2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yürüteci konuşmuşsuuz sanırım tam takip edemedim tehlikelimiymiş neden

bi günü gününe doğuran ben varım sanırım benım kıza kalsa daha gelmıcektı ama doktor teyzesı bozdu kızımın rahatını:eek:klava:
sat 4 agustostu 11mayıs dogum tarıhımızdı 11mayısta dogurdum:dance:

kızlar yürüteci konuşmuşsuuz sanırım tam takip edemedim tehlikelimiymiş neden

sureklı yurutecın uzeırnde bırakmak tehlıkelı ben kullanıyorum 1,5 aydır kızım ayaklarının ustune basmayı ogrendı ben anlatıldıgı kadar zararı olduguna ınanmıyorum

Merhaba güzel anneler.Bebişleriniz de iyidir umarız.Biz 2010 Mayıs anne adayları olarak sizin doğumlar genelde hangi ay oldu merak ediyoruz :kedi: Gerçekten mayıs annesi olabilicek miyiz yoksa nisana mı kayılıyor genelde?

canim hiç belli olmuyor..ama belli olan birşey var o da hemen herkes enaz 1 hafta erken doguruyor :)) ben 37+1de dogurdum..11 mayisti sata göre..21 nisanda dogum yaptim :) siz nisandan önce herşeyinizi bitirin hazir olun derim :KK66:

kızlar bizim doktorumuz yürüteç kesinlikle almayın, avrupa'da bile yasaklanmış dedi.
ama benim şişko kızım poposunu kaldırıp emekleyemiyor. sadece sürünüyor.ya da ayakta durmak istiyor. ben de sürekli ayakta tutamıyorum onu.
bir yanım al diyor diğer taraftan doktorun sözünü dinleyeyim diyorum. kafamçokkarıştı

valla canim ben almadim..almayida düşünmüyorum..bu sabahta doktorum programinda bi prof vardi..oda üstüne basa basa söyledi..kalcaya cok fazla yük biniyormus vs vs..epey bişi anlatti..günde 10dak bindirmenin bi sakincasi oldugunu bende düşünmüyorum..ama günde 10dak kullanacagim bişeyede para vermek istemem acikcasi :) birak cocuk sürünsün..serrosta öyleydi..birden bire emeklemeye basladi..epey bi süre geri gitti,yuvarlandi,süründü ama birden emeklemeye gecti..şimdide oyun bahcesi aldik orda duruyor genelde..yemeklerde mama sandalyesine aliyorum..aralarda da emekletiyorum,yürütüyorum vs vs..

Merhabalar,

Yine 4 günlük bir aradan sonra bakabiliyorum.Nolcak böyle benim halim ya.Bu iş harap etti resmen beni.

Herkesler iyidir umarım.Yağız artık patlatsa şu dişleride rahatlasa diyorum.Dün yine 2 saatlik uykuyla işe geldim.Çok kötüyüm anlıycanız.mafoldumben

Umarım bu dönem kısa sürer.Haftasonu da arkadaşıma gidecektim Yağız'ı anneme bırakıp biraz değişiklik olsun nefes alayım dedim ama sabah annem geldiğinde bu hayalimde yıkıldı malesef.Grip olmuş akannehir.

Özlemcim umarım bir sorun çıkmaz doktorundan iyi haberlerle gelirsin.

Birde benim oğluşum muhtemel doğum tarihi 2 Mayıs'tı.Ancak 15 Nisanda geldi.

canim ya..bi patlamadilar gitti..serrosta 2 tane cikardi..sonra tik yok..

iyi akşamlar canım ben deçıkıyorum.

iyi aksamlar canim a.s. yarin ve h.sonu için kolayliklarrr opuyorumnanaktan inşaAllah cok güzel gecer kaydirigubbakcemile5

bi günü gününe doğuran ben varım sanırım benım kıza kalsa daha gelmıcektı ama doktor teyzesı bozdu kızımın rahatını:eek:klava:
sat 4 agustostu 11mayıs dogum tarıhımızdı 11mayısta dogurdum:dance:

canım benim oğlumda günü gününe geldi hatta dediğn gibi gelmiyecekti daha 18 ağustos sat 22 mayıs doğum tarihimiz

selam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden :KK43:((
cok canim aciyooo

selam kizlar okuldan sabah geldim malesef kolumu kirdim iki yerden :KK43:((
cok canim aciyooo

ay canım çok geçmiş olsun,bende pazar günü kıza mama hazırlarken kolumu yaktım suyun buharıyla tam bileğim bayada büyük hergün kazınıp,pansuman yapılıyor çok canım acıyor çocukta olunca çok zor nazarmı değdi bize noldu bilmem

oyy esencim,semracım geçmiş olsun kızlar. esen ne oldu canım,nasıl oldu??

