canım merhaba tabiki aramıza alırız sorunu görmedim ben yardımcı olmak isterim :))
olurmu öle şey hoşgeldın aramıza..
şş herkez nerde şu coklu yazma ısını beceremedıgımden tek tek ugrasıyorum böle herkez nere gıttı kimse olmazsa banuyla tulay olurdu onlarda yok tulay ızınlıydı bugun galıba dun öle bısey okudum sankı neyse herkeze koaly gelsın ıslerındeee
Valla kızlar kusura bakmayın bian öyle sandım.
Resim nasıl ekleniyo diye sormuştum:)
İyi geceler kızlar bize nazarmı değdi nedir böyle kaza geçiren arkadaşlar acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...Kızlar Gülcenin hala dişleri çıkmadı emeklemiyoda çok moralim bozuluyo çok istiyo sürünmeyi falan ama hala beceremiyo off
esencim semracım çok geçmiş olsun kızlar üzüldüm
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız dün kabus gibi bir gece geçirdim ağzım komple yara boğazıma kadar yutkundukça ağladım kızlar eşimde çok üzüldü
Eee ben resim ekledim ama gözükmüyor.Profilime eklemiştim.Öbür türlü nasıl yapıyorsunuz, yani mesaja resim nasıl ekliyosunuz?
Acemilik zor iş:)
Herkese günaydın kızlar...
Herzamanki gibi 7.30 da uyandık yine bugün cin gibi ayaktayız,kahvaltı yapmayıda sevmiyoruz,bisküviyi tatl şeyleri hiç sevmiyo kızlar Dağhan ne yapcam bilmiyorum,kahvaltı maması veren varmı?8 tahıllıyı aldım ama onuda sevmedi ne yapsam bilmiyorum...Peyniri sade seviyo onu yediriyorum ama sadece peynirle olurmu? varmı bi fikri olan?
Oğlum evde dolanıp duruyor artık hızına yetişemiyorum heryere gidiyor,heryere tırmanıyor,çok hareketli...Dün akşam uyumam diye direnince artık bi uzmana başvurmak istiyorum diye tutturdum,internetten araştırdım ama Pedagoglar bebklerede bakıyomu kızlar biliyomusunuz,biyerde yalnışmı yapıyoruz artık bilen birine danışmak istiyorum,uykusu gelen bi çocuk uyumamak için neden direnirki??
neyse benimki acayip mızıldanmaya başladı bilg.ele geçirmeye çalışıyo şimdilik çıkıyım ben görüşürüz kızlar.
bu arada Banucum o yaraları bilirim berbat bişey,karadut ye bol bol bulursan tabi,birde kişniş diye bir bitki var ondan alıp çiğne iyi gelir...
herkeze gunaydın esencim gecmıs olsun allah beterınden sakınmış allah yardımcın olsun bebek ve tek kol işin bıraz zor oılucak
uykusuz bı gecenın ardından geldık işe bu kıs ıkı gundur 3,5gıbı uyanıyo ondan sonra her 15 20 dk bır kalkıyo 3dk emıyo uyuyo sonra tekrar uyanıyo kac kere uyandıgımı sayamadım bıle doymuyo galıba uyuyo memede delırecem valla sersem gıbıyım sonra butun gun görümcemle uyuyo dun saat 12de kalkmıs ee butun gece uyumazsa olacagı o
Yenileri aranıza almıyosunuz anlaşılan.Mesaj yazıp soru sormuştum ama cvp veren olmadı malesef.
Sağlıcakla kalın...
Günaydınlarra.s.
Hayırlı cumalarr
Ay nihayet bugün kızım beni üzmeden yani 1 saat sürmeden yedi anam alışkın değilim şaşırdım kaldımohaoldumsmile
selam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden((
cok canim aciyooo
ay canım çok geçmiş olsun,bende pazar günü kıza mama hazırlarken kolumu yaktım suyun buharıyla tam bileğim bayada büyük hergün kazınıp,pansuman yapılıyor çok canım acıyor çocukta olunca çok zor nazarmı değdi bize noldu bilmem
oyy esencim,semracım geçmiş olsun kızlar. esen ne oldu canım,nasıl oldu??
ceylin Ayşecim, bende kullanıyorum yürüteç. sürekli değil ama ara sıra bindiriyorum. hatta burdan çoğumuz da kullanıyoruz. zaten çok da pahalı bişey değil. babamız 45TL vermiş,cici birşey:)
dr rapor vereyim dedi bende 2 gün dinlendikten sonra devam ederim diye düşünüyorum çünkü evde oturdukca ağrısı daha çok aklıma geliyor bilmiyorum yarın dr lakonuşucam
iyi geceler herkese,
yoğunlıktan bi türlü bakamadım yaa,Dağhan hiç fırsat vermiyokii,iyice hareketlendi iç oturmucakmış hep koltuklarda sandalyelerde artık yüksek nereyi bulursa oralarda gezicekmiş..YANDIK!!! Yine zorla uyudu bu akşam hadi hayırlısı diyim..
