- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
kızlar merhaba bişey soracam benim şuan akıntım var şeffaf ve çok acaba suyum mu sızıyo
tatlım sanmıyorum ama dr.unla görüş yine de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba bişey soracam benim şuan akıntım var şeffaf ve çok acaba suyum mu sızıyo
Merhaba güzel anneler.Bebişleriniz de iyidir umarız.Biz 2010 Mayıs anne adayları olarak sizin doğumlar genelde hangi ay oldu merak ediyoruz :kedi: Gerçekten mayıs annesi olabilicek miyiz yoksa nisana mı kayılıyor genelde?
Merhaba güzel anneler.Bebişleriniz de iyidir umarız.Biz 2010 Mayıs anne adayları olarak sizin doğumlar genelde hangi ay oldu merak ediyoruz :kedi: Gerçekten mayıs annesi olabilicek miyiz yoksa nisana mı kayılıyor genelde?
kimsecikler kalmamaış yine,işler yoğunlaştı anlaşılan
sen gelmişssin ben çıkmışım cnm yaben işlerimi bitirip geldim özlem!cim. kızım birazdan uyanır. o zamana kadar boşum zemuszemus
valla cnm ben koyuyorum tüm gün ayakta nasıl tutayım yatmıyor benim kzıım hiçkızlar bizim doktorumuz yürüteç kesinlikle almayın, avrupa'da bile yasaklanmış dedi.
ama benim şişko kızım poposunu kaldırıp emekleyemiyor. sadece sürünüyor.ya da ayakta durmak istiyor. ben de sürekli ayakta tutamıyorum onu.
bir yanım al diyor diğer taraftan doktorun sözünü dinleyeyim diyorum. kafamçokkarıştı
Merhabalar,
Yine 4 günlük bir aradan sonra bakabiliyorum.Nolcak böyle benim halim ya.Bu iş harap etti resmen beni.
Herkesler iyidir umarım.Yağız artık patlatsa şu dişleride rahatlasa diyorum.Dün yine 2 saatlik uykuyla işe geldim.Çok kötüyüm anlıycanız.mafoldumben
Umarım bu dönem kısa sürer.Haftasonu da arkadaşıma gidecektim Yağız'ı anneme bırakıp biraz değişiklik olsun nefes alayım dedim ama sabah annem geldiğinde bu hayalimde yıkıldı malesef.Grip olmuş akannehir.
Özlemcim umarım bir sorun çıkmaz doktorundan iyi haberlerle gelirsin.
Birde benim oğluşum muhtemel doğum tarihi 2 Mayıs'tı.Ancak 15 Nisanda geldi.