2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım merhaba tabiki aramıza alırız sorunu görmedim ben yardımcı olmak isterim :))

gecmıs olsun buarada yaraların ıcın benım gorumcenınde agzında sureklı yara cıkar eczaneden agız yaraları ıcın bı ılac alıyo o cok ıse yarıyomus ogreneyımmı ısmını?

olurmu öle şey hoşgeldın aramıza..

Valla kızlar kusura bakmayın bian öyle sandım.
Resim nasıl ekleniyo diye sormuştum:)

kullanıcı panelınden avatarını degıstıre gır ordan gozattan ekle resmınıguclubacismile

bende kullanıcı resmı nasıl yapıyo dıe sordu sandım neysekı hepsı cevaplanmıs oldu sorulanınopuyorumnanaktan

Her bebek bir değil canım benim kızımda emeklemiyo elbet emekler sıkma canınıa.s.

Ayy canım ya çok geçmiş olsun acil şifalar diliyoruma.s.

Eee ben resim ekledim ama gözükmüyor.Profilime eklemiştim.Öbür türlü nasıl yapıyorsunuz, yani mesaja resim nasıl ekliyosunuz?
Acemilik zor iş:)

Canım profiline değil avatarına ekliceksina.s.

Günaydın canım a.s.Yemeyen zor ya benim kızımda kahvaltı ve tatlı şeyleri sevmiyo canım tatlı tadını alıcak bişeyler ekle belki yer ekmek ceviz gibi

Uykusuzluk fena ya bide çalışıyosun allah yardımcın olsun yatırmadan ağrı kesici ver belki uyur benim kızımda öle uyanıyodu bikaçkere ağrı kesici verdim işe yaradıa.s.

Yenileri aranıza almıyosunuz anlaşılan.Mesaj yazıp soru sormuştum ama cvp veren olmadı malesef.
Sağlıcakla kalın...

Olur mu canım hoşgeldinna.s.

Günaydınlarra.s.

Hayırlı cumalarr

Ay nihayet bugün kızım beni üzmeden yani 1 saat sürmeden yedi anam alışkın değilim şaşırdım kaldımohaoldumsmile

sağolun kızlar canım ilacın ismini öğrenip bana özelden yazarsan çok sevinirim

Günaydınlarra.s.

Hayırlı cumalarr

Ay nihayet bugün kızım beni üzmeden yani 1 saat sürmeden yedi anam alışkın değilim şaşırdım kaldımohaoldumsmile

maşallah canım benim yarasın kuzuma aferin teyzesinin gülü annesini hiç üzmemiş ne güzel

valla canim ben almadim..almayida düşünmüyorum..bu sabahta doktorum programinda bi prof vardi..oda üstüne basa basa söyledi..kalcaya cok fazla yük biniyormus vs vs..epey bişi anlatti..günde 10dak bindirmenin bi sakincasi oldugunu bende düşünmüyorum..ama günde 10dak kullanacagim bişeyede para vermek istemem acikcasi :) birak cocuk sürünsün..serrosta öyleydi..birden bire emeklemeye basladi..epey bi süre geri gitti,yuvarlandi,süründü ama birden emeklemeye gecti..şimdide oyun bahcesi aldik orda duruyor genelde..yemeklerde mama sandalyesine aliyorum..aralarda da emekletiyorum,yürütüyorum vs vs..

haklısın canım. zaten eşimle konuştuk gerçekten günde 10 dakika için almaya değmez dedik. onun yerine playskool'un ilk arabam oyuncağını almaya karar verdik. tutunup sürerek yürümeyi öğretiyo daha sonra da araba şekline çevirip 3 yaşına kadar oynayabiliyor. dün akşam internetten sipariş ettik gelsin bakalım sever inşallah kuzum.

selam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden ((
cok canim aciyooo

çok geçmiş olsun esen'cim. kırık çok zordur bilirim hele bebekle allah yardımcın olsun.

sana da geçmiş olsun canım. noluyor mayıs annelerine böyle :uhm:

canım üzerine biraz daha koyup playskool ilk arabam aldık. napalım doktorumuz ısrarla almayın diyor. günde 10 dakika için de almak mantıklı gelmedi opuyorumnanaktan

dr rapor vereyim dedi bende 2 gün dinlendikten sonra devam ederim diye düşünüyorum çünkü evde oturdukca ağrısı daha çok aklıma geliyor bilmiyorum yarın dr lakonuşucam

esen keşke alsaydın rapor. nasıl gidicen o halde okula

canım senin oğlan biraz yaramaz galiba. allah yardımcın olsun. biraz daha sabır çabuk büyüyorlar opuyorumnanaktan

üzülme canım her bebek bir değil ki. benim kızım 5 aylıkken iki dişini çıkardı. öylece kaldı. üstler gelmek bilmiyor.

hoşgeldin canım. kızının ve senin isminiz nedir?