Esencim şimdi okudum çok çok geçmiş olsun,ne zor olur şimdi senin için..Allah koalylık versin..
Aysuncum sanada geçmiş olsun Allahtan bişeyi yokmuş Recebin..dikkat etmek lazım haklısın...
Semracım sanada geçmiş olsun..Yanıkda çok zordur..
İyi geceler kızlar bize nazarmı değdi nedir böyle kaza geçiren arkadaşlar acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...Kızlar Gülcenin hala dişleri çıkmadı emeklemiyoda çok moralim bozuluyo çok istiyo sürünmeyi falan ama hala beceremiyo off
Arkadaşlar merhaba, kaza geçiren annelerede çok geçmiş olsun.
Ben doğum öncesinde takip ediyodum sizi, uzun süre izin kullandığımdan evdede bilg. olmadığından giremedim nete.
Şimdi kuzuların resmini görünce bende profilime kızımın resmini ekledim sizedemerhaba demek istedim.
Hepsi çok tatlı maşallah, Allah uzun ömür sağlık versin canlarımıza..
Eee ben resim ekledim ama gözükmüyor.Profilime eklemiştim.Öbür türlü nasıl yapıyorsunuz, yani mesaja resim nasıl ekliyosunuz?
Acemilik zor iş:)
herkeze gunaydın esencim gecmıs olsun allah beterınden sakınmış allah yardımcın olsun bebek ve tek kol işin bıraz zor oılucak
uykusuz bı gecenın ardından geldık işe bu kıs ıkı gundur 3,5gıbı uyanıyo ondan sonra her 15 20 dk bır kalkıyo 3dk emıyo uyuyo sonra tekrar uyanıyo kac kere uyandıgımı sayamadım bıle doymuyo galıba uyuyo memede delırecem valla sersem gıbıyım sonra butun gun görümcemle uyuyo dun saat 12de kalkmıs ee butun gece uyumazsa olacagı o
Yenileri aranıza almıyosunuz anlaşılan.Mesaj yazıp soru sormuştum ama cvp veren olmadı malesef.
Sağlıcakla kalın...
maşallah canım benim yarasın kuzumaaferin teyzesinin gülü annesini hiç üzmemiş ne güzel [/QUOTE
Teşekkür ederiz tetesiiopuyorumnanaktan
sibelcim Allah yardımcın olsun tatlım yoğun iş temposu birde uykusuzluk insanı mahvediyor yağızımında dişleri çıkarda rahatlarsınız inşallah en kısa zamanda
benim sat 24 ağustostu 19 mayısta sezeryan oldum canım
Sİbelcİm ya geÇmİŞ olsun gerÇekten Çok yoĞun senİn İŞİn allah sabır evrsİn canım gerÇİ benİmkİnİnde bu aralar kalır yanı Çııldrıcak gİbİyİm hesaplardan. AyŞecİm ben gÜnde 10 dakİka bİndİrİyorum ya .o yÜzden Şu an Çok gÜzel adım atıyor benİm kuzucuk bence 10 dk.bİŞey olmaz.
sen gelmişssin ben çıkmışım cnm ya
valla cnm ben koyuyorum tüm gün ayakta nasıl tutayım yatmıyor benim kzıım hiç
arad bindiriyorum arada dinlendiriyorum ne yapayım
cnm ebnim ya kolay gelsin sana
çok teşekkürler
canim hiç belli olmuyor..ama belli olan birşey var o da hemen herkes enaz 1 hafta erken doguruyor :)) ben 37+1de dogurdum..11 mayisti sata göre..21 nisanda dogum yaptim :) siz nisandan önce herşeyinizi bitirin hazir olun derim
valla canim ben almadim..almayida düşünmüyorum..bu sabahta doktorum programinda bi prof vardi..oda üstüne basa basa söyledi..kalcaya cok fazla yük biniyormus vs vs..epey bişi anlatti..günde 10dak bindirmenin bi sakincasi oldugunu bende düşünmüyorum..ama günde 10dak kullanacagim bişeyede para vermek istemem acikcasi :) birak cocuk sürünsün..serrosta öyleydi..birden bire emeklemeye basladi..epey bi süre geri gitti,yuvarlandi,süründü ama birden emeklemeye gecti..şimdide oyun bahcesi aldik orda duruyor genelde..yemeklerde mama sandalyesine aliyorum..aralarda da emekletiyorum,yürütüyorum vs vs..
canim ya..bi patlamadilar gitti..serrosta 2 tane cikardi..sonra tik yok..
iyi aksamlar canim a.s. yarin ve h.sonu için kolayliklarrr opuyorumnanaktan inşaAllah cok güzel gecer kaydirigubbakcemile5
selam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden((
cok canim aciyooo
ay canım çok geçmiş olsun,bende pazar günü kıza mama hazırlarken kolumu yaktım suyun buharıyla tam bileğim bayada büyük hergün kazınıp,pansuman yapılıyor çok canım acıyor çocukta olunca çok zor nazarmı değdi bize noldu bilmem
esencim semracım çok geçmiş olsun kızlar üzüldüm
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız dün kabus gibi bir gece geçirdim ağzım komple yara boğazıma kadar yutkundukça ağladım kızlar eşimde çok üzüldü
Herkese günaydın kızlar...
