- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
kızlar yürüteci konuşmuşsuuz sanırım tam takip edemedim tehlikelimiymiş neden
Merhaba güzel anneler.Bebişleriniz de iyidir umarız.Biz 2010 Mayıs anne adayları olarak sizin doğumlar genelde hangi ay oldu merak ediyoruz :kedi: Gerçekten mayıs annesi olabilicek miyiz yoksa nisana mı kayılıyor genelde?
kızlar bizim doktorumuz yürüteç kesinlikle almayın, avrupa'da bile yasaklanmış dedi.
ama benim şişko kızım poposunu kaldırıp emekleyemiyor. sadece sürünüyor.ya da ayakta durmak istiyor. ben de sürekli ayakta tutamıyorum onu.
bir yanım al diyor diğer taraftan doktorun sözünü dinleyeyim diyorum. kafamçokkarıştı
Merhabalar,
Yine 4 günlük bir aradan sonra bakabiliyorum.Nolcak böyle benim halim ya.Bu iş harap etti resmen beni.
Herkesler iyidir umarım.Yağız artık patlatsa şu dişleride rahatlasa diyorum.Dün yine 2 saatlik uykuyla işe geldim.Çok kötüyüm anlıycanız.mafoldumben
Umarım bu dönem kısa sürer.Haftasonu da arkadaşıma gidecektim Yağız'ı anneme bırakıp biraz değişiklik olsun nefes alayım dedim ama sabah annem geldiğinde bu hayalimde yıkıldı malesef.Grip olmuş akannehir.
Özlemcim umarım bir sorun çıkmaz doktorundan iyi haberlerle gelirsin.
Birde benim oğluşum muhtemel doğum tarihi 2 Mayıs'tı.Ancak 15 Nisanda geldi.
iyi akşamlar canım ben deçıkıyorum.
bi günü gününe doğuran ben varım sanırım benım kıza kalsa daha gelmıcektı ama doktor teyzesı bozdu kızımın rahatınıklava:
sat 4 agustostu 11mayıs dogum tarıhımızdı 11mayısta dogurdum:dance:
selam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden((
cok canim aciyooo
oyy esencim,semracım geçmiş olsun kızlar. esen ne oldu canım,nasıl oldu??
ceylin Ayşecim, bende kullanıyorum yürüteç. sürekli değil ama ara sıra bindiriyorum. hatta burdan çoğumuz da kullanıyoruz. zaten çok da pahalı bişey değil. babamız 45TL vermiş,cici birşey:)
esencim cok cok gecmiş olsun yaaa..noldu da kirildi öyle 2 yerdenacil şifalar canim a.s.
semracim seninkide görülmeyen kaza olmus yaacok gecmiş olsun canim a.s.
ay canım çok geçmiş olsun,bende pazar günü kıza mama hazırlarken kolumu yaktım suyun buharıyla tam bileğim bayada büyük hergün kazınıp,pansuman yapılıyor çok canım acıyor çocukta olunca çok zor nazarmı değdi bize noldu bilmem
naber tuba? pek görüşemiyoz kız,nerelerdesin??
sağolun kızlar görünmez kaza işte merdivenden derse çıkıyordum ki ayakkabım pantolonumun pacasına takıldı elimi yere verdim kolum ters döndü Allahtan kolumu yere koymuşum yoksa kafam mermere gelecekti
semracımsana da geçmiş olsun güzelşiim