Eee ben resim ekledim ama gözükmüyor.Profilime eklemiştim.Öbür türlü nasıl yapıyorsunuz, yani mesaja resim nasıl ekliyosunuz?
Acemilik zor iş:)

günaydın canım. uykusuzluk zor gerçekten hele de çalışırken :sinifsinif:

Yenileri aranıza almıyosunuz anlaşılan.Mesaj yazıp soru sormuştum ama cvp veren olmadı malesef.
Sağlıcakla kalın...

canım tekrar hoşgeldin. kızma anca toplanıyoruz. burada eski yeni ayrımı asla yoktur opuyorumnanaktan

Saolun kızlar allah yardımcımız olsun hepimizin.

Sorma serroş en azından 2 tane çıkardı bizimkinde tık yok.Ondanı bu kadar huysuz acaba?

selam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden ((
cok canim aciyooo

Çok geçmiş olsun Esencim ya çokta zor olacak kolun alçılı.Dinlensemiydin biraz bence rapor almayı düşün.

Semracım sanada geçmiş olsun yanığın acısı hiçbişeye benzemiyor acil şifalar.

Tatlım hiç kafana takma her çocuk bir olmuyor bak benim oğlanında hala dişleri yok.Emekleme işide en kısa zamanda olacaktır meraklanma.

Benimde bi ara olmuştu Banucum bir merhem vermişti çok iyi geldi acaba bi doktoramı görünsen.Çok geçmiş olsun sanada.

Aynı şeyleri düşünüyorum Ferda acaba bizmi çok pimpirikleniyoruz.Aslında bu dönemde çevrelerini iyice keşfettikleri için enerjilerini hep uyumama yönünde kullanırlarmış.Yağızda aynen anlattığın gibi uykusu olduğu halde uyumamakta direniyor.Sürekli ayakta ve tutunarak salonu turluyor.Bi araştırmak lazım bilgi sahibi olursan benimlede paylaşırmısın.Bende artık çıldırıcam çözümsüzlükten.mafoldumben

AL bi uykusuz daha sanırım bu enerji fazlalığı çocuklarda uykusuzluk yapıyor.

Alla alla CADIARZU hiçbişey anlamadım nedenki acaba.

sibelcim günaydın canım nasılsın doktora gitsem iyi olur ama patron buradayken izin almam çok zor ((

banu'cum kusura bakma yeni gördüm. geçmiş olsun canım. kara dut pekmezi veya reçeli gerçekten çok iyi geliyor ağız yaralarına. dene bak faydasını göreceksin

:teytey:
banu'cum kusura bakma yeni gördüm. geçmiş olsun canım. kara dut pekmezi veya reçeli gerçekten çok iyi geliyor ağız yaralarına. dene bak faydasını göreceksin

önemli değil tatlım onuda deneyim dünden itibaren hiçbirşey yiyemedim

günaydın kızlar.

bugün kalabalığız maşallah. hepinize hayırlı cumalar

Hayırlı cumalar ayşecim ben Yağıza ilk arabam aldım yakşalık 20 gün olmuştur.Çok memnunum yağız onla çok rahat yürüyor videosu var hatta face'e koymaya çalıştım ama olmadı resmine bi bakayım pc de varsa koyarım şimdi.

sibelcim günaydın canım nasılsın doktora gitsem iyi olur ama patron buradayken izin almam çok zor ((

Günaydın tatlım bu sabah biraz daha iyiyim.Haklısın bu patronlardan rahat nefes yok.Bende şu ilacın ismine bi bakayım bulabilirsem karneden yazarım sana.

Günaydın,Cnm DAğhan biberon kesinlikle almıyoo zaten ama bide hero baby ideniyim bakalım ,çok zor çok.sağol cnm.
cnm kesin diş çıkarıyordur kesin o Dağhanda öyleydi diş çıkarırken..

KIZ HER ALINTI YAPMAK İSTEDİĞİNE TIKLIYORSUN bir kez rengi soluk pembe oluyor sonrada cevap yazıyorsun işte

Yok sibelcim ya bizde bişey yok ben gerçekten birine danışmak istiyorum,beni rahatlatsın istiyorum,eğer görüşürsem mutlaka paylaşırım ,kolay gelsin sana..

Bu defa başardım galiba, Teşekkürler.
evet cnm olmuş maşallah kızna çok şeker
Günaydınlarra.s.

Hayırlı cumalarr

günaydın kızlar.

bugün kalabalığız maşallah. hepinize hayırlı cumalar

merhaba kızlar hoşgeldiniz hayırlı cumalar

bizde zeyneple yatak odasını topladık geldik şimdi sıra mutfaktazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…