ceylin Ayşecim, bende kullanıyorum yürüteç. sürekli değil ama ara sıra bindiriyorum. hatta burdan çoğumuz da kullanıyoruz. zaten çok da pahalı bişey değil. babamız 45TL vermiş,cici birşey:)

esencim cok cok gecmiş olsun yaaa..noldu da kirildi öyle 2 yerden :KK43: acil şifalar canim a.s.

semracim seninkide görülmeyen kaza olmus yaa :KK43: cok gecmiş olsun canim a.s.

oyy esencim,semracım geçmiş olsun kızlar. esen ne oldu canım,nasıl oldu??

ceylin Ayşecim, bende kullanıyorum yürüteç. sürekli değil ama ara sıra bindiriyorum. hatta burdan çoğumuz da kullanıyoruz. zaten çok da pahalı bişey değil. babamız 45TL vermiş,cici birşey:)

esencim cok cok gecmiş olsun yaaa..noldu da kirildi öyle 2 yerden :KK43: acil şifalar canim a.s.

semracim seninkide görülmeyen kaza olmus yaa :KK43: cok gecmiş olsun canim a.s.

ay canım çok geçmiş olsun,bende pazar günü kıza mama hazırlarken kolumu yaktım suyun buharıyla tam bileğim bayada büyük hergün kazınıp,pansuman yapılıyor çok canım acıyor çocukta olunca çok zor nazarmı değdi bize noldu bilmem

sağolun kızlar görünmez kaza işte merdivenden derse çıkıyordum ki ayakkabım pantolonumun pacasına takıldı elimi yere verdim kolum ters döndü Allahtan kolumu yere koymuşum yoksa kafam mermere gelecekti
semracımsana da geçmiş olsun güzelşiim

naber tuba? pek görüşemiyoz kız,nerelerdesin??

iyiyim aysecim :) sorma ya..bu cocuklar büyüsün diye bakiyoruz ama büyüdükçe tüm işimiz onlar olmaya basladi :)) gerçi sadece serradan dolayi degil cenaze,gelen giden,annemin bende kalmasi vs vs derken giremedim pek kaç haftadir..

sen nasilsin canim ? oglus nasil?

sağolun kızlar görünmez kaza işte merdivenden derse çıkıyordum ki ayakkabım pantolonumun pacasına takıldı elimi yere verdim kolum ters döndü Allahtan kolumu yere koymuşum yoksa kafam mermere gelecekti
semracımsana da geçmiş olsun güzelşiim

hey Allahim ya..ne asortik hareket yapmişsin öyle :KK43:( cok geçmiş olsun canim ya..alçidami?

canim ya tekrar tekrar gecmiş olsun :KK43: e şimdi napcan okula devam edicenmi raporlumusun?

dr rapor vereyim dedi bende 2 gün dinlendikten sonra devam ederim diye düşünüyorum çünkü evde oturdukca ağrısı daha çok aklıma geliyor bilmiyorum yarın dr lakonuşucam

iyi geceler herkese,
yoğunlıktan bi türlü bakamadım yaa,Dağhan hiç fırsat vermiyokii,iyice hareketlendi iç oturmucakmış hep koltuklarda sandalyelerde artık yüksek nereyi bulursa oralarda gezicekmiş..YANDIK!!! Yine zorla uyudu bu akşam hadi hayırlısı diyim..
Esencim şimdi okudum çok çok geçmiş olsun,ne zor olur şimdi senin için..Allah koalylık versin..
Aysuncum sanada geçmiş olsun Allahtan bişeyi yokmuş Recebin..dikkat etmek lazım haklısın...
Semracım sanada geçmiş olsun..Yanıkda çok zordur..

X