Herzamanki gibi 7.30 da uyandık yine bugün cin gibi ayaktayız,kahvaltı yapmayıda sevmiyoruz,bisküviyi tatl şeyleri hiç sevmiyo kızlar Dağhan ne yapcam bilmiyorum,kahvaltı maması veren varmı?8 tahıllıyı aldım ama onuda sevmedi ne yapsam bilmiyorum...Peyniri sade seviyo onu yediriyorum ama sadece peynirle olurmu? varmı bi fikri olan?
Oğlum evde dolanıp duruyor artık hızına yetişemiyorum heryere gidiyor,heryere tırmanıyor,çok hareketli...Dün akşam uyumam diye direnince artık bi uzmana başvurmak istiyorum diye tutturdum,internetten araştırdım ama Pedagoglar bebklerede bakıyomu kızlar biliyomusunuz,biyerde yalnışmı yapıyoruz artık bilen birine danışmak istiyorum,uykusu gelen bi çocuk uyumamak için neden direnirki??
neyse benimki acayip mızıldanmaya başladı bilg.ele geçirmeye çalışıyo şimdilik çıkıyım ben görüşürüz kızlar.
bu arada Banucum o yaraları bilirim berbat bişey,karadut ye bol bol bulursan tabi,birde kişniş diye bir bitki var ondan alıp çiğne iyi gelir...
alsanaalsanasmile
öff ya 2009 mayıs annelerın en eskılerınden sayılırım ama MQ işini çözemedım hala mq yapıyorum cevapla dıyorum ekrana cıkıyo yazım ıkıncı ıletıyı alamıyorum bıle
banu'cum kusura bakma yeni gördüm. geçmiş olsun canım. kara dut pekmezi veya reçeli gerçekten çok iyi geliyor ağız yaralarına. dene bak faydasını göreceksin
günaydın kızlar.
bugün kalabalığız maşallah. hepinize hayırlı cumalar
sibelcim günaydın canım nasılsın doktora gitsem iyi olur ama patron buradayken izin almam çok zor((
Hayırlı cumalar ayşecim ben Yağıza ilk arabam aldım yakşalık 20 gün olmuştur.Çok memnunum yağız onla çok rahat yürüyor videosu var hatta face'e koymaya çalıştım ama olmadı resmine bi bakayım pc de varsa koyarım şimdi.
sağol canım. maşallah yağız'a.biz de dün akşam internetten sipariş ettik. inşallah ceylin'de çabuk alışır opuyorumnanaktan
Günaydın,Cnm DAğhan biberon kesinlikle almıyoo zaten ama bide hero baby ideniyim bakalım ,çok zor çok.sağol cnm.gunaydın canım
yemeyen cocukla ugrasması gercektende zormus benımkıde kahvaltı yemıyo ama yavas yavas alısıyolar dısarıdan yemeye kendını zorlama fazla ben mılupanın 8tahıllı ballı muhallebısınden sabah uyurken bıberonla verıyorum o bıttı sımdıde hero baby ın peynırlı pekmezlı kahvaltısı var denemek ıcın 1 pkt almıstım yıyo onu sende bı dene ıstersen veya devam sütüne peynır yumurtanın sarısı pekmez veya taze recel rondodan gecır ölede verebılırsın pütürlü yemek ıstemıyosaolumunekankayizsmile
cnm kesin diş çıkarıyordur kesin o Dağhanda öyleydi diş çıkarırken..herkeze gunaydın esencim gecmıs olsun allah beterınden sakınmış allah yardımcın olsun bebek ve tek kol işin bıraz zor oılucak
Günaydın canım a.s.Yemeyen zor ya benim kızımda kahvaltı ve tatlı şeyleri sevmiyo canım tatlı tadını alıcak bişeyler ekle belki yer ekmek ceviz gibi
Günaydın cnm ,cevizi denedim olmadı..ekmek sevmiyo
[/B]
canım senin oğlan biraz yaramaz galiba. allah yardımcın olsun. biraz daha sabır çabuk büyüyorlar opuyorumnanaktan
evet cnm biraz öyledir,büyüyor ama pek değişmiyor şimdilik
günaydın kızlar.
alsanaalsanasmile
öff ya 2009 mayıs annelerın en eskılerınden sayılırım ama MQ işini çözemedım hala mq yapıyorum cevapla dıyorum ekrana cıkıyo yazım ıkıncı ıletıyı alamıyorum bıle
evet cnm olmuş maşallah kızna çok şekerBu defa başardım galiba, Teşekkürler.
Günaydınlarra.s.
Hayırlı cumalarr
Ay nihayet bugün kızım beni üzmeden yani 1 saat sürmeden yedi anam alışkın değilim şaşırdım kaldımohaoldumsmile
günaydın kızlar.