŞecİm ben gÜnde 10 dakİka bİndİrİyorum ya .o yÜzden Şu an Çok gÜzel adım atıyor benİm kuzucuk bence 10 dk.bİŞey olmaz.

sen gelmişssin ben çıkmışım cnm ya

valla cnm ben koyuyorum tüm gün ayakta nasıl tutayım yatmıyor benim kzıım hiç
arad bindiriyorum arada dinlendiriyorum ne yapayım

cnm ebnim ya kolay gelsin sana
çok teşekkürler

Saolun kızlar allah yardımcımız olsun hepimizin.

canim hiç belli olmuyor..ama belli olan birşey var o da hemen herkes enaz 1 hafta erken doguruyor :)) ben 37+1de dogurdum..11 mayisti sata göre..21 nisanda dogum yaptim :) siz nisandan önce herşeyinizi bitirin hazir olun derim :KK66:

valla canim ben almadim..almayida düşünmüyorum..bu sabahta doktorum programinda bi prof vardi..oda üstüne basa basa söyledi..kalcaya cok fazla yük biniyormus vs vs..epey bişi anlatti..günde 10dak bindirmenin bi sakincasi oldugunu bende düşünmüyorum..ama günde 10dak kullanacagim bişeyede para vermek istemem acikcasi :) birak cocuk sürünsün..serrosta öyleydi..birden bire emeklemeye basladi..epey bi süre geri gitti,yuvarlandi,süründü ama birden emeklemeye gecti..şimdide oyun bahcesi aldik orda duruyor genelde..yemeklerde mama sandalyesine aliyorum..aralarda da emekletiyorum,yürütüyorum vs vs..

canim ya..bi patlamadilar gitti..serrosta 2 tane cikardi..sonra tik yok..

iyi aksamlar canim a.s. yarin ve h.sonu için kolayliklarrr opuyorumnanaktan inşaAllah cok güzel gecer kaydirigubbakcemile5

Sorma serroş en azından 2 tane çıkardı bizimkinde tık yok.Ondanı bu kadar huysuz acaba?

selam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden :KK43:((
cok canim aciyooo

Çok geçmiş olsun Esencim ya çokta zor olacak kolun alçılı.Dinlensemiydin biraz bence rapor almayı düşün.

ay canım çok geçmiş olsun,bende pazar günü kıza mama hazırlarken kolumu yaktım suyun buharıyla tam bileğim bayada büyük hergün kazınıp,pansuman yapılıyor çok canım acıyor çocukta olunca çok zor nazarmı değdi bize noldu bilmem

Semracım sanada geçmiş olsun yanığın acısı hiçbişeye benzemiyor acil şifalar.

Tatlım hiç kafana takma her çocuk bir olmuyor bak benim oğlanında hala dişleri yok.Emekleme işide en kısa zamanda olacaktır meraklanma.

esencim semracım çok geçmiş olsun kızlar üzüldüm

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız dün kabus gibi bir gece geçirdim ağzım komple yara boğazıma kadar yutkundukça ağladım kızlar eşimde çok üzüldü

Benimde bi ara olmuştu Banucum bir merhem vermişti çok iyi geldi acaba bi doktoramı görünsen.Çok geçmiş olsun sanada.

Herkese günaydın kızlar...

Herzamanki gibi 7.30 da uyandık yine bugün cin gibi ayaktayız,kahvaltı yapmayıda sevmiyoruz,bisküviyi tatl şeyleri hiç sevmiyo kızlar Dağhan ne yapcam bilmiyorum,kahvaltı maması veren varmı?8 tahıllıyı aldım ama onuda sevmedi ne yapsam bilmiyorum...Peyniri sade seviyo onu yediriyorum ama sadece peynirle olurmu? varmı bi fikri olan?

Oğlum evde dolanıp duruyor artık hızına yetişemiyorum heryere gidiyor,heryere tırmanıyor,çok hareketli...Dün akşam uyumam diye direnince artık bi uzmana başvurmak istiyorum diye tutturdum,internetten araştırdım ama Pedagoglar bebklerede bakıyomu kızlar biliyomusunuz,biyerde yalnışmı yapıyoruz artık bilen birine danışmak istiyorum,uykusu gelen bi çocuk uyumamak için neden direnirki??

neyse benimki acayip mızıldanmaya başladı bilg.ele geçirmeye çalışıyo şimdilik çıkıyım ben görüşürüz kızlar.

bu arada Banucum o yaraları bilirim berbat bişey,karadut ye bol bol bulursan tabi,birde kişniş diye bir bitki var ondan alıp çiğne iyi gelir...

