- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
merhaba cnm hoşgeldinGünaydınn hanımlara.s.
Nasılsınız ? Herkes iyidir inşallah opuyorumnanaktan
merhaba cnm,ay evet limoniyse çok sıkıcı olur,valla be genelde temziliğe veririm kendimi,çok iyi oluyor hem hızlı oluyor hemde her yer miss oluyorkaydirigubbakcemile3günaydın kızlar. tülay banu ve ceren topiği açar! :) özlem ve tuba da varmış. ayşe ve aysun'a da merhaba! :))
bugün babamız evde. boş boş oturuyoz aileceksıkıc bir gün. söylemesi ayıp Özay'la aramız biraz limoni de,daha bi sıkıcı oluyor!!
hepinize mutlu bir gün diliyorum!
merhaba cnm hoşgeldin tekrar aramıza o zamanmerhaba arkadaşlar
ben hamilelik döneminde burada sizlerle yazışmıştım..
kızım doğduktan sonra evde internet olmadığı için ancak arada sırada bi yerlerde vakit bulup girip bakabildim yazdıklarınıza..
işe yeni başladım..şanslı annelerdenim çünkü kızım 8 aylık olan kadar ücretsiz izin alarak yanında kalmayı başarabildim..
artık işe başlayıp,
internete kavuştuğuma göre takiptesinizşakkıdı
cnm ne düşünceli anne var,hakları ödenmez valla,güle güle kullanın cnm ikisinidekızcemin meyvesini yedireyim :) ay kizlar bu arada annem oyun bahcesiyle mama sandalyesi almiş kizceme..cok rahat ettim ya..oyun bahcesi cok işime yaradi valla..bikmiştim evin daginikliğindan..hele emeklemeye basladigindan beri iyice aldi gitti ev..şimdi cok iyi oldu..biraz mirin kirin ediyor ama kaliyor içinde :)) mama sandalyesi almayida hiç düşünmüyordum :) cok yer kapliyor diye düşünüyordum ama annem normal sandalye kadar yer kaplayan bişi bulmus..kaba bişi degil..hosuma gitti..işimizede yaradi :)) Allah razi olsun diyim tekrar :))) neysem su kızcemi yedireyim :)))
Sevgİcİm saolasın canım evet ya hemen hemen bİttİ.yarın İzİn alabİlseydİm daha İyİ olcaktı ama İŞ Çok((
merhaba cnm hoşgeldin
günaydın kızlar. tülay banu ve ceren topiği açar! :) özlem ve tuba da varmış. ayşe ve aysun'a da merhaba! :))
bugün babamız evde. boş boş oturuyoz aileceksıkıc bir gün. söylemesi ayıp Özay'la aramız biraz limoni de,daha bi sıkıcı oluyor!!
hepinize mutlu bir gün diliyorum!
evet cnm ya yemek ayrı bir dert valla malzeme olsa da omasadakızlar ben kaçar eşim öğlen yemeğine gelir birazdan. akşamdan kalan yemeği ısıtayım da yesin. burun kıvırıyor ama napıyim öğlen ayrı akşam ayrı yemek çok zor oluyor. keşke işi uzak olsaydı da öğlen gelmeseydi :çok üzgünüm:
özlem canımya market falan yokmu yakınlarda alsan yada eşine söyle gelirken alsın..bende çok severimm valla
merhaba arkadaşlar
ben hamilelik döneminde burada sizlerle yazışmıştım..
kızım doğduktan sonra evde internet olmadığı için ancak arada sırada bi yerlerde vakit bulup girip bakabildim yazdıklarınıza..
işe yeni başladım..şanslı annelerdenim çünkü kızım 8 aylık olan kadar ücretsiz izin alarak yanında kalmayı başarabildim..
artık işe başlayıp,
internete kavuştuğuma göre takiptesinizşakkıdı
kızcemin meyvesini yedireyim :) ay kizlar bu arada annem oyun bahcesiyle mama sandalyesi almiş kizceme..cok rahat ettim ya..oyun bahcesi cok işime yaradi valla..bikmiştim evin daginikliğindan..hele emeklemeye basladigindan beri iyice aldi gitti ev..şimdi cok iyi oldu..biraz mirin kirin ediyor ama kaliyor içinde :)) mama sandalyesi almayida hiç düşünmüyordum :) cok yer kapliyor diye düşünüyordum ama annem normal sandalye kadar yer kaplayan bişi bulmus..kaba bişi degil..hosuma gitti..işimizede yaradi :)) Allah razi olsun diyim tekrar :))) neysem su kızcemi yedireyim :)))
ılgıncım meraba
sen kızının adını berrak koymayı düşünüğyordun, duru olmuş anlaşılan..
güle güle büyüsün duru hanımzemuszemus
kızlar ben kaçar eşim öğlen yemeğine gelir birazdan. akşamdan kalan yemeği ısıtayım da yesin. burun kıvırıyor ama napıyim öğlen ayrı akşam ayrı yemek çok zor oluyor. keşke işi uzak olsaydı da öğlen gelmeseydi :çok üzgünüm:
hatice canım hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın
kızlar merhaba bişey soracam benim şuan akıntım var şeffaf ve çok acaba suyum mu sızıyo