2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugün yürüteç almayı düşünüyordum bende mi ilk arabam alsam acaba??bak takıldım şimdi,,

Bu arada ben bugün evdeyim kızlar annem bronşit olmuş umarım bu üç günde biraz toparlar.

Bizde oğlumla evde keyif yapıyoruz.Dün akşam doktorumuzun tavsiyesiyle Johnson s Baby Bedtime Yağ kullandık oğlum ilk defa rahat uyudu sadece iki kere mama yedi hemen tekrar uyudu sizde bi deneseniz.Belki işe yarar ben işe yarayacağını hiç sanmıyordum.Bitki çayı dahil herşeyi denemiştim çünkü.

sağol canım. maşallah yağız'a.biz de dün akşam internetten sipariş ettik. inşallah ceylin'de çabuk alışır opuyorumnanaktan

Kesin çok sevecektir yağız için bırakmıyor.

Yok sibelcim ya bizde bişey yok ben gerçekten birine danışmak istiyorum,beni rahatlatsın istiyorum,eğer görüşürsem mutlaka paylaşırım ,kolay gelsin sana..

Muhakkak paylaş canım gerekirse bende bi danışırım.

bende bugün yürüteç almayı düşünüyordum bende mi ilk arabam alsam acaba??bak takıldım şimdi,,

Ben bu ilk arabamda çok memnunum,iki şekilde kullanılıyor.Bisiklet gibide oluyor.

Annene geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyileşira.s.

Ohh keyif yapın bakalım oğluşlaŞeniz

geçmiş olsun annene. senin evde olmana da sevindim canım. hem biraz dinlenirsin hem de oğluşunla vakit geçirirsin ne güzel

İşte Yağız'ın arabası

maşallah cnm ya ayaklanmış valla,

cnm geçmiş olsun annene,inş çabuk iyileşir
denemek lazım valla bu yağı biz gece çok kalkıyoruz

herkese merhabalar
ben yeni üyeyim
Adım hilal
19 aylık kerem adında bir oğlum var

herkese merhabalar
ben yeni üyeyim
Adım hilal

canım merhaba hoşgeldin aramıza benim adımda banu memnun oldum Allah bağışlasın oğlunu güzel paylaşımlarda bulunmka dileğiyle

günaydın kızlar dr rapor verdi 10 gün gidemiycem Ahseni de babannesi uyttu şimdi bende uzanayım gece uyuyamadım

canım merhaba hoşgeldin aramıza benim adımda banu memnun oldum Allah bağışlasın oğlunu güzel paylaşımlarda bulunmka dileğiyle

merhaba banu
bende memnun oldum
amin hepimiizin bebeğini bağışlasın Rabbim
nasılsın?
senin bebeğin ne kadarlk kız oğlan?

merhaba banu
bende memnun oldum
amin hepimiizin bebeğini bağışlasın Rabbim
nasılsın?
senin bebeğin ne kadarlk kız oğlan?

canım benim altı yaşında ve sekiz aylık iki kızım var ablasının adı yağmur ılgın küçüğümüz duru tatlım

esencim canım benim ya dinlen bol bol gerçekten üzüldüm inşallah en kısa zamanda iyileşirsin

sibelcim maşallah yağızıma arabasıda çok güzelmiş keyifli günlerde kullansın:)) annenede geçmiş olsun tatlım

Son düzenleme:
Kızım uyudu bende kahvaltımı yapıp evi bir toparlayım
afiyet olsun cnm
kızlar burcu'dan haberiniz var mı? iki gündür yok merak ettim :uhm:
bende göremedim cnm ya
herkese merhabalar
ben yeni üyeyim
Adım hilal
hoşgeldin cnm bende özlem memnun oldum
8 aylık bir kızım var benimde zeynep
günaydın kızlar dr rapor verdi 10 gün gidemiycem Ahseni de babannesi uyttu şimdi bende uzanayım gece uyuyamadım

canım benim ya tabi arğdan uyyamazsın yat dinlen cnm senopuyorumnanaktan

Allahım hemen denemem lazımm,ben markete gidiyorummmhihoyyyt:Saruboceq:
Annenede geçmiş olsun cnm sende dinlen biraz evde oğlunla ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…