Aynı şeyleri düşünüyorum Ferda acaba bizmi çok pimpirikleniyoruz.Aslında bu dönemde çevrelerini iyice keşfettikleri için enerjilerini hep uyumama yönünde kullanırlarmış.Yağızda aynen anlattığın gibi uykusu olduğu halde uyumamakta direniyor.Sürekli ayakta ve tutunarak salonu turluyor.Bi araştırmak lazım bilgi sahibi olursan benimlede paylaşırmısın.Bende artık çıldırıcam çözümsüzlükten.mafoldumben

AL bi uykusuz daha sanırım bu enerji fazlalığı çocuklarda uykusuzluk yapıyor.

alsanaalsanasmile

öff ya 2009 mayıs annelerın en eskılerınden sayılırım ama MQ işini çözemedım hala mq yapıyorum cevapla dıyorum ekrana cıkıyo yazım ıkıncı ıletıyı alamıyorum bıle

Alla alla CADIARZU hiçbişey anlamadım nedenki acaba.

sibelcim günaydın canım nasılsın doktora gitsem iyi olur ama patron buradayken izin almam çok zor :KK43:((

banu'cum kusura bakma yeni gördüm. geçmiş olsun canım. kara dut pekmezi veya reçeli gerçekten çok iyi geliyor ağız yaralarına. dene bak faydasını göreceksin

:teytey:
banu'cum kusura bakma yeni gördüm. geçmiş olsun canım. kara dut pekmezi veya reçeli gerçekten çok iyi geliyor ağız yaralarına. dene bak faydasını göreceksin

önemli değil tatlım onuda deneyim dünden itibaren hiçbirşey yiyemedim

günaydın kızlar.

bugün kalabalığız maşallah. hepinize hayırlı cumalar :nazar:

Hayırlı cumalar ayşecim ben Yağıza ilk arabam aldım yakşalık 20 gün olmuştur.Çok memnunum yağız onla çok rahat yürüyor videosu var hatta face'e koymaya çalıştım ama olmadı resmine bi bakayım pc de varsa koyarım şimdi.

sibelcim günaydın canım nasılsın doktora gitsem iyi olur ama patron buradayken izin almam çok zor :KK43:((

Günaydın tatlım bu sabah biraz daha iyiyim.Haklısın bu patronlardan rahat nefes yok.Bende şu ilacın ismine bi bakayım bulabilirsem karneden yazarım sana.

Hayırlı cumalar ayşecim ben Yağıza ilk arabam aldım yakşalık 20 gün olmuştur.Çok memnunum yağız onla çok rahat yürüyor videosu var hatta face'e koymaya çalıştım ama olmadı resmine bi bakayım pc de varsa koyarım şimdi.

sağol canım. maşallah yağız'a.biz de dün akşam internetten sipariş ettik. inşallah ceylin'de çabuk alışır opuyorumnanaktan

gunaydın canım
yemeyen cocukla ugrasması gercektende zormus benımkıde kahvaltı yemıyo ama yavas yavas alısıyolar dısarıdan yemeye kendını zorlama fazla ben mılupanın 8tahıllı ballı muhallebısınden sabah uyurken bıberonla verıyorum o bıttı sımdıde hero baby ın peynırlı pekmezlı kahvaltısı var denemek ıcın 1 pkt almıstım yıyo onu sende bı dene ıstersen veya devam sütüne peynır yumurtanın sarısı pekmez veya taze recel rondodan gecır ölede verebılırsın pütürlü yemek ıstemıyosaolumunekankayizsmile
Günaydın,Cnm DAğhan biberon kesinlikle almıyoo zaten ama bide hero baby ideniyim bakalım ,çok zor çok.sağol cnm.

cnm kesin diş çıkarıyordur kesin o Dağhanda öyleydi diş çıkarırken..
Günaydın canım a.s.Yemeyen zor ya benim kızımda kahvaltı ve tatlı şeyleri sevmiyo canım tatlı tadını alıcak bişeyler ekle belki yer ekmek ceviz gibi
Günaydın cnm ,cevizi denedim olmadı..ekmek sevmiyo
[/B]

canım senin oğlan biraz yaramaz galiba. allah yardımcın olsun. biraz daha sabır çabuk büyüyorlar opuyorumnanaktan
evet cnm biraz öyledir,büyüyor ama pek değişmiyor şimdilik

günaydın kızlar.

alsanaalsanasmile

öff ya 2009 mayıs annelerın en eskılerınden sayılırım ama MQ işini çözemedım hala mq yapıyorum cevapla dıyorum ekrana cıkıyo yazım ıkıncı ıletıyı alamıyorum bıle

KIZ HER ALINTI YAPMAK İSTEDİĞİNE TIKLIYORSUN bir kez rengi soluk pembe oluyor sonrada cevap yazıyorsun işte

Yok sibelcim ya bizde bişey yok ben gerçekten birine danışmak istiyorum,beni rahatlatsın istiyorum,eğer görüşürsem mutlaka paylaşırım ,kolay gelsin sana..

Bu defa başardım galiba, Teşekkürler.
evet cnm olmuş maşallah kızna çok şeker
Günaydınlarra.s.

Hayırlı cumalarr

günaydın kızlar.

merhaba kızlar hoşgeldiniz hayırlı cumalar

bizde zeyneple yatak odasını topladık geldik şimdi sıra mutfaktazemuszemus

X