2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgıcım saolasın canım evet ya hemen hemen bıttı.yarın ızın alabılseydım daha ıyı olcaktı ama ıŞ Çok ((

Günaydınn hanımlara.s.

Nasılsınız ? Herkes iyidir inşallah opuyorumnanaktan
merhaba cnm hoşgeldin
merhaba cnm,ay evet limoniyse çok sıkıcı olur,valla be genelde temziliğe veririm kendimi,çok iyi oluyor hem hızlı oluyor hemde her yer miss oluyorkaydirigubbakcemile3
merhaba cnm hoşgeldin tekrar aramıza o zaman
cnm ne düşünceli anne var,hakları ödenmez valla,güle güle kullanın cnm ikisinide

ay kızlar facebookta kısı tarifi gördüm çok cnm istedi yaw,evde de yok offffffff

sanada merhaba ayşecim nasılsın

ılgıncım meraba
sen kızının adını berrak koymayı düşünüğyordun, duru olmuş anlaşılan..

güle güle büyüsün duru hanımzemuszemus

kızlar ben kaçar eşim öğlen yemeğine gelir birazdan. akşamdan kalan yemeği ısıtayım da yesin. burun kıvırıyor ama napıyim öğlen ayrı akşam ayrı yemek çok zor oluyor. keşke işi uzak olsaydı da öğlen gelmeseydi :çok üzgünüm:

özlem canımya market falan yokmu yakınlarda alsan yada eşine söyle gelirken alsın..bende çok severimm valla

güle güle ayşecimm ah bu erkekler bulduklarına şükretmeleri lazım ama nerde valla ben liste yaptım yemek listesi çok iyi oldu beyensede beyenmesede yiyor:)))

evet cnm ya yemek ayrı bir dert valla malzeme olsa da omasada
kolay gelsin cnm
özlem canımya market falan yokmu yakınlarda alsan yada eşine söyle gelirken alsın..bende çok severimm valla

market var cnm üşenmezsem gider alrıım olmazsa akşam eşime alırıırm çok canım istedi,hamiel olduğumu bilmeseydim yapmazdım ya,aşerme değil ama olsun gözüm kalmasın di mi ama
başım ağrıyor cnm bugün sabah kalktığımdan beri o yüzden çok üşeniyorum

neyse kızlar zeynep uyurken evimi toplayayım azcık
evim dandini duruyor biri gelse geçirecek yerim yok vallaboshayallersmile

kızlar merhaba nasılısnız bebişleriniz nasıl hepiniz iyisinizdir umarım

merhaba canım ohh ne güzel sekiz ay kızınla vakit geçirmişsin hoşgeldin aramıza tekrardan:))

afiyet olsun yarasın prensese ohh ne güzel hediyelerinizi güle güle kullanın:)
ılgıncım meraba
sen kızının adını berrak koymayı düşünüğyordun, duru olmuş anlaşılan..

güle güle büyüsün duru hanımzemuszemus

evet canım duru koyduk adlarıyla büyüsün meleklerimiz

kolay gelsin canım

benimde toplantım vardı az önce bitti ardından yemek yedim biraz geldim

özlemcim tatlım canınçektiyse ye bitanem marketten falan alıp :) hamilesin sonuçta yada eşin alsın fıstığımopuyorumnanaktan

biz geldikkkk anca mutfağı topladım vall zeynep kalktı azcık keyfini yapaym işlere devamm edicem

kızlar merhaba bişey soracam benim şuan akıntım var şeffaf ve çok acaba suyum mu sızıyo

kızlar merhaba bişey soracam benim şuan akıntım var şeffaf ve çok acaba suyum mu sızıyo

canim bundan şüpheleniyorsan muhakkak doktoruna daniş..sana turnosollu ped verir..turnosol kagidini pamuga koyuyorsun oluyor turnollu ped..24 saat kullaniyorsun..hiç çikarmadan..o kagitlar renk değiştiriyorsa gelen akinti amnio sivisi olabilir..benim öyleydi..19.haftada gelmeye basladi hemde..oyuzden dikkatli olmakta fayda var..bi git sor doktoruna umarim bişi cikmaz..

Canımya bende hıÇ olmadıĞı ıÇın bılmıyorum ama mutlaka doktorunla gÖrÜŞ.

beyaz seni burda yakaladım nerelerdesin bakim sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…