2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler.Bebişleriniz de iyidir umarız.Biz 2010 Mayıs anne adayları olarak sizin doğumlar genelde hangi ay oldu merak ediyoruz :kedi: Gerçekten mayıs annesi olabilicek miyiz yoksa nisana mı kayılıyor genelde?

Canım ınŞ.saĞlıkla laırsınız bebıŞlerınızı.benım 11 mayıs tı ama 5 mayısta sezaryan oldum.yanı en son adet tarıhımde 6 aĞustostu

tatlım benim günüm normalde 18 mayıstı,15 mayısta oldu kızım

İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuz bebişlerinize canım benim de son günüm 24 mayıstı sezaryen olunca 15 mayısta oldu

benim 12 mayıstı ama sezaryan olduğu için bir hafta önce yani 5 mayısta doğdu kuzucum.

kızlar bizim doktorumuz yürüteç kesinlikle almayın, avrupa'da bile yasaklanmış dedi.
ama benim şişko kızım poposunu kaldırıp emekleyemiyor. sadece sürünüyor.ya da ayakta durmak istiyor. ben de sürekli ayakta tutamıyorum onu.
bir yanım al diyor diğer taraftan doktorun sözünü dinleyeyim diyorum. kafamçokkarıştı

Merhabalar,

Yine 4 günlük bir aradan sonra bakabiliyorum.Nolcak böyle benim halim ya.Bu iş harap etti resmen beni.

Herkesler iyidir umarım.Yağız artık patlatsa şu dişleride rahatlasa diyorum.Dün yine 2 saatlik uykuyla işe geldim.Çok kötüyüm anlıycanız.mafoldumben

Umarım bu dönem kısa sürer.Haftasonu da arkadaşıma gidecektim Yağız'ı anneme bırakıp biraz değişiklik olsun nefes alayım dedim ama sabah annem geldiğinde bu hayalimde yıkıldı malesef.Grip olmuş akannehir.

Özlemcim umarım bir sorun çıkmaz doktorundan iyi haberlerle gelirsin.

Birde benim oğluşum muhtemel doğum tarihi 2 Mayıs'tı.Ancak 15 Nisanda geldi.

sibelcim Allah yardımcın olsun tatlım yoğun iş temposu birde uykusuzluk insanı mahvediyor yağızımında dişleri çıkarda rahatlarsınız inşallah en kısa zamanda

benim sat 24 ağustostu 19 mayısta sezeryan oldum canım

Sıbelcım ya geÇmıŞ olsun gerÇekten Çok yoĞun senın ıŞın allah sabır evrsın canım gerÇı benımkınınde bu aralar kalır yanı Çııldrıcak gıbıyım hesaplardan. AyŞecım ben gÜnde 10 dakıka bındırıyorum ya .o yÜzden Şu an Çok gÜzel adım atıyor benım kuzucuk bence 10 dk.bıŞey olmaz.

olmaz dimi tülay'cım. ne biliyim bizim doktor biraz katı hiç koyma diyor. bakalım belki hafta sonu alırız ucuz bişey. günde 10-15 dakika için pahalı bişey almaya gerek yok.

ben işlerimi bitirip geldim özlem!cim. kızım birazdan uyanır. o zamana kadar boşum zemuszemus
sen gelmişssin ben çıkmışım cnm ya
valla cnm ben koyuyorum tüm gün ayakta nasıl tutayım yatmıyor benim kzıım hiç
arad bindiriyorum arada dinlendiriyorum ne yapayım

cnm ebnim ya kolay gelsin sana
çok teşekkürler

kılzar iyi akşamal ben çıkıyorum eşim geliyormuş aradı şimdi
erken çıkmış bugün
yarın görürüşürz

AyŞecım ya bende yeĞenımınkını kullanıyorum kı Şımdıye kadar herkes yeĞenlerımde dahaıl sÜreklı bındıler valla allaha ŞÜkÜr bıŞeylerı yok gÜnde 10 dak.bıŞey olmaz

ben de çıkıyorum kızım uyandı. meyvesini yedireyim sonra biraz oynaşayım bebişimle. şimdiden iyi akşamlar hepinize opuyorumnanaktan

özlem cnaım iyi akşamalr iyi hafta sonları.yarın tüm gün dışarda olucam kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…